Trött.

Är trött som en gnu. Jobbat igår och jobbat idag. Var på Österportskolan idag, alltid lika kul att vara där. Jag skötte disken idag i matsalen, det var stressigt kan jag tala om. Men det är bra, då vet man att man lever.
Har varit ute på en timmes promenad. Fått skoskav igen. Hmmppff. Morr. Men det är nog bara för jag går i rask takt. Jävla fötter.

Jag kanske ska dra bort till Anna en stund och spana i deras nya lya. Emil är tyvärr inte i Sverige under flytten. han gottar sig i USA. Får väl se om hon ringer och behöver min hjälp.

Imorgon är jag ledig. Måste göra lite ärenden. Ska till banken. Och till arbetsförmedlingen. Jippi.

Måste gratulera Anna K idag som fyller 25 år! Hipp hipp hurra!

Later.



Trött.

En dags ledighet är för lite. Man borde alltid vara ledig typ två eller tre eller varför inte fyra? Jag har flängt runt som en jojjo idag. Har varit på stan ju, tvättat världens berg. Har varit med mina föräldrar på lite ärenden. Varit på torpet och rastat svärföräldrarnas hundar. Och nu har jag precis gått en halvtimmes promenad. Klarade inte gå den långa rundan som jag gjort de andra kvällarna. Jag har såna jävla blåsor på hälarna att jag inte ens klarade ta på gympadojjorna. Fick gå i ballerina, och gå promenad i rask takt med blåsor och ballerina är inget att rekomendera. Så jag beslutade mig för att satsa på lite kortare runda ikväll. Får ta igen det när mina hälar har läkt. Ikväll ska jag njuta av en burk cola och en liten påse vingummi. Det är jag värd. Så är det med den saken. Har ju dragit ner på läsk, godis och andra onyttigheter. Men en dag i veckan ska man faktiskt få njuta av något man tycker om. Och ikväll ska jag njuta i fulla drag.

Borde egentligen ta tag i diskberget som samlats i köket. Men jag blundar när jag går förbi. Om jag blundar tillräckligt hårt så kanske det diskar sig själv? Jag prövar iaf.

Imorgon är det dags för jobb. Igen. Plommonspäckad karré med kokt potatis, pressgurka, brunsås och gelé står på menyn. Mums. Alltid kul att laga sån mat till de boende (äldreboende). För de uppskattar verkligen sån mat. Man får alltid så mycket beröm för det. Och beröm är aldrig fel.
Jag är helt slut i kroppen, eller snarare axeln om jag ska uttrycka mig rätt. Som sagt så är en dags ledighet för lite. Ska jobba på måndag med. Men jag längtar till tisdag, då är jag ledig, sen jobbar jag - ons, tors, fre, lör, sön, mån. Jippi. Men bra med pengar iaf. Jag har alltid fickor att stoppa dem i. Eller shoppa loss för. Det är aldrig fel.
Nu ska jag ta en dusch, sen krypa ner i soffan alldeles ensam (K jobbar) och kolla på "och så kom Polly".
Ska nog fixa en liten tallrik med melon och brieost också. Me like.

Ha en underbar kväll sötnosar. ♥

Later.



Shopping.

Ja, det blev en runda på stan. Unos kläder hade 50-70% i hela butiken. Det gillas. Därifrån köpte jag två fina klädesplagg. En svart siden tunika med knappar. 150 kr. Och ett svart "linne" med massa olika lager tyg. 170 kr.



Bild 1: Svart siden tunika.
Bild 2: Svart linne med olika lager.

Köpte även en höstjacka som jag kan skifta med när jag inte vill använda mina skinnjackor. En svart jacka med en stor härlig krage. H&M märket L.O.G.G  499 kr.



Bild 1: Jag har på mig jackan, dock inte så snyggt till shorts ;)
Bild 2: Jackan

Fick även en parfym av mamma. En adidas parfym. Fick tillhörande shower gel också. Tack mamma! ♥


Later.



Lördag.

Vaken tidigt på min lediga dag. Aja, tänkte börja min dag med en promenad med Nelly. Jag är så jävla sugen på att åka till Malmö och shoppa lite. Men de flesta av mina flickor är på en camping uppe i Gbg. Och svägerskan Sandra kunde inte idag, Anna K har jag inte fått svar från. Och min K ska jobba idag så han kan inte heller följa med. Ahhhhhhhhh, vad tråkigt. Och jag vill inte åka till Malmö själv, för hur kul är det? Jag var sugen på att köpa en ny höstjacka. Är lite trött på mina skinnjackor. Men jag får väl ta en tripp ner på stan här i Ystad istället. Hmmpff, hur kul är det då? Ahhhh, dumma. Jag vill. Nu.

Ähhh, jag tar en morgonpromenad och njuter av det fina vädret istället. Det är trots allt min lediga dag. ♥


Later, darlings.



Trött.

Ja, nu är jag slut som människa för idag. Stressig och varm dag på jobbet. Har druckit alldeles för lite vatten känner jag. Har fått huvudvärk också. Promenaden satt där den skulle iaf.. Svettig som en bäver. Rundan jag gick igår tog en timme. Idag när jag gått samma runda hade jag gått i 43 minuter, ökat takten bra sen igår. Och idag tog jag en ännu längre runda och var ute prick i 1 timme och 5 min. Duktig Geli (klappar mig själv på axeln)! ♥

Nej, jag stinker bäver så jag ska uppsöka närmsta dusch!
Imorgon är det jobb som gäller. Isterband med stuvad potatis står det på menyn. Usch!


Later.



Tyst.

Vad tyst det var här inne då. Var är alla era fina kommentarer? ;) Jobbat idag. Började med att skala 80 kg potatis. Nice! Finns inget roligare att göra än att skala potatis. Hmmppff. Varit en riktigt seg dag. Fläktarna på jobbet gick i sönder så vi hade typ 32 grader i köket. Mmmm, så härligt att bli svettig av precis allt man gör.
Mycket svett prat i denna bloggen. Hum, ja så är det!

Ska snart ta en promenad med Nelly gumman. Alla människor borde ha hund. Innan vi skaffa Nelly så sa jag till alla att jag minsann aldrig skulle ha hund. Och nu i efterhand så är det något av det dummaste jag har sagt. Finns ju inget härligare än att ha en glad och sprallig hund, som alltid finns vid din sida. Hon gör mig så glad varje dag. ♥ Mitt lilla älskade hjärta.

ska ladda mp3 spelaren med lite nya låtar. Sen är det bara till att gå tills kroppen inte klarar med. Eller iaf mina hälar. Jag får alltid skoskav. Det är så irriterande.

Later.



Dove.

Måste bara tipsa er om denna duschcreme.
Dove - supreme cream oil.
Luktar ljuvligt och man blir jättemjuk av den.


Löp och köp! ;)

Later.




Svettpöl.

Jag är svettig på hela kroppen, precis hela kroppen. Najs att veta va? ;) Har tagit en timmes powerwalk med vovven. Gick riktigt långt. När jag skulle gå upp för att trapporna till lägenheten så höll jag på att dö på sista trappstegen. Jag tror faktiskt att jag ska ta en dusch nu, eller vad säger ni? K kanske hade tyckt det vore mysigt med en äckligt svettig dama i sängen! Haha, tror inte det ;)

Svärmors mat var god. Hon var så snäll och rensa fisken från ben till mig ;) Snällt! Maten smakar alltid för jävla bra där ute på Torpet. Världens finaste ställe är det. ♥

Dags för jobb imorgon igen. Soppa står på menyn och ostkaka eller pannkakor till efterrrätt. Jag hatar att göra pannkakor. Hemma går det väl bra när man gör det på en sats med 6 dl mjölk. Men när man gör det på 7 lite mjölk tar det en evighet att steka dem. Men men, det är morgondagens problem. ;)

Nej, nu ska jag springa in i duschen! Sen blir det tv i sängen. MYS!
Vi hörs imorgon people!



Later.



Middag.

När jag stod på elgiganten och skulle köpa en ny sladd till mp3 spelaren så ringde svärmor och bjöd mig på middag ikväll. Trevligt. Ska alldeles strax dra dit. Skönt att slippa laga mat ikväll. Har gjort det hela dagen :)
Jag återkommer ikväll.

Later.



Godmorgon sunshines.

Godmorgon.
Nu sticker jag till jobbet.


Later.



Mp3

När jag tog min kvällsrunda med Nelly så hade jag min Mp3 spelare med mig. Hann gå i 10 minuter innan batterierna tog slut. Suck. Skönare att gå med lite najs musik i öronen. När jag kom hem så tänkte jag givetvis ladda den, men jag hittar inte sladden någonstans. INGENSTANS! Var fan har jag lagt den. Ringde till K för jag tänkte att han måste veta var den är, han brukar ha koll på sladdar och sånt trams till tekniska prylar. Men han visste inte heller. FAN. Var är den? Antagligen på ett jävla bra ställe, så att jag inte skulle göra av med den. Smarte Geli. Duktig flicka! Jag blir så trött på mig själv ibland.

Har precis tagit en dusch, blev ju helt genomblöt av svett när jag promenera. Rask takt, är det inte så det kallas? Eller snarare svettig promenad. Finns det något äckligare än att vara svettig? Jag avskyr känslan. Duschen satt där den skulle med andra ord. Nu är pyjamasen på, och jag ska krypa ner i sängen och se vad tvn har att erbjuda. Och jag ska fixa ett iskallt glas.......vatten. Ohja, där tänkte ni säkert en iskall läsk eller öl eller nått. Men ack så fel man kan ha. Så roligt ska vi inte ha det, det är trots allt bara tisdag. ;)

Imorgon är det dags för jobb igen. Kommer nog arbeta ensam större delen av dagen. Min kollega ska nämligen på en massa möten, (som vanligt). Det är så kul att behöva göra allt själv. Verkligen, det finns inget bättre. Hmmpff. Kasslergryta står det på menyn imorgon. Har aldrig lagat kasslergryta innan, så jag får väl slänga ihop något. Det brukar bli bra! ;)

Nej, sängen ropar mitt namn! Inte för att jag ska sova än på någon timme, men om jag känner mig själv rätt, så slocknar jag vid 22 ;)

Later.



Köpa?

Köpa eller inte köpa, det är frågan?
Kan inte bestämma mig.
199 kr Gina tricot
Vad tycker ni?

Later.



Bankdosa.

När arbetsdagen var slut och man kom hem så visste jag att lönen var på kontot, så det var dags att betala de roliga räkningarna. När jag har en räkning kvar att betala så går min jävla bankdosa sönder, ja något knas hände iaf. För jag kunde inte läsa alla siffror och gissa sig till det var en omöjlighet. Så jag fick vandra ner till banken och få en ny dosa. Fick en helt ny modell. Mycket mindre och konstigare? Varför kunde jag inte få en sån som jag hade innan, den förstod jag mig på ju! Aja, så här se skönheten ut iaf. Ni har säkert inte sett en sån innan, eller hur? ;) Hahahha!



Later.



Jobb.

Nu ska jag till jobbet. Fisk står på menyn idag.

Later.



Dusch.

Suttit och pysslat med Angelicas bloggdesign ett tag nu, och nu är den äntligen klar. Vad tycks? Den blev söt, precis som tjejen som har den! :) In och spana vetja!
Tog en dusch nu efter mitt pysslande med kodmallar och koder för jag blev ganska trött i huvudet! ;) Och jag upptäckte att jag faktiskt har bränt mig lite, det kändes inte som att solen tog när vi var på stranden för det blåste ganska mycket. Men ack, så fel jag hade! Nu bränner det som fan. Att jag aldrig lär mig att jag ska smörja in mig ;)

Nu ska jag krypa ner i renbäddade sängen och kika på tv. CSI börjar om 5 minuter! ;) Sen är det snart dags att stänga ögonen för idag ;) Jogg imorgon! Sovgott! ♥



Later.





Duktig!

Nu har jag varit duktig och vikt all tvätt och stoppat det på sin plats! Pheeewww! Det var ganska mycket om jag säger så ;) Har även hunnit med att diska, renbäddat i sängen igen. Jag gjorde det i lördags men Nelly löper just nu och inatt hade nog tik-blöjan läkt. Vill inte direkt ligga och sova i det. Nu är det snart dags för kvällspromenad med Nelly. Skönt! Sen blir det nog soffhäng. Det är alltid najs!

Angelica: Säg till om jag ska hjälpa dig med designen på din blogg, inte för att jag är så bra på det, men något kan jag säkert knåpa ihop! ;)

Neeej, ut och ta en nypa luft på balkongen kanske? Fånga lite solglimtar. Vem vet om detta är sista sommarvärmen?
Ska jag avslöja en hemlighet? Jag längtar faktiskt efter hösten. Koftor, strumpor, frisk härlig luft, värmeljus, mörkt på kvällarna, varm choklad och massor av härliga tekvällar med mina girls! ;) Jag tycker att hösten är riktigt mysig, om det inte är för mycket regn och rusk, vill säga! ;) Men vintern kan vi dock skippa, jag avskyr snö-blask!


Träden är som vackrast på hösten! ♥

Later.




Home again.

Det blev inte så lång stund på stranden. Jag tyckte det blåste för mycket. Men skönt arr koppla av en stund tsm med flickorna! ;) Nu när jag kommit hem har jag gjort ett ärende på apoteket och jag ska strax laga lite mat.
Har även kontaktat blodcentralen nu, jag ska dit den 7:de sep på hälsokontroll och de ska testa mitt blod så att jag kan bli blodgivare. Hade varit en bra gärning om jag nu kan bli det.
Nu ska jag laga lite käk och sätta mig på balkongen. Sen måste jag nog vika lite tvätt. SUCK. Två hela torkställningar fulla av tvätt, GULP!


Bli blodgivare!
Rädda liv!

Later.



Stranden.

Godmorgon! Blev väckt av min kära vän Anna 07.50, då hon undra om jag vill haka på till stranden kl 10.30. Så jepp, idag blir det stranden. Iaf några timmar. Nu tänkte jag ta en morgonpromenad med Nelly innan jag ska iväg. Det är så skönt att gå på morgonen. Det är inte så mycket folk, och med mp3 så blir det så roligt att promenera!
Sista dagen jag är ledig, sen är det 7 dagars slit som gäller. KUL! Nej inte direkt faktiskt.

Nepp, på med kläder och ut i det fina vädret!

Later.



Ursäkta röran.



Nu har jag själv listat ut hur jag bytade bild och ändrade storlek. Fan vad duktig jag är ;) Haha!
Nu skulle jag bara vilja få min header större. Jag ska säkert kunna klura ut det!
Nu får det se ut såhär så länge!

Later.



Slappe söndag.

Ja, vad hade dagen att erbjuda idag? Jag stoppade in hörlurar i öronen och sen tog jag en 40 minuters morgonpromenad med Nelly. Riktigt skönt var det, och jag blev så varm så var tvungen att ta en dusch efter promenaden. Fick såna jävla skoskav bara. Suck, jag avskyr blåsor!

Sen tog jag och K bilen till Tomelilla och hälsade på mina föräldrar. Tog även en tripp ut till Lunnarp och hälsa på Lillebror och Sandra, och tog en titt på deras lilla valp. Var även inne en sväng på Bo Ohlsson.
Sen nu har vi tittat på en värdelös film. ;) Men men så är det med det!
Ska snart ta en promenad med Nelly igen. ♥

Ledig imorgon med. Skönt! Sen är det jobb - tis, ons, tors, fre, lör, sön, mån.


Later.





Nymålat!

Har suttit lite och fixat min design. Men blev inte nöjd. Kan inte göra headern så stor som jag vill ha den. Jag ger upp. Jag har sparat min andra så att jag kan lägga in den när jag vill.
Nu ska jag ta en morgonpromenad med min älskade vovve.
Vi får väl se vad dagen har att erbjuda. K är ledig och solen skiner! Fan vad gött! ;)


Hur ändrar man sin bild på bloggen förresten?
Later.



Damp Geli!


Så här går det när jag får tag i en kamera.
Damp eller vad?


Hej, jag heter Angelica och jag är ett dampfetto!
Hej Angelica!





Titta in hos oss!

Nu kör jag en liten "titt-in" hos oss i vår lägenhet! ;)
Där var någon som ville ha lite fler bilder på vår lägenhet!


Fin tavla på Nelly, som min kära vän Emelie har fotograferat!



Sovrummet. Nelly och katten Teddii myser ofta i sängen! ♥



Vårt lilla hjärta, Nelly! ♥



Hyllan i sovrummet, som fortfarande inte fått saker i alla facken! ;)



Ljusarrangemang på köksbordet. Silverfatet är ett loppisfynd! ♥



Blomma som står på bardisken i köket! Krukan är loppisfynd. Och ljuslyktorna är köpta i Malmö.



Köksfönster!



Här bor våra nycklar i hallen!



Min nya fina blomma+kruka som växer så det knakar!



En fin pinne som jag hittade på stranden som vi gjorde om till vägg-ljusstake.

Det var några små titthål från vår lägenhet!
Mer hittar du under kategorierna "Lägenheten".

Later.


P.S Nu har jag varit duktig som har lagt upp så många bilder! Nästan värt en klapp på axeln ;) D.S





Film tips!



Har du inte sett denna filmen, så se den omedelbart!
Om man gillar svenska filmer så kommer man tycka om denna!
Jag älskade filmen, och jag var så jävla arg emellanåt på vissa svin i filmen!
Otroligt bra!
Får ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ av mig i betyg!



Tjejmys.

I torsdes kväll körde jag hem till Anna. Där fanns även Emelie på plats. Vi skulle knapra i oss kräfton och räkor med en massa goda tillbehör. Vi hade riktigt mysigt i Annas trädgård. Vi krängde majskolvar, melonsallad och grönsallad och massa dippsåser. Riktigt gott var det! :) Tack för en mysig kväll tjejer!


Idag är det lördag och jag är ledig ända fram tills tisdag! Skönt. Tyvärr jobbar K idag så jag får sysselsätta mig själv. Började dagen med en 40 minuters promenad med Nelly. ( Som förresten löper just nu). Sen hem och käka en härlig frukost som bestod av keso, tomat, physalis och cashewnötter och blåbärsmoothie. Mums! :)
Sen satte jag igång med vår överfulla tvättkorg. Det behövdes verkligen tvättas idag. Drygt med alla jobbekläder, blir ju en massa när man byter arbetströja varje dag.
Jag tog även en tripp på stan alldeles ensam för K ville inte följa med. Tråkmåns. Shoppade lite. Ett par nya jeans från märket "only". Snygga stuprörsjeans med lite slitningar. En vit "farfars" tröja från H&M. Ett vitt baslinne från H&M. En svart tunn långärmad tröja från H&M. En ny plånbok från Åhlens och ett par Björn Borg trosor på rea på Unos Kläder. Det var min shopping det. För en gångs skull har jag faktiskt fotograferat fynden! Hör och häpna! ♥




Later.



Wallander.

Såg den nya Wallander filmen idag. "Tjuven" heter den. Väldigt bra tyckte jag, men jag är också frälst i Wallander och Beck filmer! ;)

Har varit en sväng i T-lilla idag och hälsat på föräldrarna. Och kikat på valparna som mamma passar åt en kennel. Så de ska vara hos min kära mor tills de blir sålda. Bara tre kvar, en såldes igår. Jättesöta! :)
Var inne på Bo olsson idag med. Och vet ni vad jag köpte? En ny kudde som jag kan mysa med på nätterna. Mina andra två var ganska slitna om man säger så ;) Så det ska bli skönt att krypa ner i sängen sen med en alldeles ny och fluffig kudde! :)
Har varit ledig idag. Riktigt skönt efter denna jobbehelg. Imorgon är det dags för verkligheten igen. Jobb alltså. Även torsdag och fredag sen är jag långledig lör, sön och mån! :) Nice!
Under kvällen har jag tagit en lång promenad med min kära vän Emelie! ♥  Det var ett tag sedan vi träffades så vi hade en del att prata om ;) (som vanligt då alltså). Haha.
Ne nu ska jag ta ett skutt ner i sängen och slänga på en film, som man kan somna till om inte annat ;)

Later.



Hej världen.

Jo, jag lever. Jobbar för fullt bara. Så nu vet ni det!
Nu ska jag ta en promenad med Nelly, sen blir det soffan. Är alldeles slut i kroppen av alla tunga lyft denna helgen.


Later.



Jobb.

Nu har Sthlm besöket åkt hem till Sthlm igen. Vi har haft väldigt trevliga dagar. Och kanon väder! Vi fick ett jättefint glasfat ifrån Kosta Boda. Jättefint var det! Och vi blev bjudna på restaurang! Riktigt god mat har vi käkat.
Idag fick man återvända till jobbet efter 3 dagars ledighet. Nu är det fullt ös hela veckan, jobbat idag, ska jobba imorgon och på onsdag och torsdag, ledig fredag jobbar lör-mån.
Nice med cash! Behöver köpa nya linser så då behövs det lite money.
Nej, nu kallar duschen på mig! Varit dödsvarmt på jobbet idag, man skulle varit ledig så man kunde legat på stranden. Fast iförsig så brände jag mig igår när vi var på stranden med min lillebror och hans Sandra. Vi hade trevligt. På kvällen bjöd lillebror på grillat på deras uteplats! :) Mys!

Later.



Sthlm besök.

Nu snart kommer K's farmor Ronnie och farfar Hasse och fabror Daniel ner till oss i Skåne och hälsar på. De har kört i många timmar nu, kör ända från Sthlm. De ska vara hos oss tills på söndag. De ska övernatta ute på Sandskogens camping. Mysigt. och ikväll ska vi nog gå ut och käka på jaktpaviljongen. Imorgon gör vi nog någon utflykt.
Ha en bra helg!

Later.



RSS 2.0