Semester.

Nu har jag semester! Tänkte bara upplysa er om det! :) Sommarvärmen är här. Det är bara för att jag beställde värmen till min semester, bara så ni vet! Och försvinner den om en vecka så är det bara för att jag ska jobba resten av sommaren! ;) haha, nej vi får hoppas den håller i sig, så alla semesterfirare kan njuta! :)



Midsommar.

Ja nu har några dagar gått igen, sorry för kass updatering. Det är vädret. Är det fint väder vill man hellre vara ute! :) Igår var det midsommar afton. Den spenderades hos Anna och Martin! Mycket trevligt och vi töser var bäst i kubb! :) Haha!
Idag har jag jobbat (igen).. Sista dagen imorgon sen är det semester en hel vecka! Ska bli najs! :) Riktigt najs!

Har precis varit ute med min nellypelly. Hon är varm nu, ligger här och flåsar som en gnu! :)
Nu ska jag ha lite balkonghäng för mig själv. K jobbar som vanligt. Jag är gräsänka väldigt ofta! ;)

Kanske blir en iskall cider också!? :)

Later.



Bastu.

Jobb idag. Räfsan i Glemmingebro stod på schemat! Har diskat i princip hela dagen. I ett pyttelitet rum. Så det förvandlades ganska snabbt till bastu. Det finns ju inget fräschare än när hela ansiktet blänker av svett. Mmm, me like. NOT. Skönt att vara hemma nu, har suttit en stund på balkongen och ska snart ut där igen. Har köpt jordgubbar som jag ska mumsa på sen! :) Svenska gubbar till och med.


Imorgon är det dags för jobb igen. Sen är jag ledig på lördag. Men jag hörde att det förmodligen skulle regna hela dagen då, det skulle fan inte förvåna mig! Men jag hoppas värmen håller i sig, och det kan faktiskt bli ännu varmare tycker jag!

Nästa vecka är det midsommar och den ska spenderas först på jobb och sen ska vi till Anna, Martin och lilla Olivia. Ska bli väldigt trevligt. Massor av nytt folk som jag inte träffat innan! Mycket trevligt. Men ska jobba hela midsommarhelgen, men vad gör det? Massor av cash, och sen är jag ledig en vecka efter det! :)

Later.



Tuesday!

Hej alla där ute! Det var längesen jag hörde av mig. Ja, jag vet. Men jag kan meddela att jag lever iaf. Första dan idag på nya sommarjobbet. Räfsan i Glemmingebro. Det gick bra! :)
Ja, det har varit studentfester och lite allt möjligt!
Och promenad (en låååååång promenad) i Snogeholm igår tillsammans med Anna och Martin och deras lilla Olivia!  Mycket trevligt!

Imorgon är jag ledig. Då är det dags för klippning och slingning. Blonda slingor. Mycket najs ska det bli att få en sax genom håret. Det behövs, det är som en fullvuxen äng just nu. Iaf luggen. Mycket jobbigt.

Nu har jag precis kastat lite mat i ansiktet och ska snart ringa till Annapanna och fråga om vi ska göra nått ikväll. Som sagt ledig imorgon. Sen drar dem till London och lämnar kvar mig här ensam. kommer nog inte överleva. Eller... jo det kommer jag faktiskt. Jag bara skojade. Fun, very fun I know!

Nee, nu tycker jag att sommarvärmen ska titta förbi Ystad! Faktiskt, eller inte titta förbi, den kan faktiskt stanna några veckor nu! Helst de dagar jag är ledig och gärna hela vecka 28 då jag har en veckas semester! Hör och häpna! Jag ska ha semester för första gången på.... hum.. jag vet inte hur länge! NAJS ska det bli!

Later.



Skatteåterbäring.

Wiiieeehooo, igår kom skattepengarna in på kontot. Caaaaatchiiiing! :)
Idag blir det nya sommardäck. (Jippi) Och sen måste jag ringa och boka in service på bilen. Det var dem pengarna det! Nejdå, blir det något över så ska jag nog kunna spara eller spendera dem! :)



Solen!

Nu har solen äntligen hittat hit, hoppas det varma vädret håller i sig bara!

idag har jag och K hälsat på Eric och Carro och kollat på deras fina hus i Everöd. Jag blev riktigt avundsjuk.
Så jävla fint och det låg ute på landet. Värsta drömläget!
Det var trevligt och Nelly trivdes som fisken i vattnet!

Nu ska jag ta en promenad med AnnaPanna! :)

Later.



RSS 2.0