Lördag

image569Idag har det arbetats flitigt. Duktigt som tusan! Har duschat och gjort mig vacker för kvällens bowling med älskling, Emma och FN! Ska bli skoj. Även om jag inte är så bra på det, men det är skitkul! :) Ska jobba imorrn med så det blir inte så sent och dessutom så är det min racerbil "Pärlan" som ska agera taxi för kvällen. Japp, som sagt det blir lugnt. Ska även jobba på måndag och tisdag!
På onsdag ska jag till Ullared med mamma och Monica. Ska handla lite handukar och sådant som behövs. Ska bli skoj bara vi daaaamer! :)

Ha en rolig lördag kväll!


Saknar dig fortfarande trots allt. På något sätt är det så. Jag minns alla våra roliga stunder. Men trots allt så minns jag som du sårat mig. Men som sagt jag saknar dig ändå! ♥



Vi drar till Malmö, vi drar till Malmöööööö!

Japp, kl 10.08 så tar jag tåget till Malmö. Då ska Martina hämta upp mig på stationen! (Tur, för jag hittar inte i Malmö...) Ska bli så jäkla kul att träffa dig. Jag vet inte när jag såg dig sist? I julas? Eller så var det min födelsedag i januari! Mysigt ska det bli iaf. Lär vara mycket folk i Malmö, det är ju Malmöfestival. Men vi ska väl ta en fika, kanske kolla hennes lya och trippa runt på stan! Niceee! :) Bara prata. Vi har nog väldigt mycket att prata om idag känns det som. En gång i tiden var jag och Martina oskiljaktiga. Sen tog vi studenten. Sen faller man isär. Tråkigt. Men idag ska det bli mys att träffa henne!
Ha en bra dag allihopa!

Bara det inte blir regn? :(

Jag drar till Malmö, jag drar till Malmööööö.

Ciao.



Mys.

Riktigt busväder ute. Det regnar och blåser som bara den! Usch. Men mysigt att K också är hemma ikväll. Han fixa precis en kopp te (Nåja, han hällde upp mitt tevatten i ett ölglas, med honung och tepåse i.) Han är så söt. Haha. Men det blev ju te ändå! Right? :) Dock har jag aldrig druckit te i ett ölglas förr men det funkar. :)
56544-568Ljus tända lite överallt. MYS! Tyvärr är det fotboll. Suck. Synd inte femman fungerar för oss ikväll. Jag vill se "What about Brian". Det är kalasbra!

Imorgon blir det en tripp till Malmö. Ska hälsa på Martina. Det var längesen vi träffades. Ska bli mysigt att träffa henne. Ta en fika och kanske trippa runt på stan? :)

Puss!



Klippt och färgat håret.

Idag är jag ledig. Och jag påbörjade min dag med att pussa på K som var ledig fram tills fyra....Trodde vi ja.....Kl halv tio ringde hans jobb och undra var han var. Det var ett missförstånd. Han skulle visst ändå jobba lunch och inte kväll. Så han åkte iväg och jag tog en dusch innan jag skulle möta Mariella nere i stan. Skulle göra några ärenden. Hon shoppa kläder och jag gick in till banken och satte in skattepengarna på kontot. Fixa även ett sparkonto (Visst är jag duktig?). Ska sätta in 300 kr till pensionssparande varje månad. Så lär jag ha rätt mycket pengar vid 65 års åldern. Bankkvinnan tyckte att jag var mycket förståndig.
Sedan sa vi hejdå till varandra och gick varsitt håll. Jag sprang upp om i lägenheten och sedan tog jag bilen till Tomelilla. Körde in om till farmor och farfar och hämta en sak. Sedan var jag hos frissan. I 2 ½ timme nästan. Färga håret mörkare och la ljusa slingor. Och klippning med förstås. Härligt. Det hade växt rätt bra. Skönt att bli av med den långa luggen! Härligt! Jag blev helnöjd.
Hälsa även på mamma en stund. Rota i hennes frys och hittade en "Ahlgrens bilar" -glass. Som var supergod! :) Tack mamma! ♥
Nu är jag hemma i Ystad igen. Och K kommer nog snart hem så vi kan käka. Blir rester från igår. Pasta Carbonara. Mums! :)






Fredag kväll.

Jag och K är lediga en fredagkväll tsm. Hur underbart är inte det? När hände det senast liksom?
Vi bjöd Ann och Micke på fika. Och deras son Billy. (Ann är min arbetskompis och en av morsans bästa kompisar). De ville se hur lägenheten såg ut och vi hade inget att göra ikväll ändå, så vi bjöd på fika.
De körde precis hem och vi ska snart gå och nanna kudden. Sen är jag leeeeeedig imorgon! Great! Skönt som faen!
Sen ska jag jobba på söndag. Och måndag. Och tisdag! Drygt. Men men.

Nej. Dejt med John Blund nu.
Mys sött!
Puss



Höst stövlar.

56544-563



Dessa fick jag syn på, på halens hemsida. perfekta till hösten. Utan klack, man kan liksom ha de som vardagsskor. (Jag använder inte så mycket klack.). Perfekt till kappa eller vad man nu är sugen på för jacka. 399:- kostar de om du är intresserad. Finns även i grått. Jag är lite intresserad av dessa svarta. Tyckte de var snygga och ser sköna ut.

Bild: Halens



Onsdag.

Jobb idag igen. Ugnstekt falukorv med potatis mos och kokt broccoli stod på menyn idag. Och en vegetarrisk gryta med bulgur. Gott! Jadå minsann!
image560
Sen kom jag hem och K var ledig. Så han hade lagat tacos till oss. Inte min favoriträtt direkt men K älskar det så man får ju kompromissa! ;)
Nu har jag tagit en dusch med. Nice! Ska fixa en kopp te tänkte jag. Just nu dricker jag mest hallon te. Så mumsigt. Med en liten sked honung i! Mums mums! :) Funderar på om jag ska ta en kärleksmums till? Hade varit gott.
Ska se "What about Brian" sen. Det är bra tycker jag. Kommer säkert somna. Är skittrött. Dags för jobb imorrn igen, och på fredag, söndag, måndag och tisdag.

Idag är det en bra dag! Det kallas skatteåterbäring! Och det damp ner i brevlådan idag i form av ett utbetalningskort. Redo att hämtas ut. Fint. Över 3000 spänn. Inte helt fel att få ner i plånboken! :) Yiiieeehhaaaa!

Nej. Nu. Får. Det. Vara. Bra. Nu. ---> Te.



Film.

56544-559

Den filmen såg jag och K igår kväll. Haha så rolig.
"Spiderpig, spiderpig" Det bästa i hela filmen! :)

image562

image561



Middag

Dagen spenderades med mammsen! Jag hjälpte henne med saker där hemma. Hon mådde inte bra idag (det är inte så ovanligt... stackarn..tur hon har mig!!)
Hon fick hem sin nya mobil idag så jag fick fixa en massa till henne, sånt förstår inte hon sig på! hihi! :)
Hann även med ett besök hos farmor och farfar. Trevligt det med!

image558
Nu är jag hemma och jag har tillagat middag till mig och Koffe. Ugnsbakad lax med kokt potatis och kall sås med rivna morötter. Mums! :)
Nu är K hemma! Mys!

Ska sätta mig på balkongen nu tänkte jag, och ta ut katterna i koppel. De älskar det! :)

Puss


Bild: Google.



Tisdag

Det innebär att jag är ledig idag! :) Härligt. Även om jag var ledig i helgen. Hade iförsej hellre varit ledig på torsdag. Då är det soppa som ska tillagas på jobbet. Jag hatar soppor! Usch. Så äckligt. Inte alls min favorit.
Idag? Vad händer? Ja, alla vännerna jobbar, K jobbar. Hum. Funderar på att ta tåget hem till Tomelilla och hälsa på mamma idag. Hon är ensam idag ju. Tänker inte använda bilen denna veckan. Det är föreställningar i stan och det menas med att det är omöjligt att få parkeringsplatser. Så min bil får stå och vila denna veckan. Går ju bra tåg till köpingebro när jag jobbar.
Japp, tomelilla blir det nog om inte mamma har bestämt något annat.
Ska nog laga fisk till middag ikväll när K kommer hem. Längesen vi käka fisk. Så gott!

Ha en fin dag!
Kram



28 månader.

Tack min älskade, för dessa fina månader. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Du är luften jag andas, allt jag behöver för att leva. Jag vill aldrig vara utan dig. Du betyder en massa för mig!

Söt som han är så hade han köpt present till mig. Fanns här hemma när jag kom hem från jobbet. Ett par Björn Borg hipsters. Mina älsklingsunderkläder! Nawww snutte! Du är finast, jag ska pussa dig så när du kommer hem från jobbet!




Söndag

Ja, då var raggarfesten avklarad. Det var ganska trevligt. Hade förväntat mig mer.
Dagen började med att jag och K storstäda lägenheten. Härligt och fräscht! Och även tvätten blir tvättad. Skönt! En ledig dag tillsammans.
Fast jag åkte med mamma och lillebror till Ikea. Var ju ute efter en fåtölj som svärmor hade tipsat mig om. När hon såg den i Ikea tidningen så tänkte hon: "Den fåtöljen ska Geli ha" :)
Så fåtöljen (min lilla gungstol) följde med mig hem. Även en ny golvlampa. Och lite småprylar.

56544-556Bildbevis får ni här. Vi blev supernöjda!




Maskerad.

Idag fyller min kära Emelie 20 år! Grattis vännen! ♥ Ikväll blir det maskerad fest hos henne.
"Raggarfest" typ man får tolka det som man vill. Jag ska vara utklädd till en 50 tals-dam.




56544-546

Och min outfit kommer bli:
  • En rosa långkjol med vita prickar som jag ska ha som tubklänning.
  • Med ett vitt bälte i midjan med rosett.
  • Farmors vita kuvertväska. Sliten och bra till detta!
  • Farmors vita platspärlhalsband som matchar klänningen.
  • Farmors vita clips-örhängen.
  • Annas vita klackskor, fast bara en pytteliten klack.
  • Och håret kommer jag tupera och sedan sätta upp det i en tofs och ha ett vitt sidenband runt knuten.
  • Smink: Lite puder, rouge, svart kajal, svart mascara och rosa ögonskugga.


K's outfit kommer bli:
  • Farfars svarta skinnväst.
  • En vit skjorta.
  • Svarta jeans.
  • Andreas svarta spetsiga "myggjagare" skor.
  • Tommys tomma snusdosa i bakfickan.
  • Och mycket gelé i håret och försöka få det bakåtslickat.
Vi är laddade! :) Skåååål!



Torsdag!

Japp, jobbat sen i tisdes. Haft mycket att göra hela veckan. Och imorgon blir det nog övertid. Blir nog jobb till 17.00 - 17.30 kanske. Börjar 07.30. Ska ha en begravning och de ska inte äta förräns kl 16. Seeeegt. Jag sa att jag högst kan jobba till 17.00. För vi ska bort sen. Ska fira K's mamma och hans syster! :) Ska bli trevligt som tusan!
Sen är jag ledig lördag, söndag och måndag!. Och K är ledig lördag och måndag! På måndag ska vi till Bakken med K's familj. Ska bli trevligt det med! :)

Ha de. Ska hjälpa K att sätta upp nya hemmabion!
Sen ska jag vila. Min rygg strejkar snart. Skitont! Hoppas inte mina ryggproblem börjar igen! :(

Ha det bra!

image551


Outfiten tills fredagkväll blir:

  • Klänning/tunika från Lindex
  • Svarta leggings
  • Guldhjärta halsband ån lindex.
  • Ruffsig frilla
  • Svart väska
  • svart skinnjacka.

image552



RSS 2.0