Valborg.

Ja, då var det längesen jag uppdaterade. Men det är fint väder, vem orkar sitta inne och glo framför en dator då? ;-) Ja. Valborgsmässoafton idag då. Tiden bara springer iväg. Om mindre än en månad är det dags för Lillebror och Sandras bröllop. Det ska bli så himla roligt! Ser verkligen framemot det. Jag var ju tidigt ute och hitta en klänning jag tyckte om, men den har Ceasar (katten) lyckats riva en maska på, så den kan jag inte använda på bröllopet.
Så jag har fått köpa en ny. Det blev en blommig klänning från H&M.  Aja, nog om det!

Idag har jag spenderat dagen på jobbet. Diskmaskinen gick sönder idag så jag har fått handdiska ALLT! Mindre spännande om jag uttrycker mig milt. :)

Ikväll ska vi grilla hemma hos Robin och Anna tsm med Lillebror och Sandra. Ska bli trevligt. Synd det är jobbedag imorgon. Men det får gå ändå. :)

Ha en trevlig valborg!



Jobb.

Usch vad jag är trött idag. Strax dags för jobb. Sen är jag ledig imorgon. Skönt. Inte vad vid att jobba varannan helg. Det är rätt drygt. Var tredje är bättre. Men men, det går bra på jobbet iaf. :)
Neee nu ska jag fånga upp håret i en knut, och sätta i linserna. Sen är det snart dags att dra! :)


Later.



Skivstång.

Nu är det dags för träning. Ikväll är det skivstång som gäller. Hoppas inte nacken/axeln blir värre av detta nu bara. Men sjukgymnasten sa att jag skulle ta det lugnt med att det var ok att gå dit.
Så ska snart möta upp Anna.


Sen blir det dusch och därefter blir det soffhäng och en tallrik pastasallad.
Det är ju DH ikväll. Nice. ska försöka hålla mig vaken! ;)



Seg

Sorry för dålig uppdatering. Men nu när det börjar bli vår och vackert väder så sitter jag knappt vid datorn. Går bara in via iPhonen och läser andras bloggar :)
På tal om min iPhone. Har lyckats tappa den igen så det blev två nya sprickor i det nya glaset. Så det blir det andra glaset detta året. Sinnes sjukt vad dem är känsliga, det är nog det tråkiga med iPonen. Så Björn har beställt ett nytt glas till mig (igen!).

Har börjat nytt jobb nu. Det går bra. :)
Imorgon firar jag och K 6 år tillsammans. :)
Idag är jag ledig, väntar på att min sjukgymnast ska ringa, hade behövt en akuttid. Axeln är fucked up idag.
Sen måste jag säga att jag älskar skatteåterbäring. ;P

Later.



RSS 2.0