Trötter.

Har jobbat idag. fick höra att jag var duktig! Det är inte fel att höra det! Imorse när jag skulle gå från stationen till jobbet så öppna himlen sig och det öste ner. SÅ BLÖT jag blev! Fick hänga in mina kläder i torkskåpet. sen har det varit så kvavt idag så det har varit dåligt med luft i köket idag.
Så det är väl därför jag är trött ikväll.

Pojken är inte heller hemma, det känns tomt.

va hos Mariella innan och fika, mysigt! hihi




Slappa i soffan med lite popcorn? Jadå!

hej på er.



Dagen efter.

Dagen efter en fest är aldrig trevlig. Mår skit idag. Men men, kvällen var väldigt trevlig. trevligt folk och bar A bar var fullsmockat. Synd att där va så varmt, höll fan på att svimma i värmen. vi stanna bara till 00.40 tror jag. Jag palla inte med värmen. där var så fullsmockat så dem till och med sluta släppa in folk.

Pojken åkte precis tillbaka till malmö (lumpen). Han skulle ha något pass inatt så han var tvungen att åka. Så nu ser jag inte honom förräns på Fredag. Kommer bli så tomt, är van vid att ha honom hemma. Så nu är man lite deppig.
  Jag älskar dig.
56544-23


Nu är Mariella och Linus här så får väl umgås me dem.

Saknar dig redan. Du är mitt ögongodis. mitt allt.



Mr DJ, Wont you play another lovesong?

Den är grymt bra den låten :) Va bara tvungen att säga det. Gessle rockar fortfarande! haha.

Jaha, dagen började med att jag vakna vid 08.40 ca, då låg jag och titta på älsklingen som låg och sov så sött! Sen tog jag telefonen och ringde min kära "svärmor" Eva som fyller år idag :) Hipp Hipp Hurra! :)

Sen kl 10 gick jag och älsklingen ner i stan och shoppa. Jag köpte ett par vita Lee jeans på rea. 400 kr. det var billigt o bra! Och så blev det en röd BH. och Koffe köpte en skjorta.
Sen givk vi inom till systembolaget och köpte lite godsaker till kvällen. :)
56544-22

Ikväll blir det fest hos oss sedan utgång till Bar A Bar. :) Kommer bli en lyckad kväll!
Kvällens outfit kommer bli så fin. Mina nya jeans eller mina gamla diesel jeans, svart linne, min nya skjorta, svarta spetsiga klackskor, svart diadem, och mitt svarta flätade tigerskärp ! NICE!

Neej nu ska jag städa lite till ikväll.

Ha d nice, vi ses i dimman!






Pojken i nya skjortan. Så fin!




Jobbat.

Idag har man jobbat från 07.30-16. så det är ju lugna arbetstider. Men det var ganska kvavt i köket idag, har varit konstigt väder hela dagen. Ja, men det gick iaf bra på jobbet idag.
Skönt att man är ledig i helgen, har fan jobbat tre helger i rad nu, det känns! Jag vill ju umgås och festa lite med vännerna. Men det blir det imorrn! Fest och så med vännerna och sedan utgång! :) Trevligt. Det var ett tag sedan.

Jaha, ikväll? Jaa pojken är och "jobbar" på Kellys. Eller ja, han "går bredvid". Så jag är helt ensam. Och vet inte ens när han slutar. Så jag ska nog cykla bort en runda till Mariella. Och prata lite med henne, va längesen vi kunde prata riktigt. Det är så skönt att "prata ut om allting" med henne. Hon lyssnar och förstår.

nej mina linser orkar inte med datorn längre nu, behöver nog nya linser. Dom svider.

Ha en trevlig kväll!



Björn - en gammal bekant från förr i tiden, typ 100 år sedan kom och hälsa på idag. Och spana in min lägenhet. Han stanna en stund, sen körde han och då cykla jag till Mariella. Vi satt och prata, en ganska lång stund. Sen fick jag popcorn sjukan. Så jag var tvungen att cykla hem och poppa popcorn. Men jag var faktiskt egentligen lite trött med, så det gjorde ingenting att jag cykla hem.
Men Kristoffer har inte kommit hem än! Var är du? Jag är van vid att du är hemma varje kväll nu. Kom hem. nu. Bums.

Hej på er!



Diadem.

Även idag har man varit ledig. Det blev först klippning i Tomelilla. Det blev fint och väldigt skönt att få bort den störiga luggen. Nu ser jag igen :)
När jag kom till Ystad igen så hann jag vara hemma i 3 min sen kom Thom och hämta mig så körde han oss ner till Stranden (Marinan, igen...). Där var vi inte speciellt länge. Det var så sjukt varmt. Vi bada tre ggr. Sen stack vi bort om till "Lisas Skafferi", för Eva skicka ett sms innan till mig och berätta att dom sökte kallskänka. Va fan, tänkte jag! Kan lika bra försöka att söka tjänsten, men dom ville att man skulle vara mer erfaren. Men men, försöka kan man.
Det är inte så lätt att vara erfaren kock när man precis tagit studenten. Men låt mig jobba så blir jag erfaren!

Efter mitt misslyckade jobbsökande så begav vi oss ner i stan, där jag hitta ett svart diadem på H&M som jag bara var tvungen att köpa. Sen käka Thom på "Maltes Mackor" och jag tog en glass på "Koppen!".

56544-21
Mitt fina svarta diadem :)



Sen nu har Thom precis åkt hem och jag håller på att laga middag för Kristoffer kommer snart hem. Har bakpotatisen i ugnen. Och jag har gjort en kall röra på gröddfil, räkor, gräslök, citron och röd lök. SÅ GOTT!

Nu när Kristoffer kommer hem så blir det först som sagt middag, sen blir det nog stranden igen me Eric och Eddie och dem.

Ha en trevlig kväll.




Ledig.

Idag är man ledig från jobbet. Skönt men kunde bara sova till åtta. Tyvärr. Det är så varmt i lägenheten, typ som en sån-där bastu. Suck...
Ja, hum.... Vad händer idag? Mamma kommer inom vid 10 ungefär. Hon har hämtat min nya vinterjacka. Så får väl se om den passar även om man kanske inte vill pröva den i denna värmen. Men men..
Sen ska jag ner om i stan me Mariella. Hon skulle titta lite i affärer. Och då kan jag ju ta chansen att spana på jeans, ska köpa sen efter nästa lön ju. Vet inte vad jag vill ha för några, har sett några snygga Replay, men jag har ganska många Replay jeans. Där finns ju vanliga klassiska Diesel med, men där hitta jag ingen direkt snygg modell. Har funderat lite på om man ska köpa sig ett par Cheap Monday jeans. Men som sagt har inte riktigt bestämt mig. Och dessutom vet jag inte riktigt var man kan köpa sådana bralls? Vet du? Berätta det gärna för mig? 3magasin kanske? Det är nog det enda jag tippar på i Ystad.

   
56544-1756544-18
      Har iaf upptäckt att de går o köpa på www.zoovillage.com


Efter vistelsen i stan med M så ska jag hem och tvätta och rensa ut alla kläder som inte längre passar och används. Usch det kommer bli tomt. Det kommer eka.
Efter garderobsrensingen kommer det väl bli disk och ännu mera tvätt.
Men Tess kanske kommer hit och fikar, eller så går vi ner i stan och fikar. Får la se vad som händer.

Nej nu får man väl leta reda på lite rena kläder, dom är få, vilket tvättberg jag har. Får gå och fixa till mig nu. Mamma kommer snart.

See you later alligator.



Hmmm.... Jag tror att jag avlider i denna värmen. Suck. så jobbigt detta börjar bli.
Nu efter man har rensat i garderoben så blev den tom, så det resulterade i att jag och Tess gick ner på stan. Hitta fyra plagg. Ett väldigt ljusrosa linne, en röd t-shirt, brun t.shirt, och en skjorta som var alldeles ny, (höstkollektionen). Det blev bra, det mesta hitta man på rea. iaf den bruna och röda tröjan .


56544-19
Detta är plaggen jag köpte.


56544-20
Varma & trötta jag efter shoppingrundan.


Ha en skön kväll.

                                                      








Välkommen till världen.

I söndags morse fick min kusin Jimmy och hans flickvän Lotta en dotter. Hon ska heta Maloo (vet ej än hur dem ska stava det). Hon var jättesöt. Vi var där uppe igår kväll och hälsa på dem på BB. Vi följde med min mamma och min moster. Maloo fick ett badlakan av mig och Koffe. Ett jättefint. Hon kommer se ut som en nalle när hon är inlindad i det. Så super duper mega söt.

56544-16
Detta är inte Maloo, men det är en bebis iaf :)

Idag har man jobbat i ett varmt kök. Det gick bra. Dagen gick ganska snabbt ändå. Sen kom man hem. Gick och hämta Koffes cykel, duscha, handla födelsepresent till Eva (Koffes mamma), Beställde pizza och åt pizza,
Sen drog vi ner till stranden (vid Marinan) med Eric och trodde att vi skulle bada, men det är åter igen kallt i vattnet. Koffe  bada medans jag och Eric titta på :).

Och nu äter vi godis och nu ska jag krypa ner hos älsklingen i soffan.

Hoppas det blir lättare att somna inatt. Somna 02.30 inatt, det var så varmt i sovrummet. Ingen höjdare när klockan ringde sen kl 06.00 :( suck.

Men men, Ha en skön kväll.



Ledig, yeah.

Så himla skönt att vara ledig idag! Wunderbart! Haha. Har jobbat min tredje helg nu, man kan väl säga att man blev lite seg. Men men det blir pengar iaf.
Idag ska jag passa på att göra ärenden. Har redan ringt körskolan och Telia och beställt en klipptid på torsdag!. Och mamma har jag också hunnit prata med såklart :). Sen ska jag ner till banken med och fixa lite saker.

Sen blir det playan med Martina och kanske kanske Mariella! Har inte varit där på ett bra tag nu. Jaaa i lördes kväll och bada men det räknas inte :) man måste ju vara där och svettas i solen. Riktigt stekas!

Jaha hur ska man då klippa sig på torsdag? Förslag?
Fick inte min vanliga frisör, hon hade inte tider förräns i september och jag kan inte vänta så länge! Så det blir min gamla barndomskamrat Johanna som hyr stol hos henne som ska få äran att klippa mig. Jag måste erkänna att jag är lite rädd :) haha. Skoja bara!

Nej in i duschen nu! Sen gå och hämta Koffes cykel, sen handla lite mat och sen ner till banken! Hell Yeah!

Bye


Tur man får lön imorrn, skulle gå och hämta Koffes cykel idag för den har vatt på lagning. Gubben i affären säger att det kosta 300 kr. (Haha, är du inte klok?) Så jag får gå dit imorrn efter jobbet och hämta hans cykel.

Nu kommer nog snart Mariella, för hon ändra sig hon ska med till stranden, även om vädret kanske inte är så soligt så tar solen ändå, och det är grymt varmt ute. Annars kan man ju plaska och bada hela dagen, för det gillas - mycket dessutom. För det är ju sådär jättesuperduperskönt. ;P

Jag behöver nya jeans, jag vet ej vilka jag vill ha. (eller jo det vet jag, men just nu tillåter inte min ekonomi det......inte än....) Får väl börja spana på jeans. För Juli - lönen kommer gynna. :)


Kan någon ge mig ett förslag på vad jag kan ha på mig på begravningen den 25/8? Martina sa att klädseln var valfri. Men vaaa fan har man på sig? Hjälp, hjälp.....Hjälp mig, skriker jag!


Ha en fin dag!   



Jobb, jobb & åter jobb.

Idag har man också jobbat. SÅ JÄKLA VARMT i köket. Ja en seg dag som sagt. Och nu sitter man här hemma och älsklingen är söt som lagar middag.
Sen ska vi nog till stranden och ta ett kvällsdop med Eric och Eddie.
Sen blir det nog förfest uppe hos Eric sedan kanske utgång till bar.A.bar, om jag orkar vill säga. Ska ju upp och jobba imorrn med. Börjar 07.30 så det är rätt segt att gå upp.

Men men vi får väl se vad som händer. Något blir det iaf.

56544-15
Jag en tidig morgon innan jobb, kl 06.55. Sitter och väntar på min skjuts.
Är tvungen att ha håret uppsatt, i detta fallet blev det tofsar. Jobbar man som kock kan man ej ha nersläppt hår ;P Ser ganska förrvirrad ut.


Ha en skön kväll.



Hej på er.



Jobbat..

Jaa, då har man jobbat nu onsdag, torsdag, fredag och ska jobba lördag och söndag. Det är lite segt nu i värmen. Så jäkla varmt idag asså. Man fick gå in i kylen emellanåt. Men men, hann ändå med mycket idag.
Ska jobba me Jesper hela dagen. Hade vatt skönare att va själv i helgen, för vi har så enkel mat och det hade jag verkligen klarat själv, men men. Tredje helgen i rad jag jobbar nu, börjar bli en anning seeeeegt.
Dom tycker att jag är duktig iaf!
Baka väldigt godaq kladdkakor idag till efterrätt :)

Nu ska jag poppa popcorn o mysa med Kristoffer i soffan.


Hej på er.



Varmt

Idag är det väldigt fint väder, och jag och Mariella ska till Kiviksmakrnad. Vad ska vi där och göra i denna värmen kan man tro? Jaaadu får väl dit och kolla läget iaf. Lillebror ska också med.
Min enda lediga dag denna vecka så får ju passa på att umgås me tösabiten!

Aja har hunnit måla om lägenheten förra veckan, hallen iaf. Det blev vitt och fräscht. Mycket ljusare. Men har inga saker i hallen än, ska köpa ny hatthylla på ikea i metall. så här ser den ut. Ska kanske ha matchande skoställ till.
 
56544-1256544-13
Tror att det kommer bli väldigt snyggt med metall till den vita färgen. Ville egentligen ha trä, men har ej hittat någon vi vill ha. Men vi får se om vi hittar :)


56544-14

Martina mitt hjärta, din mamma har lämnat oss och jag sörjer med dig.
Jag vill bara att du ska veta att jag finns här för dig, i vått och torrt.
Men alla vet vi att din mamma har det bättre nu så hon slipper
lida och ha ont.
Hon vakar över dig och din familj gumman!
Älskar dig vännen!


Det var jobbigt i söndes när man fick sms från martina när det stod "Nu har hon dött", det hade inträffat det som vi alla hade väntat på. Hennes mamma hade somnat in, nu slipper hon smärtan. Men jag läste smset två-tre ggr innan jag fatta vad som hade hänt. Då kom tårarna och jag ringde Martina.
Gumman du var så ledsen, det var jobbigt att höra dig - mitt hjärta- så ledsen. Du brukar alltid vara så glad. Det var jobbigt att behöva jobba resten av dagen innan jag fick krama om dig.
Vi fick även se hennes mamma, hon låg så fint. Om hon bara hade andats och varit frisk. Det är så orättvist. Det enda jag kan göra för dig gumman är att finnas där för dig! och det vet du att jag gör!
Vila i Frid.


Nu ska jag inte sitta här och deppa ihop igen utav det som har hänt. Jag ska gå och fundera ut vad man ska ha för kläder på sig på marknaden utan att dö av värmeslag.

.....


Förresten, suck..... det första man fick göra imorse när man vakna på sin lediga dag var att börja städa köket (vi har katterna där på nätterna för de är som monster annars och man får inte sova). De var dåliga i magen och där var BAJS typ överallt. Måttligt glad jag blev, men man får tänka positivt, som tur var var det inte i soffan eller i sängkläderna! Så idag har mab fått köpa skitdyrt speciellt torrfoder igen, mina katter äter dyr jävla mat för allt annat bli dom dåliga av. grrrrr så störigt för plånboken!



Nu har man hunnit med Kiviks marknad med. Det var så vaaaarmt. Herregud! Köpte en väska iaf och lite godis. det var allt. Nu måste jag ta en dusch. den kallar på mig.....






RSS 2.0