Grattis älskling!

image669Idag fyller min K 22 år! Dagen började med att väckarklockan ringde vid halv sju för jag skulle iväg på jobb och då fick K sina presenter. En grå luvtröja med guldtryck. Och ett sött kort med 400 kr i som han kan ha till hjälp sen när han ska köpa ny datorskärm. Sen efter jobb var jag och köpte tulpaner som vi ska ha på bordet ikväll när folket kommer och köpte jag även tre röda rosor till honom. Han är bäst! ♥
Så nu ska jag gå och börja förberedda lite, K gör pajerna klara så är dem bara till att värma sen :) Men dammsuga, svabba golvet och duka och sen till sist så ska vi duscha!

Jag älskar dig, Kristoffer! ♥
Grattis på födelsedagen!
Puss Din Geli.


Bild: google




Fint väder.

Snön är borta och solen skiner. Tralalala vilken underbar dag. ♥ Nu ska Nelly och jag ta en promenad. En lång promenad. Sen ska jag hem och laga middag och sen kommer Tess hit och hälsar på.
Jag och Nelly ska kika in på Emelies jobb och säga hej med! Så blir hon glad :)
Jag har köpt lite nya saker till hemmet idag. Det blev fint.
Imorgon fyller min älskling år! Han blir 22 år gammal och på kvällen kommer det hit folk. Och på lördag kommer mina föräldrar och min morfar hit och äter frukost och firar honom. Och på söndag kommer kanske farmor och farfar hit. Nej, nu ska jag springa ut innan solen försvinner.

Ha en fin dag! ♥



Älskade skatteåterbäring.

image668

Igår kom deklarationen. Och med ett leende på läpparna läste jag att jag skulle få tillbaka 5 300 kr ;). Hur nice är inte det? Älskade pengar. Jag har redan ringt in och bekräftat deklarationen så nu ska nog pengarna komma innan midsommar ;)

Ibland är det förjävla bra! ♥

Bild: Google



Stranden

image667Nu har jag och K varit ute med Nelly på promenad i två timmar. Vi gick ner till stranden. Nelly bada nästan i havet, hon sprang upp jävligt snabbt igen :) Det var superhärligt väder ute. Lite kallt men solen strålar. Great. Vi samla på fina stenar  som vi tänkte använda till något fint här hemma. Vi var där nere hur länge som helst. Gick även till en korvkiosk och köpte lunch och gick ner till hamnen och åt maten, Nelly fick en korv av tanten i korvludan! :) Det uppskattades. Nelly lekte även med två hundar. En boxer och en border collie. Nelly och Border collien lekte som galningar på stranden jaga varandra bland all tång. Haha. Vi har haft en supermysig förrmiddag och snart bär det iväg till Tomelilla till mina föräldrar. Ska in till farmor och farfar och hämta stolar. K fyller år på fredag så då kommer det hit folk. Behövs lite extra stolar då!
Nu ska jag slänga mig och titta lite på tv, vila lite. Nelly vill nog också vila. Hon är megatrött. Det lilla livet! ♥

Hejdå.

Bild: Google.



Solen tittar fram.

image666Vad härligt att vakna av att solen tittar fram :) Annars brukar det vara snö som faller ner från himlen.
Vi hade trevligt hos Emil och Anna igår, vi drack vin och spela spel. Carro och Edde var också där. Vad fint du har fått i lägenheten Emil :) Du får ha en fin inflyttingspresent sen :)

Idag kl 15.00 blir det middag hos mina föräldrar. Även morfar kommer då. Och lilla Nelly får busa med Bamse :)
Nu ska jag ta en dusch. Och klä på mig. Kanske vi drar ut till torpet en stund om det går bra för dem, annars tar vi en långpromenad. Får passa på när solen lyser. ♥ Måste även handla lite fina tulpaner till mamma som hon ska få sen när vi ska äta middag där. Eller fina påskliljor.

Ha en fin dag! ♥

Bild lånad från google.



Iväg..

Nu ska jag och K och lilla Nelly ta en promenad, eller rättare sagt så ska vi bort till Emil och Anna och Nelly ska följa med :) Vi tar med en flaska vin, för vi har ju inte hunnit köpa inflyttningspresent för de ringde 18.30 och bjöd oss.

Vantar och vinterskor på för nu ska vi gå...
Jobbat idag. Seg och lång dag men inte helt fel Storhelgsersättning :)

Vad är det för jävla snö? den håller på än. Jag är irriterad.

Ha en mysig kväll.

Puss



Långfredag.

Uppe med tuppen är vi idag. Katten Teddii fick tag på en av mina hårsnoddar och röjde skiten av lägenheten. Herregud som han sprang och fjanta sig. Men jag behövde gå upp för vi har nog 40 ton tvätt. Och jag har redan tvättat en maskin är på min andra och har fyra eller fem kvar. Ska även dammsuga och diska och plocka undan här. Ska springa bort till Åhlens och köpa den där vita låånga skjortan. Lite oversize modell som jag tänkte ha till mina nya stuprör från Replay ikväll. Och även ett svart smalt flätat bälte (från H&M) till. Så där blir lite midja i skjortan/klänningen (?). Så jag inte ser ut som ett vandrande tält. Ska ha svarta tygskorna till. Jag tror det blir den skjortan! :) Har varit och kollat på den nu i två dagar så nu borde jag slå till :) Kan man även ha i sommar till ett par svarta leggings. Det blir som en sval sommarklänning. hade behövt gå till djuraffären med, men tvivlar på att de har öppet idag då det är röd dag!
Ska fixa någon påskpresent med som vi kan ha med oss till Torpet ikväll. (svärföräldrarna). En blomma eller någon present? Hum. Tål att tänkas på.
Vi tänkte först ta taxi men jag kör istället för jag ska upp och jobba imorgon bitti på Vigs Ängar ju. Och det ryktas om snöstorm (inatt slapp vi det. Skönt).. Och då vill jag kunna köra hem i rimlig tid ikväll.
Sen i eftermiddag så ska jag hämta K i Tomelilla. När han slutat jobba. Jag kör kanske hem till morsan med så Nelly och Bamse får leka lite. Nelly ska ju vara ensam hemma ikväll (dock kommer vi inte vara borta mer än i högst 5 timmar) och det klarar hon kanon. Om vi bara rastar henne ordrentligt så kommer hon sova hela tiden :) Hon är så duktig. Och då är lek med Bamse bra för det blir hon trött av...

Nu ska jag klä på mig lite normala kläder. Jag tror inte att K's mjukisbrallor och ett nattlinne räknas in i den kategorin. (?).
Ikväll får vi träffa Johanna och Antons hundvalp Mira. Det ska bli kul :)

Fortsatt glad påsk!
/ Geli. ♥

Bild lånad av Johanna.



Trötta.

Nu är både Nelly och jag supertrötta. Först var jag ju på jobbet. Men sluta faktiskt kl 12.15 så vi fick påskledigt lite tidigare. Skönt. Sen kom jag hem till K och Nelly, och katterna förstås. Sen vid 14.00 körde vi mot Tomelilla igen, där släppte jag av K på hans jobb och jag och Nelly åkte hem till Emelie för vi skulle ta en lång promenad med henne. Sagt och gjort, det blev en jättehärlig promenad med en massa bilder. Emelie älskar sin kamera ;)
Solen sken så man trodde det var värsta våren. Men imorse var det snöstorm så när jag skulle köra till jobbet vid 05.10 så fick jag köra i 40km/h på en 90 väg, hela sträckan fram till Tomelilla. Man såg inte vägen av all snö som kom ner från himlen. Helt sjukt, man såg inte vägen heller så man fick chansa på att man körde på sin väghalva.
Och ryktena säger att det ska bli snöstorm inatt. Heeey, så kul!

Efter promenaden med E så åkte jag och Nelly hem till mina föräldrar. Jag bjöd in mig själv på mat :) Nice.
Men tanken var att Nelly och mammas valp Bamse skulle leka en stund så Nelly blev rastad. För kl 18.00 börja valpkursen igen. Nelly var superduktig. Denna gången fick hon 8 st "BRA-kort" och det är läraren som delar ut dem när hon tycker att jag och Nelly gör något bra. Så sammanlagt har vi 10 st nu :). Och vi fick läxa tills nästa gång. Så det får vi träna på :) Nu ska Nelly få ett ben som hon kan tugga på, för hon var så duktig! ♥image664
Nu ska jag in i sängen och kolla på Beck - Öga för öga som jag köpte med Aftonbladet idag. I love Beck.
Sen vid 22 kommer väl K hem. Hoppas jag inte somnar nu bara till filmen. Är jävligt trött.

Jag trodde att jag skulle vara påskledig nu fredag, lördag, söndag och måndag. Men Vigs ängar ringde idag och fråga om jag ville jobba på lördag och snäll som jag är så kunde jag inte tacka nej. Men storhelgsersättning är ju inte helt fel ;)
Men jag och K får två lediga dagar tillsammans. Söndag och Måndag. Och imorgon kväll iförsej. Då vankas det middag på torpet hos svärföräldrarna. Och det skulle bjudas på vildsvin. Ska bli intressant :)

Glad påsk på er!
Ha det bra!
/ Geli. ♥

Bild lånad från google.



Nya jeans.

Min lillebror är världens sötaste. Jag fick ett par jeans av honom. Jag fick själv välja vilka. Det blev ett par sturprör från Replay. Nice. Tack Joakim, du är verkligen gullig! ♥

Segt att gå upp så tidigt imorse med. Med tanke på att jag fick skrapa rutorna idag igen. Hatar det! Har hunnit med mycket idag, hoppas på att vi slutar tidigare imorgon när det blir "påskledighet". Ja, för min del slutar jobbet på Ingelsta imorgon, iaf för en tid. De ska ringa sen när det blir mycket jobb igen. Men nu är snart påsken över och då blir det lugnare igen.
Imorgon slapp vi börja 05.00 så fick en timme extra att sova imorrn bitti. Alltid trevligt med lite sovmorgon. Visserligen ringer klockan 04.50 men bättre än 03.50. :) Right?
Nu ska jag ta en lååååång varm dusch, sen vill nog kanske Nelly kissa och sen blir det sängen för min del. Kolla tv och försöka vara vaken tills Grey's börjar.

What the fuck. Det snöar igen. Jag börjar bli väldigt trött på detta nu. Jag vill använda min skinnjacka och mina nya tygskor. Och bara en t-shirt och uppvikta jeans. Och solbrillor. Underbara vår och sommar, kom nu! NU!
Snart inne i april och det snöar nu. Ironi. Ska man skratta eller gråta?

Imorgon är det dags för valpkurs igen! Skoj, fast jag vet inte om jag gillar den där "klickern". Hade nog hellre velat vara utan den. Man glömmer att ta den med sig, men vi belönar Nelly när hon är duktig med godis och det tycker jag räcker, fast då vill dem att man först ska trycka på klickern och sen ge godis. Aja för väl använda den där på kursen men vi använder knappt den hemma. Så är det, tyvärr.



Var är disken?

Nu har jag brottats färdigt med disken och jag vann. Eller ja, det beror på hur man ser det. Jag slapp inte diska men istället har jag ett rent kök nu. Så man kän väl säga 1-0 till mig? Det tycker jag. Jag och Nelly var även ute om så hon fick kissa. Och jag funderar på om jag ska slänga mig i sängen och titta på tv? Fast det kan bli så att jag somnar då, kanske inte så konstigt iförsej. Men klockan är bara halv sju och jag vill inte sova än.
Jag hade egentligen behövt tvätta. Men orka det nu? Nope. Det får vänta tills fredag då jag är ledig. Ska bli skönt med en ledig dag - då jag även har full betalning :) Hur nice är inte det? Yeah, I like.
Nu ska jag busa med Nelly så hon sover lite sen.

ByE.



Trött..

Ja, som jag skrev igår så skulle min väckarklocka väcka mig kl 03.50 och mycket riktigt så gjorde den det. Det kändes hemskt att behöva lämna min älskade K och mitt sköna varma täcke. Och när jag titta ut så kändes det inte mycket bättre. Snö på taken. Jobbigt. För då insåg jag att då måste jag ju skrapa rutorna på bilen och jag insåg även att det kanske var halka. Så jag fick köra hemifrån 04.15 för jag visste inte hur väglaget var.
Och det var halt vid den tiden. Inget kul alls. Mina händer domna bort när jag skrapa rutorna, för kloka jag glömde ta med mig vantar. Ibland är man ett pucko. Slog på värmen på högsta volym och bilen blev varm ganska snabbt.
Har varit en seg dag. Mycket att göra men man har varit så trött.
Direkt när jag kom innanför dörren här hemma så fick jag tag på kopplet och tog med mig Nelly ut på en lååång promenad. Och det var superskönt. Annars hade jag degat ner mig (igen..). haha. Här även hunnit med att äta (blev resterna från igår). Ska snart brottas med diskberget borta i vasken. Det är oändligt stort. Eller ska jag vänta tills imorgon? Nej, Angelica ta tag i det idag för du börjar jobba kl 05.00 imorgon med och du kommer vara lika trött imorgon som idag, om inte tröttare! Ja, okejdå. Jag får väl ta tag i det.

Snön är borta nu och det känns lovely.
Nu - disk. Yeah.
Ha det bra!
/ Geli. ♥



Snö? Ett skämt.

Skitmycket att göra på jobbet. Segt som fan och för min del innebär det att jag börjar kl 05.00 imorgon. Och imorgon bitti kl 03.50 kommer min härliga väckarklocka börja vråla med sin fina stämma. Jag kommer nog bara tro att det är ett jävla skämt. Men så är livet, och det kommer jag nog känna imorgon bitti.
Idag när vi hade lite rast på jobbet så satt jag och titta ut genom fönstret och vad ser jag? SNÖ? Vad in i helvete är det som händer? Det är den 17 mars idag och det snöar? Skitsnö, jag hoppas det är borta tills imorgon bitti när jag ska köra så tidigt. För om det är halt vill jag nog bara gå upp och lägga mig igen under det varma täcket. Så please, ingen snö/halka imorgon bitti 04.15 när jag ska köra från Ystad.
Förresten så höll jag på att köra över ett rådjur imorse. Det var inget kul. Så om det går så kan ni väl stanna inne i skogen imorgon bitti? Hade varit kanon!

Efter jobbet så körde jag direkt till Willys och handla hem lite saker till middagen. Jag gjorde ris och korvgryta. Mums! Nelly tyckte också om det. :) Efter middagen gick jag och Nelly ut och tog en långpromenad. Och vad händer? Jo det börjar snöa igen. Jag hade tur som tog mössan på mig och vantarna. Annars hade det blivit kallt. Ska snart ta en dusch, ska gå ut om så Nelly får kissa, sen ska jag slänga mig i sängen och titta på tv, jag kommer väl somna ändå, men det gör inget för väckarklockan är inte min vän imorgon bitti. Tur jag tog promenaden direkt med Nelly för annars hade jag slöat ner mig. Och då är det segt att bege sig ut i detta hemska väder. Igår på förmiddagen var det vår och nu skickades vi tillbaka till typ december igen. What the fuck.
Aja, nu ska jag dra av mig kläderna och springa in i duschen. Eller nej, får nog behålla dem på en liten stund till så Nelly får kissa :)

Ha det bra!
/ Geli. ♥

Igår skrev jag såhär i bloggen:
"Vilken underbar morgon. Solen skiner, fåglarna kvittrar."
Det är ironi på hög nivå om man kollar ut nu.



Vet ni vad?

image663Jag såg slutet på melodifestivalen igår kväll och inte helt otippat så vann Charlotte. Men låten funkar väl, I guess.
Vilken underbar morgon. Solen skiner, fåglarna kvittrar. Jag vet att de kvittrar för jag och Nelly var på en härlig morgon promenad. Var nere vid småbåtshamnen, jag släppte henne lös på stranden där nere. det var så härligt och Nelly var superglad.
Vad ska man göra idag då? Vi ska nog köra bort om till Ohlssons Basar iaf och leta reda på ett spel som vi vill ha. Sen får vi komma på någon smarrig middag. Men frågan är vad? Det är nästan alltid dagens svåra fråga "Vad ska vi äta till middag idag?". Vi får njuta av solen iaf. Gå ut långa promenader med Nelly.
Imorrn är det dags för jobb. 06.00-15.15. Klockan ringer 04.45. Herregud, vad härligt. INTE.
Hoppas vi inte ska börja 05.00 någon dag denna vecka, det gjorde dem förra veckan men då låg jag i feber. Man är ledig på fredag iaf, det är långfredag. Och det innebär middag på torpet med en massa människor. God mat blir det säkerligen med. Nu ska jag se om K vill vakna. Han hade nog svårt för att somna inatt. Stackarn. Men en liten puss vill han säkert ha.

Laaater.
Nelly hälsar.

Bild lånad från google.



Mina bästa vänner.

Nu ska jag gå in och slänga mig på sängen och titta på lite vänneravsnitt. Box 8. Två kvar. Snyft. De är mina räddande änglar när jag behöver dem. Trogna vänner som aldrig sviker. Erkänn att ingen serie slår Vänner!?
Det är ju fan bäst. Hell yeah. ♥


Förresten, ni som läser bloggen.
Det hade varit kul att få veta vem ni är?
Kan ni inte skriva namn, ålder och vart ni kommer ifrån i kommentarsfältet?
Hade varit superkul att få veta vem ni är.




Filmtajm.

image661Nu är jag hemma i Ystad igen. det gick bra med Nelly, hon var så glad när jag kom hem. Duktig tjej! ♥ Har ätit thaimat och det var gott (som vanligt, jag är helt såld på det...).
Jag har även hunnit med att titta på en film. En rätt så gammal film, "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". En av mina favoriter. Kate Hudson som spelar en av huvudrollerna är en av världens vackraste kvinnor. Jag tycker hon är så vacker. Så söt. Och Matthew McConaughey är en jävligt bra skådis. Och i denna filmen passar de så bra tsm, jag älskar scenen när de är hemma hos hans föräldrar och börjar kyssas på toan och går in i duschen tillsammans. Det är så sött. Ja, en bra film är vad det är iaf. Med ett lyckligt slut.♥
image662
Bilder lånade från Google.





Hon är vacker, eller hur?



Nu bär det av.

Nu ska jag och K köra till Tomelilla. Vi har haft en sån mysig dag så känns drygt att han ska jobba. Men men, ska hämta upp mamma så vi kan shoppa lite. Lite ljus och sånt kul. Lilla Nelly är så trött så hon kommer nog tycka att det är skönt att här blir tyst! :)
Nu ska jag avgöra om vinterjackan eller skinnjackan ska på? Det regnar men det är så skönt med skinnjacka.
P.S Jag hatar regn. Det är drygt. Håret blir knas. D.S.

Ska alla schalger dårar titta på melodifestivalen idag? Jag ska dissa. Absolut.
Är man intresserad kollar man text tv senare ikväll så får man svaret snabbt och enkelt. Slippa sitta och kolla på det seeeega programet. Jag har sett det någongång när jag umgåtts med tjejerna, men det är för att de följer det :)
Nä, melodifestivalen kan de lägga ner. Blir sämre för varje år som går.

Later.



Promenad.

Jag och K var precis ute på en promenad med Nelly. Anna och Emil följde också med. Vi lekte nere i småbåtshamnen. Det var MYS! Vi gick även förbi en bil vars ruta var sönderkrossad så vi bestämde oss för att kolla reg numret på vägverket och ringa personen som har bilen. Och informera. Sagt och gjort. Jag ringde henne precis men hon verka inte bli så glad över att jag berätta (visst man blir inte glad när rutan är krossad men jag hade varit glad om någon hade informerat mig om det var min bil...).
Nu ska jag plocka undan lite här hemma sen är det dags att köra snart. Nelly busa som fan så hon kommer nog sova hela eftermiddagen.
Ikväll ska jag nog köpa med mig thai-mat hem från Tomelilla (thairestaurangen där hade supergod mat..).

Ha en mysig dag.



Saknar.

Jag saknar dig gumman. Kom tillbaka till Ystad igen. ♥




Trevligt.

Vi hade hur trevligt som helst igår kväll med Anna och Emil. Vi spelade "Bondespelet" och drack öl/vin. Supertrevligt. Tyvärr hann vi inte spela klart spelet för det tar en evighet att spela och klockan blev rätt mycket.. Pajen blev god som jag gjorde, den uppskattades om man säger så! :)

Idag så ska jag lämna K på jobbet vid halv tre ca och sen ska jag köra en runda till Bo Ohlsson, behöver lite nya ljus/dukar och sånt tjaffs till hemmet. Tänkte även hälsa på mamma och farsan.
Nelly får stanna hemma en stund själv ikväll. Hon är väldigt duktig när det gäller ensamhet. Hon gnyr/skäller inte, hon varken kissar eller bajsar inne. Hon klarar vad vi vet än så länge 4 timmar utan några problem. Hon är duktig vår tjej, enda gången hon kissar inne nu är när vi är på torpet (hos svärföräldrarna, där är två andra hundar så hon blir helt uppkörd.), och även hemma hos mina föräldrar, men det är inte så konstigt där är en annan hundvalp ju, så när hon busar glömmer hon bort att man inte får kissa inomhus, Men väldigt sällan här hemma, Det är så fall bara när man själv inte är uppmärksam. Duktig tjej. Så idag ska hon få vara lite ensam så får jag lite "egentid". Perfekt. Plus att det är bra att träna henne.

Ska höra med E om hon vill umgås ikväll. Det hade varit trevligt tycker jag. ♥
Vill hon inte det så får jag väl umgås med min trogna vännerbox. Säsong 8. Snart sviker dem. Nu har jag snart sett alla. (Typ 1 miljon ggr). Men vad spelar det för roll? Vänner är vänner. Vänner är bäst.
/Geli



Massage.

Guuuuuud så skönt det var med massage. Det behövdes sa hon, jag var väldigt stel och öm i rygg och axlar. Och nu efterråt känner jag mig lite öm i ryggen. Men skönt var det iaf.
Nu lagar älsklingen till potatisgratäng med mycket, mycket vitlök (något av det godaste som finns..), panerad kycklingfilé, god sallad och en härlig vitlöksås. Vi får proppa i Anna och Emil lite vitlök sen så vi inte stinker alldeles för mycket :)
Va precis på Åhlens och hitta lite fynd. 2 st svarta runda underlägg som ska användas som dukar och ett doftljus i en fin plåtburk som luktar basilika/lime :)

Nu kallar kocken att det är mat!

Ha en mysig käll! ♥



Fredag kväll!

image660Ikväll kommer Anna och Emil till oss. (K är ledig en fredag! Yiihaaa..) Jag ska göra en hallon/blåbärspaj och ha vaniljglass till. Det ska bli mumsigt. Antagligen spelar vi lite spel ikväll, jag har ju två nya. Alias och GalenPanna. :)
Jag och K ska äta en god middag ikväll också. Panerad kycklingfilé med potatisgratäng, sallad och vitlöksås. Mums!
Ha en mysig fredag ni med! ♥

Bild lånad från google.



Min H&M beställning.

Jag och min söta vän Anna var ute och gick en promenad precis ute i regnet (fy vilket väder). Vi hade våra vovvar med och det gick hur bra som helst. Tog en promenad nere i skogen vid stranden. Najs. Och när vi gick där så fick jag ett sms om att min H&M beställning hade anlänt till Ystad. Så jag körde och hämta den innan jag och Nelly körde hem.
Hade beställt ett par highwater -linnebyxor. Svarta. Assköna! Och ett par svarta tygskor. Blev ju så kär i mina vita (som jag redan har smutsat ner, och försökt tvätta i tvättmaskin, men fläckarna gick inte bort. Funderar på att lägga dem i en spann med klorin?). Fick även ett gratis vitt linne och ett par mysko? svarta mysbrallor. (Går bra att ha hemma..).
Nu ska jag mysa lite med K och sen ska jag till Köpingebro och få massage. Nice ska det bli.
image659
Bilder lånade från H&M.



Valpkurs.

56544-640Igår var jag och Nelly på valpkurs. Lektion 1. Jag tyckte det var väldigt intressant och lärorikt. Och Nelly tyckte nog också det var kul. Mamma och hennes valp Bamse var också med.
Man ska belöna hunden med hjälp av en klicker. När hunden gör något bra så trycker man på klickern så det kommer fram ett ljud och med hjälp av det ljudet så lär sig hunden när den gör något bra och den ska alltid ha belöning när man trycker på den. Vi fick två stycken "Bra-kort" som delades ut när läraren tyckte att ens hund gjorde något bra! :) Så det var kul. Nelly råka kissa på golvet en gång. Det var inte lika kul, men hon blir så glad när hon möter andra hundar. Det är nästan ända gången hon kissar inne numera. När det händer mycket (barn, andra hundar och bus och stim), annars är hon så gott som rumsren. Men det är nog normalt för jag har läst på internet att en hundvalp kan kissa inne tills de är upp mot en 9-10 månader. Så det är nog ganska normalt?
Ska öva lite med Nelly nu tänkte jag. Har fått lite övningar att träna hemma på.

Bild Privat.



Aloe Vera.

image658
Nu ska jag dricka någon Aloe Vera smörja som sägs vara bra. I den drickan finns alla vitaminer man behöver förutom Omega 3. Men då kan man bara käka lite fisk. Right!? Svärmor har rekomenderat den. Så ska testa. Jag är alltid trött och det kan bero på någon vitaminbrist. Så nu ska jag ta en shot här på morgonkvisten med den konstiga smörjan. Skål!

Nu har K och Nelly vaknat med. Katterna och jag har varit vaken sedan kl 07.15. Vilka sömntutor K och Nelly är :)



Bilder tagna från Google.



Ursäkta röran.

56544-198
Ursäkta röran nu på morgonkvisten. Den där Geli bygger om! :)



Influensan?

Yeah. Har varit sjuk sedan i tisdes (på jobbet, fast jobba klart dagen.) Har haft feber, huvudvärk (som spökar fortfarande) och varit jävligt seg i kroppen. Att gå ut med hunden har varit jobbigt, bara det lilla. Men feber är drygt. Så jag har varit hemma från jobbet. ( Ingelsta Kalkon är jag på just nu). Drygt att behöva bli sjuk när man bara har några få veckors jobb där. Men får hoppas det blir mer. Är hemma idag med. Men mår mycket bättre idag. Men då är jag iaf utvilad tills på måndag.

Har massage inbokat på schemat idag. Kl 15.00. Det ska bli skönt.



Snyggt.

image649Dessa bilder tyckte jag var snygga. Sovrummet hade jag inte tackat nej till. Men sen är jag förälskad i dessa medaljong mönster, eller vad de nu kallas. Klockrent! Jag älskar vitt och svart!

Bild lånad från Google.



2 års kalas.

Förresten så har min blogg fyllt två år för några dagar sedan. Grattis bloggen. ♥



ni...

Ni behöver inte förstå den texten. behövde bara skriva..

P.S Jag älskar dig K. Mer än allt. D.S




Världens bästa...

Ibland när man är depp så behöver man någon. Men just nu är en av mina bästa vänner (min söta E) så ledsen och deppig så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hon får inte vara ledsen. Hon är den som alltid är glad och positiv. Det gör ont i mig att se henne så ledsen. Jag hade verkligen behövt M just nu som en vän att prata med om detta, hon är lite utomstående när det gäller detta. Hon känner inte världens bästa E som jag gör och det hade varit skönt att få prata med henne. Men det känns som det har runnit ut i sanden. Men just nu är jag själv så ledsen när bästa E är ledsen. Du kommer väl ihåg våra ord gumman sen barnsben? "Hoppar du, hoppar jag, gråter du, gråter jag!" Jag vill bara se ditt leende igen gumman, och allt löser sig alltid. Även när det gäller detta. Inte ens K är hemma ikväll när jag hade behövt få en välbehövlig kram.
Men världens bästa svärmor ringde innan och fråga om jag ville vara lite taxi till dem (svaret var givetvis JA), och sa även att jag kunde komma ut en stund innan och prata lite så slapp jag sitta hemma och ha tråkigt. Så jag gick ut och kissa Nelly sen körde jag till Paradiset (Torpet med andra ord...) Och där fick jag en välbehövlig kram.
Det är tur att man har så bra svärföräldrar och givetvis mina egna föräldrar. Ni är bäst och ni rockar skiten av allt. Ni betyder väldigt mycket. ♥
Men just nu känns det som tårarna ska rinna, för när inte mina vänner mår bra, då mår inte jag heller bra. Och på sista tiden har så mycket annat hänt.
Jag och världens bästa och sötaste A satt igår kväll hemma hos mig och prata om vår kära E. Hur vi skulle hjälpa henne och hennes familj? Men vad fan ska man göra när situationen är som den är (ni fattar inte vad jag yrar om och det är menningen, det är alldeles för privat..). När E ibland frågar mig något hur hon ska göra med vissa saker så har man inga svar. Jag vet inte hur jag ska hjälpa henne/dem. Jag kan bara finnas här för dig gumman och det vet du att jag gör. Kommer du ihåg låten "Vi är vänner, vi är friends" med gruppen Vänner? I just den låten så sjöng dom en mening som vi använde flitigt till varandra på skoltiden "Om du kommer hem till mig, mitt i natten det är okej" och det stämmer så jävla bra. Gumman, jag finns här. Så fort du behöver en kram så kom. Jag ska ta emot dig med öppna armar. ♥
image646

"För om du tappar modet och faller ner på knä kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot Och jag sviker aldrig dig "







RSS 2.0