Körlektion

56544-363
Har precis haft en körlektion. Det gick ganska bra, bara några småfel som jag måste tänka på när jag har uppkörningen, t.ex. axeltitt "dödliga vinkeln", komma lugnare framför en högerregelskorsning, och planera lite bättre, annars gick det bra, fick lite många motorstopp, haha är inte van vid att köra audi, jag kör ju BMW med Helene ;) Men hon har semester så jag fick köra med Micke idag.

Nu ska jag leta efter lite mat, sen ska jag ta tåget till T-lilla. Work 10.30-19.00.

See ya!



Orka

Jag orkar inte vara aktiv idag, kom precis hem från jobbet, haft en jävligt stressig dag. Över 325 personer under lunchen och 250 till kvällsmaten. Haft allmänt mycket att göra idag, men det är så skönt att vara tillbaka på Bollerup ;)

Ha en skönt kväll, nu ska jag ta en välbehövlig dusch! Puss på er! ♥



Work

Nu ska jag packa ner matlåda och fixa mitt hår och göra mig "fin". Haha, lönt när man står i ett kök och får vatten och stekfett upp i skallen, nej inte direkt. Det blir osminkat idag, så det skriker om det. :)
Ha en bra dag gott folk. Puss ♥



Tisdag

56544-384
Ja, då var det snart dags att cykla ner till stationen och ta tåget till Tomelilla och sen övningsköra med mammsen till Bollerup :) Ska bli kul att jobba idag (när sa jag det sist? har hatat att gå till jobbet innan).
Jobbar från kl 10.30-1900 idag med. Så man är inte hemma förräns 20.15 ca. Segt men det blir bättre sen när man har bil och körkort. ;) Ska ha körlektion imorrn kl 08.05 imorrn innan jobbet. Hoppas det kommer gå bra! Vad ska ni göra idag?


Jag längtar till sommaren. ♥



Tisdagens outfit

56544-383




Ska snart iväg till jobbet och byta om (igen) till mina ursexiga kockkläder! :)

Men dagens klädsel till och från jobbet är..
  • Replay jeans.
  • Koola Anna linne
  • Röd luvtröja med blixtlås
  • Två tofsar i håret (keps på sen)
  • Replay brillor
  • Doft: Puma Create



Hem, kära hem.


Så då var en arbetsdag avklarad nu, det var så roligt att komma tillbaka dit, de hälsa mig hjärtligt välkommen tillbaka! :) Det var kul att jobba idag (för en gåmgs skull). K hade lagat mat till mig, så nu har jag hunnit äta en portion ikväll och fått med mig till matlådan imorrn. Han är så söt. Underbara älskling! ♥ Hans arbetsintervju gick nog ganska bra idag, han fick besked om 2 veckor. :) Och söta K har även dammsugat och diskat nu när jag kom hem, visst är det underbart?
Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag hålla kväll. Det vill säga att jag slappar framför tv:n, C.S.I börjar ju kl 21. Ska jobba imorrn, onsdag, torsdag och söndag (Söndag på Vigs Ängar).

Ha en trevlig kväll gott folk. Tack för alla söta kommentarer idag! ♥



Work

Work. Nu... see you later. Svarar på kommentarerna då! ;)



Måndagens Outfit

56544-382



  • Jeans från Replay
  • baslinne, H&M
  • Finstickad V-ringad Vila tröja
  • Replay brillor
  • Hår: Hästsvans, ska ha keps på mig ;)
  • Doft: DKNY red delicious.



Underbara H&M

56544-381



När jag klicka in på H&M's hemsida så fick jag syn på denna skönhet. Den såg så fin ut. 60-tals inspirerad. Den var gudomligt söt! Endast 298:- Inte så farligt.



Utmaning

Hitta denna utmaning hos Sara.

10 senaste
Senaste gången du:

1.Ljög: När jag sa att jag skulle sakna Göken. (min föredetta arbetsplats)

2.Blev irriterad: När Teddii välte ner min snyggaste kruka i badrummet så den gick i 3 miljoner bitar.

3.Grät: Kommer ej ihåg.

4.Asgarvade: Igår kväll åt Viva la Bam

5.Klippte tånaglarna: Förrgår (usch vilken fråga)

6.Tänkte på sex: Igår kväll?

7.Bytte sängkläder: Förra veckan.

8. Lämnade ifrån dig ett kroppsljud: Inatt kanske?

9:Rakade benen:
Igår

10. Du klippte dig: i December (snart dags)



Godmorgon


Då var det måndag igen yeah (läs: suck).. Kl 10 går tåget mot Tomelilla sedan väntar mamma så jag kan övningsköra ner till Bollerup. :) Yeeeah. Mycket snö har försvunnit också. Det regna inatt! Ska bli kul att börja jobba idag. Iförsej den sämsta tiden, men den tiden har man varannan vecka. När man har denna tiden så gör man inte så mycket mat, denna tiden innebär mest disk, service och städning av matsalen när eleverna har ätit. Det är sånt man får ta! Sitter fortfarande i pyjamas, K gick upp tidigt sen kunde jag inte somna om. Måste ge han en lyckospark, han ska på arbetsintervju sen! :)



1 år

56544-291Ojj, jag glömde min bloggs födelsedag igår. Igår fyllde min blogg - Den där Geli 1 år. Grattis till oss! :) Det har varit ett kul år, i början gick det segt jag var trögstartad och visste aldrig vad jag skulle skriva. Men sen tänkte jag, hey, den ska handla om mig och mitt liv och gillar inte folk det så kan de läsa andra bloggar.
Jag förlåter mig själv över att jag glömde bort min bloggs födelsedag igår.

Den där Geli i siffor.
  • Totalt antal sidvisningar: 21084
  • Unika besökare: 6925
  • Kommentarer: 1457
  • Inlägg: 840
  • Bilder: 379

Tack för året som har gått kära bloggläsare. Hoppas ni fortsätter följa mig! ♥ ♥



Sovgott

56544-379


Nu blir det sista inlägget för idag, fast ska inte sova än. Men ska bege mig in i sängen och titta på film med K. Och söta katterna ;) Ska upp och jobba imorrn, men börjar inte förräns kl 10.30, och slutar jobba kl 19.00. Tack än en gång Sara för att du fixa bloggen, den var kanonfin! Och tack för alla kommentarer! ♥





Visst var den här sovande bebisen söt? :)



Tack Sara

Söta snälla Sara tog sig an min bloggsida och gjorde om desginen! ♥ Jag blev jättenöjd! Vad tycker ni? :)



Rockstar Supernova

Just nu kollar K på Rockstar Supernova. Det är ganska kul, snart avgörs det vem som vinner! Har varit en riktigt slappedag! Legat och degat hela dagen, mycket pga magen.. Har varit skönt, det är ändå inget väder att vara ute i. Jag avskyr snöööö! Jävla skitsnö, försvinn!
Nu blir det väl lite mer degande i soffan med katterna och K.
Tack för alla kommentarer idag, där var en del nya bloggare ;) Kul att höra ifrån er. ♥



Magont

Min magont har släppt lite nu, ska snart göra käk. Det blir kycklingburgare med pitabröd, cheddarost, tomat, lök och sallad! Mums mums! Ska bli skitgott. Vad ska ni käka idag?

56544-375
Är lite nervös inför imorgon, när jag ska börja jobba på Bollerup igen! Fast det är mest roligt, träffa alla härliga daaamer där! :) Lite trist bara att man måste ta tåget till Tomelilla sen måste mamma hämta mig där, och köra mig ner till Bollerup. Sedan slutar jag 19.00 och måste vänta på tåget till kl 20. och är hemma i i lägenheten kl 20.20 ca. Det är det dryga. Men om 1½ vecka är det uppkörning och då måste jag klara det, sen är det bara en bil som behövs! :) Och det löser sig!! Jag har Halka på fredag för den blev ju inställd i fredags.
Suck..

56544-376
Nu ska jag gå och göra mat till mig och K, måste även steka lite pytt i panna eller något som jag kan ha med i matlådan imorrn. ;)
Ska bli så gott med kycklingburgare! Mums, jag dreglar! :)



Ny utmaning

Maria lista sina 3 favoritserier, så det tyckte jag var en kul idé! :) Så hey, här är dem!

56544-373
På första plats....trumvirvel....


1 .Grey's anatomy!

- Sjukt bra serie, den är både sorglig, rolig och spännande! Längtar tills det kommer tillbaka!








56544-372




2. Desperate Housewifes
-
Även detta är en spännande och absolut sevärd serie. Den kan man inte heller vara utan!









56544-374
3. The O.C
- Har följt den sen första avsnittet och sedan är man fast. Och att Seth & Summer är sånt gulligt par gör inte saken sämre! :)







Andra sevärda serier: ♥
  • Vänner - absolut bästa komediserien. Inget slår Vänner.
  • What About Brian, har sett det någån gång, men Top model går på samma gång!
  • Top Model, så kul!
  • C.S.I spännande, men jag lyckas alltid somna på något sätt, jag vet inte hur för jag tycker det är så bra och spännande.
  • Alla Älskar Raymond är också skitkul..
Och många många fler...


Gör utmaningen du med! :)











Magen


Magen känns inte speciellt bra just nu, jag ska vila lite i soffan. Jag och Tess skulle egentligen testa på Ki-box idag men jag skippar det pga magen. Får bli en promenad istället kanske om jag och K mår bättre sen. NU: Vila.



Lördag kvällen.

56544-371
Jag hjälpte mamma med chipsgratängerna och hallon/blåbärspajerna, sallader och tzatziki hela dagen igår sen vid 18 kom de andra gästerna, och vi hade trevligt hela kvällen. Sen åkte vi till ystad med Ann och Micke vid 23.40, vi hann sova en stund sen vakna jag och mådde illa så jag sprang in på toa och kräkte i vasken, sen när jag ahade rengjort efter min incident så sprang K upp och mådde dåligt, så vi var oroliga att det var någon fel på maten, men ingen annan hade blivit sjuk. Och idag mnår vi inte så bra heller, (och det har ingenting med alkohol att göra, jag drack inget igår och K tog bara två öl). Men det var trevligt trots magsjukan inatt, så det var väl någon maginfluensa kanske som går just nu. Hoppas jag mår bättre till ikväll för imorrn börjar jag jobba på Bollerup (igen) :) ska bli så kul!



Utmaning - Hår

Natahlie utmana mig...

Vad har du för hårtyp:
Det är ganska torrt och kan vara rätt slitet pga allt hårpsray och gel.
Hur många gånger i veckan tvättar du håret: Varje gång jag duschar, annars har jag mat-doft i håret (jag jobbar som kock) Hårinpackning  1 gång i veckan.
Vilket schampo och balsam använder du: VO5 balsam och shampo.
Vilket är ditt favoritmärke när det gäller hårvård/stylingprodukter: Fruktis när det gäller gel, och när det gäller hårspray ska det vara PROFFS.
Hur ofta besöker du frisören: var andre eller tredje månad.
Värsta frisyren du någonsin haft: Jättekort, jag likna en kille.
Ditt drömhår: Långt, uppklippt snyggt brunt hår.
Nämn 3 bra produkter du inte kan vara utan: Mitt PROFFS spray. fruktis gel och PHC hårinpackning.
Vad är det värsta som skulle kunna hända ditt hår:   Att någon skulle raka av det på en fest.
Rakt eller lockigt: Lagom
Kort eller långt: Långt
Har du färgat håret någongång: Ja det har jag.
Vilken färg isåfall: Mörktbrunt, rött (som blev morotsfärgat), blondt



Lördag

Idag är vi hos mina föräldrar! Vi ska äta middag här ikväll, med mina päorn och deras gäster så mamma och jag har stått i köket hela dagen. Det har tillagats chipsgratäng, sallad, tzatsiki och vi har gjort hallon/blåbärspajer! Så nu ska vi ta det lugnt tills gästerna kommer vid kl 18. Ha en trevlig lördag kväll! förlåt för att jag inte hunnit skriva tidigare ;)

Puss på er! ♥



Huvudvärk

56544-370


Huvudvärken har fortfarande inte släppt. Jag har tagit panodil och testat någon annan värktablett men ingenting hjälper. Legat hela kvällen och myst med katterna under en filt och ska göra det igen, vi avboka kompisträffen ikväll, för det är inte så kul att umgås när man har sådan huvudvärk. Usch. Jobbigt som fan!
Jag somnar antagligen snart. Ha en trevlig fredag kväll! Puss på er
. ♥




Seg-fredag

Idag vakna jag med huvudvärk (igen!!!)...Skitjobbigt, det har inte släppt än. Jag tänkte att frisk luft kunde hjälpa så jag och Tess tog som sagt en runda ner i stan och då gick det över men det kom nu igen. Jag hann till och med att springa in på arbetsförmedlingen och snacka med någon dam där. Och nu är jag hemma igen och till och med K är hemma idag! ♥
Har ätit lite också men inte ens det har hjälp huvudvärken, så jag får väl lägga mig och vila en stund!

Ikväll kanske vi ska umgås med Eric och Eddie och kanske Daniella. Hade varit trevligt om huvudvärken hade lagt sig vill säga.
Vad ska ni göra? ♥



Shopping

56544-369
Idag var Tess och jag nere en runda i stan. Det blev en tröjklänning och ett par svarta leggings.
  • Tröj/klänning från Sister's Point, Smycken och sånt.
  • Leggings från att. , Åhlen's

Det blev även en T-shirt till K. En Espirit tröja för bara 99 kr!



Fredagens Outfit


56544-367
  • Vit tee med puffärm, H&M
  • Grän/brun väst, Lindex
  • Flätat tiger skärp, Titus Blue
  • 10 Feet jeans, Princess
  • Linser
  • Ruffsig frilla, hästsvans.
  • Doft: DKNY Red delicious




Lista

Snodd från Johanna.

1. Vilken svordom använder du mest?
Fan. Jävla. Kuk (ja, jag vet inget smart ord att använda)

2. Äger du en iPod?
Nej.

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Imorrn är jag ledig, så den ska inte ställas på något, gud nåde den som väcker mig.

4. Hur många resväskor äger du?
Ingen.

5. Använder du flip-floppar?
Absolut, finns inget skänare på sommaren, och det är absolut det som alla springer med på sommaren!

6. Var köper du dina matvaror ifrån?
Hemköp eller Willys

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ta bilden.

8. Vilken var den senaste filmen du såg?
Green street Hooligans.

9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en
kompis?
Kompis.

10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Bil.

11. Har någon någonsin kallat dig lat?
Nej inte direkt, ajg är inte speciellt lat, mer än när jag är riktigt trött.

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nope. Slå på en kass film bara sen sover jag.

13. Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Magnus Uggla tror jag.

14. Vilken är världens bästa artist just nu?
Snook - artiser. ( Just vid detta tillfället är jag helt insnöad i dem)

15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall
VAD?
Inte vad jag kommer ihåg.

16. När var senast någon stötte på dig?
Igår på jobbet, det kom en kille på jobbet som kalla mig sötnos varje gång jag gjorde något. Typ "torkar du bordet sötnos?"

17. Vad åt du till middag senast?
Köttbullar, brun sås, potatis, kokta morötter och lingonsylt.

18 Använder du huvtröjor?
Japp. Absolut.

19. Kan du vissla?
Njaa.

20. Vem var den senaste som ringde dig?
Mamma.

21. Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Snurr-karuseller.

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja, det är jag nästan säker på.

23. Vilket riktnummer befinner du dig i?
0411

24. Tittade du på tecknat när du var liten?
Japp, jag älskade Lejonkungen och Askungen.

25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Malmö - Mobilia.

26. Hur många syskon har du?
En bror.

27. Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej.

28. Vilken film kan du alla replikerna till?
Fucking Åmål, Grease, Dirty Dancing.

29. Äger du några popband t-shirts?
Nej.

30. När flög du senast?
Till och från Sthlm sommaren 2005

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord?
Har inget köksbord

32. Läser du för skojs skull?
Nej, läser knappt bäcker.

33. Pratar du några andra språk?
Nej, är inte speciellt bra på språk.

34. Diskar du din egen disk?
Ja, jag och K turas om.

35. Har du gråtit offentligt?
Ja, absolut.

36. Har du en stationär dator eller en laptop?
stationär dator.

37. Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ja.

38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Nej.

39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Kvittar

40. Kan du kasta macka?
Japp, för tänk för det kan jag..

41. Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej.

42. Vad har du med dig in på bion?
Godis

43. Vem var din favoritlärare och varför?
Rune - kocklärare på gymnasiet. Rune is the shit.

44. Har du dejtat någon av en annan religion?
Nopp.

45. Vad har du för väder?
Jävla skit snö!

46. Har du en blogg?
Ja, för tänk för det har jag!

47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Matlagning

48. Gillar du att flyga?
Ja

49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Omtänksam.

50. När sov du senast på golvet?
Julen 2005

51. Vilken är din favoritdrink?
En vanlig Xider funkar alldeles utmärkt.

52. Gillar du din boendesituation?
Nja, vill ha mycket större kök.

53. Vilken är din mammas hemstad?
Tomelilla

54. Din pappas hemstad?
Tomelilla

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Minst 6-7

56. Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Ja, ganska

57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Ja ofta!

58. Vilken är din favoritfrukt?
Ananas

59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Ja

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag?
22

61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nja.

62. Tror du på liv på andra planeter?
Ja.

63. Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?
Lasse - the gubbjävel fom hell.

64. Tror du att Gud är man eller kvinna?
Han finns inte.

65. Vad var det senaste du åt?
Köttbullar med tillbehör.

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Spelar ingen roll, men jag har lättare för att lära känna boys.

67. Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Antagligen för att Angelica är ett av världens finaste namn? :)

68. Gillar du senap?
Njaao.

69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Jävla skitvärld vi lever i.

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Japp

71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
No idea.

72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Nopp

73. Tycker du om att krama folk?
Ja Lagom. Får inte bli för mycket.

74. Skulle du säga att du är trendig?
Till och från

72. Äger du en digitalkamera?
Yes

73. Vilka kändisar har du blivit jämför med?
Natalie Imbrugla

74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Yes

75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Gömda, Asyl, Pojken som kallades det

76. Tycker du att du är attraktiv?
Ja.

77. Vad är du allergisk mot?
Vetemjöl

78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Inte alls. Why?

79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Joakim, då hade nog Lillebror inte hetat Joakim.



Middag

Nu har pojkvännen lagat till köttbullar med sås, potatis, kokta morötter! Ska bli så otroligt gott. Med lingonsylt! Mums. Ska ni också käka lika god mat som jag idag?



Inställt.

56544-366
Jävla snö, allting är inställt. Lillebrors operation blev inställd, alltså min och mammas IKEA tripp med, sen ringde Kaj från Göken och fråga om jag kunde gå till Göken och göra dagens mat för han var innesnöad. Ja, kommer jag inte iväg med mamma och Lillebror idag kan jag lika bra tjäna pengar. Så jag jobba, vi stänger egentligen kl 16 men vi stängde kl 14,40 istället, där fanns knappt några folk.
Sen skulle jag egentligen ha Halkkörning imorrn i Malmö med körskolan men det blev också inställt.... Så typsikt. Nu får jag vänta en vecka, suck!
Jag hatar snö, jag vet att hata är ett starkt ord men jag haaaaatar snö!,, Grrr!



Snöoväder.

56544-365Äntligen har oron lagt sig. Mamma skulle köra hem från jobbet kl 20. Det brukar ta 15-20 minuter att ta sig från Ystad till Tomelilla. Mamma var framme kl 21.30. Hon fick vända och köra andra vägar för dom var helt övertäckta av snö, det gick inte att ta sig fram. Skönt att veta att hon är hemma nu iaf. Det blir inget Lund för min del imorrn, tåget är antagligen inställt och det är inte ens säkert mamma och dom kan ta sig till Lund, men för mig blir det bara en ledig dag då. Kan vara skönt det med. Men hemska snöoväder, vi har inte haft snö innan i dessa vintermånader så varför ska den komma nu? Why? Why? Why? I hate it. Jävla snö! När jag var ute och övningskörde innan så såg vi en massa bilar som hade kört av vägen. Hemskt, en massa olyckor överallt.
56544-363
Nu ska jag sova, jag är trött.
Förresten, gillar ni snö?

Pusshej, sovgott. ♥




Mys


Nu fryser jag så mycket så nu ska jag bädda ner mig i soffan under en av våra mysiga filtar. Nu väntar jag bara på att OC ska börja och att mamma ska ringa. Sedan är det TOP MODEL ikväll. Men jag är grymt besviken. Det var inga roliga människor i år. Där var bara några få som jag tyckte var snygga/söta. Tvillingarna förstår jag inte ens varför dem är med? Aja, vi får väl se hur det går. Efter top model blir det nog en pratstund med sängen till imorrn bitti när klockan ringer vid 05.15. Härligt, ljuvliga tid. Och jag ska gå ner till stationen i snö. Suck.

Ha en trevlig kväll. See ya! Sovgott



Nu ska jag äta lite Toblerone. Som jag köpte på båten igår.

56544-364
Muuuums!



Bildlänk

Med hjälp av Marias hjälp så lyckades jag få in en bildlänk. Den handlar om tandblekning, testa? Eller är du bara nyfiken så tryck på bilden bland länkar och läs mer om saken! ♥



Snöhelvete,

Gud vad jag avskyr snö, det finns inte en enda positv sak med snö. det är kallt, man fryser man blir blöt. USCH! Jag är orolig för mitt tåg imorrn bitti, ska med tåget kl 06.00 imorrn bitti. Jag ska hem till mamma och Lillebror. Vi ska ju köra till Lund, Lillebror ska opereras. Skulle egentligen ta sju tåget men vi får nog köra lite tidigare om vi ska hinna fram i tid i detta ovädret. Jag hoppas att tåget inte blir inställt. för då vet jag inte hur jag ska ta mig till Tomelilla. Måste förvarna mamma. Usch, hemska snö.







Sista dagen

Det var sista dagen jag jobba på Göken idag. Skönt. Jag fick en påse godis av en äldre herre som kommer dit där och äter. Jag gillar honom, han är så söt! Han påminner om min egen farfar. Han gav mig godispåsen för att han ville önska mig lycka till, så sa han "Ja, ni ungdomar gillar väl inte blommor men jag vet att ni är tokiga i godis!" :) Han kommer jag sakna.

Körlektionen gick också bra idag, trots snöstormen. Det var halt som fan men man fick ta det så lugnt. Jag klara även att göra en felfri fickparkering. :) Damn, Im good. Haha. Nej bara skoja men jag blev glad för jag tycker det är så himla svårt.

56544-361
Nu ska jag ta en varm dusch med K. Jag fryser som bara den! Och jag luktar stekt fläsk!!!


Det första som hände imorse förresten när jag kom till Göken var att jag blev utskälld av den andra kocken, han har jag skrivit om i tidigare inlägg, bara för köttet inte var tillagat som han ville i söndes så skällde han, men jag strunta i vilket för alla andra tyckte det var gott och det var absolut inget fel på det. Jävla idiot han ska tvunget hitta något fel.
Han sa inte ens hejdå till mig idag när jag gick, jag menar det var ändå sista dagen jag jobba där.



Onsdag

56544-359




Kvällens outfit. Mysfaktorn är hög, det är snöstorm ute och vi fryser. Så det är mysbrallor som gäller! ;)

  • Rosa Tee från Only
  • Adidas brallor
  • Mjuka inneskor.







Sov sött mina vänner!

56544-358





Nu ska jag gå och besöka kudden, jag är helt slut efter shoppingdagen i Helsingör, och plus att jag ska jobba imorrn, iför sej bara 6 timmar men ändå! Ska även övningsköra imorrn. Fick ändra körlektion skulle egentligen köra på torsdag men ska följa med mamma och Lillebror till Lund, han ska opereras ju!
Som sagt, kudden och täcket och iförsej hela sängen ska nu besökas av mig! Sovgott sötnosar! Så hörs vi imorrn! ♥
Puss och kram!



Helsingörtrippen!

56544-355


Idag blev det en runda till Helsingör med K och svärpäronen! Det var mysigt att gå där, det var ett tag sedan. Jag fynda två par skor, ett par bruna sandaler med kilklack och ett par svarta ballerina skor med strasstenar, de bruna sandalerna kosta endast 150 danska, ungefär 170 svenska kronor. Och de svarta ballerina skorna kosta 100 danska, ungefär 120 svenska kronor.





56544-35756544-356Det blev även lite saker till hemmet ex. en vas, ljus, matvaror, godis m.m. Jag köpte även en flaska Malibu och en flaska Bacardi Razz, och K köpte två flak öl! Sedan bjöd svärpäronen oss på mat på en fin restaurang med väldigt god mat.
En väldigt mysig dag i Helsingör. Trevligt att bara komma bort lite.



Godmorgon Sverige!

56544-354
Vilken underbar da'! Hihi, en gammal låt av Jimmy Jansson tror jag. Hehe, ja en ledig dag är inte fel. :) Vi ska kanske åka över till Helsingör idag, med Koffes päron. Ska bli roligt om det nu blir av! Käka middag och så där. Kul kul! Har suttit i telefon hela morgonen känns det som. Ringde Göken och tog mig ledig på torsdag, Lillebror ska opereras (igen) så mamma ville ha sällskap så jag ska följa med, under tiden han opereras så kör vi nog till Ikea sen hämtar vi honom igen och kör hem. Så imorgon är sista dagen på Göken, ska köpa en Almondy tårta och bjuda på. Har även ringt till Bollerup och fått schema nu, känns bra!Och på fredag är det halka som gäller med körskolan. Ska bli roligt! :) Händer mycket denna vecka!
Vad ska ni göra?



Helt slut...

56544-353
Usch ja, nu ska jag sluta blogga för idag. är helt slut av allt jobbande i helgen. Har sprungit som fan hela helgen känns det som. Usch, helt öm i fötterna. Men men, det hjälper med lite sömn, det behövs! Vi hörs imorgon, då är jag ledig! Wiiiehho, det är kvällens lycka! Tack för alla underbara kommentarer, ni är för söta! ♥




Usch

56544-352Såg ni Outsiders ikväll på kanal 5? Det handla om fyra barn, en var allergisk mot typ....hum....allt!!? En kunde dö om han ramla eller om någon knuffa till honom, alla hans ben i kroppen växte typ fel. Och en flicka som hade fel på lungorna, hon hade blod i dem... Och den andra flickan hade en hudsjukdom, hon fick klä in hela sin kropp i bomull annars fick hon stora blåsor på hela kroppen...Stackare. Och vi andra friska människor gnäller på att vi har utväxter i håret och vi råkar väga några kilo för mycket eller att vår mascara är dåligt, vi gnäller på allt. Det är egentligen sjukt, men har man inga sådana allvarliga sjukdomar så är fel mascara ett jävligt stort problem. Eller!!!?? Sinnes.



Det äckligaste jag vet...

56544-351
Visst finns det saker inom matväg som man bara avskyr? Jag har iaf några sådana saker som inte finns med på min gillar-jättemycket-lista! Det första är gurka, och nu tänker ni "-Hur kan man inte tycka om gurka?" Den frågan får jag alltid, jag hatar smaken den är inte god, jag åt gurka en gång och då råka jag ha maginfluensa och efter den gången kan jag inte äta gurka längre. Mer än i tzatziki. Då är det enda gången som det är gott. Kapris är en annan sak som jag avskyr riktigt mycket. Förstår inte ens varför folk gillar det? det värsta som finns är när folk slänger i kapris i en potatissallad. Jag blir så aaaaarggg! Grymt jobbigt. Rödbetor är ingen höjdare det heller, eller syltlök. Boston gurka (men det är iförsej gurka) är ingen höjdare i heller, på jobbet har dem alltid det i dressingen så den kan man aldrig äta. Varför ska alla envisas med att ha det i alla dressingar!? Oliver är inte alls gott i heller. Sorry folk, men så är det! Ibland är det jobbigt att jobba som kock när man måste smaka en maträtt som innehåller dessa onda ting.



Jobb + hunger!

56544-349Daaaamn, vad jag är hungrig. Helt sjukt hungrig känns som om jag inte har ätit på en vecka. Ahh ikväll blir det kyckling med fullkornsris och currysås med sallad. Gott ska det bli. Min privata kock K ska laga till maten! :) Det ska bli så mumsigt! Idag var det åter dags för jobb men på Vigs Ängar, herregud vad jag har kommit av mig från det stället, fick fråga en massa om de boende så jag inte gav dem fel mat :) Där laga jag till köttbullar med grädd sås och potatis och sallad och till efterrätt blev det nyponsoppa. Kvällsmat blev äpple/rabarber kräm. Idag är jag trött som fan. Nu har jag arbetat hela helgen. Det ska bli skönt med en vilodag imorrn och gud nåde den som ringer imorrn och frågar om jag kan jobba. Inte en chans i helvete att jag ställer upp. Jag är trött så dom kan låta mig vara! Eller hur boys and giiiirls? :)

Jag och K är kockar, så denna bilden tyckte jag var rolig! :)



Natti natti

56544-249









Nu tittar vi på Navy CIS. Sen ska vi bege oss in i sovrummet. Jag är skittrött ikväll. Höll på att somna innan. Önskar min pyjamas hade kommit nu så jag kunde haft den på mig ikväll..Jag är frusen som fan. Sovgott på er så hörs vi imorrn efter jobbet!
Ha en bra dag imorrn!


Och tack för alla söta kommentarer. Ni är för härliga! ♥



Te

56544-348
Jag ska göra mig en kopp te nu snart, och lägga mej och vila i soffan. Är trött som fan, stressigt på jobbet och sedan en lång promenad. Men det är skönt nu, men veta att jag ska jobba imorrn är ingen höjdare. Börjar kl 08.30. Inte så tidigt, men ändå. Imorrn är det inte på Göken. Imorrn är det på Vigs Ängar. Ska bli skoj på sätt och vis att träffa alla där igen.
Men nu kallar vattenkokaren på mig. Det ska bli så gott med te. ♥



The dress.

56544-347Några ville se klänningen på bild, så hey, här är den! Den är i bomull och väldig lös i modellens så den är luftig och skön. Jag tänkte kanske ha mitt svarta midjebälte (det som jag har på profilbilden) till eller om jag köper ett rött midjebälte att ha till. Vad säger ni? Ska jag ha svarta strumpbyxor till eller ett par bruna? Tänkte ha mina svarta glitterpumps till eller ett par andra klackskor. Vad blir bäst tror ni?

Köpt på Åhléns. Jag brukar inte klä i klänning men den här gilla jag! Man måste pröva någon gång.



Promenad

Vi tog en väldigt lång promenad, vi var ute i över en timme. Nu ska jag bara duscha bort all mat lukt och svett sen ska jag fota klänningen...



Jobb

Fy fan vad jag har haft mycket att göra idag på jobbet. Fyyyy. det var plommonspäckad fläskkarré med potatis och sås och grönsaker. Det var så sjukt mycket folk där idag, hann inte ens ta lunch!
Nu ska jag äta en paj. Sen ska jag och K ta en lång promenad. Mysigt. Och skönt att komma ut och röra på sig.

See you later.

Då ska ni även få se en bild på min svarta nya klänning som jag köpte innan, va borta ompå Åhlens. Och hitta den och köpte den, tänkte ha den på farmor och farfars 70/75 års fest! :)



Yeeeeah!

56544-273
Yeah, Anna ringde och sa att de kommer! Wiiie, ikväll blir det nog lite Pictionary och lite poker! Och så ska vi bjuda på fruktsallad och glass, har verkligen fastnat för fruktsallad. Det blir nog en trevlig kväll! Fast inte så sent tror jag för de vet om att jag ska jobba imorrn! Suck, kl 07.30. JAG VILL INTE!

Men nu ska jag tänka positivt, ikväll blir en trevlig kväll! ♥



Ha en rolig lördag kväll!




Lördags kväll.

56544-346
Outfit...
  • Mörka stuprörsjeans, Killah
  • Svart t-shirt med puffärm
  • Brunt Replay skärp
  • Guldhalsband med berlocker
  • Brillor: Replay
  • Frilla: Ruffsig
  • Doft: DKNY red delicious

56544-266




Lördag

Japp idag har det arbetats flitigt. Gjort broccoligratäng med rökt skinka. och alternativ var rökt skinka med potatis och vit sås.
Rätt mycket att göra idag och imorrn blir det antagligen värre. Suck, söndagsmiddagar är inte alls kul. imorrn ska det tillagas plommonspäckad fläskkarré med potatis, grönsaker och brun sås. Så imorrn kommer det vara mycket folk.  Suck. Jobbigt. Men det är min sista helg! Bara tre dagar kva nu på Göken! Skönt! :)
Nu ska jag och K gå och handla hem saker till middagen. Det blir någonting med lax iaf. Mums mums!

och kanske kommer Anna och Emil hit! Hoppas på det!
Vad ska ni göra ikväll?



See you later alligator!

56544-344
Nu ska jag och K bege oss in i sovrummet. Titta på tv innan jag somnar. Ska upp och jobba imorrn bitti, börjar kl 07.30 och jobbar till 16 om jag inte får sluta tidigare förstås. Det får jag nästan alltid! :)
Så ha en fin kväll allihopa och en underbar lördag! Så hörs vi anatagligen imorrn!

Sovgott sötnötar! ♥
Och tack för alla fina kommentarer.




Tv-tittandet

56544-343



Japp det blev dubbelavnitt av CSI. Grymt bra, det var de avsnitten när Nick blev begravd levande. Sjukt bra avsnitt. Men fy fan att behöva ligga i en kista, tur det inte är på riktigt! Grymt bra iaf, jag har även njutit av fruktsalladen och myst med katterna. Och Lokan får vi inte glömma, dricker Kaktus än, den är inte slut än! Mums... Vad gör ni denna fredag kväll?



Soffan


Nu ska jag bädda ner mig under en filt i soffan. Är trött som fan efter jobb dagen. Mycket att göra idag, som sagt. Får väl se om det går nått kul på tv nu.
Ska ta mig en skål fruktsallad med. Det är så gott.

Ha en underbar kväll. Så hörs vi kanske sen.


Jag vill inte jobba imorrn. Inte på söndag heller. På måndag är det iaf på Vigs ängar så det ska bli lite kul för det var längesedan jag jobba där. Har nedräkning nu: 4 Dagar kvar på göken.


Later!



Tv?

56544-342

Ahh fredagar är tråkiga tv kvällar, jag gick och kolla på tv.nu och spana in programmen för ikväll, det fanns inte mycket som var värt att titta på. Men det får väl bli C.S.I dubbelavsnitt. Det var det enda som verka bra.
Haha, vilken tv jag googla fram, den måste vara från stenåldern? :)



Middag

Nu strax kallar K  "gumman, det är mat" och han serverar fullkornsris med sallad och uncle ben's hawaiian sweet and sour. Någon god mix man blandar med kött. :) Det ska bli jättegott med mat. Är så hungrig! Han är snäll som lagar mat idag när jag har jobbat! ♥



Jag är glad,

Ni vet det där jobbet jag skrev om häromdagen? De ringde idag och fråga om jag först och främst ville ha ett vikariat där, på 95 % tjänst så det är nästan heltid. Och jag sa upp mig direkt från Göken och han förstod och han hjälpte mig att ringa chefen så hon fixa in en annan för mig. så har bara fyra dagar kvar där nu, skönt! Men de förstod mig, deras tjänst är bara på 58 % så denna nya är lite mer.
Detta vikariat jag ska börja på den 26 feb är på Bollerup, där jag var i oktober, november och december. Och hon sa att skötte jag mig bra så hade jag bra chanser att få tjänsten. Och det får vi hoppas att jag får.
Så nu måste jag säga upp mig från Vigs ängar med, kan inte jobba där i sommar. Eller det vet jag inte än, men de sa att jag måste bestämma mig denna vecka och jag kan ju inte svara på om jag får tjänsten eller inte. Så jag får chansa och hoppas att jag får tjänsten på Bollerup annars har jag inget sommarjobb. Vilket dilemma men jag måste våga chansa. Vigs ängar måpste ju hinna få in en annan vikarie i sommar om inte jag kan och det måste dem veta ganska snabbt så de kan annonsera ut tjänsten.
Svårt beslut, men jag får chansa på att jag får tjänsten på Bollerup.

Glad är jag iaf!



Dagens Angelica

56544-338
Dagens Angelica har på sig:

  • Killah jeans
  • Blått baslinne från H&M
  • Röd tröja med krage och blixtlås
Jag ha jobbat, där för ser jag så sliten ut och därför har jag sådana kläder en fredag! :) Fan vad jag såg tjock ut på bilden! Usch,





Working 07.00 to 16.00

56544-337Ja det har arbetats idag. Vi värmde panpizzor till dagiset, gjorde kokt torskt med persiljesås och rotsaksmos, och som alternativ gjorde vi kalops med kokt potatis. Så det var mycket att göra, jag baka även en laktosfri och helt mjölkfri pizza som även skulle vara vegetarisk. Och vi förberedde en massa till helgen, vilket är skönt för det är jag som jobbar helgen.



sovgott

nu ska jag sova! ska börja jobba kl 07.00 imorrn bitti. Ha det fint! och sovgott

56544-248
Läs om Lilla Alfons, man blir så berörd. Kämpa på! ♥



Powerwalk?

Sen när min tå har blivit bättre så tänkte jag börja med powerwalk - promenad i rask takt. Det är väldigt effektivt säger många, och det är framförallt gratis. man slipper betala dyra gymkort. Ki-box är jag lite sugen på också, men vågar inte testa det förräns jag vet att tån är bra igen, vill inte riskera att hela nageln blir sabbad. Hitta rätt bra info här om powerwalk, som jag tyckte var ganska vettig.



Smaka

56544-301



Smaka ramlösa Kaktus och Persimon/grape! Ohh vad goda dem var. jag är fast i ramlösa nu! nättre än läsk och såna jävla sockerbomber. :)
Nu har jag smakat båda sorterna och nu kan jag säga att de är grymt goda!



Middag

Snart är det dags för dagens middag. Och idag har kocken lagat till bakad potatis med räkröra och sallad.
56544-336
Gelicas räkröra:

4 dl gräddfil
1 för packning frusen gräslök eller klipp i lite färsk
2 kokta ägg som man strimlar ner
1 liten röd lök
1 burk räkor i lage


Det är gott! Jag lovar. Och en god sallad till. :)
Nu ska vi snart ha en smaklig måltid! :)
Vad ska ni käka idag? Kom gärna med roliga förslag



Utmaning

Caroline utmana mig.
Denna utmaning går ut på att du ska berätta om en skådespelerska, en musiker och en författarinna som du beundrar. Hur har just Hon påverkat dig?

56544-333
Skådespelerska: Jennifer Aniston.

- Jag tycker att hon är en väldigt bra skådelspelerska och hon är min favorit i vänner-serien av tjejerna. Hon verkar vara en klok och smart tjej, ingen sån tjej som man får läsa en massa skandaler om. Hon verkar ha fötterna på jorden och verkar vara en underbar person. Sen att hon är vacker är ett stort plus. Tycker att hon är en av de vackraste tjejer jag har skådat. Hon kom in i vänner serien som en bortskämd snorunge och fick allt hon peka på. Men sen fattar hon att det inte är "det verkliga livet" sen sliter hon och lever ett vanligt liv. Det är i serien hon har påverkat mig. Jag är beroende av vänner. Hon är bra!





56544-335



Författarinna: Astrid Lindgren

- Hon är ju världens bästa. Hon borde ju få ett stort pris för det hon har gjort. Jag växte upp med alla hennes sagor och filmer. Jag är uppvuxen med Emil i Lönneberga, Madicken, Bröderna Lejonhjärta. Precis som så många andra. Hon har påverkat mig positivt. Det finns ju inget ont att säga om denna damen!?








56544-334




Musiker: Carola

- Jag både gillar och avskyr Carola. Hon har gjort bra musik och börjat när hon var väldigt ung. Hon lixom jobba sig uppåt, det är så det ska gå till. Men sen att hon har konstiga saker för sig är ju en helt annan femma, hon är mänsklig precis som alla andra. Men att hon börja så ung och har klättrat sig uppåt i karriären ska hon ändå ha beröm för.



Shopping!

56544-331
Det blev en promenad genom stan med K innan. Det var ett tag sedan jag var där nere. Jag fick gå i mammas sandaler, kunde fortfarande inte gå bekävmt i normala skor. Så det var ganska kallt om fossingarna! :) det blev tre köp idag iaf. Det blev tre t-shirtar. En rosa med något tryck. De var sjukt små i storlekarna. Fick ta en i L annars hade den slutat ovanför naveln. inte så snyggt kanske. Sedan blev det en svart och en vit t-shirt med puff ärm från H&M. Endast 79 kr styck, dom var söta :)



Parkering

Parkering är ingen höjdare. Men jag klara att backa in mellan två bilar felfritt! Jag mäste tro mer på mig själv bara. Jag ska inte vara så osäker. Boka in en tid till så jag kan öva mer på parkering!
Ska ner i stan nu med K.
Pusshej



BTW

56544-32956544-330
Nu kommer snart T - K's styvpappa. Han ska hämta våra gamla byråer som vi inte vill ha längre. Han ska även borra till oss i sovrummet så jag kan skruva upp mina tre fina svartvita tavlor på katterna. Det kommer bli så fint tror jag. Japp, så blir det!
Efter när T har kört så ska vi nog ge oss ner i stan. Om vi inte hinner innan körlektionen så gör vi det efter! :)
Kolla lite i affärer det var ett tag sedan jag var där nere. Ska se om jag kan få på mig normala skor idag! Det hoppas jag att jag får. Jag längtar efter att få krypa ner med fossingarna i mina gympadojjor istället för mammas sandaler :) det är jävligt kallt att gå i sandaler nu! Det lovar jag er.
Ja, som sagt stan. Jag ska kolla in H&Ms utbud på jeans. Alla snackar om dessa &Denim från H&M ju. De kanske är något? så slipper jag slänga ut tusentals kronor på jeans. Ja, det är värt en titt iaf, och kanske en tur in i provrummet? :) Vi får väl se?



Ahhhh

Jag vill bara ha svar från stället där jag sökte jobb. Jag vill att de ska ringa nu och säga att jag har fått jobbet så jag kan ringa och säga upp mig från mitt nuvarande jobb. Men det är bäst att inte hoppas för mycket! Men jag skulle bli jätteglad om jag fick det! Men men, varför skulle gud eller någon där uppe vara snäll mot just mig?



sötnöt.

56544-328
En del saker gör mig glad. Ceasar är en av de sakerna. ♥



Torsdag - outfit.

56544-327
Ursäkta mina dåliga bild, men på alla andra såg jag ut som en mupp!

  • Blått baslinne, H&M
  • Vit kofta, H&M
  • Svart sidenband, Åhléns.
  • Jeans, Killah
  • Brillor: replay
  • Doft: Puma Create
  • Frilla: ruffsig


56544-281



Torsdag!

56544-326
Idag är det torsdag och det innebär körlektion för min del. 13.40 för att vara exakt. Ska öva mer på parkering och backa runt hörn. Känner mig värdelös på det! Och det är snart uppkörning! Snart snart!
Det passar jävligt bra om jag klarar det då, för jag sökte ett nytt jobb igår som jag måste ha bil och körkort till. Så snälla rara gud eller vem som helst som tro sig finnas, gör så jag klarar det! :)



Godnatt!

56544-325
Nu ska jag och darling gå och sova. Och våra kattbebisar kommer nog också och sover hos oss. Mellan oss som dom brukar göra! Sovgott, och ha en fortsatt trevlig alla ♥ dag de 8 minuterna som återstår! Puss.



Utmaning.

Visa hur ni bor. Strunta i om det råkar vara lite stökigt, fota med en gång och visa oss! Lägg upp bilderna och skriv till mig när det är klart så jag får se hur ni bor! Skynda, jag är nyfiken! :)

Well, så här bor iaf jag & K.


Jag börjar med att visa sovrummet. 

56544-310
Här är vår fina säng, köpt på Ikea.

56544-311
En av de nya byrårerna vi köpte idag. Där ser ni även min garderob. Ni ser inte kläderna som inte hann bli torra i tvättstugan igår kväll på dörren va? :)

56544-312
Den andra byrån som vi köpte idag. Syns även vårt skitsnygga tvättställ, som vi egentligen kunde använt igår kväll! :) Även en söt bild på mig och K. ♥

Nu ska jag visa er en del av toaletten.
56544-313
Vårt badrumsskåp, en av de snyggaste sakerna inne i det fula rummet.

56544-314
Vårt badrumsskåp. Där förvarar vi handukar och allt sådant. Korgarna ovanpå används till smink och smycke och allt sådant.

Vi hatar vårt kök, det kommer ni med göra.
Totalt omöjligt att göra fint där, men iaf - Vårt kök.

56544-315
Ja, så här litet är det, jag skojar inte. Vi kan inte ens sitta där och äta.

56544-322
Den andra delen av köket. Det är verkligen litet. Vi har gett upp. Det går inte att göra fint därinne!

56544-323
Vår frukt och grönsakskål.

Nu är det dags att bege oss in i vardagsrummet. Där vi även har datorhörnan!

56544-316
Vår hylla, där vi förvarar en del. Ser även en bit av datorhörnan.

56544-318
Jag älskar mina gardiner och lampan. Mina krukor matchar även ;) I loooove it.

56544-319
Vår stoooooora tv. Pojken spelar datorspel på den just vid detta tillfället. Ceasar syns även på bild framför tv bordet. Han vill gärna vara där vi är.

56544-320
Datorhörnan. Ja, jag vet det är stökigt. (Nya datorstolen förresten....)

56544-321
Våra fina soffor. Ja, jag vet det finns ett tagentbord på tv bordet, men K spelar. :)

56544-324
En till bit av vardagsrummet.





Kväll.

Efter mycket svordomar så blev byårerna klara. Dom är färdiga. Och det blev fint! :) Och vi har även hunnit med att äta! Det var skitgott. Snart är det dags för mys i soffan framför OC och en bit kladdkaka. Det kommer älsklingen gilla. Han älskar kladdkaka. Sen blir det top model för min del och då ska jag låta K spela dataspelet som han gillar, han fullkomligt hatar top model, det hade jag nog med gjort om jag hade varit grabb. Kameran funka också bra. Får väl ta lite bilder imorrn...



Ibland

56544-308
Ibland får man äta något onyttigt. Ikväll blir det kladdkaka åt mig och älsklingen. man får väl fira lite alla hjärtans dag!? Japp. så får det bli! Det är min ursäkt, alla hjärtans dag! Nu: baka kladdkaka! Sen: förbereda maten. Och hjälpa K att sätta ihop den sista byrån. Dom var svåra att sätta ihop!



Restaurangbesöket

56544-307


Jag och K skulle egentligen ut och äta på restaurang ikväll, men jag mådde inte alls bra imorse och kände inte för det så vi avboka bordet. Så jag har varit och handlat så det blir mysig middag hemma istället. Lövbiff med klyftpotatis och stekta champinjoner med en sallad och kall sås eller en varm sås, har ej bestämt oss än :) . Det blir bäst så, onödigt att slänga ut en massa pengar på det om man inte känner för det. Kan vi ta på 2 års dagen istället.
Den 13 april är det 2 år! ♥


Den här servettbrytningen var ju bara för söt.
Gud vad fint att sätta sig vid detta bord.
Speciellt bra när det är alla ♥ dag!




Shopping

Japp det blev shopping idag. Två stycken stora byårer. I ek. Skitsnygga som kommer bli så bra i sovrummet. Och en ny datorstol. Som är så skön att sitta i. Har även hämtat kameran för den hade visst anlänt till Ystad idag, så det blev en del nya saker idag! Jag kan fota med nya kameran sen och visa hur vår lägenhet ser ut :)



Alla hjärtans dag!

56544-248

Grattis på alla hjärtans dag!
♥ Massa kramar!





Migrän?


Vakna med huvudvärk, en konstig huvudvärk. Börjar vid ögat och går bakåt, också mår jag illa. Känns skumt iaf. Och det gör ont. Det är nog migrän. Får väl vila en stund nu innan mamma kommer, sen ska vi till Jysk och se om där är några byråer kvar. Och en ny datorstol. Vår är livsfarlig.



Housewifes.

Haha, fan va bra avsnittet av Desperate Housewifes va ikväll. Bree uppsökte läkare när hon fick orgasm! Haha, så kul Han är väldigt läskig den där snubben hon är förlovad med.
Nu ska jag titta på "Christine" eller "45 minuter" .



Utmaning

Utmaning som jag såg på Louices blogg.

Första fyllan:
8:an, Jag och en kompis var på en fest hos hennes dåvarande pojkväns kompis, Han hade fest hemma. En förfest för sen skulle vi till Tingvalla (ett stort dans- ställe i Tomelilla). Vi hade skoj hela kvällen och vi drack mycket. Usch vad mycket nu när jag tänker efter. Ja, det bar iväg mot Tomelilla för att dansa och ha kul, det var högstadie disco. Vi hann in i bilen och köra en stund, där var assvarmt i bilen. Och jag satt längst in i en sån där jävla minibuss. Jag behövde kräka. Jag hitta en sån där leksakspann man lekte med när man var mindre. Och jag spydde ner hela den här spannen innan mamman som körde oss hann stanna och få ut mig. Då tar jag med mig spannen ut ur bilen och tömmer den på vägen. Efter när jag hade spytt ett antal ggr sätter jag mig i bilen igen och vi kommer fram till Tingvalla, där spyr jag på parkeringen. Igen. Men vakterna sa till mig att gå några rundor sen skulle jag få komma in. Och det gjorde jag (vad syssla vakterna med? Jag var 14-15 år och de sa till mig att gå några rundor så jag skulle komma in, varför inte ringa mina föräldrar?). Ja, in kom jag som sagt. Och satt vid ett bord hela kvällen. En halvtimme innan det tog slut så började jag nyktra till och det var första gången jag dansa denna kväll. Strula även med en äckligt ful kille på kvällen innan jag hann bli för full. Tyvärr. Usch hemska minne!
Första bakfyllan: 8:an. Dagen efter denna festen jag skrev om.
Fyllans värsta baksida: Det var en gång jag och två kompisar var fulla och fick för oss att ta en promenad nere i Byn (på den tiden bodde jag i Tomelilla). Vår killkompis var så full och han vingla skitmycket när han gick. Till slut vingla han så mycket att han ramla igenom ett fönster på en affär, och det kom snutar och fan och hans moster! Och han fick åka till sjukhus för han skar sig, och där stod vi som några jävla idioter. Den kvällen önskar jag att man kunde hålla det där löftet man säger varje gång "Jag ska aldrig mer dricka"
Godaste att dricka: Baccardi - alla dess sorter, Xider, smirnoff ice, baccari brezzer. Grogg
Äckligast att dricka: Öl, whiskey, konjak.
Så blir jag: Så jävla social. Slutar aldrig prata. Och jag ska krama alla. och sjunga högt som fan. Jag vill gärna starta ett "Allsång på skansen" Alla ska vara med och sjunga. och mot pojkvännen blir jag alltid så gullig! Jag säger alltid vad jag tycker och tänker om folk. På gott och ont!



Mums!

56544-305Jag har precis gjort i ordning en skål fruktsallad som ska avnjutas framför Desperate Housewifes. Tsm med älskling. På vår fina dag! 22 månader, börjar bli ganska länge. Kändes nyttigare än någon sockerbomb till kaka. Plus att det är supergott. Längtar till sommaren så man kan ha färska jordgubbar i! Eller hallon.
Kvällens fruktsallad
♥ Melon
♥ Kiwi
♥ Banan
♥ Färsk ananas
♥ vindruvor
♥ Äpple
♥ Apelsin






..damdidam.

Kvällens låt: Oasis - Dont look back in anger....   ♥



Arg!

Fan vad arg jag blir när man läser sånt här.
Hur fan kan såna människor göra sådana saker mot barn, hur jävla läskigt är det inte att det var på en förskola det hände. Ägaren. Hur sjukt är det? Skär av han kuken! Eller lås in honom och kasta iväg nyckeln!



Ikväll drar det igång!

56544-304
Ikväll är det Depserate Housewifes som gäller! Det ser ut att bli en rolig säsong enligt reklamerna!
Är det någon mer än jag som är fast? :)



Middagen

56544-303
Då var middagen avklarad. Idag laga jag till blomkålsstuvning med stekt falukorv och rödlök och tomat sallad med olivolja och vitvinsvinäger! Det var jättegott. Jag älskar blomkål, det är en av mina favoriter!

Just nu är jag så glad, för jag har hört att ett jobb har blivit ledigt och på det stället skulle jag gärna vilja jobba! Har varit där innan så! Så nu ska jag ligga i, och vara före alla andra! :) Håll tummarna!



Längesedan.

Naaaw, Martina gumman ringde innan. Det var så längesedan vi prata! Fick höra att hos skulle flytta ifrån Ystad. :( Visserligen bara till Malmö, men det är ändå långt ifrån mig. Tråkigt som fan. Ska iaf följa med henne till Åhlens strax! Hon kommer nog snart. Ska bli kul att träffa henne.


Tur jag stavar som ett jäkla mongo idag.. Allt jag skriver blur typ fel... Ahhh. blir fel.....



Chill outfit.

56544-302
Idag är det lugnt, så det blir chill outfit.

  • Jeans från Replay
  • Svart baslinne från H&M
  • En röd Hood-tröja från H&M
  • Replay brillor.
  • Doft: DKNY - red deliciuos.
  • Frilla: Utsläppt, håret slapp gel och hårspray idag, det är chill ju.


Ursäkta den sjukt kassa värdelösa bilden. Vår kamera är som sagt mongo. Vår nya är påväg!



Ramlösa

56544-301

Har ni smakat de nya smakerna som Ramlösa har gjort? Den ena smaken är Kaktus och den andra är Persimon/grape. Persimon/Grape var asgod. Testa den!
Nu är middagen inhandlad också. Det blir blomkålsstuvning med stekt falukorv och rödlök och tomat sallad med vitvinsvinöger. Gott gott. Vad
ska ni käka?






Jag vet att det är fel bild, men där var
ingen bild på de nya smakerna!



Städning

56544-299
Nu ska jag och K börja städa. Det behövs verkligen, och det är så härligt när det är klart och det luktar så gott. Men just att börja städa är segt, det är så tråkigt, men när man sedan ser resultatet så blir man nöjd som fisken i vattnet! Så, nu är det dags!

56544-300



Utmaning

Blev utmanad av Louise.


4 saker jag ser fram emot: Sommaren, körkortet, fast jobb, bil.

4 saker som irriterar dig: Fjortisar, dryga människor, folk som snor ens tvättid, folk som har fest mitt i natten på en vardag,

4 saker jag säger ofta: Fan, saer so, va?, är du retard?

4 saker jag gör varje dag: duschar, äter, sover, pussas

4 saker jag har på mig dagligen: trosor, bh, glasögon/linser, förlovningsring

4 saker jag rör varje dag: K, katterna, köksredskap, telefonen

4 personer jag vill träffa oftare: Anna, Emma,, Emelie, Martina

4 band/artister jag har sett live: Mora träsk (haha), Eletric banana band, timbuktu, Perikles.


Gör den du med! :)



22 månader.

Vi firar 22 månader idag, grattis till oss! Det kallas kärlek...♥ Jag älskar dig!



Tuesday.

Ja, då är det tisdag idag. Vanligtvis brukar måndagar och tisdagar vara dem tråkigaste dagarna i hela veckan, men idag är tisdag en bra dag. För jag är ledig idag. Och K med. Mysigt! Och till råga på allt så fyller vår ena katt Teddii 1 år idag! Grattis sötnos! :)
Så vad händer idag? Jag ringde och fråga mammsen om hon vill köra oss till Jysk, vi ska köpa byrå. Den är skitlik den på Ikea som jag vill ha men denna är sjukt mycket billigare. Plus att där var en datastol som är bättre än vår som vi vill inhandla. Men hon kunde inte idag, så det blev imorrn istället. Kanon, Perfa!
Så idag händer nog inte överdrivet mycket. Handla hem lite mat,. tjaffsa om vem som ska laga maten och framför allt vad vi ska äta. Ingen av oss vill laga mat när vi är lediga. Lagar man mat i sitt yrke så är man ganska trött på mat sen. :) Men det blir nog tyvärr jag som får laga middagen idag!

Nu ska jag värma glutenfria frallor. Och till det blir det ost, och kanske kokt ägg. Och käka fil, med kanel. Gott. så nu är det breakfast time. Ciao.



Godnatt folk!

56544-298




Nu ska jag kidnappa K, så han slutar spela sitt spel och följer med in i sovrummet och håller om mig så jag kan somna, det är tryggt att få ligga i hans famn. Lika tryggt som barnet på bilden har det med sin nalle har jag det med min K. Sovgott folk! Glöm inte att lämna spår efter er! ♥ Kram


Visst var den lilla pojken söt på bilden?



Jag är sugen...

56544-297
Jag är så grymt sugen på en Bacardi brezer vattenmelon just nu.
Istället sitter jag med ett glas vatten.
 Hum, hur orättvist är det?






Ljuvliga H&M

56544-296
Den här söta toppen såg jag precis på H&Ms hemsida. Synd att jag redan gjort en beställning därifrån. Orkar inte beställa mer och vänta mer! Men den var grymt söt, och är nog väldigt fin till våren!



Anorexia.

56544-295

Titta precis på Outsiders som handla om Anorexia. Jag kommer ihåg när min kompis (♥) hade det för några år sedan. Jag var nästan den enda som fanns där för henne. Och jag hjälpte henne ur det och idag mår hon hur bra som helst och tänker nog inte på det längre! :) Skönt tycker jag! Men jobbigt att se programmet, det påminde mig om hur jobbigt det var att se henne så liten och klen....



Lista

Hittade denna roliga utmaning hos Sara.


10 favoriter:
Färg: Beige (cappuchino färgat), svart, vitt.
Mat: Potatismos är min favorit :)
Band: Snook
Film: Djävulen bär Prada
Bok: Det ska bli ett sant nöje att döda dig - Magadalena Graaf.
Sport: Bandy, om jag får spela!
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Calippo
Tid på dygnet: När man kommer hem från jobbet.

9 för tillfället:
Humör: trött
Smak: Vatten
Kläder: Adidas brallor, linne och en tröja.
Bakgrund: Bra
Nagellack: Använder ej det, kan ej inom mitt yrke (då måste jag tvätta bort det varje dag när man jobbar, orka?)
Tid: 19:18
Omgivning: Vardagsrum fullt med ljus tända.
Irritationsobjekt: Alla som loggar in 3 miljoner ggr på msn.


8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Emelie
Screen name: huh?
Husdjur: Hade två katter när jag var liten, den ena lever än hos mina päron. Han är 14 år gammal.
Piercing: Öronen
Förälskelse: Någon kille i klassen
Musik: "himlen är blå" - favoritsång på dagis.
Bil: Har ingen än.
Kyss: En som heter August.

7 senaste:
Cigarett
: Röker inte
Mat: Kyckling-tacos med grönsaker och fullkornsris
Dryck: vatten
Biltur: Igår.
Kyss: För 10 min sen.
Spelad låt: Helt Off - Bara för jag smögar!
TV-program: Extreme home makeover.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Japp, det var ingen bra idé. Har inte honom kvar som vän verkar det som.
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Nej
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder: Kläder med för mycket mönster.
Mat: Fet svullo mat.
Musik: Techno, Marlyn Mansson och sånt crap!
Dryck: Kaffe
Personlighetsdrag: omtänksam

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Va med Tess
Du kan höra just nu: att K sitter och sjunger med i låten som spelas.
Du inte kan leva utan: K, min familj, våra katter och vänner.
Du gör när du har tråkigt: Bloggar

3 personer:
Du kan berätta allt för: K, Mariella, mamma, Tess
Du tycker om: K, Tess, Mariella, min familj, svärföräldrarna, vännerna
Du inte gillar: Några stycken.

2 val:
Kaffe eller te: TE
Vår eller höst: Vår
56544-294
1 önskan: Få ett fast bra jobb, med bra lön.



Vad händer?

56544-292

Veckan i punkter. •

  • Tisdag då ska det tvättas (igen). Det ska även handlas mat, och man ska komma på vad man ska äta. Vi kommer nog även städa lite och bara mysa och ta det lugnt tillsammans. Och desperate housewifes kommer att avnjutas tillsammans i soffan. Vi firar även 22 månader tsm. Jag och K. ♥


  • Onsdag då är det dagen alla kommer blogga om. Det är alla ♥ dag! Och alla kommer vara kära och förälskade. Jag ska först och främst ha en körlektion på morgonen. Och sedan kommer det väl bara bli mys hela dagen och kl 18 ska vi gå ut och äta. Det blir vår present till varandra. Och det blir även Top Model.
56544-293

  • Torsdag är min sista lediga dag. Då kommer det nog bli en promenad, om min tå är tillräckligt bra. Eller kanske åka hem till mina föräldrar? Vem vet. Det blir lugnt på kvällen iaf, sen ska jag jobba fre, lör, sön och mån!



Gud vad tiden går fort.

Nu är det ett år sedan. Ett år sedan en fruktansvärd sak hände. En kille som var känd i Ystad tog sitt liv. †
Ett helt år sedan. Det kan man inte tro. Jag kände inte honom, har typ bara snackat på fester men ingen nära vän. Men tyckte ändå det var en hemsk sak som hände. Men ett helt år har gått. Det är sjukt vad tiden går fort. Tänker på Lilja (en kompis som kände killen). Hoppas allt är ok ändå idag! Krama. ♥




Ledig.

Förresten, nu är jag ledig tisdag, onsdag och torsdag! Finemang! Jag och K. Mysigt. Han är också ledig. ♥



Bordet

Då var bordet bokat på Store Thor. Det blir middag på Alla ♥ dag! Ska bli jättetrevligt att bara få sitta och mysa med älsklingen. Bara koppla av. Ska bli jättehärligt.

Till andra saker.... Imorgon börjar Desperate housewifes, på onsdag börjar Top Model. Är ni bänkade framför tvn? Det är jag. Om vi är hemma från restaurangen vill säga.. Men det är vi nog.

Nu ska jag umgås med K. Han ser så söt ut i soffan.
Han laga precis en god middag. Kyckling med taco kryddor och grönsaker, sallad och pitabröd till honom och fullkornsris till mig. Kan inte äta pitabröd, pga att jag har glutenintolerans.




Vi hörs!




Alla hjärtans dag!

56544-291
Det är snart Alla ♥ dag! Och jag och älsklingen har bestämt att vi ska skippa presenter. Vi ska gå ut och äta istället. Eller bio, men jag tror det blir restaurang besök, kan vara skönt för oss båda som jobbar inom yrket att bli uppassade på en restaurang istället för att serva och laga maten! :)
Det blir vår present till oss. ♥ Kärlek.


Vad ska ni göra på Alla ♥ dag?



Sorry

Sorry för att jag inte skrivit på ett tag, men jag har jobbat. Seg jäkla dag. Jag har stått och stekt fläsk i några timmar. Segt. Mitt hår blev helt fettigt av allt stekfett som skvätte upp i ansiktet på mig. Vi tillaga äpplefläsk med potatismos. Det var gott.
Jag gick hem lite tidigare från jobbet idag, halta hela dagen pga cp tån. Så jag fick sluta lite tidigare.

Och nu ska jag börja med att läsa igenom alla roliga bloggar som jag följer! :)


Sötnosar, vad ska ni göra ikväll?



Jag vill inte....

..........jag vill verkligen inte jobba imorgon. Inte 8½ timme med min cp tå. Den är inte ens bra än, men det värsta jag vet är att sjukanmäla mig. Jag vill inte, jag vill ha något annat jobb. Jag vill ha fast jobb... NU!



Dagen/kvällen.

Dagen har varit ganska lugn. Var som sagt på Elgiganten med min kära moder. Och sedan var vi och handla mat till middagen. Jag hann även med att diska och göra marinaden till tigerräkorna som vi skulle ha till middag. Sedan kom Tess hit och vi snacka lite och titta mest på tv. K laga god middag till oss. Fullkornsris med chili räkor. Det var gott. :) Han är duktig den där K. ♥
 
56544-289
Följde även med Tess hem, K försökte hjälpa henne med datorn, men den verka knäpp så vi fick inte rätt på det så vi gick hem och duscha och har nu sett en film. "Green Street Hooligans". Den var skitbra bra.

Och jag har ätit melon och druckit te. Mums! :)
Och nu är det snart dags att sova för jag ska börja jobba imorrn kl 07.00. Hoppas det går bra med tån, annars får jag gå hem tidigare. Men nu ska K fixa med datorn så jag får väl gå härifrån ;)




Sovgott sötnosar så hörs vi imorrn!
Tack för alla fina kommentarer. Ni är för söta! ♥
Puss&Kram



Kamera

56544-288

Det blev ingen kamera på elgiganten. Utan vi beställde en från deras hemsida istället. Den vi ville ha fanns inte i butik, och när den väl kom in i butiken så skulle den vara dyrare. Så vi beställde den istället. Det blev en "Advent MP8".





Straxx

Straxx kommer mamma hit så vi kan dra till Elgiganten. Här redan planerat middag med så ska passa på att handla. Det bir chiliräkor med grönsaker och fullkornsris! Mums mums! Vad ska ni äta idag? roliga förslag?

La precis och kolla på "Alla älskar Raymond", det är så roligt! :)

Vi hörs senare!



Gooooodmorgon

Ja, idag var det lite ljusare när vi givk upp. Inte det gråa och trista som vi såg igår när vi rulla upp persienerna! Idag kommer mamma in och hälsar på. Hon ska köra oss till Elgiganten. Vi ska köpa kamera idag. Vet inte riktigt vilken än. Men kamera blir det nog iaf. Sedan får vi väl gå och handla lite mat som vi kan tillaga senare. Har suttit och funderat mer på Ki-box faktiskt. Verkar rätt kul. Ska nog testa det nästa söndag, jag kan inte idag pga av tån, den måste läka mer innan jag drar på mig gympa skor.

Vad ska ni göra idag?



Vad kul.

Haha, Magnus Betnér är fan kung. När han snacka om Ebba von Sydow. Haha. Så jävla klockrent.

Nu ska jag sova, var bara tvungen att kolla in det inslaget.



Sovgott

56544-204





Nu ska jag och K gå och nanna. Jag är skittrött. Plus att jag fryser som fan. Och det finns inget skönare än att krypa ner under ett härligt täcke! :)

Helt sjukt. Jag har haft över 1000 besökare idag, det är fan inte klokt. Sist jag kolla så stod det på 1024. Det är jävligt mycket. Men fan vad roligt iaf. ♥


Sovgott! Vi hörs imorrn!



Funderar

Jag funderar lite på om jag ska testa på Ki-box nästa söndag!? Är det bra träning? Är det någon som vet det?. Behöver bli av med några kilon (tycker iaf jag). Är det någon som håller på med Ki-box? berätta gärna lite om det så fall!



Vad kul!

Det var jag som vann utmaningen "Matcha mössan" som Viktor utmana mig med igår. Vad kul! Väldigt rolig, men svår utmaning! Tack så mycket iaf för äran! ♥

Nu har jag och K kommit hem, och nu ska vi titta på "8 Mile" med Eminem.

Ha en kalas kväll!

nu: Myskläder och en filt i soffan och en katt att mysa med.



Lördag kväll.

Ja, nu ska jag bege mig till badrummet och sminka mig. Taxin hämtar upp mig och K kl 16.45. Så det är snart dags. Vi ska till torpet ju. Vi ska laga middag till Johanna och Anton! Johanna är K's syster.

Vi ska laga till chipsgratäng. Det är så gott. Har ni testat det någon gång? Vi ska ha kycklingbitar i. Hur gör man denna fantastiska rätt? Jo....
Man steker först kycklingbitarna så de får en fin yta, sen lägger man dem i en smord form.
Man blandar grädde med Bonjour vitlöksost. Så det blir en ganska slät smörja. :) Och pressar i färsk vitlök. Mycket enligt min smak. :) Sen har man pepparchips som man strör över kycklingbitarna och trycker till det lite så det blir kompakt, sedan häller man gräddblandningen över.
Grädda mitt i ugnen i 150-175° i ca 45 min.
Detta är så himla gott. :)

Så det ska vi bjuda på idag, det kommer nog bli uppskattat. Och till det ska vi ha en sallad med roman sallad, avokado, snack-paprika, tomat, gurka och rödlök! Mums.

Vad ska ni käka ikväll?


Ha en trevlig kväll. ♥



Första gången.

56544-287
Detta är första gången jag ligger så högt
upp på "Mest aktiva" listan. Ligger på 5 plats.
Det var kul att se. ♥



Utmaning

56544-286

Hanna gjorde en utmaning, man ska lyssna på dem låtarna hon har lagt upp på bloggen och så ska vi välja en låt och skriva vad vi tycker om den.

Jag valde.

jamelia- beware of the dog

- Mina tankar:
  • Har aldrig hört den förr
  • Den var ju grym
  • Man blir glad
  • Man känner att man vill dansa
  • Man vill ha en drink i ena handen
  • Party helt enkelt.



Utmaning

56544-285

Jag blev utmanad av Josefine. Hon hade tre bilder på väskor så skulle man välja en av väskorna och göra en outfit till. Så hey, här har ni min.


Jag valde den svarta väskan.
Till det blev det en skjortklänning, men jag skippar snöret i midjan och har ett rött midjebälte istället. Och matchar med röda lackskor och har ett fint guldhalsband om halsen!

Vad tycks?



Cashewnötter

56544-284

Just nu sitter jag och käkar cashewnötter.
Det är bara så gott.
Visste ni att cashew nötter
egentligen inte är en "nöt", utan en frukt?




Awww vad söta!

56544-282

Gud vilka söta skor. ♥
Jag är svag för svarta
ballerina skor, men ändå äger jag inte ett enda par?
Bild: ASOS



Lördagens Outfit



  • Mörka Killah sturprörsjeans, Titus Blue
  • Grönt Koola Anna linne med tryck, Boston
  • Lång stickad tröja, H&M
  • Replay skärp, WhamBam (K's Skärp)
  • Frisyr: Ruffsig
  • Doft: Puma Create
  • Brillor: Replay



Ceasar är sötast.

56544-280

Vår katt Ceasar är sötast av alla katter. Och Teddii såklart. Men titta så söt Ceasar är på denna bilden. Han vill vara med när jag bloggar. Sötboll. ♥ Det är kärlek.



24 februari

Den 24 Februari fyller "Den där Geli" 1 år. Det måste jag komma ihåg. Då har jag alltså bloggat i ett år. Kul!



Öronorgasm.

"Baby du knullar bra
Du var, du var underbar
Men jag, men jag tror, tror att det vore bäst om du rullar av..."


Snook - de är sjukt bra



Dusch,.

Snart ska jag gå och duscha! Jag ska få med mig K också. Det är bra, för då kan han gå in först och få det kalla vattnet på sig så slipper jag :) Så går jag in i duschen när det redan är varmt. Det är en bra idé tycker jag! Jag måste nog fortfarande ha plastpåse på foten! tyvärr, det känns som jag vill duscha den med, men jag vågar inte med det öppna såret!



Grey?

56544-279
Fan vad grått och trist det var ute. Usch nästan så man
vill rulla ner istället för att slippa se eländet. Jag vill ha sommar.
Eller iaf vår. Ge mig det nu! Jag vill slippa ha på den tjocka jackan.
Jag vill ha skinnjacka och solbrillor.  Förresten nu när jag ändå
snacka om solbrillor så har H&M ett par som jag nog ska köpa...
Så här ser skönheterna ut.




Yoursmile

56544-278Det är ett nystartat företag som säljer tandblekning på internet...så
kallade hemtandblekningskit. De vill försöka nå ut till deras målgrupp som
är tjejer/killar i åldrarna 18-35 år som är måna om sina utseenden.
Därför tar de nu kontakt med olika personer som är populära på bloggar
eller har egen populär hemsida. De erbjuder alla som är ÖVER 18 år
chansen att tjäna ett par kronor på sina bloggar/hemsidor.

Så om du är intresserad så hittar du deras länk under fliken Länkar till höger.. Eller så kan du klicka här.



Godmorgon!

56544-240

Då var det lördag, och jag är redan vaken. Jag drömde en mardröm om att någon hade tagit bort hela min blogg. Det kändes jättejobbigt. För bloggandet har blivit en del av mitt intresse. En del av mig helt enkelt. ♥.
Under dagen händer nog inte så mycket. Vi ska handla och jag ska försöka följa med, jag ska försöka få på mig normala skor, inte för jag tror att mitt försök kommer att lyckas men ändå! :)
Sen blir det väl lite degande i soffan och sen ikväll ska vi ut till torpet. K's föräldrar är bortresta så hans syster Johanna och hennes pojkvän Anton är på besök i Skåne och passar vovvarna! Så vi ska dit och umgås och vi tänkte laga mat! :)

 Vad ska ni göra idag/ikväll?




Bye.


56544-274

Nu ska jag gå och umgås med pojkarna.
De tittar fortfarande på musikvideor och annat på nätet,
så de har praktiskt taget bett mig blogga! :)
Men nu ska jag dricka upp min sista cider. Min ananas/citrus. Och gå bort i soffan! :)

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll. Puss på er och sovgott! ♥




Lista

Denna lista hitta jag hos Fröken Sverige.

Min kvinnliga sida:
[x]
Köpt en hårfön
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda
[x] Pratat känslor
[x] Tänkt på att matcha mina kläder
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte
[x] Funderat på namn åt mina barn
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand
[x] Druckit Cosmopolitan
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"
[x] Känt mig sugen på en kopp te
[x] Känt glädje över att få blommor i present
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ
[x] Blivit arg utan anledning
[x] Gråtit efter 9 fyllda år
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell
[x] Pratat skvaller
[x] Varit arg/sur utan att tala om det
[x] Kramat en kille
[x] Dansat
Totalt: 21/22 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit
[x] Ätit en blodig stek
[X] Läst en biltidning
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det
[x] Skött grillen under en grillfest
[x] Läst en bok av Jan Guillou
[x] Läst ett nummer av slitz
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna
[x] Diskuterat bröst
[ ] Gjort lumpen
[ ] Läst nick hornby
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
[ ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar
[x] Lagat någonting på egen hand
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan
[ ] Tävlat i att dricka öl
Totalt: 13/22 poäng


Jag var väldigt kvinnlig och ganska manlig med ;) Umgås mycket med killar. K's kompisar är här ofta! :)



Trevligt


"Jag har ingen alfahanne honey, så du får sitta längst fram i taxin
Det är inte lätt å verka manlig, så du får sitta längst fram i taxin"

Snook. Sjukt bra.


"Det kommer aldrig nånsin vara perfekt, (heey)
Men de e där jag kommer ifrån och, Vart jag än
kommer och går e det nånting som jag aldrig kommer ifrån"



Utmaning - Mtacha mössan!

Viktor utmana mig. Jag skulle matcha en ful, hemsk mössa med några schyssta kläder. Det var sjukt svårt, satt en stund och titta igenom en del sidor. Men denna outfit var helt ok. (Jag tror iförsej inte att någon vill använda mössan).


56544-277

Mössan är uppe i vänstra hörnet. Sen det andra har jag bara tagit och försökt matcha med lite färger i mössan! Så blev det iaf. :)



Grymma!

56544-276
Bäst just nu: Snook.
Deras nya album är ju så jävla grymt. Vi kan snart alla låtarna. Vi sitter och chillar till deras nya album!
Det är bra musik. Så är det bara. Punkt.






Min kväll.

Min kväll innehåller dessa fyra goda ting!


    56544-274    56544-275   56544-273   56544-272
  • Pineapple/citrus
  • Wasabi/lemon
  • Mandarin/chili
  • Catus/lime


Mums. I loooooove ! ♥



Fan vad kul!

56544-271

Nu när jag logga in så såg jag att jag var med på listan "mest aktiva".
Det var ett tag sedan! Alltid kul att se.




Kvällens Outfit.

  • Killah jeans.
  • Replay brillor.
  • Vit långärmad tröja
  • Brun/grön väst.
  • Brunt Replay skärp
  • Doft: DKNY Red Delicious
  • Frisyr: Ruffsigt + hästsvans.
  • Halsband: långt med berlocker 



Kvällen

56544-268
Eric kommer hit och jag cykla ner i sandaler till Systemet
och köpte hem goda saker att dricka.
Så det blir lite chill, snack och dricka! :)
Trevligt, det var ett tag sedan!
Och nu ska vi snart äta god middag!
Och jag ska ta en dusch tänkte jag!

Så bye. Ha en trevlig fredagskväll!


Skåååååååååål!



Favvobloggarna.

56544-170
Listar mina favoritbloggar som jag läser varje dag!

Kelly
Engla
Emelie
Karolina
Izza
Karin
Jennie
Johanna


Dessa läser jag absolut varje dag. Många andra med!



Digital Kamera?

Jag och K funderar på att köpa en ny digital kamera. Ni förstår kanske varför? Ni har sett vilka mongo bilder jag lägger upp. Så vi ska kanske ut till elgiganten nästa vecka och titta! Har redan hittat en intressant på nätet! ;)

Vad händer ikväll? Än så länge ser det tråkigt ut. Kanske, kanske Erik kommer hit. Jag vet inte om det finns fler som är lediga ikväll.


Idag blir det mumsig middag.
  • Svensk färskpotatis (frysta) som vi ska dela i halvor och krydda med timjan och flingsalt.
  • Sallad med Romansallad, avokado, tomat, paprika, majs och rödlök.
  • Kalvinnanlår som vi nog ska marinera.
  • Kantarellsås. Kall sås som är så god! tyvärr är det hemligt recept, tillhör K's förra restaurang som han jobba på! Men den är så himla god!



Inpoc.

56544-267
Jag upptäckte att jag var medlem på Inpoc och där kunde man
ladda ner en ringsignal för bara 12 kr. Så jag ladda ner Holly Dolly song,
tycker den är så rolig att lyssna på! :) Så ball. Många hatar den,
But Im loving it! ♥



Fredagens outfit.

Ursäkta dåliga bild kvalitén. Vår kamera är mongo!

  • Jeans från Killah, Titus Blue.
  • Rosa baslinne från H&M.
  • Svart stickad V-ringad Vila tröja, Princess.
  • Långt "guld" halsband, Åhlens.
  • Doft: DKNY Red Delicious.
  • Frisyr: Ruffsig, med en massa hårspray.
  • Skärp: Vit Saddler skärp med massor av stora pärlor framtill, JC.



Jag har tråkigt.

Nu har Tess varit här och fått lite lyckosparkar! :) ♥ Det kommer gå bra gumman! Ingen fara! Hiihi
Lillebror har som sagt också varit här, det var en fin present jag fick av honom!.
Mammsen ringde precis. Hon hade träffat på min chef, han hade också fått gå hem från jobbet idag han var sjuk så hon hade träffat han på apoteket. Han hade sagt till min mamma att jag var "En duktig tjej och där var fart i mig!" :) Kul att höra.

Snart ska jag ringa Tess. Se hur det går för henne! ;)



Presenten

Presenten från Lillebror.






Hotpants från Koola Anna. 
I en rolig platsförpackning som
man kan använda till sminkväska! :)
Tack Lillebror! ♥



Lillebror

Snart kommer Lillebror hit och ger mig den försenade födelsedagspresenten! :) Wiiiee alltid spännande med presenter! Undra vad jag får av den lilla pågen?! :)

Sen kommer Tess hit, ska ge henne en lyckospark. ♥


Nu: Påklädnad.



Breakfast.

Nu ska jag nog käka lite. Men jag vet inte vad, får väl se vad kylen har att erbjuda! See you later!



Utmaning.

Hitta denna roliga utmaning hos Carro.

Visa vilka dina favoritglassar är!

Well, här har ni mina!


1. Calippo Lime 

56544-258


2. Noger

56544-259


3. Piggelin

56544-260


4. Twister

56544-261



Fredag,

Japp, jag ringde och sjukanmälde mig. Ja, fast jag är inte sjuk. Det är tån som gör ont. Jag tyckte det var onödigt att gå till jobbet så att tån skulle bli ännu värre. Så det får bli en lugn hemmadag idag med. Det handla bara om 4½ timme ju så det var inte så många timmar jag förlora idag.

Så vad händer idag?

  • Vila
  • Umgås med Tess?
  • K slutar jobba vid 14.
  • Laga en god middag och äta med K för en gångs skull.
  • Planera morgondagens middag med K's storasyster och hennes pojkvän. De är på Skåne-besök.
  • Mysa med katterna.
  • Bädda sängen.
  • Duscha. (Remember... Plastpåsen!)  Haha.
Än så länge ser dagen ut så! :)

Vad ska ni göra hela dagen/kvällen?



Måttligt chockad.

När jag läste detta så blev jag väldigt chockad. Hon blev bara 39 år. Vad ska dom på det där knarket? Om det nu stämmer att hon dog av överdos, iförsej så blir jag inte förvånad.

Hur sjukt är inte detta då? Hennes sista minuter i livet filmades och nu är videon såld för 3,5 miljoner kronor. Om det nu är sant. (?)


Vila i frid!



Efterlyst

Jag sitter bänkad framför efterlyst nu. Måste se repportaget om den där Erik Moore. Tess är här och vi har kul! :)

Ha en trevlig kväll. Puss på er!


Jag tror inte jag kan jobba imorrn. :(



När som helst.

Kommer nog Tess till mig. Snacka lite skit och sen skulle hon nog träffa en kille. Aww flickan ska på dejt! :) Det behöver du gumman!
Sen imorrn är det dags för jobb. I 4½ timme. Om jag nu kan jobba med cp tån. Har svårt för att gå än. Får väl se hur det går annars får jag cykla hem igen!

Vad ska ni göra ikväll?



Gud vad otäckt.

Får några månader sedan så ringde det någon snubbe mig mitt i natten. Tror det var omkring 04.00 på morgonen. Jag minns inte hans namn men jag kommer ihåg att han fråga om jag ville vara modell för en ny underklädes sajt/tidning på internet för jag var så vacker. Och jag fråga varför han ringde mitt i natten och då svara han att han va på fotograferings uppdrag nere i Australien därför tidskillnaden.
Och jag svara varken ja eller nej, för jag var så yrvaken så jag visste knappt var jag var.
Och han fråga var jag bodde och mitt personnummer och yr som jag var så gav jag han hela mitt personnummer. Och efter det så var jag väldigt nervös. Jag minns att han hette Moore eller att han ville ha med mig i tidningen Moore. Jag minns det namnet iaf. Och nu har jag sett på reklamen för Efterlyst på tv3 ikväll att det är en kille som kontaktar unga tjejer som utger sig för att heta "Erik Moore". Jag tycker det är äckligt som fan, men det kan vara jag som inbillar mig över att det skulle vara han. Det kan lika bra vara någon idiot "kompis" som har ringt för att jävlas. Man vet ju inte. Men tyckte det var väldigt äckligt.

56544-257



Hur vuxen är jag?

56544-256


[/] Har körkort, ( Nej men väldigt snart!)

[ ] Har bil

[√] Har egen lägenhet

[ ] Har tvättmaskin

[] Har diskmaskin (Ja, jag själv och K är diskmaskiner! :) )

[√] Har kaffebryggare

[ ] Har ica/konsum kort

[√] Har delad ekonomi. (Ja, det mesta)

[ ] Storhandlar en gång i månaden

[√] Har pengar kvar när lönen kommer

[ ] Planerar månadens inköp

[] Diskar varje dag (nästan, för det mesta)

[√] Äter riktig mat varje dag,

[ ] Dricker minst 3 koppar kaffe om dagen

[ ] "Snoozar" aldrig när klockan ringer på morgonen

[] Har hemtelefon

[√] Har abonnemang på mobilen,

[√] Bäddar alltid

[ ] Har SL-kort

[ ] Sover aldrig till efter kl 10 på helgerna

[√] Tar hellre en promenad än att ta bussen (beror på var man ska)

[ ] Har heltidsjobb

[√] Pensionssparar, Ja, det gör man atomatiskt när man jobbar. Iaf jag.

[] Har ett sparkonto

[] Sparar alla kvitton
[ ] Har barn
56544-194


Jag är ganska vuxen!


Denna snodde jag från Qaroline.



Willys.

Nu har jag och päronen varit på Willys och handlat. Det blev en del! :) Jag hade bestämt mig för att äta krov stroganoff idag men när jag var och handla så glömde jag köpa lök och grädde. Så jag fick halta till hemköp. När jag väl kom till kassan så funka inte mitt uttagskort så jag fick halta ner i stan och ta ut pengar och sedan in på hemköp igen. Fatta hur ont det gjorde i min tå när jag gick den biten. Helt sjukt ont.

Tess kommer nog hit ikväll! ♥

Nu ska jag plocka undan i köket och ställa undan maten, sen ska jag duscha.

Tänk er, min fot insvept i en plastpåse! Grrr. its very sexy baby!...




Dagen

Disk, dammsugning och påklädnad är som sagt klart, Mariella har varit här en stund och snackat lite skit. Farmor och farfar har också varit här en stund, hjälpte mig med tavlan och det blev bra! Fick även ett blockljus av farmor en liten "Krya-på-tån-present". Haha hon är för söt! Tack för hjälpen idag! ♥

Nu kommer väl snart mammi och pappi också. Så vi kan köra till Willys. Och kanske ÖB och köpa hem lite prylar! :)

Jag längtar tills K slutar ikväll. Men det blir nog ganska sent! Tyvärr.



Lunarstorm.

Är det någon som fortfarande sysslar med lunarstorm? Jag har min kvar, ibland är det bra när man ska få tag på någon som man inte pratar med så mycket.
Upptäckte att jag har haft min lunarstorm i 6 år. I sex hela år! Det är skitmycket ju!
Jag änvänder väldigt sällan den, går in varje dag för att se om någon har skrivit, men det är allt. :)
Men sex år var en jävla lång tid.


56544-255



Nu

Nu ska jag gå och diska min sista tallrik som jag åt på precis. så här är städat när Mariella kommer. Nåja, iaf mamma och pappsen. Så inte de kan klaga över hur här ser ut! :)

Ha en fin dag allesammans! ♥
Puss & Kram



Sommarkänslor.

Nu när jag såg dessa två snygga bilderna på flickorna med bikni blev jag så sugen på sommaren. Vad är bättre än sommaren? Det är ju så underbart allting. Man kan äta glass dagarna i ända, känna på havet med sina fötter innan man springer i. Uppvikta jeans, kjolar, linnen och tunna jackor på de sena sommarkvällarna. Grillning, strandfester, bada, sola, fika, solglasögon. Ja, you name it! Im loving it.

56544-254



Nelly.

56544-253

Även denna från Nelly, var klockren.



Snygg.

56544-252Fin bikini från Nelly.



Massor av duktighetspoäng.

Ja, fan jag borde få en belöning. Klockan är inte så mycket än och jag har redan diskat, dammsugit och klätt på mig! Det var grymt. Nu har jag hela dagen till att vila tån och umgås med folk! :) damdamdam. Fan grymt!

Jag hör hur poängen trillar in till mig. ♥



Min cp tå.

För att ni ska förstå varför jag kallar min tå för cp så kommer här en bild på mitt fula bandage ;)




Torsdagens outfit.

56544-251

  • Jeans från Replay.
  • Svart baslinne från H&M.
  • Vitt pösigt linne från JC.
  • Röd munkjacka med dragkedja från HM.
  • Replay brillor.
Ursäkta dålig bildkvalité.



Torsdag i hjärtan.



♥ K gick precis till jobbet.
♥ Jag ska klä på mig.
♥ Mamma och pappsen kommer in till mig.
♥ Mamma och pappsen kör mig till Willys så jag kan handla.
♥ Mariella kommer på besök.
♥ Farmor och farfar kommer på besök. Ska hjälpa mig hänga upp tavlor.
♥ Diska
♥ Dammsuga. Någon annan som är sugen att göra dessa två onda ting till mig?
♥ Packa ihop arbetskläderna till imorgon.
♥ Umgås med tvn.




Spytt galla,

Nu när jag har kräkt av mig lite gnäll så ska jag slänga mig i soffan med katterna. De ser ut att ha så mysigt där borta i soffan! :) Så jag får väl joina dem. ;)
Jag ska vara hemma imorrn med som sagt, men imorrn kommer mammi och pappi in till mig och kör mig till Willys så jag kan handla hem mat. Slippa gå till hemköp som ett annat Retard i för stora sandaler :).
Sen kommer även Mariella till mig och snackar lite skit :)
På eftermiddagen kommer farmor och farfar till mig. Farfar ska hjälpa mig att borra i våra jäkla betongväggar. Jag ska hänga upp några tavlor. En fin tavla som jag köpte på IKEA och sedan köpte jag tre snygga ramar som jag sedan har satt in svart vita bilder på katterna som vi ska ha i sovrummet. Så det ska snälla farfar hjälpa mig med!

En kopp te hade nog inte heller varit helt fel? Får väl se om jag fixar till en kopp!


See you later. Alligator.



Ystad bloggar,

Att sitta och läsa i Ystadbloggar är verkligen kul. Och tröttsamt. Man kan inte skåda så mycket skitsnack och en massa rykten någon annan stans. Det är helt sjukt. Har folk i Ystad inget annat att göra än att snacka skit om andra folk och deras utseende? Låt folk se ut hur dem vill, låt folk umgås med vilka dem vill. Låt folk vara. Alla kan sköta sitt eget så blir det nog skitbra. Jag har aldrig varit med om så mycket skitsnack innan, och då får ni tänka er att jag bodde i Tomelilla förr. Skitsnackens byhåla! Men glamourösa Ystad? Råkar man ha fel skor på sig om man går ner i "stan" så är det fel, råkar man vara osminkad! Neeej, men oj vad hemskt. Vem fan bryr sig? Råkar man sitta med "fel" folk på ett fik så är det också en jävligt big deal. Jag blir så trött att bara tänka på det..

Haha, ni skulle se hur jag såg ut innan när jag gick och handla. Jag hade ett rosa linne på mig och en röd huvtröja med dragkedja, till detta hade jag mysbrallor och ett par "djur"strumpor. Ett par stumpor som är lite luddiga som ska likna en nalle. Till detta hade jag pojkvännens sandaler. Som var så stoooora till mig. Jag hade inte fixat frillan och jag hade inte 3 kg spakel i ansiktet. Men jag våga gå ut, och tänka sig! Jag överlevde faktiskt. Och det var ingen som titta nedsättande på mig. Det bekommer inte mig ett skit hur jag ser ut när jag går ut för att handla. Det är ingen big deal för mig. Men det är så tröttsamt att det faktiskt går till så i Ystad. Man måste ha de rätta märkeskläderna med matchande smycken, smink, väska och skor. Och någon dyr jävla jacka. När jag flytta till Ystad så trodde inte jag att det gick till så men det gör ju verkligen det. Bara en massa skitsnack överallt.

Orka. Nu ska jag ta på mig ett snobben nattlinne! Är det tillräckligt "inne"? (LOL,  haha vilken tönt jag är men fan i detta fallet så var LOL det enda rätta ordet )..     :)


Punkt.                                            
                    56544-221






Dagen i punkter.

  • Jag vaknade. Jag käka. Jag slängde mig i soffan.
  • Pyssla om min cp tå. Så den fick rena och "fina" bandageliknande saker på sig.
  • Tittade på film.
  • Vandra till hemköp för att köpa vindruvor.
  • K kom hem en stund. Han hade fått rast! :)
  • Tess kom och hälsa på, hon fick även sin alla ♥ dag present!
  • Nu är jag ensam och tittar på Roomservice.
  • Sedan OC kl 20.00
  • K slutar jobba sen vid 21.00-22.00 någon där i mellan.


Saknar dig älskling. ♥



Bye

Nu ska jag lägga mig i soffan och dega. Nya vecko revyn damp ner i brevlådan idag. Det uppskattades för den kom lägligt :)



Greys anatomy.

Fan vilket avsnitt det var igår. Denny kunde ju verkligen inte dö där. Han hade ju friat. Dom skulle gifta sig! Och hon kan väl inte sluta? Och vad syssla Derek och Meredith med? Vilket sjukt jävla bra avsnitt. Jag satt helt uppjagad i soffan. Kunde inte sitta still..

Ikväll är det OC. Gillar inte den nya tiden kl 20. känns konstigt sen när det är slut.
Nästa vecka börjar Top model, det är iförsej bra att OC går kl 20 då, för då kan man se båda.
Och desperate Housewifes börjar också nästa vecka har jag för mig :)



För stora shoes.

Jag promenara bort till Åhlens/hemköp ändå. Hade K's sandaler på mig. Det gjorde fortfarande ont. Som fan. Men jag hann även köpa en alla hjärtans dag present till Tess. ♥ Och ett kort till K, nu är det bara presenten kvar till K. Har ingen anning om vad jag ska köpa. Absolut ingen anning.
Köpte även vindruvor. Har fått dille på det just nu. Men det gör ju ingenting, det är nyttigt!
Jag är väldigt väldigt uttråkad idag med. Tess och Angelica skulle komma sen, får se om dom dyker upp eller inte, det gjorde dem inte igår ju.
Jag får väl gosa med katterna så länge och titta på alla urkassa tv program som tvn erbjuder just nu.
Eller maybe titta på en film?



Onsdag

Idag är det onsdag. Jag brukar gilla onsdagar, för det är så nära helgen då! Men idag är jag ledig, det är iförsej skönt. Men jag är ju som sagt fast i lägenheten. Jag kan inte ta på mig normala skor och gå ut. Jag skulle vilja vandra ner på stan med någon vän och kanske ta en fika. En varm choklad. Det hade varit lycka. Men neeeej, här sitter jag med en cp tå som är inlindad i en massa kompressor och nät och gasbindor och allt möjligt. Jag får sjukanmäla mig imorrn. Jag kan inte på något sätt i världen stå i tofflor 8½ timme imorrn. Får vila imorrn med och försöka mig på att jobba på fredag. Fan vad jag är hungrig. Tur att jag inte har något hemma och jag vandrar inte bort med K's sandaler igen till hemköp, det gjorde så ont. Men jag har bara rester från middagen hemma sen igår kväll. Wallenbergare (biffar gjorda på kalvfärs, grädde och äggulor) och potatismos. Får kanske ge mig ut iaf? Ahh, jag får se. Nu ska jag leta fram föda.



Wiiiehho.

Kvällen är räddad. Anna kommer hit och håller mig sällskap! Längesen det bara var hon och jag!. Ska bli trevligt, även om vi träffades i fredes men då var pojkarna också med.
Bra jag slapp sitta ensam ikväll! Kanon. Perfa!



Sega

Sega jävla blogg. Suck. Man får vänta en kvart på att det ens ska uppdateras. Suck.



Pyjamas


56544-249

Den här pyjamasen från H&M beställde jag idag! Från hm's hemsida.



Dagen är snart här.

Snart är det Alla ♥ dag! Vad ska ni köpa till era älsklingar? Jag har inte kommit på någon bra idé än att köpa till K. Någon som vet någon rolig sida där man kan beställa något kul? Jag tycker det är svårt att
handla Alla ♥ dag present. Jag gillar egentligen inte denna dagen så himla mycket. Ett av mina gamla förhållanden tog slut på just denna dagen. Killen jag var tsm med (i 20 månader) ringde och dumpa mig på alla hjärtans dag. Så efter det så ser jag ingen menning egentligen med denna dag. Men nu är jag tsm med världens underbaraste K som jag så klart vill dela denna dag med.
Men vad fan ska man köpa? Han köper alltid så fina saker till mig, men just nu har jag slut på ideér.
Förslag?


56544-248



gnäll.

Jag har så jäkla tråkigt. Riktigt jävla tråkigt. Jag är frisk men jag kan inte göra något. Jag är fast i lägenheten. Jag gick och handla innan med K's sandaler (galet för stora). Jag såg ut som en luffare, jag halta som bara den och det gjorde grymt ont att gå den biten. Så jag är fast här. Utan K. Utan Tess. Utan alla andra. Ingen har tid för mig. Dumma er!

Nu ska jag ta en dusch. Och ha en plastpåse runt foten! Givande? Nee inte precis. Men vad fan ska man göra.


Jaaa jag vet, barnen i Afrika har det värre än mig, men jag tycker det är synd om mig. Det är det enda som räknas. Jag får tycka synd om mig själv.

Jag har fått tacka nej till jobb imorgon. Två stycken har ringt. Vigs Ängar och Bollerup. Men jag kan inte jobba med den CP tån. Plus att jag fick ringa Göken och göra han beredd på att jag kanske inte kan jobba på torsdag. Jag gillar inte att säga nej.
Men får jag säga det själv så får jag nog erkänna att jag är jävligt eftertraktad! :) Denna veckan har det ringt från 3 olika ställen och frågat om jag kan jobba. Plus att jag redan jobbar på Göken.
Damn, Im good.


Nu: Dusch + platspåse med tejp runt om vänstra foten = mig. Grrr. Sexy baby!... Haha Yeah.



Home alone.

Nu har lillebror och mamma och låtsas lillebroren Andreas kört hem igen. och nu är jag ensam åter igen! :( Är tråkigt och på tvn visas bara en massa skit. så jag vet inte vad jag ska hitta på med! Ska försöka som sagt att gå bort på Åhlens/Hemköp och handla hem lite nödvändigheter.
Men just nu dunkar min tå som bara den och jag fattar inte hur det ska gå till att gå bort och handla?

Jag ringde till jobbet och berätta att jag kanske inte kan jobba på torsdag.


Ahhhh. Boring.



Ledig.

Japp idag är man ledig. Riktigt skönt att kunna sova ut. Speciellt efter denna hemska natt. :(
Men K jobbar idag och ikväll så jag lär vara ensam hela dagen. Tess och Angelica kommer kanske in och hälsar på mig. Sen ska jag försöka ge mig bort och handla på Hemköp med. Men jag vet inte hur jag ska få ner tån i skorna? Och jag kan inte ta sandalerna för det är snö ute. Så det blir dagens stora fråga "Hur ska jag ta mig dit?". Dagens I-landsproblem.

Snart kommer mamma och lillebror hit här. Mamma ska hjälpa mig att byta bomullsboll på tån. Eller ja. Lägga om den på nytt. Det är bra, för det är svårt att göra själv.

Idag åker svärpäronen till Teneriffa. Jag vill också. Bort, bort och bara bort och slippa allt. Känns skönt att vi har resecheckar på över 3000 kr som vi kan använda senare när man har fixat fast jobb och så. Det är svårt att åka iväg just nu. Men jag vill.

Nu ska jag ta på mig lite vanliga kläder innan mamma och lillebror kommer.
 Vilken spännande dag det kommer bli idag!



Nära döden?

Inatt vakna jag kl 3. Jag hade fruktansvärda smärtor i hjärtat och kunde knappt andas och jag både frös och kallsvettades. Det var hemskt. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag ringde mamma, hon tyckte jag skulle ringa ambulansen. Men vi ringde taxi istället. Men sen sprang jag in och spydde på toaletten och sedan gick smärtorna över. Sedan kom det igen två ggr. Då satte jag mig bara upp och sen gick det över.
Antalgligen har jag tagit en smärtstillande tablett för mycket igår innan jag gick och la mig. Operera min ena stortå igår för den är cp. Nageln växer fel så dem skar bort mer än halva nageln så min tå är en stor jävla vit bomullsboll just nu. Och den gör ont. Men jag ska aldrig mer använda de smärtstillande tabletterna fler ggr.
Det var riktigt otäckt. Jag trodde jag skulle dö, för mitt hjärta slog som fan. Det gjorde så himla ont. Vilken panik man fick.




Raggmunkar.

Idag har det arbetats flitigt igen :) Gjort äggakaga med stekt fläsk idag. Va skönt, jag sluta en halvtimme tidigare idag! :) Aldrig fel. Inte när K är hemma iaf. Så man kan krama om honom. Både han och jag är lediga ikväll. kan det blir bättre?
K lagar raggmunkar med stekt bacon nu :) det ska bli gott! Och massor med lingonsylt till! Mums mums mums!
Det blir nog film-slapp-deg kväll ikväll. Jag ska jobba imorrn bitti ju. Det är aldrig fel med en hemma kväll! :)



ha en trevlig lördag kväll! Vad ska ni göra?



Jobb

Idag har det jobbats. Rätt ok idag. Fick sluta tidigare. Sen var det körlektion. Som blev godkänd, nu är det inte långt kvar :)
Sen har jag fått sommarjobb (redan). Japp Vigs Ängar ringde mig och fråga om jag ville jobba i sommar. (Hur ofta ringer det folk och frågar om man vill ha jobb?). Så jag tacka ja, för mitt vikariat på Göken tar slut den 12 juni och sen är ju inte jag säker på om det blir mer, men nu är sommaren också räddad.
Plus att jag ska bli timvikarie på fängelset i Ystad i köket. Jag var för ung för att få tjänsten jag sökte. En heltidstjänst. Men man var tvungen att vara 25 år. Men jag fick jättegärna vara timvikarie i veckorna när jag kunde. och det är perfekt, få in lite fötter här och var är inte helt fel :)

Ikväll blir det poker med A och E :) Ska bli trevligt.

Nu ska vi äta Mozzarella och Basilika fylld lax med hummersås och kokt potatis och sallad. Vilken lyx att man bor tsm med en kock och själv är kock ;)

Ha en trevlig fredagskväll.

Imorrn blir det jobb kl 07.30-16. Söndag med.



Ikea.

Idag var jag och mamma på Ikea, jag övningskörde till malmö. Det gick galant :)
Köpte lite små saker, för byråerna jag skulle köpa var slut. Ganska irriterande. Men det blev dom snygga "silver" ljusstakarna. Riktigt snygga. Och lite annat smått och gått. Och nu ska jag umgås med Tess.


56544-246
Snygga va?



RSS 2.0