25 år.

Igår fyllde min älskade K 25 år. :) Grattis igen älskling!
På kvällen var vi på torpet och firade med god middag (som vanligt).

Denna veckan är jag ledig mån, tis, ons och tors. Sen börjar mitt nya vikariat på Räfsan på fredag.
Jobbade min sista dag på Edvinshemskolan i fredes, med blandade känslor. En del kommer jag sakna och en del kommer jag inte ens tänka på.
Camilla kommer jag sakna väldigt mycket. :)

Idag ska jag tvätta bilen och köra till Tomelilla och slänga på sommardäcken. Och hälsa på mamma! :)
Sen kl 14 börjar K jobba och sen ser jag inte honom förräns kl 14 imorgon. Så Nelly och jag får klara oss själva inatt :)

Later.



Personal fest.

Då har man fredag i blodet igen. Härliga underbara dag. Det är den bästa dagen på hela veckan. I'm looooving it.
Har gått bra på jobbet. Bara nästa vecka kvar på edvinshem. Camilla kommer tillbaka då så det ska bli lajbans! :)
Ikväll är det dags gför personalfest på Öja krog med Ystad kommun. Blir säkert kul.
Jag valde mellan att sitta ensam hela fredagkvällen då K jobbar kväll/natt eller snacka lite skit med alla arbetskollegor. ;) Så jag valde Öja. Sitta och glo kan jag göra vilken kväll som helst :)

Nu är det dags för fredagsmys med kollegorna!
Börjar med en cider hemma hos Titti. :)


Later.



Jobb.

Det är snart dags för jobb. Har precis varit ute med Nelly. K har ju sovit på hotellet inatt så det har varit lite tomt. :) Som sagt dags för jobb snart, husets meny idag. Det innebär en massa rester som man har i frysen. Bra! Så blir man av med lite i frysarna, har ju inte så stora frysar på jobbet.
Sen är det bara två arbetsdagar kvar denna veckan och sen är det min sista vecka på edvinshemskolan nästa vecka. Sen bär det av mot Räfsan. Jag längtar. :) Ska bli så roligt. Tiden bara rusar iväg!


Neee, nu får jag väl slänga in en tandborste i munnen.

Later.



En tjej

Såg en tjej när jag körde hem från jobbet. Jag fick gåshud när jag fick syn på denna tjejen. Hon var så fruktansvärt lik Andreja. Men det var inte Andreja, för Andreja dog för snart 4 år sedan. Jag fattar inte att det är fyra år sedan. Den 25 maj är det fyra år sedan hon togs ifrån oss. Så därför blev jag helt piggig på hela kroppen när jag såg den här tjejen innan. För det var ju inte Andreja. Kom och tänka mycket på Andreja nu i eftermiddag. Inte för att vi var nära vänner eller så, men hon var en väldigt härlig person som alltid hade ett leende på läpparna. Och visst tänker man på henne ibland. Hörde låten som en av hennes vänner spelade in när den hemska olyckan hade hänt - Vila i frid Andreja, heter den. Och då fällde jag några tårar. Och jag kan fortfarande inte fatta - varför?

Jag vet att många saknar dig, Andreja.





Core.

Varit en lugn dag på jobbet. Bara 60 ungar att göra mat till. Det var studiedag idag så då är det bara fritidsbarnen som är där. Me like! :)

ikväll blir det träningspass med Anna. Core på friskis. Har inte varit där på över en vecka nu pga magen. Men idag känns det lite bättre så ikväll vill jag träna.
Blir även god middag ikväll. K är ledig. Det blir ankbröst och något med potatis verkar det som ;) MUMS!

Later.



Lördag

Fortfarande ont i magen. Har haft det sedan i fredes förra veckan. Varit hos doktorn två ggr, men de visste inte vad det var. Ahh det går väl över.




Magen.

Har haft ont i magen sedan i fredes. På jobbet i fredes fick jag en sådan fruktansvärt smärta i magen så jag fick hålla mig på magen och stå lutad vid en vägg. Sen gick det över lite men kom tillbaka i lördes. Så igår kväll somnade jag av smärta på soffan (vilken trevlig lördagkväll). Var lite bättre imorse men känner mig fortfarande konstig i magen. Har inte kräkt eller nått sånt utan bara haft fruktansvärt ont i magen. Har det inte släppt imorgon får jag väl ringa doktorn. Drygt som faaaan.

Efter att K gick till jobbet så blev jag uttråkad ganska snabbt så jag stack hem till lillebror och Sandra och hängde. Hjälpte Sandra med hennes nya gardiner. Och blev bjuden på mat. Grillad fläskkarré med pommes och sås. Vågade inte äta speciellt mycket med tanke på magen. Och jag hade rätt. Fick sjukt ont i magen nu igen. SEGT.
Önskar K var hemma ikväll/natt men han jobbar.

Snart är det Solsidan. Sjukt roligt program. Tycker man inte den serien är kul - ja, då är det något fel! Det är sjukt roligt och vad vore söndagskvällarna utan Solsidan? :)


Neej, duschen kallar. Dags för jobb imorgon om inte magen blir värre.

Later.



Heminredning.

Jag gillar hemsidan ofeliashus.se skarpt. Kan sitta och titta hur länge som helst.
Lite inspirationsbilder.
Dröm er bort.
Vackra saker.
Jag smälter.
Varför är man inte miljonär?













Bilder lånade från ofeliashus.se



Kattskrälle.

Min lediga lördag och jag är redan vaken... Kattskrälle som springer runt och ylar kl 06.25 på morgonen. Det borde vara lag på att katter inte får lov att göra så. GRRRRR!
Och till råga på allt så tog min O.C box säsong 2 slut igår kväll. Så nu vill jag ha trean. GRR. Det är fruktansvärt bra. Hade glömt att det var SÅ bra, och det var längesedan jag såg det, så jag minns inte allt.

K kommer inte hem förrän kl 14. Vad ska jag hitta på? Jooo, jag tänkte köra på loppis kl 11 i Hedeskoga. Får se om jag får med mig anna eller svärmor, annars kör jag själv.

Later.



Tradera.

Har lagt in en annons på tradera. Mina reebook easytone skor. Jag kan inte gå med dem. Får sååååå ont i fötterna. Så jag gör ett försök att sälja dem på tradera.



tyvärr.

Vi skulle ju ha testat på dans fuego igår på friskis, men när vi kom dit var där redan fullt. (100 pers tog dem in). Så det var bara att vämda och gå hem igen. Gick en promenad med nelly och anna istället.

Nu är det snart halv åtta hos mig och det får man väl se på :)



Onsdag.

Jag är bäst. Så fucking jävla Awesome. :) Så nu har jag sagt det, och med det menas att det har varit en bra dag på jobbet. Haha. Jag är störd, jag vet. Man får vara som man är när man inte blev som man borde. ;-)

Har sån träningsvärk i hela kroppen. Ser ut som en gammal tant när jag försöker resa mig upp. haha. Men det är NICE.
Ikväll blir det något nytt på friskis. Dans Fuego. Jag, Anna och Emma ska dit och skaka på fläsket lite. ;-)


Nu får jag väl ta en promenad med Nelly-Pelly. K jobbar ikväll och har även sovande natt. Så jag och Nelly och katten Ceasar är alldeles ensamma inatt. Vi får väl snarka ikapp. :)

Veckan har bara susat förbi och nu är det snart helg igen. Sinnes, vad tiden går.

Neej, jag har viktigare saker att göra, än att sitta här och dega.


Later.



Tuesday.

Då var denna arbetsdagen också över. Har gått jättebra idag. :) Beräknade maten bra och vi hade bra tempo hela dagen. :) Vi är grymma - Billy och jag! :)

Jag och min älskling var ute och gick en promenad efter jag kom hem från jobbet med Nelly. Har även hunnit prata lite med lillebror om Teddii. Han har vågat sig fram mer nu så det är skönt att veta.

Nu blir det snart ett träningspass på friskis med Anna. Ikväll blir det skivstång! Imorgon ska vi testa på en ny sak som heter Dans Fuego. Det har premiär imorgon. Det ska bli skoj.
Imorgon ska K jobba kväll och sova över på hotellet, så imorgon är jag ensam. :( Neej bara skoja, det är inte så farligt. Det kan vara skönt ibland också. ;) Fast det är tomt i sängen.

Neee får väl fylla på vattenflaskan och dra och möta upp Anna så vi kan sticka till friskis. :)

Later.



RSS 2.0