Trött.

Så nu har jag jobbat 6 av mina 9 arbetsdagar! Tre kvar, har nedräkning. Har en ledig helg! :) Jag är trött som en gnu och lite sliten, men så är det! :)
Igår var jag och K ute och käka. Det blev La Cardinal. Vi käka kalvfilé med potatisgratäng! MUMS! :)

Nu står K och lagar spaghetti och köttfärssås! Det doftar underbart! Skönt att han är ledig ikväll också!
Nee nu ska jag se om jag kan hjälpa till med något i köket!
Sen blir det promenad med Anna!




Idag är det 3 år sedan Andreja lämnade oss!
Jag tänker på dig!





Ledig idag!

Jag har varit ledig idag! Så skönt! Vaknade av strålande solsken och när jag tog ut Nelly imorse så stod temperaturen på 18,5 grader. Vid halv nio imorse. Hur skönt är inte det? :)
Gick en liten runda. Sen var K och jag barnvakter i ca en timme till Ebba och Malte! :)
Har även hunnit ta en tur ut till torpet. Alltid lika trevligt.

K och jag var i Malmö igår. Hämtade hans bil som han har köpt. Jättefin är den :) En Citroén C4 138 VTR. :) En sportmodell. Skitfin är den! Nu plötsligt är inte min bil lika fin längre! ;) Haha! Men min gamla betta får hålla länge till! :) Kan Kristina köra med sin NUF än så kan jag nog köra min mååånga år till! :) Eller vad säger du, Kristina?
Är du glad nu förresten att jag har uppdaterat? :)

Nu ska jag och K snart ta ut Nelly på kvällspromenad. Vi ska möta upp Anna och Emil och gå och käka glass någonstans! Mums!


Imorgon ska jag jobba på Vigs ängar!
Imorgon startar mitt 9 dagars pass. Alla dagar på Vigs ängar! Det blir fina cash! :)

Later.



Torsdag.

Röd dag idag. Kristi himmelfärdsdag. Det innebär en ledig dag, för de flesta av mina arbetsplatser har stängt idag. Nice! Tyvärr ska ju K jobba ikväll. :( Men men, idag ska jag hänga med Anna & Emelie på loppis! :) Det ska bli mycket skoj! Har lite saker som jag ska titta extra noga efter! :) Har roliga inredningsideér!
Nee om man skulle käka en tallrik youghurt? Jävligt intressant för er att läsa, men det är det som är mest spännande för mig just nu! Mmm, lia bra tänker ni kanske? :)


Ikväll vet jag inte vad som händer, K har bilen och det är jobbedag för mig igen imorgon! Kl 07.00 blir jag hämtad imorgon. K behöver min bil för att han ska kunna ta sig till jobbet. Hmmpff. Man är van vid att ha bilen för sig själv och nu plötsligt finns det en biltjuv i huset! Haha! :)

Nee, lite påklädnad och youghurt var det ja!

See you later, alligator!



Grym!

Jag är fan grym. Har aldrig varit på Edvinshemsskolan innan och jobbat och dagen börjar med att Camilla säger att det är jag som är kock idag, så jag fick laga mat till 225 personer. Men fan vad man är bra, jag klarade mig finfint! :)
Helt ok ställe. Ganska roligt faktiskt!
Japp, då var arbetsdagen avklarad! :) Nu ska jag och K gå en liten runda med Nelly!

Later.



Tisdag.

Idag är det dags för jobb, på Edvinshemskolan. 7.30-14.00. Första gången jag är där. Jag räknade häromdagen. Jag har än så länge varit på 22 olika arbetsplatser och jag är 24 år. Det är sinnes, KARR! Men så blir det när man är vikarie! Då är jag alltså på mitt 23:de ställe idag. SINNES!
Nu ska jag strax bege mig!
Ingen lång dag idag. Får se vad som händer i eftermiddag! K är ledig idag med!

Ha en bra dag!
Later.



Söndag!

Idag blir det slappedag! Jag ska tvätta, hur mycket som helst ju! Suck. Igår var det crousing, det var väl helt ok! Kallt som fan bara.
Skulle bara berätta att jag lever! ;)



Sjukgymnast.

Idag träffade jag min superduktiga sjukgymnast! Han hittade felet, alltså varför jag har huvudvärk alltid. Har med nacken och axeln att göra, jag går och spänner mig när jag har ont, därför blir det stelt och jag får låsningar i nacken! Skönt att veta vad huvudvärken beror på iaf.
Sen direkt efter var det dags för några timmars jobb på ÖP! Jag stod i disken idag. Då susar bara dagen förbi, då har man lixom att göra hela tiden! Och det gillar jag!
Har varit uppe på F-kassan med. Slapp kriga med dem denna gången. Nu är alla papper inlämnade så nu får vi se om det godkänner min överklagan! Håll tummarna!
Nu har jag avnjutit god middag som K har lagat! :)
Mysigt att han har varit ledig några dagar!


Nu blir det promenad med Anna!




iPhone.

Jag har blivit med iPhone. Helt sinnes. Det trodde jag aldrig. Men jag skulle förnya abonnemanget igår när jag var på Bo olsson, och där stod Telenor. Och han sa att jag skulle ha en iPhone, han ville inte ens visa mig något annat ;) Jag börjar lära mig hur den fungerar nu. ;) Nu ska jag bara börja vänja mig vid storleken, den är sjukt stor jämfört med min gamla!

Så här ser den ut, jag valde vit färg på baksidan.


Jag tyckte vit var snyggast..



Ledig.

Jag blev ledig idag! Jag ringde in en annan vikarie för mig på Göken! Axeln var ganska fucked up! Så det var underbart med en ledig dag. Har redan jobbat in mina timmar denna veckan så det är lugnt! :) ledig imorgon med! Jag och K är lediga en hel dag tsm! Herregud! Det händer inte ofta! :)
Han fick jobbet på Abbekås hamnkrog! Grattis baby! ♥ Han är bäst!

Jag har inte gjort sådär jättemycket idag. Hälsat på mina föräldrar och käkat frukost med dem! :) Gått en runda med Anna och Olivia! :) Mys!
Och nu har jag precis varit ute på en kvällrunda med Nelly. Vi var och lekte med bollen på gräsmattan! :) Det gillar hon! Strålande väder ute! Det gillas! ♥
Nu väntar jag på att K ska komma hem så vi kan se färdigt filmen Avatar som vi började se igår. Men jag var så trött så jag orkade inte se klart hela!
Nu blir det en härlig dusch! ;)


Later.



1 maj

Då är det vår nu! 1 maj! Wiiiieeeho! Aja, har inte tid med detta nu. Ska iväg till jobbet. Göken. (don't like). Men bara att bita ihop. Fattar inte hur min axel ska palla både idag och imorgon. Blir det förjävligt i eftermiddag får han leta reda på en annan vikarie imorgon! Så det så. Tänker inte förstöra min axeln igen...

Bye!



RSS 2.0