Choklad.

56544-479
Detta choklad är mongo-gott!



Snart flytt.

Vi har storstädat köket i eftermiddag- Det är så rent så rent. Ugnen har stått med medel hela natten så den är jätteren nu :) Vi har nästan allting nerpackat nu.. På lördag är det dags.... Härliga flytt.

Ikväll ska jag umgås med en kompis. Komma ifrån städandet lite. Hehe. Frysen håller på att avfrostas ändå, så den lär vara klar när jag kommer hem.'

Glöm inte Ugly Betty och DH ikväll.

Saknaden är stor.



Ros.

Imorrn jobbar jag så Emelie ska hjälpa mig med en sak. Hon ska köpa en ros och lägga vid trädet till Andreja, från mig. Jag var där idag men alla blomaffärer hade stängt. Jag sa åt henne att skriva "Sovgott vännen Kram Angelica".



Finner inga ord.

Finner inga ord....♥



Trädet

Jag körde förbi där olyckan hände. Där ett liv togs ifrån oss. Vid trädet där det hände satt ett jättefint foto på dig, där var fina blommor, och ljus överallt, någon hade knutit en rosett runt trädet. Det var så overkligt att se att det var ditt foto som hängde där. Det körde förbi en massa människor som var nyfikna. Jag parkera längre bort, och gick av bilen för att stå och titta på alla fina saker som du fått, hoppas du ser det från himlen. Mina tårar rann något fruktansvärt. När jag körde hem så var mina kinder fyllda med tårar.

Jag kan ännu inte fatta att det är sant. Är det sant? Det är väl ingen konstig dröm?
Det sista minnet jag har av dig är för några veckor sedan.
Vi träffades nere på gågatan, du skrek "Hallåååå Buuuuhre" Och du hade ett leende på läpparna. Som alltid. Det är mitt sista minne. Det var kul att träffa dig då, för jag hade säkert inte sett dig på ett år, Vi snacka säkert bara i en minut. Men för mig blev det ett minne. Ett sista minne.

Sovgott vännen. Himlen har fått tillbaka en fin ängel. ♥

56544-476



Vila i frid.

En gammal kompis från högstadiet har lämnat oss. Jag finner inga ord. Du och jag umgicks inte nuförtiden. Men träffa man på dig nere på stan så var du världens gladaste och skrek "Heej Buuuuuhre". Du var nog en av världens gladaste människor, och den mest positiva som vandrade i ett par skor. Att detta har hänt förstår jag inte, det måste vara ett missförstånd? Jag trodde inte på Emelie när hon berätta. Jag sa "Du skojar med mig va?". Men så tänkte jag, skojar hon om detta så är hon dum i huvudet. Emelie svara "Nej det är sant, det hände igår". Varför? Jag förstår inte. Tårarna rinner. Du är en människa man alltid kommer minnas, som sagt även om vi inte umgicks, men vänner är man ändå. Detta är helt sjukt. Jag har aldrig varit med om att "mista någon". Och så händer det en kompis, som är så ung. Det är inte rättvist.
Vila i frid Andreja. ♥


56544-475



Jävla hals.

Fortfarande hes som fan, men mår iaf bättre i resten av kroppen. Har en störig hosta med. Störigt som faaaan. Men men, idag ska jag bortse från min hals, och åka och fixa morsdag present (mamma ska med, för hon ville ha ute-blommor och jag kan inte ett skit om blommor så hon får själv välja...), och jag och K ska väl handla hem någon smarrig middag. Och ikväll traskar vi kanske upp till Eric och hälsar på honom.
Vi får se vad som händer. Men jag bortser från halsonten, men jag blir påmind varje gång jag pratar, för jag får knappt ut några ord. Knappt störigt? Ehh joo.



Störigt.

Fan vad störigt när man kommenterar att det kommer upp "Vi tror detta är spam fyll i koden nedan". Riktigt irriterande.



Sjuk.

Usch ja, kvällen igår var rolig men väldigt jobbig för jag mådde inte alls bra. Vi drog oss hemåt vid 22.30 ca. Sen somna jag, hade nog feber och allt och min röst var nästan spårlöst försvunnen.
Imorse vakna jag också av halsont och jag får knappt fram några ord idag så hes jag är. Skitjobbigt. Skulle egentligen jobba imorrn men ringde och sjukanmälde mig innan. De förstod och de sa "Om du hade kommit i det tillståndet så hade vi skickat hem dig igen...". Så det kändes inte så lönt.
K jobbar just nu och jag ville inte vara ensam hemma ikväll för ibland får jag sådana hostattacker så jag knappt får luft och då är det inte så kul, så jag är hos mammsen och pappsi. De bjöd mig på mat med.
Skönt att slippa vara ensam.

Lördag nästa vecka så är det flytt! :)



Personalfest.

image473

Har varit och jobbat idag. Mår skumt. Alltså halsen känns tjock och jag är hes, men annars mår jag bra. Men man kan inte tacka nej till jobb för att man rär hes. Nejdå!
Ikväll kl 18 ska vi på personalfest med K's jobb. Först lite drinkar nere på restaurangen sedan ska vi ut till campingen och grilla i K's chefs husvagn ;) Mysigt.
Hoppas min hals ger med sig. Det blir väl någon cider ikväll skulle jag kunna tänka mig och god mat. Japp, det var längesedan jag "drack" alkohol på en vardag. Men någon Xider skadar inte.



Studentpresent.

Nu har jag fixat studentpresent till Lillebror. Han tar studenten den 8 juni. Kan inte skriva vad jag köpt, jag tror han läser min blogg ;)
Nu ska jag och K ut och gå i slingan. Blir antingen 2,5 km eller 5 km. Får se när vi kommer ut där vad vi väljer.
Har några maskiner tvätt kvar också. En av de sista gångerna man tvättar i denna lägenhet. Vi flyttar nästa vecka. Nästa lördag för att vara exakt.

Då åker Anna och Emelie ifrån mig i en månad. De ska tågluffa i Europa. Kommer sakna. ♥



Halsont.

Usch, det börja igår kväll. Ont i halsen och huvudvärk (igen). Sen har det hållt på hela natten. Får vara hemma idag och ta det lugnt. Ska jobba imorrn och på fredag. Och dessutom så ska vi på personalfest imorrn kväll med K's jobb. Nu - poker! :)

See yaa.



Underbar dag.

Idag har det varit en bra dag, trots att jag varit utan jobb. Men dagen började med ett möte på arbetsförmedlingen. Jag var orolig över jobb och så. Då frågar hon mig "Är detta första gången du är hemma så "många" dagar?" Och jag svara: "Ja, det är hemskt,. jag måste vara igång". Hon svara: "Men flicka lilla, njut över det fina vädret, det gör absolut ingenting om du har varit utan jobb några dagar, tagga ner och njut, du är så aktiv så du kommer få ett bra jobb". Så det kändes iförsej väldigt skönt att hon sa till mig att "tagga ner".
Sedan körde vi till Tomelilla, skulle till Optikern. Mina glasögon gick sönder häromdagen. Så han laga dem. Sen körde vi och hälsa på min kära mamma och bror.
Sedan när vi anlände till Ystad igen så körde vi och handla mat på Willys.
Och vi har hunnit med en promenad nere i småbåtshamnen. Suttit på en bänk och hållt om varandra, precis så det ska vara! K är ledig idag och vi bara njuter. Saknar dock kameran som vi har packat ner. Annars kunde jag visat hur fint det är i småbåtshamnen. Vilket jävla underbart väder.
Nu lagar K mat. Det blir grönsakswok (svamp, paprika, chili, lök, vitlök, minimajs, ananas som vi blandar med sweet chili sås och ostronsås. det blir yummiieee..), med fläskfilé i och till det blir det ris. Härlig dag.
Snart är det som sagt flytt med. Ska bli så....spännande. Vi längtar så! ♥

image472



Sjunde dagen.

För fan, jag måste jobba nu. Hur klarar folk gå hemma i flera år och njuta över att vara arbetslös? Det har gått 7 dagar nu, utan arbete och jag vet inte vad jag ska ta mig till. För fan. Kan någon bli sjuk så jag får jobba? Gärna bryta båda benen eller något så de blir borta länge så jag kan jobba. Det hade varit perfa! :)
Men seriöst, hur klarar folk att gå arbetslösa? Många tycker om att vara arbetslös och gör inte ett skit för att få ett jobb. Buhu, jag blir knäpp. Knas. Seriöst. Detta har aldrig hänt innan.



Meningen med livet?

image471Ja, vad är meningen med livet i dagens samhälle? Jag tycker alla spårar ur mer och mer. Bara för jag inte vill supa varje dag i veckan, bara för jag har fast förhållande och hellre umgås med honom, så verkar folk tycka man är "töntig" i dagens samhälle. Jag vill inte supa skallen i bitar varje dag/helg. Jag tycker det är så sorgligt att se många ungdomar och barn, ja mina vänner det börjar allt längre ner i åldrarna, att supa sig dyngraka.. Det är tragiskt, sorgligt är förresten namnet på det. Visst kan det väl vara kul någon gång. Men att gå ut med sina vänner, sitta och snacka och kanske äta en god middag? Men jag tycker iaf att dagens samhälle börjar bli tragiskt. Nu ska man ha legat med minst 20 killar/tjejer för att det ska vara okej. Whaaat? Jag tycker det är så jävla äckligt så det inte är sant. Okej, alla gör vi som vi vill, men jag hade aldrig velat vara tsm med en kille som har varit med halva stans tjejer. Hur kul är det? Till slut har alla varit med alla. Nöjda då? Anna, inspirerade mig till detta inlägg, för det hon skrev var så jävla sant. Ja, mina vänner SORGLIGT är namnet. Och jag håller med på vartenda jävla ord hon skriver i detta inlägg.
Ta tag i era liv, för fan!



OC.

Buhu, min favoritserie är slut nu. Jag pratar naturligtvis om OC. Det kan väl inte bara ta slut. Det ska alltid finnas. Men faaaan. Var ett konstigt avsnitt idag. Usch ja. Men fan vilken bra serie. Den har varit kanon. ♥ Bye bye OC.



Eniro

Jag tycker att Eniro-gubbarna är för söta! ♥
56544-470



Godis.

56544-469
Gick och köpte godis innan. För jag var så grymt sugen. Sen äter jag två bitar godis sen är jag inte sugen mer. Så har jag värsta största godispåsen. Aja, den får K äta upp. Men hur störigt är det?



Tråk-söndag

56544-468
Fy vilken hemsk dag. Finns inget värre än att vara ensam och uttråkad. Fan vad jag hatar det. Ahh kom rätt långt i pokern innan på Nordicbet men åkte ut på triss i knektar och då har den andra kåk. Skit. Aja nya tag kl 16.15.Funderar på om jag ska ta en liten promenad innan dess, gå ner och hälsa på K på restaurangen? Får se om jag orkar. Fast det är tråkigt att vara hemma så är det ju ändå mysigt med kelgalna katter :)



Jag är uttråkad.

Det finns inget att göra idag. K jobbar. Vissa vänner jobbar, vissa kan inte. Fan vad tråkigt. Jag får väl nöja mig med lite internetpoker. Ja precis! Så blir det.



Söndag,

Jag klättrar snart på väggarna. Jag har varit arbetslös nu i 6 dagar. Jag tycker det är hemskt, och känner mig som en nolla. Det har aldrig hänt förr att jag har varit hemma så länge innan. Det suger. Jag hatar det.



Jävla

Pisseväder. Det regnar. Så tråkigt! Grrrrr!



Lördag

56544-467
Usch, jag har inte arbetat på 4-5 dagar nu. Ingen har ringt in mig. Sjukt jobbigt. Har aldrig hänt för att jag har varit arbetslös så många dagar! :( Drygt som fan iaf.
Idag ska mina gudföräldrar hit om och hjälpa mig med en sak. Sen ska K iväg och jobba. Och sedan ska jag göra mig iordning för jag ska på en 30 års fest i Tomelilla. Min gamla granne (som bor brevid mina föräldrar). Ska bli trevligt. Jag ringde och gratta henne för någon dag sedan och det första jag sa i samtalet var "Såja, då är du 30 och jag är bara 21" Då svara hon "Men du har bara 9 år kvar och de kommer rusa förbi". Sen tyckte jag inte det var kul längre! Haha. Ska bli trevligt iaf. Slipper sitta ensam ikväll då, när K jobbar.

Prick idag så är det två veckor kvar tills flytt! :)



....

P.S Nu är det inte långt kvar till flytt. 2 juni here we come! D.S



Vila

56544-466

Nu ska jag vila igen. Mår verkligen inte bra. Är helt slö. Skulle blivit hemma hela dagen. Men vem kan motstå mammas goda mat? ♥



Vad vore?

Vad vore mitt liv utan t.ex. anna? Hon är för supersöt! Puss hjärtat! Hoppas vi hinner träffas en dag innan du ska tågluffa i Europa en månad, kommer sakna dig! Massor av kärlek till dig.

Sen gör det inte saken sämre heller att Vänner-serien går på tv just nu. Det är också en sak jag inte skulle klara mig utan!



Färdigt

Nu är det färdigtapetserat i alla rum. Skönt. Följde med till T-lilla innan och snylta middag hemma hos päronen! Det är goda saker! Slippa köpa hem något själv. Haha.
Men mår inte alls bra. Bultande huvudvärk, känns som jag har en stooor vattenmelon i halsen och så mår jag skumt, precis som illamående!
Ska slänga mig i sängen och titta på tv. Dricka lite cola ska jag med göra. Mums.

Hur är det mer er idag?



Sjuk

56544-465
Igår kväll när vi var hos svärföräldrarna så börja jag känna mig skum. När vi hade ätit upp den goda mat som de bjöd oss på så börja halsen svida, och när vi kom hem så blev den alltmer tjock. Och nu imorse när jag vakna så har jag svårt för att svälja. Och har huvudvärk. Inget kul iaf. Och idag så jobbar K. Tråkigt att behöva vara ensam när man är sjuk. Och idag kommer mamma och Jonas (han som tapetserar), och gör klart vardagsrummet. Skönt, sen kan man sätta ut soffor och sånt igen. Så kan man iaf sitta där och äta.

Ha en bra dag!



Onsdag

Idag var jag och K i tomelilla och lämna saker hos mamma. Hjälpte henne att handla också idag, hon var sjuk. Sedan åt vi lunch hos farmor och farfar. Trevligt trevligt! ♥
Sedan har vi tvättat hela dagen (har en del kvar..) Ska strax köra till svärföräldrarna och käka middag. Härligt, slippa käka mat i sängen som jag förövrigt råka spilla ett glas coca cola i. Och vi renbädda igår så vi fick byta lakan idag med. Ja, tur vi tvättar idag. Sedan har jag råkat tappa ett glas rätt ner på tallriken innan så tallriken sprack. Typiskt. Hur kan man vara så klumpig? När jag har mina klump-dagar så är jag verkligen så KLUMPIG!

Hoppas allt är bra med er!?



Tapetsering.

Vi har tapetserat i helgen. Nästan klara, bara en vägg kvar i vardagsrummet. Så just nu lever vi i vardagsrummet, det är inte lönt att kånka rundor på alla möbler en gång till. Så vi får äta i sängen, det är asjobbigt. Men snart kan vi iaf äta i soffan igen. Om mindre än tre veckor är det flytt.
Härligt härligt! ♥



Förhoppningsvis

har allt löst sig nu mellan dig och mig. ♥



Ledig

Ja, idag var jag ledig. Ganska skönt att kunna sova lite längre imorse. Min ena katt har fått för sig att han ska göra allt i sin makt för att störa mig och K om nätterna numera. Så vi får aldrig sova en hel natt. Det är precis som att ha en bebis. Haha. Idag har jag och älsklingen rensat ut lite i köket, vi hade en krydda i skåpet som vi aldrig använde, sen när jag läste på bäst före datum så stod det "2004" hah, han har haft den kryddan längre än vad vi har varit tsm. Den åkte i sopkassen ;) Och nu jobbar K och jag ska köra till Hedeskoga och umgås med Andy. Jag tror att även Alex och Kim skulle dit. Kan bli kul. Synd inte K kunde följa med bara.
Imorrn är det dags för att jobba igen. Sen är det tapetsering i helgen.

Hoppas allt är bra med er sötnosar!



Stökigt.

56544-464Nu börjar det blir stökigt i lägenheten. Eller ja, allt som vi inte kommer använda innan flytten är nerpackat nu. Det ska ju tapetseras i helgen. (Då får vi hoppas att katterna låter bli de nya tapeterna och inte river på dem..). Men det är skönt att det är förberett. Når båda jobbar så får man passa på när man är ledig, sen kommer veckorna gå snabbt. Snart är det den 1/6 och då ska lägenheten besiktigas av hyresvärden. Sen den 2/6 ska vi flytta. Och man vet hur fort veckorna går annars, så nu kommer de rusa iväg bara för vi vet att det är mycket städning kvar som ska göras. Gud vad jag längtar!




Promenad

56544-463
Nu har jag varit och tagit en 2,5 km promenad i motionslingan! Härligt, när jag stod vid skylten och skulle välja om jag skulle fortsätta med 5 km eller 2,5 km så kände jag hur blåsan på hälen växte så det blev 2,5 km. Men det var skönt det med. Förutom skoskav. Härligt promenad väder. Tråkigt att gå själv, men man rensar tankarna!
Hade varit roligt om K hade följt med, eller Andy kanske!?

P.S Det är dock inte mina skor på bilden, men bilden påminner om motionslingan! D.S



Promenad

Nu tänkte jag köra ut till slingan och ta en promenad. Antingen 2,5 km eller 5 km. Får se när jag kommer fram vad jag känner för. :) Skönt att rensa tankarna lite.

Saknar darlingen ikväll.



Yoursmile.

image458

Fick hem mitt tandblekningskit igår. Men jag tänkte vänta att testa det sen när vi har flyttat. Är rädd att jag gör av med sakerna i röran. Så det får vänta. Dessutom har jag ingen kamera att fotografera resultatet. Den är nerpackad. Men jag tackar Yoursmile så länge! ♥ ;)



Trött som tusan!

56544-462
Ja, jag lever. Har jobbat mån, tis, ons och nu har jag kommit hem och suttit och grejjat med en massa olika papper, adressändring, hyreskontrakt och papper om bilen. Och så har jag hunnit äta. Är helt trött idag. Har gjort något med ryggen igen. Har asont i den. Hoppas den inte börjar klödda igen!
Vet ej om det blir jobb imorrn. Beror på om jag behövs någonstans. Ska iaf jobba på fredag. Annars är jag ledig på imorrn. Kan vara skönt. Ska ju tapetsera om lägenheten nu i helgen.

Jag är så fruktansvärt trött idag och jag är på konstigt humör. Kan bero på att jag är uttråkad. K - my darling, jobbar ikväll!



Nyfiken!

En del andra bloggerskor har frågat sina läsare några frågor och jag behöver inte vara sämre!

1. Hur gammal är du?
2. Varför läser du min blogg?
3. När började du läsa min blogg?


Later giiirrls! ;)



disk...

image461Usch, nu är det så synd om mig. Jag menar det verkligen. Jag känner mig tvingad till att diska. Diska? Handdiska är det värsta hemma-arbete som finns. Usch, finns inget värre. Till och med damma är roligare. Jag gör två tråkiga saker på samma dag, diska och tvätta. Och sen att jag har dammsugat hela lägenheten grundligt, för här var damm överallt för vi har slipat gör ju inte saken bättre (Nåja, det är ju bättre i lägenheten, här är rent nu). Och så har jag packat ner saker. Fan. Massor av duktighetpoäng till mig. Jag är fan duktig.



Jag är en jävla nöt.

image460
Ja jag är en jävla nöt. Idiot. Jag har råkat låsa in husnycklar, och tvättnycklarna i tvättstugan. Och tvättlåset är i dörren så det funkar inte ens om jag går och hämtar Koffes nycklar på hans jobb för tvättlåset är ivägen. Vilken jävla nöt jag är! Har ringt ett nummer som hade jouren i helgen. Rätt smart är jag!


UPDATE: Haha, jag är lite smart iaf, jag öppna fönstret i tvättstugan innan när jag var nere med tvätten så jag testa att trycka upp fönstret. Och det stämde, jag hade inte tryckt åt det rikitgt som var jävligt bra i detta sammanhanget. Så jag klättra in i tvättstugan och kom ner på tvättmaskinen. Och där låg mina älskade nycklar! Helt ensamma. Peeew. Skönt att det löste sig. Jag rev mig som fan på benet för vid fönstret stod där en jävla taggbuske.



Idiot(er)!

Gick ner med världens största tvättberg precis. Då menar jag verkligen ett berg. (Mattor, överkast, handukar och en massa kläder och ja, just det massor av gardiner, så man kan packa ner det inför flytt, vill ju ha det rent!). Ja min tvätttid börja kl 14. Klockan var 14.05. Där var fortfarande tvätt i maskinen och saker i torktumlaren. Jag slängde ner allt i personernas korg. Vet ej vilka det är. Och nu får det stå där eller så får de komma och knacka på. Tänker inte bli försenad med all min tvätt bara för de inte kan passa tider. Så är det bara. Dum är jag kanske mot deras blöta tvätt, men det skiter jag i. För det första så flyttar vi snart och för det andra så får folk passa sina tider! Punkt.



Godaste yoghurten!


Den godaste yoghurten måste vara vaniljyoghurt. Mums vad gott det är! :)



Ibland...

..är det jobbigt att ha katter. Som t.ex. när dom är på världens monster humör på morgnarna. De väckte mig kl 06.50. Sen dess har de busat konstant. Att K kan sova förstår jag inte. Jag gick iaf upp och de har hålit på som fan hela tiden. Men man kan inte vara arg på dem, för dom är så söta. ♥




Ni har väl inte missat?

image458
Ni har väl inte missat att man kan köpa professionell tandblekning genom Yoursmile för endast 395:-? Ett bra vårerbjudande. Testa vetja!



Sovgott

56544-204

Nu har jag kört svärföräldrarna. Och nu är jag hemma igen och ska snart krypa ner, K blev nog lite försenad, de fick en beställning på jobbet så han måste servera fram det. Han kommer väl sen antar jag,antagligen sover jag nog då. Ska krypa ner nu, ta en pratstund med John Blund. Imorgon är jag ledig, då är det dags att tvätta. Suck.


Sovgott sötisar! ♥




Taxi

image457
Svärfar ringde och sa att han hade köpt en Bacardi - grandmelon till mig och jag fråga "Vad kostar den?" Och han svarar "Att du hämtar oss och kör oss till stan, kan du det?" Självklart sa jag. Så taxin är framkörd i Bussjö kl 21.30. Glad att man någon gång kan ställa upp. ♥



Jobb & promenad.

Varit en dryg dag på jobbet idag. usch vill inte ens snacka om dessa dryga människor.
Efter jobbet så ringde jag Anna, men hon kunde inte umgås med mig ikväll och inte Emelie i heller.Så jag ringde Andy. Så Andy och jag och Kim bestämde oss för att ta en promenad i slingan. Vi gick 5 km. Duktigt! Och sen släppte de av mig och jag körde till Willys och handla mat. Det blev hemmagjord potatismos och ugnstekt falukorv, jag passar på att äta det när K jobbar, han är inte så glad för det. Så snart ska jag avnjuta min middag ensam framför tvn. Sen om jag orkar kanske jag slipar väggarna i köket. Jag får se annars tar jag det imorrn när jag är ledig.

Later!



Tomelilla.

image455
Ja, då var besöket i Tomelilla gjort. Var hos mamma och dit kom även morfar :) Fixa lite ärenden och så, och min morfar är världens sötaste! ♥ Tack snälla morfar!
Snart ska Koffe och jag gå ner i stan och fönstershoppa. Precis. Vi ska inte köpa något bara komma ut lite. Sedan ska vi möta A - lägenhetstjejen. Och vi ska till bostadsförmedlingen och skriva papper som sagt och det är ändå nere i stan så vi går ner lite tidigare. Om en månad precis så bor vi i den nya lägenheten! :) Wunderbart! ♥
När papperna är skrivna så pallrar vi oss hem och väntar på att klockan ska slå 18, sedan kör vi ut på torpet, där K's föräldrar bor. och där bjuds det på mat. Great! Kommer nog bli grillat. Mums Mums! Har endast ätit en grillad korv i år så det är på tiden tycker jag!



Hand i hand, du och jag, genom stan hjärtat! ♥



Ursäkta mig!


Men vad är det för kläder Britney har på sig? Hon flippar ut mer och mer tycker jag!
Skärpning Brittan!
Och herregud vad jessica Simpsons bröst har växt. Eller det är kanske bara jag som inte har sett det innan, silikon eller äkta?





Torsdag

image452
Japp, vakna av att telefonen ringde idag med. Det var Svarte skolan som ringde och fråga om jag kunde jobba idag. Men idag tacka jag nej, har bestämt massa grejor och jag ska jobba imorrn och på lördag. Kan ju va ledig någon gång. Så idag kl 13 ska vi först hälsa på min morfar och även min kära moder i Tomelilla. Sedan vid 16 ska vi skriva på papper/kontrakt (eller vad det är för något) som gäller lägenhetsbytet. Sen vid 18 blir det middag hos svärföräldrarna. Vi hoppas på grillat. :) Så idag kände jag att jag kunde vara ledig.
Skulle precis ringa morfar (ja, han är vaken vid denna tiden...) och berätta att vi kom vid 13. Men vår telefon är en mupp. Den vill inte ringa? Skumma telefon.
Vädret ser ut att bli kanon idag. Blir kanske mina svarta cityshorts (fast utan strumpbyxor). De som visas på profilbilden. Jag vet inte riktigt än. Sitter fortfarande i mitt ursexiga snobben nattlinne.



Härlig promenad.

Idag tog jag en promenad nere vid hamnen sen gick jag genom stan och sedan genom norra promenaden (en fin park). Sedan vandra jag förbi den gatan vi ska bo på sen. jag kolla upp mot lägenheten.
Imorrn ska vi skriva papperna! :) Wunderbart. ♥

Vilket underbart väder! Great!

Ledig imorrn, K likaså! Middag hos svärföräldrarna! Och även ett besök hos min kära mamma och morfar! :)



En skola.

Idag ringde telefonen 06.40 och det var Gunilla från Backaskolan som undra om jag ville jobba idag så jag bestämde mig att det kunde jag väl göra. Så jag steg upp snabbt och gjorde mig iordning. Jag var på Backaskolan redan 06.55. Så det tog inte så lång tid. Hon var impad, hon sa att jag var den snabbaste vikarien. ;) Haha. Hon sa även att jag var duktig, och att jag borde ha fått jobbet på Bollerup.

Sluta vid 14.00. Lagom :) Nu ska jag laga middag snart tänkte jag. Det blir ugnsstekt kyckling med hemmagjord currysås med äpple i. Och fullkornsris. Gott gott. Tyvärr ska min sötnöt K jobba så det blir middag ensam ikväll (igen...).


Ha det!



Jobb

image450
Ja idag var det jobb som gällde, men jag klagar inte. Hade Ob hela dagen :) Har varit en ganska lugn dag men vi hann ändå med en massa saker. När jag kom hem så körde jag till Willys och panta alla flaskor, men efter ett tag så börja maskinen tramsa, den ville inte ta emot en enda falska som man får fyra kronor i pant för. Inte såna avlånga pet-burkar (redbull burkar)heller. Dom var för smala så det blev inte så mycket pantat. Får väl ta det på kära Hemköp. Köpte även hem en god juice som är gjord på Passionsfrukt. Och säkert tre ton socker. Men god var den iaf :)

image445

Har även hunnit tömma lite skåp i hallen. Där låg massor av grejor som vi ändå inte kommer att använda innan flytten. Så det packades ner i lådor och bars ner av mig i källaren. Får nog packa om ena lådan. den Vägde nog 700 kilo (Nåja!..).

Fick ett sms av älsklingen för en stund sen där han skrev:
"Jag står och tänker på hur det kommer bli i sommar, jag kommer hem sent från jobbet och vi sätter oss på vår takbalkong och tar en öl"

Han längtar så, och jag likaså! På torsdag skrivs papperna på!


Nu är det ett vänneravsnitt på femman. Missa inte Ugly Betty kl 20 och DH kl 21.
Puss på er!



RSS 2.0