Nelly.

Det blev en hundvalp. En tik. Som heter Nelly. Som är gudomligt söt.
Nu ska jag ut och kissa henne. Det gör man typ 4-5 ggr i timmen just nu. :) Hon börjar bli duktig.

Sen ska jag lägga mej och titta lite på tv och sen är det väl dags igen! :)
Bild kommer senare.



Hundvalp?

Hundvalp? Kanske, kanske inte. Jag är väldigt rädd för stora hundar, men är man med och uppfostrar den när den är valp så borde man inte vara rädd för den. Hade varit mysigt att ha en! :)
Kanske. Kanske inte?
image617



Kunde inte hålla mig.

image616Jag vet att man inte ska sätta upp adventstjärnor/ljusstakar förrän nästa helg, men jag kunde inte hålla mig längre. Nu fattas det bara i ett fönster, den stjärnan som jag skulle ha där fattas det delar till, kom väl bort i flytten. Så jag får köpa en till. Har mest stjärnor på ekfot. Tycker det är snyggt, passar bra till ekmöblerna med. Har tvä hängande stjärnor i köket dock, men det blev fint.
Nu är det snart middag på torpet. Mums.
Jobb imorgon och kanske ett besök av Anna på kvällen.

Ha en mysig kväll. Många har redan satt upp sina stjärnor och det ser så mysigt ut. Har ni satt upp era stjärnor och stakar?

Pusshej.



Målat.

Jaha, dagen började med en runda på stan, köpte lite julklappar har bara några få kvar nu. Skönt. Sedan fick vi ett ryck, vi ville måla om vår vita spegel till svart istället så vi körde och köpte färg. Det blev sådär. Har fått lite färg på själva spegeln, får skaffa ett rakblad så vi kan få bort det.
har varit ute på torpet (Koffes föräldrars place...) och myst lite med hundarna för dom är inte hemma ikväll. Dom blev superglada. :)
image615Nu tänkte jag slänga mig i sängen och titta lite på tv. Får väl bli filmen "Familjen är värre" ikväll. Jag skicka sms till emma imorse och fråga om hon och fredrik ville komma hit ikväll, men har inte fått något svar. Jag vet att hon har jobbat hela dagen så det kan bero på det.

Förresten så hade vi vattenkrig på jobbet igår, jag kan säga att jag blev ganska blöt. Genomblöt. Hämnden är ljuv som det så fint heter, grabbar! :) Nästa gång vinner jag.

Ha en mysig kväll. ♥

Later.



Trist

image614Lillebror klara inte upkörningen! :( Tråkigt! Du klarar det nästa gång. Jobb idag som sagt. Gick bra, fast jag var allmänt seg.Nu ska jag hoppa in i duschen och kela lite med katterna. Ceasar ligger här i mitt knä. Sen ska jag och K avnjuta hans goda middag. Köttbullar med sås och potatis. Mums.

Lön på fredag, JADÅ. Den är så välkommen.


Bye.



Tisdag.

Helgen var supermysig. Skitnajs att träffa Martina. image613
Vi hade trevligt. Hitta kläder till 60 års festen, dock ingen klänning. Blev ett par svarta stuprörsjeans från H&M och ett tubtop-linne från Indiska. Ett supersött linne. Med svart spetstyg, svart sidenband. snyggt iaf.
Söndagen bestod av kalas.
Och igår jobbade jag. Går superbra. Idag har jag också jobbat. och ikväll ska lillebror sova hos oss, för han har uppkörning imorgon. Så det blev enklast så.

Större delen av min släkt är falsk. Kul att få höra saker bakom ryggen.

Punkt.

Älskar dig vännen!



Malmö.

Idag kl 11 tar jag tåget till Malmö. Ska in och hälsa på Martina. Och kolla hennes nya lägenhet. ;) Sedan ska hon få sin födelsedagspresent idag. ;) Och ner på stan en runda och ta en fika. Måste till Gina tricot och kolla in klänningen som jag är lite nyfiken på om jag kan ha på svärfars 60 års fest. Om den är kvar, den är inte med på hemsidan längre! :( Måste hitta en fin klänning att ha på mig.
Ska bli mysigt att umgås med M idag. Det var ett tag sedan.
K jobbar idag och ikväll så det är skönt att jag har något att hitta på. ♥
Idag blev det sovmorgon, ända till 8. Det är 4 timmar längre än vad jag sov igår. Gick upp 03.50. Börja jobba 05.00. Jag har varit seg denna veckan kan jag tala om. På måndag ska jag börja 06.00 igen, får väl se om det behövs någon övertid denna veckan. Fina cash ;)

Jag längtar tills vi ska boka resa till Thailand, vet dock inte när det blir. Håller på att spara pengar. Men vill så gärna dit. ;)

Nej nu ska jag gå och käka något och diska undan efter gårdagen. Emelie var här och åt middag igår kväll. Mys!

Ha en trevlig helg.
Imorgon blir det kalas igen. Linda (K's låtsas syster) fyller år.



05.00

Imorse började jag jobba 05.00. Det är ingen mänsklig tid. Jag gick upp 03.50. Det är sjukt. Kan säga att jag mötte inte en enda bil när jag körde till jobbet.
Trist att det snöa imorse. Har inga vinterdäck på bilen. Ska lägga på dem imorgon.
Bye.

idag firar jag och K 31 månader. Han fick ett nintendo wii spel - tony hawk.
Och han lagar just nu en god middag till oss :)

Sen ska vi se om vi hinner ner till resbyrån och få lite information om thailandsresan som vi vill göra.



Grattis kära far på farsdag!

Idag får vi lägga lite exta uppmärksamhet på våra pappor. Det är deras dag. Farsan har redan fått sin paket. En godisbox som kom på posten i fredes med massa choklad i och fin text :)
Ska till farmor och farfar och käka middag sen med min familj och kusiner. Ska bli trevligt, längesedan jag träffade kusinerna på farsans sida.
Ha en mysig dag. Nu ska jag gå och fixa nånting att käka till mig och K. Sötnosen ligger och sover än. Jag kunde verkligen inte sova mer.
Får väl spela lite bowling på nintendo wii. Måste slå K's rekord. Haha.

Hejhej!



Fredag i blodet.

Veckan har gått bra. Tisdags började jag jobba på Ingelstad Kalkon på Österlen. Skitkul. Jag packa ner kött. gjorde pastrami, basturökt kalkonbröst och la upp lårklubbor som skulle rökas. Onsdag och torsdag har jag jobbat på Vigs ängar, var bestämt sedan länge. Och idag började jag 06.00 och sluta 12.15 (ljuvliga fredag). Idag har jag stått och knutit korvar, prinskorvar och ölkorvar. Skitskoj ;)
Sen körde jag hem till mamma och sa hej sen vidare hem till K som var ledig idag.
image611
Vi köpte nintendo Wii idag. Skitballt. Vi har spelat bowling, tennis, golf och baseboll och så har vi boxats!
Haha vilka rörelser man gör med armarna när man spelar ;)
Nu ska vi snart äta thaimat och mysa och jag antar att det blir mer spelande ikväll och kanske lite Idol. Jag läste att Clabbe skulle besöka Idol ikväll. Kan bli intressant.

Ha en mysig helg.


Imorgon väntar 1 års kalas för oss och på söndag blir det fars dag middag hos farmor och farfar.
Sen jobb hela veckan.

Bye.





Jippiii.

Idag är jag var deppigare än deppigast över in jobbsituation (trött på att vara vikarie ööööverallt och inte veta när man ska jobba), så ringde en man till mig och fråga om jag ville jobba på Ingelstad Kalkon från och med imorgon fram tills den 31 dec! Och jag bara "Jaaa, självklart". Så det blir inget skurup imorgon, men vigs ängar får jag ta denna vecka men ska byta bort 5 andra dagar som jag har bestämt med dem i november. Men heltid går ju helt klart före och det hoppas jag dem förstår. Jag är bara timantsälld på vigs ängar ju, så jag kan gå när jag vill ju.
Men fan vad najs, veta att man har jobb iaf fram till den sista december och det kan säkert bli mer. Slippa ligga och vänta på telefonen. Skönt.
Börjar imorgon 06.00 oh slutar 15.15. Får gå upp 04.45. Kör ifrån ystad 05.10.
Tidiga morgnar! Men skönt att sluta tidigt.

Yeeeaaah, fan vad glad jag blir!








Promenad

image610Idag ska jag och Mariella ta en skogspromenad ute i motionsslingan i Sandskogen. Ska bli härligt. Jag vet inte vilken vi ska gå? 2,5 km eller 5 km kanske? Får väl se vad Mariella är sugen på. Sen ska jag röja undan här hemma lite. Och ska ner om på stan och köpa en liten present till Anna som fyller år på lördag, ska inte dit ska fira Emilia som fyller 1 år. Så hon får ha en lite present idag istället. Ska bjuda på lite middag med. Tror det blir bakad potatis med någon röra och en grönsallad till. Ska bli gott. Ska bli kul att umgås ikväll med henne. Ett tag sedan nu.

Sen imorgon blir det jobb i Skurup. Mellan 08.00-15.30. Och på onsdag och torsdag blir det jobb på Vigs ängar mellan 07.30-16.00. På fredag ska jag åka in till Malmö och hälsa på Martina. Och ta en shoppingtur. Ska kolla in klänningen som jag har sett på tv reklamen för Gina Tricot. Om den är fin så kanske jag ska köpa den till Svärfars 60 års fest. Och  så ska jag se hur hon har det i nya lägenheten! Det blir säkert någon mysig lunch eller fika också. Det brukar vi hinna med!

Allt för mig. Nu är det dags för promenad.
Laaater.



Söndag

Ja, då var firandet av lillebror över nu. Hjälpte min kära mamma igår hela dagen med maten. Hon är inte alls bra! Jobbigt att se sin unga mamma så kass (värk i hela kroppen alltid.)
Vi körde däremot hem rätt tidigt pga att i inte hade så skoj och det var inte mina föräldrars fel. Finns andra orsaker till det. Men det vill jag inte gå in på här.
Idag har jag och K varit duktiga. Bytat kattsand, dammsugit, diskat och allmänt gjort iordning här hemma och kommit på lite nya saker som vi vill göra i lägenheten. Lite hyllor i klädkammaren med förvaringslådor till skärp, mössor, kepsar, vantar, sjalar, väskor m.m. Kan nog bli bra.
Och så vill vi ha en väggdekoration på ena väggen i köket. Har hittat en på ikea som är fin (den svarta). Och så vill vi ha varsin lampa vid sängen. Och en spotlight som lyser upp fondväggen i vardagsrummet. Kan nog bli snyggt som fan. Och det finns fler ideér. Kommer bli världens finaste lägenhet. ♥

Idag blir det till att se reprisen av desperate housewifes, för jag somna innan det började i tisdes. Haha. Sen ikväll får man se vem de "ensamma mammorna" väljer. Kan vara kul att se.

Ha en fin söndag.



Grattis Lillebror.

image545
Igår fyllde min lillebror år. Och idag ska det firas hos mamma och pappi. Han blir stor! 19 år! Grattis grattis. Vi ska dit vid halv två och fika först sen ska jag hjälpa mamma med maten. Hon är inte bra ännu. Trist.

Ha en bra dag!

Pusshej



Min älskling.

56544-609
Min K är världens sötaste förresten (men det visste ni säkert redan...). Igår kl 17 så sa han att han skulle till jobbet igen. (Han brukar börja då så jag trodde det). Sen vid 17.30 ungefär så ringde det på dörren när jag satt och åt middag. Och jag skrek "kom in" men ingen öppnade så jag fick gå och öppna dörren. Vem stod utanför dörren då? Jo, K. Med två stora rosor och två presenter till mig. Och jag förstod ingenting. Det första jag sa "Vi firar väl ingenting idag?". Haha. Han ville bara ge mig presenter ändå. Så söt han är.
Jag fick som sagt två rosor, bauta stora! Och ett par Björn borg trosor med nytt motiv, och tredje säsongen av vännerboxen. Hur gullig är inte han? :)
Jag älskar dig sötnos!



Fredag.

Gud så skönt att det är fredag! :) Jag och K är lediga. Great. Jag vet dock inte vad vi ska hitta på, ta en promenad kanske? Jag skulle vilja gå ner i stan och börja lite med julklapparna så man slipper köpa allt i december. Får väl se om K är pigg på det.
Har ringt vaktmästaren också, får se om han dyker upp sen.

Måste hitta någon fin klänning att ha på mig den 30 dec, när svärfar fyller 60 år! har fortfarande inte hittat "den".
Skulle vilja ha någon svart klänning, gärna tubtop, för jag tänkte ha mina svarta/glittriga pumps till klänningen för det är ju väldigt nära nyårsafton! ;) Och det lär inte bli någon nyårsfest för oss, (kommer nog vara trötta på nyårsafton..) och då kan man lika bra vara lite nyårsfin på denna festen! :)

nu ska jag gå och läsa tidningen och äta frukost.

Laaater.



Duktig.

Efter en lång promenad, damssugning av lägenheten, utträttat ärende på stan, tvättat en maskin tvätt och diskat diskberget så ska jag nu ta en välbehövlig dusch. Ska bli skönt. Har precis ätit ett väldigt gott äpple! ;)

Sen ska jag och K (när han får lite rast från jobbet) köra ut till torpet och hjälpa K's mamma med en sak. sen börjar han jobba igen kl 17.00.
Fruktansvärt tråkigt väder ute. Jag hatar denna årstiden! Usch!

Sen när K drar till jobbet igen så ska jag värma chili con carne som jag gjorde för någon vecka sedan och koka fullkornsris till det och göra en god sallad.

Neej, duschen kallar!



RSS 2.0