Trött.

Jobbat.
Jag är trött som fan..




Jobbat som en gnu.

Ahh, vilken dag. Jag har jobbat som en gnu. Har inte ens hållit lunch.. Jag har bakat bröd till de boende på Vigs ängar. Jag har bakat apelsinsockerkaka till deras eftermiddagskaffe.
Och jag har förberett en massa till imorgon. Bland annat pressgurka, rödkålssallad med apelsinvinegrette. Hallonsås till den hemmagjorda citronglasstårtan.
Jag har varit igång sen kvart över åtta imorse utan rast. Nu är jag helt off i huvudet.
Jag funderar på om jag ska köpa mig en kebab tallrik ikväll. K jobbar ju och jag orkar inte laga mat till mig själv.

Jag har bränt mig på armen. Så jag har en ful blåsa där. Mycket snyggt får jag säga. Och det svider inte alls.. NEJ INTE ALLS! Störigt.

Anna - lycka till imorgon med Olivias dop! Kommer gå galant! Kramar




Grattis i efterskott bloggen.

Har helt glömt bort att gratulera min blogg som fyllde 4 år häromdagen (24/2). Fyra år av skrivande till och från. Det är ganska länge det. Jag fattar inte var åren tar vägen ;)

Grattis "Den där Geli" på 4 års dagen i efterskott!




trött.

Nu är jag trött som en gnu. Mycket att göra på jobbet idag. Ska jobba hela helgen och de ringde och frågade om jag kunde jobba på Ängaskolan på måndag och jag tackade ja. Det ska bli kul. Men sen vill jag vara ledig på tisdag. Då har jag jobbat 6 dagar i streck, det är iförsig inte så mycket. Men min axel känner av det.
Då var det fredag igen. Tyvärr jobbar K. Som vanligt.
Jag ska mumsa i mig lite chips och dippa till lets dance. Har precis varit ute och busat i snön med Nelly och hennes hundkompis Diva. :)

Hoppas ni får en trevlig helg!






Onsdag.

Japp, då var det onsdag idag. Dagarna bara susar förbi. Jobbade på Vigs Ängar idag. Till kl 17. Och nu har jag hunnit äta, varit på promenad med Nelly och postat två brev. Nu ska jag kolla på "Halv åtta hos mig" och sen blir det en härlig dusch!




Jobb.

Imorgon blir det jobb. Vigs ängar ringde för en stund sedan och frågade om jag kunde jobba imorgon. Japp, så jobb imorgon. Nu precis ringde Löderups gården och fråga om jag kunde jobba imorgon. Men nu är jag redan upptagen.. Alla ringer på samma gång! :)
Nu har solen försvunnit igen. Tråkigt. Gick en långpromenad med Nelly och K innan i det fina vädret. Men det börjar säkert snöa snart..
Köpte ett par vita tygskor på H&M. Slänge fjolårets. De var inte vita längre kan jag säga ;)

Nu ska jag nog se ett avsnitt av Desperate housewifes.




Oboy!

"Oboy, vilket vackert väder. Solen skiner ida'!"



Hoppas att solen får skina hela dagen. Man blir på så bra humör då. Men jag har hört att det ska börja snöa i eftermiddag. Så glädjen varar väl inte så länge! ;)
Nu ska jag strax bege mig ut på regementsområdet. Ska pröva ut nya arbetskläder inom Ystad kommun.
Sen tänkte jag springa ner en runda till H&M. Fick rabattcheckar igår ju. 100 kr! Me like! :)


Ha en bra dag! ♥




Måndag.

Varit ledig idag. Skönt. Har varit hos optikern idag. Fått sämre syn. Inte så kul.
Shoppingdagen i lördes var trevlig!

Nu ska jag kolla på "halv åtta hos mig".

Later.



Lördag.

Vaknade av klockan halv åtta, fixade till mig, packade arbetskläder och körde iväg mot Köpingebro - Vigs Ängar. Telefonen ringer när jag nästan är framme. Då har allt blivit inställt, så jag behövdes inte idag för jag var extra personal. Så jag fick vända och köra hem, och fick istället en ledig dag. Så idag ska jag följa med Anna & hennes dotter Olivia Till Novalund för lite shopping.
Nu ska jag först ta på mig andra kläder. Behöver ju inte gå runt med mina köra-till-jobbet-kläder-för-jag-ska-ändå-byta-om-sen-igen.
Ska gå en runda med Nelly nu snart. Vilket slask det är ute. All snö töar bort. Visst jag vill inte ha snö, men hellre snö än blask.

Ha en bra lördag! ♥
Hoppas vi hittar mycket idag, så vi kan shoppa loss :)





Fredag.

Jobbat idag, men kände mig faktiskt inte helt hundra imorse. Fortfarande något skumt i kroppen. Men det gick bra på jobbet idag. Var på Norreportskolan. Har inte varit där på 2 år. Skulle egentligen ha en dejt med Anna & Olivia ikväll, men jag ställde in. Mår som sagt inte helt hundra, jag ska jobba imorgon igen ju. Fast på Vigs Ängar.
Så vårt fredagsmys får vi ta en annan fredag! :)
Det blir lets dance och mina Desperate housewifes boxar ikväll. K jobbar ju ikväll.

Hoppas ni får en härlig fredagkväll! ♥




Fit for figtht.

Då var man fit for fight igen. Mår faktiskt bra nu. Lite täppt i näsan bara men vem är inte det i denna årstid?
Men ingen ringde in mig imorse, men hade någon gjort det så hade jag nog stuckit och jobbat.
Jag pratade precis med min chef på Ystad kommun och hon berättade att de antagligen har jobb till mig hela sommaren inom Ystad kommun! KUL! :)
Ikväll blir det klädparty hos J. Ska skicka sms och berätta att jag kommer ikväll. Vet ju inte om hon sover? :)



Huvudvärk.

Huvudvärken släpper inte. Jag blir så trött på den. Håller den på nån vecka till så går jag till doktorn igen, och då får de ta ordrentliga prover på mig. Har nästan huvudvärk varje dag! Det är tröttsamt.
Halsen är dock bättre. Skööönt!
Nu kallar de desperata hemmafruarna på mig igen! ;)

Later.




Onsdag.

Idag mår jag faktiskt lite bättre. Skönt. Idag är det mest huvudvärk som spökar. Men inte så ont i halsen längre.
Om jag mår bra imorgon så blir det klädparty hos J imorgon kväll tsm med Anna. ♥
Jag har bråkat med vårt diskberg i vasken precis, att det aldrig kan försvinna av sig själv. Jag avskyr att diska för hand.
Ska även renbädda sängen tänkte jag, få bort alla sjuka baciller. Så känns det så fräscht ikväll när man hoppar ner i sängen.
Idag blir det lugnt. Jag tänkte bli helt frisk. Ska iaf bort en runda till hemköp/åhlens och handla någon middag sen. Också blir det de dagliga promenaderna med Nelly. :)


Min älsklings Nelly! ♥




We are the world - Haiti.



Riktigt bra låt. Man blir så berörd av låten.
De har gjort den för de drabbade i Haiti.




Världens finaste mamma.

Jag har världens finaste och bästa mamma. Hon kom precis med en "Krya på dig" bukett med tulpaner till mig. Är hon inte för söt, min mamma? ♥ Jag älskar tulpaner!




Beställning från H&M.

Bilder lånade från H&M




Tisdag.

Gooosssh, jag blir fan aldrig bra. Väcktes 07.10 av att telefonen ringde imorse. ÖP behövde folk, men jag kunde knappt prata så ont jag hade i halsen. Lyckades somna om igen fram tills nu! (skööönt). Vaknade med huvudvärk. Men den släppte lite när jag lyckades somna om. Nu vill jag att detta virus försvinner från min kropp snabbt!
Jag är trött på detta!

Är som sagt hemma idag med. Måste bli bra nu, annars kommer bara skiten tillbaka. Tur jag har mina DH- boxar som sysselsätter mig.
K ska jobba idag ju. Han börjar redan tolv idag istället för halv tre. De hade mycket att göra idag. Trist för mig.

Inga kommentarer om bloggdesignen än. Era sömntutor! ;)

Later.



Fääärdig.

Nu har Emelie lekt klart med alla kodmallar och allt vad det heter! Hon är en riktig stjärna! Jag är så nöjd, vad tycker ni om hennes bloggdesign? Visst är hon duktig!

Tack så mycket Emelie!!
Massor av kramar ♥




Design.

Söta Emelie håller på med min bloggdesign just nu... Hon är riktigt duktig som ni ser. Jag säger till när allt är färdigt.. Jag är förväntansfull.. :)
Emelie läser du detta, så läs din mejl eller i mitt utkast! :)



hemma igen.

Doktorn trodde inte det var halsfluss, men de tog ändå ett halsprov. Men nix, inte halsfluss.
Huvudvärken trodde hom var spänningshuvudvärk som jag får i samband med axeln/nacken. Alltså att jag spänner mig omedvetet för att jag inte ska få ont/har ont i axeln. Så kan det vara ju. Jag skulle höra av mig om det blev oftare.
Det var ett vanligt virus jag hade. För typ femte gången sedan oktober månad.

Nu lagar K makaroner och köttfärssås. Ska bli gott. Han är ledig idag. Han är det varannan måndag. Nytt schema ju. Mys att ha honom hemma när jag är sjuk...♥



Doktorn.

Nu ska jag bege mig till fabror doktorn. Tror visserligen bara att det är något virus, men tänkte kolla upp det här med huvudvärken också. Får ju ofta huvudvärk. Och vaknar ganska ofta med huvudvärk.
Kan inte vara fel att fråga om det iaf..

Har sett 6 avsnitt av desperate housewifes idag! Haha.

Later.




Sjuk.

Fick sjukanmäla mig till Svarte skola idag. Har sån sprängande huvudvärk (vaknade med den), och halsen gör så ont. Jag vet inte om det är lönt att ringa till doktorn, men de brukar säga att det bara är virus. Men kanske bäst att kolla så det inte är halsfluss, men då brukar man väl ha feber?
Jag hatar att sjukanmäla mig, jag vet hur mycket problem man ställer till med. Det är svårt att få tag på folk. Jag hoppas att det löser sig.

Jag ska ringa Novakliniken nu, och höra vad dem säger.




Update:
Fick en telefontid med dem. Så jag får väl se vad dem säger... Är så trött på att bli sjuk hela tiden...



Nej.

Nej nu pallar jag inte sitta uppe längre. Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på Wallander filmen på fyran. Vad gör det om man redan sett dem filmerna typ 7 ggr (om det ens räcker)? Haha.
Japp, håll nu tummarna för att jag är frisk som en nötkärna imorgon. Jag ska ju jobba på Svarte skola imorgon, om jag nu mår bättre. Jaja, vi får väl se imorgon.

Nattinatti! ♥



Kinamat.

Nu har K och jag hunnit ta en prommis med Nelly. Kränga kinamat (gott!!). Och titta på Beck filmen (igen). K såg ju inte den igår. Nu sitter jag med laptopen i knäet. Mår fortfarande skumt. Kan inte detta bara ta slut nu? Det känns som jag svalt en hel apelsin.
Pratat med Anna i tele ikväll igen. Alltid lika trevligt.. Du är goo gumman! ♥



Home.

Nu är jag hemma igen. Stack tidigare, så fort jag var klar med allt så stack jag.
Mått pyton hela dagen. Semlorna blev bra idag. Jävla pill att stå och hålla på med bara. Det var visst bara fastlagssöndag idag och inte fettisdagen. Ursäkta! ;)

Ska slänga mig en stund i soffan nu innan vi går en liten runda med Nelly.
Sen ska vi käka kinamat. Mums.

Bye.



Alla hjärtans dag!

Go'morron!
Vaknat med huvdvärk. Mår riktigt kasst idag. Har så oooont i halsen. och förkyld.
Men det finns ingen som kan jobba för mig idag så jag får stå ut.
Kul att behöva stå och pilla med en massa semlor också idag. fettisdagen idag väl?
Kommer nog gå hem så fort jag är klar.
Gav precis K alla ♥ dag present. Ett par snygga svarta björn borg boxer, två choklad och ett kort.
Av honom fick jag Desperate Housewifes boxar. 2:an & 3:an. Vi kom överens om att det inte skulle vara så dyrt, men K höll det inte ;)
Tack älskling, du är finast i världen!

Nu ska jag pallra iväg mig till jobbet.
Hoppas de inte blir rädda när de ser mig idag.
Är tvungen att ha glasögon, är så förkyld att det svider i ögonen bara jag tänker på linser.
Ser ut som sju svåra år. Men jag kommer och jobbar iaf, det är huvudsaken.

Ha en fin alla ♥ dag allihopa!
Krama




Lördag.

Då var det lördag och jag har jobbat. Fick dock köra hem två timmar tidigare idag. Mår inte bra ännu, vaknade med huvudvärk, jätteont i halsen och förkyldning & hosta. NICE!
Kunde inte sjukanmäla mig, ingen annan kunde jobba ju, men jag jobbade snabbt och fick allt klart så jag stack tidigare. Skönt. Har legat på soffan och vilat och kollat på nya Beck filmen. "I stormens öga". Den var rätt bra faktiskt!
Sen har jag snackat med Anna i tele. Alltid trevligt! ♥

Nu är det snart promenad med Nelly som gäller. K jobbar även ikväll.

Imorgon är det alla hjärtans dag. Och det får vi fira när jag kommer hem från jobbet imorgon.

Later.




Kom hem nu.

Japp, nu är jag uttråkad. Hoppas K snart kommer hem. Lets dance var tråkigt ikväll. Ingen av dem var särskilt bra (inte för att jag hade gjort det bättre), Stefan var väl helt ok. Hoppas att Marcus Birro åker ut ikväll.

Later.




Fredagsmys.

Nu är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör!
Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys!


Då var jobbdagen avklarad. Skönt. Men har hela helgen framför mig.
men det ska nog gå bra det med! :)
Ikväll jobbar K, så jag får ha fredagsmys med mig själv.
Har köpt en liten godispåse som jag ska njuta av till Lets Dance.


Får svara på en kommentar här i inlägget:
Svar till Jessica: Japp, jag tyckte ni kunde få se lite bilder ;)
Japp, riktigt jobbigt att behöva klä på sig så mycket kläder. Jag är så trött på vintern nu!
Har ingen blogg till dig, bara den gamla men den verkar du inte besöka längre, du uppdaterar aldrig iaf ;)
Så jag ville inte svara dig där, för då kanske du inte ser min kommentar!
Hoppas allt är bra med dig och din lille påg! :)

Ha en trevlig helg!




Fredag,

Mår lite bättre idag. Det är tur det för jag ska ge mig iväg till Köpingebro nu. Men är fortfarande öm i halsen och täppt i näsan, men inte lika kass som jag varit de andra dagarna! Nu har jag ju jobb framför mig hela helgen. Suck. ;) K jobbar ändå ikväll och imorgon kväll. Sen är han ledig sön och mån, men då jobbar jag också!

Ha en trevlig dag!

Kram darlings. ♥




Prommis.

Nu ska jag ta en prommis med Nelly. Det tar typ en kvart att klä på sig nu när man ska ut. Termobrallor, raggsockor, vinterskor, vantar, mössa, fleccetröja, vinterjacka. Puhhh, värsta heltidsjobbet att klä på sig nu när man ska ut ;) haha. Jag längtar tills det är vår när man kan ta en tunn jacka och ett par tygskor!
I looooove it. ♥



Bildregn.

Folk klagar alltid på att jag aldrig har med privata bilder. Nu ska ni få! :)

 


Corre & Emma innan crousing i våras! ♥


Jag innan crousing i våras.


Anna, Corre & jag äter grillade marshmallows. ♥


Älsklings-Nelly. ♥


Emelie & Nelly :)


Jag & Anna på Emelies 20 års fest "raggarfest" var temat. (hemsk bild på mig)


Emil & Ranne som raggare på Emelies 20 års fest.


F.N & Edde som raggare på Emelies 20 års fest.


Jag, Anna & Emma håller i en tävling på Emelies 20 års fest.


Jenny som raggar-dam! :)


Jag & Laura på Emelies 20 års fest.


Emelie och Koffe på Emelies 20 års fest.


Koffe & Emelie på hennes raggarfest.


Anna, Jenny, Emma & Becci på raggarfesten. ♥


Laura & jag på raggarfesten.


Emelie får sin födelsedagstårta.


F.N tror att han är sexig ;)


Koffe räcker tunga ;)


Jag som raggar-dam på Emelies 20 års fest.


Emma & F.N


jag & Matthias på Emelies indian/cowboy fest (jag skippade utklädnad denna gång)


Guldstrand & Julia på Emelies indian/cowboy fest


Jag på Emelies indian fest.


Becci och Carro på Emelies indian/cowboyfest.


Anna som indian på Emelies fest.


Jag och Matthias försöker knäcka pysslet så vi kan vinna tävlingen på Emelies fest.


F.N, Emma, Becci & Carro.


Jag ser väldigt chockad ut ;)


Jag i Kroneskogen med Emelie & Nelly.


Emelie ♥


Jag ute i Kroneskogen.


Jag & Nelly i Kroneskogen.


Jag & Nelly i Kroneskogen.


Jag & Nelly i Kroneskogen.


Jag & Emelie & Nelly.


Jag & Anna innan vi skulle på Räkfrossa i Simrishamn. Hemma hos Emelie.

Emil & Koffe på räkfrossa i Simrishamn.


Jag (ful bild) & Emil på räkfrossa i Simrishamn.


F.N, Emma, Jag & Anna på Emelies Piratfest.


Jag & Emelie som pirater.


Jag & Anna som pirater.


jag & F.N vann som kvällens bästa utklädda pirater. ♥


Emelie med sin present från oss vänner - kattungen Jack :)


Anna


Nu får det räcka med bilder. ;)







Torsdag.

Fortfarande inte helt kry. Men bättre iaf. Är hemma idag med. Sen imorgon SKA jag jobba. Och hela helgen. Och på måndag. Så är det bara. Nu får det vara bra med förkyldningar. Jag vet inte hur många gånger jag har åkt på influensa senaste halvåret. Börjar bli lite trött på det.

När jag kollade mailen imorse så blev jag så glad. Hade fått mail från Emelie och Anna, som är nere i Afrika. De åkte den 10 januari och kommer hem 9 mars. Som jag SAKNAR mina älskade vänner. ♥ Men har börjat vänja mig nu att de inte är hemma. Men det är typ en månad tills de kommer hem igen. Jag längtar! Men de hade det bra, de hade lite hemlängtan! Kul att läsa vad de har varit med om. Klappat lejon, forsränning, safari, dykning.
Ta hand om er sötisar! ♥


Jag, Emelie och Anna (vi som tittar in i kameran) på crousing i våras!


Anna & Emelie.
Mina änglar! ♥

Jag saknar er, kom hem nu!

Nu ska jag in i sovrummet och väcka K :) Han är en sömntuta.
Jag har redan hunnit vara ute med Nelly i 40 min. Är man morgonmänniska så är man!




Snö och förkyldning.

När klockan ringde tjudo över sex imorse så mådde jag riktigt jävligt. Fick knappt fram ett ord och kunde knappt svälja. Fick ringa till Öp och sjukanmäla mig. Tyvärr, jag som tycker det är så kul att jobba där.
Nu när jag vaknade igen halv nio och reste mig upp så ser jag att det snöar. SNÖAR IGEN! Fan, kan dagen bli sämre - mår dåligt som tusan och ser att det snöar. Fuck it.

Jag. Blir. Så. Trött.




Apoteket.

Varit en sväng nere på Apoteket. Svärmor tipsade om halstabletter som heter Zyx som visst skulle vara bra mot halsont. Jag gjorde som hon sa, och nu ligger det en Zyx citron på tungan och smälter.
Får väl se om de fungerar.




Varit ute en runda.

Behövde lite frisk luft mellan alla hostattacker. Så jag gick ner till banken för att sätta in lite pengar på mitt konto.
Passade på att fixa alla ♥ dag present till K idag också. Sprang ändå förbi affären.
Nu är jag inne igen och det var jobbigt att gå den lilla biten till banken när man är sjuk. Men men.
Nu diskar K och sen ska han snart till jobbet. Jag funderar på att följa med honom ut när han ska ut med Nelly, så fall en kort runda. Så får jag gå en längre med henne ikväll när han jobbar.

Har inte bestämt mig om jag ska jobba imorgon. Får se hur jag känner mig imorgon bitti. Det är alltid värst på mornar och kvällar ju.

Nu ska jag vänta på att K blir klar med disken, sen får vi väl gå ut en runda med Nelly.




Usch.

Jodå telefonen ringde innan och väckte mig. Edvinshemskolan ville att jag skulle komma och jobba. Men jag mår pyton. Kan knappt prata så ont i halsen jag har. Och förkyld. Så jag fick sjukanmäla mig idag. Återstår att se hur jag mår lite senare för annars får jag ringa Anna på ÖP och säga att jag inte kan komma imorgon. Men vi får se hur jag mår lite längre fram på dagen. Just nu mår jag inget vidare kan jag säga.

Har dock pratat med en av cheferna inom Ystad kommun nu på morgonen, och de ville att jag skulle jobba på Svarte skola på måndag. Och det tackade jag ja till. Det ska bli kul! Har aldrig varit där.

Men nu ska jag krypa ner i soffan och bädda ner mig.
Hoppas ni får en roligare dag än mig!



Later.




Förkylder.

Usch ja, har åkt på någon förkyldning. Halsont och täppt i näsan. Glamour på hög nivå vill jag lova.
Hoppas att ingen ringer imorgon bitti och ber mig komma och jobba. Jag vill vara ledig imorgon.
Har jobbat idag, ska även jobba på ons, fre, lör och sön. Så det hade varit gött med en ledig dag imorgon!

Jag var nere på team sportia idag och shoppade regn/vindställ. Från North Bend. 899 kr. perfekt med presentkort. Fick till och med 225 kr över som jag kan handla annat för. Skönt att ha ordentligt regnställ när man är ute och promenerar med Nelly. En svart jacka, med svarta brallor. Nice! Jackan var hur skön som helst. I like.

Nu ska jag ta lite glasstårta som vi hade i helgen. Hallontårta med maräng och vitchoklad. Som serveras som glasstårta. Väldigt god är den kan jag säga! ;)



Later.




Jobb.

Nu ska jag köra till Köpingebro. Ska jobba på Vigs Ängar. Ska bli kul. Över 5 månader sedan jag var där. Skulle egentligen jobba på Ängaskolan måndag och tisdag men de behövde inte mig.

Har inte bestämt mig angående sandalerna. Vad tycker ni?

Efter jobbet eller imorgon ska jag nog ner till team sportia och kolla på regnställ. Har ju fått ihop en massa presentkort nu! :)

Later.




Vill ha.

Vill ha dessa skönheter på fötterna i sommar. Jag vill ha. VILL. Dock är jag rädd för att beställa dem. För alla gladiator sandaler jag har testat med blixtlås där bak i hälen har jag aldrig lyckats stänga. Jag har världens spetsigaste hälar. Och tänk om dessa inte heller går att knäppa där bak?
Vilket I-landsproblem, jag vet! Folk i Haiti har det så mycket värre, så klagar jag på hälar som är spetsiga!
Japp, men jag bor inte på Haiti så jag tycker att mina spetsiga hälar är ett problem!

Beställa eller inte beställa, det är frågan?


Bild från http://www.have2have.se




Ledig.

Japp, jag lever. Jag är så trött på snön bara. Den försvinner aldrig.
Vi har varit med om en massa roliga saker den senaste veckan. K har tagit körkort. Han har fått tillbaka sitt heltidsjobb och Johanna (K's syster) och Anton har förlovat sig. Massa roliga saker!

Jag har jobbat på Ängaskolan. Mitt vikariat tog slut där igår. Så får vi se om de behöver mig igen, annars dyker väl något annat upp. Så brukar det vara.
Idag är jag iaf ledig. Jag ska storstäda lägenheten. För imorgon ska vi ha kalas för mig och K. Jag har fyllt år ju och K fyller år i mars så vi ska ha det imorgon! Så slipper man ha två bjudningar så tätt intill.
Ska bjudas på kassler gratäng med ris och sallad och hembakat bröd. Och igår gjorde jag en hallon/vit choklad maräng tårta som står i frysen. Blir typ som en glasstårta. Fixade vin och handlade hem allt igår. Så nu är det tråkig städning kvar. Och imorgon är det dukning och det sista "piffet" som ska göras.

Ha en bra dag!

Later.



RSS 2.0