Grattis E,.

Grattis till körkortet kusin E! :) Roligt som faaan! :)

Nu vännerbox.
Fick gå hem från jobbet idag. Kräkte. Kanske maginfluensa? Nooot nice.
Bye.



Jag fattar ingenting.

Vad fan är det som händer? På detta året - 2008 har (redan) två unga grabbar lämnat oss. Som är kända här i Ystad. Jag förstår fan inte vad som händer med världen? Sedan 2006 så har en massa ungdomar som man känner/visste vem de va lämnat jord-livet. Självmord och olyckor. Vad fan händer? Kan någon berätta vad det är som händer? För jag förstår ingenting. Det är så tragiskt allt som har hänt och allting verkar bli värre med åren.
Kan bara beklaga sorgen för er som kände dessa två GRABBAR. Jag visste bara vem de var.

Vila i Frid killar! ♥
image572
Bild: Google



Jobb.

Igår så blev jag inringd på jobb på Ängaskolan. Fick jobb där tills den 5 februari. Vilket gjorde mig glad! :) Så nu ska jag vara där fram tills dess. Bättre än ingenting!
Idag var jag och handla efter jobbet sen kom jag hem till världens gladaste Nelly som hade varit ensam en liten stund :) Hon blev så glad! :)
K jobbar ikväll och hela dagen imorgon med. :( Men imorgon kväll kommer Anna och Emelie, ska ha födelsedagsmiddag för mig (ett tag sedan nu jag fylla år men bättre sent än aldrig...). Ska bli mysigt.

Nu ska jag gå och titta på min vänner-box som jag köpte igår. Vänner - år 6 :)
Så många avsnitt jag har framför mig. :) yeah. Vänner is the shit.


image643

Bild: Google



Gaaah.

image642Jag hatar att vara utan vatten. Hur kul är det? fullt med disk som jag inte kan diska undan. Får beställa något att käka sedan. K glömde ta upp korvstroganoffen från frysen som jag bad honom om, så nu får jag väl äta thaimat eller något. Va hos mamma innan och duscha, följde även med henne och Bamse till veterinären. Köpte nytt koppel till Nelly dessutom, med reflexer på så hon syns den lilla krabaten! :) köpte även en sax så jag kan klippa klorna på henne. De är vassa ;)
Nej nu ska jag ringa Anna och fråga om hon skulle hälsa på mig ikväll. Hade varit mys. Har inte sett henne sen i mitten på december. Hon har ju varit i USA. Men kanske jag ska träffa henne ikväll, annars ses vi på lördag. Anna och Emelie kommer till mig då (K jobbar), ska käka middag och fira min födelsedag.

P.S Tråkigt väder idag! :( D.S

Bild: Google.



Utan vatten.

Japp, satt en fin orange lapp nere på porten som berätta att vi inte får använda vatten idag mellan 08.00-18.00. Tack för det. Så just nu har vi en massa pet-flaskor med vatten i om vi vill ha vatten och om djuren behöver vatten. Och en spann vatten bredvid toan. Det är så fräscht att man inte kan spola. Urrrrk.
Och duscha glömde jag att jag borde gjort igår kväll så här sitter jag med en frisyr som inte är av denna värld.
Får sätta upp det i tofs och köra till mamma lite tidigare än planerat så jag kan duscha hos henne. Ska följa med henne och Bamse (hundvalpen) till veterinären. Dags för vaccinationssprutan! ;)

Känns som man lever på stenåldern eller något. Fan vad man är bortskämd med rinnande reeeent vatten!
Kan klockan bli 18.00 nu?



Vänner.

Nej om jag skulle se de tre sista avsnitten på Vännerbox 5. Fick den i julklapp av söta K :) Har bara tre avsnitt kvar. Vänner är fan den roligaste serien som finns. Joey och Chandler är bäst :)
Ska först gå ut med Nelly.

Det är tråkigt när K inte är hemma. Miss you.

Förresten det ringde en snubbe precis och skulle ställa några frågor.
Mannen säger: "Ja, de personer jag skulle vilja ställa frågorna till ska vara mellan 25-50 år, kan jag få prata med personen i hushållet som är det?"
Då svarar jag: "Ehh här är ingen så gammal, vi är 22 och 21."
Mannen svarar: "då ber jag om ursäkt för att jag störde".
Hahaha. Kunde han inte ta reda på det innan han ringde? Din nöt.


Ha en mysig afton!



Sommarjobb!

Haha, det hjälpte att spy galla lite innan om jobbsituationen. Jag prata med lillebror i telefon (han jobbar på ingelsta kalkon), så frågade jag honom om han hade hört något på jobbet om det fanns något just nu. Så säger han:
"Du kan ringa och säga att du är intresserad av sommarjobb för där är vissa som redan fått platser där". Så jag svarar "Ja, jag ringer U imorgon och frågar". När jag la på luren som kom jag på att jag inte kunde vänta så länge så jag chansa att ringa U på hans mobil, svarar han så svarar han. Och U svara och jag sa med dessa ord "Jag har blivit erbjuden sommarjobb på ett annat ställe men jag trivs bättre hos er så jag undrar om man kan räkna med sommarjobb hos er?" Och U svara: "Absolut kan du det!..." Yeeeeaaaah. Hur grymt är inte det? En hel sommar. Måndag till fredag jobb. Inga helger! Niiiiice! ;)
Jag är glad. Och middagen var god.
Snart en pormenad till med Nelly.

Fan vad bra dagen kan bli ändå.
Det gäller att själv ligga i när man vill ha jobb :)



Rusa....

56544-641
Nu vakna Lilla Nelly och då får jag rusa och leta upp kopplet och springa ner för alla trapporna så hon får kissa. :) Kanske ta en lite längre promenad med henne. Sen ska jag laga middag. Potatismos och ugnstekt falukorv. Passar på att ha det när inte K är hemma. Det tillhör inte hans favoriter om jag uttrycker mig så ;)

Promenad var det ja! Hej!

Bild: Privat



Påslakan.

Beställde precis nytt påslakan till min och K's säng. Kommer matcha sovrummet perfekt. Det är härligt med nya fräscha sängkläder. :) Och man fick 6 st handdukar på köpet. Väldigt bra. Fick beställa ett par shorts med så jag kom upp i 200 kr annars fick man inte beställa. Och de kosta 99 kr och de fick man 50% rabatt på. Hur bra är inte det? :)
Sånt där gör en lite gladare. ♥



Vinterdeppig?

Usch ja, jag är inte alls någon rolig människa för tillfället. Är så deppig över det mesta just nu. Speciellt min jobb situation. Varför kan man bara inte få ett fast jobb? Varför ska man behöva vara vikarie överallt och jobba alla jävla dagar då resten av världen är lediga? Då får jag jobba. Jag har redan blivit tillfrågad om midsommarafton/midsommardag. Jippie. Vad fan ska man säga? Jag sa att jag skulle tänka på det. Jag har fan jobbat midsommar tre år i streck tror jag. Jag är liiiiiite trött på det. Allting känns ju hopplöst när man inte har något fast. Man vet ju aldrig när man ska jobba, man vet aldrig hur mycket man ska jobba. Man vet aldrig hur mycket pengar man har varje månad, det suger. Som t.ex. denna veckan igår jobbade jag inte (ingen som var sjuk eller ledig antagligen...) och idag har ingen ringt. Undra hur det blir imorgon. Och i övermorgon. Så här har jag haft det sedan juni -06. JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DET! Jag tycker det var så tråkigt att jag inte fick tjänsten i Bollerup, jag saknar arbetskamraterna där och det var ett drömjobb - måndag till fredag. Hur najs är inte det? Just nu vill jag att Ingelsta Kalkon ska ringa igen och erbjuda mig lite jobb i några veckor/månader framöver. Fan vad glad jag hade blivit då. Där trivdes jag också superbra! Kanontider. Och måndag till fredag jobb. Fan vad det är underbart. Tänk att jobb kan göra en så här deppig. Fan vill bara ha ett jobb. Och Arbetsförmedlingen? Vad fan har man för nytta av er? Ni har inte hjälpt mig med ett enda jobb. Vigs ängar undra om jag ville jobba där i sommar, jag vet fan inte. Kanske ingelsta hör av sig (som dom har sagt att dom ska göra...) och då jobbar jag hellre där, slipper helger och det kan även innebära jobb längre fram. För på vigs ängar är det bara några veckor under sommaren och sen några timmar per månad. Men jag klarar mig inte på det. Jag vill ha heltid. Och ja visst, hade jag velat jobba i restaurang branschen så hade jag säkerligen haft ett fast jobb. Men jag hatar RESTAURANG branschen. Jag vill jobba inom storkök. Och de jobben växer inte på träd för det är nästan ingen som släpper ett sånt jobb. De flesta stannar tills pension. Men jag vill ha ett. Och det är nu.
Men jag vet att jag kommer få ett jobb, som antagligen har varit värt att vänta på. Jag ska alltid ha det bästa.
Skönt att skriva av sig.



Ledig.

Japp, ledig idag med. Skönt. Så vad ska man hitta på med idag? Ta en pormenad med Nelly, sen ska ju K åka och jobba så då blir vi ensamma. För börja så smått med promenaderna igen. Var på djursjukhuset i lördes ju. Hon hade fortfarande problem med magen och hon hade spytt några gånger med, Så hon skulle gå på en diet kost och vila. Oh nu är hon bättre och man märker hur rastlös hon är. Hon är van vid sina promenader. Ska ta tag i diskberget dessutom. Så tråkigt. Svärföräldrarna var här på middag igår kväll. Det var god mat K hade lagat och vi hade trevlgt.

Nej ta en dusch nu kanske sen spela lite Wii med K, han har tjatat i tre dagar ;)

Ha de super!



Nelly.

56544-638
Lite nya bilder på vår lilla Nelly. Dom är tagna den 17 januari när vi var nere på stranden på en långpromenad.



Bilder: Privata



Googla hundvalp.

Jag googlade hundvalp 15 veckor och hittade denna annonsen på aftonbladet, visserligen en gammal annons men hur sjuk i huvudet får man lov att vara? Så arg man blir när man ser sånt. Skaffa inte en hundvalp om du inte tål lite kiss. Hur fan tror folk att en 8 veckors valp ska förstå att man inte kissar inomhus? Idiot.



Räknat fel?

Jag tror jag har räknat fel, vår lilla Nelly är inte alls 17 veckor. Hon är bara 15 veckor. Hon är född den 2:a oktober. Så jag räkna idag och hon är bara 15 veckor. Vår lilla tjej! Idag var hon ensam ca två timmar innan jag kom hem från jobbet och när jag kom hem möttes jag av en väldigt duktig tjej som var så glad. Hon hade inte kissat eller bajsat inne när hon hade varit ensam. Söta tjejen så duktig du är! :) Hon råka ju bajsa inne igår natt, men det var ju för att hon var magsjuk, annars gör hon nästan aldrig det. Jag tror hon har bajsat inne tre ggr sen vi fick henne och det är inte mycket alls. Så jag blev så glad. Hon börjar nog bli bättre i sin mage. Skönt. Och innan magsjukan så hade hon inte kissat/bajsat inne på nästan 4 dagar. Och det är skitbra!
Jag och lillan (Nelly) ska ta en långpromenad nu, det behöver hon. Och jag med. Sen ska jag ta en lång varm dusch och då ville säkert lillan hålla mig sällskap, vatten som rinner längs mina ben är toppen tycker hon. Hon är så söt, hon ska alltid med in i duschen. Haha. Hon älskar vatten och det är ju bra så slipper det bli kaos när man ska tvätta av henne. Förlåt mycket hundprat, men det har blivit det i de flesta bloggarna har jag märkt.

På med skorna och jackan och leta upp kopplet för nu rörde lillan på sig och det innebär - kiss. Haha. Ska bli skönt när hon är riktigt rumsren! :)
Du är söt, vår lilla tjej! ♥



Lilla Nelly.

Naaaw stackare, vi tror att Nelly har ätit för mycket hundben och blivit kass i magen. Ingen rolig natt inatt. Hon kunde såklart inte hjälpa det, men hon bajsa några gånger inne. Hemskt när de är så lösa i magen :( Mammas hunduppfödare (där Bamse kommer ifrån), tipsa om majsvälling. Sånt som man ger till bebisar. Det skulle göra magen bättre. Än så länge har jag inte märkt någon skillnad men det tar kanske lite tid? Hoppas hon är bättre inatt iaf, det var inte så jätteroligt att springa och torka upp bajs mitt i natten. Men kära lilla vännen kan ju inte hjälpa det. Nu ska jag ta ut henne på en liten runda. Och vi ska gå och titta på Tessans lägenhet också. Jag hoppas lilla Nelly blir bättre i sin mage snart. Men hon verkar må bra annars för hon busar och är pigg.

Ha en fin kväll.
Jobb imorgon. Vigs ängar.



Besviken.

Igår var det som sagt min födelsedag. Och många fina vänner hörde av sig, till och med såna som jag inte träffat på år och dar. Men två av mina "nära" kompisar hörde inte av sig. Jag blev väldigt besviken över det.



Älskade Anna.

Äntligen är du hemma i Sverige igen. Som jag saknat dig. Vi ska kanske träffas på torsdag! Jag hoppas! Du är en av de finaste vänner man kan ha. Även om vi inte pratar i telefon varje dag/vecka, så vet man exakt var man har dig. Det kan gå månader utan att vi hinner ses men ändå har vi alltid lika kul och är alltid lika nära. Jag älskar dig gumman! Du är som guld i mina ögon. ♥



Presenter

Gårdagen bestod av kalas. Många gäster och väldigt trevligt. Även fina presenter. Bjöd som sagt på smörgåstårta och det uppskattades. Och marängtårtan var supergod! :)

Presenter:

♥ Sammanlagt 1600 kr.
♥ 12 st svarta tallrikar, 12 st djupa svarta tallrikar, 12 st svarta mindre tallrikar och 12 st svarta kaffemuggar.
♥ En snobben pyjamas.
♥ En svea tröja (av älsklingen). Ska dock byta den idag till en annan storlek. Jag vet att de brukar krympa när man tvättat dem.
♥ Lasse Åberg mattallrikar.
♥ Lasse Åberg Vinglas.
♥ Smörgåstallrik till min kaffeservis.
♥ Blommor.
♥ Bricka.

Det blir fler idag. Ska ha födelsedags fika ikväll med några av K's släktingar. Ska bara komma på något att baka.
Det blir en runda ner på stan när jag är klar här i Tomelilla. Sitter hos mamma och passar Bamse. Ska till tandläkaren sen. Sen hem till älsklingen och djuren och säga hej. Sen ska jag på jakt efter ett par nya jeans. Gärna ett par baggy jeans. I loooove! ♥
Ha en fin dag! För det är trots allt en jävligt fin dag idag.




Beställning

image630
Det blev en beställning från H&M. Det blev tygskorna och sen var man tvungen att beställa en sak till för att komma upp i 190 kr annars fick man inte beställa. Så det blev två pack t-shirts, baströjor! Kanon. i Färgerna vit/blå.

56544-627Bilder lånade av H&M.
 



22 år.

Idag blir jag 22 år! Hipp hipp hurra!

image631

Bild: lånad från Google




Min födelsedag.

image629Imorgon fyller jag 22 år. (Visst börjar det låta lite gammalt?). Så idag ska vi ha kalas för mig. Lite släkt och vänner kommer hit. kl 14.00. Smörgåstårta står på menyn (dock inte gjord av oss, för det var vi för lata för), och min älsklingstårta - marängtårta med jordgubbar, grädde och chokladsås. Yummie. Så idag blir det kalas för hela slanten. Vi städa hela lägenheten igår så här är fint idag. Även imorgon får jag besök. Av K's släkt. Då blir det fika. Vet inte vad jag ska göra för kaka/dessert.


Lilla Nelly har blivit så stoooor nu. Stora tjejen! Hon är nog snart rumsren. Imorgon blir hon 17 veckor. Igår råka hon kissa inne en gång men det var K's fel. Han tog för lång tid på sig när han skulle ta på sig jacka och skor så hon hann sätta sig. ;) Annars har hon inte gjort något på tre dagar inomhus :) Duktig kicka! Idag tror jag det kommer hända lite olyckor. Det kommer hit 14 pers och då kommer Nelly bli så glad, och även en annan liten valp kommer hit så det blir mycket bus = kiss. Mammas lilla valp Bamse är så mycket mindre än Nelly så det ser verkligen farligt ut när de leker. Och det kommer hit barn och det innebär ännu mera bus :).

Nu ska jag ge lilla Nelly mat och sen gå ut med henne en runda.
Glöm inte att gratta mig imorgon! :)

P.S hur snällt är det av tandläkarna att ge mig en tid på min födelsedag? usch 11.15 imorgon är det dags! D.S!


Bild: Lånad från google.



33 månader.

Idag firar jag och älskling 33 månader!
"Ohh my darling, you look wonderful tonight."

image628
bild: lånad från google.






Tygskor.

56544-627Denna vår/sommar skulle jag verkligen hoppa runt i ett par vita tygskor, har hållt ögonen öppna efter ett par men har dock inte hittat ett par snygga. Men jag kolla runt på H&Ms hemsida och jag hitta ett par för endast 79 kr. Ska man slå till? Jag tycker det är så svårt att köpa skor från nätet. Jag brukar vara en 37:a/38:a någon som har dessa skor och vet om de är små/stora i storlekarna? Jag tycker det är så fint med vita tygskor, speciellt till uppvikta jeans. :) Åhhh, ge mig vår nu. ♥


Bild: lånad av H&M.




Spam?

Får så mycket dryga spam kommentarer. Hur får man bort det? Det är så störigt.

Nu till något annat....Nu är jobbet på Ingelsta Kalkon slut (iaf fall för denna period). Så igår ringde de från ängaskolan och fråga om jag kunde jobba så jag tacka ja.
Men igår kväll var jag hos tandläkaren och drog ut en visdomstand och har knappt kunnat sova inatt så ont det har gjort, så jag ringde och berätta att jag drog ut tanden igårkväll och att jag hade ont. De förstod. Sa att jag skulle komma imorgon. Drygt som fan.

Nelly bara växer och växer. Hon är duktig. :) Och busig som bara den, igår råka hon få tag på K's nya mobil och tugga sönder kameran på den. Men den funkar att ringa med. allt funkar utom att fotografera.

På söndag ska vi ha folk. Fira min födelsedag. Vi blir 16 st. Bara släkt och så. Vännerna får jag ta en annan dag. Ska bjuda på smörgåstårta. På måndag blir man 22 år. Gammal ;) Ne inte så farligt.

Nu ska jag ringa mamma och sen ska jag gå ut en runda med Nelly. Och försöka få i mig något att äta, svårt att äta. För jag är så svullen i munnen.

Byeee.



RSS 2.0