Hejdå 2007

Dagen igår var great. Svärfar hade sin efterlängtade 60 års fest och det var superkul. Trevligt folk, musik och supergod mat. Fantastiskt.
Dagen började med att jag och koffe åkte och hämta Nelly hos mina föräldrar. Sedan åkte jag till festlokalen och hjälpte svärföräldrarna att städa. Och nu har jag och K och hans syster med pojkvän ätit rester från igår och vi ska sega i soffan hela kvällen. Vi fick vårt festande igår, dessutom så ska jag jobba imorgon.



Nu till något annat, jag får väl göra en sammanfattning av året som gått, (precis som alla andra redan gjort).
Mycket glädje, mycket jobb och mycket kärlek, har tyvärr funnits lite sorg med.

Året började med min och K's födelsedagar (januari & mars.) Och från början av året så har jag jobbat mycket. På olika jobb, fått mycket erfarenhet och meriter. Fick mitt körkort i mars (7:de). Köpte bil den 14:de. En Golf.
I Maj hände något sorligt, en gammal skolkompis dog i en trafikolycka. Någon vecka senare så är det en annan "skolkompis" (kände ej varandra, men var en mycket nära vän till några av mina kompisar..), som tog sitt liv.
I maj fira vi även min farmor och farfar som blev 70/75 år gamla.
Koffe och jag har hittat världens mysigaste lägenhet, flytta in i juni. Trivs som fiskarna i vattnet.
Under hela hösten har vi jobbat och fixat med lägenheten. Umgåtts med vänner och hunnit med att ha inflyttningsfest. Någon vidare sommar har vi dock inte upplevt så några bad och soliga strandminnen har vi inte. I november fick K fast jobb i Tomelilla. Och i december gjorde vi något stort - vi blev med hundvalp. Nelly. Världens sötaste Nelly. Varit många födelsedagar att fira under hösten, knappt hunnit med. Min barndomsvän har flyttat hemifrån, hennes föräldrar har gått skilda vägar (de har typ varit mina extra föräldrar när vi var små). Så det var en tråkig nyhet. Har tappat kontakten med en vän, som stod mig väldigt nära. Som var min andra hälft, men ibland är det så tyvärr. Vi har börjat prata lite nu igen, vi får väl se vart det leder, för du har verkligen sårat mig.
Det blev jul igen och alla satte fram sina tomtar och stjärnor och åt sig feta av all julmat. Förutom jag, för Nelly motionerar en väldigt bra. Tommy hade tidernas bästa födelsedagsfest som bestod av glädjetårar, musik, kärlek och god mat - precis som det ska vara när det är Eva som lagat maten.
Idag är det bakisdag och med det menas Coca cola och myskläder och en skön soffa. Jag, K, Johanna och Anton plus våra två finaste katter Teddii och Ceasar och hunden Nelly ska se på film alldeles strax och fira in det nya året. Om vi ens klarar vara vakna så länge.

Gott nytt år. ♥



God jul!

Nelly, Teddii & Ceasar önskar er alla en god jul och gott nytt år! ♥

56544-625



Dan före dopparedan!

Ja, Lillejulafton idag. Men jag har absolut ingen julkänsla i år. Trist. Förhoppningsvis blir det bättre ikväll när vi ska till farmor. Dom har miljoner tomtar och massa julpynt. Så får man ingen julkänsla där så får jag nog ingen. Japp, middag hos farmor och farfar kl 17. Nelly ska givetvis följa med.
Imorgon är det julafton och då ska vi till svärföräldrarna och ha det mysigt.
Juldagen ska spenderas med mina föräldrar och morfar. Äta julmat där med. Då får mamma sin lilla hundvalp så jag kanske ska följa med henne och hämta den? Får se.
image624På torsdag och fredag är det dags för jobb igen. Mina sista dagar på Ingelsta.
Åt julbord på jobbet i fredes. Fick julklappar, en låda med en massa mat i och en hel kalkon.
Nu ska jag gå och fixa till mig lite.


Ha en riktigt god jul allihopa! ♥



Nelly-bilder.

Här är bilder på vår lilla Nelly som ni har frågat efter! :)

56544-622





sorry

jag lovar, jag lever. Mer eller mindre. har drabbats av influensan. Halsont, huvudvärk, förkyld och hosta. Störigt.
Sen lilla Nelly tar mycket tid nu när man håller på att få henne rumsren. Man måste hålla koll hela tiden.
Jag lever iaf. Och jag ska försöka lägga upp bilder på Nelly :)


Ha det bra.



Grattis mamma!

Grattis mamma på 42 års dagen! ♥

56544-609



RSS 2.0