tråk-dag

Idag har det varit en tråkig dag. Jag vakna kl 6 imorse när pojken skulle ge sig iväg, och kände att jag hade fått ryggproblem - igen. kunde inte somna om av smärtan! :( så har varit hemma hela dagen och haft skittråkigt! grr.

Mamma är i Tyskland idag! och hon har köpt en Bacardi Äpple till mig :) MUMS!

får väl fortsätta mitt sällskap med soffan och tvn. ska mysa lite med kissarna :)



Ha d hallon!



Trappuppgångar.

Ibland är det väldigt jobbigt att bo i en lägenhet. Folk ställer sig och pratar kl 05.00 på morgonen utanför ens sovrumsfönster. (tänk på att det finns folk som har lite sommarlov) inte nog med det, nej utan man går in o stampar som fan i trappan med så det ekar som bara den!
Ibland kan jag sakna mitt gamla hus där jag bodde när jag va liten och upp till 20 års ålder. Där var uterum, en fin trädgård, en damm och mysiga uteplatser, plus mitttt rum och där var ingen idiot som stod utanför mina fönster.
Sedan blev man Ystad-bo i februari detta år och då får man stå ut med att man inte har någon trädgård, inte ens en balkong och en massa idioter som håller på, även att tvätta är ett dilemma. Folk snor ens tvätttid, torktumlaren funkar inte så man får hänga upp tvätt på alla tänkbara ställen i vår lilla lägenhet. AHHHH, man blir rasande.
Fast är glad att man inte bor i Tomelilla längre, i lördes natt mördades ju en kille där? Var är samhället på väg?

Våra små söta bebisar (katterna) väckte mig imorse med, men som tur var kunde jag somna om ;)

Pojken har varit hemma i 10 dagar nu och åkte tidigt imorse tillbaka till malmö. Han skulle ut med båten idag och åka till ystads hamn ;) då är han lite nära mig iaf. :) sen kommer han hem på onsdagskväll igen!

Sen är det midsommar - "midsommarafton, midsommarafton - då är livet som en fest"
Det är bara det att vi vet inte vad vi ska göra, ingen av kompisarna verkar kunna hitta på nått, så vi kanske åker hem till hans föräldrar eller mina kanske ;)

Idag blir det kanske stranden med Mariella. :) får ju steka huden lite!

Magen kurrar, grr, orka gå o kolla i kylen om det finns något ätbart? Ska jag eller ska jag inte? Det är morgonens stora fråga!





jag vill vara miljonär!

Japp det vill jag, hitta så mycket saker nere i stan innan när jag och tess va nere en runda, tänk om det hade funnits många miljoner på mitt kontokort så jag hade kunnat köpa det jag vill ha! så underbart det hade varit. då hade jag köpt mig och koffe en större lägenhet med en stor balkong. så man hade kunnat sola!:) eller varför nöja sig med lägenhet när man kan köpa sig en vila? Jaaa, tänk så mycket enklare livet hade varit med mycket pengar, men på ett sätt hade det varit ett problem. När man inte har pengar till allt man vill ha så värdesätter man de saker man har på anda sätt! :)

Jaa men när jag tar över världen så ska jag ha oändligt mycket pengar. och då ska alla människor i världen ha pengar, mat och bostad så att människor har det tryggt. så jag ska vara lite generös när jag tar över världen. Meeen jag vet inte när den dagen kommer då jag tar över hela världen (?) men den kommer. jag lovar! ;)

Idag är det en vecka sedan studenten! som jag längtar tillbaka till den dagen. så roligt.

En-väldigt-full-Angelica

Idag skulle man egentligen till stranden men det var fula moln över hela himlen! DUMMA!


Ha det fint. nu kom eric! :)





Studenten


Dagen har åkt förbi som en susning, jag har tagit studenten! - Fy fan vad jag är bra!
Det ekar fortfarande i öronen av allt skrikande, sjungande och tutande. Meeen Gud vilken underbar dag! Denna dagen kommer jag aldrig att glömma, jag skulle vilja göra om det igen, och igen och igen.
Allt vandrande nere på stan med klassen och alla våra sånger och vår dans gjorde dagen till något helt otroligt kul! Även middagen var rolig. Efter Utgången och avsked med lärarna så vänta en åktur med Martina i min gamla grannes bil - Tack Arne! Det var så fruktansvärt kul att åka med honom.
Vi ropa och sjöng, det var även skitkul när Martinas studentmössa åkte av och blev överkörd av en bil :) hahahaha! Hon har värsta däckmönstret på sin mössa. Men roligt hade vi och det är huvudsaken!


En-väldigt-full-Angelica
För jag har tagit studenten - FY FAN VAD JAG ÄR BRA!


56544-11
Jag & Martina i bilen :)


Detta var en av de roligaste dagarna jag har varit med om i hela mitt liv!
Dagen efter var kanske inte lika rolig. var bakfull ända tills söndag förmiddag, men den baksmällan fick man ta efter den rediga fyllan - det var alltså värt det att ha sprängande huvudvärk och knappt någon röst och ont i hela kroppen! Det var VÄRT DET! Finns inget roligare än ens studentdag! Ta vara på dagen - det går så fort!

Och nu har till och med betygen kommit hem! Blev så stolt när jag såg dem!
MVG: 11 st
VG: 20 st
G: 2 st
IG: ingen chans ;)

Så jag är stolt :)


Bye bye! Nu ska jag hitta ett svalt ställe i lägenheten!





RSS 2.0