Work.

Jobb mellan 10.00 - 16.00. Skön tid. Haha.
Sen ska jag köra till Tomelilla, jag ska klippa mig hos Johanna! :) Yeeeaah.
Behövs verkligen.
Sen ska jag köra och hälsa på föräldrarna.


Nu måste jag väcka K. Han börjar jobba om en halvtimme. Sen ska jag gå och köpa frukost. Så hungrig!

Laaater.



Glömde klockan.

image608
haha, jag glömde ställa om klockan inatt. Så min mobil (den var inte inställd på automatisk uppdatering..) ringde 06.50 (trodde jag), men i själva verket var den 05.50 och kl 06.00 (som jag trodde var 07.00) körde jag till jobbet. När jag kommit halvvägs så ringde K mig på mobilen och berätta att klockan bara var 06.10. Så jag fick vända och köra tillbaka. hahah. Snacka om förrvirrad. Jag kunde ju sovit en timme till... Grrrr!

Nu har jag och K precis duschat, efter en härlig promenad! Mys! :)
Nu ska jag ta ett glas vatten och hoppa ner under en filt i soffan. Jag är trött som fan just nu.

Ha de fint!



Mys.

Nu ska jag gå och mysa med K i soffan.
Han är så fruktansvärt söt just nu :)
Du är mitt hjärta, det finaste som finns.

56544-607

Ha en mysig kväll!

Bild: Google





Sweet home.

Jag åkte till jobbet (Vigs Ängar) imorse. Jobba i två timmar körde sedan hem, mådde inte bra. Och sen har jag och K myst, han var ledig idag. Jag fick en "Vännerbox" av K. Första säsongen! Jag älskar den serien! ♥
Tack hjärtat. Love.



Greys...

Glöm inte Greys Anatomy ikväll 21.00! Det är superbra!

56544-606

Söt bild på "Derek" och "Meredith".

Bild: Google



Cheeseballs.

56544-605


Ostbollar. Supergoda. Godare än ostbågar! Mums!





Bild: Google



Bitter?

Ja, för det är jag. Nu skiter jag i detta och lägger mig i soffan och tittar på C.S.I boxen som mamma har lånat ut till mig.

 bye



Moderaterna?

image604
Vad fan är det för ett jävla parti som styr vårt land? Det enda Moderaterna har gjort är att förstöra.
Jävla skitsystem!

Man kan ju tacka alla ungdomar som rösta på dem. Många av er fatta inte ens varför ni rösta på dem utan bara gjorde det för att det var en "inne"-grej! Den värsta kommentaren jag har hört när jag fråga varför de rösta blått var: "Ja, men han Göran Persson är så ful". Ja, det var klokt! Väldigt klokt röstat.
Tack ska ni ha!
Hade det varit omval nu så hade de förlorat stoooooort! Vad har de gjort bra? Inte ett skit, höjer trafikförsäkringar, fackavgifter och allt skit. Man måste verkligen komma från en rikemans familj om man ens ska ha en chans mot allt detta skit de inför.

Starkt jobbat.
Det är tur vi har så många osmarta ungdomar som röstar på er, annars hade ni inte haft en chans. Fan.

Punkt.


Bild: Google, Strecket har jag ritat själv.



Ullared.

Superkul var det. Fan vad mycket fina saker man får för pengarna som hade kostat dubbelt så mycket hemma. Köpte bebiskläder till Emilia som fyller 1 år. Och till henne fick jag mycket kläder:
Köpte mest inredningssaker. Och lite födelsedagspresenter.
Hitta en bomullsklänning till mig själv, (svart med fickor på magen) och ett par supersköna leggings. Och massor med strumpor! :)
Superbra!

Och idag har jag suttit och betalt in alla äckliga räkningar. Det är inte kul.
Jag skulle egentligen jobba i skurup idag igen, men ringde och sjukanmälde mig. Igår kväll fick jag skitont i halsen och när klockan ringde imorse kändes det som jag hade svalt en basket boll. Så idag är jag hemma och vila. Får se om jag kan jobba på Vigs Ängar imorgon!

See ya!



Provjobba.

Provjobba idag i Skurup ju. Och det gick bra. de fråga om jag kunde jobba imorgon, men det kan jag ej. Ska till Ullared med mamma! :) Ska bli roligt.

Nu är det thaimat som gäller.

Morsning.

Jag sökte ett jobb precis. Ovanligt? Nej! :)


Ont som fan i huvudet.



Jag älskar dig!

Jag älskar dig! Du betyder ALLT för mig. Puss! ♥

56544-416



Nervös?

Imorrn ska jag provjobba på Macklinskolan i Skurup. (I köket). De lagar till 1100 portioner käk (Oj, det mesta jag har lagat till är 400 pers...Gosh!...).
Jag skulle iaf jobba mellan 08.00-15.30. Skulle göra sallad och stå i disken under rusningen. Få se hur det är. Har chans på att få vikarie jobb där om de gillar mig. Så idag är jag lite nervös! Haha.

Idag blev vi bjudna på middag hos min familj. Morfar kommer också! ♥ Mamma ska laga till riktigt söndags middag. Kalkon, potatis, sås och grönsaker! Mums! Ska bli supergott.
Är så hungrig och vi har typ ingenting i kylskåpet. (Vilka bra kockar vi är som inte har något ätbart hemma...)
Sen händer väl inte så mycket mer idag.

Jag och K hade mysigt igår. Vi laga middag och sen satt vi och titta på film "På smällen". Jag har redan sett den, men inte K. Den är superkul. Hihi. Mysig kväll.

Har börjat spana på lite klänningar, svärfar fyller 60 år den 30 dec. Så det blir stor feeest. Så detta blir nog vårt nyårsfirande detta år! Har fortfarande inte hittat något fint. Dyker väl upp snart ;)

Nu ska jag anfalla K i sängen. Han har sovit länge nu. Haha.
Kram. Ha en bra dag!



Bästa bloggarna.

Det finns två bloggar som jag läser dagligen:

Josefine
Hennes liv tillsammans med sina två E. (Sin man, och sin son - som för övrigt är världens sötaste..)
Jag är fast, kan inte sluta läsa. Tycker det är kul att läsa om ert liv.

Stina-Lee

Denna tjej är också kul att följa, hennes liv tsm med hennes underbart söta hundar och hennes pojkvän. Tycker det är kul att läsa om alla galna saker ni gör :)


Detta är mina två favoriter. ♥



Helg.

Underbara helg. Veckan har bestått av lite jobb, ryggknäckande hos naprapaten, hälsat på mamma, käkat middag os emelie, myst med K. Ja, allt möjligt.
Jag och K bjöd Anna och Emil på tre rätters igår.
Förrätt: Avokado salsa med kräftstjärtar.
Huvudrätt: Fläskfilé gryta med svamp, ädelost m.m och purjolöks-potatis.
Efterrätt: Chokladkräm med blåbär.

Allt vra supergott. Vi spela spel, drack lite vin och hade mysigt.


Allt för mig. Har tröttnat på att skriva, men oroa er inte jag är inne och läser era bloggar nästan varje dag!

Kram



Veckan som gått.

Ja, veckan har rusat förbi som vanligt.

Lördes:
Vår inflyttningsfest, det var trevligt. :)
Söndes: K hade värsta bakfyllan. Jag däremot var pigg och körde hem en runda till mina föräldrar och min farmor och farfar. Och hälsa på. Sedan när jag kom hem så dega jag och K i sängen resten av dagen. Åt kinamat på kvällen.
Måndes: Ringde en massa samtal som behövdes. Fick äntligen tid hos en naprapat (till ryggen). Ska dit på fredag. Ringde sedan min "gamla" arbetsplats Bollerup och berätta att jag inte hade så mycket jobb framöver om de skulle behöva mig. Och då svarar M, "Kan du börja halv elva idag?". Hahha, jag skynda mig som fan att klä om och körde till Bollerup. Var framme 10.28. Jobbade till 19. Det var kul att träffa alla tanterna igen! :) På kvällen så mös jag med K, och min lillebror kom och hälsa på!
Tisdes: Jobb på Vigs ängar mellan 07.30-16.00. Efter jobbet så körde jag hem till mina föräldrar och hälsa på mamma och farsan (mamma var sjuk idag igen....Tråkigt när hon är så "ung"). Mamma bjöd på middag. Sen körde jag till Emelie och spana in hennes lya. Hon har precis flyttat hemifrån. Fint! :) Sen var det hemfärd, dusch och sen var soffan en trevlig plats att kolla på desperate housewifes i.
Onsdes: Jobb på Vigs Ängar mellan 07.30-16.00. Körde och handla efter jobb, K var ledig så han laga mat och vi hade en mysig kväll. och jag titta även på Greys anatomy, och jag grät som ett litet barn!
Torsdag: Idag var det dags med jobb igen på Vigs ängar mellan 07.30-16.00. Hade världens klumpigaste dag. Tappa en påse med Kakao på golvet = Kakao överrallt. Mina bullar som jag bakade ville inte jäsa = döbakade. Jag skar mig, brände mig och allt har varit jävligt idag! (Ja, jag är bitter). har haft så in i helvetes problem med ryggen idag. Riktigt jävla urusel dag! Ska ta en varm dusch nu, fast då kommer jag väl få brännskador, skulle inte förvåna mig denna dag!
Fredag (imorgon): Äntligen! Ska jobba mellan 07.30-16.00 på Vigs ängar. Sen ska jag köra hem och sen blir det middag på torpet (K's familj). Även D & S skulle dit så det ska bli trevligt. (K's "storebror" och hans familj). Det skulle bli thailändskt, avslöja svärmor innan! Mums! :)


Dusch. Nu. Bye!



Dagens outfit.

Sådär, pastasalladen står i kylen, dressingen är gjord, baguetterna är bredda och väntar på att klockan ska bli mer så de kan bli knapriga i ugnen! Dukningen är klar. Det blev svart duk, mina Lasse Åberg tallrikar och glas. Svarta ljus, lite löv som dekoration och svarta servetter. Very fint! :)
Fortfarande ont som fan i ryggen... :(
56544-602
Dagens klädsel:
  • Strumpbyxor, Lindex.
  • Svart brottarlinne, JC.
  • Oversize skjorta, Pink Collection by Lindex.
  • Silverhalsband med ett äpple, Lindex.
  • Doft: Lacoste - touch of pink.
  • Frisyr: Snelugg, och ruffsigt. = med mycket spray!
  • Linser i ögonen istället för brillorna.

56544-603


Ha en trevlig lördagskväll! ♥



Ursäkta en dålig bild, men batterierna tog slut och hann bara ta en bild.

Bild: privat & google



Fan vad lägligt.

image601Vaknade klockan sju av att min rygg gjorde så in i helvetes ont. Fan vad lägligt när vi ska ha inflyttningsfest ikväll. Jättebra kombination. Verkligen lyckat! Wunderbart. Jävla skit. Jag har ju inte alls något att göra idag? Neee då, jag ska inte fixa käk, dressingar & vitlöksbauguetter? Det ska dukas och göras fint. Antagligen dammsuga för katterna fäller så. Ja, men det är så kul med en cp rygg.
Jag hatar min rygg. Jag tror det är vården som satte igång detta igen. Suck. Jag är så trött på det. 21 år gammal och har redan problem med ryggen! Fan vad lyckat!
Nej, jag är inte bitter. Inte alls. Ryggjävel.

Fan jag ska ända klara det.
Vinet och cidern i kylen!
Det ska nog bli lyckat.

Bild: Google



Nya mattan.

56544-600
Ja, den nya mattan anlände i början på förra veckan. Well, well så här ser den ut!


Bild: Privat



Jordgubbspajen.

56544-599Nu har jag gjort jordgubbspajen, tänkte servera den kall så den stelnar lite. ;)
Först gjorde jag ett pajskal och lät det stå kallt, sen gratinera jag den i ugnen så det blev hårt (hum, svårt att säga med glutenfri pajdeg, det är alltid lite mysko..).
Sen gjorde jag vaniljkrämen, och till slut gjorde jag maräng smeten. Och i botten av pajskalet skulle vaniljkrämen ligga, sen skulle man strö över jordgubbarna och sist marängsmeten. Sen in i ugnen så marängtäcket fick fin färg. Och nu på slutet smälte jag lite choklad och smeta över, plus mitt fina strössel ;) Nu står den i kylen och väntar på att bli uppäten! :)

Receptet hittar ni här.

Erkänn ni blir sugna? :)

Bild: Privat




Dagens.


56544-598
♥ Jeans från Replay.
♥ Vitt baslinne från H&M.
♥ Skärp från Tiger of Sweden.
♥ Jordgubbshalsband från I.Me.My.
♥ Kofta från Tutti Frutti.
♥ Glasögon från Replay.
♥ Doft från Calvin Clein.
♥ Håret nersläppt och lite ruffsigt.

Bild: Privat



Fredag.

image597Underbart det är fredag. (iförsej så har jag nästan varit ledig hela veckan...). Har bjudit hem svärföräldrarna på fika. Ska göra en jordgubbspaj med vaniljkräm och marängtäcke. Ska bli mumsigt! Ska bli trevligt att umgås lite. Senare i eftermiddag ska jag och K köra till Willys och handla hem allt till imorrn (inflyttningsfesten). Och antagligen handla hem något käk till ikväll.

Nu ska jag ner om på stan och köpa två stycken ölglas i Lasse Åberg serien. Saknas två imorrn till dukningen. Och så ska jag köpa 3 dl grädde. Jiiiipppiieee! :)

Ha en underbar fredag. ♥

Bild: google



Matlagning.

Vad underbart det ska bli att laga mat idag. Jag hatar att laga mat när jag är hemma annars, för när man har jobbat hela dagen med matlagning så blir det så tråkigt när man kommer hem. Men jag är som sagt ledig idag. Så det ska bli skoj. Det som är mindre skoj är diskberget som bildades imorse som jag måste sluta fred med. Sen ska jag börja göra käk, och sen blir det disk (igen...).
56544-596
Ska iaf göra en vit sås med smak av citron, dill, kräftstjärtar (kräftost som jag ska blanda i). Och på slutet ska jag vända i räkor och kallrökt lax. Och servera med pasta tänkte jag. Trist att jag ska äta ensam bara. K jobbar och ingen av mina vänner hade tid att äta middag med mig. (Dumma jobb...)!
Nu ska jag som sagt greppa tag i diskborsten och göra ett ryck!

Morsning!


Bild: Google



Pink Collection.

56544-594Jag var som sagt på Lindex med mamma innan och agera smakråd. Jag stod länge och kolla på oversize skjortan, eller skjortklänningen om man hellre vill kalla den det. Och sen pröva jag den och jag tyckte den var supersöt! Så den fick följa med mig hem. Det var från Pink Collection, så 10 % av försäljningspriset gick till cancerfonden. Kändes bra!

image595

Tänkte ha den på lördag på vår inflyttningsfest, till ett par svarta leggings eller mina svarta cityshorts med tjocka strumpbyxor. Och ett snyggt halsband. Kommer bli kanon.

Ursäkta bildkvalitén. Tycker det är så svårt att fotografera kläder. Finare i verkligheten.

Var en mysig dag tsm med mamma! ♥

Bilder: Privat & google



Torsdag

Idag är jag ledig. Snart kommer mamma hit och då ska vi smaska i oss frukost. Mys! :) Tänkte smaka "hallon & nektarin marmeladen" som svärmor gjort! Ska bli gott!
Sedan ska vi vandra ner i stan till Lindex. Jag skulle vara smakråd när hon skulle köpa jeans. ;)
Jag håller även på att tvätta, har renbäddat sängen, bytat kattsand i kattlådan m.m.
Sen ska väl vi köra och handla (Perfekt så slipper jag använda bilen, lär aldrig få parkering igen...)
Ska göra pasta idag, men en vit sås med dill, räkor, citron, och på slutet ska jag vända ner kallrökt lax. Mums! :)
Ha en bra dag!


Jag är sugen på oversize skjortan på Lindex. Hum? Köpa eller inte köpa, det är frågan! ♥



Egentligen...

..skulle jag jobba i vården igår kväll. Men jag kände att jag inte ville. För det första har jag haft ont i ryggen hela helgen efter i torsdes/fredes när jag var i vården. Och sen för det andra så tror jag inte att jag hade klarat det. Jag är rätt känslig (det här med blöjor och toabesök är inte riktigt min grej..). Men nu har jag testat iaf. Och det tyckte att jag var duktig och så, men det är jag själv som inte vill. Svärmor och mamma har ju sagt till mig att jag ska vara rädd om min rygg, så jag har bestämt mig för att inte fortsätta. Och på jobbet förstod dem! Det var ingen fara.

Idag (onsdag) ska jag jobba i köket. Kl 11-16. Skön tid, fast hade hellre jobbat heldag.

Ha det bra.


(P.S Fan vad man blir utnyttjad som vikarie. D.S



Kalles Kaviar - banan?

What? Vad fan är detta? Kalles Kaviar med banansmak? Hur kan man bara komma på idén? Kalles kaviar orginal är äcklig och med banan borde den bli en mardröm. Jag förstår verkligen inte hur de tänker?
Usch, den kommer aldrig någonsin hem i vårt kylskåp iaf. Usch.

Någon som testat och överlevt?
Jag vågar inte ens testa.


Vilket jävla skämt.



RSS 2.0