Vill ha!!

När jag spanade in H&M's hemsida innan så föll jag pladask för ett par jeans. Men dom var typ slut i alla storlekar. :(
Hoppas dem kommer in igen!



Bilder lånade från H&M's hemsida




Tillbaka från de döda (?)

Usch ja, nu börjar jag återhämta mig från lunginflammationen. Har varit liggandes i över en vecka. Men nu börjar det reda upp sig. Man är fortfarande ganska öm i bröstkorgen efter allt hostande, men det är inte så konstigt med tanke på hur mycket jag har hostat!!! Att hosta så man kräks är inte vad man önskar sig direkt.
Men nu börjar jag känna mig piggare. Börjar bli rastlös av att bara vara hemma. Saknar att jobba. Men nästa vecka är jag nog FIT-FOR-FIGHT igen... :)
Dock börjar sambon känna sig krasslig nu! Hoppas han inte blivit smittad av mig så han också får lunginflammation! Det önskar jag inte ens min värsta fiende. ;)

Jag kom och tänka på en sak innan. Det är bara ca 12 veckor kvar av detta året. 12 veckor, det susar ju bara förbi. Var tar tiden vägen? Jag fattar ingenting? Sen är det helt plötsligt 2011. Och i januari fyller jag 25 år. Ja, ni läste rätt. 25 år! Det börjar kännas gammalt när man säger det. Jag är snart 25 år. Usch ja, det låter bättre med 24 ;)
Men jag fattar faktiskt inte var tiden tar vägen, med risk för att låta som en gammal tant. Men allvarligt, jag hinner inte med..

Ja, då var det helg (igen..). Jag skulle egentligen jobba imorgon, men kroppen pallar inte det än. Som sagt, nästa vecka SKA jag igång och jobba igen. Så helgen blir lugn, hämta nya krafter.
Ikväll är det Idol och det måste man se. Och jag och K får väl diskutera hans nya plan om datarummet. Han vill göra om helt (möblerna alltså). Så vi får nog diskutera detta så han inte bara lever i en drömbubbla ;) Sötnöten!

Hoppas ni får en trevlig helg!




RSS 2.0