Tips!

Min kusin tipsade mig om denna sidan!
Mandeldesign

Fina kläder och bra priser!
Me like! ♥




Hårt arbete!

Äntligen får man pusta ut och veta att man är ledig imorgon! GUTT! :) Det gick bra på vigs ängar idag. Skämde bort dem med nybakade kakor till kaffet! :) Och middagen bestod av stekt sill med potatismos och det var uppskattat! :) Potatismosen var riktigt god! Den var inte av denna värld som en av tanterna sa ;) Haha!
Nee nu ska jag tvätta lite arbetskläder så man har någonting att ha på sig nästa vecka. Då ska jag vara 5 dagar på Göken och 2 på ÖP! :)

Ikväll blir det soffhäng med chips och dippa och nya Wallander filmen! Bara K som fattas! ♥ Han jobbar i Abbekås!

Vi hörs!




Gaaaaaaahh!


Jag är trött som en gnu! Men det är inget ovanligt. Det gick bra på jobbet idag! Förutom petit chouxerna! De ska vara stora och fluffiga och mina blev platta som pannkakor! :) Hahahaha. Fick mig ett skratt iaf. Men man kan inte vara på topp jämnt! Sjukt iaf, jag testade göra några stycken igår. Och de blev ganska fina, men idag totala motsatsen! Men men, vi fick beställa från ett bageri! :)

Nu har jag en dag kvar imorgon på Folkets park i Tomelilla. Sen är jag på Vigs Ängar på lördag! Sen är jag LEDIG på söndag. Och sen 7 dagars jobb nästa vecka! Fina lönekuvert jag kommer få nästa månad! ;)



Suck.

Jepp, det gick bra på jobbet. Sinnestrött nu. För att citera Kristina så är jag "trött som ett ålderdomshem". :)
Nu ska jag kolla på en gammal Wallander film. "Steget efter". I loooove Wallander filmer. Jag kan se dem hur många ggr som helst! Jag är störd, jag vet! :) Man får va som man är, när man inte blev som man skulle! Right? :)




Onsdag.

Gjorde en Gina Tricot beställning igår. En jeansskjorta och en bikini. Vi får väl se om det är snyggt, annars åker det tillbaka! Jag är lite osäker på alla tre sakerna jag beställde. Men det är så snabb leverans från Gina Tricot, så man kan lika bra beställa och få hem det, och sen skicka tillbaka! :)

Vaknade och kunde knappt röra höger arm idag, pga min axel! Jag hatar den! Det blir så när jag är igång och jobbar mycket. Hmmm... Ja, kul är det inte. Känner mig helt handikappad, för det har satt sig lite i nacken med.
Jag kan tänka mig att det var de 61 landgångsmackorna jag gjorde igår eftermiddag som har satt igång det! Monotoma rörelser är inte min grej! Bra att arbeta som kock då! :) Nej inte riktigt kanske!

Att man sen vaknat med huvudvärk (idag igen!) gör inte saken bättre.
Nu blev detta en gnäll blogg! Men det får man ta ibland!




Tisdag!

Det går faktiskt ganska bra på Folkets park! Idag blev vår-lunchen jättebra! Alla var supernöjda, och dem berömde mig så! Men fan vad trött jag är nu. Gjorde 61 landgångar innan jag gick hem, så nu är axeln förstörd! Mmm, det är så kul att ha en CP axel! Men men. 3 dagar kvar i Parken, sen är det Vigs Ängar på lördag!

Nu ska jag gå och mysa med K som har en ledig kväll!

♥ Krya på er svärmor & svärfar! Vi tänker på er! ♥



P.S det snöade innan. Den 20 april! Mmm, det är normalt! Saer så! D.S



Söndag!

Härliga söndag! Jag är ledig! :) Tror jag ska åka och hälsa på mina päron idag! Det var ett tag sedan jag var där. Men då måste jag först skjutsa K till jobbet och sen hämta han ikväll, och det vet jag inte om jag orkar! :) Palla kollektivtrafik!
Jag får ta mig en funderare! :)
Annars blir jag hemma och går en runda med Nelly här i Ystad. Får se...
Jag tror jag somnade 22.15 igår kväll. Sinnes vad trött jag var :) Imorgon är det dags för jobb igen!


Later.



Perfekt.

Det gick bra idag på Folkets Park i Tomelilla. Maten blev god. Det var slottstek, potatis, sås, grönsaker och gelé och gurka! Och chokladmoussé tårta och wienerlängder med glasyr! De var så nöjda så!
Känns skönt att jag har fixat en av dagarna. Nu är det bara 5 dagar kvar! :)
Nu är jag trött som en gnu, men det är inget ovanligt!

Trist väder är det också, det blev aldrig någon strålande sol. Men det gör inget, jag har ändå jobbat ju ;)
Ikväll blir det mys i soffan med Nelly! :) Men känner jag mig själv rätt så somnar jag väl i soffan! :)


Later.



Lördag!

Idag ska jag jobba. (Igen!). Jag ska jobba på Folkets park i Tomelilla. Helt ensam kock, men det ska jag nog klara! håll tummarna för mig! :)
Hade hellre varit ledig, för det ser ut att bli strålande väder idag! Hoppas att jag inte jobbar alldeles för länge idag. K sticker till Abbekås och jobbar vid 17 så sen lär jag vara ensam resten av kvällen! Men jag kommer nog vara rätt trött.

Jag skadade min fot lite på ÖP igår. Tappade ett bleck rätt på foten. Själva hörnan på blecket (djupare plåt kan man säga) träffade den där hårda knölen man har på sidan av foten. Och idag är jag ganska svullen och lite blå där. Gjorde ont att ta på strumpan! Jag är som elefanten Dumbo! Så jävla klumpig. Jag skadar mig alltid. I torsdes brände jag ju handen av soppan på jobbet och efter det så skar jag mig mitt i handen av ett golvgaller! haha. Att jag lyckas med allt! :)

Neee nu ska jag packa jobbeväskan!
Vi hörs ikväll maybe! :)




Fredag.

Fan vad trött jag är. Riktigt seg. Har jobbat idag på ÖP. Imorgon ska jag vara på Folkets park i Tomelilla. Känner inte mig alls motiverad.
Ikväll händer ingenting. Är seg. Och K jobbar i Abbekås ikväll och hela helgen!
Det blir fredagsmys för mig själv ikväll! :)

Ha det bra godingar!
Later.



Jobb.

Nu ska man iväg till jobbet! Jag mår inte helt hundra idag. Halsont och vaknat med huvudvärk! DET ÄR NICE! ;) Aja, man står väl ut. Ska på möte efter jobbet med en av cheferna i Ystad kommun, vi ska diskutera mitt sommarjobb, jag ska få reda på var jag ska vara! Intressant!

Nu ska jag gå och flirta med K så han kan springa bort och köpa youghurt till mig när hemköp öppnar och springa bort till ÖP och lämna det till mig så jag har någon frukost och middag! Håll tummarna för att det funkar! ♥

Later.



Trött.

Jag är trött som ett djur och borde sitta i bur!


Jobbat på Öp idag. Mycket att göra!
Efter jobbet så stack jag till Folkets Park i Tomelilla för att gå igenom lördagens och nästa veckas jobb med dem. Har bara varit där en gång innan, så jag är lite nerövs!
Att kocken där är dansk och pratar bara danska gjorde inte saken bättre. Jag sa typ "Vaaa?" hela tiden. Jag är helt slut i huvudet nu! Gaaaah, hoppas jag klarar nästa vecka!
Men jag är grym, det ska nog ordna sig! Eller vad säger ni vänner? :)

Nu ska jag sätta mig en stund på balkongen och njuta av det fina vädret, sen ska jag ut och promenera med Nelly!

Laaaaater!



Jobb.

13/4-2010

5 år tillsammans.
Älskar dig K.
Tack för mysiga dagen igår!


Nu. Jobb!




Jobb.

Nu är det jobb som gäller.
Sen ska jag bege mig ner i stan och fixa någon present till K. Vi firar 5 otroliga år tsm imorgon! ♥
Men jag har en bra idé! ;)

Idag är det ÖP som står på schemat!
K är ledig ikväll, så det är kul att komma hem till någon och inte en ekande lägenhet!

Ha det så bra idag! ;)

Later.



Detta trodde jag aldrig

Jag har blivit med Facebook.
Nej detta är inget skämt, även om ni tror det.
Det är sant.

Hjälp!



Söndag.

Helgen har varit sjukt lugn. Igår såg jag nog tre filmer. Och så var jag ute och promenerade. Det var ungefär så min dag såg ut. På kvällen ringde Anna och Emil och tyckte att jag skulle komma hem till dem, så jag slapp sitta hemma i min ensamhet.
Så vi såg en film (en till!!!) och skrattade åt den sjuka filmen! " I Love you man" hette den. Riktigt rolig film!
Idag har jag inte gjort så mycket. K har kört till jobbet. Jag har precis pratat med Anna K. Hon ville att vi skulle komma dit och grilla ikväll, men K jobbar som sagt. Hon försökte bjuda på middag igår också, men då jobbade han också!
Varje gång Anna och Martin har ringt och försökt bjuda oss på middag så har vi inte kunnat! Haha, hon skiter nog snart i oss! ;) Haha gumman, går det bra för dig och dina middagsplaner? :) Vi får planera typ 4 månader framåt, var det inte så du sa? Hihi!

Later.



Tralalala...

Jepp, då har man varit på arbetsförmedlingen och lämnat in papper. Riktigt kul! Hummmppff..
Jobbat idag. Är trött som en gnu, fast mest i min axel. Den där sablans axeln. Någon som vill byta mot min axel?
Imorgon ska jag till ögonmottagningen och kolla ögonen. Se om det är dem som orsakar huvudvärk... Jag trodde jag skulle dit kl 9.50 för det har jag skrivit i min kalender, men på mitt kom ihåg sms och på min kallelse står det 10.50, så vi får väl hoppas att 10.50 är rätt tid. Mitt i lunchrusningen på jobbet, men vi får hoppas att det löser sig ändå!

Nu ska jag peta lite mat i munnen, sen ska jag ut och promenera!

Later.



Torsdag.

Dagarna flyger iväg. Nu är det snart helg igen! Skönt! Jag har sinnesont i min axel. Och det lär inte bli bättre av att det är jag som städar matsalen på ÖP idag och torkar alla bord. Lär kännas i axeln ikväll.
Nu ska jag cykla bort till bankomaten och ta ut pengar så man har i helgen. Fick hem papper igår från banken att det kunde vara begränsad service i helgen, så det är väl bättre att ta ut så man klarar sig! ;)

Efter jobbet ska jag till Ams och lämna lite papper.

Ha det så bra idag!
Ser ut som det blir strålande väder idag!



Bortbjudna

Ikväll bjöd visst svärmor och svärfar på middag! Vad trevligt! :)
Jag är trött som en gnu idag. Har haft sån jävla mensvärk hela dagen. Ja, jag gnäller. Men det får man lov när det gör så förbannat ont! Sådetså!
Gud, vilket fint väder det är idag! I looooove it!
Nu ska jag ta en svängom i duschen. Jag känner mig inte så fräsch direkt.
Jag och Kristina (på jobbet) fick lite bråttom nu på slutet. Vi skulle koka pasta, och vi gick där och vänta på att vattnet skulle koka. Men det hände ingenting. Då har Kristina glömt att slå igång kokgrytan! :) Smartass! ;) Så det blev lite körigt nu på slutet, men det gick! :)

Ha de lajbans!

Later.



Mysig eftermiddag.

Jag och K stack ner till stranden med Nelly när vi hade slutat jobba. Hon fick bada! Och hon älskar det! :) Och gräva i sanden är också något av det roligaste hon vet! :)
Lite bilder från vår mysiga eftermiddag!










Tisdag.

Då var påsken över för detta året. Idag är det dags att jobba efter en veckas ledighet. Det har varit skönt att vara ledig. Ingen har ringt och behövt mig. Får väl se det som lite semester. Resten av april månad så har jag jobb inbokat. Skönt att veta att man har jobb!
Nu får vi väl bara hoppas att F-kassan fixar mina papper så man kan få lite cash som jag skulle fått i mars. Men men. Det kan dröja, man vet ju hur det är med F-kassan.

Idag blir det ÖP. Resten av veckan också. 8.30-16 idag. Har varit ute med Nelly en runda nu. K jobbar lunch idag så svärmor kommer och går ut med Nelly en runda sen i eftermiddag.

Ha det bra!



Middag.

Nu har jag varit hos föräldrarna och käkat middag. Gott. Grönpeppar sås med kycklingfilé och kokt potatis och rostade rotsaker. Och till efterätt blev det kladdkaka som jag har gjort. Gott.
Farsan har precis kört mig hem (K har bilen).
K har provjobbat på ett nytt jobb hela påskhelgen. Abbekås hamnkrog. Hoppas han får det. Det ser lovande ut iaf.

Nu ska jag gå en liten runda med Nelly, sen ska jag slänga mig i soffan framför en film och mysa ner mig.

Tjejkvällen igår var mycket trevlig och mysig! Anna K kom också dit en stund. Riktigt kul! Så hon fick träffa mina vänner. Hon skjutsade hem mig till Ystad inatt. Hon är en ängel! Hur var det nu Anna? Med svarta vingar eller glorian på sne? :) Du är störtskön! ♥

Ha det!



Påskafton!

Nu blir det en promenad med Anna och lilla Olivia och med min lilla Nelly. Vi ska gå ut en runda till jakten! Mysigt väder! Kunde inte bli bättre.

Ikväll blir det tjejkväll hos Emelie i Tomelilla. Sen ska dom andra dra till Tingvalla, men det hoppar jag över. Så jag tar tåget hem vid midnatt. Ska bli kul att träffa tjejerna.

Nu ska jag dra på mig ytterkläderna och möta upp Anna!
Ha en mysig påsk!





Skärtorsdag.

Om jag försvinner så har jag bara stuckit iväg till Blåkulla. Om vi inte ses där så kan ni väl alltid slänga iväg ett sms någongång? ;)



Har faktiskt varit ledig hela veckan. Rätt skönt faktiskt, för sen kommer jag jobba större delen av april! Det blir nice med cash! ;) Kan behövas, nu när man har med Försäkringskassan att göra igen. (Får a-kassa där ifrån). För när man har med dem att göra så blir man inte rik kan jag lova er. Man ska vara glad om man ens får ut pengar därifrån.
Jävla system. Att det ens får lov att gå till på detta viset? Aja, irriterad på dem kan jag vara någon annan kväll.
Ikväll vill jag vara glad.
Jag och K har ätit en god middag och nu väntar vi på att Anna och Emil ska ringa så vi kan möta upp dem och gå en promenad i det härliga vädret. Och grabbarna har lovat att inte gnälla över promenaden ;)

Igår var jag och hälsade på på Lövestad skola. Saknar ju Ulrika! :) Det var en trevlig fika. Kul att se henne igen!
Sen var jag hos optikern, sjukgymnasten och så var jag på däckfirman och slängde på sommardäcken!
Han sa att om 2-3 månader så behöver jag köpa nya sommardäck!
Välkommen skatteåterbäring! :)
Kunde inte kommit lägligare (stavning?). Men jag får ändå kvar av skattepengarna, så det blir att spara en del och köpa mig något riktigt fint för en liten del av pengarna. Är lite inne på vita converse skor. Vi får väl se vad jag känner för just då! :)

Idag har jag bara städat, tvättat, lagat mat, förberett efterrätter till tjejmiddagen på lördag hos Emelie.
Fan vad jag är duktig! :)
(Ingen annan berömmer mig, så då får man göra det själv). Nejdå, K sa att här var fint! ♥

Nej, nu ska jag göra något vettigare. Typ väcka K som har somnat i soffan! ;) Gulle.
För snart är det promenadskorna som ska på fossingarna!





RSS 2.0