Rockband

Vi har precis köpt "Rockband" till vårt Nintendo wii. Så nu ska det rockas med el-gitarr och trummor och mick! Fast micken lär aldrig bli använd ;) Haha. Ska bli väldigt roligt iaf..



Bild: google

Later.
Rock on ;)



Gladiator-girl?



Ja, som sagt detta året skulle jag gärna hoppa omkring i ett par schyssta gladiator sandaler. Det är riktigt snyggt och förra året hittade jag inga snygga till bra pris. Men dessa två godbitar har en fin prislapp på sig. Jag vet inte om jag ska beställa eller inte. Så fall lutar det nog åt Halens sandal för de ser riktigt snygga och sköna ut. De från Ellos ser inte helt fy skam ut heller. Vad tycker ni sötnosar? Vilka hade ni beställt?

Gladiator sandaler - hiss eller diss?


Later.



Fredag!

Godmorgon sötnosar. Min dag startade kl 07.30. Skulle iväg och göra ett cellprov hos gyn. Har varit med om trevligare upplevelser om man säger så ;) Men när man blir 23 år så blir man kallad. Så nu är den saken ur världen.
Har hunnit med att handla också. Blir kyckling till middag!
Det hjälpte att spy galla över A-kassan igår, för idag när jag ringde dem så var mitt ärende klart och nästa vecka kommer mitt bankkonto få lite pengar ;)
Ikväll ska vi hem till Anna & Emil och umgås lite! Ska bli trevligt. ♥
Nu ska jag snart ta ut Nelly på en promenad. K jobbar lunch idag så jag är ensam hemma.
Ska även packa in inflyttningspresenter i en massa cellofan som min lillebror Joakim och Sandra ska få. Min bror flyttar hemifrån den 16 mars, blir sambo med sin Sandra (som för övrigt är en jättesöt tjej). Det har blivit en massa småplock som kan vara bra att ha när man flyttar :) Såsom salt, kryddor, te, grytlappar, bordstabletter, tändstickor, disktrasor m.m. Blir nog uppskattat!

Later.



Somnade.

Igår somnade jag när jag såg Greys anatomy. Hur fan kunde det hända? Goooosh, inget kul att missa ett sånt bra program. Måste vara för att det var en stressig dag ;)
Nej som sagt, duschen kallar på mig!
Vilket jävla väder det är ute. Spöregnar! Grrrr!





Later.



Torsdag.

Då var det torsdag idag. Har jobbat på Bellevue idag. Från 8-14.30. Dagen började med bilbesiktning kl 07.50. Den var godkänd. Skönt att den gick igenom så jag slapp betala en massa dyra pengar.
Pratade med Sophie innan. Jag ska vara barnvakt åt söta Emilia den 14 mars. Ska bli kul. Kommer nog bli mycket bus. :) Haha. Hon är lite över 2 år så det blir nog ingen lugn stund! Haha.
Imorgon ser det ut som jag är ledig. (Skönt) Axeln ömmar lite idag.
Nu ska jag plaska lite i duschen och sen blir det liggläge i soffan. 2½ män börjar ju kl 19. Och sen kl 20 är det "Du är vad du äter" och kl 21 är det "Lyxfällan". Ja, jag är som en tv tablå. Men jag fuskade och kollade på tv.nu


Och en sak till... Är det något jag är trött på så är det alla dessa jävla problem man kan ha med a-kassan och F-kassan. det tar verkligen aldrig slut. A-kassan skickar ut sina dyra jävla räkningar varje månad, men skickar de ut några pengar till mig? Nej! Fan vad jag är trött på detta. och ringer man och ber om hjälp så är det ingen som kan hjälpa en. Man får alltid svaret "Nej, det kan jag tyvärr inte hjälpa dig med". Nehe, va fan kan ni hjälpa en med då?
Jag är såååååååå trött på detta nu!
Pallar inte med denna skiten snart.




Later.



Onsdag.

Då var det onsdag idag. Har jobbat och stått i hela dagen. Haft RIKTIGT mycket att göra idag... Pheeewww. Skulle egentligen till sjukgymnasten kl 15.40 idag, men jag fick jobba till 16. Skulle egentligen sluta kl 13 idag, men så blev inte fallet ;)
Har precis varit och simmat med Anna riktigt jobbigt var det idag, men skönt. Jag är helt slut i kroppen nu. Ska göra några riskakor som jag kan knapra på nu, sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv. Fan vad nice det ska bli! :)

Jobb även imorgon fast på Bellevue. Ska första besikta bilen kl 07.50 imorgon, sen direkt till jobb, och slutar kl 15.30.
På fredag hoppas jag att jag är ledig, för K ska jobba lunch och då måste man fixa någon ska kan ta ut Nelly mitt på dagen och det blir så bökigt.. Speciellt nu när hon löper. Hon är nog inne i sitt hög-löp nu. För hon försökte para sig med katten innan ;) Haha, såg grymt kul ut! katten såg inte lika road ut :)

Later.



Tisdag.

Japp, jag blev ledig idag. Har suttit i telefonkö hela morgonen med A-kassan. Blev omkopplad 3 ggr och ingen kunde hjälpa mig. (Bra system de har på det stället, är inte de anställda för att hjälpa en?). Sen sa en dam att hon skulle be min handläggare ringa lite efter elva, klockan är nu 12.27 och hon har inte ringt. Fan vad förvånad jag blir! Lika förvånad som denna apa!

Idag ska jag laga till makaroner med köttfärssås. Ska bli mumsigt. Vi var och storhandlade innan. Usch vad det är tråkigt. Blir så mycket pengar. Men men, kul att vårt kylskåp innehåller någonting iaf :)

Ikväll ska jag köra till Sjöbo och hälsa på en gammal vän. Matthias. Det var längesedan! Ska bli roligt att träffa grabben!
Nu kommer nog snart vaktmästaren. Och ska kolla två fönster i köket. Det har börjat flagna av färg och det ser ut som det är mögel under? Inte bra! Så jag ringde hit honom idag. Han tyckte inte det var så viktigt, men det tyckte jag!

Ha en bra dag!
Köp en semla och överraska en vän eller din kära!

Later.



Fettisdagen.

Idag får ni vräka i er hur många semlor ni vill, gott folk! Bara kräng på! För idag är det fettisdagen. Jag kan inte äta semlor (har glutenallergi) och skulle jag kunna äta dem så hade jag nog inte tyckt om dem ;) 3 liter grädde på varje bulle typ och insmetade med mandelmassa. Det kallas snusk ;)
Men ni andra - njut på!

Hissar ni eller dissar ni dessa bakelser?


Bild: Google

Later.




Måndag.

Då var det måndag igen. Veckorna bara susar förbi. Snart inne i mars månad. Kan inte fatta vart tiden tar vägen? Men snart är det sommar, okej vår iaf! Jag längtar så tills man kan ha lite mindre kläder på sig..
Idag var det jobb på schemat. På Vigs Ängar. 07.30-16.00. Gick bra. Fast den där dryga praktikanten var kvar. Usch.
Imorgon har jag en ledig idag. Som det ser ut nu iaf. Men man vet aldrig om telefonen ringer imorgon bitti.
Nellys tass är forfarande sårig, så hon springer omkring med en av mina strumpor ;) Sötnöten! Hon löper fortfarande. Kan tänka mig att hon är mitt i sitt hög-löp nu! Så nu får man passa sig för han-hundar ;)

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag krypa ner i soffan och kolla på "Design Simon och Thomas." Det är bra det där programmet. Och Simon är så rolig! Sen kl 21 är det C.S.I. Det är också rikigt bra ;) men tyvärr lyckas jag alltid somna! :(


Bild: Google

Later.



Söndag

Idag har det inte hänt mycket. Nelly har fortfarande sår under sin ena tass så hon har haft bandage på sig hela dagen och nu har hon en av mina strumpor på sig, så hon inte ska slicka på sin tass. Hon har inte velat vara ute idag. Bara haltat och vägrat att gå, känns konstigt att inte ha varit ute på sina långa rundor idag. Men bättre att göra som Nelly vill om hon nu har ont..
Idag har vi bara haft soffhäng och kollat på filmer. Mysigt.

Jobb imorgon Vigs Ängar 07.30-16.00

Later.



Lördag kväll.

Nu har mina flickor åkt hem i snöovädret... Hoppas de tar det lugnt. Vi har haft mysigt. Druckt smoothie, te och ätit kärleksmums och melon :) Pratat mycket om Emelies Egypten resa :)
Nu tänkte jag krypa till kojs.

Jag halka innan när jag var ute med Nelly, sträckte nog fan benet. Har ont som fan just nu. Äsch det går nog över med lite sömn :)
Just nu har Nelly både sina tik-trosor på sig och en strumpa på hennes vänstra baktass. Allt salt ute på vägarna fräter verkligen sönder hennes söta tassar. Så jag smorde in hennes tassar med en kräm och tog sedan en strumpa på henne. Hon är väldigt söt iaf :) ♥

Vi hörs imorgon!

Later.



Fjortis.



En riktig fjortis låt som fastnat på mitt huvud :)

"Åå får inte tag på dig, åå det irriterar mig,
du svarar ingenstans, så var är du någonstans,
du går ju inte och nå! Jag skickar vibb på msn,
smileysar på efterfesten, kan du svara någongång??
Eller skajagprova at hotmail dot com!!? "




Lördag.

Godmorgon! Vad skönt att George åkte ur Lets dance igår. Fruktansvärt dålig var han. Vad erbjuder dagen då? Ja, snart ska jag äta pannkakor till frukost :) Sen kl 13 ska jag på 1 års kalas hos Mikael (min kusins barn). Och ikväll kommer nog Anna och Emelie till mig. Ha lite tjejmys! Funderar på om jag ska baka kärleksmums. Eller göra jordgubbspannacotta. Tror det blir kärleksmums! :) Tyvärr jobbar K idag så han kan inte följa med till kalaset idag. Men jag tror att han överlever! :)


Later.



Torsdag!

Hey people! Har ni saknat mig? Nej, jag tänkte väl det ;)
Har jobbat idag. Skulle egentligen jobba imorgon men lyckades byta bort den dagen.. Har så fruktansvärt ont i kroppen nu efter fem dagars slit. Så en vilodag imorgon blir toppen.
Imorgon vid 11 ska jag köra vår kära vän Emil till Sturups flygplats. Det är väl ungefär det som händer imorgon. Det blir en massa mys också...K är ju ledig imorgon! :)
Nu ska jag pilla ihop ett födelsedagskort. Mikael fyller 1 år på lördag. Så det blir kvällens pyssel.
Var precis ute i snöovädret med Nelly. Gaaahh vad det snöar. Och det lägger sig med.. Är man inomhus är det rätt mysigt :)

Later.



Onsdag.

What a day! Riktigt stressigt på jobbet då varuleveransen inte dök upp den tid den skulle. Riktigt segt! Men men, vi klarade det iaf. Skulle egentligen simma ikväll men min rygg gör så ont, så jag ställde in. Vill orka jobba de sista två dagarna jag har kvar denna veckan.
Efter jobbet gick jag direkt ner till stan, skulle köpa en 1 års present till lilla Mikael. Ska på kalas på lördag. Hittade ett par jeans och en vit tröja till honom! Jättesöta saker! Hoppas det uppskattas.
Har hunnit ta en promenad med Nelly och grannen Tess och hennes hund Zizzi. Vi gick i "norra promenaden".
Ska slappa resten av kvällen. Ikväll är det premiär för Greys anatomy kl 21.00. Sitter ni bänkade precis som mig?


Bild: Google


Later.






Tisdag.

Jobbat idag igen. Ap-mycket att göra idag. puuhh. Men ryggen känns faktiskt bättre idag. Börjar kanske vänja mig vid att stå upp i 6-8 timmar på sjukt hårda golv och springa runt som en blådåre!?
Har hunnit med att ta en promenad med Nelly. Vi traskade runt i snön och Nelly träffade en massa pojk-hundar som ville "leka" med henne. Att folk inte accepterar att man säger "nej de kan inte hälsa nu för min hund löper". Nej då ska de ändå fram så deras hane kan lukta på henne och sedan blir de helt galna. Riktigt jobbigt att hålla henne då för hon vill också "leka". Acceptera att man säger nej, för bövelen!
Vad händer mer idag? Ja, jag ska snart ta en dusch och göra mig en smoothie. Mums!

Jag blir knäpp på min a-kassa! De har fortfarande inte gett mig pengar och jag har inte hört ifrån dem och de är omöjliga att nå på telefon. Hur fan vill dem att folk ska klara sig? A-kassorna och Försäkringskassan kan ta varandra i hand. Lika värdelösa!

Later.



Måndag.

Hey babes! Då var det måndag igen.. Puuuhh. Jobbat idag. Min rygg är verkligen inte i form än sedan min långa sjukskrivning..Jag har så sablans ont i min rygg idag. Fick till och med ställa in min dejt med Anna idag. Vi skulle göra lite myspys i Emelies lägenhet ikväll, då hon kommer hem från Egypten på torsdag! Men det orkade jag inte. Har bara tagit en promenad med Nelly. Var riktigt härligt väder trots all snö som har kommit idag! Buuu!
Nu ska jag ta en dusch och inta soffläge, då ryggen ömmar som fan!

Jobb imorgon också och ända fram till fredag!

Later.



Söndag

Då har man jobbat idag. Var jävligt snabb idag så jag hann även baka banankakor så de boende kunde få nybakta kakor till kaffet. Det var uppskattat! Har lite ont i handleden och axeln nu. Är inte van vid alla dessa rörelser när jag inte jobbat på så länge...Dags för jobb imorgon med. och resten av veckan. 8.00-14.30. Sen blir det styrketräningspass hos sjugymnasten direkt efter jobbet.
Imorgon ska jag och Anna städa hela Emelies lägenhet, (hon är en liten slarvmaja och har saker precis överallt). och just nu är Emelie i Egypten så vi ska överraska henne med en välorganiserad lägenhet när hon kommer hem :)

Later.



Jobbet.

Nu ska jag sticka till jobbet ;) Sovgott ni andra!
Axeln gör lite ont idag, det är inte bra när jag ska jobba nu ända fram till fredag. 6 dar i sträck, första gången sedan skadan. Gulp, hur ska detta gå?
Det klarar jag! ♥

Sovgott, ses i eftermiddag!



Världens finaste.

Världens finaste Anna sprang upp och la ett kuvert i vår brevlåda och rusade sedan snabbt ner igen så jag inte skulle se henne. Knasboll ;) Hon gav mig en alla ♥ dag present. Ett kort som hon själv hade gjort och tre jättefina fotografier på mig och Nelly :) Tack älskade Anna! Jag blev så glad, ska köpa fina ramar till dem :)
Mina vänner är bäst i hela världen! :)




Älskar dig.

Du sprider glädje varje dag!
Sötnöt! ♥




Promenad.

Nu har jag varit ute på en långpromenad med min Nelly :) Var riktigt mysigt. Hela himlen var lilla och solen tittade fortfarande fram och hela marken är vitt. Vilket väder. Kunde iförsej vara vår istället ;) men vi hade det mysigt!
Nu har jag tänt 3 miljoner ljus så här är riktigt mysigt. Bara K som fattas. Men han kommer vid 22.
Ska snart ta en dusch tänkte jag, sen ska jag sätta mig i soffan och inviga alla våra nya kuddar :) det blir nog laptopen i knäet också så jag kan lira lite poker. Blir kanske någon kärleksfilm på tvn. Det kryllar av dem idag ;)

Krama lite extra på era nära och kära idag!


Jobb imorgon kl 07.30-16.00.

Later.



Alla <3 dag!

Då var det alla ♥ dag idag! Hoppas ni får en mysig dag.
Jag har ägnat min förrmiddag nere på stan och shoppat upp presentkort och pengar som jag fick i födelsedagspresent igår.. Det blev ett par jeans, två t-shirtar (en vit och en randig röd/vit) och en svart tunn kofta från H&M.
Blev även en pydnadsängel och en ljuslykta till våra nya ekhylla som vi fick i present igår. Fick även en vit "Expedit" hylla som vi ska ha i sovrummet.
Ekhyllan är redan uppskruvad i vardagsrummet, den andra hyllan får K bygga ihop imorgon när jag jobbar ;)
Fick även lite kuddar, dukar, bordstabletter, pengar och presentkort (som sagt) och Lasse Åberg Coupeglas och en Lasse Åberg ljuslykta som passar ihop med mina mattallrikar ;) Fina saker. Och som sagt har jag redan använt pengarna och presentkortet. ;)
K jobbar idag så jag är ensam på alla ♥ dag! Men det är lugnt, jag har Nelly ;) Som jag ska gå ut med alldeles strax. Ska bara äta lite rester från igår. Köttfärspaj med vitlökssås och sallad! :)

Ha en mysig alla ♥ dag!


Bild: Google



Uppe med tuppen!

Då var det fredagen den 13:e idag! Gulp? Hur ska detta sluta? Haha, nej jag känner på mig att det kommer bli en kanondag! Nelly och katterna väckte mig 07.10 imorse och sen kunde jag inte somna igen, så det var bara att ta av nellys trosor och gå ut och kissa med henne. Hon är så duktig som accepterar sina tik-trosor även denna gång! Skönt så slipper hon bloda ner överallt.
Jag ska snart köra och handla det sista inför ikväll när vi ska ha födelsedagskalas. Sen blir det fix och plock hela dagen :) Ska även hinna ta ut vår älskade vovve på promenader givetvis. Får rasta henne bra så hon är lite trött ikväll när det kommer så mycket folk :)
Ska bära upp bordet och alla stolar med som är förvarade i vårt förråd. Ahh, sen måste det dammsugas igen... Som djur kan skita ner.. Hår överallt igen...
Har ställt ut all dryck på balkongen nu på morgonen så allt kommer vara riktigt kallt ikväll :) Mums!

Nee, nu får väl jag klä på mig så jag kan köra och handla innan alla andra kommer till affärerna, många handlar på fredagar. Iaf på Willys! Smockfullt med folk alltid.

Later.

P.S Jag och K firar 3 år & 10 månader idag btw ♥....D.S




3 år.

Jag kom precis på att min blogg fyller 3 år idag!
Grattis bloggen!


Bild: google




Torsdag kväll.

God kväll darlings.. ♥ Nu sitter jag i sängen med laptopen i knäet och kollar på "Joey" på femman och lirar poker på datorn. Nice. Min kvällsmat blev smoothie. Hade inget hemma som jag ville äta, så jag gjorde en stor laddning smoothie som jag får dricka mig mätt på ;) Ikväll är det lyxfällan, det måste jag se på. Verkar vara några riktiga dårar som var med ikväll.
Har precis varit ute på en promenad med min lilla flicka. Hon blir helt galen när hon ser snö :) Hon burrar ner huvudet i all snö så hela hennes nos är alldeles vit :) Min sötnos. Du förgyller mina dagar. Vet inte vad jag skulle göra utan henne!

Ser framemot imorgon när alla gäster kommer. Det ska bli roligt :)
Sen är det alla hjärtans dag på lördag. K jobbar så jag får sysselsätta mig själv. Haha. Vi har bestämt att vi inte ska köpa några löjliga presenter till varandra. Jag tänkte trotsa honom lite och ge honom hans älsklingchoklad. :) Det är väl iaf lite gulligt ;) ♥

Nee, nu får jag ägna mig åt pokern så jag inte förlorar för många marker ;)

Later.



Jobbat.

Vaknade 06.30 imorse, pga min väckarklocka. Grrrr. Skulle upp och jobba. Jag märkte då att Nelly hade börjat löpa. Blod i sängen och på golvet. Så det var bara att leta fram hennes tik-trosor! Så nu springer hon runt i sina små svarta trosor :) Ser verkligen sött ut :)
Jobbet gick bra idag iaf! Praktikanten var fortfarande kvar och ska vara det i tre veckor till.. Puhhh. Han ser inte vad som ska göras och han är sjukt slarvig. Så allt han har gjort får man lixom göra om igen, så det blir dubbelt arbete. Då tänker ni "Varför säger ni inte till honom då?". Joo för det gör vi men det går in genom ena örat och ut genom det andra. Riktigt drygt.
Det är fortfarande snö utomhus, jobbigt!
Imorgon ska jag vara ledig. Jag och K ska fixa och dona hela dagen för kl 18 kommer det 23 personer som ska fira våra födelsedagar. Så vi har en del att stå i. Städa, duka, stryka dukar, göra 8 pajer, sallad och en massa saker :) Men det ska bli trevligt.

Jag är sjukt hungrig. Men här är inget jag kan käka. Orkar inte handla. Får göra mig en riktigt stor smoothie så mättar det säkert :) Ska ta en promenad med Nelly också. Sen blir det soffläge hela kvällen. Kanske med laptopen i knäet och lira lite poker. De hade varit najs.

Bild:Google


Later.



Anna-mys!

Det blev ingen simning ikväll. Pga snön och jag hade ont i magen (ni tjejer förstår vad jag syftar på).
Så jag var ute i timme med Nelly istället. Vi var nere i småbåtshamnen och busade i snöovädret tsm med Lee och hennes hund Pajas. Sedan kom även en annan hund som Nelly älskar - hon heter Ronja. Nelly och Ronja leker så bra tsm, och det är så roligt! Vi blev dock av med två tennisbollar i all snö. Men vad gör det när vovvarna har så roligt?
Sedan fick jag ett sms av min bästa sötaste vän Anna (som tyvärr inte har någon blogg) som frågade om jag var sugen på Anna-mys och en kopp te. Och det kan man ju verkligen inte tacka nej till. Så efter min och Nellys promenad så tog jag en dusch sedan begav jag mig hem till Emils lägenhet där Anna höll hus ;) Så hon hade fixat gott te och chokladpudding till oss. Du skämmer bort mig hjärtat! ♥ Tack för en mysig kväll darling!


Nu är jag klar med mitt Anna-mys och ska alldeles strax bege mig in i sovrummet och kolla lite på tv. Sedan ska jag snart sova. Ska upp och jobba imorgon. Får nog gå upp lite tidigare. Vet ju inte hur vägarna kommer se ut imorgon. Och inte bilrutorna i heller för den delen.
Sovgott people!
Bild: Google

 
Later.



Vovven loves it.

Vi var precis ute med Nelly. GUUUUD vad hon älskade snön. Hon rullade sig, fångade snöbollar och blev rädd för en snögubbe som någon hade byggt :) Hon hade riktigt roligt. Hon gick rundor med en snöboll i munnen jättelänge. Den hann smälta i hennes mun så det droppade vatten från hennes skägg hela vägen hem ;) Min sötnöt!
Får väl se om Anna vågar köra ikväll, om vädret fortsätter så här. Då är det inte säkert det blir simning. Tror inte att jag går dit själv. Simning är skittråkigt, speciellt när man är själv, har man bara någon med sig så går det mycket snabbare.

Nu ska jag göra mig redo för mitt styrketräningspass hos sjukgymnasten.
Ska även komma på vad jag ska äta till middag idag, får väl rensa frysen? Eller så har jag färdigköpta falafel som jag kan värma och ha lite ris till, maybe? Vet dock inte om de är goda? Falafel är ju riktigt gott, men kanske inte färdigköpta?
Vilket jävla I-landsproblem?! :)

Later.


Bild: Google




Bra låt.



Kanske en uttjatad låt, men jag gillar den ;)




Caroline - Okej, blev lite nyfiken! :)



Snön.

Det bara fortsätter att snöa... Usch. Aja,  vi ska snart ut och traska i eländet för Nelly behöver snart gå ut :) Kanske går ner till småbåtshamnen och leker på gräsplanen. Då kan hon jaga snöbollar :)
Funderar på om det är så lönt att putsa fönsterna idag som jag hade tänkt? Det hade varit fint med rena fönster när vi får en massa gäster på fredag.
Vigs Ängar ringde innan och frågade om jag kan jobba imorgon. Så imorgon blir det jobb mellan 07.30-16.00. Nice.
Ikväll ska jag iväg och simma med Anna. Ska bli skönt att röra på sig lite, det behövs ;)
Ne nu får väl jag hoppa ur pyjamasen och klä på mig kanske.. ?

Snöbollen har jag lånat härifrån.


Caroline - Nej jag har inte facebook.. Vem är du egentligen? :) Är du någon jag känner? Skaffa blogg vetja...



Ledig.

Ledig idag igen. Inga som är sjuka just nu verkar det som? ;) När jag drog upp rullgardinen imorse så var det vitt ute. Usch. men Nelly trivs nog för K och hon är fortfarande ute.
Vad händer idag? Ska till sjukgymnasten kl 14 och köra styrketräningspass. Ta en lång runda med Nelly som vanligt :)

Ja, jag återkommer helt enkelt..
Jag vill så gärna att Cafeét hör av sig nu. Jag hoppas att de gillade mig efter att ha läst mitt CV!
Ohh jag är så nervös, tänk om de inte är intresserade av mig längre?
Jag vill verkligen. Det hade varit så roligt! ♥

Caroline - du som skrev till mig i förra inlägget. Vet inte vem du är men det var roligt att de hade hört av sig till dig med! Får gärna skriva din bloggadress så jag kan besöka dig! :)

Later.



Tisdag.

Go'kväll. Vilket jobbigt väder det är ikväll. Snö. Usch, det är något av det värsta som finns. Nelly gillar det iaf, och det är väl tur att någon gör det ;) Har precis varit ute en runda med henne och hon rullade sig i snön (det lilla som har lagt sig).
Även idag var jag ledig, ingen som ringde imorse tyvärr. Men men, jag och K har varit och handlat en massa saker till fredag. På fredag kommer det 23 personer hit (släkten) som ska fira våra födelsedagar. Så då krävs det lite mat. Vi ska bjuda på två olika sorters pajer, hembakat bröd, dressing och sallad. Och kolatårta som mamma ska baka ♥.
Jag storstäda lägenheten när K stack till jobbet. Damma, dammsuga, diska, svabba golvet och rengjorde toaletten. Nu doftar här underbart. Måste dock dammsuga på fredag igen innan gästerna kommer, för när man har en hund och två katter så blir det väldigt hårigt :)
Nu ska jag snart ta en dusch och kanske lira lite poker. Och givetvis ska jag göra mig lite smoothie :) Perfekt "godis" att ha på kvällarna! :) (använder för det mesta jordgubbar, hallon, banan, vaniljyoughurt, kiwi och lite apelsinjuice).


Förresten så fick jag ett roligt samtal innan idag. De ringde från ett café som ska öppna i Ystad. Och undra om jag fortfarande var intresserad av en tjänst där. Jag skulle skicka mitt CV en gång till för det var något fel på filen på det andra dokumentet jag skickat och var de fortfarande intresserade av mig när de hade läst det, så skulle de höra av sig i slutet på veckan. Så jag hoppas verkligen att de hör av sig! :) Fan vad roligt det hade varit att jobba där. Och heltid :) Nice. Om jag får jobbet så tar det ca 2 minuter att gå dit :) Håll alla era tummar och tår för mig ;)
Tänk om jag får jobba i Café? Fan vad glad jag blir då!

Bild: Lånad från Google



Tisdag!




Idag hände en hemsk sak.
Det handlar om mammas nya valp Lady. (som är 5 månader)
När mamma fick henne så visste vi att det var något fel på hennes ena framben.
Men de på kenneln sa att det var något medfött och att hon inte hade ont av det.
Men både mamma och jag tyckte att hennes tass såg hemsk ut för hon haltade hela tiden. Och tassen typ vek sig när hon gick. Så mamma ville kolla upp det hos en veterinär. Och mycket riktigt så hade Lady väldigt ont. Hennes framtass var krossad. Antagligen hände det när hon var väldigt liten. Veterinären sa att vi inte kunde rädda henne. Amputera benet var ingen bra möjlighet för Lady hade nog inte klarat av det och det gick inte att fixa benet så mamma var tvungen att avliva Lady. Hon blev bara 5 månader gammal.. det som gör mig så ledsen är att de på kenneln inte kollade upp hennes tass när de såg att något var fel. För hade det upptäckts i tid så kanske de hade kunnat fixa hennes tass.
Men tyvärr fick mamma avliva henne idag. Mamma var så himla ledsen. Hon hade bara hunnit ha henne i två veckor ca och redan blivit så förtjust i henne. Jag såg Lady senast igår och då kramade jag henne och busade som bara den. och hon hade verkligen tuffat till sig. Men veterinären sa att hon led något oehört, och man vill ju verkligen inte att ens djur ska ha ont. Så trots att det är hemskt att avliva sitt djur så är det ibland det enda rätta.
Lilla Lady, du var så söt! Hoppas du slipper lida nu lilla vän. Vi tänker på dig!





Måndag.

Ledig idag. Precis varit på ett styrketräningspass hos sjukgymnasten så nu är jag trött. Ska lira lite poker tänkte jag.
Undra om det blir simning imorgon eller på onsdag. Jessica hör av dig..


Later.



Ensam...

Ja, K har varit iväg och jobbat hela dagen.. (Skittråkigt).. Jag har varit ute på torpet och släppt ut hundarna och myst med dem.. Har hälsat på min familj också... Min moster och hennes man och deras hund Tiffy var hemma hos mamma när jag och Nelly anlände och Nelly blev skiträdd för Tiffy, fast de har träffats förr. Hon var så undergiven, hon satt vid ytterdörren med öronen bakåt ända tills de gick hem. Så lugn har jag aldrig sett Nelly innan. Tyckte det var lite märkligt att hon blev så rädd och undergiven för hon träffar ju många hundar dagligen... Hon blev lite paff att mamma hade en ny valp också. Men Lady och Nelly verkade komma bra överens. Mammas äldsta hund Bamse och Nelly kommer inte lika bra överens.. Men de funkar ändå rätt hyffsat ihop..
Jag har även varit en tripp på Willys och handlat... Pewww, där var så mycket fooolk. Jobbigt..
Nu sitter jag med laptopen i knäet, en jordgubbssmotthie bredvid mig och en liten skål chips (potatisstjärnor med sourcream onion smak).. Nu är det bara K som fattas... Han kommer vid 22.

Imorgon tänkte jag fråga K om vi ska köra ut till skogen med Nelly... hade varit skönt.. Plus att Nelly har så himla roligt i skogen/stranden.. Det vill han säkert :)

Melodifestivalen ikväll! Ska ni kolla? Jag ska nog ha på det i bakgrunden medans jag spelar poker..

Later.



Lördag.

Gomorron... Hoppas allt är bra med er? Jag har lite träningsvärk i mina axlar. Jobbade på Vigs Ängar igår ju. Och då fick vi varu-leverans och då är det många saker som ska bäras. Även om man använder vagn så ska man ändå lyfta varorna och sätta på vagnen. Så det kan ju vara det jag har träningsvärk av.
Vad händer idag då? Jaa, får se....Ska köra ut till torpet typ tre ggr och släppa ut och umgås lite med svärföräldrarnas hundar. (De är inte hemma förräns sen ikväll). Kl 11.30 ska vi köra ut där första gången och efter det ska jag köra K till jobbet i Tomelilla. Och hälsa på min fina familj tänkte jag. Tror jag ska ta med mig Nelly idag så hon får träffa mammas nya hundvalp Lady. Får se vad mamma säger om det, men jag tror nog det ska gå bra. Sen ska jag nog inte göra så mycket mer idag?

Läste på text-tvn att Hasse Aro åkte ut igår.. (Jag somnade så jag missade sista biten av Lets Dance). Jag tyckte att Kitty skulle åka ut. Men men, så är det... Tur att blondinbella är ute ur tävlingen iaf.. Jag trodde att hon var en väldigt smart och begåvad tjej men så fort hon öppnar munnen så låter det som om hon vore 13 år. Ja, så kan det gå!
Hoppas att Laila eller Morgan vinner tävlingen! ♥

Later.



Fredag

Go kväll. Har jobbat hela dagen. Det gick strålande. Är lite trött nu bara. Men det blir en lugn kväll ikväll. Lets dance och soffhäng med min älsklings K, Ska snart äta middag. Han håller på att laga. Efter middagen blir det en promenad med Nelly. Skönt att komma ut lite. Kanske köpa lite godis eller chips? Är så sugen.
Blir smoothie till Lets dance. Jag är fast i smoothie träsket. :)

Hej, jag heter Angelica och jag är smoothies-beroende.
Hej, Angelica!!


Trevlig fredag!



Utmaning.

Jag blev utmanad av Jessica.

Regler för utmaningen:
*Gå in i mappen "mina bilder"
*Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
*Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
*Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade.

Denna bilden blev det.

K och hans farfar Hasse på deras lantställe i Sthlm.


Nu utmanar jag:
Lotta
Madde
Angelica
Johanna
Tess





Gottegris.

Jag hade inte feber som tur var :) Lite vila och sedan kände jag mig piggare.
Har även hunnit med att äta, då blev magen glad! :)
Ska spela en pokerturnering om 4 min, efter det ska jag ta ut Nelly på långpromenad.
Får ta på mig bra med kläder för det var ganska kallt ute.
Ikväll ska jag mysa ner mig i soffan med en skön filt och massa tända ljus.
Ska även mumsa i mig en smoothie. Jag har blivit beroende av det, bättre smoothie än godis iaf.
ikväll blir det en jordgubbssmoothie. (jordgubbar, hallon, banan, kiwi, vaniljyoughurt och lite apelsinjuice.)
Det är verkligen smaskens! :)
Blir sängen tidigt ikväll, börjar jobba 07.00 imorgonbitti.


Bild: Google
(Tyvärr ska jag inte använda färska jordgubbar)

Later,



07.20

Kl 07.20 ringde telefonen. Det var Kaj på Göken som ringde och frågade om jag kunde jobba hos dem imorgon kl 07.00. Jag tacka ja till det men undrade varför han ringde så tidigt på morgonen för att fråga det. Kunde ju väntat till förmiddagen. Men men, jag blev pigg iaf och kunde inte somna om, så jag slog på tv för att kolla på Kenzas tv-framträdande i "Vakna med the voice" på femman. Jag tyckte hon skötte sig bra. Men jag hade inte alls föreställt mig henne på det viset. Trodde typ att hon skulle ha mycket ljusare och pipigare röst och typ stå och fnittra hela tiden. Men så var hon inte alls :)

Vi åt frukost ute på torpet idag. Nelly var väldigt glad och busig när vi var där ute :) Som vanligt. Har även hunnit med att handla och sånt. Har legat och vilat en stund också, jag fryser som fan. Vetifan vad det är med mig. Magen mår iaf bättre som tur är. Hoppas det inte är feber, för jag ska jobba imorgon och på fredag.

Ska snart värma lite rester. Chili con carne med ris eller pasta blir det idag. Orkade inte laga något, då är det bra med rester i frysen :)

Ha de!

Later.



Frusen.

Nu är mina fingrar helt sönderfrusna. Var ute med Nelly i 1½ timme nere i småbåtshamnen tillsammans med Lee och hennes vovve Pajas. Nelly och Pajas hade dragkamp med ett snöre. Hon är stark i sin käke minsann. Hon vann över stora Pajas :) Ska ta en dusch direkt efter Emelie har varit här och lämnat våra filmer som hon lånat. Sedan ska jag njuta av en jordgubbssmoothie även ikväll. Har verkligen fastnat för det :)
Inget kul på tvn ikväll. Buhu.. Aja jag får väl lira poker istället. Antingen Texas Hold Em eller Omaha! Det är skitskoj! Jag spelar på PokerStars!
Jag tror att jag ska simma imorgon om någon vill följa med mig. Jessica verkar inte kunna, men kanske Anna?

Nepp, först en kopp te.
Sen en goooood smoothie.

Later.



Frågor

Tänkte göra som Jessica. Göra lite frågor om mig själv som ni ska gissa rätt på...

1. När är jag född?
1. 14 mars 1987
X. 14 februari 1985
2. 14 januari 1986

2. Vad heter jag mer än Angelica?
1. Karolina, Jessica, Angelica
X. Emma, Jeanette, Angelica
2. Karin, Moa, Angelica

3. Vad heter K på riktigt?
1. Karl-Erik
X. Kristoffer
2. Kristian

4. När träffades jag och K?
1. 2004
X. 2005
2. 2006

5. Hur många husdjur har vi?
1. 4
X. 3
2. 2

6. Var växte jag upp?
1. Ystad
X. Malmö
2. Tomelilla

7. Har jag några syskon, isåfall hur många?
1. Ja, jag har 2 bröder och 1 syster.
X. Ja, jag har en bror.
2. Nej, jag har inga syskon

8. Vilket år tog jag mitt körkort?
1. 2006
X. 2007
2. 2008

9. Vad har har jag för bil?
1. Renault, Clio
X. Saab, combi
2. Wolkswagen, golf

10. Har jag någon sjukdom? Vilken/vilka i såfall?
1. Diabetes
X. Glutenintolerans & ibland laktosintolerans
2. Glutenintolerans

Hur många rätt skrapar ni ihop?
Det får ni se i ett annat inlägg.. Kom igen nu och svara på frågorna!

Bild: google



Magen.

Magen mår inte riktigt bra idag heller. Ställde in min sjukgymnast tid i eftermiddag. Om det nu är magsjuka så vill jag inte smitta ner folk. Verkar vara någon magsjuka, för varje gång jag äter något så får jag ont i magen.. Märkligt. Hoppas det går över.
Vi har precis varit på en timmes promenad med Nelly. Och nu vilar jag med laptopen i knäet i soffan. K ska iväg och jobba sen.

Later.



SmOOthie.

Nu ska jag försöka få i mig en smoothie.
Bild: google

Ingredienser:
Frysta jordgubbar
Vanilj youghurt
Apelsinjuice
Kiwi
Banan

Får väl se om jag får behålla den...
Gulp.. jag hatar att vara magsjuk - om det nu är det jag är? Skum mage iaf.
Ha en trevlig kväll.

Later.





Usch!

Min mage mår inte alls bra. Är hungrig men vågar inte äta. Promenaden med Nelly blev inte så lång för jag hade så himla ont i magen. Grrr. Hoppas min lilla hund förlåter mig :)
Nej, ett glas vatten ska jag dricka så jag kanske känner mig lite mätt..

Later.



Lista

ÄR DU EN BRA FLICKVÄN: Ja, det tror jag!
HUR RAGGAR DU: Jag raggar inte.
VAD HETER DU: Angelica
KALLAS: Geli
VARFÖR: Mina gamla grannar kunde inte uttala Angelica när de var yngre så de kallade mig Geli, och på den vägen är det.
VAD HAR DU GJORT IDAG: Firat Farmor och hälsat på mamma. Promenerat med K och Nelly.
VAD SKA DU GÖRA IDAG: Laga mat, vila och promenera med Nelly och antagligen vika och sortera tvätt.
VAD VILL DU HELST HA NU: Massor av pengar. Hus och fast jobb.
VAR ÄR DU NU: Hemma i datarummet.
SAKNAR DU NÅGON NU: Martina
RÖKER DU: Nope.
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT: När jag fyllde år den 14 januari.
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: Passa svärföräldrarnas hundar och ta det lugnt.
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DINA UNDERKLÄDER NU: Svarta Björn Borg boxer och en svart bh.
LÄNGTAR DU TILL NÄSTA FÖDELSEDAG: Det dröjer nästan ett år. Men vi ska fira min och K's födelsedag nästa vecka den 13 feb. Så det blir som min födelsedag igen! :)
VEM PRATADE DU MED SENAST: Mamma
VAD PRATADE NI OM: Att jag har ont i magen fortfarande.
VAD GÖR DU JUST NU: Gör denna Lista.
ÄR DU PINSAM PÅ FYLLAN: Nej, inte pinsam. Mer rolig och jävligt social. Jag är nästan aldrig full.
ÄR DU BLYG: Absolut inte.
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: 08.25
NÄR KRÄKTES DU SENAST: Igår kväll.
VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ: Lady Gaga - pokerface på radion i bilen innan.
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: Det gör jag alltid.
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT: Japp, K, Nelly och katterna. Trångt :)
HAR DU GLASÖGON: Yes.
BOR DU I STHLM, GBG ELLER MALMÖ: Ystad
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG: Nej.
ÄR DU HOMOSEXUELL: Nope.
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT: Kapris, broccoli, torkade aprikoser, gröna bönor, rödbetor, gurka och syltlök. Insekter också.
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: Beck - Skarpt Läge igår kväll.
VEM FICK DU SMS IFRÅN SENAST OCH VAD STOD DET: Emelie - "Hej Hej, Jaså du saknar dina filmer? Dom har börjat känna sig hemma hos mig nu! :) Jag kan sticka upp med dom imorgon när jag slutar vid 7. Kan gå en runda då om du vill. Puss"
ÄR DET LÄTT ATT FÖRFÖRA DIG: Nej.
HUR SVARAR DU I TELEFON: Hej det är Angelica
VAD HAR DU FÖR INTRESSEN: Inredning, kläder, Vänner
FAVORITSYSSELSÄTTNING JUST NU? Poker
HAR DU DVD-SPELARE? Yepp
VAD ÄR DU RÄDD FÖR? Stora äckliga insekter, mörker, våldtäcktsmän.
HAR DU GOTT BORDSSKICK? Ja, det tycker jag.
VAD ÄR ATTRAKTIVT? Leende och ögon. Och Personlighet.
VAR GÖR DET ONDAST JUST NU? Magen
KLIAR DET NÅGONSTANS? Nope.
VILKA FÄRGER PÅ KLÄDER UNDVIKER DU? Grönt och orange.
NÄR SKAFFADE DU MOBILTELEFON? När jag gick i 7:an, tror jag var 13 år.
VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG? K
VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU? Apelsinjucie
VAD SPANAR DU FÖRST IN PÅ EN TJEJ/KILLE? Ögonen
ANVÄNDER DU TANDTRÅD? Yes
HUR MÅNGA HAR DU VARIT OLYCKLIGT KÄR I? 1 st
VILKET ÅR I DITT LIV HAR VARIT BÄST OCH VARFÖR? Sedan 2005-04-13 dagen då jag och K blev ett par.
VAD KÖPTE DU SENAST? Matvaror på Willys
BRUKAR DU KOMMA I TID? Jag är aldrig försenad förutom när man ska åka tsm med Anna och Emelie. De kan verkligen inte hålla tider!
HUR KÄNNER DU DIG NU? Slö. Ont i magen.
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER? Jeans. Olika sorters färger på t-shirtar. Olika klänningar.
KAN DU LAGA MAT? Ja, jag är kock.
VAD PLUGGAR DU? Inget
ÄR DU AKTIV I SKOLAN? Ja, det var jag när jag gick HR. Hade fina betyg.
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Ja förutom att jag ej mådde bra.
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB? Ehh ja!
HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? Jag är ganska billig i drift.

Nu utmanar jag
Lotta
Anna
Jessica
Johanna
Angelica
att göra denna listan!



Måndag.

Kände mig bättre imorse så jag åkte och firade farmor som fyllde 72 år i lördes! Vi tog en fika och pratade om allt som vanligt :) Körde in en runda till mamma också och sa hej!
När jag kom hem så började magen kännas skum på mig igen... Det är nog inte helt hundra än! Jag fryser som fasiken just nu också så jag får väl bädda ner mig en stund nu och vila lite. Sen väntar en promenad med Nelly :)

Ha de!

Later.



Inte helt hundra.

Usch nej vilken dryg dag det har varit. Jag mår inte helt hundra. Jag fryser, har huvudvärk, rinnande och ömmande ögon. Och jag kräktes precis efter vår promenad. Snacka om onödigt att äta en god kebabpizza innan när den ändå skulle komma upp igen :( Hoppas att det hjälper att vila resten av kvällen. Så jag mår toppen imorgon.
Nu ska jag återgå till soffan.


Bild: google

Later.



Söndag

Helgen är förbi. Jobbade igår och var på kalas i igårkväll. Idag har vi käkat frukost i Tomelilla och hälsat på mina föräldrar, Mamma har fått en ny hundvalp. Lady heter den lilla tjejen. Söt som få givetvis.
Jag mår inte riktigt bra, jag är jätteförkyld och fryser som fan. Och mina ögon rinner och ömmar hela tiden. Jag vill inte bli sjuk nu. Okej?
Får väl vila en stund nu. Sen får vi väl ta en promenad med Nelly. Min lilla fina tjej. ♥

Later.
 



RSS 2.0