Fredag

Då har man fredag i blodet igen, ja! Jobbedagen är över och man sitter mätt och belåten i soffan med laptopen i knäet. Jag måste bara berätta att vi hade en supertrevlig kväll igår. "Sunny Standup" var verkligen så jävla bra. Som vi skratta. Det blev lite försenat så det höll på ända till 23.30 så vi var inte hemma förräns kl 23.45 ca. Så det blev lite sent (jobbedag idag ju), men det var det verkligen värt. Det var verkligen sevärt. Fan vad roligt vi hade. Jag har tilloch med ont i magmusklerna som jag skratta och imorse var jag ganska hes! ;) Lyckad kväll. Jag tyckte jag läste i tidningen att där var ca 700 i publiken igår kväll. Gå och se dem om ni har möjlighet! :)

Ja, fredagkväll och vi har mumsat i oss thaimat. Jag käkade friterade räkor med sweet chili sås! Riktigt gott! :) Ikväll händer inte så mycket. Kolla lite film och ta en promenad med Nelly. Skönt. Imorgon blir det stooooor fest ute på torpet för att fira svärmors 50 års dag! Ska bli riktigt kul. Hoppas vi får fint väder, håll tummarna för det!

Trevlig helg!

Later.



Standup!


Sunny Standup

Ikväll ska vi kolla på "Sunny Standup" på Öja Krog. Baguetter är gjorda och matkassen är redo. Nu väntar vi bara på Emelie, Anna och Emil. De ska hämta upp oss. Det börjar inte förräns kl 21, men det är insläpp 18 så vi ska möta upp några vänner och slå oss ner och käka på en filt i gräset.

Jag kommer vara trött imorgon. Det slutar inte förräns kl 23 ca och sen innan man är hemma och i säng. Segt. Ska jobba imorgon ju.
Men det blir säkert trevligt ikväll.

Ha de så bra!
Later.





Klänningen.

Klänningen från Stylebystars var alldeles för fin för att skicka tillbaka, så den fick bosätta sig i min graderob. Fast jag inte ska ha den på lördag så får jag säkert användning av den någon annan gång! ;)

Idag fyller kära svärmor 50 år! Hipp Hipp Hurra! ♥


Later.



Ge blod.

Jag har anmält mig som blodgivare. Hoppas nu att jag får lov att bli det, men jag tror inte det ska vara några problem. Jag är ju frisk! :) Så är det med det. Tycker det är en fin sak att göra. Att ge blod till de som behöver. Är ni blodgivare?

Har fortfarande inte fått klänningen från Stylebystars så det är tur att jag har köpt andra kläder ;) Ska bli kul på lördag med svärmors 50 års fest. Kul att träffa Johanna också! :)

Nu ska jag hoppa i lite anständiga kläder och köra till Tomelilla, hem till mamma. Sen drar vi vidare till Lund. Vi ska hälsa på mitt lilla kusinbarn Nellie som ligger på sjukhus och har gjort det sedan hon föddes i maj. :(

Ikväll kommer mina föräldrar och min faster Camilla och hennes man Ulf och min kusin Dennis hit och käkar middag. Är ledig idag ju! Ska dock jobba imorgon men det är lugnt! På torsdag kväll ska vi till Öja krog och kolla på SunnyStandup! Ska bli riktigt kul!

Mycket att göra denna veckan! ♥

Later.



Bröllop!

Igår gifte sig min kusin Jonny med sin Linda. Jättevackert bröllop! Tyvärr hände en massa saker på festen sen så jag och K valde att åka därifrån. Vill inte gå in på det här. Men det fick min bägare att rinna över. Det var sista droppen av vad jag klarade!
Festen var väldigt trevlig och fin annars, så tack för igår Jonny och Linda!

Ja, som det kan gå. Men jag har suttit och tagit emot skit alldeles för många år nu, nu var det nog!


Later.



Ändrade planer!

Den där klänningen jag beställt från Stylebystars ska jag skicka tillbaka oavsett om den passar eller ej. Har hittat andra kläder som jag ska ha på svärmors 50 års fest istället som är lite mer passande för trädgårdsfest och massa lekar. Blev ett par knälånga slitna jeansshorts och en lilla söt topp till som jag ska ha en fin scarfs till. Så klänningen kommer åka tillbaka oavsett vad ;)
Nu har jag precis varit ute med Nelly. Skönt att röra på fläsket lite ;)
Har jobbat min sista dag denna veckan. Nu är jag ledig fre, lör och sön! Beautiful! ♥ K jobbar sin sista dag idag sen har han semester. Skönt för honom, tänk om jag också hade kunnat ha semester någon gång! ;)

Ha de!

Later.



Regn.

Nu ska jag ta en promenad med Nelly i regnet. Hoppas att hon klarar att gå en promenad idag. Hon har ju ett stort sår på sin trampdyna. Får ta ett bandage om tassen så att hon kan gå och jag hoppas att hon inte haltar.
Behöver verkligen komma ut och få lite frisk luft och skingra tankarna lite. Har så fruktansvärt ont i min axel idag. Blev så deppig över det, bara inte axel-helvetet börjar krångla igen. Då vet jag inte vad jag gör. Kan ju vara att jag har överansträngt mig på jobbet också. Lyfter tunga saker hela tiden ju.

Ja, nu är det promenad i regn som gäller. Hräliga sommar. Det är väl detta som kallas svensk sommar?
Ikväll blir det soffhäng tillsammans med tjejerna i Sex and the city ;)
Fick mina böcker idag som jag beställde från Bokus! Nice!

Later.





Loppis.

Nu ska jag och Anna strax bege oss ut till Öja. Det vankas Loppis ikväll. Har hittat en del fynd på den loppmarknaden så vi får väl se om man hittar något ikväll. Sen blir det dusch och Sex and the city avsnitt! :) I looooove it! ♥
Nu ska jag klä på mig lite anständiga kläder och fixa mitt råttbo till hår. Så är det efter en varm jobbedag. Håret står åt alla håll och det ser ut som att jag ej har duschat på 14 dagar. Men så är det att jobba i kök ;) Lite stekfett och sånt ger glans till håret, eller är det inte så man säger? hahah ;)

Nee nu kallar loppis på mig! Ska hämta upp AnnaPanna!

Later!



Klänning.

Denna klänning har jag beställt från Stylebystars och tänkte kanske ha den på svärmors 50 års fest. Hoppas den hinner komma och hoppas att den passar ;) Hur är Stylebystars? Brukar man få sakerna snabbt?


Bild stylebystars



Seg.

Jag är segare än en godis råtta. Gaaasssh. Varför är man så trött hela tiden? Jobbat idag. Det gick alla tiders som vanligt. Precis varit med min mamma hos hennes arbetskollega på Tuppeware party. Tråkigt sånt där party, men kul att träffa folk. Träffade Marias mamma Kerstin som jag har jobbat tsm med på ÖP. Och träffade även Monica som jag arbetat tsm med på Bellevue. Trevliga människor! Nu verkar det bli ett riktigt hemskt åskoväder så jag ska skynda mig in i duschen innan det börjar åska. Sen ska jag försöka kolla lite på Sex and the city (har ju äntligen fått tillbaka min älskade box som Anna har lånat så läääänge!). Nu måste jag stänga alla fönster för det var ju fan vad det öser ner.

Later.



Kalas.

Nu ska vi på födelsedagskalas hos Daniel och Sophie. Det är Daniel och Oliver som ska firas!
Har segat oss hela dagen. Har inte kunnat gå långpromenad med Nelly då hon har ont  i sin högertass därbak. Hon har skrapat upp sin trampdyna och har ett äckligt sår där, så hon haltar och hon vägrar ha strumpa på sig ;)

Neej nu måste vi rusa!

Later.



Kreta

Jag skulle vilja åka till Kreta med min älskade K. Alla pratar så fint om Kreta. Vi får väl se om vi kan fixa bort oss en vecka. Hade varit najs.
Jag har skitont i ryggen idag, vaknade av att jag drömde om att jag hade ont i ryggen och sen vaknade jag och kände att jag verkligen hade ont i ryggen. Scary! :) Inte så konstigt att ryggen värker, hade ju somnat på dvd kontrollen. Så när jag vakna imorse så hade jag kontrollen under min rygg. Skönt? Nepp, inte precis.

Idag är det kalas som gäller. Världens ruskigaste väder. Varför inte, jag är ju ledig! Men men. Igår var vi med mina föräldrar uppe i Höör. Och igår kväll så kollade vi på nya "The fast and the furios". Den var riktigt bra! :)

Ha en skön dag i detta regnrusk!

Later.



Lördag.

Igår kväll strosade jag, K, Anna och Emil ner till Österportstorg och skulle kolla in "street market" som de har i Ystad i helgen. Anna och Emil testade Austraulisk mat och K käka grekisk mat. Men jag kunde inte äta något av det. Var mjöl i allt så jag fick käka från nån thai-vagn men det var gott det med!
Efter vi proppat våra munnar fulla av mat och tuggat och svalt så stack vi till Sjöbomarknad. Knappt några folk och kallt väder. Precis innan himlen öppnade sig så fick jag och Anna tag på vars 2 fina sjalar för 100 kr (!). Sen sprang vi till bilen, när vi skuttade in i bilen så öpnnade himlen sig och det började åska.

Idag vet jag inte vad som händer. Trodde man kunde få åka till stranden någon gång när man är ledig. Men det regnar. Och åskar nu. Så jag måste stänga datorn!

Gotta go!

Later.



Tips.



Dessa krukor skulle gärna få stå i mina köksfönster och i sovrummet.
De hade varit skitsnygga där.
3 st för 185 kr. Ett kap.
Får se när lönen trillar in om jag gör en beställning!

Mixin
Massor av fina saker till hemmet och dylikt.

Later.



Trött.


Trötter.

Jag är trött som en gnu. Och det är allvar. Jag är trött som fan och då överdriver jag inte. Värmen sliter ut mig på jobbet. Till råga på allt så har jag stekt pannkakor halva dagen dessutom. Det är inte alls tråkigt och varmt. Inte alls.
Jobbedagen är över, bara imorgon också sen kan jag hålla helg tillsammans med K som är ledig hela helgen! MYS! ♥
Imorgon efter jobb, dusch och promenad med vovven så kör vi nog en runda till Sjöbo marknad. Jag tycker det är mysigt att studsa omkring på marknader. Inte för det finns sådär jättemycket att köpa, men man träffar så mycket folk som man aldrig träffar annars.
Vad som händer i helgen återstår att se. Jag känner för att gå på bio och spana in den nya Harry Potter filmen. Men vi får se om K är sugen på det. På söndag blir det iaf födelsdagsfirande av Daniel och Oliver.
Ska bli skönt att vara ledig i helgen tillsammans med K. Händer inte sådär jätteofta faktiskt.
Förra helgen när jag och K var ute och körde så gick min elhiss på passargerarsidan sönder. BUHU! Så min kära bil har varit på verkstad i tisdes. Nästan 2000 spänn för att laga eländet. Tråkigt att spendera pengar på såna tråkiga saker! Men men, det får man räkna med när man har bil. Men vad skulle man göra utan bil nu när man är van vid det?

Jag och Nelly kom nästan precis hem från en härlig långpromenad.. Mot slutet var hon så varm och trött så hon la sig ner på gräset och vägrade röra sig. Så jag satte mig ner vid hennes sida så hon fick vila lite. Hon lider verkligen när det är så här varmt.

Nej, nu kallar duschen på mig, så jag får väl ta ett skutt in där. Sen blir det att mysa ner sig i sängen och titta på tv. Det är vad jag orkar ikväll. Jobbedag imorgon ju.
Tjejgänget ville ha med mig på Sjöbomarknad ikväll, plus grillning hemma hos Emma. Men jag orkar verkligen inte. Sjöbo får ta emot mig med öppna armar imorgon istället ;) Jag tror att ni klarar er, tjejer! Ha så kul! ♥

Later.



Boktips!



Håller just nu på att läsa denna boken!
"Otryggare kan ingen vara"
En sann historia om hur det är att växa upp med sin mamma som är alkholist och beroende av droger.
Hon byter karlar som andra byter underkläder.
Den verkar bra än så länge.

Tips!



marknad.

Nu pyser jag iväg till Kiviksmarknad med Anna, Emil, Emma och Emelie! Varmt och trångt, men vad gör man inte för lite trevligt sällskap? :)

Gotta go!

Later.



Bokbeställning.


   

Har precis gjort en bokbeställning. Är inne i en läsperiod nu så man får väl passa på ;)
1. Pojken som kallades det - Dave Pelzer.
(Har redan läst den, men den var så grym så jag var helt fast i boken)
2. Livets möjligheter - Dave Pelzer
3. Äcklig - Constance Briscoe
(Har läst "Aldrig mera äcklig" som är andra boken, så jag ville läsa ettan)
4. Den hemlige kocken - Mats-Eric Nilsson
(Många pratar om denna boken, handlar om allt snusk som finns i maten vi stoppar i oss)

Bokus.com




Riktigt bra.

Riktigt bra hyllning till Michael Jackson, som Johanna så fint uttryckte sig. Riktigt bra! Det skulle man vilja uppleva, tänk och vara på Sergels Torg i Sthlm när det var, vilken känsla.




Vår lilla hemlighet



Läsvärd bok!
Pappan utnyttjade Antionette (även kallad Toni) sexuellt sedan hon var ett litet barn.
Hon sa det till sin mamma men hon ville inte lyssna på sin dotter och bad henne bara att aldrig mer tala om detta.
LÄS BOKEN!


Ja, det har blivit mycket boktips till er, men det har uppskattats! :) När jag är ledig bor jag på balkongen med en bok i handen, så jag har hunnit läsa en del under sommaren. Och fler lär det bli! :)
Idag skulle jag och K egentligen köra på en utflykt, vi tog först en runda ut till Torpet och hälsade på hans föräldrar. Mysigt som vanligt. Sen körde vi och handla och K stanna i bilen med Nelly. När jag kom ut och var klar så skulle vi köra hem och lämna varorna men de kunde vi inte hissa upp ena sidorutan. Hela rutan hade hoppat av och stanna nere i bildörren. Så vi fick köra ut till Torpet igen och be Tommy om hjälp. De skruvade av en massa delar på bildörren, men de kom inte åt bilrutan. Så jag fick ringa en av mina föräldrars vänner Jonas som är bilmekaniker, men han var inte hemma just dåså vi fick köra hem till mina föräldrar och vänta på honom. För jag kunde ju inte parkera bilen i Ystad när jag inte kunde rulla upp fönstret. Ja, rutan är nu uppe med hjälp av en skruvmejsel. Måste till en bilverkstad imorgon. Hoppas någon har tid med mig!
Är det något jag har otur med på en bil så är det bilrutor. Har redan bytat två vindrutor pga stenskott.
Och nu detta. Jävla skit!

Later.



Jag tror att jag dör.

Hittade denna hos Foki. Och jag tror att jag dör.... Så jävla söta bebisar ;)
Jag håller med Foki att den utklassar "räkost-bebisen" :)




Boktips.


Om ni inte redan har läst denna boken, så gör det!
Verkligen bra. Började i eftermiddags att läsa den och den är snart utläst.
Jag är helt fast i berättelsen om fosterbarnet Jodie som har hunnit med att bo i många fosterhem.
Hon är verkligen "skadad" av allt som hon har varit med om i sin barndom.
När hon får sin nya fostermamma Cathy, så börjar Jodie så smått öppna sig och berätta vad hon har varit med om.
Hon är våldsam, otrevlig och väldigt elak.
Men man kan förstå hennes beteende.

Läs den!



Varmt.

Nu är klockan 06.58 ocj jag ska alldeles strax köra till jobbet. Det var redan 20 grader ute när jag tittade på termometern. Shiiiitt. det kommer bli varmt även idag. Vi har 24 grader i lägenheten. Jobbigt att sova. Trots fläkt :(
Neej, nu ska jag sticka till jobbet och laga mat hela dagen. Igår hade vi 40 grader i köket. Skönt. Neepp inte precis.

Ha en bra dag! Och alla ni som är lediga tycker jag borde uppsöka en strand ;)

Later.



RSS 2.0