Slut.

Jag är slut som artist idag. Faaan vad trött jag är. Inte så konstigt när man jobbat mellan 06.00-15.15. Och det innebär att jag gick upp 04.45. Jag har stått vid korvmaskinen måndag, tisdag och onsdag. Vi har gjort väldigt många ton korv. Igår gjorde vi 2 ton korv. Helt sjuka mängder. Så idag är jag öm i rygg, nacke och axlar. Tur jag slapp stå vid korvmaskinen imorrn. För när man jobbar vid det så är det samma rörelser hela dagen. Och det känns idag kan jag lova.
Nu ska jag ta en härlig promenad med Nelly, sen laga lite käk och sen får jag väl ta en dusch. Känns som jag har korv överallt.

Kom precis hem. har varit i olika färgbutiker och kollat på tapeter. Vi vill ha en fondvägg i klädkammaren. Men kan inte besätmma mig. Den som jag vill ha kostar 1000kr/rullen. Och det känns lite dyrt så vi får se om vi hittar någon billigare. Bättre om K är med och bestämmer ;)

Hej på er!



Lunarstorm.

Häromdagen tog jag bort min lunarstorm. Som jag har använt i 7 ½ år. Det är väldigt låååång tid. Men jag kände att jag inte använde den och vad ska jag med den till? Nej nu är den borta, så ni som vill mig något ni får kontakta mig här eller ringa mig ;) Eller komma och hälsa på! Haha

Efter jobbet idag (Ingelsta kalkon) så tog jag och Nelly en promenad. Vi var ute i över en timme. Superhärligt. Men nu är jag slut som artist ikväll. Trött som en gnu. Tidiga morgnar.

Imorgon blir vår klädkammare tapetserad ;) Najs! Har lite planer för den. ;) Foto kanske kommer när vi blir klara.

Ha en bra kväll.



Torsdag

Sorry för dålig uppdatering. Idag var det ingen som ringde in mig. Så jag är "ledig". Det är inte bra, har bara jobbat en dag denna vecka så jag kommer förlora så satans med akasse dagar, jag hatar den nya regeln inom akassan. Men det kan vi tacka alla moderat-puckon som har röstat på dem!

Men men, idag är det valpkurs och det ska bli kul. Hon är fortfarande ett yrväder, men jag tror hon kommer lugna ner sig så småningom. Hon är snart 7 månader gammal. Den 2:a maj blir hon det! :) Stor tjej!

Vart är våren? Den var här häromdagen och nu är det trist igen med gråa moln och regn! Fy bubblan! Haha. Vilket uttryck!

Nästa vecka ska jag jobba på Ingelsta Kalkon - produktionen. De ringde innan och behövde folk... Så nästa vecka blir det 6 dagars jobb och det innebär 50 timmars jobb! (Både ingelsta kalkon och Vigs ängar!) :) Najs!
Lite skillnad från denna vecka då jag jobbat 7 timmar. Bara 43 timmar mer nästa vecka ;)

Nu ska jag väcka Nelly och K. Katterna är redan vakna med mig. Jag måste hitta en hundvakt på tisdag då K ska in och jobba lunch vilket inte funkar med mitt schema för då skulle nelly behöva vara ensam mellan 08.00 - 15.45. Vilket är liiiiite för länge än så länge! :)

Ha en bra dag!



Kärlek!

Ni är det bästa i mitt liv. Jag älskar er så, allihopa!







Lördag

Klockan ringde 06.45 och det var bara till att gå upp. För det var dags för jobb på Vigs Ängar. Har varit mycket att göra idag.. Men men, nu är man äntligen hemma.
Har varit ute med Nelly i en timme också, ska ut en runda till sen men den blir inte lika lång.
Igår kväll var vi nere på "Marinan" och åt middag med Anna och Emil. Det var trevligt och god mat. Sen följde de med oss hem, då spela vi vårt nya spel till Nintendo Wii - Mario Cart.
image671Superkul. Jag och K köpte det igår som en gemensam 3 års present till oss för vi ville ha det båda två! Man sitter med varsin ratt i handen och styr. Superkul :)
Imorgon firar vi som sagt 3 år tillsammans. Älskling, du är så fin! ♥
Jag ska tyvärr jobba hela dagen men på kvällen ska vi mysa med god mat!

Nu ska jag ta en runda med Nelly, min huvudvärk mår bra av att komma ut i friska luften!
Ha det lajbans!

Bild: Google



jobb

Jobb på Vigs ängar stod på schemat idag! Varit en hektiskt dag. Mycket att göra och många förrvirrade tanter som skulle ha kaffe! :) Men men... Efter jobbet så körde jag direkt till Willys, skulle köpa 7:de filmen Beck med aftonbladet. Har de andra 6. Bara en kvar nu.. Buhu... Men det kommer kanske fler?
Efter Willus blev det en promenad med Nelly. Ca en timme. Nice. Skönt att komma ut. Sen åt jag lite grann och nu sitter jag här. Ska alldeles strax gå ner i rastgården och släppa Nelly så hon får springa av sig lite. Tror inte hon behöver fler långpromenader idag, K har också varit ute med henne idag ju. Så lite bus med en boll räcker nog bra. Måste vara inne igen till kl 20 för då börjar Lyxfällan. Och det måste jag se! Det är väldigt kul och intressant. Att folk kan köpa så mycket skit på avbetalning? Det enda som är OK att köpa på avbetalning/lån är hus/bostadsrätt eller bil. Inget annat som möbler eller en jävla tv? Spara undan pengar istället och köp allting kontant. Punkt.

Imorgon är jag nog ledig, om jag inte blir inringd imorgon bitti. Men annars har jag och K en ledig dag tillsammans. Najs! På kvällen ska vi kanske gå ut och äta med Emil och Anna. (Och kanske Emelie och Markus?) Så fall ska vi nog testa "Marinan". Vi har aldrig ätit där, men vi promenerar ofta där förbi när vi är nere på stranden med Nelly. Plus att K har arbetat för kvinnan som äger stället. Och vill inte Anna och Emil eller de andra två följa med så går vi nog själva. För på söndag firar jag och K 3 år tillsammans ♥ men då jobbar jag, plus att det är trevligare att gå ut och äta en fredagskväll.

Nu lek med boll i rastgården! Luffarkläder på för här snackar vi grus. och Nelly skonar inte ens nytvättade jeans när hon leker med en boll i grusen ;)
Ha en mysig kväll!
Vi hörs! ♥ /Geli.



Tisdag

Vilken tradigt väder. Igår var det värsta vår-vädret. Vi satt på balkongen och njöt och idag var det att ta på vinterjackan igen. Och det regnar också! Blääää! Grått och trist.
Snart ska jag iväg till Tomelilla. Jag ska till doktorn och göra ett pricktest. Ska kolla så jag inte är allergisk mot Nelly. För varje morgon jag vaknar är jag helt stopp i näsan och ögonen rinner, men det behöver inte vara så! Och skulle jag vara allergisk mot henne så får vi göra något åt det. Finns väl allergi tabletter så fall.
Sen ikväll kanske jag vandrar upp till sjukhuset och hälsar på svärmor som blev opererad igår. Får se om jag hinner innan 19. Annars tar jag och K det imorrn!

Jag vill hänga undan vinterjackan nu och använda skinnjackan. Hatar detta vädret. Vart är du, underbara sol?


Jag och Nelly var ute innan och tog en långpromenad. Skönt! :) Hon börjar bli stor. Lite mer än 6 månader nu! Stora tjejen! ♥

Förresten vill jag hälsa till min älskade Anna som började med ett skitgrymt jobb igår. Hon blev uppgraderad första dagen, från att vara "Runner" till att bli "videoassistent"! Hon ska vara med och filma de nya Wallander filmerna som är på engelska och ska sändas i utlandet! Hur stolt är inte jag över min kära vän tror ni? Du kommer gå långt gumman! Du är bäst! ♥



Veckan

Ja förra fredagen firade vi K och det var supertrevligt. :) Och på lördagen kom mina päron och min morfar hit och åt frukost och fira K. MYS!
Söndagen var väldigt lugn och fin. Vi var ute mycket med Nelly :)
Måndagen: Jobbade jag på Vigs Ängar.
Tisdagen: Jobb Vigs Ängar
Onsdagen: Jobb Vigs Ängar
Torsdag: Fixade födelsedagspresenter, va på stranden med Anna och hennes hund (rottweiler) Debbie och Nelly givetvis och tog en härlig promenad. Sen var jag hos päronen och snylta middag innan valpkursen. Det gick jättebra på den lektionen.
Fredag: Jag och K var lediga tsm. MYS! Vi handlade, var ute nästan hela dagen med Nelly och lekte på stranden och allt möjligt. Sen kl 18 skulle jag och K på 40 års fest hos Linda och Jörgen! Det var jättetrevligt, men kl 22 ungefär gick vi hem för vi ville inte att Nelly skulle vara ensam längre (hon hade varit ensam i 4 timmar då).
Lördag: K jobba. Jag och Nelly var ute och gick mycket. Sedan kl 16.00 skulle jag på 10 års kalas i Tomelilla. Sen efter det kände jag för att köra till Sjöbo hem till Emmas tjejkväll, men jag hade sån huvudvärk så jag körde hem och kolla på en Beck film istället och mös med Nelly. Sen vid 22 kom K hem och joina oss.
Idag (söndag): Vi körde en sväng till mina föräldrar i Tomelilla så hundarna fick leka. Och jag och K körde till Bo ohlsson för att leta reda på ett par fina balkongstolar men fann tyvärr inga som vi ville ha. Körde sedan hem till farmor och farfar och han hjläpte mig att slänga på sommardäcken. Sen när vi kom till Ystad igen så hämta vi upp Anna och Emil och körde ner till stranden och lekte med Nelly. Frisbee är grymt kul tycker hon :)
Sen nu kl 19.00 ska vi till Anna och Emil för dem bjöd hem oss på lite mat. Det skulle bli paj. Gott som tusan ska det bli. Vi ska ta med oss jordgubbar till efterrrätt.Gott!

Nu vet ni vad jag har haft för mig.
Höres! ♥



RSS 2.0