Valborg.

Såja, då var denna arbetsdagen också avklarad. :) Bara två dagar kvar nu sen är jag ledig på söndag. Ska bli gööööött!
Jag struntar i att köra till Sövde ikväll med vännerna, jag orkar inte. Verkar farligt att elda också i denna jävla blåsten. Fan vilket stormväder, men det är ändå ganska varmt. Skumt!

Hittade en söt klänning på Lindex hemsida. (Bilden är lånad därifrån).
Är det något man skulle kunna ha på ett bröllop? Med en vit kort kofta och ett par söta skor?

Later.



Onsdag.

Strålande solsken. Härligt. Har precis bytt om till bikini och ska sätta mig och läsa på balkongen och koppla av.
Har jobbat min 8:de dag idag. På Österportskolan var jag idag. Jag trvis som fisken i vattnet. ♥ Ska jobba där mån-fre nästa vecka med. KUL! :) Tråkigt för Kristina dock.
imorgon är det valborg och då ska jag jobba på Vigs ängar. Tror jag skippar grillningen i Sövde imorgon kväll. Känns långt att köra för lite grillning, sen ska jag ändå upp och jobba på fredag morgon. Får se hur jag gör. Sla bestämma mig ikväll.
Ikväll blir det nog en promenad med Anna och Emelie. Och Nelly givetvis! :)

Vi hörs!
Trevlig valborg om vi inte hörs!

Kristina - krya på dig, hörde att de blev sämre med knäet? Tråkigt. Vi ses!

Later.



Tisdag.

Då har man jobbat sin 7:de dag idag.. Bara 4 dagar kvar. Måste jag skriva att jag är trött? Jag somnade halv nio igår och märkte inte ens att K kom hem igårkväll. Då är man trött. :)
Imorgon jobbar jag på ÖP, tors-fre är jag på Vigs Ängar. Lör ska jag servera på en 20 års fest i sjöbo.
Valborg innebär grillning i Sövde med mina kära vänner, tyvärr jobbar K.
På fredag ska vi hem till mina päron på grillning.
Nu ska jag fixa käk. Youghurt i en skål. Avancerade saker. Hänger ni med? ;)
Har tränat idag, pluspoäng till mig. Ska gå en runda sen med Nelly också.

Sa jag att jag är trött?
Nej, jag tänkte väl det ;)


Later.



Fint väder.

Så då har man jobbat 5 dagar nu, då är det bara sex dagar kvar. Ska servera på lördag kväll och det hade jag glömt bort. Så jag jobbar 11 dagar i streck! Wiiiieeehooo. Haft en stressig dag med mycket att göra idag.
Nu ska K och jag käka varsin pizza.
Ikväll blir det nog promenad med Anna och Emil.

Later.



Torsdag.

Imorse blev jag inringd till österportskolan! Aldrig varit där innan men det klara jag galant. Var med och gjorde salladsbordet. Kan säga som så att det var väldigt stoooora mängder av allting, jämfört vad man är van vid. :) Städa sedan den stora matsalen när lunchen var slut. Ska dit och jobba på måndag och onsdag nästa vecka med! KUL! :)
Ibland har man inget jobb alls och nu har det bunkrat ihop sig och nu ska jag helt plötsligt jobba 9 dagar i streck. Igår jobbade jag på Vigs ängar, idag på ÖP. Imorgon, lördag och söndag på Vigs Ängar, måndag ÖP, tisdag Vigs Ängar, onsdag ÖP, torsdag-fredag på Vigs ängar. Så där kära vänner, då har ni mitt jobb-schema också. haha.
Men jag måste säga att det var väldigt kul att jobba på ÖP idag. Väldigt trevliga människor får jag säga.

Har precis varit och tränat på Nautilus och när jag kom hem så dammsuga jag hela lägenheten (finns det något tråkigare?). Och nu innan jag tar en välbehövlig dusch så ska jag gå en runda med Nelly. Ska bli så skönt. Riktigt härligt väder ute.

Vi hörs igen när jag har tid.
Och förresten, krya på dig Kristina, jag vet att du läser bloggen! ♥

Later.

Bild: Google



Tisdag.

Hello darlings! Tisdagen börjar ta slut och vad har hänt idag då? Tränat på Nautilus, promenerat, läst ut boken som jag tipsade om igår. Käkat, promenerat ännu mer. Varit en runda ute på torpet.

När jag och K och Nelly tog vår morgonpromenad så mötte vi upp Lee och hennes hund Pajas och hennes "lånehund" Milo som hon passar ibland. Pajas och Nelly brukar ofta leka men idag så blev det bråk. Pajas attackera Nelly. Hon fick ett blodigt sår uppe på huvudet. Det var jävligt läskigt. Nelly har aldrig direkt råkat ut för det innan så hon blev väldigt chockad. Hon ville typ springa därifrån. Ingen rolig situation direkt. Men det är väl sånt som händer, hoppas bara att det aldrig händer igen.

Nu ska jag njuta av sista kvälls-solen på balkongen en stund sedan får jag väl hoppa in en runda i duschen.
Imorgon är det jobb mellan 12-16. Vigs Ängar.


Later.



Boktips!

Bra bok!

"En sann berättelse om en ung pojke som blev sviken av den person han älskade allra mest - sin far. Från det att Duncan var fyra år blev han utnyttjad av sin pappa. En fruktansvärd hemlighet som han bar på sina små axlar. Uppvuxen i ett hem där sjuka ritualer var en del av vardagen, blev Duncan manipulerad, retad och sexuellt utnyttjad av sin egen far. Övergreppen pågick i tio års tid och satte djupa sår i den unga själen. Sår som ledde Duncan in i missbruk och kriminalitet. När han en dag som vuxen ser sin pappa hand i hand med en liten pojke bestämmer han sig. Det handlade inte längre bara om honom, andra tvingades uthärda samma sak. Han anmäler sin far för sexuellt utnyttjande av barn. Det här är hans skakande berättelse om hur han tog tillbaka makten över sitt liv"

Text och bild lånad här

Later.




Promenad.

Nu har jag och Nelly varit ute på en långpromenad. Riktigt skönt väder! Och Nelly är helt slut nu. Nu ska jag snart ta ett skutt in i duschen och slänga på mig myskläder. High fashion kallas det ;) eller inte kanske! Haha.
Mötet på ams gick bra. Känns skönt när allt klaffar!

Later.



Godmorgon!

Ledig idag verkar det som. Ingen som ringde och väckte mig. Skulle egentligen träna idag men jag väntar nog till imorgon, har sån träningsvärk plus lite ont i axeln. Så jag drar dit imorgon istället.
Nu mellan 8.30-9.00 ska vi köra ut till torpet och lämna en sak och samtidigt käka frukost där. ;)
Måste ha tag i min a-kassa idag, måste fråga lite saker för från och med idag så är jag med i "Jobbgaranti och aktivitetstöd för ungdomar" genom Ams (arbetsförmedlingen) så att man kan jobba deltid som jag gör på så många olika ställen, för annars hade det snart inte funkat med den nya deltidsregeln. Men jag måste ha tag i dem idag. VIKTIGT, men det är skitsvårt att få tag i dem, även på deras telefontider.

Aja, nu får jag väl klä på mig lite och hoppa ur pyjamasen!

Förresten vet någon om det finns någon Telenor butik som ligger nära Ystad. Förutom Malmö? Min mobil är knäpp och palla köra lite Malmö bara för det?

Later.



Söndagsmiddag!

Nu anländer snart mina föräldrar och svärföräldrar. Vi ska bjuda på middag idag. Det ska serveras Entrecoté, potatiskaka, sallad  och tre olika såser till: het tomatsås, gorgonzola sås med champinjoner eller Bearnesås (till pappsen som är kräsen) ;). Till efterrätt blir det jordgubbspannacotta med en jordgubbsås.
Nu ska jag tända lite ljus.
Har varit riktigt duktig idag, dammat, putsat några fönster, dammsugit (igen). Ja vi har varit igång hela dagen. har hunnit med en promenad också med Nelly.

Ha en härlig söndag!

Later.



Lördag.

Jag har dammsugit, svabbat golv, diskat och rengjort toan. Hur duktig är inte jag? Men det slutar inte där, nejdå. Jag har även tränat på Nautilus och varit ute på en 1½ timmes promenad med K, Nelly, Anna och Emil.
Varit en runda i Tomelilla och hälsat på föräldrarna. Och nu ska jag alldeles strax laga till lite korvstroganoff.
K jobbar som vanligt, och efter middagen ska jag och Nelly gå på en promenad till. Fan vad det är skönt att ha hund, har man tråkigt så är det bara att promenera med hunden. Gött!
Nej, ut en liten runda på balkongen och fånga lite sol på mina fräkniga kinder och sen matlagning.

Ha en nice lördag!

Later.



Fredag.

Då har denna dagen också susat förbi. Har jobbat hela dagen på Vigs Ängar. Mycket att göra. Phheew. När jag kom hem så la jag in räkningarna på internetbanken. Gud vad räkningar är trååååkigt.
Efter middagen som K lagade till så åkte vi till stranden och gick en promenad med Nelly. Hon badade också! :) Sötnöt!
Sen slängde jag av K och Nelly hemma så K kunde duscha Nelly i lugn och ro medans jag tog en tripp till Willys. ikväll blir det glass! :) Mums!

Imorgon är jag ledig, men K jobbar. Men imorgon ska jag nog bara vara hemma tror jag. Kan vara rätt skönt ibland.

Nu är det filmtajm!

Later,



Dagens lilla.

Liten update nu.
Dagen.
Inringd till vigs ängar.
Tränat
käkat
promenerat med Nelly.
Nu ska jag duscha!
Imorgon jobb.

Later.



Boktips!


Den här boken av Katarina Wennstam läste jag ut igår. Jag läste ut den på 2 dagar.
Jag kunde inte hålla ögonen borta ifrån den. Den var så spännande.

Handling:
" Jonas Wahl är framgångsrik advokat. Han har en stark och vacker fru, fina barn och ett i varje detalj designat hus. Jonas karriär har tagit ordentlig fart och han har fått ett erbjudande från TV att kommentera en traffickingrättegång som dominerar Sveriges nyhetsbevakning. Vad ingen vet är att han spelar ett mycket högt spel i medias strålkastarljus. Hustrun Rebecca hanterar sin chefsposition på TV perfekt och borde kunna luta sig tillbaka då barnen mår bra och alla berömmer henne för deras vackra hus. Men det finns en krypande känsla av att allt inte står rätt till och Rebecca undrar ofta vad Jonas gör alla kvällar han jobbar över. Men hon är en kvinna som har gjort förnekelsen till en konst och som ständigt putsar på familjens fasad - utåt sett en lyckad yrkeskvinna, mor och maka, men inombords växer tvivlen kring livet och äktenskapet. Samtidigt utvecklas deras 14-åriga dotter Emma snabbt och hennes begynnande sexualitet pockar på. Emma lockas och skräms av sina egna fantasier och omvärldens reaktioner.

Skammen bränner - men vem är det egentligen som är skamlig? Smuts är en spänningsroman och ett starkt familjedrama som landar mitt i debatten om sexköp och trafficking. Det är en skarp skildring av en värld där mäns rätt till kvinnors kroppar står över allt annat och där domstolarna väljer att titta åt ett annat håll."


Bild och text lånad härifrån



Nämen Hejsan!

Tjabba tjena hallå! Dagarna susar förbi 190 km/h. Vår 4 års dag var mysig, vi tog en härlig promenad med vår älskade hund, spendera största delen av dagen ute på balkongen där vi solade och hade det mys. På kvällen käkade vi på Marinan. Stor besvikelse. Vi beställde in kycklingspett med tzatsiki och klyftpotatis. När jag skar i kycklingen och stoppade den i munnen så var den alldeles kall (färdigköpta kycklingspett så de var iaf inte råa) så jag kalla på servitrisen och sa som det var att jag inte ville äta kall kyckling. När den kom ut andra gången så var kycklingen bara ljummen, men jag orkade inte vänta längre så jag åt det som var varmt. När servitrisen kom igen till vårt bord så berättade jag återigen att kycklingen inte var varm och då fick jag och K varsin efterrätt som tröst. När vi gick in och skulle betala så träffade vi K's gamla chef (som äger stället) och hon skämdes så för att kocken inte hade serverat oss varm mat så vår nota skulle egentligen gå på 340 kr men vi fick allt för 250 kr. Då kändes det lite bättre. Men jag vet iaf att jag aldrig ska beställa in kycklingspett fler ggr. För det första att de inte var varma och för det andra för att det var färdigköpta spett som smakade snusk! Men men, vi hade det mysigt iaf ute på uteserveringen nere vid havet :) Fin dag iaf! ♥

igår hände inte jättemycket. Jag satt på balkongen hela eftermiddagen och läste en bok. Mycket härligt och färg fick jag också. och 30 000 nya fräknar ;)

Idag började jag dagen med att renbädda våra sängar, dammsuga och tvättade våra täcken. Så härligt det ska bli att krypa ner ikväll! :) Har även varit på möte nere på Ams (arbetsförmedlingen). Ska gå med i Aktivitetstöd (jobbgaranti för ungdomar) nu, istället för att få ersättningen från A-kassan. Det funkar inte med deltidsregeln när man jobbar som jag. För då hade jag snart inte fått någon ersättning när dem dagarna var slut. Ja, det tugget ska jag inte tråka ut er med. Det är så jävla rörigt ändå ;)
När mötet var klart så lagade jag middag. Panerad fisk med potatis/palsernacks mos med "morotsallad" (rivna morötter, rödlök, gräddfil, citronsaft och vitpeppar). God middag och jag är mätt som fan :) Tog en promenad direkt efter maten och nu ska jag bara slappa och jag hoppas att jag blir inringd imorgon, nu har jag inte jobbat sen i fredes. (Börjar klättra på väggarna).

Ne nu ska jag ta ett skutt mot soffan!

Later.



4 år!

Idag firar jag och min älskade K 4 år tillsammans. 3 år som förlovade.
Jag älskar dig mitt hjärta!
Du betyder allt för mig!


Bild: Google



Påskdagen.

Kvällen igår var trevlig, trots en livlig disskusion som verkade leda till sura miner. Men en sak är säker, jag får ha en egen åsikt om det hela, det var inte bara jag som tyckte så. Men men.. Annars var kvällen rolig. Var hemma vid 23. Ville inte att K skulle sitta helt ensam på självaste påskafton!
Idag var vi en runda i Tomelilla hos mina kära föräldrar. Jag lämna en bukett tulpaner till dem och ville önska dem en trevlig påsk även om den börjar ta slut ;) Mamma blev glad iaf! :)
När vi kom hem så tog jag fram en bok som jag velat läsa länge men ändå inte riktigt haft lust till, och satte mig på balkongen i bara BH och knälånga leggings och började läsa, sida efter sida.
Nu har jag dock gått in för jag brände mig lite känner jag. UNDERBARA väder!

Nu kallar duschen på mig, sen ska vi på middag hos svärföräldrarna på Torpet. Mysigt. Och de kommer och hämtar oss så jag kan njuta av lite vin ikväll. Najs ;) Blir taxi hem senare ikväll.
Nelly ska få följa med ikväll, hon stormtrivs ju på torpet!

Trevlig påskdag!

Later.



Dagens Geli.

Nu är man fixad för kvällen. Tänkte ni ville se min nya skjort-klänning som jag köpte idag för 199 kr! :)
Ursäkta min skitiga spegel ;)


  • Skjorta - Unos kläder
  • Jeansleggings - Gina tricot
  • Strumpbyxor - H&M
  • Vitt linne - JC
  • Klocka - Guldfynd
  • Halsband - Glitter
  • Skärp - H&M
Och till det blir det mina vita "Converse kopior". Och en svart skinnjacka och en svart axelremsväska.

Nelly tittar på mig när jag fotar ;) Hon tror nog att jag är knäpp som fotar en spegel ;)

Later.



Glad påsk!

Då var det lördag och påskafton ikväll. Dagen började med ett gympass tillsammans med K på Nautilus. Skönt. Nu har vi fixat medlemskap där. 279 kr för oss båda. Blir typ bara 140 kr per person och det är billigt ;)
Vi har även tagit en promenad med Nelly. Jag ska alldeles strax bege mig ut på en promenad igen med Nellsan.
Ikväll ska jag till Gärsnäs på middag hos Rebecca. Trevligt att träffa en massa vänner. Synd att K jobbar ikväll :(

Har handlat lite saker idag. En ny bikini på H&M. En svart med gulddetaljer och lite volangkant. Även en rutig oversize skjorta som jag ska ha som klänning till mina ljusa jeansleggings.
Har även handlat en fin tulpan/påsklilije bukett som Rebecca ska få ikväll :)

Nej nu ska jag ut med Nellsan i fina vädret!

Trevlig påsk på er!

Later.


Bild: Google



Långfredag.

Jobbat idag. Storhelgsersättning kallas det! Kaaaatchiiiing i kassan ;)
Jag och K har precis käkat förrätt. gratinerad Baconlindad grön sparris med ädelost. Jag är väl inget direkt fan av sparris. Men när det var inlindad med bacon så var det faktiskt ganska smarrigt.
Och nu har vi använt grillen för första gången i år! Grillad fläskflie med stekta färskpotatis med grönsaker och "Jensens Favorit sås". Det ska vi njuta av alldeles strax. K lägger upp på tallrikarna nu :) Till efterrätt blir det maraboukräm med vispgrädde. Japp, vardagslyx kallas det ;) Haha. Det är faktiskt fredag. Vi har även bunkrat upp med coca cola, godis och cheeseballs! :)
Efter middagen ska vi ta en härlig lång promenad med Nelly. Blir nog en runda ner till jakten skulle jag tro! :)

Ha en mysig påskhelg!

Imorgon ska jag nog till Rebecca ooch träffa lite vänner. Älskade Anna har anlänt till Sverige nu. har pratat med henne i tele! ;)

NU MAT!

Later.



Onsdag.

Go'kväll! Då var man ledig idag. Vaknade astidigt men låg kvar i sängen och kollade på "Vakna med the voice". Mysigt att ligga bredvid en sovande K och Nelly ;)
Var på invigningen av Netto idag, kul med en ny butik. Köpte lite allt möjligt. Lite scraap booking saker och sånt.
När K hade varit och tränat så tog vi en skön promenad med Nelly innan K skulle sticka till jobbet.
Kl 15.45 så befann jag mig nere på Natilus för att köra ett gympass med en personlig tränare. Det gick hur bra som helst, inrikta mig ganska mycket på axel och rygg, då jag har haft problem med axeln.
K och jag ska skaffa oss ett familjemedlemskap där vilken dag som helst. Gud så skönt det var när man var klar med träningspasset. Kände mig riktigt duktig. Direkt när jag kom hem så tog jag en skön promenad med Nelly innan jag tog en dusch, det var tur det för fan vad det var kvavt i luften så jag var så vaaaarm när jag kom hem.

Nu är man nyduschad och fräsch. Jag satt och scraapa lite innan. Gjorde ett "välkommen hem" kort till Anna som anländer till Sverige igen på fredag. Som jag saknat henne.

Nu ska jag kolla på "Halv åtta hos mig" snart, sen blir det en promenad till med Nelly tsm med Aaron och Nellys syster Misty! Ska gå och leka på den stora gräsmattan som ligger nära både Aaron och mig! :)

Later.



Tisdag.

Jobbat idag från 7.00-14.30 på Bellevue. Stressig dag och framför allt tung dag. Mycket varor som skulle plockas upp. TUNGT för axeln och ryggen.
Jag har bokat tid till ett gympass imorgon med en personlig tränare på Natilus i Ystad. Ska nog bli bra, behöver verkligen träna upp mina muskler i rygg och axlar, efter skadan.
Ikväll har jag träffat Aaron och hans hund Misty (Nellys kullsyster). Vi har lekt på en stor gräsplätt. De hade kul som vanligt och nu är Nelly så trött så hon sover i soffan ;) ♥ Vad har jag gjort utan mitt hjärta Nelly, hon gör mitt liv mycket roligare!
Nu ska jag snart kolla på "Halv åtta hos mig" och sen är det Desperate Housewifes! Kommer nog bli spännande.

Min nya favorit låt som jag sjunger på dagligen! :) Måns Zelmerlöw - Hope and glory (aukustisk version). Mycket bättre än orginalet. Lyssna och bli kära! ;)





Måndag.

Jobbat idag mellan 8.00-13.00. Lagom!  Hahha! ;) kul dag på jobbet. Daniella sjöng på låten "Caramia" imorse och sen har alla gått och sjungit på den hela dagen ;)
Har dammsugit lägenheten. fan vad det är trååååååkigt.

Nu ska jag snart ut till Fredriksberg med hunden. Ska möta upp Anders, hans hund Alex och kanske hans flickvän skulle följa med också. Kul att träffa henne! :)

Hoppas ni får en fin kväll.
Förresten så ska jag nog börja på gym. Natilus. Ska nog skaffa familj-gymkort tsm med K. Blir billigare. Måste ju träna upp axeln och ryggen. och träna är väl aldrig fel ;)


Förresten så hatar jag låten "snälla, snälla" med Caroline Af Ugglas. Den spelas överallt och jag blir knäpp. KNÄPP!


Later.




Söndag.

Då var det söndag och jag förväntade mig samma härliga väder idag. Men ikke. Det har varit molnigt hela dagen, men ganska varmt väder ändå. Men roligare när solen tittar fram.
På förmiddagen pysslade vi i köket. Jag gjorde fina ettiketer till våra flaskor med olja och sånt, och även våra burkar med mjöl och annat. Och jag rensade skafferi och andra skåp.
K rengjorde ugnen. Det är nog ett av de tråkigaste sakerna man kan göra. Men fin blev den!
Kl 13 bjöd Lillebror och Sandra på middag tsm med våra föräldrar, farmor & farfar och morfar. Kalkon porterstek med kokt potatis, portersås, gele, inlagd gurka, och rostade rotsaker. Riktigt smarrigt! :) Lillebroren hade verkligen ansträngt sig, han hade bakat muffins också! :) Roligt att se att lilla latmask-lillebroren har ett städat och fint hem istället för hans tonårsrum ;)

Nu ska jag och K ta en promenad med Nelly.
Sen blir det soffhäng.

Later.



Kalas.

Nu ska jag alldeles strax cykla till Jörgen och Linda och fira födelsedag. Det blir skinnjackan idag, fryser väl ihjäl när jag cyklar hem sen, men den tiden den sorgen! :) Dagens klädsel blev jeansleggings från Gina tricot (jag är fortfarande besviken på att de kasar ner, får fixa det på nått sätt!) Svart ganska kort klänning från Åhlens, rosa scarfs runt halsen, silverklocka från Guldfynd och håret hänger löst. Ingen hästsvans idag inte ;)
Nu ska jag leta upp Jörgens present och gömma lite godis så Nelly har något att göra en stund när jag går ;) Eller så räcker det att ge henne ett grisöra sen skiter hon i mig ;) Sötnöt!

Ha en trevlig lördagskväll! ♥

Later.



Connie Talbot

Svärmor visade mig några klipp på Youtube innan på en liten flicka som slog igenom i Talang i Amerika. Då var hon 6 år gammal och sjöng fantastiskt. Jag tror hon är 7 eller 8 år gammal idag. VILKEN RÖST hon har. Så jävla söt tjej som kommer gå långt tror jag.
Hittade denna låten, kan ni fatta att det lilla flickebarnet sjunger med denna fantastiska röst!? LYSSNA!


Connie Talbot - Three Birds.
Lånad från Youtube

Later.



Frukost.

Idag blev det frukost ute på torpet, alltid lika mysigt där ute! Vädret idag är wonderful. Har spenderat nästan hela dagen på balkongen. Ska alldeles strax gå ut och gå en runda med Nelly, för ikväll ska hon vara ensam lite då jag ska iväg och fira Jörgens födelsedag!
Har sökt ett jobb idag, hade varit kul om man fått det. Men vem lurar jag? I dagens Sverige får man inga jobb, känns det som. Jag vet inte hur många jobb jag har sökt alltså. Men men, min tur kommer väl!

Later.



Mamma <3

Idag följde jag med mamma och min pappa till Landskrona för mamma skulle operera axeln, (inget allvarligt). Så medans älskade mamma låg på operationsbordet så fick farsan och jag sysselsätta oss, vi åkte till "Familia" I Hyllinge och sedan Väla Centrum i Helsingborg. Det enda jag shoppade var ett "Hårlasso" så man kan göra en lite roligare uppsättning än hästsvans i håret :)
Sen hämtade vi älskade mammsen igen och gav henne en present. Hon mådde faktiskt bra, man kunde inte ana att hon hade blivit sövd och opererad iaf.

När jag kom till Ystad igen så satt jag och K på balkongen i säkert en timme, det var strålande väder ute! Så idag välkomnar jag alla mina nya 1000 fräknar på kinderna! NU ÄR DET VÅR! :) ♥
Nu har vi precis gått en runda nere på stranden, Nelly hoppade och plaskade so vanligt i havet!

Nu ska jag renbädda sängen. Täckena har hängt ute på balkongen så de är härligt fräscha! :)

Later.



Torsdag.

Då var det torsdag idag. Veckorna bara susar förbi som vanligt. Läste på VAKNA! med the voice att det bara var ett aprilskämt att Jakob skulle fått sparken.. Rätt dåligt aprilskämt, men jag misstänkte det. Men men, kul att han är kvar i tv-rutan!
Idag har jag jobbat på Vigs Ängar. Bakat större delen av dagen. Sockerkakor, chokladkakor och diabetes/glutenfria kakor. Men det sjuka var att jag glömde hälla i det smälta smöret i sockerkakorna så det såg lite roliga ut, men de blev goda ändå! ;) Snacka om förrvirrad, jag hade ju stått och smält smöret, och sen glömmer jag att ha i det i smeten? HALLÅ? Vakna Geli! Haha.

Nu ska jag ta en härlig promenad med Nelly i solskenet. Vi hade det mysigt igår när vi träffade Anders och hans hund Alex. Hundarna kunde härja fritt, det är så det ska vara! :)

Later.



Välkommen härliga vår!

Solen strålar och jag är på strålande humör! Ahhh hoppas våren är här för att stanna nu! :) Nu ska jag snart sätta Nelly i bilen och bege mig ut mot fredriksberg och möta upp Anders och hans hund Alex. Hundarna kommer nog ha jätteroligt och det ska bli kul att snacka lite skit med Anders, det var ett bra tag sedan kan jag säga! :)
Synd inte K är hemma ikväll, för då hade vi kunnat grilla så hade jag sluppit äta min tradiga middag som jag åt innan. Makaroner med biffar och ketchup.. Tadam... så rolig var min middag ;) Palla säger jag bara! Hur kul är det att laga middag till sig själv?

Idag har jag och K köpt nya gardiner till vardagsrummet. På hemtex. Ett par vita gardinkappor, tror jag det kallas! Köpte även en fin liten oljelampa!

Sorry för dålig kvalitet, men har som sagt en kass kamera.
Här ser ni gardinerna i vardagsrummet. Helt vita, med små vita mönster i.
Väldigt tunna och fina! Köpta på hemtex.


En söt liten oljelampa som står i vårt köksfönster.Köpt på hemtex.


Angelica ville se en bild på vårt vita överkast som vi har i sovrummet.
Kommer från Hemtex det också.


Bilderna är privata.

Later.



Aprilskämt?

Imorse när jag kollade på "VAKNA! med the voice" så fick man reda på att Jakob Öqvist hade fått sparken pga ett dåligt skämt som han gjorde förra veckan. Jag hoppas verkligen det är ett aprilskämt, för Jakob är så jävla rolig. Och inte kan man väl ge någon kicken på grund av något sånt? En varning men kicken låter konstigt? För att han visade rumpan?
Hoppas bara det är ett kasst aprilskämt. För om det nu är ett aprilskämt så är det verkligen inget att skoja om.
Och om det inte skulle vara ett aprilskämt så tycker jag det är väldigt tråkigt att Jakob ska få lämna VAKNA!. Hoppas han är kvar i tv-rutan imorgon! Han är roligast i VAKNA! :)


Bild lånad från VAKNA! med the voice!




Onsdag.

Onsdagen har anlänt. Jaha, vad innebär denna dagen? Ja.. Inte speciellt mycket. Kanske tvätta lite. Och ikväll ska jag träffa en gammal killkompis - Anders förmodligen och ha hund-dejt! Haha! Vovvarna ska få leka på något stort område så de kan springa av sig :)
Blev bortbjudna på middag på söndag. Till Lillebror och Sandra! :) Kul!

Neepp, av med pyjamasen och på med kläder.
K är och tränar och kommer nog hem snart. Då blir det en snabb sväng ner till stan för att köpa en 10 kg säck med mat till Nelly. Och hitta någon liten present att ha med sig till Lillebror på söndag.
Blir även en promenad med Nelly.

Där har ni min fullspäckade dag ;) Haha. Så intressant är min onsdag.
Imorgon blir det jobb på Vigs Ängar.
Fredag ska jag följa med morsan till Landskrona för hon ska bli opererad.
Lördag ska jag kanske jobba, annars är det bara Jörgens födelsedagskalas inplanerat på kvällen.

Later.



RSS 2.0