Jobb

Jobbat både igår och idag. På Bollerup. det går bra. Har blivit upplärd på dietmat-sidan. Så det ska jag sköta nästa vecka. :)
har åkt kl 06.05 på morgonen och slutat 15.30 sen har mamma bjudit på middag båda dagarna så jag har inte varit hemma förräns kl 18.00 ungefär. Lååååånga dagar. Men det börjar bli roligt.

Idag när jag kom hem så var jag och Tess duktiga. Vi stack till Friskis&Svettis och träna styrketräning. Duktiga vi är. Sen kom jag hem vid 19.00. ställde mig och diska världens största diskberg, och bytte sedan grus till katterna.. Och sen var det äntligen dags för en härlig efterlängtad dusch.
Och nu kan jag hålla kväll. Äntligen.

Desperate Housewifes ikväll. Faaan vad bra. Sen blir det sängen, ska upp 05.30 hela veckan och nästa vecka. Fast jag är ledig på helgerna :)


Arbetsförmedlingen är ett stort jävla skämt, A-kassan med. Tur jag har lite jobb annars hade jag inte haft några pengar sen i augusti. Är det inte jävligt sjukt att det ska ta så lång tid att få lite pengar, jag menar det handlar om 320 kr om dagen, och hur många jävla dagar har inte jag jobbat. Ge mig pengarna nu. Inte för att jag behöver dem precis för jag jobbar ju, men jag fattar inte att det ska behöva ta 2, snart 3 månader för att man ska få några slantar. Sinnesjukt.

Nu ska jag hålla kväll, ha en trevlig afton.



Nuuu.

Nu blir det  te för jag fryser som bara den. Och mina mjuka inneskor. Och en filt. Nerbäddad i soffan. Och "Kalla spår" kl 20.00. Med älsklingen. Sen blir det filmen Ondskan 21.00 TV4. Mys med katterna.
Kan det bli bättre?




Men tanken på att klockan ringer 05.20 imorgon bitti gör mig genast mycket tröttare än vad jag egentligen är just nu. Suck, dumma klocka. Och det lär vara skitkallt imorrn bitti. Blir nog vinterjacka imorrn. Tyvärr sviker min skinnjacka mig nu. Så det blir att flytta över Rosa Bandet till vinterjackan.






gud

Gud vad maten var gos hos svärföräldrarna. Fläskfilé med smördegsinbakad hackad potatis med rosmarin och getost och en god sallad och vitlökssås. :) Så gott. MUMS!

Läs emelies blogg, där hon återberättar händelsen om tsunamin i Thailand som hon tyvärr fick uppleva.
Finner inga ord. Kämpa på Emelie.



Äntligen

Äntligen har Martina kommit hem från Turkiet. Fick en present av henne. En fejk Louis Vouitton väska och en plånbok. Gillar inte såna kopior, för man ser det långa vägar att det är en fejk. Men det är tanken som räknas. så tack så mycket gumman, även om du nu inte läser detta :) Skönt att ha dig hemma hjärtat.

Nu blir det strax middag på torpet (Koffes mamma och hennes "man" bor ute på ett mysigt torp). Så det blir god mat med trevligt sällskap.



Usch ska upp tidigt imorrn. Tåget går kl 06.05 imorrn till Tomelilla. sen går jag hem till mamma och väntar på att klockan ska närma sig 7 så hon kan köra mig ner till Bollerup.
Älsklingen åker tillbaka till lumpen imorrn bitti men kommer hem på kvällarna.
Men på fredag åker han till Norrtälje på slutövning i typ 6 dagar. han får inte ha mobil med sig så jag får inte prata med honom på flera dagar! Jobbiga tanke.

Suck

Ha en trevlig kväll.



Lillebror.

Nu har jag och älsklingen kommit hem från Tomelilla, då var firandet av Lillebror över nu. Han fyller inte 18 förräns på torsdag men vi fira det idag. Lite tråkigare än vad vi hade väntat oss, men att träffa mamma och farsan var kul och lillebror såklart. :)

Nu ska jag krypa ner i soffan med sötnosen med lite tacochips och cola. Oj vad onyttig jag är. Men what the fuck..... det är lördag ;)



Sovgott.



gäsp.

Jaha, då var man vaken idag igen. Katterna väckte mig som vanligt :)
Jaha, ska strax ta en dusch med älsklingen och sen ska vi göra oss fina för min lillebrors 18 års fest.

Dagens outfit.



  • Långärmad vit tröja, JC
  • Brun väst, Lindex
  • Guldhalsband, Åhléns
  • Mörklblå stuprörsjeans, Killah
  • Bruna stövlar
  • Skinnjacka, Rock ´n blue, MQ
  • Ruffsig frilla ;)
Pojkens klädsel blir nog:

  • Gabba jeans, WhamBam.
  • Rutig kortärmad skjorta med tryck på ryggen, Unos kläder.
  • Brunt Replay skärp, WhamBam
  • Svarta Lakai skor.
  • Någon jacka.
  • Söt ruffsig frilla
Visst kommer vi bli fina? :) Haha. Ja vi ska dra vid 14.00 till Tomelilla med tåget. Vet ej när vi kommer hem dock, men det blir väl med något tåg senare ikväll.

Ja, jag lyckades få in Rosa Bandet - 06 uppe i högra hörnet :)


Ha en bra dag.


Skål.
56544-137



Skönhet

Det här linnet tyckte jag var asballt. Från ellos. 56544-136



Jobb & bowling

Jobb på vigs ängar idag. dagen började med att Gunilla skar av sig fingerblomman på tummen, så sen fick jag göra de flesta sakerna till henne som att öppna burkar, skriva, tända hennes cigg m.m.
Kom hem lite tidigare än vanligt. Skönt.
Det blev taco till middag, ingen höjdare men älsklingen övertala mig, med hans vackra ögon och hans söta röst. :)

Kl 21.00 blev det bowling med älsklingen, Mogge, Fabbe, Anna, Henke och Patrik. :) Jag förlora. Hur kan man komma sist när man är så många? I början gick det bra men fan inte på slutet. Men aja, det var kul iaf.
Och nu är jag och älsklingen hemma och tittar på tv. det blir väl snart dags för sömn.

Vi ska till mina föräldrar imorrn, Lillebrors födelsedag ska firas. Han blir stor. 18 år. Ojojoj! :)
Åker vid 14.00 imorrn. :)


Sovgott. Puss på er
  56544-135




Soffan

Nu blir det en stund tv-tittande innan älsklingen kommer hem. Gjorde mig en kopp choklad. Mums. det ska bli gott. får väl äta upp resterna av mitt Marabou daim med, det vore synd om det låg kvar i förpackningen och blev gammalt och mögligt. Eller hur? Fan vilken bra förklaring till att äta choklad. Iaf idag funkar den förklaringen :)


Ha en skön kväll boys and girls. ;-)


56544-134



Köttfärsås

Jaha, dagen var slut nu. En bra dag på jobbet i Bollerup. Fick reda på att mitt vikariat kan bli väldigt mycket läääääängre. Kanon. Trist att det är svårt att ta sig dit bara, men som tur är har man nära och kära som bryr sig! :)
Bra dag idag iaf, har kommit lite mer in i det nu så man hade mer att göra idag tyckte jag.

Gud, vad ungdomar skräpar ner i en matsal. Shit, inte trodde jag det var så jäkligt. Man vet ju hur man själv var i skolan, men så här grisig var inte jag, det kan jag lova! Usch som det ser ut.

Men men, roligare idag iaf och trevlig personal. :)

Ska ta en dusch. Känns som om jag har köttfärssås på hela kroppen.

Tack morfar och pappsen för att ni ställde upp och körde idag.
v


Saknar Martina, tur hon kommer hem från Turkiet på lördag!



Jobb

Nu ska jag strax ta tåget till Tomelilla där morfar hämtar mig och kör mig till Bollerup. Tack snälla morfar. v Du är guld värd.



Är väl hemma vid 20.30 ca. Vi hörs kanske då.
Bye



Fuck

Jade blev kvar i tävlingen igår kväll. Och Mollie Sue fick åka därifrån. Hallå? Fan vad lack jag blir.



Jade i Top Model.

Jag hatar Jade. Ut med henne för fan. Blir så irriterad när jag tittar på henne.

56544-162






I am a svettis.

Ja, just det. I am a svettis. För nu har jag varit nere på Friskis&svettis. Iför sej så träna vi inte så mycket. Min instruktör Patrik gjorde upp ett program för mig och visa alla maskiner. Och det verkar lovande. Han tyckte jag skulle träna 2 ggr i veckan. Och det ska jag väl kunna planera in i mitt fullspäckade schema *asg*.
Försöka iaf.



Jag drar

Nu drar jag till Friskis&Svettis. Lite nervös är jag, det får jag väl erkänna. Hade vatt roligare om Tess hade följt med men hennes lägenhet var ett bombnedslag sa hon :)
Så nu får lilla jag klara mig själv.


Ha det bra.


Vi hörs.



Tomten, kan jag få dessa?

Dessa önskar jag mig i julklapp. Tomten, får jag dessa jeans?

56544-133                                                     56544-132


Miss Sixty - Eden Blue/OH jeans.
Jag har varit snäll, jag lovar!



Ombytt

Dår är man ombytt och klar nu. Lånat Tess träningsbrallor och tagit pojkvännens T-shirt som jag kan träna i. Träna och träna, det blir nog mest bara prat idag och han visar nog bara hur maskinerna funkar.

Ahh ser framemot kvällen. Ett glas te - green te and lemon, med honung i. Mums. Under en filt, nyduschad. Och ett avsnitt av Top model. Ahh så underbart det ska bli, sen vid 21.30 rycker väl pojken upp dörren och springer fram och ger mig en puss innan han hoppar in i duschen efter jobbet. Mysmys! :)



.....

Är man hungrig så är man.


Dotter ~3: Jag är hungrig!
Pappa: Vi ska äta när vi kommer hem.
Dotter: Vill äta nu!
Pappa: Jag ska baka pizza när vi kommer hem, lugna ner dig nu.
Dotter: Vill äta människor!

Tagen från Tjuvlyssnat



Du är så yeah yeah wow wow.

Marabou - daim måste vara världens godaste choklad? Alltså, så gott. Mums. Det är beroende framkallande. Grr. så gott. Har du inte testat så gör det.



Förresten

Var och jobbade på Bollerup igår ju, har jag glömt skriva om. Började 10.30 och slutade 19.00.
Dagen var väl helt ok, kändes rörigt som tusan. Men komma helt ny på ett ställe är svårt, det tar lite tid innan man kommer in i rutinerna. Lagar mat till ca 320 personer. Så diskmaskinen var det största jag sett. Herregud, där hade jag fått plats :)
Trivdes väl ganska bra, svårt att säga än, har bara varit där i en dag. Ska dit imorrn igen.



Shoppingfynden

56544-130
  • Brun väst, Lindex
  • Vit långärmad tröja, JC
  • Halsband, Åhlens.
Jeans från killah, men de är inte köpta idag.
Ska ha denna outfiten på lördag när vi ska fira lillebror som fyller 18 år. Blir bra va?

56544-131

Halsbandet. Ja, jag vet världens sämsta kort. Men kameran dog efter denna bilden så kunde ej ta ny bild.
Ett långt "guld" halsband med berlock. Ett hjärta, en nyckel, en pärla och en strass-sten. Fint. Passa bra till outfiten ovan.



Dag med älsklingen

Ohh äntligen hade jag och älsklingen. nästan en hel dag tsm. Wunderbart.
Dagen började med en körlektion och det gick bra fick godkänt på kapitel 8 i körningen. Snabba accelationer. (eller hur det nu stavas.)  Så det var kul tyckte jag.
Sedan vandra jag och älsklingen ner i stan. Inhandla väldigt många julklappar.
Min mamma, pappa, lillebror, morfar och Koffes "syster"-dotter är klara. Så dom enda jag/vi har kvar nu är till min farmor och farfar och till varandra. Koffes familj ger inte till varandra ju så dem slipper man köpa till.
Hann även med att skaffa lite till oss själva med. Koffe köpte en brun snygg tröja och jag köpte en brun väst från lindex, en långärmad tröja från JC och ett halsband från Åhlens. (Bilder kommer). Och ja just det, köpte även "Rosa Bandet" så nu får det hänga på min skinnjacka.
Har även hunnit med/håller på att tvätta. Och byta i sängen. Ahh längtar tills man ska sova ikväll. Finns inget bättre än att krypa ner i en skön nybäddad säng. Ohlalala.

Top model ikväll. Great.
Ska först bort till Friskis och Svettis kl 19.30. Ska ha en instruktör som ska göra ett program till mig.
Är hemma vid 20.30. blir en snabb dusch sen blir det top model i soffan med ett glas te :) Mums!
Säg mig, kan det bli bättre?



Vaken redan,

Ja mina söta små katter har hållt mig vaken i princip hela morgonen sen pojken åkte iväg.
Så jag gick upp nu. Kunde inte somna om.
Ska med 10 tåget till Tomelilla, där hämtar mamma mig och kör mig ner till Bollerup. Så det blir jobb för mig idag.
Även Vigs Ängar behövde mig idag, för en på jobbet var sjuk, men kunde tyvärr inte idag för jag är upptagen i fyra veckor nu ju.


v Tack mamma för att du hjälper mig idag! v


Pusshej



Måndag

Idag tog jag tåget till Tomelilla, mamma hämta upp mig sen körde vi ner till Bollerups naturbruksskola. Och jag fick jobbet - i fyra veckor. 90% tjänst, så det blir nästan heltid. Börjar imorrn, sen ska jag vara ledig på onsdag denna veckan, hade redan bokat in körlektioner och vill inte avboka fler ggr. inte just nu. Sen på fredag ska jag jobba på Vigs ängar - men då var jag ändå ledig ifrån Bollerup. Så jag börjar imorrn kl 10.30.
Tack mamma, morfar och farfar som kommer ställa upp för mig. v

Sen körde mamma mig till Sahlins i Tomelilla så jag kunde köpa mig ett par egna kockbyxor. Fan vad dyrt det är med kockbrallor? 400 spänn. Tack för den. Grr

Sen tog jag bussen hem till Ystad och vandra till Åhlens med Mariella, var ute efter ett par vinterskor som jag har spanat in där, men jag stod länge och titta och kände på dem, men jag ansåg att jag hade frusit i dem i vinter för dem var inte fodrade nere i sjävla skon? Så jag satte dem, även om dem är jävligt snygga. Men 1200 kr för att frysa om fötterna är lite väl mycket tycker jag.
Så vi vandra ner i stan och gick in på Euro sko, där jag hittade ett par rätt schyssta vinterskor som är fodrade jättemycket och som var så underbart SKÖÖÖÖÖNA. Utseendet är jag inte riktigt förtjust i, men dom funkar och jag vet att dem kommer bli bra i vinter. och dessutom så var priset snällare mot plånboken. 700 kr.
Här kommer en bild på dem med.

56544-129
Vinterskor från Roots. Väldigt väldigt sköna, och det vita fodret som syns uppe på stövlarna, sånt finns det i hela skon. Kommer bli sköna i vinter! :)

Vad tycker du? Visst ser dom mysiga ut :)

Nu kommer snart älsklingen. Jag ska njuta av lite te och lite lättsaltade chips med dippa.
Ska som sagt jobba imorrn. Men inte förräns 10.30 så det är ju sovmorgon :)

Ha det fint. Hoppas helgen var bra?

Kram



Söndag

Jaha, upp kl 7 och börja göra sig fin inför dop. Svårt att bestämma mig för vilka kläder jag skulle ha på mig. Men det blev den vita skjortan med mina mörkblåa stuprörsjeans och mina bruna mocka stövlar. Hade mitt svarta sidenband i midjan och min bruna fina skinnjacka på mig. Den börjar bli skitsnygg nu när den börjar bli sliten. Grrr. Gillar det! Men börjar snart bli för kallt med skinnjackan. Men du kommer fram igen, för du och jag är bästa vänner.
Jaha tog tåget till Tomelilla vid 8.00 sen var jag hos mina kära föräldrar en stund sen körde vi till kyrkan för dopet började kl 10.
När vi kommer in i kyrkan ser vi att det är tre barn som ska döpas. Suck. Vad lång tid det kommer att ta.
Och så rätt jag hade, det tog evigheters evigheter. Ahh så tråkigt det var.
Men när vi väl kom därifrån bjöds det på god mat. Och Maloue - barnets som döptes, blev glad för presenten, eller ja vi får väl säga att hennes mamma och pappa blev glada för det.

sen tog jag tåget hem och umgicks med pojken när han kom hem igår kväll. Mys.




Hemma

Jaha, servering ikväll ja. Helt ok mat, lite trist tyckte nog jag, men det var inte jag som hade festen :) God tårta och en massa massa massa kaffe. Har aldrig sett på maken så mycket kaffe folk sörplar i sig. Jag bryggde 25 kannor kaffe, Är det normalt?
Och en väldans massa alkohol. Det var en 40 års fest, jag hade förstått om det var en 20 års fest, men 40-60 åringar som söp sig så redlös fulla!? Haha, ja kul för dem men det kändes lite pinsamt att se. Massa alkohol iaf.
Och vi jobbade i sex timmar och fick 420 kr. Lite snålt men aja. Bättre än att bara sitta hemma ensam utan pojken och somna framför tv. Nu blev man iaf 420 kr rikare. Och så jobbigt var det inte.
Men stackars Laura. Hon hade jobbat hela dagen. Typ 8½ timme sen direkt börja servera i 6 timmar. Skulle egentligen sluta 22 ikväll, men dom va rätt sega och vi diska undan det mesta så dem skulle slippa det inatt.


Och nu ska jag varva ner framför tvn sen ska jag sussa kudde för jag ska med tåget 08.05 imorrn bitti för jag ska på dop kl 10 i tomelilla och kan ej ta något senare tåg/buss. Så det är bara att sminka på det glada leendet imorrn!


Sussa gott och dröm sött!



16.33

Nu ska jag strax cykla bort till festlokalen som jag ska servera i. Ska möta Laura där vid 16.50 ca skulle jag tro om jag känner henne rätt. :)
Så det är min kväll det. servering och en massa fulla människor.

Sen blir det sängen helt ensam inatt. för älsklingen har helgtjänstgöring i lumpen :(


Önska mig lycka till.



ahh

 Nu ska jag göra mig i ordning. Mamma och farsan kommer in och hälsar på och dem ska köra mig till lite olika affärer.

Sen blir det att umgås med Tess, och sedan ikväll vid 17.00 ska jag och Laura servera på en 35 års fest ;) Ska bli skoj!'



Haaaa det!



Ahhh

Jag åt en hel pizza. EN HEL! Då är man hungrig. Fan vad gott det var. Kebabpizza.
Den satt där den skulle.



Längtar

Jag längtar till pojken kommer hem, han har med sig pizzor hem. Och jag dör snart av hunger. Gaaaah.
Ska bli gott med kebabpizza. Mums.
Synd att Tess och Jerry inte kunde komma ikväll.
Vi ska njuta av pizzorna, tsm med lite cider och öl som jag handla på systemet innan. Ska bli gott. Jag köpte Smirnoff ice, Bacardi Brezzer - Vattenmelon och en hallon cider. Och älsklingen fick tre öl. Två Corona och en San Miegel.

56544-12756544-126 56544-128                        










Glader/trötter

Ja, jobb idag. Var inne och städa torr-förråden på Vigs ängar. Det blev fint, så nu hoppas jag att Miljö & hälsa ej klagar på det! :p
Jaha, vad har mer hänt?
Jo blev erbjuden 4 veckors jobb , nästan heltid. Men det var svårt att ta sej dit så jag tacka nej.
Sen kom jag hem och prata med mamma om det och då kom vi på en idé.
Jag tar tåget till Tomelilla från Ystad. Och mamma/morfar eller farfar hämtar mig på stationen och kör mig ner till Bollerup. Och då kan jag jobba. Min familj är guld värda.
Så jag ska dit på måndag för dem ville visa köket och träffa mig. Så jag blev skitglad för hon sa "Du ligger jävligt bra till". Och det var skönt att höra. Det var en klasskompis till min lillebror som hade tipsat mig (hon var visst dotter till hon som jobbar där). Så det ska bli spännande. Se var detta leder.
Bollerup är en skola, en naturbruksskola/gymnasie. Och det är ett skolkök.
Så jag tycker det låter intressant.
Arbetstiderna var nog 10.30 - 19.00.
Perfa! Skitnajs. Vilka bra tider! :)

Lala



soft dag

Idag har jag bara tvättat, och diskat. Och lagat käk. Som var gott. Tvätten är inte klar, har två maskiner kvar.
Har bara slappat i soffan med katterna och tittat på tv och sörplat i mig te. Har blivit helt beronde av det. Fast har honung i det istället för socker, det är lite nyttigare. Ska vänja mig av med sött i teet.
Fan vilken skön dag. Bara slappa och mysa med katterna. Och fullt med ljus tända.

Kl 20 kommer älsklingen och då ska jag även se någon dokumentär om jordbävningar. Skulle handla om tsunamin som drabba thailand. Usch.



Ge mig tips.

På söndag ska jag på dop och jag vet ej riktigt vad jag ska ha till min vita skjorta?

Mina två förslag är:

Förslag 1:
  • Vit skjorta, H&M
  • Svart sidenband, Åhlens
  • Mörkblåa Killah jeans, TitusBlue
  • Bruna mocka stövlar
  • Svart kort kappa
Förslag 2:
  • Vitt skjorta, H&M
  • Svart sidenband, Åhlens
  • Svart/gråa Tiger of Sweden stuprörsjeans, Titusblue
  • Bruna mocka stövlar eller ett par svarta spetsiga skor med en liten liten klack?
  • Svart kort kappa/brun skinnjacka?
Fundera på det och ge mig lite kommentarer.
Bilder kommer kanske sen om jag orkar.



Rundan

Nu har jag varit en runda nere på stan. Där gick folk omkring i stora feta vinterjackor? Så kallt är det faktiskt inte. Nu får ni ge er. Jag gick i en tjock tröja bara. Aja.

Handla kattmat till mina bebisar. Och jag handla ett blockljus till hemmet och ett svart baslinne från JC till mig själv. Hitta tyvärr ingenting till älsklingen. Sorry darling.

Va och handla käk innan, jag är grymt sugen på potatismos så, det ska jag käka idag. Och till det gör jag en kycklinggryta eller nått med svamp i iaf. jag vet att det inte låter så gott ihop med mos, men jag är sugen och nu blir det så! Mums ska det bli iaf :)

Nu ska jag diska och sen ska jag ner i tvätt-stugan.






Dagen

Dagen kommer bestå av:

  • Körning (redan avklarad)
  • Ner en runda i stan
  • Handla hem käk
  • Tvätta
  • Umgås med Tess kanske på hennes lunch.
  • Städa undan lite



Körlektionen

gick jättebra. Hade bromsprov idag. Skulle accelrera snabbt upp till 50km/h och sen när min lärare klappa med sina händer så skulle jag tvärbroma. Alltså trycka som fan på koppling och broms. Och det gick bra :) Och jag och min körskolelärare hade skitskoj som vanligt.
Sen skulle jag accelrera snabbt som fan upp till 70km/h och göra likadant. Och det gick oxå bra.
Sen körde vi på landsväg i 90km/h och sen skulle vi köra över alla järnvägskorsningar i Ystad. Och allt gick bra. Och jag hade inte kört sen den 29/9 och idag är det den 19/10 så det är ett tag sen jag körde sist.
Så hon var nöjd :) Och nu har jag precis bokat in 9 lektioner till. sen borde det väl vara dags för halkkörningen? Måste göra sista dataproven med, så jag kan ha uppskrivning.
Detta börjar bli segt.
Men men, nu får jag strunta i om jag blir inringd på morgonen, jag får vara förhindrad dom dagarna när jag ska köra, jag kommer aldrig bli klar med körkortet annars, plus att det kostar ännu mer pengar för kör man inte så ofta så måste man repetera det man har gjort innan.
Mitt körtkort är uppe i 8300 än så länge. Men 1200 av dem är sedan jag gick teori kurs i Tomelilla som jag hoppa av (dumt) så här i ystad ligger kostanden på 7100kr. Mycket pengar ändå!



Körlektion

Min körlektion skulle egentligen vara 7.20 idag men det var någon som hade avbokat en tid så jag ska köra nu kl 9.00 istället. Wiiieehooo!

Igår var jag hos kära mamma och pappi och lillebror. Käka middag där och baka äpplepajer. Sen kom mammas gäster och det var kul att se några av dem, så längesen jag prata me dem nu när man inte bor hemma längre!

Idag är jag ledig, ska köra, och tvättiden börjar kl 14. Ska hinna ner en runda i stan med. Katternas torrfoder tog precis slut. Så får väl ner om till djuraffären. Jag ger dem ju riktigt fint torrfoder "Royal Canin", dyrt är det men det är kvalitet.

Nee nu ska jag ut och ställa mig så körläraren hittar mig. Håll er inne. Nu kommer jag i den röda fina bmw:en :)



Mina söta monster

Här är våra söta monster som bor tsm med oss. Dom är söta men ack så vilda och busiga :)

56544-125
Teddii envisas med att hoppa upp i hyllan.




56544-122
Ceasar njuter av mitt toblerone choklad.



Tomelilla

Byn som Gud glömde? Eller, jo så är det numera. Tyvärr.
Dit ska jag idag iaf. Ska hälsa på föräldrarna. Och mysa med mammas nya kissemisse. Hihi.
Ska även hjälpa henne att baka äppelpajer idag, hon ska ha nått slags party ikväll. Så jag ska hjälpa henne att baka, och sedan när dem andra damerna kommer så ska jag hjälpa henne att äta upp den :)

Green tea med lemon smak är så gott :)
56544-123



Yeeeah

Kiropraktorn berättade att min axel hade blivit 50% bättre. Så jag behövde inte komma dit mer, utan bara göra lite övningar hemma. Och det känns superbra att det är på väg mot bättring. Hur kul hade det varit annars? 20 år och problem med kroppen redan. Hade jag varit 60 så hade jag kunnat förstå men inte när man är 20 år.


Fan vad glad jag blev.



Kiropraktorn

Ska jag till alldeles strax. Är astrött. Man får inte ens sova länge när man är ledig. Suck.
Katterna väckte mig hela tiden.

Vi har köpt nytt tagentbord, det kom igår, ett jättelitet, alldeles platt (så att man inte ska skada sina händer) och så är det så tyst när man knappar på tagenterna.

Ne, nu måste jag dra. Hörs sen!


Haj po er



Ge mig jobb

Snälla, nu har jag sökt så jävla många jobb, och dem man har fått svar från har tackat nej, står ju i annonsen att dem vill ha någon som är erfaren kock, men va fan? Man blir väl inte erfaren om man inte får jobba!?

Suck. Ge mig. Jag är duktig. Jag lovar!



Blommor

Behöver vatten, kom jag precis på. Tyckte väl att våra blommor började se lite skumma ut. Men lite vatten ska nog göra susen :)

WOW, mina kassakort från A-kassan har äntligen kommit. Wiiieeehoo! Ska skriva upp alla dagar jag har jobbat. ;)
Ska göra det nu så jag kan fylla i dem imorrn, dem ligger ju hemma hos mamma.
Ska hem till mamma imorrn så slipper hon vara ensam när pappsen jobbar och lillebror går i skolan ;)

Nu kommer snart älsklingen oxå hem! Hihi.



Ovanlig mening

Ja, här kommer den. Idag har jag jobbat. Hahha Oj, vad ovanligt. är rätt trött idag, fjärde dagen på streck nu. Jobba ju helgen. Men men, idag var jag bara inne som "städare" behövde, storstäda hela köket. Ska jobba på fredag med, ta resten av städningen då.

Jaha, var inne om på Ohlssons Bazar innan jag vandra hem. Köpte sån där vätska som luktar så gott som man har i en värmeljus-ljusstake. Så blir det varmt och den där vätskan börjar lukta gott.
Ja, klöddigt jag vet! Men ni fattar nog vad jag menar. Jag köpte en blåbär, och en äpple/kanel. Har den tänd ljust nu och det luktar äpple/kanel i hela lägenheten.

Sen har jag varit duktig som har rengjort katternas "kattlåda med tak" och bytat grus, den andra sorten var hemsk, den här verka bra för dem skulle tvunget kissa i den så fort jag hade satt på taket på lådan.
Ska snart ta en dusch med. Behövs efter denna dagen.

Har tänt ljus i hela vardagsrummet. Har ett annat ljus som luktar kaffe. Så här luktar väldigt gott. Ahh på ett sätt älskar jag hösten och vintern för man kan ha så himla många fina ljus tända. :)

Duschen kallar.



Work

Ja, vilken ovanlig menning. Idag har jag jobbat. Och det gick bra, fast jag fick en väldigt jobbig huvudvärk och var rätt seg.
Men nu är jag hemma iaf.
Har varit mycket snack om det stora slagsmålet som var utanför Bar á bar i lördes kväll. Suck, jobbigt. Vilka idioter det finns.

Har börjat fundera över det här med spinning. Jag ska nog strunta i spinning och gå på gym istället. Där jag kan träna upp min rygg, och kanske tappa några kilon. Ska fortsätta på Friskis&Svettis, men betala ett gymkort istället. Tror att jag har mer nytta av det. Får se om Tess vill hänga på mig, eller om hon väljer spinning. Tror att det kommer bli bra.

Nu kommer nog snart älsklingen hem. Han ska köpa med sig pizza hem sen, ingen av oss orkar laga mat idag. Jag har lagat mat hela dagen på jobbet och han har lagat mat i lumpen!




Vad skönt

Vad skönt det hade varit om detta hade funkat. Tänk att slippa ha en kattlåda som luktar äckligt. Tänk om man kunde lära sin katt att gå på toaletten som dom visar på internetsidan. Slippa lukt, slippa dammsuga 500 ggr om dagen pga all kattsand. Fan vad grymt det hade varit.



Joggingrundan

Joggingrundan blev en powerwalk istället. Promenera i väldigt rask takt, med mp3spelaren i öronen. Det gick bara att jogga en liten stund. Min astma är asjobbig. Men skönt att röra på sig och härligt väder ute. Gjorde lite fler situps när jag kom hem.
Ska ringa min doktor och fråga om jag kan testa någon annan astma medicin. Den här verkar inte hjälpa ett dugg.
Suck.


56544-121



Jobbat

Ja, som jag skrev igår så skulle jag jobba idag. Segt att gå upp imorse, men blev ändå bara två cider.
Men men, hade snabbt tempo idag, var ensam i köket idag ju. Så jag var snabb som fan.
Laga till revbensspjäll med kokt potatis, sås, kokta grönsaker och vegetarisk paj, kallsås!
Och till efterrätt böev det citrontårta med varma hallon. Mums :)

Gårdagen var trevlig, satt på Kings head och drack lite öl och cider.
Sedan gick vi och hälsa på koffes föräldrar de var på fest i närheten där vi var.
Gick hem vid halv tolv ungefär.

Ja, och idag har man då som sagt jobbat, sen kom morfar och hämta mig för mamma och pappi var i malmö och hämta Tusse på djursjukhuset, han var inte bra innu, men dom tyckte att han hade det bättre hemma. Hoppas lilla Tuss snart blir frisk. v
När vi kom till Ystad så hoppa jag av på ÖP torget och sen gick jag och hälsa på Koffe på hans jobb, sen gick jag och handla käk på Åhlens.
Och nu har jag surfat runder lite och bloggat lite.
Surfa rundor lite och ville ha lite tips på vad som är bra för magen, träning alltså. Usch jag måste få bort min lila mage ;) Gjorde precis en massa situps. Och ska ut och ta en jogging runda nu tror jag, behöver bättra på min kondition och försöka komma överens med min astma. Vill ha bort min lilla mage som har bildats, innan var jag smal som en planka, och jag är absolut inte tjock nu, men har man varit så smal som mig innan så är den här lilla magen värsta katastrofen för mig, så jag ska försöka träna bort den. Alla behöver en bra kondition ju! :)

Hej och hå!
Hörs sen, se om jag överlever joggingrundan!



Lördag

Idag har jag jobbat. Allt gick bra. långttråkigt att jobba en lördag bara när man vet att pojken är ledig och att man vet att man ska upp tidigt imorrn bitti.
Men men, vi ska ändå gå ut och ta en öl, eller ja cider för min del. Vi ska ut med Mogge, men det blir inte så sent ska upp 06.30 imorrn så. det blir lugnt.

Aja, vi hörs. ha en trevlig lördag kväll.,



Yeaaaah

Mariella skicka precis ett sms som löd "jag kommer och tittar på Idol hos dig om det går bra!"
Kanon, lite sällskap. Hatar att vara ensam.
Kul.

Jobb nu både lördag, söndag, måndag & tisdag. Sedan är det på fredag. Änsålänge.
Men jag kan bli inringd ju. Kan inte på onsdag bara. Ska till kiropraktorn igen då.
Skulle helst vara ledig på torsdag med så jag kunde ha min bokade körlektion. Var ett tag sedan jag körde med körskolan nu. Känns som mitt körkort ligger på hyllan. Och det är störigt.
Allting tar så lång tid pga att jag är vikarie på så många olika ställen. Men men, måste ju ha pengar så jobb går före. Så är det bara.



Hejsvej på er!



Dagen.

Dagen började med att älsklingens mobil inte väckte oss då den skulle. Den hade dött, dumma batteri.
Men skönt att sova iaf, utan att bli störd av någon som undrar om jag kan jobba.
Underbart.
Jag började dagen med att gå bort till min gamla skola, för min gamla lärare skulle hjälpa mig med en sak, jag behövde några papper som jag visste att hon hade. Och jag hälsa på lite gamla skolkamrater. Kul att se tvåorna och de nya treorna ;)

Sen gick jag och älsklingen ner i stan och köpte presenter till Maloue som döps nästa söndag. Och Mariella som blir 23 på måndag. Till Mariella blev det presentkort på MQ på 150 kr. Och till Maolue blev det en jättesöt tavla, som såg ut som en bok. På ena sidan skulle man sätta in ett foto på barnet och på den andra sidan skulle man blanda ut gips och ta handavtryck och skriva datum och namn. Hon i affären sa att det var en omtyckt present, för det var ett sånt fint minne.
Köpte det på "Prins Lee & Sessa Lou". Fina saker där inne.

Efter vår jakt på presenter så gick vi och käka lunch. Sen gick vi hem och jag prata med mamma i telefon. Och hon grät och var jätteledsen. Hennes 2 åriga norska skogskatt Tusse hade blivit väldigt sjuk. (Han har redan problem med sitt hjärta och får medicin varje dag för det)... så mamma blev orolig och sa att hon skulle till Malmö, till djursjukhuset. Och jag erbjöd mig att följa med som stöd, och hon ville ha med mig. Så hon kom och hämta mig och vi körde in till Malmö.
Väl inne på djursjukhuset, så röntga dem Tusse (lungorna, men de kunde inte hitta något fel där. Sedan tog dem tempen på honom men just då hade han ingen feber, han hade 38.7. Hemma hos mamma hade han haft 40.5 och det är väldigt mycket för en katt, sedan tog dem blodprov på söta Tusse och sen sa dem att han skulle ligga på sjukhuset över natten. Så med en gråtandes mamma gick jag därifrån och försökte övertyga henne om att han har det bra där. Så vi körde hem.

Och sen umgicks vi med Mariella, hon fick sin present idag. För hon jobba på sin födelsedag. Sen kom Martina och Daniel. Skönt med sällskap när älsklingen jobbar. Och nu har dem gått och nu har jag tid att blogga lite...
Skönt att träffa Martina gumman, hon och Daniel åker till Turkiet imorrn och ska vara där i två veckor. Jag är inte ett dugg avundsjuk. Jag lovar, inte ett dugg. JAAA Okejdå. Jättemycket.

Fusk.




Lista

Hitta denna lista hos Qaroline.


Är du tillsammans med någon? Ja.
Har du dumpat någon på ett svinigt sätt? Ja
Har du blivit dumpad på ett svinigt sätt? Ja
Hur många namn finns det på din hångellista? Några stycken. ;-)

Har du:
a) Varit otrogen?
Aldrig
b) Blivit bedragen? Ja.
c) Hånglat med en kompis pojkvän? Nej. skulle aldrig falla mig in.
d) Hånglat med en pojkväns kompis? Hum, han jag är tsm med nu, var bekant med mitt ex, men han var så taskig så det strunta jag i..
e) Hånglat med någon i dina föräldrars bekantskaptkrets? Nej (?)
f) Legat med två personer på en kväll? Ehh nej.
Lite gossip vill vi ha.. Har du hånglat upp nån celebrity? Haha nej
Har du hånglat upp någon av samma kön (och gillat det)? Ja jag har hånglat med tjejer, mest en kul grej på fyllan. Men nej gillade det vill jag väl inte påstå.

Okej, nu kommer det farliga frågor...

Ärligt. Hur många finns det på ligglistan? Ingen kommentar.

Och när rök den där oskulden egentligen? 15 år
Gjort en "One night in Paris"? Haha nej
Råkat vara lite dirrrty med två personer ut i samma familj? haha nej
Har du nånsin haft en könssjukdom? Nej!
..och isåfall, vet du vem som smittade dig? -
Idkat snusk med någon i dina föräldrars säng då? Nja, inte i mina föräldrars.
Varit fler än två i sänghalmen..? Nej
Är du med i 10.000 metersklubben? Nej men det hade varit skoj.
Konstigaste plats du sexat på? Tält.
Hur många olika nationaliteter finns på ligglistan? Svenskar ;)


Haha, vilka frågor. Nu utmanar jag er.



Utmaning

Hitta en utmaning hos Tereze, går ut på att man skulle visa upp sitt rum, så här är iaf vårt sovrum och en del av vårt vardagsrum.

Well, enjoy..

56544-119
Sängen framifrån



56544-120
Där ser ni min garderob med.

56544-49
Nya soffan. Vår tvåa

56544-48
Vår trea.


Nu utmanar jag er att göra den ;)



Skjortan

Den här skjortan skulle jag vilja ha, synd att jag inte hitta den när jag köpte den andra vita skjortan till dopet.
Men den här var snygg iaf.
H&M

56544-118



Det här

Tyckte jag var fantastiskt snyggt. Det är kanske bara jag som tyckte det? Ni kanske tycker jag är knäpp? Ja, då får jag vara det, för jag tyckte denna outfit var snygg. Hitta den på ASOS.

56544-117



Men ändå.

Ja, fast min klippning var skitdyr, så blev det ju bra. Klippte 1 cm på topparna, och klippte upp luggen så den blev lite kortare och taggig och håret ovanpå blev oxå uppklippt ganska kort så man kan ha en ruffsig frilla när man är ute och partajar. Haha. Dansar och dricker lite trevliga drycker. Ahh, det var ett tag sen, men det är grejor det! v


56544-116
Den här bilden är väldigt gammal, men har ungefär samma frilla än. Så nu vet ni hur det ser ut. Lite längre hår nu kanske, men frisyren är likadan ;)



Dagen

Lyckades få en klipptid hos Frisörerna i Ystad, en halvtimme efter pojkens klipptid. Sablar vad dyrt det var. Jag brukar betala 250 kr för klippning och plockning av ögonbryn när jag går i tomelilla, här betala jag 380 kr. Höll fan på att dö när hon sa priset. SHIT!

Sen har vi handlat och småstädat här hemma.
sen nu i eftermiddags så somna både älsklingen och jag i soffan så nu är man rätt seg och ännu tröttare.


Min kära moder och fader kommer hit en stund sen, hon skulle ha med sig lite mat till mig, passar ju bra för älsklingen jobbar.

Ja, sen blir det nog slapp resten av kvällen. Ska nog ge mig ut till åhlens/hemköp sen och handla micropop. Det är iaf ganska nyttigare än godis. Ska se "du är vad du äter" med Anna Skipper idag. hon ska hjälpa Bert Karlsson att banta, hahaha det kan vara rätt kul att kolla på.
Och då kan man inte sitta och kränga godis framför det programmet, får så dåligt samvete då.
Så det får bli te och popcorn.




Jodå

Besöket hos kiropraktorn gick bra. Det gjorde ont som fan när han massera och drog i mig. Men har iaf fått reda på vad det var med min axel.
Han berätta att när jag ramlade så måste en muskel ha kommit i kläm och sen har den varit det sen dess och då har muskeln fått kramp och dragit ihop sig,. och har inte samma rörlighet som i min vänstra axel och arm.
Men nu har tänjt ut min muskel rätt bra, gör iförsej ont, men han var duktig. sen ska jag stretcha varje dag.
Ska dit igen på onsdag så han skulle fortsätta.



Kiropraktor!

Kl 8.30 ska jag vara hos Kiropraktron. Ska bli intressant och höra vad han har att säga om min CP axel.

Österportskolan har redan ringt imorse och undrat om jag kunde jobba, men jag sa nej, ville inte boka om tiden hos kiropraktorn och man får va ledig ibland ju.


Ha det!
Vi hörs sen.



Kära hem

Borta bra, men hemma bäst!
Ja, då har man varit hos Tess nu och pratat lite. Och cykla bort om till Mariella och kika på hennes nya tatuering!
Ja, men nu är jag hemma. Ska kura ihop mig i vår nya filt som köptes idag med en kopp te. Hade egentligen tänkt att se Top model men nu är det inställt pga idiot fotboll.
Så nu får det blir Las Vegas på Kanal 5 istället. Det får väl duga!

Och imorrn ska jag vara ledig iaf, även om dom ringer och säger att jag behövs så ska jag vara ledig, det behöver jag! Man kan inte jobba alltid som sagt. Ska bli skönt.
Måste tvätta med. Vilket tvättberg, hade knappt några kläder rena så det blev mysbrallor ikväll ;)

Har tänt en massa ljus i vardagsrummet så nu ska jag göra te och sen blir det en pratstund med soffan ;)

Sen kommer snart älsklingen hem från jobbet!

Pusshej. v



Snygg

 56544-115

Den här jackan från ASOS tyckte jag var skitsnygg! Ahh vad vacker.






Nu

Nu blir det en runda på åhlens sen Tess!

Bye.


Faaaan, visst är top model inställt ikväll? Suck, vad besviken jag blev nu.


Suck



Usch

Fick precis höra att en bekant till oss ligger på sjukhus (igeeen....) Han hade precis blivit friskförklarad från sin leukemi, och nu har fått det igen (fjärde gången)... Suck, vilken tråkig nyhet, han som var så glad och vi var så glada för hans skull. Och nu ska han orka gå igenom detta en gång till?
Får hälsa på honom en dag.

Sköt om dig grabben!



Gäsp

Jobb idag igen, det gick bra. Maten var jättegod, det var jag som hade gjort den ju :)
Kom hem vid kvart över fyra så jag hoppa in i duschen, sen följde jag pojken till hans jobb jag skulle ändå till Hemtex för dem hade rea där. Så jag fynda, tre svarta fina ljuslyktor, en mysig filt och en plastväxt som vi ska ha i hyllan ;) Kanon. Ska strax till Åhlens och handla hem ljus sen ska jag till Tess.

Blev inringd från två platser till idag, så typsikt att dem ringer när jag jobbar. Fast ringer dom imorrn och på fredag så ska jag tacka nej, måste fan vara ledig med. Ska ju jobba i helgen.

Ska till kiropraktorn imorrn med. Orka boka om det!?


Påminn mig, måste boka klipptid. mitt hår är katastrof.



Tv

Ta fram Toblerone glass och bädda ner mig i soffan och kolla på Desperate Housewifes och mysa med kattbebisarna! :)

Ahh vad nice det ska bli!

Ha en skön kväll!


56544-114



Kattunge.

Idag fick mamma för sig att hon skulle ha en katt till. Hon har redan fyra men ville ha en till och hon hitta denna annons på blocket och blev förälskad

56544-113

Så vi följde med henne till ägaren och det blev ett köp. Den gråa i mitten.
Visst är den underbart söt och ännu sötare i verkligheten?! :)
Vi fundera med på att köpa en till (dessa var honor), men vi la ner det projektet pga att vi anser att vi har för liten lägenhet, och för lite tid att "börja om" med en kattunge, vi är så vana vid våra pojkar nu och dom är snart ett år och är väldigt självständiga.
Men skulle vi köpt nån ikväll så skulle vi valt den mörka till höger. Så söt, den hade en vit prick/fläck i pannan. Men det blev inget köp för vår del. Våra pojkar hade kanske inte uppskattat en till katt, men det är iförsej en sak dem vänjer sig vid. Men en dag ska vi ha en till katt men det får bli när vi har större lya! :)

Men dessa tre sötbollar var riktigt söta. Pappan och mamman till dem var så underbart söta!

Ja, den gråa är alltså mammas nu, jag tyckte att hon gjorde ett bra köp. 700:- för en norskskogskatt/bondkatt. Ja, det var en bra affär, så himla söt.



Skippa

Jag och Tess skippa spinningen idag pga att jag mådde skumt och hon mådde inte heller helt hundra. Så vi skippa den idag. Får ta det en annan dag. Suck, jag hade sett framemot de, visst själva grejen är jävligt jobbig men känslan efter är så skön.
Aja, det kommer fler dagar.


Blev inringd på ett annat ställe imorse när jag var på Vigs Ängar.
Östra skolan i Ystad behövde mig idag.. Men men, tyvärr.

Gud vad jag har varit eftertraktad nu några dagar!



Seg-dag.

Har jobbat idag och har känt mig allmänt seg. Tung i huvudet och slö. Usch, när till och med Gun-Britt sa till mig att jag inte va lika snabb och alert som jag brukar vara, då är det något fel. Har varit så oehört trött hela dagen med. Fattar inte vad det är med mig. Suck.. Jobbigt iaf.

56544-112



Tv titt!

Nu blir det Te och tv tittande och mys med pojken!

Ha en skön kväll!



Dove Cream Oil

Ahh, köp den! så underbar när man duschar! 56544-111



Jobb, jobb, jobb

Bara massor av jobb. Tralalala....

Ja, dagen bestod av jobb, tsm med Ann = massa prat och skratt och bra tempo!
Fick reda på att en på jobbet blev sjukskriven tills nästa onsdag och resultatet blev:
  • Jobb på onsdag
  • Jobb på lördag
  • Jobb på söndag
  • Jobb på måndag
Där rök min och pojkvännens helg tsm, men i vilket fall som helst så skulle han nog jobba ändå, så då kan jag också lika bra tjäna lite pengar. 99 kr i timmen plus 40 kr i OB tillägg är väl inte helt fy&skam?
Aja, det gynna mig med jobb och jag är glad.

Det är bara så typsikt, imorse ringde Belleuve hemmet och fråga om jag kunde jobba, men då var jag redan på väg mot kära Köpingebro. Alla mina andra vikare jobb ringer mig när jag inte kan jobba. Suck, vad störigt.
Efter detta samtalet så ringde det en person lite senare på dagen och fråga om jag kunde komma till Svedala och jobba. Vad är det med folk? När jag redan är upptagen med jobb så ringer alla andra, sen vissa dagar när man sitter hemma och degar så ringer ingen, absolut ingen. Vad orättvist det kan vara!

Vad har dagen mer erbjudit?
En tågresa, med en massa tanter som satt och gnällde över "dagens ungdomar". Hörde deras samtal väldigt tydligt och det handla om att vi ungdomar inte ville arbeta.
Svar till tanter: Jo tanter, vi vill jobba, men det är svårt att få jobb för man ska vara 20 år gammal och ha 5-7 års erfarenhet och det vet inte jag hur det går ihop. Och  ni tanter är gamla som dinosaurier och fortsätter jobba, därför får vi unga inga jobb.
Hatar att sitta och lyssna på sånt trams... Precis som om man går i skolan i 12 år och sen inte vill jobba?

Visst, hade jag haft pengar så jag hade klarat mig hela livet hade jag nog skippat jobb ;)

Dagen fortsatte med ett besök av mamma, hon var ändå i närheten.
Lite tv-tittande, titta igenom post (får bara en massa crap)
köpte mat på Makedonkan (Ahhhh vilken kock man är hemma, suck orka laga mat när man gjort det hela dagen?)

Nu bjuder dagen på en dusch. Hej



Lista

Hitta denna i Qarolines blogg.


Tre namn jag absolut inte skulle vilja heta:
- Jenny
- Vera
- Helena

Tre platser jag vill resa till:
- New York
- Thailand
- Kina

Tre webbsidor jag besöker dagligen:
- www.blogg.se
- www.lunarstorm.se
- www.ams.se

Tre tillfällen då jag ofta gråter:
- Dokumentärer på tv när dem är hemska och sorgsna.
- Vid bråk med kompis och pojkvän (hatar att bråka)
- När jag är orolig och arg.


Tre filmer jag aldrig får nog utav:
- Grease
- den gröna milen.
- Vänner boxarna

Tre platser där jag intar ett lugn:
-
Hos min mamma och pappa.
- I pojkvännens famn.
- hemma i vår lägenget.

Tre saker jag gärna gör när jag är ensam:
- Städar
- Bloggar.
- Handlar.

Tre program jag skrattar åt:
- Sing-a-long
- Parlamentet
- Jackass

Tre ord jag skrattar åt:
- "FRÄS" ett roligt ord som hade betydelse i skolan.
- "Dude" när Tess uttalar det!
- "Vänern" efter en väldigt sjuk kommentar från Tess, när vi spela TP.

Tre jobb/yrken jag haft:
- Städerska i 16 års åldern,
- Vårdbiträde 17 års ålder (sommarjobb, passa verkligen inte mig)
- Kock på olika ställe..

Tre yrken jag skulle vilja prova på:
- Bartender
- Klädesförsäljare
- Barista.

Tre saker som jag är utomordentligt bra på:
- Laga mat
- Städa
- Lata mig? (Nej, bara ibland....)

Tre saker jag skulle kunna lära mig:
- Träna mer.
- Mer språk
- huvdräkning

Tre förebilder:
- Mamma
- Farmor
- Eva

Tre saker jag har om tio år:
- Barn
- En till ring på förlovningsfingret
- Jobb

Tre ord som jag tycker är mäktiga:
- Kärlek
- Respekt
- Hat



Paus

Nu är det paus i Beck - filmen, så nu ska vi bege oss till sovrummet. Tänkte se sista biten av beck filmen där innan vi ska sova, så våra katt-bebisar får ro :)


Sovgott! v



Gnäll

Efter man har läst Emelies blogg så ska man vara glad över det man har, vi gnäller för småsaker. Jag tycker hon är så stark. Att vara med om flodvågskatastrofen i Thailand den 26e december 2004 är stort, då vet man att man är glad att man lever.

Ville bara säga att jag tycker du är stark och att du försöker kämpa på!

You go girl!

Ta vara på dagen, man vet aldrig när det är den sista!



duktig

Ja, så duktig jag har varit. Jag är nästan värd en klapp på axeln ;)

Duschen kallar!



Vilka ryck man kan få.

Jaha, då var man hos mamma och farsan innan. Maten var underbart god ;) Och min snälla morfar körde mig hem till Ystad sen :) Tack morfar!

Och sen när jag kom hem så fundera jag på att baka en kladdkaka, så jag gick o handla, men då blev jag sugen på marängsswiss istället. Så jag ska strax göra det.
Jag fick precis ett städryck. När jag ställde in sakerna som jag hade köpt i kylskåpet så börja jag rensa där, allt gammal skit som man ändå inte använder så det slängde jag. Gud vad tom kylskåpet blev. Ja, sen bara fortsatte jag att städa, dammsuga alla golven, svabba golven. Rengjorde hela badrummet. Toaletten är så skinande ren så det nästan kommer fram såna där gnistor som man ser på tv :) Ahh vad nöjd jag blev. Och till och med diskberget är borta. Det är så fint i vasken, alldeles tom. Ahh det gillas.

Och nu ska jag ta en dusch innan jag börjar med marängsswissen. Känns nog fräschast! ;)

Jag har en massa ljus tända och jag har ett blockljus som luktar kaffe, så här luktar så gott. Kaffe blandat med rengöringsmedel från golven, det luktar kaffe+blommor. Och det är en frisk doft! :)

Såna ryck är bra att få ibland, man kan lixom inte sluta städa. Glömde en sak, jag hängde till och med in den rena tvätten i våra garderober. :)



Helgen

Fredag: Jobbade på dagen, hade väldig värk i axel och rygg. Kvällen tillbringa jag med älsklingen! Tittade på tv och mös, men jag somna ganska tidigt.

Lördag: Åkte till Tomelilla och umgicks med mamma och pappi. De hjälpte mig med lite tvätt för jag hade så ont. Köpte iaf en ny kattlåda till katterna. Med tak, så slipper det komma ut så mycket kattgrus på golvet när dem gräver. Mamma bjöd på mat! Gott gott.
Älsklingen kom inte hem alls, han hade helgtjänstgöring i lumpen.
När pappi hade kört hem mig så ringde jag Tess och Jerry och kolla upp vad dem skulle göra, dom sa att jag kunde komma till dem så bjöd dem på mat (va bra, åt så tidigt hos mamma och pappi så det passa bra med lite mat på kvällen) Sen spela vi super mario allstars till super nintendo. Vi kom till 4:de världen innan dem körde mig hem. Sen gosa jag lite med katterna sen gick jag och la mig och nanna sött. Det var grymt ensamt utan älsklingen! :(

Söndag:
Vakna rätt tidigt. Mös med katterna för dom var så keliga! ;) Mysigt. Det är riktigt höstväder ute, rätt mysigt ändå. Ska passa på att använda min svarta älsklingskofta.
Ska ta tåget till Tomelilla idag igen, mamma ska bjuda på söndagsmiddag. Ugnsstekt kalkon med kokt potatis, sås och grönsaker. Även Morfar ska dit! :) Längesedan jag träffade honom! Det ska bli så gott! Mums!
Sen ikväll vid 20.00 kommer Darling hem, Äntligen! Ska bli så skönt att få somna bredvid honom ikväll. Först och främst ska vi se Beck - Sista vittnet ikväll. Funderar på att baka en kladdkaka som vi kan mumsa på ikväll! ;)



Vila

Nu ska jag vila min rygg så jag kan tvätta mitt tvättberg imorrn.



Ha en underbart skön och rolig fredags kväll!



Ahh så sugen.

Ja, just nu hade jag velat ha en stor godis skål mitt framför näsan. Ohh vad gott det hade varit men det som står på vårt bord är tyvärr bara ett fruktfat. Men det är lite nyttigare. Får väl äta en massa vindruvor och låtstas att det är godisbitar! :) (Ahh, drömmer mig bort till karamellkungens godislådor......Dregel)

56544-110



Jag är trött.

Det är synd om min pojkvän, han kommer hem kl 20 varje kväll när han är i lumpen för att få sova hemma och umgås med mig, men jag lyckas nästan alltid somna i soffan vid 21.00-21.30. Jag är dum. Han är ju snäll och kommer hem och jag bara sover, hur jävla kul är jag? Men jag är så sinnestrött. Trött varje dag, bara för han är nattuggla och jag är en morgonmänniska! ;)
Tråkig verkar jag vara iaf, men han har datorn som han spelar på så han verkar vara nöjd iaf, han har inte klagat ;)


Kan man vara såhär trött?



Pizza

Ja, idag fick det bli pizza, orka inte göra mat, räcker jag har slitit idag! Snart kommer älsklingen hem, underbart! Tur han var hemma imorse så han kunde hjälpa mig ur sängen! Love you



Kiropraktor

Har fått en tid hos en kiropraktor, som antagligen ska känna på min ömma rygg. Torsdag 8.30!
Hoppas jag inte får jobb då, hatar att tacka nej till jobb, men jag tänker inte avboka min tid.



Jobb

Idag var det jobb igen...Idag var det svårare att komma upp ur sängen. Vilken smärta jag hade imorse och inte för att tala om under hela dagen. Det har varit en pina att jobba idag. Hade så ont i högra axeln, och smärtan sprider sig ner i armen & bröskorgen och upp i nacken så jag har varit helt stel hela dagen och har knappt kunnat röra på huvudet.
Hade mycket att göra idag, fick inte nya varor som skulle in på sina platser, laga middagen, fick mjölkvaror, städa grönsaksförrådet, baka tårtbottnar. Och jag gjorde asgoda marinerade morötter.

Och det receptet måste jag dela med mig:
Rårivna morötter (önskad mängd)
1 dl matolja
1 dl vitvinsvinäger
1 dl socker
vitlök
hackad persilja!
(om det är en stor mängd ökar man på oljan, vinägern och sockret, men man ska alltid ha lika mycket av varje!)

Låt stå en hel dag och servera dagen efter! Det är ASGOTT! :)
Bara ett tips!

Usch, ja en del att göra idag och det brukar inte vara jobbigt men idag hade jag så ont så det var jobbigt!



Jobb

idag har jag jobbat tsm med Ann! Kul kul! :) men jag måste ha sträckt min axel (igen) när jag lyfte nått tungt. Jag tippar på mjölsäcken imorse. där är för fan 25 kilo mjöl i! Så nu har jag en jävla smärta. Och har tagit smärtstillande, för får jag väl ont så får jag väldiga problem med ryggen.
så nu är det vila som gäller om jag ska kunna jobba imorrn. har gjort martina beredd om jag nu inte skulle komma ur sängen imorrn bitti.
För smärtan har gått ner i armen och bröstkorgen.
Det är något skumt med min rygg och har varit hos läkare typ 8 ggr för samma problem men dem gör ju inget åt det,
Får väl gå till en kiropraktor........


Ha en trevlig kväll!



Satan

Gud, vad jag ville att Jade skulle åka ut, hon är elak till allt och allt. Satans människa.
Stackars Kari som åkte ut ur Top model. Jag tyckte hon var en av de sötaste. Gina skulle fan åkt ut istället för Kari, det stod mellan dom två ju.

Jaja, ingenting blir som jag vill när det gäller tv. Dom ska ju inte vis top model nästa onsdag PGA FOTBOLL!
Fotboll`? Jävla skitsport som förstör mina vardagsrutiner.,



Godnatt!



Vilken desperate housewife är du?

Gick in på kanal 5 och gjorde testet som avslöja vem av de olika hemmafruarna jag var. Enligt testet blev jag Bree Van De Kamp! Haha. Absolut inte jag, stämmer inte alls, men dom tyckte nog det! Skratta gjorde jag iaf. ;)


56544-109
Du är mest lik Bree van de Kamp.

Du är en god mor och en god fru och gör allt för att behaga din familj. Dina grannar avundas dig men kan också skrämmas en aning av ditt överförnuftiga jag.

Du gillar:
Public service, storhandla, brodera, trädgårdsskötsel, baka kakor.

Du gillar inte:
Dokusåpor, Long Iceland Ice Tea, Christina Aguilera, lägenheter, otacksamhet.


Detta är inte alls jag! Hur fan kan detta komma sig? ;) Aja, rätt kul! Testa!



Darling.

Nu kom darlingen in genom dörren, äntligen! Dags för kanelbullar ;) och te!
 
Glöm inte Top model, tv 3 21.00!


Ta hand om er, hörs imorrn kväll! v


Ska jobba imorrn med.. :)



Arbetsförmedlingen

Ja, mamma ringde innan och berätta att jag hade fått post från Arbetsförmedlingen. Suck, vad är det nu var min första tanke?
Ja nu ville dom att jag skulle söka jobb på ett ställe i Brösarp. Vilket jag inte ens kan göra, Hur ska man kunna ta sig dit där när man ej har körkort och bil?

Plus att min kompis emelie jobba där i somras och blev helt utfryst från det stället.


Ahh blir så arg på AF!



Utmaning

Blev utmanad av Carro att lista mina fyra favorit tv serier ;)


1. Vänner

56544-96

2. Desperate Housewifes

56544-71

3. The OC

56544-106

4. Sex and the city

56544-108


Va i valet och kvalet, Valde först CSI på fjärde plats, men Sex and the city är fan roligare ;)










Kanelbullen

Ja, våra kära goda vän Kanelbullen har en egen dag, och det är idag! Som sagt så baka jag till gamlingarna innan på jobbet, men dom kunde inte jag äta för där var vetemjöl i.
Så när jag kom hem så gjorde jag glutenfria kanelbullar, dom var väldigt jobbiga att göra, pga att den degen alltid blir kladdigare. Så jag kan säga som så iaf att jag kommer nog inte göra dom bullarna igen på väldigt väldigt länge. Jag måste först glömma vilket helvete jag hade när jag baka dem....

Men dem ser goda ut. Och nu väntar jag bara på att darling ska komma hem så vi kan njuta av dem.
Och vad passar inte bättre än kanelbullar till kvällens avsnitt av top model? Och en kopp te?
Ahh så underbart.




Jobb :)

Idag har jag jobbat på Vigs Ängar, tsm med GB. och vi hade roligt ;) Fick höra att alla på jobbet var nöjda med mig! Sånt uppskattas att höra, folk är egentligen bara bra på att kritisera saker, så när man för höra något positivt blir man så glad!
Vi var duktiga och städa mycket, takfläktar, värmeriet, spisen, taket ovanför ugnen, diskrummet. Alltså visst städar gör man varje dag. men nu menar jag STORSTÄDNING! ;) Flitiga. Städa även matsalen, och chefens kontor och en stor aktivitet sal ;)

jag bakade även kanelbullar till gamlingarna på hemmet och dom uppskattades! v



Lista

Hittade denna roliga sak i Qarolines blogg.


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Spola dem i hett eller kallt vatten, beroende på hur de ska användas" -Haha vår kokbok ;)
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Blomma
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Love and Married.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
19.23 (Fan den var 19.41)
5. Bortsett från datorn, vad gör du just nu?
Dricker ramlösa och kollar på tv.
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Alldeles nyss, va ute med soporna.
7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Qarolines blogg.
8. Vad har du på dig?
Stor t-shirt (sov t-shirt) mjukisbrallor, hotpants. (snart dax att sova ju)
9. Drömde du något inatt?
Ja, att Koffe var en ekorre.
10. När skrattade du senast?
När jag åkte hem från mitt vikarie jobb tsm med Gun-Britt när hon fick skrattanfall över min ringsignal på mobilen! :) Som hon skratta.
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tavlor, ljusstakar, kort.
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Ja
13. Vad tycker du om den här utmaningen
Kul
14. Vilken var den senaste film du såg?
Beck i Söndags på tv.
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Allt som jag och mina nära och kära vill ha,
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag är rädd för folks fötter, tycker dom är äckliga.
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag skulle göra så att alla hade tillgång till mat, så folk slapp svälta.
18. Tycker du om att dansa?
Ja, med sprit i kroppen.
19. George Bush?
Gillar inte jag.
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Pojke - Theo, Lukas eller Douglas, Flicka - Felicia, Elice eller My
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Ja
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
"Men Angelica du har mycket kvar, du får ta och gå ett par trappor ner"
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Tess, Johanna, Emelie, Annelie.



Spinning

Ja, då har man varit på spinning med Tess precis. Jag hade problem med min astma tyvärr, men handledaren sa att alla fick ta det i sin egen takt. Och det gjorde jag och då kändes det bättre.
Har ont i min gump, är inte van vid dom hårda sadlarna. Kommer även ha en jävla träningsvärk imorrn. Men men.

Tess är här, hon väntar på sin pojkvän. Sen blir det en dusch för mig, den ser jag framemot!


Ha de



Nej

Angelica, gå nu bort från datorn och gör dig redo för spinning, dom kommer snart och hämtar dig!

Jaaa okej då...


Hejdå!



Konstiga saker.

Hittade denna roliga sak på Kellys blogg


5 konstiga ovanor eller egenheter.


1.
Jag biter ofta på naglarna.


2. När jag ligger i soffan och kollar på tv brukar en av mina händer alltid ligga på ett av brösten

(Ja, jag vet att det är underligt, men jag vet inte varför, kan komma på mig själv :) )

3. Jag diskar alltid glas först.

(Det kvittar iförsej, för jag har alltid rinnande vatten, Ja, jag vet man ska inte ha det, det borde en kock veta!)


4. Jag använder onödigt mycket toapapper när jag är på toa.

(Jag håller med Kelly på denna punkt.)

5. När jag är ute och äter på någon restaurang, typ en Buffé så tar jag alltid understa tallriken så att ingen annan har tagit på den.

(Sitter kvar sen skoltiden, skolmatsalens tallrikar var så äckliga)


(Kom faktiskt på en 6:de oxå)

6. Jag tycker att gurka är äckligt, men gillar Tzatsiki?

(ja, jag vet det är slanggurka i det med, men jag vet inte om det är för att den är riven och är smaksatt med vitlök.)



Nu...

Ska jag ta en clementin och snart kommer Tess och hämtar upp mig, sen drar vi på Spinning på Friskis & Svettis, fast det är bara introduktion idag så det blir nog inte så mycket cyklande!
Men vi ska dit iaf ;)


Ha det finfint!



Kan dom som kan väl jag?

Ja jag ska inte vara sämre än dom andra, här är mina fem favo drinkar!

56544-10156544-10256544-10356544-10456544-105

  • Afrodite
  • Orgasm
  • Äpple Cosmopolitan
  • Bacardi Highball
  • Fläder Margarita
Bilderna är hämtade från cocktailguiden



Lista

den här roliga lista hitta jag i Terezes blogg.



har du pojkvän/flickvän? Japp
är du kär? Jupp
hur tidigt stiger du upp? Olika varje dag, om jag är ledig kanske vid 9-10 och jobb vid 06.00 ca.
vem/vilka vet mest om dig? Koffe, Tess, Mariella, Martina och mamma.
gillar du att slåss eller? No
vad har du på dig just nu? Jeans, linne, t-shirt, mjuksinneskor.
vad ska du göra ikväll? Spinning med Tess, sen käk, pojken kommer hem, och kolla på DH.
när var du senast riktigt full? Studenten var nog senast, men då var man rätt DRAGEN ;) så ska det vara!
är du seriös? I dem flesta fall.
hur många biologiska syskon har du? 1
isåfall, vad heter de? Joakim
hur många timmar sover du per natt? 6-8 timmar.
vilken färg har du på håret? brunt med lite slita blonda slingor.
och frisyren, hur ser den ut? Axel långt, uppklippt upp på huvudet så jag har det ruffsigt.
vad har du för färg på ögonen? Bruna
vad vill du ha för färg på ögonen? Blåa
vem är snyggast i världen? Koffe och jag givetvis ;)
ska du duscha idag? ja efter spinning
vad är det för veckodag? tisdag.
är du uppväxt i stan eller på landet? landet? haha, ja tomelilla är iaf inte storstad. Men det är inte lilla Ystad heller (där jag bor nu).
har du utländska föräldrar? Nej
gillar du att laga mat? Ja, jag är kock så svaret är ja. Fast inte när jag jobbat och lagat mat hela dagen, då är det inte kul att komma hem och börja laga middag till sig själv.
hur många par skor har du? hum. 22?
var har du ont? ryggen för det mesta,
vem är bäst just nu? Jag
använder du hårspray: Ja, mycket.
favoritserie: The O.C, Vänner, Desperate Housewifes, Grey´s Anatomy..
gillar du seriehjältar? no.
killar eller tjejer? Huh? Om frågan är om jag är gay så är svaret nej och då är svaret på frågan Killar.
salt eller socker? socker.
gillar du ketchup? nja
är du bra på att måla? NEJ!
sommar eller vinter? Sommar
vilken tid gick du upp idag? 9.00
vem kramade du senast? Koffe, imorse.
vem pussade du senast? Koffe
säger du "kex" eller "chex"? Chex
vad längtar du till? När älsklingen muckar från lumpen.
favoritalkohol? cider eller Bacardi Razz
vad tycker du om ditt utseende? jag är nöjd.
varför fyller du i detta? det är roligt. plus att jag är uttråkad.
vad heter dina husdjur? Ceasar och Teddii
hur kommer du bo till hösten? Här jag och Koffe bor nu.
har du körkort? nej. håller på.
hur gammal vill du vara när/om du får barn? typ 23-25 när jag får mitt första.
Humör just nu? Uttråkad och frusen.
Favoritgodis? Zoo apor
Är det nåt du absolut inte äter? Kapris, rödbetor, gurka, Broccoli
Sommarplaner? Ahh, ett tag dit, men en resa kanske med älsklingen?
Saft eller alkohol? beror på när på dygnet och vad det är för dag.
Hur många kuddar sover du med? 2
Morgon- eller nattmänniska? morgon
Sparare eller slösare? slösare
Bästa film? Beckfilmerna.
Kommer du ihåg din första kärlek? ja.
Älskar du henne/honom fortfarande? nej.
Har du några homosexuella vänner? Nej inte vad jag känner till iaf.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? ja.
Ser du på kärleken som ett misstag? nej.
Bio eller promenad? promenad
Är du kittlig? ja som fan
Rädd för insekter? ja
Det här är jag bra på? prata, laga mat, städa, festa, lyssna
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? sudda ut allt jag inte vill se
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? har redan piercing i navel (asfult men ännu fulare om jag tar av den) Ingen taturering vad jag vet än iaf.
Anser du att du är stark? nja..
Vad gör du om du får hicka? Håller andan ett tag.



Katter är så söta.

Haha, lite roliga bilder på katter som svärmor har mejlat oss :)

56544-99

56544-100



Arnold Schwarzenegger

56544-98

Vilken pudding. Grrrr (:



Dikt

När vännerna kom till
var tanken ganska klar.
För vänner har nått i sig                     
som ingen annan har.
Dom har en hjälpande hand
Dom lyssnar och förstår
Dom viker inte undan..?
När många andra går......


56544-97





Vänner

Komediserien Vänner är det bästa och roligaste man kan titta på. Jag ääääälssssskaaaar den serien! Någon som håller med ?


56544-96
Looove! v

Det finns ingen som kan säga att Vänner INTE är den bästa komediserie som någonsin visats. Så är det. det är Fakta. Vänner är bäst :)

Roliga vänner citat
Vem gillar du bäst av alla i Vänner?



Lista

Denna lista hitta jag i Elsas blogg.


DAGENS:
klädsel:
Jeans, linne, t-shirt, Mjuka inneskor,
frisyr: uppsatt i hästsvans.
låt: har redan hört en del.. hum vet ej.
tv: Desperate Housewifes.
vill ha: pengar, kläder, en ny väska.
sjuka: Sluta-röka-linjens-tv-reklam. det var ingen höjdare att sitta och äta när den kom på tv. Fy fan!
tråkigaste: diska
roligaste: spinning med Tess kanske senare ikväll.

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: Jag.
såg dig gråta: Koffe
fick dig att gråta: Koffe kanske?
fick dig att börja skratta: Vänner avsnittet igår kväll. Eller Koffe.
du gick på bio med: det var längesedan
du gick på stan med: Koffe
skickade ett e-mail till dig: Tasteline.com
skickade ett sms till dig: Koffe
skickade ett lunarinlägg till dig: Jessica

HAR DU NÅGONSIN:

sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det: Ehh ja?
bråkat med ditt husdjur: Ja,
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: nej

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:
Norge: nej
Danmark: Ja
Finland: nej
Island: nej
USA: nej
Tyskland: ja
Frankrike: nej
Spanien: nej
Italien: nej
Kroatien: Nej.
Grekland : Ja.
Österrike: Nej.
Schweiz : nej
Thailand: Nej.
Kanada: Nej.
Brasilien: Nej.
Belgien: nupp

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för: om Koffe fick för sig att lämna mig.
Var vill du gifta dig: På stranden eller i en kyrka.
Vem hatar du verkligen: Hatar ingen för tillfället.
Varit kär: Ja.
Har du ett jobb: Nej. bara vikarie jobb.
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja
Är du ett hälsofreak: Nej inte direkt, men vill vara och ska försöka.
Är du ensam nu: Japp.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Gnarls Barkley - Crazy och i somras fastna Zlatan låten hela tiden ;)

FAVORIT:
Rum i huset: Vårt vardagsrum
Typ av musik: RnB, radio, hiphop, timbuktu, helt off.
Parfym: Gucci envy me.
Månad: Juni
Mat: Friterade tigerräkor och vårullar.
Dricka: Loka, eller Bravo Jucie.
Godis: Lösgodis.
Tidning: Vecko Revyn
Film: Beck filmerna. Speciellt Beck - Pojken i glaskulan.
Skådis: Matt LeBlanc (Joey i vänner)
Djur: Katt


DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit: nej
Köpt någonting: Ja
Varit sjuk: Nej.
Sjungit: Ja.
Sagt "Jag Älskar Dig": Ja
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: Nej, säger det till Koffe bara.
Träffat någon ny: nej
Saknat någon: Ja.
Kramat någon: Ja
Kissed someone: Ja
Ätit: Ja.



Ibland blir jag så irriterad.

Ja när man har burit ner en tung jävla tvättkorg till tvättstugan och upptäcker att man inte alls ska tvätta idag, för vi hade bokat tvättdag igår. Och vi har skrivit upp det i fel dag i almanackan. Sånt är rätt irriterande. Nu har jag inte tvättid förräns på lördag! Suck....



Tisdag

Idag blev det inget jobb, glömde nämna igår att jag blev inringd på Bellevue Hemmet så jag var där och gjorde sallad buffé, diska och serva gäster.
Men idag blev det inget jobb, men fick cykla upp där ändå idag, hade glömt mitt lönepapper, det pappret ska jag ha med mig och det är fler från Ystad kommun ringer.
Idag har det blivit en runda till Tess. Och nu har jag lagat mat, det står i ugnen. Kålrot,palsternacks,morots och lök gratäng med biffar till och sweet chili marinderade kikärter.
Tänkte äta en liten portion av min nyalagade mat så fort den är klar sen ta en portion ikväll efter Spinning-passet med Tess. Första dagen vi prövar på idag så vi får väl se hur det går :)
Nu kl 14.00 börjar min tvättid. Suck, berg av tvätt.

Desperate Housewifes ikväll, och jag lovar att inget kan förstöra denna kvällen. Så grymt bra!


Imorrn, torsdag och fredag så blir det jobb på Vigs ängar! :)


Ha det fint.



Varumärken man har hemma.

Hitta denna i Kellys blogg



Kläder och skor:
Ytterplagg: Rock ´n blue, Only, H&M
Pumps: Äger inga.
Boots: Puma, Vagabond, Din sko... m.m
Jeans: Replay, Diesel, Killah, Lee & Tiger
Underkläder: H&M, Lindex, Diesel
Festblåsa: Stuprörs jeans från Killah, mitt svarta partylinne, stövlar och en härlig makeup.
Kostym: Svart och vit kavaj från H&M

Badrum
:
Doft: Dolce & Gabbana, Naomi Cambell
Hudkräm: Dove summer glow.
Hårprodukt: VO5, hårinpackning PHC.
Mascara:  Maxfaktor - Masterpiece.
Läppglans: H&M
Rouge: H&M
Underlag:Puder Isadora.

Accessoarer:
Klocka: Axcent
Plånbok: Feel
Väska: Boozini, Åhlens, H&M
Solglasögon: H&M
Scarf: Lindex
Smycke: Björg, H&M, Guldfynd, Lindex, Sjögrens.
Bälte: Saddler, H&M, Lindex, Replay, Tiger

Teknik
:
Mobil: En svart Samsung vet ej vilken modell.
TV: 32" Panasonic
Stereo: Datorn. Har cd spelare med från Panasonic
Transportmedel: Cykel och buss/tåg.
Digitalkamera: Konica

Övrigt (favoriter):
Frisörsalong: Hårataljen.
Café: Koppen, Snuggels, Graffiti Café
Restaurant: Kellys, Store Thor,



Mys

Nu ska jag ta mitt te och bege mig till soffan. Clipper te är en favorit just nu! Speciellt smultron eller jordgubbsmak. Det är finemang detdära... Så det blir te+soffa+filt och snart en älskling som kommer hem och en Beck film. Ahh, säg mig, kan det bli bättre? Jaa, med en massa värmeljus. Och det har jag redan fixat. Mysigt. Hihi.

Ha en skön kväll.




Clipper te, fast inte med mina favoritsmaker.
Men det är gott.



Lista

Fann denna hos fröken Qaroline

Idag: Ätit middag hos mammi och pappi.
Igår: Runda på stan med Tess, pokerkväll me kompisar.
Imorgon: Heldag med älsklingen (om jag inte blir inringd på jobb), middag hos svärföräldrarna.
I övermorgon: Spinning med Tess , tvätta, kanske jobb?
Humör just nu: trött och myssugen!
Väder: Rätt varmt för att vara oktober, mörkt och lite blåst.
Bästa egenskap: Omtänksam mot nära och kära
Sämsta egenskap: Envis och jag tar alltid mig själv i sista hand.
Favoritmånad: Juni, Juli, augusti...
Tv eller film: Tv.
Bok eller tidning: Tidningar
Bar eller nattklubb: Nattklubb
Arbete eller skola: Har pluggat, söker arbete.
Morgon eller kväll: Kvällar
Klädsel just nu: Replay jeans. linne, stickad tröja och barfota.
Sällskapspel eller Tv-spel: Sällskapspel.
Kramas eller pussas: Båda.
Promenad eller bio: Promenad.
Öl eller vin: Inget av det.
Godis eller snacks: Snacks.
Byxor eller kjol: Byxor, ibland kjol på sommaren.
Senast sedda film: Ice age
Komiker: Henrik Schyffert & Robert Gustavsson.
Skådespelare: Dom i OC gillar jag ;)
Artist: Timbuktu
Stamgäster på din blogg: Johanna, Tess, Lillebror... Ja, det är dom jag vet iaf ;) men här är en del andra med.
Förhållande eller singel: Förhållande, är sambo och förlovad.
Kärlek eller vänskap: Båda.
Glasögon eller linser: Båda.
Storstad eller småstad: Är småstadsflicka men gillar storstäder.
Stökigt eller städat: Städat så rörigt annars.
Restaurang eller hemlagat: Båda, ibland är restaurang lite lyx i tillvaron.
Tävling eller lek: Tävling.
Jacka eller kappa: Har båda sorter.
Stark eller svag: Får väl erkänna, är rätt svag.
Brun eller blek: Blek, det är ju snart vinter. Vill inte förstöra min hud med solarie.
Favoritbutiker: H&M, Gina Tricot, Titusblue, JC, Zoovillage, ibland Lindex.
Favoritnöje: Shoppa.
Favoritmat: Thai mat är jättegott och varför inte hederlig svensk husmanskost?
Händer eller fötter: Händer. Fötter är det äckligaste som finns.
Sparare eller slösare: Slösare.



Rädd

Ja, innan bussen kom som skulle ta mig till Tomelilla så satt jag på en bänk och vänta och så kom det fram två killar. (såg lite skumma ut) och jag satt med hörlurarna i öronen och hörde inte så mycket annat än musiken som spelades.

Då kom dom här killarna fram och satte sig obehagligt nära mig så jag börja ju ta min handväska och flytta lite längre ifrån dem.
sen börja dom prata med mig (Kille 1 - stor, skum typ) (Kille 2 - Lång smal, keps och tystlåten)

Kille 1 till mig - Heeejsan (väldidgt skum snuskig röst)
Jag: Ehh hej?
Kille 1: Vilket vackert väder vi har, är du inte varm i skinnjacka, ska du inte ta av dig den?
Jag: Nej, jag vill ha den på mig.
Kille 1: Kan du inte ta av dig jackan?
Jag: Neeej jag vill inte (irriterad röst) Och jag stoppade in mina hörlurar igen.....
TYstnad en stund..............
Kille 1: Ska du till Tomelilla?
Jag: Mmm
Kille 1: Jaha, vad ska du göra där?
Jag (tänker....Va fan har han med det att göra?) Ehhh.. hälsa på mina föräldrar
Kille 1: (Ler med ett äckligt snuskigt leende) Jaaha

Bussen kommer och jag skyndar mig på...
Killen står bakom mig och står obehagligt nära mig.

Jag går och sätter mig i ett tomt säte.
Killen sätter sig nära där jag sitter och börjar RÅ stirra på mig.
Jag låtasades inte om det och satt bara och lyssna på min musik.

Kille 1: Vaad lyssnar du på?
Jag: Ehh va?.. ehh allt möjligt
Kille 1: jaaha... (Stirrar som fan)

Sen under resten av bussfärden så sitter denna skumma kille och bara stirrar på mig. sen var jag framme i Tomelilla och jag praktikst taget sprang av, sen ser jag i fönstret att den här killen har ställt sig upp och kollar på mig ännu mer...



Ahh, det var väldigt obehagligt. Speciellt när vi satt på bänken. Fan precis varit våldtäckter i Ystad. Ahhh, OBEHAGLIGT!



Åskväder

Igår kväll var Paudan, Fanny, Henke och Fabbe hos oss och spela poker. Mitt i alltihopa så börja det åska jävligt mycket. Och vår tv slockna så vi blev rädda att det hade slagit ner i den. Telefon och internet fungera inte heller. Men pokern var kul. jag kom frya :( så jag vann inget!

Imorse funka varken tv, telefon eller internet och jag och pojkvännen hade väldigt tråkigt. Gud vad man är beroende av dom sakerna. Men jag åkte till mina föräldrar i tomelilla och Koffe skulle jobba!
Så nu blir det middag här :)

Sen är det beck film ikväll för nu funka vår tv och allt igen sa Koffe när jag prata me han i tele.




RSS 2.0