Skönt..

Vad skönt att få höra din röst Laura! ♥



Ofattbart.


Jag kan inte fatta. Vad är det som händer detta år? Först Andreja, sen lilla Rasmus och nu Hannah? Vad fan händer? Jag vill inte påstå att jag kände dig. Du gick i åttan när jag gick i nian. Mer var det inte. Men när jag gick med Laura på gymnasiet så fick jag alltid höra hur glad hon var när du skulle komma ner till Skåne och hälsa på henne. Men nu gör du inte det längre.
Men jag tror du är med henne. Vakta över henne och Wiggo! Lova det!



Nu får ingenting mer hända. Jag har fortfarande inte fattat att Andreja heller är borta.
Men man kan säga som så, när man sätter sig i bilen är det Andreja det första jag tänker på. Man tar det försiktigt.

Usch ja. Alla ynga människor. Vad fan är det som händer?



Jag saknar att ha en vän att gråta ut hos. Någon som kan krama mig när jag behöver det. Visst jag har bra vänner, men vissa ser jag knappt röken av. Jag saknar en speciell vän. Det vi hade förr. Inte den tjej du var den senaste tiden. Då tyckte jag inte om dig. Jag skulle vilja ha den gamla tjej jag kände. Men det roliga tar slut någon gång.. Tyvärr är det så. Men gud vad jag hade behövt dig. Den gamla tjej jag kände en gång.
Men vad är det man säger? Ensam är stark?
Suck... Ja, saknar är ordet. Och det avslutar jag bloggen med.

Saknar.






Varför?

image545
Inte en till. Vad fan är det som händer detta året? En gammal skolkompis till mig har lämnat oss. Hannah, Kände inte dig så bra. Men lilla vän du har lämnat min Laura ensam nu? Du var hennes bästa vän.
Varför gjorde du det? Varför?

Laura, jag får inte tag på dig! ♥

Vila i frid Hannah.
Tänker på dina vänner & familj.
Speciellt dig Laura. Hör av dig när du orkar!



Torsdag.

image544Jobb idag. (Så ovanligt?). Gick bra. Skitont o huvudet bara. Har varit ute hos svärföräldrarna med. Myst med hundarna lite. Ska ut en runda till sen vid 20.00. Har även hunnit med att dammsuga (duktigt....) och laga middag. Ris med korvstroganoff. Med champinjoner i. Svampen var godast av allt. :) Nu ska jag ta en dusch. Och jag funderar på att byta sängkläder. Det är så mysigt att gå och lägga sig när det är renbäddat i sängen! :)

Bild: Google



Hundvakt.

image542Imorgon efter jobbet ska jag köra ut till svärföräldrarnas hundar Bella och Nova. Dom är inte hemma så jag ska dit och släppa ut dem en runda så de får göra sina behov. Jag ska mysa med dem en stund.  Och ge dem mat. så blir dem glada!

Hunden på bilden har inget med Bella och Nova att göra! :)
Tyvärr ingen bild på sötnosarna!

Bild: Google



Onsdag.

Jobb idag mellan 07.30 -16.00. Rörigt som fan på jobbet. Alla "chefer" har gått på semester. Samtidigt. Så jävla smart gjort! Yeah. Vem får ansvara för posten? Jo, jag och det är inte bara ett dela ut. Utan man ska klippa och klistra på nya adresser. Ahhh. De informera mig inte ens om det utan bara tog det för givet. Jag blir lack på sånt! Men på ett sätt är det skönt att cheferna är borta. Det är lugnt och skönt utan dem. trots allt ansvar!
Jag baka chokladsnittar idag. Som de gamla tanterna och gubbarna kunde ha en kaka till kaffet! :)

image541
Efter jobb så körde jag och handla tre nya krukor. Katterna välte ner en av mina andra i fönstret i vardagsrummet. Sen had ejag bara blåa, och de passa verkligen inte in. Så det blev tre vita krukor med svart mönster på.
Sedan handla jag käk. Det blev grillad kyckling, sallad, physalis, rädisor, cashewnötter och avokado. Och även vitlökssås. Mums!

image543Nu ska jag ta en dusch, sedan ska jag göra mig en kopp (ett glas, för jag dricker ur mina stora fina glas!...) te. Med honung i. Det ska bli mums. Och vad väntar sedan? Jo, en härlig filt, balkongdörren på glänt så katterna kan sitta och titta på alla fåglar som flyger förbi och något bra tv-program. För mitt huvud strejkar nu. Rejält. Haft huvudvärk hela denna dryga dag. Nog för mycket på jobbet. (Jag får så in i helvetes mycket ansvar och jag är faktiskt bara vikare, Hallå? Då kan ni höja min lön också!). Ja, så var det sagt.



Ha de fint!

Bilder: Google



Kom hem nu.

Jag vill att K ska komma hem nu. Funderade på att tillaga chicken nuggets som Joakim (min lillebror) fick hem från jobbet. Massor av nuggets. Så mamma dela ut :) Haha. Men jag slarva innan med min gluten. Smaka några chips innan med mjöl så jag har ont i magen nu. Så jag vågar inte fuska med nuggets (panering). Så om K är hemma innan kl 18, så vill han säkert ha Thaimat. De stänger nämligen kl 18.

Dags med jobb imorgon igen. Suck. Känns som jag snart kan bosätta mig där? Är alltid där ju.
Aja fick iaf ledig den 6 augusti ju, så jag och K kan följa med svärföräldrna och hans syster med flera till Bakken i Danmark. Åka karuseller och ha trevligt.
Sen den 3 augusti ska vi fira Svärmor och K's syster Johanna. K kunde nog också följa med. :)
Och den 11 augusti ska vi på Raggarfest hos Emelie. Det är då jag ska klä ut mig till "50 tals dam". Så gott det går iaf. Vet fortfarande inte vad vi ska klä ut K till. Får väl låna en jeansjacka av någon.
Se på tv förtjänar jag nu när jag har dammsugit,  diskat. packat in presenter och fixat pch pysslat i lägenheten!

Hej så länge!



Presenter.

image540Har fixat present till Johanna nu. Hihi. Och jag har även varit på Ohlssons Basar. Och köpt saker till lägenheten. Två svarta blockljus som jag ska ha i mina cylinder-vasar på köksbordet. Och även svarta pärlor till som jag ska lägga i vasen som dekoration med ljuset. Och en rund svart liten duk. Jag är fast i färgerna svart, brun, beige och vitt. Köpte även svarta servetter.
Great! Blivit najs här hemma nu. Och bättre kommer det bli när renoveringen har varit! ;) Najs!

Nu ska jag diska och dammsuga! Fucking hell vad det är tråkigt! Bye


Bild: Google.



Supa skallen i bitar?

image539Varför ska alla ungdomar nuförtiden supa bort det de har innanför pannbenet? Nästan varje dag läser man på bloggar, lunarstorm och allt vad det heter att de är ute och festar alltid. Att de var så "fulla" sist så de inte visste var de hade röven! Och alla har sex med alla, vad sysslar ni med? Är ni inte rädda för könsjukdomar och sådant? Och erat rykte? Jag tycker det är så jävla tragiskt. För nuförtiden går allting ut på att sypa skallen i bitar. Helst ska man vara den som är fullast också. Så fruktansvärt tragiskt. Kan man inte ha kul när man är nykter? Det tragiska är att det går allt längre ner i åldrarna. Skaffa ett liv istället för att supa bort det ni har.
Ohhh, så jävla sjukt det har blivit. Visst, jag dricker också sprit. Ibland. Rätt så sällan. Men fan inte 6 dagar i veckan.



Coolt.

Satt och titta på tapeter (ska snart få renoverat här ju...) och hitta denna balla bild. Haha tuff fondvägg. (Inte för jag skulle vilja ha det så, men ändå..). Tyckte det var rätt ballt.
Annorlunda.

Vad tycker ni?



Bild: Google



Ledig.


Fan vad skönt. Jag är ledig idag. Vilken härlig känsla. Om jag hade jobbat idag så hade jag antagligen stått och bakat bullar nu. Jepp, men nu är jag LEDIG! Wiiie. Idag ska jag ringa Martina och höra om hon skulle hälsa på mig idag! Om hon inte ska det så ska jag ringa mamma och fråga om hon kommer in en stund. Eller kanske ringa Mariella. Det var längesen vi träffades! Du är en upptagen kvinna! :)
Ska ner om i stan ett ärende till Jessica med. Yepp.
Och köpa födelsedagspresent till Johanna. Vad köper man till dig? Svåra kvinna. :) Haha. Lite tips damen hade inte skadat! ;)
Ska nog göra mig en toast nu. Gott. Gott. Sån där i smörgåsgrill ni vet. Med massor av ost, och tomat och skinka. Mums!
Tvättar även sista maskinen tvätt nu. Fan vad mycket det blev.

Min kära K jobbar som vanligt.



Bild: Google.



Mysigt.

image534

Jag och Anna har haft det mysigt. Druckit te, ätit kakor och pratat. Kan det bli härligare? En gammal vän som Anna är skönt att ha. Ibland kan det gå ett halvår innan vi hörs men vi vet alltid var vi har varandra. Det är skönt med sådan vänskap. Det är inget måste att ringa och så, man bara vet att vi finns för varandra. Det är så härligt. Men det är skönt att vi träffas oftare nu. Jag bryr mig om dig, gumman! ♥

Gammal vänskap är som vin, blir bara bättre med åren!

Sann vänskap är som god hälsa - man förstår inte värdet av den förrän man förlorat den.




Bild: Google



Dagens fynd.

image533
Det var denna söta klänning/tunika som shoppades på Lindex innan. Jätteskön att ha på sig. Jag tänkte ha ett par svarta leggings till. Skitsöt! 199:- bara.
Klicka på klänningen för större bild.



Bild från Lindex.se



Måndag.

image532
Dax för jobb imorse igen! Laga till makaroner och köttfärssås (världens enklaste, men ändå...). Baka även sockerkakor och gjorde en god tomatsallad. Sedan var jag nere en runda på Lindex, behövde lite nya underkläder, så det blev tre par hotpants och hitta även en fin klänning/tunika. Sedan blev det thaimat. Och en dusch och jag tvättar även vårt Mount Everest tvättberg inne på toaletten. Alla mina arbetskläder var smutsiga. Suck. Det innebär även att man måste vika tvätten sen också. Finns det något tråkigare än att vika och plocka undan ren tvätt? Inte mycket som slår det.


Nu kommer snart Anna hit och umgås en stund.
K jobbar som vanligt.
Imorgon är jag ledig. Det ska bli underbart. Fan så jävla underbart! ♥
Fast det kommer väl synas sen i lönekuvertet. Som tur är.

Bild: Google.com



Söndag.

Dagen började med jobb från 07.30-16.00. Segt som fan att jobba idag. Men maten blev supergod. Det tyckte alla. Sedan tog jag en snabb dusch på jobbet. Och körde sedan hem och byta kläder. Sedan körde jag och K till Daniel och Sofie. Fira Daniel och Oliver. Stanna inte så jättelänge. De andra hade redan varit där sen 14.00 och vi kom vid 16.30 kanske. Körde sedan och handla hem nödvändigheter på Willys. Och nu ska jag krypa ner i sängen med K och förhoppningsvis kissemissarna! Ska väl se Beck filmen kl 21. Även om vi redan sett den. Men det finns inte mycket annat som är värt att se. Skönt att K är hemma idag. Han jobba länge igår, men söt som han är så hann han med tåget så jag slapp hämta honom inatt. Nu ska jag gå och pussa på honom.

Jobb imorgon. Igen. Suck.

Sovgott.



Lördag

image531Jaha, då var det lördag och jag började min dag med att bli väckt av väckarklockan kl 06.50. Körde sedan till jobbet. Och lagade mat och städa lite. Det vanliga. Efter när jag slutat körde jag hem till Tomelilla, till mina päron. Låna deras dusch sedan var det Maloues 1 års dag som skulle firas. Det bjöds på god mat och god efterrätt. Sedan körde jag hem vid 20.30 ungefär. Ville vila lite. Måste kanske köra till simrishamn sen inatt och hämta K. Han har inga roliga arbetstider. Han börja kl 9.00 imorse och han vet inte när han slutar. Han har jobbat i 12½ timme nu. Det är fan sjukt. Ska snart gå och lägga mig. Få lite sömn kanske innan jag kanske måste köra. Sedan är det dags för jobb imorrn igen. Och när jag slutat jobba så ska jag till K's släktingar Daniel och Sofie. Ska fira Daniel och även Sofies son Oliver som fyller år. K är redan där då, börjar 14. Men jag får komma efter jag slutat jobba.

Nu är jag trött och nu ska jag våldgästa sängen!

Sovgott.



Skinnjacka.

Jessica, får inte fram bilderna till dig, så jag lägger upp dem här.
Så här ser skinnjackan ut. Nu vet du! :)
Min nya skinnjacka.

image529


image530



Ni betyder mest.

Det finns saker som betyder mer än andra. Dessa tre betyder allt för mig. ♥ Jag älskar er!



Hemma hos mig.. (oss).

Här är vissa som har velat att se bilder på vår nya lägenhet, så hey. Här är några bilder. Hann inte ta fler. För kameran dog och den vill inte fungera med våra batterier som vi har hemma. Men här är några iaf.

56544-504

Vårt fina stooora kök.

56544-505

Vårt nya köksbord. Ekbord. Skitnajs!

56544-514

En bild till på köket.

56544-519

En till bild av köket. Annan vinkel.

56544-506

Sovrum

56544-518

Mera sovrum. Ja, jag vet. Det är fult att ha ett ölflak under tvn. Men bordet är för lågt. Ska köpa nytt! Nödlösning!

56544-507

Vardagsrum - våra härliga soffor. Med två lata katter i.

56544-508

Tvn och vår fina videobänk.

56544-509

En annan del av vardagsrummet.

56544-511

Mera vardagsrum!

56544-525

Ännu mera vardagsrum.
56544-510

Balkongutsikt. Även en tvättlina som syns.

image526

Här är vår nätdörr i så katterna inte smiter. Iaf så är det vårt balkong. Lite stökigt.

image527

Utgång till balkongen från vardagsrummet.

image528

Mera utsikt från balkongen.

56544-512

Datarum. Vars en dator. Det är nice. (Onödigt, men nice.)

56544-513

Klädkammaren. Ett extra rum. Som inte räknas som rum. Härligt. Alla kläder och sådant där inne. Kan även gömma dammsugare och tvättställningar här inne.

56544-522

Badrum.

56544-520

Hall.



Detta är några bilder från vårt nya hem, vi älskar det.
Ska även snart bli renoverat.





Ännu ett kryss.

Japp, ännu ett kryss i taket. Jag är ledig idag. Men som vanligt så jobbar jag i helgen. Ska bli väldigt tråkigt. Jag är så trött på det just nu. Samma tanter som gnäller på maten. Hur fan ska man göra 32 boende nöjda? Alla gillar inte samma saker. Så är det bara.

image503
Idag kommer mamma och morfar. Ska baka kärleksmums att bjuda på. Nu kan vi sitta vid vårt köksbord, det kom häromdagen (tisdag). Det blev skitbra i köket! Så nu slipper man att sitta i soffan och käka.
Ska även ringa farmor och farfar. måste gratulera farmor på namnsdagen idag (Greta). Ska även fråga dem om dom vill komma in och hälsa på i eftermiddag.
Sedan ska jag ner om på stan och köpa kattmat. (Äter alla katter mycket just nu eller det är bara våra svullon som gör det?) Käkar som fan gör dem.
Ska även ner och köpa käk som jag kan bjuda K på ikväll när han slutar. Funderar på att göra gräddstuvad potatis med utbankade kycklingfileér som jag tänkte panera. Och göra någon kall sås och någon god sallad? Låter det bra?

Nu ska jag testa ringa farmor. sen måste jag städa lite, annars blir det pinsamt att ta hit mammsen! :)
Mamma och jag var på sjöbo marknad igår kväll. Det enda de säljer överallt är Foppa tofflor. Visst all ära till dem, för de är sköna, men så sjukt fula. Men alla på hela marknaden behöver väl inte sälja dem? Alla människor går runt med dem just nu. Jag har ett par fejk-rosa tofflor som jag har när jag går ut med soporna eller är på balkongen. Skulle inte få för mig att gå på stan i dem.

Ha de!



Kiviksmarknad,

Precis hemkommen från kivkismarknad. Jag var där med Emelie. Mitt huvud är helt slut nu. Av all hög musik.
Nu ska jag ta en panodil och dra på mig pyjamasen och tvinga med mig Ceasar och Teddii att mysa med mig. Och somna framför tv:n. Sen kommer väl K hem vid 23.50 ca och väcker mig igen. Då går han alltid och duschar så man vaknar alltid.

Men nu, våldta kudden! Sovgott!
Jobb imorrn. Som vanligt.



Jobb

Idag var det dags med arbete igen. Precis som igår. Jobba med M idag. Det gick galant. Men det har varit så kvavt idag. Så vi har varit varma och man vblir så trött av att jobba när det är varmt. Som det åska imorse. Helt sinnessjukt. Jag ska även jobba imorgon, torsdag, lördag, söndag och måndag! Mycket jobbande nu. Men det blir fina cash.
Ska iaf försöka ta mig ledig den 6 augusti. Så att jag och K kan följa med svärföräldrarna och K's Syster+pojkvän till Bakken och åka karuseller och ha det bra! Kan se det som semester. Nästan aldrig ledig.

Nu ska jag ta en snabbis i duschen sen ska jag kila ner till stan och köpa presenter till Daniel och Oliver. Vad fan köper man till en man i 30-35 års åldern? Oliver är lite enklare. Han ska få en fotboll.
Aja, jag får väl hitta på något. Annars köper jag en whiskey eller cognac eller något!

Pusshej



Plåster på tummen.

image502
Jaha, stod precis och skala potatis, och skulle sedan dela de i mindre bitar för de ska bli klara snabbare till moset. Jaha, vad gör jag? Jo amvänder en ruskigt dålig kniv och står och skär av halva fingerblomman på tummen. Blöder så satan. Och det gör ont. Tur man är kock, man är van vid det! Haha. Ja, fyra plåster på min tumme är riktigt, riktigt najs!

Lia bra!



Lördag

Ja, dagen började med jobb som sagt. 07.30-16.00. Idag var det kokt lax på menyn. Och till det valde jag att göra en vitvinsås med kokt potatis, gröna ärtor och sallad. Till efterätt blev det jordgubbar med kaffegrädde. Mums. Väldigt uppskattad mat idag. Och nu har jag hunnit med att handla lite. Ska laga kvällsmat, så där även är mat till K när han slutar jobba ikväll (när det blir är en jävligt bra fråga?). Ska försöka göra potatismos, det ger sig om det går på potatisen än, annars blir det tapetklister. Och till klistret (?) ska jag ha ugnstekt falukorv, gratinerad med svamp, lök, ketchup, senap och Stark ost. En av mina favoriter är faktiskt denna enkla rätt, även om jag jobbar som kock. Folk tycker det är konstigt. Folk tror att man bara äter sådan lyxmat som oxfilé och sånt varje dag. Men gott folk, det gör vi verkligen inte. För det första tycker jag att oxfilé är överskattat. Fläskfilé är godare. Kyckling också.

Varför är det så speciellt med oxfilé? Gillar ni oxfilé?

Nu ska jag laga käk.

Ha det finemang!
Kram

Jag är ledig imorgon! Kryss i taket! ♥



Usch.

Jag ska jobba imorgon bitti. Suck. Vad tråkigt. Sedan är jag ledig på söndag. Ska sedan jobba, mån, tis, ons, tors, lör och sön nästa vecka! Hela marknadsveckan. Trist men sant. Sparar man pengar. Och tjänar pengar istället. Haha. Blir kanske en runda till sjöbomarknad på torsdag eller fredag! Om K är ledig vill säga.
Nu ska jag slappa i soffan, och se om K hör av sig. Hoppas jag slipper hämta honom i Simrishamn. Hoppas han hinner med tåget. Det är ändå 4,2 mil dit. Dryg väg att köra. Nästan raksträka hela sträkan. Så seeeegt.

Ha en fin kväll!

Nu har Emelie med familj hälsat på. Fick en fin blomma av dem! :)

Sovgott.



27 månader.

Idag firar jag och K 27 månader tillsammans! Grattis till oss.
Älskar dig hjärtat!
image472



Fredag,

Japp, då var det fredag och man har slutat jobba. Ska hoppa in en snabbis i duschen innan Emelie kommer och klä på mig något finare än vad jag har just nu. Vi ska gå ner om till stan för det är "munkmarknad". Affärerna har öppet längre och man träffar mycket folk. Kan vara trevligt. Min älskade K jobbar ikväll tyvärr. Tråkigt men sant.

Nej, duschen kallar på mig!



Lunch

Idag åt jag och K lunch ute. På Store Thor för att vara exakt. Det var gott, men lite väl dyrt för att vara lunch. Vi fira vår 27 månaders dag som egentligen är imorgon. Men vi båda jobbar då, så idag passa bättre.
Sedan har vi varit i Tomelilla och kollat in en second hand butik. Hitta en långkjol. Rosa med vita prickar. 35:- Perfekt till raggarfesten som vi ska på den 11 aug. Jag ska ha den som tub-klänning. Med ett vitt midjebälte med en roset och ett vitt stort plastpärlor-halsband som är farmor, hon hade även vita örhängen till mig. :) Nu är det bara skor kvar, men Anna hade ett par vita pump, med lägre klack som jag kan ha. Och någon vit väska får jag väl också ordna fram! Kommer bli kanon! :)

Nu kommer snart Emelie och hälsar på! Bye!



Ceasar & Teddii

image501
Nu ligger Ceasar och trängs med mig och K. Jag sitter vid en dator och K vid den andra. Så Ceasar njuter. Och Teddii Ligger och sover uppe på garderoben (som är fylld med skor, väskor, vinterkläder och dylikt) som finns här inne i datorrummet. Det är hans favorit stället när vi är här inne.
Snart dags att köra till Tomelilla. Mamma skulle bjuda mig på middag. Köttfärslimpa med brunsås och potatis! :) Mums!
Sen ska K iväg och jobba tyvärr. Men sånt är livet.

Ha det bra!

Bild: Privat



Jag blir knäpp.

Den 22/5 så var jag nere på Arbetsförmedlingen och skulle byta A-kassa. Jag skulle ha HRF istället (som är mitt fack). Jag hade Alfa-kassan innan. Så iaf så skulle de hjälpa mig att ändra. Och jag har gått och väntat på papper och kassakort ända sedan dess. Och jag har ringt dem två ggr och fått oförskämda svar från dem, det har låtit ungefär så här " Du är väl inte den enda arbetslösa i Sverige? " Whaaaat? Vad fan är det för svar?
Nej det är klart att jag inte är det. Så idag blev jag trött på väntandet och gick ner till arbetsförmedlingen igen. Och de sa att jag skulle skicka in ett personligt brev och berätta hur besviken och irriterad jag var. Så det gjorde jag. Precis efter jag hade skrivit klart detta brev så damp det ner ett brev i brevlådan från HRF. Gissa vad det är? Jo, ett papper om att de hade fått mina ansökningar och att de behövde ytterligare mer papper från mig. Gaaaah. Jag blev glad som fick höra från dem men nu ska man behöva skicka in ännu fler papper.
Och de skulle ha arbetsgivarintyg from 1/6-06 t.om. 1/6-07. Så jag ringde arbetsförmedlingen (igen....) och fråga vad jag skulle göra. Och de bad mig ringa Alfakassans kundtjänst. Så det fick jag göra. 26 personer framför mig i kön. Man blir så jävla glad. Efter många om och men så fick jag prata med någon Jakob (som förresten lät exakt som Anton...). Och Jakob fatta ingenting, måste vara en vikarie. Så jag berättade om min situation sisådär 5 ggr innan han fatta. Jag bad om alla mina intyg och då säger han att han inte vet om han kan skicka dem? Vadå skicka dem? Gör det för fan! Det är mina papper och jag behöver dem. Men sen kolla Jakob upp det och han fick skicka dem, och han var så vänlig så han skulle skicka hem någon annan jävla blankett som måste fyllas i.
Jag är så jääääävla trött på detta jävla system så hälften kunde räcka!
Jag använder knappt er jävla a-kassa? Jag jobbar nästan hela tiden? Är det något att käfta om? Ge mig mina papper för fan.

Ja, jag är irriterad.

Hoppas ni som har fast jobb aldrig behöver oroa er om a-kassa och arbetsförmedlingar och intyg och fan och hans moster!

Punkt.



Vinterjacka?

image500
Japp, det är dags att börja kolla rundor efter vinterjacka. Hatar att vara ute i sista minuten. Fick hem en tidning från Halens. Och där hitta jag en fin röd jacka som var billig som jag nog ska beställa!? Jag tyckte den var helnajs. Skönt att den går ner över rumpan med!

499:-

Visst ser den skön ut? Jag tror jag ska beställa den röda. Annars finns svart och militär grön också! Men rött passar jag bra i! :)


Bild: Halens

Update: Jag vet att det är tidigt. Men jag brukar ha otur med vinterjacka. Alla som jag vill ha brukar vara slutsålda. Jag har beställt den så ska iaf pröva den och se hur den är. Är ganska kräsen, måste sitta perfekt. Så det brukar ta ett tag att hitta rätt jacka.
Som sagt jag vet att det är tidigt, och ja jag är tokig! That's me! :)
Men att kalla detta sommar just nu är en överdrift!



Tomelilla.

image499
Idag tar jag och K min röda golf och kör till Tomelilla vid 14.00. Hälsa på mamma. Sen halv fyra ska han ta en buss från Tomelilla station till Simrishamn. Han ska jobba kväll. Så jag tänkte passa på att hälsa på familjen och kanske farmor och farfar! :) Jag är ledig idag. Så skönt. Men jag vakna ändå kl 06.50. Det är då klockan ringer vanligtvis. Så här sitter jag nu och är pigg som en mört.
Funderar på om jag ska göra en varm macka i mack-grillen!? Hade kanske varit gott. Glutenfritt bröd blir ju rätt torrt och det är godare att äta varmt! Ska kanske överraska med en macka till K i sängen? Han sover fortfarande. Ska nog sätta på tvättmaskinen snart också. Hann inte med de två sista maskinerna igår.

Bild: Google. (Nästan likadan som min fina bil, fast min är röd metallic)


Ha en fin dag!



Det enda jag gör är att jobba,

image461
Antingen har man inget jobb alls, eller så jobbar man alltid. Haha. Lärde upp en ny vikarie idag. Hon var duktig! :)
Idag tillagades kålpudding med potatis och sås. Och till efterrätt blev det kladdkaka. Mycket uppskattad mat idag! :)
Jobb imorrn igen sen är jag ledig två dagar. Skönt!

Fick ett serveringsjobb den 28/7 mellan 18.00 - 23.00. Servering på ett Bröllop. Ska bli kul! Måste ringa henne och höra vad det är för klädsel som gäller.

Snart kommer K hem från Simrishamn. Han skulle ta med sig Thaimat på hemvägen. Bra för jag är hungrig som en björn! :)

Har varit klumpig idag på jobbet. Spillde soya på hela tröjan, bränt mig på armen, varit nära att skära mig två-tre ggr. Och tappat saker. Suck. Hur ska det bli på fredag när det är fredagen den 13:e?
Jag brukar ha otur då!

Bild: Google



Lite ny design.

56544-416Japp, som ni ser har jag ny profilbild och ny bakgrund. :)

Jaha, denna helgen har gått snabbt. Jobbat hela helgen. Fina cash! :) Pengar behövs alltid.
Ska jobba imorrn och på tisdag med. Sen är jag ledig några dagar. Sen ska jag jobba fredag och lördag igen.
Mycket att göra nu. Imorrn kommer det en ny vikarie som man får lära upp lite.

Nu ska jag gå och umgås med K.

Ha det så bra! och hoppas allt är bra med er!?

Kram



Regn.

56544-489Det är rent sjukt vad det har regnat igår och idag. Helt makalöst sjukt. Går inte att beskriva. Det har ju varit värsta kaosen här nere i Skåne. Precis som det är i Småland. Hallå det är för fan juli månad!? Vart är sommaren? Så fruktansvärt trött på regn. Iförsej kvittar det när man jobbar för det är betydligt svalare att jobba då. Men va fan är det som händer med vårt väder? Börjar fan bli orolig.

Bild: Google.



Lista

1.Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln imorse?
Fan vad trött jag ser ut.

2.Hur mkt kontanter har du på dig nu?
Inga, använder alltid kortet.

3. Vilket ord rimmar på test?
Fest

4. Favoritplanet?
Mars, bara för den är röd.

5. Vem ligger 4 på din samtalslista över missade samtal?
Älsklingen

6. Vilken är din favvo signal på din mobil?
Dolly Song

7. Vad har du på dig just nu?
Jeans, linne, bh, trosor och strumpor

8. Märke på dom skorna du har på dig nu?
Har inga skor på mig inomhus

9. Vad tänker du om personen du tog denna enkät ifrån?
Jessica - ? Jaha, vad tänker jag om henne? - Hoppas din fest blir kul!

10. Vad gjorde du vid midnatt?
Titta på en film alldeles för länge. Skulle jobba imorse ju.

11. Vad står det i ditt senaste mottagna sms?
"Tack så mycket, kram!"

12. Var ligger ditt närmaste SevenEleven?
I Lund ?

13. Vilket uttryck andvänder du mest?
Mupp

14. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Till Koffe imorse innan jag gick till jobbet.

15. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Mina två katter.

16. Vilken ålder har varit bäst hittills?
16 år.

17. Din värsta fiende?
Vet ej

18. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Koffes dator jag sitter vid, så det är en serie om något spel han spelar.

19. Vad var det senaste du sa till någon?
"Ceasar, kom gubben" - katten

20. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
The money, baby!

21. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Det gör jag alltid med min söta K. Och iför sej så tycker jag extra mycket om Ceasar nu för han ligger i mitt knä och myser.



Födelsedag!

Jag vill passa på att gratta Anton på hans 23 års dag!

56544-469
Bild: Google.




Ännu en.

image478Vila i frid lilla Rasmus.
Inte för att jag kände dig.
Träffa dig när du var mindre på morbror Jerrys student.

Beklagar sorgen till din familj. ♥
(Känner ju din Morbror Jerry och hans Ex Tess,
men du kommer nog inte ihåg mig.)
Trist att en sån liten grabb ska lämna oss så tidigt.
Hann bara bli 8 år.


Bild: Google.




Fika + Stan.

image488
Idag kom Anna och hälsa på mig. Vi började med en fika hemma hos mig och K. Sedan vandra vi ner i stan. Hittade ingenting som tilltala mig.
Var ute efter en outfit som man kan ha på sig på raggarfesten den 11 aug. Man skulle tänka "Damer på 50-talet". Ja, typ Grease. Damerna i grease filmen kan man inspireras av. Hittade lite kläder men det var för dyrt, kommer ju inte användas igen. Känns lite onödigt att slänga ut så mycket pengar då.
Nu är K och jobbar i Simrishamn igen. Jag hämta han igår kväll. Fick vänta honom i 2½ timme. Blev ett missförstånd. Den ena kocken sa att han fick sluta 21 och det visste inte den andra så han fick jobba till 22.30. Så där satt jag i min bil och vänta. Skittråkigt.
Ikväll skulle han nog ta tåget, annars får han ringa om han behöver skjuts.
Och nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen, för nu skulle Anna iväg och jobba.

Bild: Google



Tisdag.

image487
Igår morse ringde min gamla arbetsplats Göken och fråga om jag ville hoppa in och jobba idag. Och jag var ledig från Vigs Ängar idag så det gick ju bra. Det var faktiskt kul att träffa dem igen även om jag hade svårt för L innan. Men idag var han riktigt trevlig. Han fråga till och med när jag kom nästa gång. Hör och häpna! :)
Jag kom in i det ganska snabbt trots att det var ett halvår sen jag var där sist.

K är och provjobbar på ett jobb i Simrishamn. (Han jobbar inte kvar på det andra han hade..) Det heter Måns Byckare och det verkar vara ett känt ställe? Många känner till det. Ska köra och hämta honom sen ikväll. Så jag vet var det ligger. Ska kanske hämta honom på fredag kväll kl 01.00 när han slutar.

Jag älskar vår nya lägenhet. Det är så jävla skönt med balkongen. Underbart. Och köket ska vi inte ens tala om. Vi trivs jättebra. Det är även dags att de ska renovera några rum här i lägenheten. Men tapeterna och golven vi fick välja bland var ju inte det vi hade väntat oss. Men i sovrummet blir det plastmatta som ska lika ek-parkett golv, med någon vitt tapet tror vi? Skitsvårt att välja bland alla dem, där var inte speciellt många fina. Och vardagsrummet blir det ek-parket golv med antagligen vita tapeter med någon liten silver dekoration (som knappt syns) Och så blir det fondvägg, en vit bakgrund med svarta och silvriga blommor. Kommer nog bli ballt.
Datorrummet har vi inte en susning om än. Kanske den gråa plastmattan? Mattorna vi kunde välja mellan var skandal. Usch. Men men så är det när man inte själv betalar.
Skönt ska det bli iaf.

Mer än en månad sen Andreja lämna oss nu. Känns fortfarande overkligt. ♥

"Solen skiner, himlen är blå. Vad det är skönt att leva då"
Gammal sång från dagis. Men den stämmer in i dag!


Bild: Google.



RSS 2.0