Valborg?

image449Alla verkar fira valborg, utom jag. Jag ser inte poängen i det längre. När man var mindre var det kul att festa till det, men nu? Nee, det var ett tag sedan jag fira valborg, jag minns faktiskt inte sista gången. Antagligen var det ute i nybro när vi åt grillade korvar (som såg ut som kolbitar), Jerrys pappa var grillmästare. Det var inte så kul, sen förra året så fira vi inte alls. Inte vad jag kan minnas iaf. En del av vännerna skulle till Lund och fira, men jag ska jobba 07.30 imorrn bitti. Och dessutom så jobbar K ikväll, hur kul skulle det vara utan honom? Blev bjudna till svärföräldrarna men vi tacka nej, som sagt av jobb-skäl. Får väl sitta här ensam i den ganska tom-på-saker-lägenheten!
Tråkigt att Mariella jobba ikväll.
Men Andy och Kim kanske kommer inom sen ;) Skooj!


Hade önskat att K va hemma hos mig ikväll. ♥


Ha en trevlig valborg! Vad ska ni hitta på?



Soptipp.

Idag rensa jag och K källaren, gud så mycket skräp man sparar. Nu blev det verkligen utrensning. Vi körde ut till soptippen och slängde en massa skit. Körde även ut till K's föräldrar och lämna av lite saker. Så nu är där bättre plats nere i källaren. Bar ner en del lådor som vi packa igår. Allt som satt på väggarna. Så nu är här ganska tomt, men han kommer nästa helg och tapetserar så det är skönt att vi har förberett så mycket som vi har. Så har man tid på sig sen att städa lägenheten. Vi lever ganska enkelt nu, här är inga saker uppe på väggarna, ;) Vi har bara det nödvändigaste. Gud vad vi längtar! ♥

Förlåt att jag tjatar.


Sen kommer mammsen och hämtar lite saker som är deras, så slipper jag dem ;)



Städning.

image448
Har städat hela vardagsrummet. Det blir så mycket damm när man slipar. Ska bära ner lite lådor i källaren som ska med i flytten. Så först och främst måste vi rensa ut i källaren så vi får plats med det som ska sparas. Jag har även hunnit med att måla de enstaka ställena i hallen där det hade blivit lite smuts på (allt syns på vitt).
Här är så tomt nu. inte ens gardiner uppe. Katterna trivs för nu kan de ligga och titta ut i hela fönsterkarmen. Detta är lyx för dem. Som sagt, nästa steg är källaren, sen blir det till att bära ner en del i källaren. Sedan ska vi slipa i sovrum och kök och då får man städa lite där med. Ja. städ städ städ. Men oj vad det kommer bli värt det! :)


Och min morfar är världens snällaste människa. Kärlek till dig gamla man! ♥



Måndag.

56544-447Ja, då är det måndag idag och jag är ledig. Skönt. Ska slipa väggar här i lägenheten och börjar packa ner det som inte används i köket. Så man kan börja städa så smått. Ska även måla lite i hallen. Det är ju vitt, men på vissa ställen har det blivit skitigt så jag ska måla i det. På torsdag ska vi skriva i papperna. Ska bli trevligt. :)
Även om det är valborgsmässoafton idag så ska vi inte festa. Det känns som att man inte gör det längre, och jag och K ska jobba imorrn. Så det blir lugnt och fint, dessutom jobbar K ikväll.
Så dagen kommer bestå av målning, slipning och kanske mer spackling där det behövs? Och vi ska panta alla våra flaskor. Det har blivit ett berg i garderoben, skönt så blir vi av med dem.

Ha en trevlig måndag sötnosar!




Promenad

Kom på att jag precis drack en Xider - mandarin/chili, den såg så god ut så jag tog en. Så nu kom jag på att jag inte kan köra bil ut till slingan, även om jag inte känner av det så ska man verkligen inte köra bil.



Mums.

56544-446Har börjat plocka ner saker i flyttlådor, även om det är en månad kvar tills flytt, men jag skulle ändå spackla väggarna i köket, sovrummet och vardagsrummet så då är det inte lönt att sätta upp sakerna igen. Så ja, min dag har bestått av tapetshopping, jag hitta tapeterna som A ville att vi skulle sätta upp till henne. Vi kom ganska lindrigt undan. Det blev inte så dyrt. Så jag har spacklat rummen idag och som sagt packat ner saker i flyttlådor. Sen blev jag hungrig så jag fick laga mat. Det blev potatismos och ugnstekt falukorv och så köpte jag rädisor, för jag blev så sugen när jag såg dem. Rädisor tycker jag är väldigt gott. :)
Och nu funderar jag på att ta en promenad ute i slingan, ta 5 km rundan? Vädret lockar. Plus att jag har varit instängd idag.

Rädisor is the shit.



Lägenhetsbyte?

image445 Prata precis med tjejen - A som vi ska byta lägenhet med. Hon var sugen på att flytta så snabbt som möjligt. Så vi ska försöka tapetsera om här så fort som möjligt. Så att det kan bli flytt sen. Mmmm, längtar. Underbara takvåning. Tvättmaskin (vilken dröm!), balkong (äntligen!), stort kök (finally!!), och hur mysigt som helst. Ja, jag vet att jag tjatar. Men ack så underbart det kommer bli. Ni får helt enkelt stå ut med mig.



BTW

Förresten, jag kunde inte ha mina röda fina skor på mig, jag plåstra in mina köttiga skavsår på hälarna, men jag kunde inte gå i skorna, det gjorde så FRUKTANSVÄRT ont. Så det fick bli omändring i klädesvalet. Det blev den svarta klänningen, svart lackbälte i midjan och svarta strumpisar och silvriga ballerina. Se bara på bilden så farliga de ser ut, de vill äta upp dina hälar med en gång. Men vi ska nog bli vänner igen. Eller vad säger ni rödtottar? Kanske uppstår det kärlek igen som när jag såg dem för första gången. ♥



Home again.

Nu är 145 års festen avklarad. Det blev en lååååååååååång dag. Det spelades dragspel hela dagen (Oj så kul!!). Och alla tanter och gubbar tjatar om samma saker hela tiden. Och sen säger dem det 30 ggr ungefär. Men men huvudsaken är att farmor och farfar var nöjda med dagen och det var dem.
Jag tjäna 400 kr, jag hjälpte till att servera och farmor tyckte att jag var så duktig. Blev till och med erbjuden att servera på ett bröllop i den lokalen vi var i idag. Så det var kul.
Nu är jag hemma och mjukisbrallorna åkte på! Gud så skönt.
Ska göra mig en kopp te sen. Och njuta av tystnaden!

Höll ett tal till farmor och farfar, farmor blev så rörd! :)



Underbara. <3

Hitta en bild på Ystars på mina svärföräldrar från igår kväll när dom var på Starshine. (Vi va där en stund och tog varsin öl/cider). Här står dem och dansar. Härligt att se. Svärmor i svart och Svärfar i rutig skjorta. ♥



145 års fest.


Idag ska jag och min familj till farmor och farfars 145 års fest (farmor 70 år och farfar 75 år). Börjar kl 13.00 men vi skulle vara där vid 12 och hjälpa till lite. Kommer bli en lång dag, men det kommer säkert vara trevligt. Mitt enda problem just nu är de röda skorna, jag har världens skoskav, som tur är så har jag "Compeed" hemma, blåsplåster så jag får försöka plåstra om mina hälar och så får jag har strumpbyxor istället för leggings annars kommer plåsterna åka av. Men det blir nog snyggt ändå.Får hoppas det iaf.


Köttätande skor.

Ska ha svart klänning, rött lackbälte i midjan, svarta strumpisar och röda lackskorna. Kommer bli kanon. :)



Skönt väder.

Vi gick ner till Starshine och tog en öl/cider med Koffes päron. Det är 40+ där ikväll. Så vi drog till Prins Charles sen och snacka med K's arbetskollegor. Sen invigde jag mina nya röda skor ikväll, fan vilka skoskav jag fick. Inte bra, ska ju ha dem hela dagen imorrn ju? Men det löser sig alltid.
Sedan vandra vi hem i det sköna vädret, för min del blev det barfota genom stan för jag hade så ont. Hand i hand. Precis som det ska vara. ♥ ♥

Hon som har lägenheten nu hade en tvättmaskin i lägenheten som hon undra om vi var intresserade av att köpa. Och vi har bestämt oss för att köpa den av henne. Är ju hur härligt som helst att kunna tvätta när man vill. Slänga in när man behöver :) Kanoooon. Jag längtar tills vi ska flytta.
Men först blir det omtapetsering av vår lägenhet som vi bor i nu. Katterna har ju rivit av en massa tapetbitar i köket, vardagsrummet och sovrummet. Så vi ska tapetsera om till henne.

Härligt att man har fixat det på egen hand. Så slipper man krusa någon annan, nu har de ju fått som de vill. Och vi har fått en mycket finare lägenhet nu istället. Så kan det gå!




Lägenhet.

56544-442Nu har vi fixat världens finaste lägenhet. Det var en tjej som ville byta till en tvåa och vi ville ha tag i en trea. Och hon gick med på att byta med vår. Man kan säga att det är en fyra tekniskt sett, men ett av rummen räknas inte som ett rum för att där är så mycket snedtak. Men jag tycker att man kan räkna det som ett rum. Skitfin var lägenheten. Skitfint kök, hela lägenheten var så fräsch, underbar utsikt från balkongen. Så underbart. Vit i hela lägenheten, så det var så fräscht, och det är takfönster nästan överallt för det är en takvåning. Där var så fint.
Och tjejen var så trevlig. Kanske inom 2 månader ska vi byta lägenhet. Vi ska bara tapetsera om denna vi har nu, för katterna har ju rivit av tapetbitar i alla rum, så vi ska fixa det till henne. Kommer bli så bra. Och vi bor nere i stan. Mer centralt kan man inte önska sig. Fan vad underbart. ♥ Jag längtar!

(Det är takvåningen på detta huset).




Kladdkaka

Jag ringde Andy och hörde om han ville komma och umgås ikväll. Och det ville han, så jag koka kaffe och gjorde en kladdkaka och koka te vatten till mig själv. Det var trevligt, prata gamla minnen och allt annat. Det är härligt att man har börjat snacka me dej igen. Sakna dock att ha K hemma, hade varit roligt om han också hade varit hemma. Men sen körde Andy mig ner till stan så jag gick in och pussa på honom och titta på han när han servera ut tallrikar till gästerna.

Och nu ska jag slänga mig i soffan och dega ner mig under en filt. Ska jobba imorrn igen. från 9.00 - 18.00.
Segt att jobba till 18 när det är fredag och dessutom så är K ledig för en gångs skull.

Sovgott snuttisar!



Nu får det vara bra,

Nu får det fan vara bra. Det är mina ord. Punkt.



Torsdag

56544-441

Idag har jag en ledig dag. Härligt. Var nere på Ystad Bostäder innan och spana in lite lägenheter. Där var en tjej som hade en trea som ville byta till en tvåa, så jag och K ska hem till henne på söndag och kolla in den. En takvåning. 90 kvm. Balkong och stort kök. Lät underbart får man väl säga? Så jag är förväntansfull.
Idag ska jag till frissan. Skulle egentligen färga det idag med men jag ringde igår och avboka färgning. Behövs ju inte nu till sommaren.
K är ledig fram tills 16 så jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag fram tills dess. Jag ska även hälsa på morfar tänkte jag. Hoppas att er soliga torsdag är underbar. ♥ Solen lyser, och det är härligt ute det kan nästan inte bli bättre?


Visst gjorde Sara ett bra jobb med bloggdesignen? Tack Sara för att du stod ut med mina ändringar ;) ♥



Irriterad,

Ja, jag är fruktansvärt irriterad nu....



Hjälp!

Hjälp mig få en gratis tandblekning från yoursmile genom att kolla in deras sida, och klicka hem något kul till dina gaddar, de behöver kanske muntras upp nu till våren så varför inte testa deras kit?



Snälla Sara

Snälla Sara snygga till min blogg. :) Tack gumman! Du är grym!



Tvätt.

Nu ska jag bege mig ner till tvättstugan igen. Suck. Fan vad tråkigt det är att tvätta. fast iför sej så finns det värre saker. T.ex. att damma och dammsuga.
Ha en bra kväll, för det ska jag ha med K, hans lediga kväll ikväll, han har jobbat 20 dagar i streck nu.

Pusshej!

Jobb imorrn - Vigs Ängar.
07.30-16.00



Röda lackskorna.



Här kommer bilder på skorna som jag lovade innan. De är från Vagabond och kosta 495:-. Ska ha dem till en svart klänning, rätt lackbälte i midjan, svarta leggings. Det kommer vara så fint. ♥



Längesedan,

Det var ett tag sedan jag uppdatera. Har jobbat en del. Även i helgen.
Har iaf varit nere i stan idag med K. (Som äntligen var ledig). Det blev ett par röda leggings och ett par röda lackskor från Vagabond. Skorna ska jag har på lördag när farmor och farfar ska ha 145 års fest.


Bild kommer senare.



Dumma förbaskade regn.

Mina fötter är helt genomfrusna. Det var inte så smart att använda ballerina idag när regnet öser ner. Dumma, dumma, dumma jävla regn.

Missa Greys Anatomy igår, var det bra? Träffa en gammal vän igår. Riktigt trevligt att träffa dig igen A...!


Dumma regn...



Tanka bilen.

56544-434
Innan när jag och K var ute och körde så körde vi till Jet så jag kunde tanka bilen. Jag slängde i fyra hundra i automaten. När den stod på 388 kr så var min bil fulltankad. Då var det tolv kr kvar i pumpen. Så där stod en kvinna bredvid mig som fick bensinen för man kan ju inte få ut pengar som blir över. Och hon blev så glad. Och tyckte jag var en underbar människa som gjorde något sådant. Hey, kul att man kan göra någon glad! ♥ Bättre det än att låta det vara kvar i pumpen, till någon annan som kom sen, tänk om det var någon surgubbe som hade kommit sen som inte hade förtjänat min bensin för 12 kr. Sådeså! Bättre den snälla kvinnan fick det! :)



Middag

56544-433
Nu klockan tre ska jag köra till min moster och lämna en sak sen ska jag hem till föräldrarna och laga middag. Jag ringde imorse och bjöd hem mig själv på middag, och då fick mamma en genialisk idé tyckte hon. - Att jag skulle laga middagen. Hon ville äta Korv Forsell. (en korvgryta typ, med senap, dill, tomatpure, mjöl, mjölk och grädde.) Och till det ska jag servera ris med en sallad med en fräsch härlig vårlök.
Världens enklaste maträtt och mamma och farsan älskar det. Det gör däremot inte lillebror och Andreas (som bor hos mina föräldrar, som är min kusin). Så jag får steka lite falukorv till dem. :)
K ska jobba ikväll igen så annars hade jag fått äta middag ensam.
Härligt att käka middag med familjen. ♥



Helgen i punkter.


  • Fredag: A och E kom och hälsa på mig. Vi beställde kinamat och det blev en hel del tjejsnack, det var längesedan. Sen körde de hem och efter en stund kom K hem från jobbet.
  • Lördag: Jobb på Vigs Ängar mellan 07.30-16.00, en skandal att jobba i det fina sommarvädret. Efter jobbet körde jag hem till föräldrarna och fick årets första grillade korv. Det smaka väldigt gott. Fick även tre par jeans av S. Aldrig fel. Vi byta. Jag hade några jeans som var för små för mig så vi byta för hon hade några som var för stora för henne. Sedan körde jag och pappsen hem till min lägenhet så jag hann hoppa in i duschen sen körde vi till mammas och farsans vänner och lira poker. Trevligt som tusan. Tyvärr hade jag sådan otur hela kvällen. När man har ett par i knektar direkt på handen och sen på floppen kommer en knekt till och man får triss, då tror man att man ska vinna. Men nej, snubben som gick med hade Kåk och jag åkte ut. GRRR. Men det var skitkul. Jag fick högsta handen under kvällen. Jag fick fyrtal i Ess och där var ingen som hade högre ;)
  • Söndag: Jag, Emelie, Anna, Carro och Rebecka körde till Haväng med picknick korg och satt och mös på en filt med god mat och sedan vandra vi runt bland backarna på Haväng. (Haväng är ett ställe som ligger vid havet, jättefin natur, många kommer dit för att just vandra och ha picknick..) En härlig dag. Och alla fräknar i ansiktet kom fram av den underbara solen. Hade även fått lite färg på kinderna. Wunderbart.
  • Måndag: K var ledig tills 16.00. Underbart. Så han och jag vandra ner till stan och besökte alla bostadsförmedlingar och skrev upp oss för ny lägenhet. Vi vill ha en trea med balkong och större kök. Får se hur lång tid det tar innan vi får höra något om det.



The girls.

Nu har the girls kört hem. Alla ska typ jobba imorrn. Så nu ska jag krypa ner i sköna sängen och försöka hålla mig vaken tills K kommer hem. Vill somna i hans famn ikväll, vi firar ju ändå 2 år idag. För att vara exakt så är det klockan 23.09 som vi blev tsm. Så det är snaaaart :) Ska vara vaken tills dess! Hihi.

Sovgott gott folk.

Imorrn är det jobb mellan 07.30-16.00



Semester

Ja, idag hade jag förresten semester. Så när K gick till jobbet så städa jag lägenheten. Det kändes bra, för jag visste att jag hade betalt från 07.30-16.00. Så att få lön när man städar hemma är aldrig fel.



Vad ska jag göra?

Nu när jag inte fick jobbet i Bollerup så känns det plötsligt tomt. Väldigt tomt. Mina tankar är snurriga. Det känns som jag inte vet riktigt vad jag ska eller vill göra. Vad vill jag göra med mitt liv? Ska jag fortsätta inom kock-yrket eller ska jag göra annat? Fan vad svårt det är plötsligt. Jag trodde verkligen jag hade en chans att få jobbet. Men så blev det inte.

I torsdes när jag jobbade min sista dag så sa dem "Vi kommer sakna dig, du är alltid välkommen tillbaka". Då tänkte jag: -"Jaha, men varför anställde ni inte mig om jag nu var så duktig?".
Det känns konstigt just nu.

Visst har jag jobb framöver, men det är på obestämda tider. Jag är bara inringningsvikarie. Jag vill ha fast jobb. Jag är så trött på att bli utnyttjad från alla arbetsplatser. Suck.

Ahh. Palla detta. Det är fredagskväll.

Nu ska jag ut och parkera bilen på rätt sida av vägen (datumparkering även imorgonbitti). Punkt.



2 år

Idag firar jag och K två år tsm. Mysigt värre. Vi vakna vid nio och sen körde vi ner till stranden och tog en promenad. Hand i hand, det är så det ska vara. Sedan körde vi till Willys och handla fika och körde ut till K's föräldrar och åt frukost i trädgården. Så härligt. Sen har vi myst och nu har han gått till jobbet. Och jag ska snart duscha för sen ska Anna, Emma och Emelie komma hit till mig. Käka kinamat ska vi göra :) Så det blir girlsnight. Haha. Inte så sent för jag och Emelie ska jobba imorrn.

Ha det bra!



Jobb

Idag är det näst sista dagen. Sen är det lite blandade jobb som gäller. 10.30-19.00. Sen går det att nå mig.



Förbannad

Så jäkla förbannad jag var igår kväll när jag satte på tvn för att kolla på Desperate Housewifes, så var det inget housewifes utan jävla skithockey. Vilken ovanlighet nuförtiden. Va fan kan dom inte samla all skitsport på en enda kanal så slipper de förstöra för resten av världen. Idiot sport. Punkt.



Jobb


Jobb 10.30-19.00.
Även samtal med chefen.
Tacka nej till 40% vikariat.
Försöka få mig ledig på fredag.



Suck.

...................Suck.

Varför skulle det nu bli så här?
A... Svara..





Skitväder.

Fan jävla pissväder. Det bara vräker ner. Vad fan ska man göra hela denna eländiga dag? Pojken börjar jobba
 och slutar väl vid 22.30 om vi har tur. Så det är ju några timmar som jag ska slå ihjäl. Kanske kommer Tess hit och umgås med mig. Ska ju tvätta också. Det suger rejält för det är mycket tvätt i den förbannade korgen idag. Men men, måste ha lite rena kläder känns det som. Och mina arbetskläder måste jag också ha.
Kylen är tom. Beror det på att vi inte har handlat på länge? Får nog bli en dejt med Willys idag.



9 års kalas

Idag är jag åter igen hos päronen. Jag är medbjuden på ett 9 års kalas. Hos mina gamla grannar. Alltså mina föräldrars grannar. Deras äldsta tös blir 9 år idag. Så det blir lite kalas. Tyvärr så jobbar K. Men jag får börja vänja mig vid det.
Jag och mamma har även hunnit med att köra en runda till Borrby och kolla in en affär som hon ville till. Och så har jag hunnit umgås med Emelie ett tag med. Det var rätt längesedan så vi hade mycket att ´prata om.
Och nu kl 17 ska vi snart gå in till födelsebarnet och käka middag och fira henne. Sen så ska jag och min kära golf (som jag har döpt till Pärlan) ta oss hem till Ystad. Eller ja rättare sagt så får Pärlan köra mig hem till Ystad med hjälp av mig :) Sen är väl K hemma vid 22.30 ikväll kanske. Om jag har tur. S u c k.



4 dagar kvar

Nu har jag bara fyra dagar kvar i Bollerup. Känns faktiskt skönt även om jag trivs bra där. Men känns konstigt när jag inte fick tjänsten. Då känns det bara som om de utnyttjar mig och det vill jag inte. Men de förstår säkert. Jag klarar mig inte på en tjänst på 40%. Hyran ska betalas. bilen likaså. Och jag tror inte att andra folk börjar betala mina räkningar. Och mat måste man alltid ha. Så de måste förstå det själva att 40% tjänst suger.

På tal om pengar. Jag tanka min bil full innan, det sved i börsen.



Föräldrahemmet.

Just nu sitter jag i Lillebrors datastol, den är riktigt bekväm. Och pappi bjöd precis på choklad. Snart bär det av till min moster för påskmiddag. Inte så jättekul kanske. Men det får duga. Saknar K fruktansvärt mycket. Jag hoppas det går bra för honom idag. Det blir nog lugnare ikväll, för de flesta äter ju faktiskt påskmat. Det ska bli gott tycker jag. Men hade iförsej hellre velat vara hemma och lagat en god middag tsm med K och ha mysigt. Det hade varit allra bäst. Mem nu är det inte så. Jag får tänka på honom istället. Älskade K. Oh vad jag älskar dig! ♥



Påskmiddag

image432

Idag blir det påskmiddag med mamma och pappsen och Lillebror + Andreas (kusin som bor hos mamma och pappi). Vi ska till min moster och hennes man. Och käka påskmiddag. Tyvärr får jag åka utan K för han ska jobba på Restaurangen PC (Prins Charles) ikväll igen. Det är hans nya jobb så det är bara att vänja sig. Så jag tänkte att jag åker och umgås med släkten istället för att sitta ensam hemma och ha tråkigt och längta efter K! Kommer iförsej ändå längta efter honom men nu slipper jag vara ensam.
Dessutom var det väldigt fint väder idag. Härligt som tusan!

Ha en trevlig påskafton sötnosar!


"Det var en kyckling som hette Gullefjun, han skulle ge sig ut på promenad!"...




Trevligt


Så himla trevligt det var igår med svärföräldrarna och deras vänner. Och min älskade K laga så god mat på restaurangen. Jag är så stolt över honom. Han är bäst! ♥ Sån jävla toppenkväll. Härligt. Och Tack Eva och Tommy (svärföräldrarna) för maten och all dricka. Ni är toppen!

Tack för en härlig kväll! ♥



Långfredag

Idag har min snälla farfar bytat däck på min bil. Så nu är det sommardäck som gäller. Sedan var jag hos päronen och åt frukost och följde med dem och handla. Hann även prata i telefon med älsklingen och önskade honom lycka till idag. För idag ska restaurangen han har börjat jobba på ha invigning ikväll. :) Och vi ska dit och äta. Hans föräldrar och jag och deras kompisar. Det ska bli trevligt. Att få äta älsklingens mat. Han är bäst i hela världen. Så det så! ♥

Jag har även hunnit med att umgås med Tess en stund idag. Och nu är jag hemma och nu funderar jag på om man kanske skulle ta hand om det här diskberget som har stått här i flera dagar? Sen får man gå och duscha och göra sig fin för kvällen.

Ha en härlig långfredag! :) Puss&Kram ♥



Skärtorsdag!

56544-429
Kvällens outfit
  • Röda jeans
  • Svarta strumpbyxor under
  • Svarta glitterpumps
  • Svart tee med tryck
  • Halsband med en svart flamingo
  • Örhänge med svarta paljetter.
  • Svart armband med pärlor
  • Skippar glasögon idag, det blir linser.
  • Ruffsig frilla.
  • Doft DKNY Red delicious.




Shopping







Dagens shopping:
  • Röda jeans, Veromoda är märket, köpta på Unos kläder för 200 kr.
  • En svart t-shirt med tryck. Köpt på Unoskläder.
  • Solbrillor från Lindex
  • Ett halsband med en svart flamingo, Åhlens.
Detta blir kvällens klädsel när jag ska ut och äta med arbetskamraterna från Bollerup. De ska ha avslutningsmiddag för Kristina (det är tjänsten som jag sökte). Det kommer kännas helskumt att sitta där och känna sig värdelös när de berättar att L fick jobbet för de andra vet inte om det än.
Får charma chefen med de nya snygga kläderna. ;)
Ska käka kinamat ikväll. Ska bli gott och det ska ju bli kul att träffa de andra. Kommer ju bli typ som en avslutningsmiddag för mig med kan man säga.

Ha en härlig torsdags kväll!



Sommarjobb

Nu när jag vet att jag inte får tjänsten så körde jag ut till Vigs Ängar i Köpingebro i förmiddags och hälsa på. De blev glada att se mig. Och jag fråga om erbjudandet om sommarjobbet fanns kvar och vilken tur jag hade, de hade inte hittat någon som de ville ha så jag fick heltid i sommar. :) Jag blev så glad. Nu ska jag bara fixa ihop lite jobb några veckor framöver. Jag har ju bara anställning tills den 15de april i Bollerup sen tar L över. (Morr).

Men skönt att veta att sommaren fixa sig. Något positivt.



Grymt besviken

image423Igår på jobbet i Bollerup så satt jag och L (den andra vikarien som jobbar två dagar i veckan, medans jag jobbar 5 dagar i veckan) och hade lunch och då kommer chefen fram till oss och frågar om vad vi tyckte om arbetsintervjuerna som vi hade varit på och vi sa att vi var väldigt nervösa inför beslutet om vem som skulle få tjänsten, det var vi två och 6 andra som slogs om tjänsten. Vi skulle få reda på detta på tisdag. Men då sa G -chefen att han kom in vid 15.00 och berätta vem de hade valt till dietkokerska. Och vi blev jättenervösa och väldigt förväntansfulla. Vi förstod ju att de måste stå mellan oss två annars hade han ju inte kunnat berätta det för oss idag för ingen av de andra damerna som varit på intervju var ju där. Klockan blev 15.00. Vi var så nervösa.
Då kallar han in oss båda två samtidigt. Vilket jag tyckte var väldigt konstigt. Och då säger G: - "Ja, vi är väldigt nöjda med er två, vi tycker väldigt mycket om er och detta valet har inte varit lätt. Och vi har bara en tjänst att erbjuda och det är du L som får den."
Jaha, tack för den. Där står jag som en värdelös nolla bredvid L som var jätteglad givetvis (och det förstår jag ju, jag är glad för hennes skull såklart). Men hur kul kändes det för mig att stå där? Med tårarna i halsen och så jävla besviken. Det tog hårt på mig, det blev några tårar när jag sluta jobba.
Jag tyckte det var väldigt dumt av G att kalla in oss båda två. Han hade kunnat kalla in mig själv och berätta för då hade jag tacklat det bättre, nu kände jag mig bara så jävla dum och värdelös. Men visst jag krama om L och sa grattis och sa att jag var glad för hennes skull. Men jag blev ändå besviken. Jag har varit där mycket längre än vad hon har varit och jag gav upp allt annat för att kunna jobba där dessa månader. jag kände mig väldigt övergiven.

De erbjöd mig L's vikariat på 40 % (två dagar i veckan). Jag sa att jag skulle tänka på det men jag ska tacka nej. Det är inte lönt att köra dit där för två dagar i veckan. Kostar mer att köra bil dit ju. Så det får bli ett nej. Fick jag inte den andra tjänsten som jag har kämpat så för så kan det kvitta.

Jag känner mig överkörd. Jag är värdelös. Så känns det. Men jag vet att jag inte är det. Det är det som spelar roll. Men tänk hur kul det måste ha varit för min del att stå bredvid när L fick sitt glädjande besked. Och jag får ett jävla "Nej tack". När det är jag som har gjort mitt bästa hela tiden och jobbat där längst.

Usch ja. Grymt besviken.



Söndag


56544-422
  • Jeans &Denim, HM
  • Ljusrosa linne, L.O.G.G, HM
  • Ljusrosa Skjorta, Vila, Veromoda
  • Rosa pärlhalsband, HM
  • Replay glasögon
  • Hästsvans
  • Klocka från Axcent
  • Doft från DKNY Red delicuois.
  • Skärp från Saddler



Födelsedagskalas

Igår firade vi K's födelsedag med hans släkt och familj. Idag kommer min familj och släkt och firar honom :) Han fick väldigt fina presenter igår. Som den grymma kock han är så fick han en global kniv, globalhanduk och en kokbok (även om han inte använder kokböcker) ;) Och så fick han salt och peppar kvarnar. Och lite pengar och bröd :) En trevlig kväll.



RSS 2.0