Promenad.

Jag och Nelly var precis ute på en härlig promenad i solskenet. Gud så trött hon blev. Det är nog värmen. Haha sötnos. Hon ligger och sover vid mina fötter under databordet. Där gillar hon att sova. Nu ska jag ta en dusch. Sen ska jag titta på tv tänkte jag. Vilken spännande lördag kväll va? Jag ska jobba imorgon, där har ni anledningen.

30 grader imorgon har jag hört rykte om. Hum, jag är inte alls avundsjuk på er som är lediga. Nejdå, jag tycker det ska bli kul att jobba. Mmmm troligtvis.



Beställning.

 Det har blivit en beställning från H&M. En ny bikini som ska komma hem till mig. Undra om den sitter bra. Oftast är H&M bikinis bra. De sitter okej :) Jag klicka hem denna skönhet, så den kommer väl till mig om några dagar.


Bild: H&M



Biljetterna bokade!

Nu är biljetterna till Stockholm bokade. Den 26 juni åker jag och älsklingen till Sthlm. Hälsa på hans släktingar och bo hos hans syster blir det nog! :) Ska bli najs att komma iväg. Vandra runt och bara vara vi och shoppa lite grann :) Ska nog även ut och njuta av hans farmor och farfars lantställe. MYS! Den 30 juni åker vi hem till underbara Skåne igen. Sen drar 8 veckors heltidsarbete igång. Pueeeeww. Men men, det ska nog gå. (Precis som de andra åren när man sliter som mest på sommaren..)
Jag och K har varit i Tomelilla några timmar idag hos mina päron. Och nu är jag hemma igen. Sutiit lite på balkongen och stekt, men det blåste lite tyckte jag. Men ska ut igen en liten stund. Jag måste få färg på benen. Dom är kritvita. Det är det svåraste stället på min kropp att bli brun på.
Men först ska jag göra lite käk. Blir makaroner och köttfärssås! Ohoj, vilken lördagsmiddag. But, hey what the fuck! Jag orkar inte stå inne och göra världens godaste middag nu när solen skiner så, och dessutom ska jag vara instängd i ett kök hela dagen imorrn och göra käk. Ska jobba nu söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag.
Och på torsdag är det även dags för studentfirande. Kusinen tar studenten!

Nu - mat!



Blondare.


Jag vill att mitt hår ska bli ljusare och istället för att färga det så blev jag tipsad om dessa produkter från "Eorol kamomill". Jag har köpt ett schampo och ett blonderingsspray som används i duschen och sprayen efter duschen! Jag ska testa om det blir bra. De som tipsa mig sa att det var superbra! Jag köpte mina i en hälsokostaffär. Jag vet inte om det finns i andra vanliga affärer? Såg att de hade på internet med.




Bilder: Google




Regn?

Usch, jag vaknade och titta ut. Ingen vacker syn. DET REGNAR! Örk. Jag vill ha sol när jag är ledig. Har varit ledig mycket nu den senaste tiden, ser det som lite semester! :)
Jag vill ha ett jobb nu. Ett fast jobb. Slippa jobba överallt och bli inringd när som helst. Jag vill veta när jag ska jobba, veta att lönen kommer varje månad. Jag skulle till och med kunna sluta med mat.
Jag hade kunnat tänka mig att stå i butik. Typ klädesaffär. Får väl se hur det slutar. Söker jobb gör jag ju hela tiden.


Fan vilket väder. Tittade precis ut och hoppades på att solen skulle lysa. Jag vill dra med mig K ner till stan sen :)
Jag är lite sugen på ett par Converse skor. Ett par vita. Höga. det är rätt snyggt tycker jag! :) Får tänka på saken.

Bild: Zoovillage



Förresten.

Om jag inte har fel för mig så var det idag eller imorgon (osäker) Andreja togs ifrån oss. (Jag tror det är imorgon.) Det är hemskt, tiden bara rusar förbi. Har det redan gått ett helt år? Jag tänker på dig ibland ska du veta. Kan fortfarande inte fatta att du är borta. Man kunde inte annat än gilla dig. Du var älskad av alla. Hoppas du sover gott gumman!
Tänker på din familj och dina vänner extra mycket idag och imorgon!
Jag vet att du sitter som en ängel på ett fluffigt moln och vakar över oss!
Vi ses igen, en annan dag! ♥



Bild: google




Student?

Snart är det dags för alla studenter att fira att skolan är slut! Jag kommer aldrig glömma den dagen. Det var underbart... Går inte ens att beskriva känslan över hur glad man var! Här kommer en liten minnesbild från min student. Jag var oehört glad och lite (läs:MYCKET) påverkad av alkoholhaltiga drycker! Haha, njut!

Bild: Privat!


"Sjung om studentens lyckliga daaaaar...." ♥



Godmorgon!

Strålande solsken. Oj, kan dagen börja bättre? Nepp! I don´t think so!
Idag händer lite allt möjligt. Först ska jag, K och Nelly åka till Tomelilla och hälsa på mina päron och lillebror. Nelly ska få busa med Bamse :)
Sen ska K jobba idag ju så jag har bjudit upp mina grannar Malin och Therese på middag. Jag ska servera chipsgratäng, det är så smarrigt och jag vet att de är nyfikna på den ;) Ska bli mysigt...

De har förresten erbjudit sig att passa Nelly när vi ska åka till Sthlm i sommar. Ungefär 5 dagar! Hur snällt är inte det? Nu ska vi bara ta reda på om K får semester de dagar vi tänkt oss för så fall är vi borta 26-30 juni. Hälsa på lite släkt från K's sida. Ska bli mys!


Nu ska jag dammsuga bort all sand som finns i vår lägenhet. Så är det att ha en hund som älskar att bada i havet och då tar hon med sig halva stranden hem. Även om vi duschar henne varje gång så blir man verkligen inte av med all sand.




Vår lägenhet.

Ja, ni har sett bilder på vår lägenhet innan. Men jag tyckte det var dags för lite uppdatering för det har hänt lite nytt här :) Den 2 juni har vi bott här i ett år. Och vi bara älskar lägenheten (och grannarna)... Man kan inte göra annat... Beautiful.
Vi har lite stökigt på vissa av bildera. Sorry.

Här är en bild från balkongen.
Svärfar ♥ har byggt båda borden :) Skitbra har det blivit.


Här är en till bild på underbara balkongen!


Vår vackra innergård. Där är verkligen jättefint nere.


Vårt vardagsrum. Förlåt för oredan på bordet!


Mera vardagsrum!



Vardagsrum.
(om någon undrar varför det finns en nätdörr så är det bara för att katterna inte ska smita.)


Vardagsrum
. Våra soffor. Min pojkvän syns även på bild.


Vårt datarum.

(Det är det enda rummet i hela lägenheten som jag avskyr. Svårt rum att inreda och fula färger)


Hallen


Hallen



Mer hall.



Badrummet



Köket


Köksbordet



Sovrummet


Sovrummet



klädkammaren


klädkammaren


Detta är vår lägenhet! Vad tycks? :)

Bilder: Privata





Fucking dyrt.

Hur fan ska man ha råd att ha bil? Hallå!? Min kära vän Anna berätta för mig igår att bensinpriset ligger just nu på 13.49 kr/litern här hos oss i Ystad. Whaaaaat? Jag som behöver tanka! Jag tänker inte tanka just nu. Jag använde inte bilen igår och jag ska inte använda den idag. Helt sinnes dyrt. Jag vet att det handlar om miljön och blablabla... men hur ska man ta sig till jobbet när det inte går bussar/tåg? Berätta för mig hur jag ska ta mig dit, och lägg ner diskussionen "Cykla". För jag bor i Ystad och oftast jobbar jag på Ingelstad Kalkon som ligger utanför Tomelilla, och det är kanske 3 mil dit (på ett ungefär) och jag börjar kl 06.00 på morgonen och då är man inte så pigg på att cykla 3 mil, så det är inte ens lönt att diskutera det med mig. Men kan någon vänlig själ berätta för mig då hur man ska ta sig till jobbet utan bil? Och bensinpriset ska bara öka. Hur fan ska det sluta?
Vi kan tacka moderaterna för mycket. Pucko!

Bilden har jag lånat från Google.

Protestera du med!

Update: Okej, allt är kanske inte moderaternas fel, men de har gjort så mycket annat med. Så jag tycker dem är pucko!



Promenad

Nu ska jag ta ut Nelly på en promenad och möta upp min söta kompis Emelie! ♥ Vi ska gå en liten runda och sen dra hem till mig igen. Senare vid 20.00 kommer nog även Anna, men Emelie skulle nog tyvärr ta tåget hem vid den tiden. Men en liten stund hinner vi träffas iaf. Ska bli kul att träffa mina girls! Var ett tag sedan. Eller ja, Anna träffa jag ju i fredes. Men Emelie det var en tid sedan vi umgicks! Så det ska bli mys!
Vart är den härliga värmen som fanns hos oss för någon vecka sen? Jag vill ha värme. Jag vill ha färg och fler fräknar!

Nu är även min blogg flyttad till den nya plattformen! Är det någon skillnad måntro?

Nepp, nu måste jag rusa!

Måste även berätta att jag har två underbara grannar som jag gillar stenhårt! Glad för att jag fått lära känna er! Har så kul med er! (En liten hälsning till Malin och Therese) ♥

Ha en fin kväll.

Bild: Google.



Mobilen

Igår kom mobilen hem till mig. Jag hade rätt, vi blev kompisar direkt, hon och jag! Väldigt fin var den!
Nu ska jag ta en dusch. Och slänga ruccola salladen med räkor som jag gjorde igår kväll, men jag blev magsjuk av räkorna! Synd, för det var gott.

Men men, funderar på att göra pannkakor till frukost. Vad säger Johanna om det som har blivit hälsoredaktör?...(viskar....på tidningen Solo i Sthlm...) Hoppas det går bra Johanna! Vi kommer och hälsar på i sommar!


Ha en bra dag!



Strålande dag igår.

Igår var det superhärligt väder. Jag var ledig och solen lyste! Great! På eftermiddagen bjöd jag upp mina kära grannar Malin och Therese på fika. Och vi satt på balkongen och myste med cappuchino, honungsmelon och kakor :) Mums! Och mysigt hade vi! Senare på kvällen så åkte jag och Therese till hundstranden och bada med hundarna ;) Vi har nästan gjort det varje kväll denna veckan... Supermys!
Igår när vi var på hundstranden, så kom det en man som jogga och Nelly sprang lite bakom honom för hon trodde att han busa med henne. Då vänder sig mannen om till oss och skriker:
Mannen: - Ni får fan ha hunden kopplad.
Jag skrek tillbaka: - Detta är för fan en hundstrand.
Mannen: Det spelar ingen roll.
Jag: Nehe, va inte här då.

Vad gör sådana människor på en sådan strand? Det finns skyltar om att hundarna får bada där. Det är den enda stranden i Ystad som hundar får bada på. Han kan ju springa på alla andra stränder. Jävla pucko!

Hoppas min nya mobil kommer idag.
Nu ska jag strax ringa mamma och fråga om jag och Eva kan komma och käka frukost där. Om nu Eva vill. Hon har fortfarande inte sett Bamse ;)
I eftermiddag kommer nog farmor och farfar hit och fikar! :)

Ha en bra dag!



Förresten...

Ni som skrev att jag skulle fortsätta skriva.... Varför kommenterar ni aldrig annars då?

Ni är tråkiga.. Ja, det är ni! Se för böveln till att kommentera. Annars tröttnar jag.
Bara em liten synpunkt. Nu ska jag fortsätta mitt "tillfälliga avbrott"...

Bye.



Ny förmåga

Imorse försov jag mig för första gången. Har aldirg någonsin hänt förr. Men det kan jag tacka min cp mobil för. Den har varit knas länge. Jag ringde Telenor och fråga när det var dags för mig att få en ny mobil? Och killen som jag prata med fixa så att jag fick en ny hemskickad om 2-3 dagar. Great. Jag skulle ändå förlänga abonnemanget så jag gjorde det lite tidigare nu bara ;)
Min nya vän heter "Sony Ericsson k530i", och jag tror vi kommer gilla varandra direkt. Det kommer vara kärlek vid första ögonkastet. En röd pärla kommer det bli. Fick även en Ipod till och det är aldrig fel. Och han var så trevlig så han gav mig 500 fria sms med ;) Nice. Om 2-3 dagar kommer den. Jag längtar!


Så här kommer skönheten se ut. ♥
image676
Bild: Google



Tillfälligt avbrott.

Tillfälligt avbrott. Jag läser era, men har tröttnat på att skriva. Kanske skriver jag snart igen, kanske inte?
Vi får se.
Det är nog inte så många som saknar mig ändå! Skriv så fall en kommentar! ♥


Hejdå på ett tag!



solen

Ursäkta att jag är borta från bloggvärlden. Men det finns ju viktigare saker att göra ;)
Solen skiner. Och det är härligt. Har kjol på mig idag, det var ett tag sedan! Trevligt!
Jag och Nelly tog en morgon promenad imorse när K låg och sov, det var så skönt.
Har även varit ute med grannhunden i rastgården så de har fått busa ;)

Nu ska jag och K snart köra till Tomelilla. Han ska jobba och jag se se om farmor och farfar är hemma, och så kör jag väl till föräldrarna lite så Bamse och Nelly får leka :)

Ha det bra!



RSS 2.0