Middagen

hos svärföräldrarna blev inställd, för Tommy mådde inte bra. Tråkigt!
Men men, nu har jag lagat middag till oss, testa den Arla produkten - grädde och skogsvamp som man blanda ut tsm med kött. Och hade ris till. Det var gott. Är sjukt mätt nu, åt för fort men det gör man när man har varit hungrig i flera timmar.

Men men, så det blev ändrade planer ikväll. Paudan och Fanny kommer hit istället, även Fabbe och Henke! Det blir nog lite poker! Och jag ska vinna! ;)


Wish me luck!



Runda på stan

Va nere en runda på stan med Tess och kolla. Hon handla lite saker till hennes lägenhet. Och jag lämna in mina Killah jeans till JC så dom kunde sy upp dem. Ska få dem på måndag. Hatar egentligen att lämna bort jeans på det sättet. Men får väl lita på att dem blir bra. För annars blir jag väldigt arg. Jeans är det bästa som finns, ahh I love them.

Jag är hungrig som en gnu. Suck. Men man ska till svärmor sen och hon lagar alltid god mat ;)



Irriterad

Folk som tycker synd om sig själva och drar ner andra folk i en tråkig negativ stäming stör jag mig enormt på.



Julklapps tips

Här är lite smått & gått jag hitta på Zoovillage som jag hade kunnat tänka mig i julklapp ;)
Och ni andra kan ju få lite ideér om vad ni ska önska er ;)

56544-93



Vill Ha!

Dessa jeansen som jag hitta på Zoovillage under fliken Evisu, hade gärna fått joina min garderob. Men det känns som det bara är en dröm. Är man arbetslös så har man inte råd att köpa jeans för 2100:- anser jag!
Men dom var grymt snygga. Jag hade älskat dom! Ahhh, ge mig jobb! Eller så kan någon ge mig dessa?

56544-92
56544-9056544-91





Skratt

(Tjej 18+ har fått pengar av sin mamma.)
Tjej 1: Gud vad du är bortskämd.
Tjej 2: Nej, men min mamma har haft många kunder denna vecka, så hon har tjänat bra.
Tjej 1: Eeh... okej.
(Tystnad.)
Tjej 2: Asså, hon är fotvårdare!


(En mamma 35+ och hennes son 3+ är inne i ett toalettbås på en offentlig toalett).
Sonen (högt och ljudligt): Mamma, har du OCKSÅ blöja?!



Hitta dessa från Tjuvlyssnat

Skratt :)



Även...

Denna jeanskjol var heet. Och jag blir glad om någon köper den och ger mig den i present! :) I promise. Jag blir glad. Ahh även denna kjolen väntade på Asos  den ville att jag skulle klicka på den så att jag skulle bli förälskad. Grr.
56544-89
Sen att tjejen på bilden har grymt snygg kropp gör ju inte saken bättre!
Ahh, avvis. Ge mig både kropp och kjol.






Jeanskjol

Jag vet att många avskyr jeanskjolar, men jag älskar det. Jag älskar allt som har med jeans att göra. Använder bara jeans nästan. Hittade denna urfina jeanskjol på ASOS och jag blev kär. Men jag ska låta bli. Ni spyr nog galla över mig nu för att jag gillar jeans kjol, men ahhh det är så grymt snyggt, och ni får tycka att jag är en konstig människa i så fall :)
56544-88



Snygg outfit

Den här outfiten gilla jag.
Snygg jacka, helt ok bralls,
snygga skor. Vad tycker ni?
Bilden är från ASOS


56544-87



TV bänken

Här är en bild på TV bänken som älsklingen överraska mig med igår. Jag tycker den är skitfin. Passar verkligen in i vårt vardagsrum...

56544-86




Död.

Jaha, prata precis med kära farmor på telefon och hon berätta att farsans systers man Ulf, hans släkting hade tagit sitt liv i en skog igår kväll! Tragiskt, jag kände inte honom och vet ej vem han var men det är tråkigt när sånt händer.
Och på tal om farmor så berätta jag att jag önska mig ett överkast till vår dubbelsång i julklapp (kanon, slipper man pröjsa för det själv) så jag skulle beställa det från katalogen jag hittade överkastet i. Great! :)

Det blir nog en runda på stan med Tess idag. Ska ner om och kolla läget. Långlördag idag, så affärerna har öppet längre. Jag ska inte handla något, ska bara be JC att sy upp mina Killah jeans. Dom är LIIIIITE långa. Och jag gillar inte det riktigt.

Ikväll blir det middag hos svärföräldrarna, och kanske lite poker? Ska bli trevligt iaf. Ett tag sen vi var där.



Sovgott

Natti natti på er, nu ska jag mysa lite med älsklingen som precis kom hem. Sen blir det nog lite tv i sängen sen sömn. Pojken ska jobba imorrn med :( Får väl passa på att städa. Suck, men måste göras.


Sovgott & dröm sött.



Nya Linnet

Här är en bild (en väldigt dålig sådan) på nya linnet som jag inhandla idag. Går rätt långt ner och är lite "pösigt", alltså inget tajt åtsittande linne, kan vara rätt skönt. Ahh, vetifan hur jag ska förklara ni fattar nog. (?) Handla linnet på Gina Tricot  linnet hette Nicky Topp och kostade 129:-

56544-85



Nyduschad

Gud vilken härlig känsla det är att vara nyduschad. Fast man duschar varje dag så försvinner aldrig den känslan, man luktar så himla friskt.
Smörjde precis in mig i min Dove summer glow, ni som inte har testat den än så testa den! Den är grymt bra, luktar gott och man får lite brun färg av den, jag köpte min i våras och är nöjd med den :)
 dove summer glow
 



Utmaning Musik

Hittade denna blogg hos Qaroline
Och hon utmana alla att göra den :)

Vart hittade du denna utmaning?
Qaroline

Vad lyssnar du på för sorts musik?
R&B, radiomusik, gyllene tider kommer jag igång på ;) (Lyssnar på det mesta...)
Vad heter favoritbandet/banden?
Timbuktu, Helt Off m.m
Låt som gör dig glad?
Timbuktu - Strö Lite socker (älskar den, gammal nu, men så skön) & Gnarls Barkley - Crazy (jag vet den är också gammal).
Bästa låten?
Hum, väldigt många som jag gillar.
Sämsta låten?
"Hej det är Nick, Klick", "Vi sitter här i venten och spelar lite dauta - Basshunter"
Bästa Party hiten?
My humps, Pon de replay, Tempature, Ghetto



Kopiera och gör den du också.



Kvällen

Min kväll bestod av:

  • En titt och provsittning av Tess  soffa! :)
  • Pratstund med Tess
  • Cider
  • Balkong
  • Och skratt!
Vad mer kan man begära? Så mysigt!

Mycket trevlig kväll bara hon och jag, det händer inte så ofta att hon och jag är ensamma tsm en fredag kväll! :) Men det var trevligt! Tack gumman för Cidern! :P

Hoppas älsklingen snart kommer hem, men han hade tydligen mycket att göra idag! Så han är säkert inte hemma förräns kl 23.oo. Suck, ska ta en dusch så jag luktar fräscht tills han kommer hem, sen kallar nog soffan på mig! Och lite mys med katterna får jag väl också hinna med, har varit utan mina bebisar hela dagen ju!. 

Nu ska jag ta en dusch.



Löjligt

Det är så jävla kul och se hur jävla många nördar det finns, hallå skaffa en blogg som man använder för att skriva en massa skit till folk? Vad är problemet? Läs inte om du inte gillar min blogg, vet att det är fler som har haft samma problem med idioter som inte har något liv? Jag förstår inte varför man läser en blogg som man inte gillar?

Ahh, blir så trött.



Powerking

Ja, jag hoppas min energi dryck "Powerking" ska ge mig lite gladare humör och energi, hahha (tror jag på det själv?) Nåja, nu ska jag ta min söta cykel och cykla bort och hälsa på Jerry och Tess.

Meeen först måste jag pussa mina två söta kattmonster, har varit utan dom hela dagen. Hihi.



Seeega

Vår dator har blivit cp. Den är seg. Och det tar lång tid att gå ner på en sida. Why? Blir så irriterad. Precis som min sega-malmö-upplevelse-med-arbetsförmedlingen inte skulle räcka? Suck, suck, suck!



Lååååång dag!

Ja idag var jag i Malmö med arbetsförmedlingen vi skulle på någon jobbmässa på Slagthuset, som skulle handla om att jobba och bo utomlands. (Som inte intresserar mig ett dugg). Jaa, det var jättedåligt organiserat, så man visste inte vad man skulle göra där, och alla dom från arbetsförmedlingen bara gick iväg? Aja, vi försökte se duktiga ut och ta några broschyrer och så, gick på en föreläsning med, sen gick vi ner och åt lunch på Jensen's Böfhus  och sedan strunta vi i den tradiga mässan, vi fick inte ut något av det. Träffa några trevliga tjejer som också var med som vi gick och käka med.
Hann även med att gå i affärer och jag inhandla ett brunt linne som är rätt långt, och hänger lite löst. Skönt och snyggt partylinne :)
Köpte även en svart keps till älsklingen!

Koffe är nog världens sötaste, när jag kom hem (precis nästan) så hade han varit på Jysk  och köpt tv-bänken som jag har velat ha så länge! :) Och vet ni vad, han hade skruvat ihop den med och satt i ordning tv och allting. Håll med mig om att han är underbar :)   Ohh, du är så underbar, jag älskar dig!


Snart ska jag till Tess  och kolla på hennes nya soffa! :)



Jag drar till Malmö

Jag drar till Malmö, jag drar till Malmööööö! :) "Ahh Timbuktu har jag laddat mp3 spelaren med" :)
Jaa, då är det malmö med http://www.ams.se/ som gäller idag. Wiiiehhooo. Eller kanske inte?

Dagens outfit blev iaf, jeans, svart linne, kortärmad skjorta, replay skärp och ruffsig frilla och linser idag. Inga glasögon. Har även min axcent klocka på mig. Och ska ha älskade skinnjacka på mig och ballerina skor.

Ha en underbar dag, tänk på mig är ni gulliga! :)


Tess, jag kommer nog hem om till dig ikväll och kikar på sofforna! Call you later honey!



Soffan

Nu ska jag hålla kväll, om det går, jävla liv uppe i lägenheten ovanför oss. Suck. Aja, soffan kallar på mig och snart börjar Insider. Och jag måste se vilka idioter som dödar hundar för att dem har fel färg på pälsen och liknande!


Ha en trevlig kväll.
Godnatt.



Acne jeans

Dessa Acne Hex Matrix jeans www.acne.se skulle jag inte tacka nej till.
Dom var grymt snygga, härlig färg och allt.
Och stuprör, jag älskar stuprör.
På mina nya Killah jeans så var det inte
 direkt stuprör men jag gilla dem ändå. v


56544-84




Tips

Är det någon som har något bra tips på hur man ska träna för att bli av med magen och få snygga magmuskler. Har fått en liten mage som jag inte vill ha. Ge mig tips är ni snälla. Är spinning bra? Ska jag göra något mer? Snälla ge mig lite tips på olika ideér! v



Grr.

Pannkakorna var goda, men det var inte bra att titta på "du är vad du äter" under tiden man åt, man känner sig som ett svullo! Men men, gott var det iaf!

Nu har jag laddat mp3 spelaren fullt med härliga låtar så jag överlever bussresan imorrn, men jag kommer väl snacka med Jessica en del antar jag. Men den lär behövas imorrn iaf.

Nu vill jag att pojken ska komma hem, för jag är så uttråkad. Gud vad ensamhet är tråkigt. Det är inget kul alls.



Grannen ovanför oss har fest ikväll, hum en torsdag kväll? De har karaoke kväll hörs det som! Grymt störigt. Dom har haft fest nu varje torsdag i säkert 5-6 veckor. Är så trött på att behöva somna till deras falska stämma och deras bankande där uppifrån. Suck. Jag ska faktiskt upp ganska tidigt imorrn!



Pannkakor

Ja, hör och häpna jag blev sugen på pannkakor så det står jag och lagar nu :) Ska bli gott. Pannkakor med hallonsylt. MUMS! :)


Usch jag vill inte dit imorgon!



Kryss i taket!

Jaa, nu är jag medlem på Friskis&Svettis, hör och häpna! Tess vad har du dragit in mig i? :)
Iaf så ska vi pröva på spinning nästa tisdag. En introduktion. Sen får vi se om vi gillar det, vi behöver röra på oss tycker vi. Vi tycker att vi är tjocka. Eller så är det kanske bara som vi känner oss? Jag tippar på alternativ ett. Eller vad säger du Tess?

Aja, jag är på gång iaf. Detta är ett stort steg. Haha. :)



Tråk

Nu har jag tråkigt, pojken har börjat jobba nu och jag håller på att tvätta. Gud så tråkigt. Blääääää. Fast det behövs. Och äntligen så fungerar torkskåpet och torktumlaren. Yiiieehaa. Wow vilken lycka. Jaaa Faktiskt. Slippa ha tvätt överallt.

Ja, imorgon blir allt genast mycket tråkigare. Ska till Malmö med arbetsförmedlingen imorrn (Jubel...eller inte?) Ja, ska ta tåget till Tomelilla kl 08.05 imorrn bitti, för att sen ta en buss som tar oss till malmö. och där ska vi på nån jobbmässa, som handlar om att starta eget utomlands (precis som om jag har planer på det?). Hum, ska vara med arbetsförmedlingen ända till kl 16.00 imorrn. Skrattretande, eller hur? Men det är sant. Suck blir trött och gnällig bara på tanken. Usch, hemska tanke. Som tur är finns det någon jag känner som ska dit imorrn.

Nåja nog om gnäll.

Glad-saker-idag:
  • Att jag klara dataprov C på Körskolan, två kvar.....
  • Att jag fick OK på körlektionen idag som handla om parkering. :)
  • Att jag fick tre jobb dagar nästa vecka på Vigs ängar.
  • Katterna verkar må bättre.
  • Att älsklingen hade plockat undan lite och gjort fint när jag kom hem från körskolan.
Ikväll måste jag se "Efterlyst" på tv3. Hörde innan på reklamen om en kyrkvaktmästare som hade haft sex med ett lik i en kista i flera timmar? WHAT? Vad fan är detta?

Sen måste jag se "Insider" på tv3 efter det, det handlar om folk som avlivar hundar om dom inte ser "perfekta" ut, och gör skönhetsoperationer för att dem ska se "perfekta ut". Jag blir arg bara på tanken, och jag är ändå ingen hundmänniska, jag är inte så förtjust i dem, men man avlivar väl för fan inte en hund för att den har "fel" färg på pälsen? Ahh.....suck.....Vart är denna värld på väg?


Tess, du och jag ska ha ett Supermario turnering sen en dag. BRA! Då var det bestämt! :)



Utmaning

Jag läste i Kelly's blogg att hon utmana alla som läste hennes blogg att fotografera sitt innehåll i sin handväska.
Så hey här är min väskas innehåll.

56544-83

  • Solbrillor, H&M
  • Tidtabell över bussar/tåg i Skåne
  • Plånbok
  • Mp3 spelare
  • Tamponger
  • Nycklar
  • Lins-behållare
  • Linsvätska
  • Astma medicin
  • Huvudvärkstabletter
  • Laktos tabletter (om jag vill äta en glass som innehåller laktos så tar jag en sån tablett)
  • Snoddar
  • Mascara
  • Mobiltelefon
  • Plåster
  • Halstabletter
Det var det hela. Ibland har jag inte allt det dära.




Torsdagens outfit

  • Svart linne, Vero Moda (under skjortan)
  • Skjorta, rutig/randig, Vila, Unos Kläder
  • Replay skärp, Titusblue
  • Nya Killah jeansen, Titusblue
  • Replay brillorna
  • Bruna seglarskor
  • Brun skinnjacka

 
56544-82
56544-81



TOP MODEL

Igår kväll kolla jag såklart på Top Model. Och det var bra som vanligt. MEN........Jade måste fan snart åka ut från det programmet? Hon är ju hemsk mot alla dem andra tjejerna! Och hon passa inte alls i den friysern som Tyra gav henne, men det var rätt åt henne :-P
Det var synd att de rakade av allt Nnennas hår, jag gilla hennes frilla innan. Men hon är skitgrym ändå. Hon kickar ass, de flestas ass iaf :)
Furonda skulle inte fått långt hår, vilken diva hon har blivit.
Kari, söta Kari, hur söt får man vara? :)


Jaaa, det var verkligen fel som åkte ut igår.



Någon mer än jag som vill ha ut Jade?


56544-80



Yiiiiieeeehhhaaaa

Jag var på körskolan innan, och börja göra detta omtalade datorporvet som jag blev underkänd på häromdagen. Och idag klarade jag det! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEE! :)
Super duper mega glaaaad!


Pusshej



Tomt

Ja nu är vår soffa tom igen för nu har Lillebror åkt till Bornholm med skolan.
Fast soffan är på sätt och vis inte tom.
För älsklingen ockuperar heeeela :)


En dusch kanske?



God Morgon

Godmorgon. Gäsp.
Är fortfarande trött men kunde inte sova längre...
Jaha, vad består dagen av idag?

  • Lite frukost
  • Pokerrunda på martinspoker.com
  • cykla bort till Friskis&Svettis i Ystad, ska fixa medlemskort, ska testa på spinning på måndag.
  • ha en körlektion med sjölin&lantz 13.4o
  • Tvätt-tiden börjar kl 14. Vilket är underbart för vi har en överfull tvättkorg.
  • Käka middag med älskling.
  • Älskingen börjar jobba 17.oo
  • Tvätt, tvätt, tvätt och ännu mera tvätt.
  • Kanske kan leka med Tess eller Mariella idag?

Någon vänlig själ som vill hjälpa mig att göra en bakgrundsbild?



Jeans

Dom här jeansen hittade jag på ASOS och dom var heta tyckte jag. Älskar svarta jeans :)



56544-78



56544-79

Håll med mig, dom är heeeeta :)



Lillebror

Idag ska Lillebror sova här. (Wiiiehooo) Vad kul med sällskap när pojken jobbar. Min lillebror och jag ska ha mys med ostbågar :) Och jag ska titta på Top Model, vilket underbart program det är. GRRR! :) Sen kommer pojken också hem :) Äntligen! Sen ska vi väl titta på tv och äta ostbågar. Och sen ska jag bädda ner Lillebror. Joakim heter han förresten. :)
Jag har lagat mat till oss. Spaghetti med köttfärssås. Han gilla min mat, tur för honom annars hade jag smiskat honom. Haha.

Nej nu ska lillebror få sitta vid datorn.



Hejsvej!



Faaaan

Jag klara inte dataprovet på körskolan. Jag hade 56 poäng och man ska ha 63 poäng.
Suck. Jag är så trött på att jag aldrig klarar det....



Killah jeansen#2

Karolina ville se jeansen på så, HEY här kommer dom! :)

56544-76

56544-77

Det var även kvällens outfit.
  • Killah jeans, Titusblue
  • Röd tröja med tryck, Vila, Unos Kläder
  • Svart Tiger skärp, Titusblue
  • Beiga seglarskor
  • Brun skinnjacka.



Körskolan

Ska jag till nu. Ska testa och göra ett dataprov.
Har jobbat idag tsm med Martina. Det gick bra, vi är grymma ;)
Härligt att få jobba igen ;) Idag iaf.
När jag stod och skiva saker i mat-beredaren så börja den brinna. Fatta vad rädd jag blev när jag såg att där var lågor inne i maskinen. Och som det rök. Vaktmästaren kom och blev helt rädd så han slog upp fönstret och slängde ut den på gräsmattan.
Suck, den maskinen använder vi säkert 10 ggr om dagen. Kanske inte så konstigt att den var kass och börja brinna, den har några år på nacken!


Men men nu ska jag göra provet. Håll tummarna för mig :)

Hörs senare.



Iväg

Ja nu är klockan tidigt på morgonen och jag ska iväg och jobba på Vigs Ängar.
Vi hörs sen! :)



Killah jeansen

Här kommer två bilder på de nya Killah jeansen.

56544-74
Baksidan
56544-75
Framsidan


Har vikt upp dem för att de är för långa. Ska ner till Jc någon dag så dem kan sy upp dem till mig.
Fina va? Fick dem för 720 kr. Skulle egentligen kosta 800 kr. Men hon bjöd på 80 kr för att dem var så långa så jag skulle sy upp dem sa hon :) Kääärt.
Men Titusblue är ju också ett trevligt ställe att handla på.



Min söta pojkvän!

När jag gick ner i stan innan och mötte upp pojken när han kom hem från lumpen så föreslog jag att vi skulle gå en sväng och titta i affärerna. Skulle ju ändå köpa kattfoder till älsklingarna.
Vi stanna till på Unos Kläder där pojken köpte ett par fina jeans. Sen fortsatte vi gågatan ner och hamna på Titusblue. Och där fick jag ett par Killah jeans av honom. Eller ja, vi har ju gemensam ekonomi men han betalade dom i affären :) Dom var jättefina. Bild kommer. Orkar inte nu :)

Vi har precis käkat. Friterade vårullar och chicken nuggets med ris och kall sås :)



MUMS! Mätt och belåten. :)



Dagens lista

Pluggar eller arbetar?: Just nu är jag arbetslös. Gick ut skolan i våras. Söker för fullt och har två vikarie jobb.
Ålder: 20 snart 21
Civilstånd: Sambo och förlovad
Höger eller vänster?: Vänstern
Använder du smnik? Vad i så fall?: Ja, mascara, kajal-penna, ibland puder, och oftast rouge.
Använder du hårinpackning? Vilken i så fall?: Ja, köpte häromdagen. PHC.
Husdjur?: Två kissemissar, Ceasar - skogskatt/perser och Teddii - bondkatt.
Favorit accessoarer?:  Skärp, halsband. sidenband.
Älskar du någon?: Ja, det gör jag.
Vem/vilka är dina bästa vänner?: Pojkvännen, Tess, Mariella och Martina.
Vem litar du på mest av alla i hela världen?: Pojkvännen och mamma
Om man ska ge dig en present vad ska man ge dig?: En väska blir jag alltid glad för.
Vad ogillar du?: Egotrippade personer, avundsjuka, svartsjuka, kapris och sparris.
Sjävlförtroende - botten eller toppen?: Mittemellan.
Jeans eller mjukis?: Jeans mest, när man är hemma blir det mjuks på kvällarna.
Är dina föräldrar skilda?: Nepp.
Vad gör du om 10 år?: Har nog ett barn, jobbar som kock, bor i hus?
Vad arbetar/pluggar du till/som?: jag är kock
Vill du ha barn, i så fall hur många?: Tror bara jag vill ha ett.
Vem är bäst av mamma och pappa?:  Båda är bäst
Vem är din förebild?: Mamma
Favoritgrönsak?: avokado
Favoritmat?: Friterade tigerräkor med basmatiris, sweet chili sås, och friterade vårrullar med grönsaksblandning i.
Laga eller hämtmat?: Båda, ibland när man har jobbat orkar man inte ställa sig framför en spis igen.
Strumpor eller barfota?: Barfota så länge det går, sen blir det för kallt.



Nice

Detta svarta midjebälte från ASOS var snyggt tyckte jag. Men jag ser helskum ut i midjebälte. Är det bara jag som gör det eller är det någon mer?



56544-73



Jag tycker det är skitsnyggt, men jaaa inget för mig för jag ser knas ut med såna bälte. Så jag får hålla mig till vanliga bälten eller ett sidenband, för de ser inte knasigt ut.



Replay glasögonen

är det någon som har velat se på bild, så hey, här är dem!

56544-72



Ikväll

Ikväll är det Desperate Housewifes. Ett av mina älsklings porgram. Det är så bra så bra. Och spännande :)
Någon som håller med mig? v


56544-71





Tisdagens outfit


56544-70
  • Ljusrosa baslinne från JC (under tröjan)
  • Ljusrosa finstickad tröja från H&M
  • Mörka Replay jeans från JC
  • Silverhalsband från Lindex
  • Silvriga Ballerina, från Sko-be-do
  • Replay glasögon, rosa plastbågar på sidan och svarta där framme.








En skön klädsel.



Grrrr

Spela precis en pokerturnering. Jag kom på plats 29 av 2000. Så det är ganska ok får man väl säga.
Men man blir rätt knas när man åker ut när man kommit så långt. Jag ville vinna lite pengar. Men men så kan det gå...



Godmorgon förresten...

Ja jag börjar dagen inlägg med ett par söta skor. Men iaf, Hej på er!
Gud så gott jag har sovit inatt. Byta ju sängkläder igår och det finns inget skönare än att krypa ner i en helt ny fräsch säng som luktar så gott. Mmmm. :)
Ja, men älsklingens väckarklocka ringde även imorse och väckte mig. Men han var ju tvungen att åka iväg men han kommer hem vid 13.00 ungefär sen har han permission från lumpen i en vecka :) Det gillas. v
Så jag tänkte ringa svärföräldrarna och fråga om vi får komma dit där idag. Det var så längesedan vi va där och åt middag. Så det uppskattar dem nog om dem inte redan har planer för dagen. :)

Ska även ner i stan och köpa speciellt kattfoder till kissarna. För Teddii blir visst aldrig bra i sin mage. :( Jobbigt för honom, så vi får väl ge dem lite bättre torrfoder.

Har även spanat in en väska på Åhlens jag vill ha, ska gå dit och kolla på den sen. Se om jag kan bestämma mig eller inte. Det är en tygväska med en massa motiv, lite löv och sånt. Hade varit skitfin till hösten och stor och bra. Det behövs en stor väska nu. Så man får plats med en extra tröja, för man vet inte hur man ska klä sig nu för tiden. Det är kallt på morgonen och nästan sommar på eftermiddagen.

Och förresten Tess, vi får träffas en dag i veckan. I miss you.



Kolla in dessa sötbollar.

56544-72
Alla som vill ha dessa räcker upp handen! :)

(Jag räcker upp handen.)

Så jävla snygga skor. Och ändå så enkla. :)



Outsiders

Kolla precis på programmet Outsiders på kanal 5. Det handla om folk som gjorde allt med sina husdjur. Där var en i Thailand som hade en krokodil som husdjur, den dela han till och med säng med. Normalt? Nåja, det kan diskuteras.
Sen var där en tjej som hade en liten ponny och den gick hon runt med på stan och i varuhus? Why?
Fast hästen var jävligt söt, men jag förstår inte varför bara.
Och det jag reagera mest på, det var ett par som ägde tre hundar och dessa tre hundar var så sjukt bortskämda. När dom fylla år så hade dom kalas med varsin egen tårta. Och hundarna gick till en frisör varje vecka och på yoga. YOGA? En hund? Det såg väldigt sjukt ut.

Nåja, ett väldigt skumt program idag...



ASOS.COM

Va precis inne på Asos.com och tittade på skor, alla människor tjatar om den här sidan och nu har jag äntligen fått tummarna loss och spanat in den här sidan. Hitta tre skor som jag tyckte var helsöta.

56544-6856544-6956544-70

  • Bild 1 är dem klassiska leopard som jag tycker alla springer i. Men dom är fina och så läckert till jeans.
  • Bild 2 ett par svarta ballerina. Stilrena och helsnygga. Dom gillas. v
  • Bild 3 tyckte jag var så gulliga. Vitt jeans typ med en blommig rosett där framme. Kan det bli mycket gulligare?
Men jag förstår varför folk tjatar om den här sidan. Den var ju grym.

Ja, titta kan man iaf göra.....



Tror ni...

att en smoothie blir god om jag gör den med filmjölk (givetvis) och hallon och melon? Det skulle väl kunna bli en bra kombination.
Nej nu väntar stavmixern på mig :)
Sen ska jag hinna svabba golvet och diska innan älsklingen kommer hem! :)
Hejhej!



usch nej

min huvudvärk vill inte ge efter. usch. aå jobbigt. grr.
min poker runda går rätt bra.
efter det blir det nog soffan. kanske bort om till åhlens och köpa lite frukt och sådant som man kan göra en härlig smoothie på. 
56544-67
Mitt huvud behöver nog lite avkoppling. suck. bara inte febern kommer tillbaka.



Uttråkad

Tio första:
Första bästa kompis:
Emelie
Första bil: har ingen men vill ha en golf.
Första kärlek: Fredrik
Första husdjur: Katterna Molle och Snuttan
Första semester: Grekland
Första jobb: Städerska på Vuxenskolan
Första köpta skiva: Någon absolute music skiva?
Första riktiga kärlek: Björn
Första piercing: Öronen
Första konsert: Mora Träsk när jag var liten.

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Cider?
Sista bilfärd: Hem till Ystad med Pappsen precis.
Sista filmen du såg: Beck - annonsmannen
Sista bubbelbadet: Minns inte
Sista spelade cd: CD? Oj vad längesedan
Sista gången du grät: Igår
Sista måltiden: Kåldolmar med potatis och sås hos mamma & pappi

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nej
Blivit arresterad? Nix inte det heller
Blivit kär vid första ögonkastet? Nej
Varit på tv? Nej inte vad jag vet
Fått ditt hjärta krossat? Ja det har hänt
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Ja har faktiskt hänt en gång
Haft ett one night stand? Jepp
Busringt till nån? Haha ja!!

Sju saker du har på dig:
1. Mjukisbrallor från adidas
2. tröja från Only
3. Bruna hotpants
4. vit bh
5. hårtofs
6. linser


Fyra personer du kan berätta allt för:
1. Pojkvännen
2. Martina
3. Mariella
4. Tess

Tre val:
Svart eller vit? Vit
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Chips

Två saker att göra innan du dör:
1. Bli rik
2. få barn

En sak du ångrar:
1. Att jag har lätt till tårar och är överkänslig ibland.



Huvudvärk

Har jag nu, en väldans huvudvärk.
Har kommit hem från mammi och pappi nu. Pappi körde mig hem. Så snäll :)

Ja och nu har jag tagit en huvudvärks tablett.
Ska spela en runda poker nu 17.15
sen ska jag svabba golven och lägga mej i soffan tänkte jag!

Har varit duktig idag. Gjort så fint här hemma :)




Komplimang

Gud så glad jag blev nu precis när jag läste en kommentar jag hade fått.
Att hon tyckte min blogg var intressant. Sånt värmer. Tack så mycket. Det var kul att höra.



Är hemma hos mammi och pappi nu. Har suttit och kollat på när farsan spela en pokerrunda.
Han börjar bli bättre nu efter operationen. Men mamma mår inte bra.
Skönt att kunna hälsa på dem iaf.
Har även hunnit med Bo Ohlsson. Inhandla ett nytt diskställ och ett torkställ till tvätten för vår kääääära tvättstuga är knas. Torktumlaren och torskåpet fungerar inte. Och vi bor i en tvåa, var in i bomben ska man göra av all tvätt? Så ett torkställ går ju utmärkt. Lätt att plocka ihop när man inte använder det.
Köpte även kattgodis till mina monster. Förhoppningen är att dem ska bli lite snällare, så får väl se om min idé kommer funka. Inte för jag tror det :)
Jag tror dom är så djävular. Det är bara hornen i pannan som saknas, men dom kommer kanske?


Nej nu ska jag umgås med mammi och pappí. Snart kommer väl Lillebror också hem.



Dagens planer

  • Det blir en tripp till Tomelilla (Ja, idag igen, Hälsar på mamma och pappsi för jag har inget att göra)
  • Inom till Bo Ohlsson och köpa nytt diskställ :)
  • Äta middag hos mammi och pappi
  • Pappi kör mig hem till Ystad.
  • Har redan städat lite men tänkte svabba golven ikväll och diska!
  • Pojken kommer hem vid 20.00
  • Pokerturneringar blir det nog med.


P.S rekomenderar den hårinpackningen jag köpte igår, har redan märkt skillnad :) Greeeaaat! D.S



Måndagens outfit

56544-66

  • Vita Lee jeans stuprör. JC.
  • Vitt Tiger Of Sweden skärp, Någon affär i Sthlm
  • Vinröd tröja med guldtryck från Only, Unos Kläder
  • Vita skinnskor
  • Guld diadem. H&M



Mina monster

Kan även vara så här söta.
56544-65
Mina älsklingar kramas.



Beck-filmen

Ja söndags kvällens favorit är ju ändå Beck-filmerna. Gårdagens var grymt bra. Har sett dem innan men har glömt bort en del. Men dom är så spännande. Dom förgyller minj söndags kväll iaf. Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker dom är grymt bra.
Det finns inget störigare än reklam avbrotten och sen kl 22 är det nyheter/sport&väder. HUH? WHY? mitt i en film. Då blir jag knas.

Jag är väldigt irreterad på mina katter just nu. Det hörs som om dom tar sönder hela lägenheten. Och bråkar som aldrig förr. SLUTA.'

Varför fungerar inte internetbanken idag? Eller det är bara på min dator, grymt knas iaf. Jag ville se om min lön från Saltsjöbadet hade droppat in. Hade gillats.



Ny dag, nya leenden

Jaha, katterna väckte mig imorse! Men det gjorde inget. Var utvilad.
Jaha, solen skiner och jag är ledig.
Får väl ringa någon och höra om vi ska ta en fika?
Mår bättre idag. Har frusit inatt dock, men jag mår bra nu.

Nu kallar en dusch och en hårinpackning!
Och lite käk.





Leendet

Börjar komma fram nu, nu vet jag att pojken snart ´kliver in genom dörren.
Min sötnöt.

 



Ohh neeej.

Nu har febern kommit tillbaka. 38,4 grader. Suck. Fryser som fan.
Aja, maten kallar.

Ska ha ensam-middag idag, för Koffe är inte hemma ju.
Det blir bakad potatis med räk-röra. (Gräddfil, rödlök, gräslök och räkor) MUMS! :)


Nu ska jag krypa ner i soffan.



Nu äntligen.

Börjar ännu en poker tunering på martinspoker.com
Bra sysselsättning när man är hemma och ska vila. :)

Tur där går en varje timme.

Har haft otur idag.


Jag tar tillbaka vad jag sa. Jag åkte ut. Jag läste på någons blogg och var helt inne i den och då kom poker rutan upp och jag tryckte bara på en knapp och jag råka trycka på all-in knappen på 985 euro.
Jaja, inte mer att göra åt det. Hade 10 och en knekt.
När floppen kom så fick jag par i 10. Bra tänkte jag, detta kanske jag lyckas vinna.
Ja, dom andra två satt med varit ess och vars ett kort som var lägre.
Jaa vad kommer inte sen på sista kortet? Jo ett ess och jag åkte ut efter 2 min.

Blogg och pokerturnering går inte ihop.



Listor

Ja jag är uttråkad idag och hittar en massa roliga listor som fördriver min tid mellan poker turneringarna och tv programmen.




HAR DU NÅGONSIN?
Ätit sushi:
Ja, och tillagat själv med.
Stått på scen: Japp, dansat, sjungit och hållt tal och tagit emot present av rektorn på studentdagen.
Blivit dumpad: Ja
Varit ihop med någon som varit otrogen: Ja, idiot.
Klättrat på berg: Njaa, berg och berg. På stenar.
Sett vita huset: Nej,det är väl inget som tilltalar mig så direkt.


ANTINGEN ELLER

Kallt eller varmt: Varmt.
Svart eller rött: Svart.
Regn eller snö: Regn
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår.
Historia eller vetenskap: Vetenskap
Matte eller engelska: Matte

MOTSATTA KÖNET
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Ja, jag är förlovad och sambo så svaret är ett självklart JA!
Vet den om det: Hum, ja jag tror det. Han har ringen på fingret och ser mig nästan varje dag!
Gillar någon annan dig just nu: Ja det gör någon säkert.
Vad tittar du på hos en man: Ögonen, händer, klädsel och rumpan! Personligheten är viktig.

INOM DE 48 TIMMARNA
Har du haft ett seriöst samtal:
Oh ja.
Kramat någon: Ja, älsklingen imorse innan han gick och kramats med mina två katter.
Kommit sams med dina föräldrar: Vi bråkar nästan aldrig längre
Bråkat med en kompis: Nej


GILLAR DU ATT

Ge kramar: Ja, men inte vem som helst för då blir det obehagligt.
Ge massage: Ja på pojkvännen.
Gå promenader i regnet: Nja, vem gillar att bli blöt?


ÖVRIGT
Vad gjorde du förra sommaren: Sthlm i 1 vecka och hälsa på Koffes farmor och farfar och andra släktingar, jobbade på ett café, hängde på stranden me pojkvännen och vänner, festa en massa.
Svär du för mycket: Hum, ja tyvärr.
När duschade du senast: IImorse
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Ljus denim.
Vilken färg har dina underkläder: Vita, rosa, gröna, bruna och gula. Diesel trosor med blomdekoration.
VIlken låt lyssnar du på just nu: Gnarls Barkley - Crazy (fått den på hjärnan)
Vad är bredvid dig just nu: En bunt me räkningar som ska betalas i veckan.

Hur ser ditt skrivbord ut: Lite rörigt, med räkningar, hörlurar, kameran, popcornskål sen igår, papper, pennor, skivor, kokbok, coca cola flaska, blommor, ljusstakar, lampa och ett foto på Koffes pappa.

Vad var det sista du åt: en godisbit.

Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Kristoffer
Har du en lavalampa: Ja, men nere i förrådet.

Hur är vädret just nu: Höst men solen skiner så det är skönt.
Vad gjorde du igår natt: Hum först pokerkväll med Anna och Emil sen mys med pojken framför tv:n i sovrummet sen somna vi.

Vem pratade du sist med på telefon: Mamma eller Kristoffer
Vad gör dig glad: Pojkvännen, katterna, familjen, vänner och nya klädesplagg


Vart skulle du vilja du åka...

för att shoppa: Paris, London, Stockholm, New York

för att festa: New York, Los Angeles, Miami, Hawaii, Bulgarien

för att ha sommar: Västindien, Thailand
Vill du ha barn: Ja, tror bara jag vill ha ett. En pojke hade varit kul. Eller nej kanske en flicka. Ahh jag vet inte.
Vad ska dom heta: Mina önskemål är: Pojke - Theo eller Douglas. Flicka - Tindra eller Elice

 




Damen på Åhlens

Var så vänlig så, hon tog fram en hårinpackning som skulle vara super bra på mitt torra, tråkiga och skadade hår.
Den här lilla blåa skönheten blev det

56544-66
Phc - Professional Hair Care.

Nu kallar lite lunch på mig.

P.S Feber och min halsont har släppt! D.S



Tips?

Tips på någon bra hårinpackning? Mitt hår är så skadat. Använder mycket spay och mousse och ibland till och med hårvax. Men min "uppklippta" frilla behöver det när jag ska vara fin :)

Nått förslag?


Får fråga damerna borta på Åhlens. Önska mig lycka till.



Dagens outfit

  • Ett vitt baslinne, H&M
  • Ett rosa baslinne, H&M
  • Replay baggy jeans, JC
  • Dieseltrosorna, JC
  • Replay glasögonen, Syncentrum (syns iförsej inte, men passar bra till)
  • Vita pumaskor
Idag blir det mysklädsel. Vad passar inte bättre då än mina favvo Replay jeans? Dom är så slitna så dom nästan går sönder. Det har iförsej redan gått hål lite överallt. Meeeeen GUD vilka sköna bralls.
Absolut ett av mina bästa köp. Härligt att dem är lite baggy med. Och skönt med brillor med idag. Slippa plåga mina fina ögon med linser.
Och idag är det slapp-dag, det enda jag ska göra idag är att springa bort till Åhlens och handla mat.

56544-64
Gud vad min mage ser skum ut på denna bild. Sorry.

56544-65
Älskade byxor.  grrrawww (:



About me


Senaste impulsköp: En vit skjorta från H&M 198:-
Bästa fikat: Nått mysigt café i Stockholm, kommer ej ihåg vad det hette.
Färg du hatar: Grön är jag inte så himla förtjust i.
Någon som gör dej förbannad: Politiker
Så får du motion: Promenad och cykling
Om du var en blomma: Skulle jag vara en ros, vacker när den blommar och vacker när den torkar.
Det dyraste du äger: En del kläder, inredningssaker.
Tidigaste barndomsminnet: När min morbror dog. Även om jag bara var 1 år så minns jag mammas söndergråtande ögon.
Första frågan du ställer till ny bekantskap:  Hallå, allt väl?
Samlar på: Skärp, har miljontals.
En bil är en: Pryl
Pryl du inte kan vara utan: Plånboken&mobilen
Ditt livs aha-upplevelse: Stockholm förra sommaren. hade aldrig varit där.
Lyx är: Att kunna sova länge varje dag.
Tidningar du prenumererar på: Vecko revyn
Du gör med 100 upphittade kronor: Tar en fika eller handlar ett billigt linne på H&M?
Nån du saknar: Koffe just nu när han inte är hemma. Och morbror Rolf.
När grät du senast: Förra veckan.
Du tycker det är tantvarning: När man säger nej till att umgås med vänner när det går ett tvprogram på tv som man måste se. Det är lite tantvarning när tv:n går före.
När är du gammal: När jag ibland inte orkar göra mat fast jag är hungrig. Fast det är kanske mest lathet?



Gnarls Barkley

Även om Gnarls Barkely - Crazy är gammal nu och ganska uttjatad så gillar jag den låten. v
Går och sjunger på den heeeeeeeela tiden.

"I remember when, I remember, I remember when I lost my mind....."



Graaaw (:



Usch, pi & fy

Vakna idag när älsklingens klocka ringde. (Grr TIDIGT) och kände mig skum. Ont i hals och frös som bara den. Somna om och blev väckt av katterna två timmar senare. Och tog tempen på mig. 38,3 grader, Såå lite feber. Förklarar varför jag har frysit så mycket inatt. Men men inte så allvarligt.

Väntar på att Åhlens ska öppna så jag kan gå och köpa lite mat till min tomma mage. Ja, min mamma har också lärt mig att man inte ska gå ut i onödan när man har feber. MEN här är ingen annan som kan ta hand om mig idag för pojken är i lumpen. SÅ jag får själv gå och köpa mig lite mat. Sådetså!


Tur jag inte ska jobba imorrn.



Bums

Nu är det bums i säng efter kvällens poker rundor. Vi vann. Det var trevligt. Nu är det bums i säng. Jag är trött och Koffe ska upp tidigt imorrnbitti.


Sovgott.



Ny lista.


Namn: Angelica
Smeknamn: Geli, Gelica
Ålder: 20
Längd: 168 cm
Vikt: 62 kg
Favoritväska: Min brun-metallic väska med pärlor och paljetter på.
Favoritkändis: Tyra Banks tycker jag är en skön filur.
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: Brunt
Ögonfärg: Bruna
Favoritfilm: The Break up, Med Jennifer Aniston.
Favoritskor: Mina beiga seglarskor, eller mina stövlar. Mina puma gympaskor är oxå sköna.
Drömjobb: Kock? Ahh just det, det är jag redan. Hade kunnat tänka mig att sälja kläder med.
Favoritbutik / Sverige: Många
Favoritbutik / utomlands: Vet ej
Favoritkaffe: Vanligt med socker.
Sofi eller Ebba: Båda :)
Favoritstövlar: Mina bruna mocka stövlar.
Hur mycket pengar lägger du i månaden på kläder: Varierar. Vissa månader ingenting, och andra mer.
Hur många skor har du: Många, orka räkna.
Louis Vuitton eller Gucci: Gucci
Kilklack eller stilett: Kilklack
TV-program: Desperate Houseviwes, Joey, Vänner, OC
Fulaste plagg i din garderob: En sov t-shirt som är gul med kvällsposten märket på ryggen. Grrr hemsk.
Snyggaste plagg i din garderob: Det är många fina saker, men min skinnjacka är en favorit och mina replay jeans.
Favorittidning: Vecko revyn och solo.
Länder du varit i: Sverige, Tyskland, Danmark,Grekland.
Länder du vill till: Thailand, Usa. typ överallt =)
Favoritplats i hela världen: Än så länge är det väl Athen.
Favorithändelse i hela ditt liv: Studenten var great, även när jag förlova mej med Koffe och när mamma blev frisk och fick åka hem från sjukhuset.
Husdjur: Två katter. Ceasar - gul och vit skogskatt/perser. Teddii - svart bondkatt.
Drömbil: bil, när ska man kunna köpa det med dessa försäkringspriser. Sinnes.

Vill ha mest just nu..
Skor
: Ett par svarta ballerina, ett par sköna höstskor.
Klänning: En svart på H&M
Väska: En tygväska från Åhlens.
Jeans: Ett par svarta Replay jeans
Sjal: Min rosa fina sjal jag fått från Koffe.

Ett eller annat..
Chloé / Celine: Chloé
Fendi B-bag / Fendi spy: Spy
Manolo Blahnik / Jimmy Choo / Christian Louboutin: Manolo Blahnik
Latte / Cappucino: Latte
Coca Cola / Pepsi: Coca cola.
Paris / Nicole: Nicole
OC / Beverly Hills 90210: OC
Puss / Kram: Puss
Pastasallad / Kycklingsallad: Kycklingsallad
Fläkt / solfjäder: Fläkt.
Puccisjal / Alexander McQueen scull scarf: Don't know.

Har du någonsin..
Önskat att du var någon annan? Yes
Gjort bort dig för den du höll kär? Yes
Snubblat runt i dina klackar? Ja på kullerstenen nere i stan.
Varit avundsjuk på någon? Ja
Hatat någon? Ja...
Velat rymma och skaffa nytt liv: Ja



Wooohooo.

Tråk-kvällen har förvandlats till en kul kväll igen. Anna & Emil kommer hit och spelar poker.
Bordet är uppladdat med popcorn, chips, dippa, godis och coca cola. Åhh härliga dryck och härliga godsaker!
Så kvällen kan nog ändå bli lyckad. Lugnt och fint hemma. Det gillas. v

Nu alldeles strax kommer Koffe hem. Runt 20.00 ungefär. Sen 20.15 kommer nog Anna & Emil.


Tänk så glad man kan bli av lite sällskap. :)



tråk-kväll

Idag var jag i Tomelilla, efter många om och men.
Mamma och pappi bjöd på mat och jag fick laga till den ;)
Jag och lillebror hann med och knuffas på varandra. Det var ett tag sedan :)

Sen släppte farsan av mig hos min kusin Elaine och hennes pojkvän Kim. Jag ville se deras nya kissemisse. Så söt. Bara 4 veckor. Får plats i handflatan. Så söt han var lilla Junior som han heter! :)

Och nu är jag tillbaka i kära Ystad igen och sitter och funderar på vad jag och Koffe ska göra ikväll. Det blir ingen utgång för Koffe ska upp tidigt imorrn. Och ingen kan spela poker med oss. Och alla är tråkiga. Usch ja. Ni är riktigt tråkiga allihopa- Vissa orkar inte? Vadå orkar inte. Pallra er hit och umgås. Föööör fan! :)

Nej usch vad jag är uttråkad.



Blääää.



Nya skjortan.

Ja jag glömde lägga in en bild på den vita skjortan igår. But Hey, här är den.

56544-63

Det blir väl najs med svarta tiger jeans, och svart sidenband till dopet? Eller har jag fel?
Jag tyckte den var nice iaf.
Nu ska jag hinna me tåget så nu får jag plocka ihop allt jag ska ha och sånt!

Ha det fint.




pappsen

han hatar inte mig. han sa bara "det är sånt som händer"... aww söta pappi :)



Jävla

jag missa bussen till tomelilla. Jag hade fått för mig att den gick 12.35 men när jag titta närmare så skulle jag vara FRAMME 12.35. stackars pappi, han sitter och väntar på mig på stationen och karln äger ingen mobil så jag kan inte ringa honom heller. hoppas han inte hatar mig alldeles för mycket.
Aja bättre lycka nästa gång.

Och nu får jag ta tåget kl 14.05 istället. PÅMINN MIG. 14.05!


Stackars pappi, han som va snäll som ville hämta mig också dyker jag aldrig upp. Dumma mig.



jag är en jävla nöt ibland.



En tripp...

Till föräldrarna i Tomelilla blir det idag! Har inbget att göra och pojkvännen är i lumpen och kommer inte förräns kl 20 ikväll. Så jag hälsar på mammsen och pappsen! Och lillebror givetvis om han är hemma!

Ha en fin dag.


P.S Vilket underbart väder D.S



Dagens outfit

56544-62
  • Skjorta fråm Only, Vero moda
  • Svart baslinne (under skjortan) H&M
  • Svart sidenband, Åhlens
  • Skärp från tiger, Titusblue
  • Killah jeans, titusblue
  • Klocka Axcent. Stjärnurmakarna



Lista

Vad heter du?

Angelica
Vart bor du?
Ystad

När är du född?

1986
Beskriv din stil med 3 ord?
Mycket jeans, bekvämt och snyggt.
Vad innebär mode för dig?
Inte alldeles för mycket. Jag använder det som jag gillar. Skulle det innebära mode är väl det ett plus.
Vilka är dina favoritaffärer, butiker?
H&M, Titusblue, JC, Carlings, Stuk
Shoppar du second hand?
Nej
Vilka är dina favoritmärken?
Dolce Gabbana, Diesel, Von dutch, Replay, Killah och Tiger. m.m
Vad är din favorit i höst?
Sidenband i midjan och de vita skjortorna.
Hur mycket shoppar du för i månaden?
Varierar.
Dyraste plagget respektive billigaste?
Dyrast: Skinnjacka på MQ för 2000:-, och Dieseljeans för 1500:- Billigast: Ja någon H&M top. men häromdagen köpte jag ett diesel linne och ett par diesel hotpants för bara 174:- så det får jag oxå räkna in som billgast. (Vilket kap)
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Ja, det tror jag.
Brukar du tröstshoppa?
Ja, fast beror lite på vad som hänt, jag är mer en "gud-vad-jag-har-varit-duktig-idag-shoppare"
Högklackat eller lågklackat?
Båda
Vilken är din drömväska?
En Louis Vuitton, eller en Gucci.
Vilket blir ditt nästa köp?
Ingen anning just nu.
Favoritblogg?
Englas Showroom, Johanna och lite andra kompisar.
Vilka är dina stilikoner?

Tyra Banks har snygga kläder, även Jessica Simpson.
När upptäckte du ditt intresse för mode?
Jag är inte så spec intresserad av mode på de sättet så jag måste köpa allt som är "inne". Jag använder det jag tycker är snyggt och bekvämt. Men hög midja på jeans? Där går nog min gräns.
Vad vill du jobba med i framtiden?
Kocken som jag är? eller skippa kockyrket och sälja kläder.
Favoritplagg just nu?
Skinnjackan... Kommer aldrig tröttna på den
Favoritaccessoarer?
Väskor, smycken, min klocka och min fina sjal.



Bara en fråga

När jag och Martina kolla in zoovillage.com häromdagen så drabbades vi av skratt-anfall. Och det var inte nådigt.
Men vi fick syn på dessa jeans från Cheap Monday och båda två tyckte dessa jeans var gräsliga.

56544-6156544-60
Alldeles för hög midja och ja typ allt är fel på dem. Den midjan kan ju inte någon ens vilja ha? Vem vill sätta på sig dessa jeans? Gylfen är 3 km lång och bakfickorna sitter uppe på axlarna.

dessa är gräsliga.

Visst jag kan se folk som går runt med hög midja på jeans, men dessa är bara FÖR MYCKET!
Ni får hålla med om ni vill eller tycka att jag är beng i huvudet, men så är det bara. Ingen kan mena allvar att man vill gå runt me dessa brallor?



Det var en gång....

En katt vid namn Teddii. Ibland är han jättesöt. Han har till och med kläder på sig när han är på söt-humöret.
Då ser Teddii ut så här:

56544-45


Men ibland förvandlas Teddii till ett monster. Då kan man nästan se två röda horn i pannan, men bara nästan. Då får han för sig att han ska bita en eller varför inte bara gå och klösa på tapeten i hallen som är nymålad? Det räcker gott och väl. Men ibland får han bara fnatt och hoppar jättehögt, för då har han fått för sig att där är något djur. En riktig jakt-katt. Då ser han ut så här.

56544-56


Fast efter sina attacker så brukar han lugna ner sig och då är han så söt igen. Teddii tycker även om allt som man kan krypa in i. Typ som plastpåsar, Tessans väska, garderober, skåp, tvättkorgen och varför inte lådor? Gamla lådor som vi har haft ny inköpta möbler i?

56544-57


Och när Teddii är på riktigt bra humör är han även bra kompis med sin storebror Ceasar.
Och då försöker dom överta vårt kylskåp. Det är deras plan tror jag. Att överta kylskåpet och till slut hela lägenheten. För så bra polare är dom när båda är på humör.

56544-59


Snipp snapp slut så var denna Teddii sagan slut.
Fortsättning följer - Sagan om Ceasar.

(tack Johanna, din saga om Sigge var så rolig
så jag tänkte folk skulle gilla Teddii sagan)




Promenaden

Promenaden med Tess blev lång. Vi gick ända bort till Outlet Ystad. Dom hade bara skit tyckte jag. Iförsej så hitta jag ett rätt fint skärp för bara 75 kr. Så då var jag tvungen. Det var så min skärplåda här hemma bara ropa om att jag behövde ännu ett skärp. Men men ett skärp blev det iaf till min samling. Fan vad jag har skärp. Men aja så är det!

Efter den mycket flitiga promenaden ut där blev vi på shoppinghumör. Så det blev en promenad ner till gågatan. Där inhandla jag en vit skjorta (ja, jag vet jag sa innan att jag skulle spara) men skjortan ska jag först och främst ha till dopet den 22/10. Det blir nog fint. Så klädseln där är redan räddad. Skjortan, sidenband, svarta tiger jeans och ett svart skärp. Kanon, Finemang. Yeaaah it's great.
Efter gågatan blev det en sväng hem till mig, sen blev Tess hämtad av Jerry. Och nu har jag hunnit tvätta två maskiner tvätt, diskat, lagat mat, ätit och diskat igen! Faaaan här går det undan!

Tack för en trevlig dag gumman. v



Dagens outfit


56544-58
  • Vitt basline från H&M
  • Svart sidenband från Åhlens.
  • Killahjeans från Titusblue.
  • Tiger of Sweden skärp från Titusblue.
  • Halsband från Guldfynd.
  • Beiga seglar skor från.. ?




Promenad

En promenad med Tess blir det snart. Hon ville utom till Outlet Ystad. Så vi ska gå dit en sväng. Har ändå inte så överdrivet mycket att göra om jag säger så! :)
Så det blir det iaf. En härlig pratstund i härligt väder, kan inte bli mycket bättre? v

Nu kallar snart tvättmaskinen på mig, sen kommer Tess. 

Bye.



Kikat på H&M

Va precis inne och spana på H&M's hemsida.
Hitta en del schyssta saker. Inget som jag ska köpa nu. Måste spara pengar.
Men dessa godsaker är iaf fina att titta på.

56544-5356544-5456544-55

Visst är dem fina att vila sina ögon på.

Den vita skjortan hade nog varit assnygg till ett par schyssta jeans! Kankse mina svarta Tiger Oo Sweden jeans? Med ett svart sidenband i midjan? Klänningen var bara för vacker. (Den kunde jag haft på mig på dopet den 22/10 när lilla Maloue döps....) Och koftan såg så mysig ut.

Nej det blir nog inget av det. Måste spara pengar.
Men som sagt, titta kan man! :)



Det är fantastiskt.

Hur lite planer jag kan ha bestämt idag? Jag ska tvätta, det är allt jag vet! Oh my god så tråkigt. Jag måste smida mer planer. Kanske vara med Tess? Ta en fika med henne på Snuggles? Eller kanske ringa Emelie och bjuda in henne och hennes mamma. Jag har hört rykte om att hon vill se hur jag bor nu! :)

Ja först och främst ska jag spela en runda poker på www.martinspoker.com
Sen blir det väl en dusch och bort en runda på hemköp för att köpa hem lunch och middag. Vad kan jag laga? När jag är hemma har jag absolut ingen fantasi på vad man kan äta, mina ideér sträker sig ungefär till mos och korv. Men när jag är och jobbar gör man såna rätter som jag aldrig ens skulle komma på att göra här hemma? Aja, det är nog dagens problem. Jaa, det måste vara dagens stora problem. Vad ska jag äta idag?

Jag ringde mammsen innan (som jag typ gör varje dag) och hörde om dom skulle till ystad idag, men det skulle dem inte.... Annars kunde hon skjutsa mig till Willys så jag kunde sparat några slantar och handlat där istället. LITE BILLIGARE ÄN HEMKÖP. Men hon skulle inte till Ystad så jag får istället bli några slantar fattigare. För jag orkar inte gå eller cykla upp där, för sen vet jag att jag har tunga kassar och då blir det jobbigt, fruktansvärt jobbigt. Suck.

Aja, jag återkommer med min oplanerade dag.



Nyduschad.

Jaaa, det är aldrig fel att vara nyduschad. Man luktar så himla gott. Och man är så fräsch.

Va precis på Åhlens. Hitta ett brunt runt underlägg som jag ska använda som duk på vårt lilla bord.
Också köpte jag sidenband. Som jag tänkte knyta runt midjan till mitt nya diesel linne!



Förresten Top model var bra igår. Jag vill redan ha ut JADE. Jag gilla inte hennes attityd.
Nnenna (eller vad hon hette) var häftig och gjorde sig bra på bild. Söt, otroligt söt.


Nu ska jag spela en runda poker.
Hejdå.



Yeaaah.

Idag har jag jobbat (äntligen). Det var skönt att göra något idag. Jobba tsm med Martina idag! :) Och det gick bra. Tjejerna på jobbet var impade. De tyckte att vi var snabba med allting :P
Nu kallar duschen. Sen blir det nog en bit äppelkaka! :)

Har fått en dag till på Vigs ängar nästa vecka! Wiiieeehooo.


Nej duscen kallar. HejSvej



Nu bakas det i Ystad

Nu bakas det här i lägenheten innan älsklingen kommer! Jag har dammsugit och svabbat golv och nu har jag till och med bakat en äpplepaj. Oj vad bortskämd han blir. Men det är han värd.

Gud så duktig jag har varit idag! (Nu är jag nästan i det stadiet så jag klappar mig själv på axeln (!)....)


56544-52
Det ska bli mums!




Inhandlat

Nu har jag varit och köpt tofflor, vita t-shirtar, vit keps och ett förkläde som jag kan ha på mig när jag blir inringd. Tofflorna var inte så farligt dyra. 350 kr. Mjuka och sköna.
Mamma körde mig. Hon är en ängel!
Sen laga jag mat till dem idag! Och det var uppskattat! :)

Nu ska jag plocka undan här lite innan Koffe kommer hem! ;P


Top model ikväll. Det gillas.



Dom blåa (?)

Ja mitt förra inlägg råka försvinna från bloggen? (Fattar inte...)
Det blev blått - moderaterna vann. Gud så tragiskt. Det borde vara rött.
Men att folk är så jävla dumma som röstar blått är en fråga! En väldigt bra fråga! Varför röstar man på dem?
Aja, det är demokrati och då får man stå ut med resulatet med. Även om det är tragiskt.
Sverigedemokraterna gick hårt fram i Skåne. Varför? Hur kan man lägga en röst på dem? Det är som att kasta bort en röst!
Usch ja.


Jag säger som min mamma sa i måndes

"Nu kommer dem Blåa och kör Sverige i botten, sen om fyra år kommer dom Röda och bygger upp allting igen som dom brukar få göra när dom Blåa kommer in och härjar fritt"



Timanställd

Ja idag var jag nere på Ystad Kommun och prata med Lotta (Hej Lotta!). Hon jobbar på Kostenheten i Ystad. Så hon ordna in mig som timanställd i Ystad kommun. Så det innebär alltså att jag är vikarie i hela ystad på skolor, äldrevård, förskolor och dagis. Då ringer kockarna in mig när dom behöver mig (vilket kunde bli snart sa Lotta). Så nu har jag lite timanställning i Ystad kommun och Vigs Ängar. Så det går iaf framåt.
Det är lite att börja med iaf.
Fast jag vill ha ett fast jobb.

Idag ska jag till tandläkaren i Tomelilla. Sen ska jag hem till Mamma och Farsan och laga middag till dem. För dom mår inte riktigt bra ännu. Så jag ska laga till Wallenbergare (biffar, för er som inte vet vad det är), potatismos, gräddsås och servera lingon till.
Mums.
Sen ska mamma köra mig till Sahlins i Tomelilla. Ska köpa arbetskläder. Eller ja åtminstone tofflor/arbetsskor, en keps och förkläde. Skorna komme ikke bli billiga! :( Såna arbetsskor går säkert på en tusenlapp! men men. jag kommer få nytta av dem sen när jag fått jobb med så.

Nu ska jag äta lite.





Usch,

Imorrn ska jag på möte på kommunhuset, på Kostenheten för att vara korrekt. Jag ska prata med någon Karin (Hejsan, Karin!). Det gäller vikarie jobb i hela Ystad. På storkök. Great. Får se vad som händer.
Kl 8.30. Hallå? 8.30? Jag är arbetslös. Då ligger jag och sover. Om inte mina två små söta fyrbenta djur redan har väckt mig! Men men, det är bara att klistra fast ett glatt leende och se fräsch ut.
Och ta me mitt kuvert med mina fina betyg, cv och meriter. Så ska det nog gå bra!

Har sökt ett jobb till idag. I Sjöbo, (Ja, jag vet. Vem gillar Sjöbo?) Men men, ett jobb är ett jobb. Och skulle jag nu få det så är det lugnt. Det är inte så långt att pendla! Great! Me Like.

Imorrn ska även ett besök hos Tant Tandläkare göras. I Tomelilla. Ohh, vill inte dit. Det kostar numera pengar när man är över 20. Suck... Ska även gå och besöka Mamma och Farsan. Mamma var visst sjuk (igen!!). Varför kan hon aldrig få vara frisk? Farsan är också hemma, han blev ju opererad förra veckan.
Mamma, bli frisk...

Men nu när Moderaterna vann så ska dom väl tvinga henne att jobba fast hon är sjuk. Det hade inte förvånat mig.
Jag vill bara att hon ska få vara frisk igen. Och denna gången ska det vara föralltid. Inte bara några månader, utan ALLTID. Hatar att se dig såhär.

Nu kallar en pokerturnering på mig på  www.expekt.com

Ha en kul kväll.



Stan med Martina!

Ja då blev det en runda i stan med Martina.
Jag gjorde världens kap. Det var en hylla med reasaker på JC "Tag två betala för en"
Och där hitta jag ett fint rött diesel linne och ett par jättesöta Diesel hotpants/boxer! Och egentligen skulle det kosta 700 kr tsm men jag fick det för 174 kr! Lagom va? Nice price. Tycker iaf jag.

Här är en bild på allt jag handla idag:
56544-51

  • Stickad tröja från H&M. Randig. 98:-
  • Rött diesel linne med sött tryck bak. JC. 174 kr
  • Rosa/vita diesel hotpants/boxer. JC. 0 kr (Fick det till linnet)
  • Röda trosor, beiga och dom andra beiga trosorna. Lindex. 3 för 99 kr.
Finemang! En bra dag tsm me Martina. Haha hon fick med sig hem två väskor, en tröja, tre trosor, en BH, örhänge och snoddar. Och hon skulle egentligen inte ha något alls! :)


Nu kallar diskberget på mig ute i köket. Och magen kallar efter mat. Det blir korv stroganoff idag! MUMS!

Det böev ingen kröning idag. cykla ut där och gjorde dataprov istället. Gjorde dataprov C, det är grymt jävla svårt. Första gången fick jag 54 poäng och andra gången 48 poäng. Och godkänds gränsen är 63. Grymt jävla svårt. Eller så är det jag som tänker fel? Nej det är det inte, jag har ju boken till hjälp men där kan man inte hitta allt!?
Hajpo!



Sjung om studentens.....

Emelie är för söt. Hon här bränt ut en skiva till mig, Typ som hon har filmat under studentdagen. Så jävla ballt att se. :) "vi har tagit studenten....."
En sak jag hade "glömt" var att vår klass sprang in på arbetsförmedlingen i Ystad och sjöng "Var e jobben? klapp klapp klapp.. Var e jobben? klapp klapp klapp..." Haha det var ju bara så kul att se :)
Ahh det var ett fint minne. Tack Emelie.

Ja på tal om arbetsförmedlingen så ska dom tvinga mig till malmö nästa fredag på nån jävla jobbmässa. Som handlar om folk som vill jobba i utlandet. Vilket inte jag vill. Men jag MÅSTE åka med. Jag ringde igår och fråga om man var tvungen. Och han sa om man inte åkte med blev man avskriven från arbetsförmedlingen och måste börja om från början! :( Så jag får snällt och vänligt följa med på skiten. Aja Jessica var oxå tvungen att följa med så där är någon jag känner.

Idag är jag ledig. Har skitont i rygg och nacke men får försöka övningsköra ändå idag. Ska försöka göra ett datorprov med idag. Inte för jag tror att jag klarar det. Men ändå. försöka kan man!

Pojken är i lumpen. Men han kommer nog hem ikväll. Det är astråkigt när man själv är ledig och så är han iväg. Suck....

Usch, förbannade rygg. Undra hur körningen ska gå idag när man knappt kam vrida nacken? Men dom blir ju sura om man avbokar samma dag och då måste man pröjsa för den lektionen. ALDRIG LIVET!
Ahhh. jobbiga körkort.

56544-50
Inte min rygg.

Vi hörs.
Jag orkar inte mera nu.



Förresten

Här är internetsidan där jag är vikarie. ---> Vigs Ängar  http://www.vigsangar.se/
Där står mycket information. Det är ett fint äldreboende. Väldigt populärt.
Där är väldigt fint som man kan se på bilderna.



Gud vad ryggen gör ont nu. SMÄRTA! Aj!
Jag är så trött på den här smärtan. Jag är bara 20 år. Jag ska inte ha problem med sånt än.
Har jag valt fel yrke? Ja, men tanke på ryggen så har jag. Men yrket är kul, bara det inte är för stressigt.
Jag och stress hör inte ihop. Jag hatar stress. Storkök är perfekt, inte alls samma stress.
Men aj så ont det gör. Men datorstolen är rätt skön att sitta i. Sitter rakt med ryggen då.


 Tänk så tomt det är utan dig älskling....







Jobbat

Idag har jag jobbat. mycket att göra. Kom mycket folk idag. Två som fyllde år med. Så matsalen var full idag. Tur jag hade hjälp av Martina idag för annars hade jag stått och diskat än :/
Är helt slut i ryggen idag. Orka med det? Vill inte behöva ha en massa problem med det skitet denna veckan.

Är helt ensam. Pojken är i Malmö (lumpen). Kanske kanske han kommer hem ikväll. Men jag tror inte det. För dom skulle börja laga mat nu halv sex. Så jag får väl hoppas bara!



Nu kallar en pokertunering på mig.  
Hejsvej!



snälla Gud

kan du ge mig ett fast jobb nu? Helst i Ystad! Snälla!???
Jag ber dig. jag som är så snäll så snäll. Ge mig.



Ge mig, jag är rastlös.



Jobbat

Idga har jag jobbat på vigs ängar! Matjessill och kokta potatis med gräddfil, (lätt middag) men gud så uppskattad den var!
Ska jobba imorrn med. Porterstek imorrn plus 85 års fest i matsalen. s´å imorrn blir det lite mer att göra.

Ikväll blir det poker med Tess och Jerry. Det blev inget igår ju!


Fått vår nya datastol idag och pojken har varit söt och satt ihop den!




Ha d.



Besök

Idag är både koffe och jag lediga. Så idag har vi haft besök av farmor och farfar, Vi bjöd på äppelpaj och en hallon/blåbär paj, med vaniljsås.
Det var trevligt.

Ikväll blir det middag: Wallenbergare och potatismos med gröna ärtor och lingonsylt och gräddsås. GOTT! ikväll är det jag som är kock. Imorrn får koffe vara kock får då ska jag jobba hela dagen och vill inte laga mat även på kvällen! ;)

Blir kanske poker ikväll med Tess och jerry!



Ha d fint!

pusshej



ibland är....

Poker det sämsta spel som finns. Jag hade triss i knektar och går all-in för jag hade bara 520 euro kvar för det var en bra hand. Ja vad händer, jo en annan får kåk och jag åkte ut.
Sånt blir jag irriterad på.

Det var Telesina jag spela. Det är kul, men just nu är det det sämsta spel man kan spela.


För jag åkte ut.



Är jag tjock?

Det är frågan jag ställer mig varje morgon framför spegeln! Är jag tjock? Hur kan Koffe vara tillsammans med mig? Som jag ser ut, mina vardagliga tankar om mig själv.
Jag måste träna. Hör ni. Alla ni som känner mig vet att träning är mot min religion! (Haha) Jag har aldrig tränat i hela mitt liv och tycker det är något överkskattat. Men jag inser att jag måste röra på mig.
När man var yngre kunde man stoppa i sig vad som helst, men numera går inte det.

Nej så träning blir det kanske. Spinning med Tess är det tal om nu. Men vi får väl se vad som sker. Är lite inne på simning med. Men kanske roligare att ha någon att träna tsm med? Tess vill inte simma, för då blir hon blöt!...  ;-)
Så jag kanske måste gå emot min åsikt om att träning är överskattat och röra på mig?
Jag vill inte bli fet. Är jag redan fet kanske? Nej inte fet. Det vill jag inte bli.
Tess kolla upp tider och priser! Braaaaa! Fixat!


Puss.



Jobbat

Va och jobba på vigs ängar idag för GB. hon är fortfarande sjuker. Men men mig kvittar det för jag tjänar pengar. Gjorde det mesta i köket idag för hon den andra jag jobba tillsammans med idag skulle på en massa möten så jag skötte nästan allt. Men men duktig som man är så klarar man det galant! Inga konstigheter!

Har sökt ett jobb till idag, i Svedala. Men vi får väl se vad som händer, Det är inte många som skriver tillbaka. Jag tycker iaf att man kan svara och skriva att tjänsten är tillsatt. Det är det minsta man kan göra. Så slipper man gå och hoppas!

Pojken jobbar ikväll så jag har umgåtts med Tess idag igen :)
Sen ringde Martina och fråga om jag ville köpa ut 'läsk' till henne från "affären", så det gjorde jag. Jaa småbarn småbarn! Haha nej bara skoja! Ibland är det skönt att ha åldern inne, ibland inte ;P
Och nu sitter jag här alldeles ensam i lägenheten och väntar på att Koffe ska komma heeeem till mig.

Gud vad vi var arga på katterna innan! Jag har nämnt att jag har målat om hallen vit? (Jag har iaf minne av det)... men iaf så har dem rivit på tapeten och dragit ner tapetbitar så det ser förjävligt ut. Kattjävlar! Vilka monster ni är.
Men som tur är så har jag spakel och färg kvar så vi kan ordna det imorrn.

Imorrn är jag ledig. Då ska jag ner en runda på stan med Tess och vara smakråd till henne när hon köper vinterskor. Sen kommer Anna och hälsar på en stund efter hennes besök hos frissan. Sen skulle hon jobba så det är precis lagom för då börjar min tvätttid. sen blir det målning och kanske lite städning!                                                 


Ha det super!



lalalala

Visst blev det fint med sofforna? Vi är iaf helnöjda!

Har precis sökt ett jobb i Svarte. Prata precis med hon som har tjänsten just nu. Jag fråga lite om arbetsuppgifter och sånt och hon skulle ha mig i tankarna sa hon.
Hon tyckte det var kul att jag var intresserad och att jag ringde! :)
Så det ger sig vad som händer, men jag söker jobb hela tiden och jobbar på Vigs ängar nästan varje vecka. så det ger lite pengar iaf.
A-kassan är det fortfarande frågetecken på ?

Nästa vecka ska jag på något möte hos kommunen, har ju satt upp mig på kostenheten i Ystad så jag ska dit på möte så hon ska få se betyg och referenser och sådant.


Lillebror är här och håller mig sällskap en stund ikväll, Koffe jobbar och det är tråkigt.
Sen kommer Tess och kollar in soffan! ;P

Pusshej



NY SOFFA!

Idag köpte jag och Kristoffer en ny soffa med undansparade pengar! Fan vad skönt det är att ha sparade pengar till sånt.
Det blev inte den skinnsoffan som jag skrev om igår. Vi hitta en fin på Ohlssons Basar.
Här kommer bilder på dem.
Det blev en ljusbrun 3:a och 2:a.

56544-48

3:an

56544-49

2:an


Köpte även en matchande matta. Vad tycks om soffan?



Nu ska jag och lillebror upp och hälsa på vår kära fader som har blivit opererad idag!

Ha det fint.



Soffa?

Jag och Kristoffer ska nog köpa en ny soffa. En 3:a och en 2:a. Svart. fejk-skinn. För 8000 kr. Det var billigt för två soffor. Vi funderar lite.. Men det blir nog den. Vi har ju undan sparade pengar till soffa som vi har jobbat ihop i sommar. Den är fin, och den kommer nog bli jättefin här. Men frågan är bara.. när kan vi bestämma oss? 
 Här är en bild på sofforna:
56544-47



Trött som en bäver!

Idag har jag jobbat istället för Gun-Britt (GB), för hon är sjuk ännu. Hon har legat på sjukhus hela helgen!
Hoppas GB blir frisk till nästa vecka, men okej det är bra för mig ju för jag får ju jobba, men inte kul att någon är sjuk ju!
Är rätt trött idag. Vet inte varför. är inte van vid att jobba 5 dagar i streck, har hunnit slöa ner mig! Hehe.
Jag vill ha ett jobb. Ge mig ett jobb.


snälla.


puss på älskling!




Såja

Då fick man in lite kärlek med, jag kände för lite kärlek. annars är det bar gnäll om Jobb och sånt.
Men nu kunde kristoffer känns sig lite speciell. För det är han ju!


Nej chipsen ropar mitt namn!...........  



Geeeeli, kom och ät oss och gå upp 250 kg.....


Kanske till att ta i lite?! Aja, sant i min hjärna


Min teori om chips:
I Gelis huvud förvandlas en chipsbit till 5kg fett direkt. Och det sätter sig. Usch ja, men man får vara lite onyttig ibland. Inte för jag tror på min teori till 100% men där är en del sanning i det, och det är att det är en fettbomb!



Du betyder...

Älskade Kristoffer, du skulle bara veta vad du betyder för mig.
Även om det kanske inte alltid märks.
Men du är det jag lever för.
Mitt hjärta brinner, när kärlek vinner.
Så mitt hjärta är ett glödande eldklot just nu.

Utan dig finns inte jag, du är min pojkvän, själsfrände och bästa vän.
Du är den bästa.

Jag älskar dig hjärtat!



Jobbat

Som sagt jobbar jag denna helgen för Gun-Britt (hon ligger på sjukhus). Så imorrn bitti är det dags igen.
Idag laga jag till stekt sill med potatismos, skirat smör, rårivna morötter och lingonsylt.
Till efterrätt blev det glass med varma hallon. Middagen var väldigt uppskattad hos dem boende!

Ikväll tar jag bara det lugnt. Är rätt trött. Har tvättat, men är väldigt irriterad, för torktumlaren och torkskåpet fungerar inte. så hela lägenheten är full av blöt tvätt. Blir så irriterad på sånt när sakerna inte fungerar som dem ska! Suck. Aja kläderna blev rena och det är huvudsaken....

Jaa som sagt jobb imorrn, och fick även måndag med (är bra med extra dagar).
Ikväll jobbar pojken, och jag ska se tv nu för jag fryser, får ta på min mysiga kofta och en filt och lägga mej och mysa med katterna i soffan!

Kanske en poker turnering med? Får se. Är trött som en bäver!


Ha det kalas!



Gynnar mig

har varit inne och jobbat på vigs ängar igår och idag!
Och ska även jobba helgen för Gun-Britt (GB som vi kallar henne) hon är sjuk så jag fick jobba för henne!
men det gynnar mig och mitt bankkonto


Fick lön idag! :) Wiieeeehaaa 56544-46

Nej Pokerdags! :) turneringen börjar 20.15



Poker

Idag skulle mamma till Ystad så hon hämta upp mig så jag fick övningsköra till Tomelilla. Och det gick bra!
Sen skulle jag på möte på AMS. Inte för jag tyckte att det var till någon nytta? Men men...
Sen bjöd mamma och farsan på middag! Det uppskattas! :)
Sen satt farsan o spela Texas Hold'em på Martinspoker.com så jag blev helt beroende.
Så jag fick ladda ner det här hemma. Så jag har spelat två turneringar nu!

Emelie var här en runda och hälsa på mig, hon körde precis. Vi drack te och åt melon sen blev det även varm choklad! :) Och en massa trevliga pratstunder! :)

Och nu ska jag spela en turnering innan jag går och lägger mig.
Ska upp och jobba imorrn på Vigs ängar, skönt att få några timmar till.

Ensamt i sängen sen. Pojken är i lumpen och kommer inte hem förräns på fredag!


Sovgott



Extra jobbat.

Va på Ystads Saltsjöbad igår i restaurangen och extra jobbade.
Jag började nio, och sen sa dom i köket att jag skulle jobba till 22. Jag bara "Ehh ok!"
Första dagen man jobbar så fick jag jobba i 13 timmar i för små tofflor så jag har vattenblåsor på mina lilltår.
Jobbet var väl ok, men inget för mig. Jag vill inte vara i en restaurang.
Jag vill jobba med storkök.
Cykla dit idag skulle egentligen jobba från 9-22 idag med, men jag sa som det var att jag inte var intresserad. Det ledde lixom inte till fast tjänst eller något så det kändes inte så lönt.
Men skulle få betalt för igår iaf, som tur e.
Tur dom tog det bra, vissa blir arga ju!

Idag ska jag hem till mamma och fixa med papper till AMS.
Ska inom till arbetsförmedlingen med. Måste säga att jag ändå kommer till mötet imorrn.


Ha d fint.

P.S Blåsor på lilltårna gör verkligen ont D.S



Vår katt Teddii

Vår katt Teddii är så himla söt. Speciellt i en tröja som tillhör en nalle. Han gillade den rätt skarpt. Eller kanske inte?
Men den lilla stund han hade den på sig så var han väldigt söt. :)
Usch nej, man ska inte ha kläder på djur. Men jag var tvungen att se hur han såg ut.
Ja jag är dum Teddii, det ska inte upprepas! ;-)
sötnos.
56544-45
Vi tycker om dig !




Laga middag

Igår kväll var det förfest här, den var väl okej, Fick asont i magen så det förstörde en del. Vi drog till Bar á Bar, emn jag och Koffe stack hem ganska tidigt. Som sagt så mådde inte jag bra, inte pga spriten.
Det blev lite mys istället i sängen framför tvn.

Bilder på mig sen gårdagskvällen.

56544-43


56544-44


Idag blir det en sväng till Tomelilla, vi ska laga middag till mina päron! Mamma ska låna ut sin tvättmaskin till oss, för vi har inte fått någon tvättid förräns nästa lördag och tvättkorgen är redan full. Och jag ska in och jobba på Saltsjöbadet måndag, tisdag och onsdag. Och på torsdag och fredag ska jag in och jobba på Vigs ängar så jag har ej tid i veckan. Så mamma va snäll och låna ut sin maskin. :) Så lagar jag och Koffe maten. Köttbullar med potatis, morötter och gräddsås! Det gillas!

Så denna veckan får jag ställa in mina körlektioner (suck, jag som börja komma någonvart!!), och mötet på onsdag med AMS.

Aja, om det kan leda till jobb så är det klart jag ställer in olika saker :)

Ha d Hallon.
56544-25
Varma hallon med glass, det hade uppskattats!



Utgång

Dagen började med storstädning av lägenheten. Putsning av fönster, damma, dammsuga, rensa hyllor/garderober, svabba och rengjörning av toan bestod förmiddagen och en del av eftermiddagen av.
Men så stolt man blir sen när man är klar och så fräscht det blir!

Och ikväll blir det utgång. Först lite förfest här. Vi är inte så många så det blir nog ganska lugnt men ändå trevligt!
Här är kvällens outfit:
56544-42
  • Svart linne, väldigt urringat, öppen rygg. Köpt i någon katalog.
  • Mörkblåa Killah stuprörsjeans.
  • Brunt brett skärp, Saddler
  • Silverhalsband, Lindex
  • Bruna mocka stövlar.
Nu ska jag dricka en San Fransisco med Mariella.
Ha de fint!




Jag blir så less.

Usch ja, gud vad tråkigt man kan ha. Att vara ensam är världens tråkigaste. Det finns inget värre än att vara ensam. Mariella är med sin pojk, Tess ska ringa när dem har kommit hem från affären, Anna vet jag inte var hon håller hus, inte Emma heller för den delen, och Emelie får jag inte tag på. Och min lilla Martina ska spela poker med sin pojkvän och hans kompisar. Suck, vad ska jag göra? Ja, okej det blir en visit hos Tess och Jerry, men det varar inte hela kvällen.
Det blir väl min trogna vän TV. Finns ingen bättre vän än den. Den finns alltid där för mig. Äsch, vad är det för skit jag pratar om. Jag är bortglömd, ingen har tid med mig. Eller? Det känns så iaf.
Usch nej vad jag gnäller. Detta är en gnäll dag.
Det börja imorse med det jävla skitet om arbetsförmedlingen. Det får mig på dåligt humör. Vad hjälper dom mig egentligen med? A-kassa? Det verkar inte så. Allt är klödd. Och jag har tråkigt. Det är ingen bra kombination. Usch nej.
Sluta tjata om AMS (arbetsförmedlingen) nu. NU. NU! NU!
Ja jag ska, snart. Så fort allt är klart. Om det blir klart?
Man blir så trött på dessa jobb ansökningar, man lägger ner så mycket tid på det, och så får man inte ens svar från vissa. Eller så får man svar som lyder ungefär så här "Tack för din ansökan, men vi har tillsatt någon annan till tjänsten, men vi sparar din ansökan om vi skulle behöva dig". Jaaaaha? Tack.
Man blir så deppig. Jag blir knäpp! Jag måste ha ett jobb. Jag klarar inte att gå hemma. Man blir dum i huvudet av det.
Jag blir nog tillfångadtagen av någon läkare till slut som spärrar in mig på något galning-sjuk-hus!
Det är så det kommer bli med mig. Inburad. Usch hemska tanke.
Nej, så himla svårt kan det väl inte vara att hitta ett jobb? Jag söker för fulla muggar ju!
Nej. sluta gnäll nu för fan!



Irriterad

Ja, det jag har sagt innan om arbetsförmedlingen är sant. Jag hatar det. Jag fattar ingenting av dem papperna jag har fått om a-kassa. Som borde vara ifyllda just nu? Och mina är helt tomma. Jag fattar ingenting. Absolut ingenting. Och idag fick jag ett papper från mitt fack om att arbetsförmedlingen hade skickat in något papper till dem som inte stämde. (?) Alltså jag fattar ingenting.
Ska man behöva ha någon utbildning på att fylla i papper för att man är arbetslös`? Det är en hel vetenskap iaf att vara arbetslös. Alla dessa jäkla papper.
En stor suck.................



En dag på stan.

Dagen började med en runda på stan med Mariella. Hon skulle shoppa. Och även jag hitta ett par schyssta bruna stövlar. Igår köpte jag en sjal och ett halsband ju. Så här kommer en bild på inköpen! :)
56544-41

  • Bruna stövlar med klack, Euro Sko
  • Rosa sjal, Lindex
  • Halsband. Lindex
Fast skorna köpte jag inte när jag var där med Mariella. Jag bara hitta dem sen drog jag ner pojkvännen så han fick avgöra :) Och han gilla dom! Så dom blev snygga. Kan jag ha på mig imorrn. För då blir det nog utgång. Först fest här sen blir det nog Bar á Bar.

Ikväll jobbar pojken. Och jag ska nog cykla bort och se om Tess och Jerry behöver hjälp. Dom flyttar ihop idag till en lägenhet! Lycka till :) Har köpt en present till dem!

Här är en bild på mig i dem nya Killah jeansen jag köpte för nån vecka sedan.
Ser bara en liten bit av brallorna.56544-40

Hade körlektion innan. Haha jag parkera idag. Första gången blev det lite snett sen andra blev den fin :)


Haaaa Deeeet!




RSS 2.0