Städning.

Har städat hela dagen på jobbet. Det är lov i skolorna nu så det finns knappt några barn där, förutom fritids och dagisbarnen. Så jag har städat matsalen som en galning idag. Skurat stolar och allt. Kul. hahaha Nej finns väl roligare saker att göra.. Är helt slut i huvudet efter idag.

Ska snart ut och promenera med Nelly! Behöver lite frisk luft.
Om jag är ledig på lördag så ska jag nog ta en tripp till Öja's loppis! Längesen jag var på loppis!

Ahhh, palla...


Later.



Tisdag.

Hostan försvinner inte. Jag blir knäpp. Hostar mest hela tiden. Var på hygienutbildning imorse (4 timmar, suck) med jobbet och när hon pratade som mest så fick jag typ värsta hostattacken och alla tittade på mig! Kul, nej inte direkt.
Jobbade efter utbildningen. Några timmar, sen var dagen slut! :)
Dags för jobb imorgon igen.

När jag kom hem så blev jag så glad för jag hade äntligen fått mitt gina tricot paket, med västen som jag pratat så mycket om. Tror ni att den låg i paketet? Nejdå, den hade tagit slut när jag gjorde min beställning. Jävla skit. Men t-shirten som jag köpte var fin iaf.

Denna månaden har jag fått 7 st lönekuvert. SJU STYCKEN! Fatta hur najs det är ;) Caaaaatching! $$$
Nu blir det pengar på sparkontot iaf :)

Nu ska jag ta en dusch. Jag har varit duktig idag. Diskat och vikt tvätt (hatar båda sakerna) så jag ska belöna mig med några vänneravsnitt innan DH börjar! :)

Later.



Vintertid.

Då har vi ställt tillbaka klockorna en timme nu. Jag trodde att jag hade sovit till nio och då var det dags att ställa klockan på åtta.. Men men, får en extra timme ;)
Känner mig mycket bättre idag. Dock hade jag en hostattack igår kväll så jag kräkte, men det är sånt som händer. Eller? Haha. Inget kul. Men har fått sova hela natten och vaknade mycket piggare imorse och ingen halsont. Nu är det mest hostan som stör mig. Men jag tar fortfarande hostmedicinen.
Ska jobba imorgon. Fram tills 13.30. Sen ska jag iväg till min sjukgymnast Ingemar som hade hand om mig när jag hade problem med axeln. Har ju fortfarande ont ibland, ska gå dit och kolla upp det och se om han kan knåda rätt mina smärtor. Haha.

Var en snabbis i Tomelilla innan och kollade på mammas nya hundvalp Kickan. Den var söt givetvis. Vilka hundvalpar är inte det? :) Stannade inte så länge för jag tänkte vila hela denna dagen också, så influensan verkligen försvinner, för nu vill jag kunna jobba!

Jag fick tag på västen på Gina tricot. Gjorde en beställning imorse. De har världens bästa service. Skitsnabb leverans och allt går så jävla smidigt. I like it.

Later.



Uttråkad.

Faaaan vad tråkigt det är att bara ligga hemma och va sjuk. Jag vet inte hur många vänner-avsnitt jag sett de senaste dagarna, men det är det enda som sysselsätter mig.
K jobbar ikväll så jag är alldeles ensam. Hur kul är det?
Skulle beställa några saker från Gina tricot, de hade fått in den fina västen i större storlekar nu, men det verkar vara något fel på sidan så det går inte att genomföra betalningen. Grrr. Vill verkligen ha den där västen.
Skitsamma. Ska bädda ner mig igen. Får ta ut Nelly på en liten kissrunda sen. Orkar inte gå så långt.

Later.



Hosta.

Nu är K iväg och köper vicks blå till mig så jag kan göra "vicks blå te". Brukar vara rätt bra när man har hosta. Är öm i hela bröstkorgen som jag hostat. Jag måste vara frisk till måndag. Jävla influensa jag åkt på. Andra influensan på mindre än 3 månader. Skit.
Ska fortsätta se Vänner boxar nu. Är på 5 säsongen.

Ha en bra helg. Min blir väldigt rolig. Nerbäddad i soffan. Pyjamas! Wiiieeehaaa.

Later.



Doktorn.

Hostat som en gnu hela natten. Ringde doktorn så fort jag vaknade. Jodå minsann. Nu ville de ta emot mig för att jag hade hosta och var öm i bröstkorgen. Han trodde inte det var svininfluensan iaf. Han trodde det var en vanlig virusinfluensa. Fick en stark hostmedicin. Lär väl tuppa av direkt.
Nu står K i köket och lagar till middag. Pytt i panna med stekt ägg. Vilken vardagslyx. Hahaahahaha! :)

Paljettjackan från Ginatricot var superfin! :) Snabb leverans. I like it.

Nu ska jag bädda ner mig igen!
Kul att ha en ledig helg framför sig när man är sjuk! :(

Later.



hej.

Jag är på dåligt humör. Vaknade med jobbig hosta. Jag som trodde jag var på bättringsvägen. Igår kväll kände jag mig ganska bra, men vaknar ännu sjukare än vad jag var igår? Jävla skit. Jag vill bara iväg och jobba men min chef sa att jag skulle stanna hemma imorgon också. För om det nu är svininfluensa som jag har (vilket jag inte vet och läkarna vill inte kolla upp det för de kunde ändå inte göra något så fall) så är det onödigt att smitta ner folk.
Skulle egentligen iväg på möte idag och pröva arbetskläder och nya arbetsskor. Men det får vänta. De skulle beställa till mig så får vi hoppas att det passar.

Just nu underhåller mina vänner boxar mig.

Har klickat hem en paljettjacka eller väst eller vad jag ska kalla det, från ginatricot. För västen kändes lite liten och nu är den slut på deras hemsida. Så jag beställde denna i paljettmaterial istället.

Later.



Jävla influensa.

Fick gå hem tidigare från jobbet. Att städa matsalen och toaletterna var en pärs för mig idag. Blev alldeles kallsvettig. Att det serverades ärtor till middagen idag gjorde inte saken bättre, ärtor typ över hela golvet. Är det något man hatar inom matlagningen så är det ärtor och ris. Det har man överallt när det är dags för städning! Men men, så fort jag städat klart matsalen och barnens toaletter så begav jag mig hemåt. Eller rättare sagt så skickade min arbetskollega hem mig. Hon sa att jag skulle bli frisk snabbt. Jag lovade att försöka! :)
Sen jag kom hem så har jag inte gjort ett skit mer än att legat i soffan och kollat på vänner avsnitt och även en film med Kate Hudson "Helens små underverk" hette den. Och ja, jag tyckte den var bra.
Hoppas mitt paket från gina tricot kommer imorgon. Har beställt en väst med paljetter och nitar. Hoppas den passar, den fanns bara i en storlek de andra var slut så vi får se om den passar, annars får jag skicka tillbaka den. Den hade passat bra på Annas födelsedags kalas för hennes tema var "Glitter, paljetter och stora rosetter" :) Annars får jag hitta på något annat! :)
Nu ska jag krypa ner i soffan igen. Eller nej, först en varm dusch!

Imorgon ska jag vara hemma från jobbet. Chefen och min arbetskollega sa åt mig att stanna hemma och vila imorgon! Så jag får väl lyda deras råd!

Later.



Feber.

Har haft feber hela natten. Ont i halsen. Känns som jag svalt en basketboll. Har ingen matlust och ont i mina ögon och resten av kroppen. Finns dock ingen vikarie ledig så jag måste pallra mig iväg till jobb. Jag ska gå hem tidigare iaf, det är något som är säkert. Mår piss. Tänk om det är svin-sjukan? Alla tror det. Har ej hunnit vaccinera mig heller. Aja, nu ska jag överleva dagen..

Bye



Nu är det dags!

Nu är det jag som har plockat fram vinterjackan. Faaaaan vad kallt det är ute nu. Höll på att frysa ihjäl imorse när jag körde till jobbet. Fick leta reda på min söta rattmuff som jag fick av sötaste K förra vintern så nu är bilen också vinterklädd. Förutom däcken då ;) Det snöa till och med i Lövestad idag. Usch!
Ska gå en runda med Anna vid 19.45 det blir till att inviga jackan då. Till och med min nya mössa :) Har letat reda på vantar också.
Skönt det är fredag imorgon! :) Sen är det helg och det är min lediga helg. Jobbar med helgtjänstgöring men denna helgen är jag fri! Hallelulja! :) tyvärr jobbar K. Men det ska bli skönt att vara ledig ändå. Kan ju hämta honom tidigare på lördagkväll så kommer han hem mycket tidigare så kan man ha myskväll då!
Imorgon är det Idol! :) Hoppas att Eddie eller Camilla åker ut.
Favoriterna är fortfarande Calle & Tove. ♥

Ha en härlig kväll i kylan. Det blir till att tända en massa ljus ikväll! Då är det mysfaktor när K kommer hem! :)
Imorgon slutar jag 14.00 och kl 15.30 ska jag till mödravårdcentralen. Nej jag väntar inte smått. Jag ska få nya p-piller! Så slipper ni fundera över det! :)

Later.



Hus.

Det blir inget husköp för våran del. Vi hoppade av budgivningen för att jag känner mig väldigt osäker. Allt måste kännas rätt till 100% och tyvärr var det något som jag tvekade på.
K blev nog väldigt besviken, men det måste kännas rätt för båda.
Så nu vet ni det kära vänner.

Punkt.




Dumma.

Jag hatar min axel. Innan har jag haft ont i min högra axel, men nu helt plötsligt har jag så jävla ont i min vänstra axel. Smärtan har även satt sig i nacken och vänster armen. Kan inte vrida huvudet åt vänster. Har ringt min sjukgymnast och fått en tid den 26/10. Lång väntetid.
Men men, imorgon är det jobb igen. Jag får väl ha huvudet rakt fram hela tiden. Eller nått.
Allting händer på samma gång. Suck. Blir så trött på sånt här skit.

Vi är mitt uppe i en budgivning på huset. Hoppas vi får det. K är så förälskad i detta hus! :) Sötnos.
Förresten så firar vi 4½ år tillsammans idag. När jag kom hem så stod det 10 rosa rosor och mitt favoritgodis på bordet. Vilken gulleplutt jag har fått tag på :)
Älskar dig finaste K!

Nu ska jag snart ta en kvällsrunda med Nelly och Anna.
Sen är det Housewifes som gäller.


Later.



Sex and the city!

Jag känner för att titta på filmen "sex and the city" men det var inte så längesedan jag såg den. Se filmen eller inte se filmen, det mina vänner är frågan! Haha, vilket I-landsproblem. :)
Resten av Sverige tittar nog på fotboll ikväll, men jag är inte ett dugg intresserad av det, så jag skippar det! :)
Jo, det blir nog filmen trots allt, eller en annan bra film.
Tyvärr jobbar K. Men jag har haft fullt upp ändå. Jag har lagat tvättmaskinen! JAG! Hör och häpna. Jag rensade silen och pumpen och där hade fastnat en strumpa! Haha! Jag har letat som tusan efter den strumpan och nu hittade jag den :) Och nu funkar tvättmaskinen igen! Hallelujla, hallelulja.
Har även diskat undan diskberget och tagit en svängom med dammsugaren!

Ni måste vara nyfikna på hur det gick med husvisningen!? Det gick bra. Det var fint. Men lite att göra, men det är det nog överallt i den prisklassen. Vi har lagt ett bud iaf, så får vi se hur det blir med saken. K är väldigt förtjust i huset iaf. Har aldrig sett honom så energisk över något! :) Sötnöt!

Imorgon ska vi kanske ta en tripp ut till skogen med Anna och Emil. Vi får se imorgon hur väder och allt ser ut. Och på eftermiddagen är vi bjudna på söndagsmiddag hos mina kära föräldrar! :)
Sen är det dags för jobb på måndag igen i Lövestad. :) Då är det min tur att laga mat. Man turas om varje vecka. Så det ska bli spännande. Har dock aldrig lagat mat i ett kokeri. Så vi får väl se hur jag lyckas. Host host! :)

Nu ska jag skutta in i duschen!
Later.




Husvisning.

Hej på er! Idag ska jag och K och hans päron på husvisning. Jag har drömt mardrömmar om huset hela natten. Att det var sankmark i trädgården. Att hela huset var fullt av mögel och sånt. Hoppas att huset är finare än vad det var i mina drömmar. Haha. Ska även laga bilen idag. Nya bromsklossar och bromsskivor behövs sättas på därbak. Jipppiieeee, oförutsedda utgifter. Sånt är alltid kul. Men det måste göras!

Sen ska K jobba idag, och jag är ledig hela dagen.
Har varit nere i tvättstugan och bokat en tid. Den första tvättiden på 2½ år i denna lägenheten. Nej alltså, vi har tvättat under dessa åren men vi har en tvättmaskin i badrummet men den strejkade igår kväll. Vattnet pumpas inte ut och det går inte att köra något program klart så vi fick bräcka upp luckan med en skruvmejsel. Och kläderna var totalt dyngsura! Så den ska ut, jag kommer aldrig våga tvätta i den igen. Den luktar bränt och har hoppat rundor i hela badrummet många ggr. Så nu är det nog! Och vi kommer inte köpa någon ny. Känns onödigt när det finns tvättstuga i samma hus med två maskiner och en torktumlare. Men det är så typiskt. Nu är man så van vid att kunna tvätta t.ex. arbetskläder när som helst.

Nej nu ska jag ta en dusch.

Rätt person åkte ut igår från IDOL. Karolina. Nästa gång borde Camilla (värsta schalger bruden), Eddie eller Nicklas åka ut!
Calle, Tove och Erik är mina favoriter. Calle är helt klart en stjärna! :) ♥ Mariette är också ganska bra!

Later.



Trött.

Jobbat idag med. Går bättre och bättre. Börjar komma in i ruljansen på Lövestad skola nu :) Är trött som fan, är slut som människa för ikväll. Ska se på "halv åtta hos mig" nu strax. Sen är det en varm dusch som gäller. Och kl 21 kommer jag ligga i sängen och titta på Greys anatomy. :)

På lördag ska vi på husvisning! Ska bli skoj. Om jag inte blir inringd på jobb.

Later.



Jobb.

Har sovit skitdåligt inatt. Drömt hemska drömmar om mina nära och kära så jag har vaknat flera ggr och varit helt förtvivlad. Men det är fullmåne, det är inte så konstigt. Nu ska jag snart köra till jobbet i Lövestad. Sen i eftermiddag ska jag som sagt på möte.
Ikväll blir det bara en promenad med Nelly, sen måste jag se "Halv åtta hos mig" ikväll för det är inspelat i Ystad. Känner dock inte igen någon av dem ;) Svärmor skulle varit med istället, hon hade garanterat vunnit. :)

Nepp, nu ska jag packa ihop lite saker och gå in i sovrummet och ge K en hejdåpuss. Även lilla Nelly ska jag pussa :)


Ha en bra dag! ♥

Later.



Nytt jobb.

Idag började mitt nya jobb, där jag ska arbeta i en månads tid. Det gick bra tyckte jag, det är alltid mycket första dagen. Men så är det alltid. Men det gick bra kändes det som.
Körde dock alldeles för tidigt imorse så jag vra på lövestad skola alldeles för tidigt. så imorgon räcker det att jag kör 07.15. Istället för 06.55 ;) Men det är svårt att veta, jag känner inte till alla dessa småvägar.
Ska på möte imorgon i Sjöbo. Måste sluta tidigare. Ska få träffa alla de andra vikarierna inom pooltjänsten. :)


Nu ska jag käka, sen blir det promenad. Behöver verkligen rensa skallen känner jag.
Funderar på att gå till skogen, eller stranden möjligtvis. Vi får väl se :)


Later.



Tidig morgon.

Usch ja, uppe mitt i natten känns det som. Men nu ska jag bege mig hem till mamma där alla ska samlas sen kör vi mot Ullared för en heldags shopping! :)

Fan vad besviken jag blev igår när Jon åkte ur idol. Hur fan tänkte svenska folket när de valde schalger-förstöra-alla-låtar-camilla istället. Jag blev riktigt besviken över att Jon inte kom längre. Han var ju grym. Men favoriterna Calle, Tove, Rabih och Mariette gick vidare iaf! :)

Sovgott några timmar till.

Shoppa, shoppa, shoooooppa! :)

Later.



Fredag.

"Då har man fredag i blodet igen. Det man missat de tar man igen. Man beter sig som en greve fast man inte har en spänn, då har man fredag i blodet igen." - perikles

Tidig morgon för mig även om jag är ledig. K's väckarklocka ringde. Han ska jobba lunch idag så jag är ensam hela dagen. Tänkte överraska honom med att städa lägenheten. Trots att det är hans uppgift att dammsuga ;) Men så slipper han det imorgon när jag är i Ullared och shoppar loss ;)
Ska laga till korvstroganoff med ris ikväll tänkte jag så jag får väl köra och handla sen också. Måste tanka bilen också. Hur kul är det? Måste ta ut lite shopping pengar till imorgon också. Imorgon kommer min väckarklocka ringa 04.50. Hmmpfff. Inte nice. Men det ska bli kul. :)

Ha en härlig fredagskväll.
"snart är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör" - OLW!


Later.



Glad!

Intervjun gick toppen imorse i Sjöbo. De ville ha mig! Jag fick jobbet. Garanterad 85% inom pooltjänst i Sjöbo. Det innebär att man jobbar 85% men hoppar runt på olika arbetsplatser inom hela kommunen.
På måndag börjar ett vikariat som jag har i en månad ca innan pooltjänsten drar igång. Ska jobba 35 timmar i veckan på Lövestad skola. Ska bli så himla kul! Jag är så glad. Är garanterad jobb fram tills nyår till att börja med iaf. :) Wiiieeehooo.
När jag hade varit i Tomelilla en sväng och druckit te hos emelie och snackat skit med henne och anna så bar det iväg hem till Ystad igen, och när jag kommer till ytterdörren så står där en blombukett.
Det var mina svärföräldrar som gratulerade mig till jobbet. Så sött! De är dem bästa svärföräldrar man kan tänka sig! ♥

Nu ska jag ta en dusch. Nu är jag långledig. Fre, lör och sön. Sen drar det igång på mån. Spännande! :)

Later.




RSS 2.0