Nätdörr.

image486
Igår kväll efter jobbet kom farmor och farfar hit till oss och farfar och K snickra ihop en nätdörr som vi har på balkongen nu så man kan ha öppet utan att katterna rymmer upp på taket. Då hade det varit svårt att få tag på dem igen. Det blev skitbra. Vi gjorde en träram och satte sedan fast hönsnät.
Sedan dracks det lite kaffe och vi åt lite kakor.
Idag har vi varit ute på torpet och hälsat på K's föräldrar. Sen när vi kom hem därifrån så har vi haft det väldans tråkigt. Usch.

Vi hoppas på att Emma och F.N kommer hit ikväll. :)



Tandblekningskit.

56544-485
Nu har jag testat tandblekningskitet som jag fick av Yoursmile. Det tog tid för vi har varit så upptagna med jobb och flytt och så.
Men nu har jag testat den. Jag har ej fotograferat mina tänder för jag tyckte att det kändes väldigt märkligt, jag försökte några ggr men det kändes så....ja...märkligt på något sätt att lägga upp bilder på mina tänder. Så ni får läsa om min tandblekningserfarenhet istället.

Resultatet syns, det får jag säga. Lite segt med skenan bara att man skulle ha den i munnen så länge. Men annars var det enkelt att använda, kan vara lite svårt att forma skenan men med lite tålamod så funkar allt.
Som sagt så var det en bra grej om man känner att man har tid och ork att hålla på med det.
Jag ger det 4 poäng av  5, för det blev ett fint resultat. Jag rekomenderar detta till er! :)

Är ni intresserade av att besätlla hem ett kit till era gaddar så klicka här.



Ledig

Nu är jag ledig fram tills torsdag! Skönt. Idag har jag varit i Tomelilla och hjälpt mamma och pappsen att måla deras hus. Lagade även middag till dem. Var sedan inne en runda och prata med farmor och farfar.
Imorrn så är K också hemma så imorrn vet jag inte vad vi hittar på.
På onsdag ska vi till Ullared med mamma och pappsen. Leta efter lite lampor och handukar och så! :)

Ha en bra kväll och hoppas att midsommar var bra! ♥



Jobb, jobb och jobb!

Ja, jobbar gör jag som tusan just nu. Och det är bra så det blir många cash! :) Är ledig i två hela dagar nu. Wonderful. Idag efter jobbet så var jag på Leander Persson i Ystad och beställde köksbord. Vi behöver ju det, har inget.
Det blev ett stort ekbord (oljad ek) med ekstolar med svart lädersits. Skitsnyggt. Och för 6 stolar och ett bord endast 3995 kr. Hur billigt är inte det? Så det är beställt och hon trodde att de kom i v 30.
Härligt det ska bli med bord och stolar, istället för att sitta i soffan och käka, det är ingen höjdare.
Och imorgon ska jag till frissan kl 12.40. Fast inte klippa mig, hon ska bara plocka mina ögonbryn. Jag klarar inte det själv, de blir inte jämna och det gör så förbannat ont. Ska även hem och hälsa på morfar och min kära fader. Morsan jobbar ju. Och säga hej till min lillebror som ligger sjuk just nu i halsfluss.
Så imorgon blir det en tur till Tomelilla, ska nog passa på att tvätta bilen imorrn och vädret tillåter (hemma hos päronen). Kanske in en runda på Boan med? :)

Ha en mysig kväll!



Mys.

56544-484
Idag har farmor och farfar varit hos mig och fikat. Så mysigt. De tyckte här var så fint i nya lägenheten. Så mysigt att de stanna så länge. Satt till och med ute på balkongen och farmor och farfar njöt av det fina trädet precis utanför vår balkong. Tulpanträd. Det är så fint, det växer faktiskt tulpaner på det trädet, det är så fantastiskt fint att titta på. Så de bara njöt, det var härligt att se. Fick en fin blomma av dem och lite pengar som hamna direkt i sparlådan, vi sparar ju ihop pengar till köksbord. Vill ha ett fint stort bord med skinnstolar till och det går på några tusen lappar och de växer inte på träd direkt.
Jag längtar tills 21. Då kommer älsklingen hem från jobbet. Mysigt, har saknat honom. Har sparat kakor till han som han kan njuta av när han kommer hem.
Hoppas ni har haft en bra dag!?



Kvällsbakning.


Kvällen har jag ägnat åt att baka. Det blev kärleksmums, drömtårta och rulltårta. Gud så stort vårt kök är mot vårt förra. Nu kunde jag bre ut mig hur som helst ;) Härligt. Och idag kändes det kul att pyssla i köket nu när man har plats. Innan i förra lägenheten var det inget vidare.

Ha en mysig kväll.



Jobb

image483Just nu jobbar jag mycket och visst är det fint med cash, men idag hade jag velat vara ledig. Bara varit hemma och softat eller gått på stan med en vän.?
Hur nice hade inte det varit? Istället ska jag börja jobba 10.00-16.00 (iförsej halvdag så det är skönt), och vi ska laga två middagar pga att det ska firas 80 års dag i matsalen. En av herrarna som bor på hemmet ska ha dit sina anhöriga. De andra ska få stekt sill med potatismos och 80 åringen önska stek med potatis och sås. Så det blir dubbelt jobb, därför ska jag in och hjälpa Ann!
K jobbar hela helgen så det lär inte hända så mycket.
Imorrn kl 14.30 kommer farmor och farfar och hälsar på! De är så ivriga att få se den nya lägenheten! Ska baka en rulltårta med sylt och en drömtårta (chokladrulltårta med smörkräm) hade jag tänkt. Mums!

Ha en bra dag!


Saknar... på något sätt... även om jag vet att det är bäst så här....orkar inte bli besviken fler ggr.



Kaos.

Ahh, jag får damp. Vilket kaos det är på jobbet. Riktigt sjukt. Vi får inte ihop sommaren. Vi har inte fått tag på någon som kan hoppa in och jobba hos oss i sommar. Så du som kan laga mat och är ganska självständig som bor i närheten av Ystad kan väl kontakta mig om ni är intresserade? ...

Haha nej skämt och sido...


Ikväll kommer min kusin Elaine och hennes pojkvän Kim hit och hälsar på :) (Kryss i taket) Haha. De hann aldrig besöka oss i den andra lägenheten, haha trots vi bodde tsm där i ett år :)




Måste bara visa...

Jag hitta dessaa otroligt fina bilder på Andreja i Elins & Carros blogg. ... Jag förstår fortfarande inte att du är borta? Även om vi inte träffades så ofta så var du en underbar person och jag vet att väldigt många saknar dig. Du lever vidare i våra drömmar vännen.

56544-481

Sovgott, så ses vi när det är min tur att lämna jordelivet. ♥

Är detta verkligen sant? Att du har lämnat oss?
Kom tillbaka. Jag vet att dina närmsta kompisar och familj behöver dig. Du är en sådan person som behövs. Så är det bara.

56544-482

Varför ska det behöva sluta såhär?




26 månader.

56544-480
Idag firar jag och K 26 månader tillsammans. Mysigt att vi har hållt ihop så länge. Tyvärr så jobbar K.
Idag kommer min fiiiina familj hit. Pappsen har ej sett lägenheten nu när vi fått i ordning. Sen ska jag åka med dem hem. Käka middag och så. Tar tåget hem senare. Slipper jag använda bilen idag. Skönt att slippa slösa bensin. Den är inte billig direkt.

Puss på hjärtat idag. saknar dig.



Veckan

Veckorna bara rinner iväg. Jag jobbar som aldrig förr på Vigs ängar.
Lillebror har tagit studenten. Han var så fin i sin kostym.
Vi har fint i lägenheten men här är så jävla varmt. Det är ju en vindsvåning och där är det alltid varmt.. Men vi trivs bra här. det är så härligt med balkong.

Sorry att jag inte hinner blogga så mycket, men det är fullt upp.



Begravningen.

56544-476
Igår var begravningen för Andreja. Jag var inte själv där, men jag tänkte på dig och alla dina nära och kära.
Vi kommer sakna dig vännen. Har sett lite bilder. Kan inte fatta att det var du som låg i kistan.... ♥



Balkongen.

Underbart att vara i nya lägenheten. Nu är vi i ordning. :) Nu ska jag ut och sola på balkongen ;)



Besiktningen

Besiktningen av lägemheten blev godkänd. Och imorrn är det dags med flytt. Här är så rörigt just nu. Ska bli så skönt i den nya lägenheten. Vilket stort kök vi kommer få. Och balkong. Kära underbara balkong. Och tvättmaskin. :)

Längtar till imorrn.



RSS 2.0