Promenad.

Nu har Nelly och jag varit ute på promenad. Har varit fint väder och sol hela dagen men nu när vi var ute var det riktigt kyligt. Frös om mina händer, skulle tagit vantar. Men men, vi tog en låååång runda. Riktigt skönt! :)
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och mysa ner mig i soffan i pyjamasen.
Vad har hänt idag då? Skogspromenad med K och Nelly, körde en runda ut till min lillebrors lägenhet och hälsade på Sandra. Riktigt fint hade de fått i lägenheten! :) Hälsade på mamma och städade bilen på deras uppfart. FAN vad skitigt det var i min bil. Fullt med grus och hundhår. Så går det när hunden åker bil. Men nu har jag fixat till det så hon kan sitta i kofferten när vi är ute och kör med hundbilbälte. Så hon sitter ganska säkert också. Visst en hundbur hade varit bättre men den får inte plats i min bil tyvärr. Jag sprang ner en runda på stan och köpte födelsedagspresent till Jörgen också. Så nu är det klart! Lagade korvstroganoff till middag - det är en av mina favoriter. ♥

Läste att det har upptäckts ännu mer glas i olika sorters kyckling. Skrämmande. Jag kommer nog inte våga köpa kyckling på ett tag kan jag säga. Men man kan undra vad det är för idioter som har saboterat på detta viset? Så jävla dumt! Folk kan för fan bli skadade. Sånt gör mig väldigt irriterad!

Nej, av med paltorna för duschen kallar!


Bild: Google

Later.



Tårar.

Jag har läst Sabinas blogg ganska länge och nu när jag skulle få min dagliga dos av uppdaterade bloggar så möttes jag av orden "kampen är över". Den hemska jävla cancern har nu tagit Sabina. Hon har behövt lämna sina två flickor och sin sambo och resten av familjen. Det är fan inte rättvist. När jag läste inlägget om hennes bortgång så rann tårarna på mina kinder.


Vila i frid Sabina!
Sänder några kramar till dina nära och kära!
Himlen har fått tillbaka en fin ängel!








Tisdag.

Då var det tisdag. Och idag är jag ledig. Ingen som ringde imorse. Vi ska snart köra till K's kiropraktor och sen en runda ut till skogen med Nelly. Måste nog in en runda på Willys också. Kylen börjar bli tom.
Kanske blir en fika med Martina sen kl 12 i stan.
Och i eftermiddag ska jag nog köra en sväng till Lunnarp för att hälsa på Lillebror och Sandra och kolla deras nyrenoverade lägenhet :)

Ha en fin dag!
Nu får man väl hoppa ur pyjamasen och ta på sig lite kläder.


Later.



Bröllop

Ska på bröllop i sommar och har redan börjat titta lite smått efter en söt klänning att ha på mig. Jag vet att man ej får ha helt vit klänning eller helt svart klänning. För vit betyder att man vill överglänsa bruden och att svart betyder sorg.
Jag skulle vilha ha en söt somrig och typ blommig klänning, då jag vill kunna använda den igen. Jag hittade en söt klänning på Halens hemsida för ynka 249 kr. Vore detta något? Har sett en söt klänning från H&M också, men jag kan inte bestämma mig om den är fin eller gräslig?


Blommig söt klänning från halens.



Klänning från H&M.
Söt eller skitful?

Lite synpunkter tack. Gärna tips också! ♥

Later.



Då var det måndag.

Måndag idag igen. Har jobbat på Vigs Ängar idag. Seg dag. Ska strax käka lite och sen ska jag dra ut på en promenad med Nelly ;) Mycket skönt ska det bli.
Ja, mer än så händer det nog inte ikväll. Kankse jag springer ner en runda på stan och köper födelsedagspresent till Jörgen som ska ha födelsedagskalas på lördag!


Later.



Söndag.

Goddag kära vänner.
Måste gratulera min älskade K i efterskott på bloggen. han fyllde 23 år igår! Grattis sötnos!
igår jobbade jag i Parken i Tomelilla. Fick göra 300 st räkcoctails. Pheeww. Det var segt ;) Fick faktiskt lite ont i min axel av det, enformiga rörelser ju.
Va på middag hos K's föräldrar igår. Mysigt och väldigt gott. Alltid trevligt där ute! :)
Idag har jag jobbat på Vigs Ängar. även imorgon!

Nu ska jag fortsätta se "Wipeout".


Later.



Thaimat.

Nu har vi käkat thaimat och nu ska vi ta en prommis med Nelly! Ska bli så skönt att komma ut och röra på sig nu när man jobbat hela dagen. Instängd i ett kök som vanligt. K jobbade lunch idag så svärmor kom och tog ut Nelly vid 12. Hon har aldrig varit ensam en hel dag innan, så det kändes bättre att Eva kom och tog en promenad med henne.

Nej nu ska vi ut på promenad. Sen blir det dusch och soffhäng. Lets dance final ikväll ju.
Imorgon är det jobb i Parken i Tomelilla. Har aldrig jobbat där innan, men det ska nog gå bra. Det är bara mellan 11-17. På kvällen ska vi till Torpet. (K's föräldrar) och käka middag. För min älskade K fyller 23 år imorgon! Så det ska firas lite där. Eller ja, de kommer väl titta på fotboll.
Söndag blir det jobb. Vigs Ängar.


Later.



H&M



Ursäkta dålig bildkvalité, men kollaget är gjort i Paint. ;) Detta var jag nyss och hämtade på Hemköp. Mitt kära H&M paket. Gladiatorsandalerna var väldigt sköna på och värda sitt låga pris 198:-. Den enda nackdelen är ju att det är spänne på sidorna som är lite bökiga att knäppa, men det blir väl bättre ju mer man använder dem. De flesta jag har testat har man knäppt med blixtlås! Nej, men dessa kommer bli en favorit i sommar, det känner jag på mig! De beiga chinosen var lite stora i midjan, men jag gillar när de hänger lite löst ;) De var riktigt najs, jag vek upp byxbenen mer än vad bilden visar. De var riktigt snygga! Och jättehärlig kvalitet! Och en sak är säker, ska du köpa ett par tygskor så köp H&Ms modell, de är billiga och de är skitsnygga på och världens skönaste. Jag hade ett par svarta i samma modell förra året, men där är snart ett hål genom sulan så det är nog snart dags att slänga dem ;) Men jag älskar dem! De rekomenderas kan jag säga!  Helt sjukt på 1½ vecka har jag typ köpt 5 par skor ;) Hur najs är inte det? Jag vill inte ens räkna ut hur många skor jag har nu, då dödar nog mamma eller K mig ;) Han bara virrar på huvudet. ♥

Bilder lånade från H&M och Fruktleveransen



Fy fan.

Fruktansvärt kallt ute. Solsken imorse och nu skitkallt? Det kom små, små snöflingor när jag och Nelly tog en promenad innan. Hoppas det inte snöar inatt, för jag ska köra till jobbet imorgonbitti. Och jag la på sommardäcken på bilen igår. Gulp! :)

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag nog göra mig en varm kopp choklad och smaska på!
Sen är det "Halv åtta hos mig" :)!

Förresten måste jag nog tyvärr säga att jag är besviken på jeansleggingsen från Gina Tricot. Hade på mig dem lite här hemma igår och den lilla stunden jag gick i dem så kändes det som de var alldeles för lösa i midjan. Jag tog storlek M och jag hade nog inte fått på mig ett par S. Men jeans leggingsen är kanske slappa i midjan. Varje gång man luta sig ner så trillade leggingsen ner, så det gäller att ha någon längre utanpå så man inte visar hela rumpan!
Hade jag inte klippt av alla lappar och slängt påsen som de kom i så hade jag nog skickat tillbaka dem. Men men, annars får jag kanske sätta i ett snöre i midjan eller något så man kan knyta åt dem i midjan? För man får faktiskt fina ben i dem, då de liknar ett par stentvättade stuprörsjeans! Men men, vilket I-landsproblem?

Later.



Torsdag.

Ledig idag med. Varit på en lång promenad med Nelly och Emelie. Rätt kallt i skuggan men där solen tittade fram var det väldigt skönt, fast det blåste lite väl mycket. Är lite frusen nu. Resten av dagen ska jag ägna mig åt tvätt. Och springa ner på Guldfynd och göra ett ärende till mamma.
Ikväll ska jag möta upp min gamla killkompis Anders för att träffas lite med hundarna så att de kan springa av sig lite :)

Nej, nu ska jag ner en runda i stan.
Imorgon är det jobb som gäller, även på lördag och söndag.


Later.



Onsdag.

Japp, nu blev det ett bildinlägg i förra inlägget, så nu vill ni kanske ha lite text? Ja, vad ska man skriva? Ledig idag med. Ska dock jobba fre, lör och sön. Nice! På lördag ska vi på middag ute hos K's föräldrar på Torpet. (Världens mysigaste ställe). K fyller även år på lördag! :)
Idag har jag myst lite med en ny tidning i soffan. Varit på en liten promenad med K och Nelly innan han stack till jobbet. Varit i Tomelilla och käkat frukost hos mamma. Varit på Åkes däck i Tomelilla och lagt på sommardäcken.
När K stack till jobbet så packade jag in en present som jag hade köpt till Emelie och traska iväg till hennes jobb och överraska henne! Hon blev så glad! :) Sen tog jag och Nelly en låååång promenad i det sköna VÅR vädret. Snön är borta igen som tur är! :)

Nu ska jag laga lite korvstroganoff med ris! Mums!

Idag kom skattedeklarationen. Hej återskatt! Fast bara 165 kr, så det kunde varit värre! Men jag hade blivit gladare om det stod att jag fick tillbaka typ 10 000 kr. Hade suttit fint.
Måste ju skicka in min bil på service, skatten till bilen har kommit och jag hade behövt en ny framruta! Men det löser sig iaf såklart. Men så glad jag hade blivit om jag hade fått tillbaka en rejäl slant ;)

Later.



Goddagens.


Sänder ett hjärta till min älskade Anna, som jag saknar så mycket!
Kom hem nu! ♥
Har själv gjort kortet.


Älskade vovven Nelly!


Tjockis-katten Ceasar.
Blandning mellan perser/norsk skogskatt
Sötnöt! ♥


En till tjockis-katt. Teddii.
Ligger och slappar i K's Kalsongkorg ;)


Jag i hemmaklädsel! = mjukisbrallor.
Jävligt skitig spegel ser jag ;-)


Mitt första påskpynt.
Mamma satte den på bordet igår och den har fått stå kvar ;)


En "Me to you"-Nalle som jag fick av K någon gång under det första
året vi var tillsammans ;) Snart firar vi 4 år! ♥


Nya "tyg-rullgardinen" från åhlens som jag har som gardin i köksfönsret!
Blev väldigt ljust och fint! (Kass bildkvalité - vår kamera suger fett).


Nelly och jag har precis busat med hennes "gummiben".


Ekhyllan som vi fick av K's föräldrar i födelsedagspresent! Fin!


En söt dekorationsängel som vi har på vår nya ekhylla i vardagsrummet!


Alla bilder är privata!

Ojojoj, vad många bilder det blev idag. Nu behöver jag knappt ladda upp fler under detta året. hahha! Nej men skämt och sido, vår kamera suger. Så det är inte kul att fotografera! ;)



Snabbt.

Snabb leverans från Gina Tricot. Idag damp jeansleggingsen ner och jag beställde dem i torsdes. De var snygga men jag blev ändå lite besviken, då de känns lite lösa i midjan av gummibandet. Hur är dem egentligen när man använt dem några ggr? Blir dem pösiga? Jag ska iaf behålla dem och hoppas på att de inte glider ner hela tiden för det finns inget obekvämare än när strumpbyxor/leggings glider ner i midjan. GRR det är störigt. Men jag håller tummarna, för de var verkligen snygga! Fast jag vill nog ha något som täcker rumpan när jag har dem på mig för jag tyckte rumpan såg konstig ut annars, men snyggt att ha under klänningar/tunikor eller långa t-shirts.

Har skrivit ut lite recept från programmet "Halv åtta hos mig". Superkul program. Varför har jag inte börjat sett det tidigare?

Har precis varit ute på en lång runda med Nelly. Skönt! ♥

Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen ska jag nog göra mig en jordgubbssmoothie! Mums!

Later.

Saknar dig Anna! ♥ Kom hem nu!



Tisdag.

När man slår upp sina bruna ögon denna vackra och soliga dag, (trodde jag åtminstone att det skulle vara) så möts mina ögon av att det är vitt på hustaken. VITT! Det har snöat. Vaaaaaa fan är detta? Jag hoppades på att våren var på väg in.
Gaaaash. Okejdå, hejdå vår - välkommen vinter? Eller?

Sorry för att jag ej skrivit på ett tag.
I lördes blev det bara en hemma kväll för min del. jag kollade på Exp. Robinson! Det var spännande.
I söndes så körde vi och handla och sen pysslade vi lite i lägenheten. Jag har rätt mycket svart inredning i köket och jag har börjat tröttna på svart så jag gjorde lite enkla detaljer som t.ex. att byta dukar, krukor och införskaffade mig lite vita blockljus. köpte även en tyg-rullgardin som jag ska ha som gardin på Åhlens. Den var nedsatt till 199 kr och sen hade jag 50 kr rabattcheck. Så 149 kr ;) Nice! Nu är det lite mer vårigt i lägenheten.
Igår så jobbade jag på Vigs Ängar. Det ska bli så kul att jobba där i sommar. :)
Idag är jag ledig, ingen ringde mig imorse. Hade hellre jobbat än att vara ledig när det är snö!
Aja, Nelly kommer bli glad iaf :) Skulle egentligen köra till Tomelilla idag och sätta på sommardäcken, men det får nog vänta några dagar.
Jag vet inte riktigt vad som händer idag. Ska iaf upp till sjukgymnasten kl 15.45. Vi ska göra ett program som jag ska göra hemma istället, för det är svårt att bestämma tider när man jobbar som inringningsvikarie. Har fått avboka flera ggr.

Ha en bra dag!
Hoppas jeansleggningsen kommer från Gina idag!

Later.



Lördag.

Hejsan! Sorry för dålig updatering. I torsdes jobbade jag. Hostan har faktiskt släppt ganska bra nu! Skönt! Förkyldningen sitter dock kvar.. Igår (fredag) var jag ledig. Så jag och svärmor Eva körde till Malmö och skulle shoppa lite skor på Skopunkten. Tag tre, betala för två! Kanon erbjudanden! Det blev tre skor för svärmor och tre par skor för mig! Jag fick tre par skor för 398kr. Inte ILLA! Blev ett par sandaler med en stor silverring framme vid tårna, väldigt sköna att ha på sig. Ett par "converse" liknande skor. Alltså ett par vita höga tygskor i "converse" modellen, fastn utan converse märke. Riktigt snygga på. Ser ut som jag har sjukt små fötter i dem ;) 37:or! Gulligt. Sista paret blev ett par "ballerina" skor fast med en liten kil-klack. Lite mörkblå, med rosett. Himla söta! Shoppade lite i andra butiker med. Blev två scarfsar, en klämma och två ljuslyktor också! :) Också käkade vi thaimat. Det var gott! :) Trevlig dag med kära svärmor!
Igår kväll körde vi och hälsa på min Lillebror. K hade inte sett deras lägenhet ju! Titta in en stund hos mina föräldrar också!

Idag är jag också ledig. K ska däremot jobba. Det blir kanske en tur ut på torpet (K's päron) om det funkar för dem..
Annars ska jag nog inte göra något speciellt. Bara njuta av ledigheten och hoppas på att det blir lika fint väder idag som det var igår..

Har förresten beställt de omtalade jeansleggingsen från Gina tricot. De stentvättade. Alla säger att de är skitsnygga och sköna, så jag får väl testa!

Later.



Onsdag!

Goddag kära vänner!
Idag har jag jobbat och det har gått bra. Är fruktansvärt trött just nu. Förkyldningen släpper aldrig. Idag är jag så täppt i näsan och har världens lock för öronen så jag knappt hör något... Trött på detta möget nu!
Jobb imorgon också.
Har fått reda på att jag har 10 veckors heltid sommarjobb framför mig. Riktigt najs att jag fick så mycket jobb. Nice med cash! :)

Nu mina vänner så ska jag slänga in mig i duschen och sen ska jag kolla på "Halv åtta hos mig".
Missa inte Greys anatomy ikväll! :)

Later.



Tisdag

Då har man jobbat idag med. Jag och Evelina har varit supersnabba idag och hunnit med en jävla massa :)
G-B är fortfarande sjuk så jag ska jobba imorgon också.

Hostan är kvar, men hostmedicinen har hjälpt bra! :)


Later.



Måndag.

Vilken jävla dag. Hostan tar knäcken på mig. Får knappt luft emellanåt.

Har precis varit och hälsat på Lillebror och Sandra! Stökigt, men fin lägenhet! Jag hjälpte dem att packa upp lite och bädda deras säng! :)

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag slänga mig i sängen, för fy fan vad jag mår kasst igen. JÄVLA HOSTA!
Hoppas jag får sova inatt för jag ska jobba imorgon!

Later.



Jobba!

När fan ska man bli helt frisk? Hela natten har jag hostat och knappt fått luft. Och imorse hostade jag så pass mycket så jag klöktes och spydde. Men men.. Nu när hostattacken är över så mår jag helt ok. Ska strax köra och jobba (ja, mamma jag borde egentligen vara hemma, men jag vet hur svårt det är för dem att få in vikarie). Jag får bita ihop och så fall vila imorgon.

Måste skicka ett "Lycka till" till min Lillebror och hans flickvän Sandra idag. Lillebror flyttar hemifrån idag och blir sambo med Sandra! :) Om jag inte mår helt skit ikväll så kommer jag och hälsar på!


NU JOBB!
Önska mig lycka till. Aja, skulle jag bli sämre eller inte orka så får jag gå hem.
Jävla influensa!


Later.



Lördag.

Sååå förkyld jag är.. Har gått och snörvlat på jobbet hela dagen..
Nu ska jag vara barnvakt resten av kvällen! :)


LaTeR.



Fredag.

Då var det fredag igen... Mår faktiskt bättre idag, men fortfarande lite förkyld. Har varit nere på Ams idag och skrivit in mig igen. Och vi har hunnit med fika hos farmor och farfar och hälsat på min familj.
kl 17 ska jag sitta i min bil ute på torpet och hämta upp svärföräldrarna.. De ska på Party ;) Kl 21 ikväll ska jag och K ut till torpet igen och släppa ut deras hundar. Sen hem igen! ;) Blir lets dance ikväll. Elisabeth måste åka ut ikväll, annars är något på tok!
Imorgon blir det jobb och barnpassning! :)
Vilket jävla slaskväder det är idag. Avskyr slask. kan det inte bli vår nu?


Bild: Google


Later.



Torsdag.

Hey babes! ♥
Mår faktiskt lite bättre idag, men har varit igång sedan sju imorse så nu måste jag nog gå och lägga mig och vila.
Började dagen med att köra K till jobbet vid halv åtta. Körde sedan och åt frukost hos mamma och farsan!
När jag kom hem igen så stod jag inte ut med vår stökiga och skitiga lägenhet så jag plockade undan en massa saker och jag tog en svängom med dammsugaren och till och med våttorka golven. Riktigt jobbigt när man inte är riktigt kry men det behövdes verkligen. Kilade sedan ner i stan och skulle köpa en sele till Nelly, och då träffade jag på Lotta och Lee och alla hundarna (Lotta har hunddagis). Så jag gick en promenad med dem. Och nu är jag helt färdig.
Så nu ska jag umgås lite med soffan och tvn. Och ta något käk.
Imorgon måste jag ner till Arbetsförmedlingen och säga att jag är "frisk" även om jag inte känner mig helt hundra, men jag ska jobba på lördag och då måste jag vara inskriven på Ams.
På lördag kväll ska jag sitta barnvakt till Emilia (2,5år). Ska bli intressant. Får hoppas att hon är snäll ;)

Later.



Läget?

Jag trodde jag skulle vara helt frisk idag, men ack så fel jag hade. Så fort jag gör något så blir jag genomsvettig (mums). Och min näsa är verkligen täppt. Jag hatar det. Jag hoppas verkligen jag är frisk till fredag för då måste jag ner till arbetsförmedlingen och skriva in mig igen och säga att jag är frisk om jag ska kunna jobba på lördag. Men om jag inte är frisk på fredag får jag tacka nej till jobbet på lördag, för om jag mår såhär kan jag verkligen inte jobba. Jävla influensa. Hoppas ni slipper den. För detta är inget kul.

Måste iaf gratulera min vän Tess till sitt nya jobb som hon börjar på nästa vecka. Kommer gå galant gumman! Kommer sakna dig här i stan bara, har varit så smidigt att gå in och säga hej när man ändå varit nere i stan ;) Vi får ta en fika en dag tycker jag.

Måste även önska Anna & Emil en trevlig resa. De åker inatt och ska vara borta i en hel månad, de ska bland annat till Australien och Nya Zeeland. Jag kommer sakna dig gumman. Jag och Emelie får ta hand om varandra så länge! ♥



Krya på dig!

Jag fick en krya på dig-present av min älskade K innan. Jag skulle köpa den till mig själv, men han sa att han ville ge den till mig. Sötnos, tack så mycket!
En svart axelrems väska från H&M. Remmen är som en fläta. Jag blev väldigt glad för den iaf, söt väska att ha på sig i sommar. Skönt med axelremsväska, så slipper man bära runt den. Visst är han fin, den där K?


Bild: H&M

Later.



Bättre.

Mår mycket bättre idag.. Har inte haft hosta imorse och är väldigt mycket piggare! Härligt!
Ska ta en dusch nu. Och väcka K! :)

Later.



Utmaning - Min HUND.

Min älskling - Nelly.


Hittade denna utmaning hos Lily.

Vad heter din hund?
Nelly

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?

Jag har alltid tyckt om namnet Nelly, hade inte vi döpt vår hund till det så skulle nog vårt barn (om vi får en dotter en vacker dag) blivit döpt till Nelly. Vi funderade på en massa namn, men dagen innan vi skulle hämta henne så kom reklamen för Nelly.se på tvn. Och då bestämde vi oss för att Nelly fick det bli, för det är så fint.

När är din hund född?

2 oktober 2007

Vilken ras är den och vilken färg har den?

Blandras. Mamman var Doberman, labrador. Pappan var Spets, Pudel. En riktigt härlig gatukorsning ;) Alla reagerar när man säger vilka raser det är i henne ;) Hon är mestadels svart, men lite brun/beige.

Vad väger din hund?
Ca 17 kg.

Vart köpte du hunden och vad kostade den?

K och hans mamma körde och köpte Nelly uppe i Hörby tror jag det var. K var så glad att han fick ta Nelly därifrån för det var så skitigt och äckligt där Nelly blev uppfödd. Hon kostade 3200 kr tror jag det var. (Vi har även kontakt med en ägare här i Ystad som köpte en av Nellys kullsystrar. Vi brukar träffas så de får leka och de leker så bra tillsammans. Hon heter Misty och hon är brun istället för svart).

Varför valde du just den rasen?

Ras och ras ;) Vi såg en bild på henne på blocket.se och blev så kära i henne. Och nu är hon det bästa vi vet.

Har du deltagit i några tävlingar med hunden?
Nej

Är hunden rädd för något?
Människor som sitter i rullstolar, statyer och ibland barnvagnar - hon tror att det är stoooora hundar. Haha sötnöt!

Vill du ha fler hundar av samma ras?

Det är nog ganska omöjligt. Nej om vi ska skaffa fler hundar någon gång så vill K ha en rottweiler medans jag vill ha en Berner Sennen (stavning?.) Hum, undrar hur vi ska lösa det? Två helt skilda hundar! :)

   
Bild 1- Rottweiler. K tycker det är den finaste hunden
Bild 2 - Berner Sennen. Jag tycker att de är så fina, stora och härliga!


Kan hunden några konster och lydnad?

Javisst!
- Sitt
- Vacker Tass
- Ligg
- Stanna
- Sitta och vänta på sin mat
- Ta en godisbit från min mun väldigt försiktigt och fint
- HEJDÅ (då kommer hon genast när hon springer utan koppel)
- KOM
- NEJ
- Hämta bollen
- Ta pinnen

Men en sak hon inte kan är att gå fint i koppel.Hon drar som en oxe. Några tips?
Vi har redan testat:
Nosgrimma - funkade väldigt bra, tills hon fick stora blodsår på nosen. Då vågade vi inte längre.
Hel-stryp halsband (jag tyckte det var hemskt så vi lämnade tillbaka det)
Gå-fint-sele. - Funkade ett tag tills hon insåg att det inte gjorde ont när man drog.
Vanlig sele - då blev hon mycket starkare och drog mer. Men vi har funderat på att testa igen. För just nu testar vi att nypa henne lite nätt där bak vid svansen så fort hon drar och fattar hon då till slut att om hon drar så nyper vi henne och då kan vi kanske ha sele på henne igen och få mer kontroll på henne.
Halv-stryp halsband - det är det vi använder just nu. Det funkar inte så bra men som sagt så testar vi med ett litet nätt nyp vid svansroten så att hon ska lära sig.
Stanna och sitta - så fort hon drog så stanna vi och bad henne sitta typ i 1 min innan vi gick vidare. Detta testa vi ett bra tag, funka en stund sen var det samma visa igen.
Vända snabbt och gå tillbaka - så fort Nelly drog i kopplet vände jag mig om skitsnabbt så hon inte hann att reagera och gick tillbaka. Drog hon då igen så vände jag igen. Man såg ut som en idiot ;) Detta funkar inte alls.
Rycka till i kopplet - ja, det har vi gjort många ggr men hon fattar verkligen inte (inte så bra att dra i kopplet heller för hennes nacke kan bli skadad ju, därför skulle vi vilja använda sele men då får vi hoppas att "nypa lätt därbak" kommer funka.

Nar ni några andra tips?

Jag utmanar följande: De som har hund, som vill göra den.



Tisdag

Mår fortfarande inte bra. Hostar som en gnu och är fökyld som fan. Morgonen och kvällen är värst. Fan vad igentäppt och tjock i halsen man är då... Riktigt jobbigt.
Missar lilla Ebbas 5 års kalas idag. :(
Nu blir det lite film...

Later.



Twilight


Ja, jag är nog den sista människan i världen som inte sett filmen "Twilight".
Men idag såg jag den och jag måste verkligen hålla med alla som har sagt att filmen är väldigt bra.
Jag gillade den iaf. Precis som alla andra :)
Mitt tips: Om det nu finns någon som INTE sett filmen, så måste ni verkligen se den! :)

Bild: Google



Sjukis.

Det är så fruktansvärt härligt att kräkas pga att man hostar för mycket. Riktigt najs är det. Och minsta lilla rörelse blir man svettig av.. Riktigt härligt. K var hos doktorn idag och blev sjukskriven till på onsdag.
Ska snart tvinga oss ut med Nelly, hon behöver det...

Lägesrapport avklarad.
Krya på mig! ♥



Vad fan....?


Lånade bilden från Lily


Men snälla, snälla, snälla?
Hur fan har svenska folket tänkt? Skulle denna låten kunna vinna Eurovision?
Går den vidare till Eurovision songcontest så skäms jag! Denna låt är fruktansvärd och den kommer bli en jävla plåga på radion känner jag på mig. Och what's up med hennes ben som hon lyfter på emellanåt? Ursäkta att jag sågar denna låt så, men svenska folket kan ju inte mena allvar att de röstade fram denna låt? Där var en annan sak jag även reagerade på. Den där Sofia som gick vidare, vilket språk sjöng hon på egentligen? Polska? Sen när ska man sjunga polska (om det nu är polska) i svenska melodifestivalen? Nej, jag är ingen rasist, men varför sjunga på ett annat språk än svenska eller engelska (låtarna görs ju ändå om på engelska när de ska tävla i eurovision) när det är svenska melodifestivalen? Jag fattar ingenting. Detta årets melodifestival kan slänga sig i väggen. Så fruktansvärt dåligt. Det var sista gången jag såg på detta iaf.

Så snälla, snälla, snälla - låt inte denna fruktansvärda låt representera Sverige!



Vila.




Lördag,

Min hals är fruktansvärt öm, men det konstiga är att jag känner mig jävligt pigg idag! Men det tackar jag för :) Hru fan kunde Niclas åka ut igår och inte Elisabeth? Jag förstår ingenting. Han var helt ok igår medans hon var totalt kass (okej, jag hade inte gjort det bättre själv), men om man jämför dem två så skulle ju Elisabeth ha åkt ut! Detta är inte klokt!
Nee nu ska jag nog fixa några riskakor med keso och lite smoothie till frukost! :)

Bild Google


Later.




Liggläge.






Sjuklingar.




Influensa?

Det är nog influensa som min sötnos har drabbats av. Jag verkar klara mig rätt bra (peppar peppar) är lite seg och hängig men har ingen sån vansinnes hosta som älsklingen har. Lider med honom. Han fick en "Krya-på-dig-present" innan av mig. Hans svarta keps var inte längre svart, den var solblekt så den var typ brun. Så han fick en ny svart keps av mig :) Han blev glad! Alltid kul att göra någon glad. ♥
Imorgon ska jag jobba på Norreportskolan, om jag nu inte skulle drabbas av influensan inatt. Den slår ju till på typ 2 min eller något har många sagt.
Nee, nu ska jag koka lite te till K och ta hand om honom.. ♥

Bild: Google
Later.



H&M Beställning



Det blev en beställning från H&M. Hittade ett par gladiator sandaler från H&M för endast 198 kr och mina beiga chinos från förra året har jag råkat spilla klorin på så där är rätt många rosa prickar på dem. Och jag hittade ett par chinos på H&M för 198 kr. Och med rabattkoden 1304 så fick jag 50 kr rabatt ;) Sånt uppskattas.♥
Bilderna har jag lånat från H&M, och satt ihop ett eget kollage.

Later.



Torsdag.

Min älskling är fortfarande sjuk. Stackarn.. Han hostar och näsan rinner i ett, och febern kommer och går. Jag har klarat mig ganska bra, är lite tjock i halsen på morgonen annars är det lugnt! :) Imorgon ska jag jobba på Norreportskolan! Ska bli kul!

Nu ska jag ta en strandpromenad med Nelly. Tänkte gå ut till jakten idag igen. Det är en rätt bra bit ut där..Ska bli så himla skönt. Men det blir nog min vindjacka istället för min vinterjacka, höll på att dö av värmeslag häromdagen ju! ;)


Later.



Vovven.

Älskade Nelly, vad skulle vi göra utan dig?









Du är det bästa sällskapet!
Min bästa vän!




Halv åtta hos mig.

Såg ni "halv åtta hos mig" ikväll? Jag gjorde och jag måste säga att det är synd att jag inte sett på det tidigare för det var ett ganska mysigt program. Och jag som är så intresserad av matlagning. Fy skäms på mig att jag inte har följt programmet..

Dagens middag här hemma blev pasta med pastasås.


Ingredienser:

Pasta

Sås:
Smör
Gul lök
Svamp
Paprika
Strimlat kalkonkött/skinka
Salt
Peppar
Curry
Chilipulver
Creme fraiche
Matlagningsgrädde
Lite chilisås
Riven ost
  • Sätt på vatten så du kan koka pasta.
  • Skala och hacka gul lök.
  • Bryn den i smör i en gryta. Hacka svamp och paprika. Häll i det i grytan.
  • Släng i den färdigstrimlade kalkonköttet/skinkan. Rör om!
  • Smaksätt med salt, peppar, chilipulver och curry.
  • Häll i creme fraiche, grädde och lite chilisås.
  • Häll i lite riven ost, så blir såsen krämig.
  • Servera med nykokt pasta.
Jag slängde bara ihop såsen, men den blev helt ok :). Blev lite kylskåpsrensning.

Bild: Google

Later.



Tisdag

Go Kväll! Varit ledig idag. Gjort en massa saker idag. Besökt sjukgymnasten (tränat), varit och handlat. Tog en härlig promenad med Nelly ner till Jakten - (strandpromenaden), Varit en runda på stan, tagit en fika med Anna nere i stan. Lagat middag och pysslat om K. Han var sjuk idag med, dock har febern släppt idag.. Skönt för honom, men han stanna hemma från jobbet idag också.
Har precis diskat undan ett jävla diskberg. Fan vad jag hatar att diska! Fruktansvärt tråkigt.

Nu ska jag snart ta en kvällspromenad med Nelly, hon har nog slutat löpa nu. Skönt. Får se om K vill följa med ut och få lite frisk luft! Annars får jag gå en runda själv. Sen blir det smoothie senare ikväll och soffläge! :)


Desperate Housewifes börjar ikväll! Som jag längtat! ♥


Promenad nu!

Bild: Google

Later.




Update.

Jo, jag lever. Helgen har bara stormat förbi. I går jobbade jag. Och även idag. Nu ska jag pyssla om K som har feber och halsont!

Later.



RSS 2.0