Fredag

Jaha, då var det fredag igen. Fan vad veckan har gått snabbt. Fast det känns ändå inte som helg för jag ska jobba hela helgen! Och det känner jag inte alls för. Ska vara i köket och det kommer vara supermycket att göra. (Suck...).
Har iaf testat på att jobba inom vården igår kväll och idag. Och det har gått superbra. Det har varit roligt och de tyckte att jag var duktig så de ville att jag skulle jobba på tisdag med, så det ska jag göra. Kul att testa på något annat ;)
Ja, min fredag kväll är lugn. K jobbar tyvärr. Och jag ska snart ta en riktigt varm dusch. Och sen ska jag tända ljus och ha de mysigt alldeles ensam. Katterna med förstås. :)
Ja, som sagt. Dusch.
Måste ju se Idol sen också. Daniel, Sam, Amanda och Marie är mina favoriter. ♥

Saknar dig K...Kom hem nu.! ♥
image593
Ska söka ett jobb på måndag. Ska lämna in CV. Får vi väl se om de behöver folk. Fråga kan man alltid. Man ska inte vara dum, som min kära fader brukar säga.
På tal om fader så bjöd mamma hem mig och K där imorgon. På middag och pokerspel, några vänner till dem skulle också dit så det ska bli fun. Synd man ska jobba på söndag bara. Så det blir bilkörning dit och hem. Ingen vin här inte! :-P

Ha en fin fredagskväll. Puss!

Bild: Google



Torsdag.

Yes, ska testa på att jobba inom vården idag. Så jag börjar kl 14.30 idag, och jobbar till 22. Skönt! Fast iförsej hatar jag att jobba kvällar men idag ska det bli rätt skönt. Ska gå en runda ner till stan sen tänkte jag. Måste handla hem lite käk, blir ingen lunch på jobbet idag.
Något som är trist är att mitt vikariat tar slut på söndag så sen är jag arbetslös. Vilket suger som fan! Men det brukar lösa sig på något sätt. Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag välja kläder. Tror jag kör på cityshortsen, tjocka strumpbyxor och en vit långärmad eller kortärmad tröja. Kan ej bestämma mig.

Förresten så ägde Daniel Idol igår. :) Han var skitgrym. Och Sam är söt och har en härlig röst. Hoppas på att Knut åker ut.

Hejs



Onsdag.

Ja, veckan har rusat förbi. I mådags jobbade jag till 16. Sen vid 18 kom Anna till mig och vi tog en mysig prommis. Härligt soligt väder ute. Och en massa snack. Sen följde Anna med mig hem och vi satt och snacka och kom in på en grej som man blir ledsen av. Nämligen Andreja. Vi båda föll några tårar och vi frågar oss fortfarande frågan "Varför det skulle hända just henne?". (Förresten så igår den 25 sep så var det 4 månader sedan hon lämna oss ♥). Vi satt även och kolla lite på internet (lunarstorm). Vi blev helt panikslagna. Folk som man har gått i skolan med, jaaa alla i vår ålder nästan har barn nu. Det är sjukt skrämmande. Vi fattar ingenting. Vissa av dessa människor klarar inte ens att ta hand om sig själv och så skaffar de barn? Jag tycker det är så hemskt. Usch.
Aja, tisdagen kom och jag fick köra och arbeta. Och sedan på kvällen kom Emelie och hälsa på och vi satt och snacka en stund. Sen åkte hon hem och lite efter det så kom K in genom dörren! :)
Desperate Housewifes var grymt bra igår. Hoppas Susan tar tillbaka Mike. Jag är rädd för Ian. (Heter han inte så?).
Onsdag idag ja, och jag har varit ledig. Grymt skönt. Var i Tomelilla hos mamma och åt frukost. Hämta hem vår nya matta. Mamma fick hem avin igår och det passa utmärkt att hämta den idag när man var ledig. Sedan kom K hem från jobbet och vi har städat och håller fortfarande på att tvätta. (Booooring...).
Och käkat middag. Fisk blev det. Mums!,
Nu ska jag gå och hänga upp tvätt.

Hejs!



Söndag

Vaknade halv tio. Gött! :) Vi hade en trevlig kväll igår. Skitgod mat! :) Tog taxi hem. Var väl hemma vid 12 inatt. Idag har jag och K spelat ett spel och sedan ringde jag mamma och bjöd hem mig och K på mat hos dem. Tyckte jag var en skitbra idé. Mamma höll med till slut ;)
Maten god där med. Och trevligt sällskap. Nu ska jag slänga mig på soffan lite.


Ha de.
Jobb - mån, tis, tors, fre, lör och sön!



Lördag.

Dagen började med att mina föräldrar hämta upp oss sen bar det iväg till Centersyd i Löddeköpinge. Men vi tyckte inte där var något kul så vi fortsatte till Burlöv Center. Där vi käka lunch på "Wok Kitchen". K hittade även två snygga tröjor. Jag däremot hitta inga snygga kläder som föll mig i smaken. Men däremot hitta jag ett sött halsband på I.Me.My. En jordgubbe hängandes i guldkedja. Endast 79 kr. Fint :)
Och våra kära katter fick lite leksaker. :) En laserpenna som man riktar mot golvet så där blir en prick och så jagar katten det. Dom är helt tokiga i denna leksak! Hihi kul! :)Tack för en rolig dag mamma, papps, lillebror och kära K. ♥
Nu kommer snart svärföräldrarna och hämtar oss. Det blir middag och lite vin och öl skulle jag kunna tänka mig. Så ikväll låter jag min bil stå och det blir en taxi hem ikväll. Det ska bli hur trevligt som helst. ♥

image592Förresten så måste jag gratta min lillebror här på bloggen i efterskott till uppskrivningen som han klara i torsdes! Roligt! :)

Ha en najs lördag kväll. Skååål!

Vi hade kul igår kväll med Anna och Emil. Drack lite vin/öl och spela spelet "Rappa Kalja". Faktiskt första gången jag spela det. Haha hur roligt som helst. Vilka förklaringar vi kom på! Till slut visste man inte vilken som var rätt. :)

(Vill hälsa till Jessica idag, hoppas din 25 års fest blir lyckad...)

Bild: Google



Då var det fredag i blodet igen. <3

Har arbetat idag. Seg dag. Fruktansvärt segt. Men nu är man ledig lördag och söndag. K överraska mig med en god middag. Så jag sprang ner till systemet och köpte några öl till K och en flaska vin till mig. Trevligt.
Snart kommer Anna och Emil hit. Vi ska spela spel! :) Och käka ananas, vindruvor och melon! Istället för onyttigt godis! ;)
Imorrn ska vi till Malmö med mina föräldrar. Köra till något varuhus. Ska bli skoj. Sen på kvällen ska vi till K's föräldrar och käka middag. Najs! :)
Nej, nu kommer de alldeles strax. Ska fixa till lite mys-stämning. Tända lite ljus med andra ord.
Ha en underbar fredag. ♥



Torsdag.

Jobbat idag med. Tillaga rödbetssoppa (vilket jag avskyr, men fick ändå provsmaka den 1 miljon ggr...inte riktigt men nästan...) Och pannkakor till efterrätt. Min middag blev iaf inte soppan utan filmjölk med päronbitar i. Det var godare än soppan! :) Är det något jag avskyr så är det: Rödbetor, kapris, broccoli, soltorkade tomater och oliver. Det finns absolut fler saker jag inte gillar men dessa avskyr jag riktigt mycket.
Var och köpte thaimat innan. Nån god stark "gryta" med ananas och kött och grönsaker. Starkt som tusan!
Nu ska jag hoppa in en runda i duschen, för sen kl 19 kommer Emelie och besöker mig. Ska bli MYS! Dricka lite te och snacka! :)

Hejsvej!



Jympa?

Jag vet inte om jag skulle vilja testa på Jympa? Det är kanske kul? Är det en bra träning? Någon som går på det?
Tål att tänkas på.

Nu - Maaaat!



Jobb.

image591Skulle som sagt testa på att jobba inom vården idag. Men så blev inte fallet. För en arbetskamrat till mig var sjuk idag så jag fick hoppa in i köket. Hade inga kockkläder med mig så fick jobba i mina vanliga kläder (not like.).
Ja så istället för att sluta kl 15 så fick jag jobba till 16. Men men. Tjäna jag lite extra cash på.
Har varit och gått en runda på stan. Shoppa bara tråkiga ting. På apoteket. Tandtråd och en mjukgörande lotion. Blir så torr om armar och händer, för att jag jobbar i kök. Sköljer ju händerna typ 7000 ggr om dagen eller något likanande. Ja, nu är man hemma och ska snart ta en väldigt varm dusch.
Ska först käka lite. Tar resterna från igår (potatismos och ugnstekt falukorv).
Sedan är det Idol och Grey's Anatomy. Skitbra! :)



Desperata hemmafruar..

Damn...vad jag har saknat er! ;)



45 minuter.

Vår promenad varade i 45 minuter. Härligt väder, fast lite kyligt. Men jag och K kunde ändå hålla varandra i handen och se så där äckligt kära ut :) Skönt att han är hemma ikväll!

Har precis ringt en massa vänner och bjudit in på inflyttningsfest. Blir lördagen den 6 oktober. Ska bli skoj! Har inte fått tag på alla än. Än så länge har vi bjudit 15 och det får nog räcka för jag vet inte hur de ska få plats runt bordet. Hoppas jag hinner få iläggsskivan till köksbordet. Och så får jag väl låna stolar från farmor och farfar. Och kanske ett extra bord av mamma? Ahh, det löser sig.

Nu ska jag dricka mitt te med honung. Denna gång blir det Hallon-te.
Jobb imorrn. 07.30-15.00. I vården. Ska testa på att jobba med det. Sen torsdag och fredag ska jag jobba i köket igen som vanligt. Får väl se om vården är något för mig.

Ha de lajbans gott folk!



Promenad.

Nu ska jag och K ta en promenad. Senare är det Idol och Desperate Housewifes. Yes, äntligen!



Ordning och reda.

image590Nu har jag varit flitig. Suttit och skrivit fodral till alla våra filmer som bara hade svart och tråkigt fodral innan. Nu har alla vit bakgrund och titlarna har jag skrivit med svart spritpenna. Det blev bra. Man ser framförallt vad det är för film. Man slipper stå och öppna alla fodral. Skönt.

Har även förberett maten till idag så nu är det bara att slå till plattan när potatisen ska kokas och det är bara att sätta in korven i ugnen! Perfa! K kom hem innan och berätta att han blev ledig ikväll. MYS! Fick en present av honom när han kom hem. Ett par fina Björn Borg trosor/hipster. Jätteglad blev jag. Söta underbara du. ♥
Han fick hem sin nya "Tre" mobil innan. Och han skiner upp som en sol :)

Just nu är Tommy här (K's styvpappa). Och hjälper K med några grejor. Har med sladdar, skruvar och skit att göra så jag smet undan! :)



Brrrr...

Gud vad kallt det var idag. Brr. Och regna gör det med. Tusan! Men jag ska inte gå ut mer idag så. Nu har jag varit och handlat med mamma och moster. Jag köpte hem middag. Det blev potatismos och ugnstekt falukorv - med lök, senap, ketchup, stark ost och svamp. Och jag tänkte göra en vitkålssallad med ananas till. Mums. Har även varit duktig "klappar mig själv på axeln", jag har dammsugit hela lägenheten och så har jag diskat. Gud vad flitigt. Ska snart sätta mig och skriva fodral omslag till alla dvd filmerna som vi har. Så det blir lite ordning. Jag hatar oordning. Grrr. Sen ska jag nog vila lite och kanske se en Beck film (mina favoriter).
Dvd fodralen kallar på mig. Och en kopp te. (Smak med apelsin och kokos plus en sked honung) Det är fina grejer det!...

Punkt. Sålänge.



Fan....

....vad jag är hungrig.



Tisdag.

Jag blev hemma idag med. Kände mig inte bra igår. Fast idag mår jag bättre. Hade kunnat jobba. Attans, förlorar pengar. Aja, sånt man får ta. Ska jobba imorrn, torsdag och fredag!
Snart kommer mamma och moster hit, jag ska följa med dem och handla så jag slipper ha bekymmer med parkeringsplats idag igen. Suck. Ska handla hem lite middag. Hum, vad sägs om potatismos och ugnstekt falukorv kanske? Ja, det får det nog bli. Får väl se när vi är i affären.

Ciao.

 Ska ta en huvudvärkstablett. För huvudvärken sitter fortfarande kvar. Men ingen feber.



Knocked up.

image589
Haha. Fan vad grym film. "Knocked up". Verkligen sevärd. Fan vad jag skratta. Skitbra underhållning för mig som låg och dega i soffan. Nu har K kommit hem. Och jag är trött. Så jag ska nog få ett besök av John Blund närsom helst. Hoppas jag hinner till sängen bara. Våra katter är just nu galna. De går runt och ylar i lägenheten. Knäppisar! Nu får ni vara tysta nu när mamma ska sova!

Sovgott. Jag ska bli hemma från jobbet imorgon med. Hoppas jag mår bättre då. Gud, så synd det är om mig.
Haha.
Puss



Bild: Google



Film,

56544-588Har vilat hela eftermiddagen. Sett filmen "Små mirakel och stora" med Peter Haber i huvudrollen. Den var faktiskt bra om jag ska vara ärlig. Inte för att det hände så mycket men fånga ändå mitt intresse.

Under eftermiddagen har jag fått springa och parkera om bilen typ fyra ggr. Nu äntligen har jag fått en parkeringsplats så jag slipper oroa mig över parkeringsböter. Många som får det här i närheten.

Nu ska jag se "På smällen". Och så ska jag laga lite käk. Tänkte koka pasta och käka en kall sås till det. Creme fraiche, rödlök, räkor och dill och kryddor! Kan nog bli gott.


Bild: Google.



Fryser.

Nu ska jag bädda ner mig under en filt i soffan. Och titta på lite tv eller läsa en bok. Eller sätta på en film kanske? Senare måste jag gå ut och flytta bilen. Får se om jag hittar en annan parkeringsplats. Fan inga parkeringar i hela stan. Är så jävla trött på att köra rundor i en kvart utan att hitta någon plats. Hoppas jag inte fått böter nu bara....






Jag vill...

Jag vill resa utomlands. NU. Precis nu. Jag är så trött på detta jäkla väder vi har här. Fan inte fått uppleva sommar. Jag har jobbat alla fina dagar som vi hade i somras. (Och hur många dagar var fina egentligen?). Jag behöver värme och sol och lite välbehövlig ledighet. Jag är alltid för snäll. Jag säger aldrig nej. Att jag är hemma idag är rätt konstigt egentligen. jag är nästan aldrig hemma från jobb. Jag ska faktiskt vara hemma imorrn med. Ta det lugnt och vila och ta hand om mig själv.
Jag skulle vilja åka till Thailand. Vara där i två veckor.
Men frågan är om jag klarar mig utan katterna så länge. Mina små hjärtan. Jag saknar alltid dem. Men det löser sig säkert. Ceasar ligger just nu i mitt knä. Fan vad underbart. Teddii och Ceasar räddar min dag idag som annars hade varit ganska ensam.
Får väl kolla upp lite resor. Vi har ju sparat undan en massa pengar, hade varit kul om vi kunde lägga dem på en resa. Hur underbart hade inte det varit? Få rå om varandra, dricka en massa roliga drinkar, sola, bada och bara vara. Så skönt. .....Drömmer mig bort.....





Måndag.

Idag är jag hemma från jobbet. Börjar visserligen inte jobba förräns kl 14.30 (skulle jobba i vården och testa på det yrket idag...). Men jag sjukanmälde mig innan. Mådde inte alls bra när jag vakna. Nu känns det lite bättre. Men det är bättre att vila upp sig så man blir frisk igen! Det enda jag ska göra idag är att köra till willys och handla så jag får mat i mig. Och köra till ohlssons Basar och klaga..igen! Soffan har återigen gått i sönder. Suck.

Ha en bra dag!

Febern har släppt. Men mår fortfarande skumt.



Räkafton.

image584
Igår kväll var jag på räkafton hos en arbetskollega (Ann). Och mina andra arbetskollegor såklart. Det var helt okej. Jag mådde inte så bra. Feberfrossa, förkyld och huvudvärk och lite ont i halsen. Men maten var god. Tonfisksallad m. dressig och färska räkor. Mums! Jag tog tåget hem kl 22. Och K mötte mig på stationen. Söta du!
Sen gick vi hem och jag somna i K's famn. Mys!

Hade feber under natten. Först frös jag, sen kallsvettades jag. Sen frös jag igen. Usch!



Bild: google



Lägenheten efter renoveringen.

56544-576

Sovrummet. Nya tapeter (och golv, men det syns ej på denna bild.) Även nya fina påslakan.

56544-577

Sovrummet igen. (Fortfarande inte fått ordning på alla sladdar. Ursäkta röran!).

56544-578

Köket. Fast där skedde ingen renovering. Tyckte bara det såg mysigt ut.

56544-579

Vardagsrum - nytt golv, vita nya tapeter och en fondtapet.

56544-580

Soffhörnan. (kommer snart en ny matta, har beställt en svart matta med vita blommor på..)
En trött kissemisse också!

56544-581

Fått upp gardiner med i fönsterna mot balkongen.

56544-582

Fondväggen, med fåtöljen och nya skåpet!

56544-583

Nya ekskåpet. Till alla våra "fin-glas" och "fin-servis".



Kappan.

56544-575


Någon ville se en bild på kappan som jag har köpt. Well well, här är den!

Gav 400 kr för den. Jag är nöjd! ♥





Fredag & Lördag.

Fredagen började med att klock-jäveln ringde och väckte mig ur min sköna och välbehövliga sömn. Så trött jag var. Ja, det vara dags att gå upp och klä på sig för jag skulle jobba. Körde till jobbet. Vi fick besök av Miljö & Hälsa. De skulle kolla så vår mat var bra och att köket var rent. Vi fick godkänt! :)
Sen äntligen blev kl 16 och jag fick hålla helg. Wunderbart! ♥ Varit en jobbig vecka.
Kom hem och möttes av K som visst var ledig hela dagen. Skönt för honom, så han hade förberett maten till kvällen och dammsugat och gjort fint! Tack hjärtat! ♥
Kl 18.30 kom mina föräldrar och Patrik, Petra, Louise och Felicia (deras barn). Vi bjöd på middag. Potatiskaka med sallad, kall chili kantarell sås med mozzarella fylld kycklingfilé. Maten var super! Jag är bortskämd med en grym kock till pojkvän! :) Sedan fick barnen se film och vi andra lira poker! :)

Lördag idag och både K och jag är lediga. Men vilken hemsk blåst det är ute. Vi höll på att blåsa bort när vi var nere på stan innan idag. Jag kunde ha på mig min nya kappa! (Yeeeeah!). Jag köpte ett par tjockare strumpbyxor. Och en present till Ann (på jobbet, jag och kollegorna ska dit på söndag kväll och äta räkor, vill egentligen inte, men får väl offra mig....)
image574Och nu kl 15 ska min kära farmor och farfar komma och fika. Har gjort en rabareberpaj med vaniljsås. Mums! :) Ska li så himla gott.
Ikväll vet vi inte vad som händer. Ser ut som det blir lugnt. Våra kompisar är upptagna. Kanske Linus och Mariella kommer så vi kan käka pizza och kolla på nya Beck - Tysta skriket! Vi får väl se annars gör jag och K det ialla fall.

Ha en underbar helg.
Tog tillbaka en gammal blogg design som låg i min mapp. Får väl byta igen om ett tag.

/Geli.

Bild: Google



13/9 -07

Jag och K firade 29 månader. ♥

image545


Bild: Google



Kameran.

56544-573


Hitta en bild i kameran på min söta vän Martina. Hon och jag ses inte alldeles för ofta. Tyvärr. Men du betyder mycket för mig gumman! ♥



Veckan som gått.

Torsdes: Jobbade mellan 07.30-16.00. Sedan körde jag till Tomelilla och hälsa på Laura. Härligt att se dig gumman! ♥
Fredes: LEDIG. Med andra ord så betyder det städning hemma, efter renoveringen. Blev så fint. På eftermiddagen kom svärmor, svärfar, Ebba och Linda på fika. Linda var så avundsjuk på lägenheten! :) På kvällen kom Anna och Emil och spela spel. Emil var sååååå avundsjuk på vår fina lägenhet! Blev inte så sent, jag skulle upp och jobba på lördagen.
Lördes: Jobb mellan 07.30-16.00. Kvällen var lugn.
Söndes: Jobb mellan 07.30-16.00. Sedan blev det middag hos svärföräldrarna (På torpet). Mycket gott var det! Tack! ♥
Måndes: Jobb mellan 07.30-16.00. Kom hem och såg att fondtapeten hade kommit upp i vardagsrummet. Så nu är allt klart! Så fint! Sen tog jag och K en tripp till Tomelilla, hem till mina päron och hämta lite saker. Sedan hem till farmor och farfar och hämta några saker.
Tisdes: Ledig. Köpte ett ekskåp, till vardagsrummet. Tog lång tid att bygga ihop det. K var så duktig! ♥ Sedan inredde jag klart vardagsrummet. Sen kl 19.30 kom Mogge och hälsa på. Och vi såg Idol - Malmö! :) Ballt.
Onsdag: Idag är det jobb från 12.30- 21.00 (?) Kanske.? Vet ej när jag slutar. Något styrelsemöte som ska ha mat ikväll så jag fick in och jobba.
Torsdag: Jobb mellan 07.30-16.00. Sedan ska jag till Willys och handla. (Jipppiiieee!!).
Fredag: Jobb mellan 07.30-16.00. Sedan kl 18.00 kommer gäster. Mina päron, kanske min bror och Patrik och Petra plus barn (de är nyfikna på lägenheten).

Helgen är jag och K lediga. Tillsammans. JA, ni läste rätt. En helg lediga tsm. Måste ha skett ett under! ♥

Nu ska jag ner om i stan. Sen ska jag köra bort till Ohlssons Basar och köpa gardiner till vardagsrummet. :)

Ha de bra!



Imorgon.

Imorgon ska jag träffa världens bästa Laura! :) Det var längesen! Så MYS det ska bli! ♥



Ledsen.

Jag hörde precis på en låt. En låt som är tillägnad Andreja. Har inte hört den innan. Jag får gåshud. Tårarna rinner. Förstår fortfarande inte att det har hänt. Körde förbi trädet där olyckan inträffa, förra lördagen. Då var det tre månader sedan du försvann. Och jag fattar ingenting.Så många ljus. Som brinner för dig. Varje dag!
Så som han sjunger i sången om dig det är verkligen sant.
Och precis som han sjunger -" Och ljusen kommer alltid vara tända "..
Det kommer dem, tro mig. Dina vänner måste vara de bästa!?

image572
Du är saknad. ♥

-"Dagen du dog, kommer vi alltid att minnas".
- " Nu flyger du i himlen med gloria och krans."



Renovering.

Ja, nu renoveras lägenheten för fullt. Kommer bli så najs! Men som här ser ut just nu. Vi har fan inte ens en tv just nu som vi kan se på? Det är rena döden. Tur man har arbetat idag så man har sluppit va här hemma. Ska snart våldgästa anna med! :) Slipper jag vara här hemma i röran!
Jobb imorrn, torsdag, lördag och söndag!



Akuten

Helt sjukt. Innan när jag stod och laga mat så börja mitt högra öga att svida. Så jag tog ut linserna och trodde att det var de som började svida lite. Så jag tog på mig glasögon och satte mig ner och åt middag. Sen känns det som att det är fullt med tårar i ögonen. Så jag går och tittar mig i spegeln och får se ett väldigt skumt öga. Det där vita i ögat var som en gelé liknande konsistens, ni vet typ som slajm. (Sånt slajm man lekte med när man var mindre..) Det såg förskräckligt ut. Som jag såg ut-. Kändes skumt och det gjorde ont. Kändes som om ögat skulle trilla ut på mig. Jag ringde mamma och sa att jag skulle gå upp till akuten. De fick kolla på mitt öga, känns rätt allvarligt när det handlar om ögonen. Så jag satt i en timme och vänta på att få komma in till doktorn. Men det gick ganska snabbt. Ville ha med mig en kompis men hon kunde inte för hon skulle äta och duscha? WHAT? Kan man inte släppa sin mat och duscha senare och följa med sin kompis som behöver sällskap? Okej, vad fan är det för vänner jag har? Måttligt besviken blev jag. Så jag satt där och gick och kolla mitt öga i spegeln i väntrummet, och ögat blev större och större, jag kände hur tårarna kom. Just i det ögonblicket ringde mamma och sa att farsan var på väg till mig. Världens bästa familj har jag! ♥ Skönt med sällskap, i och med att min vän inte "kunde" så kändes det skönt att ha farsgubben där! Till slut gick jag och sa till sköterskan att de fick kalla in en läkare för mitt öga blev värre och värre. Och efter fem minuter var jag inne på ett rum. Och då kom läkaren och farsan satt bredvid mig. Och läkaren gjorde en undersökning, spruta in färg på hornhinnan och kolla i någon maskin. Och kolla en massa saker. Och han kom fram till att de måste finnas bakterier på mina linser som har gjort att jag fått en infektion på bindväven, tror jag han kalla det. ( det vita på ögat ). Och jag fick en salva av honom som jag ska spruta i i ögat 4 ggr dagligen. Men ögat ser fortfarande ut som en slajm-klump. Och det känns väldigt märkligt. Jag önskar att älskade K var hemma, men han jobbar. Och han var så söt och ringde och fråga med jämna mellanrum hur det gick, han var så orolig.
Men att ens vänner inte ställer upp när man ber dem är för fan sjukt? Jag blir så besviken.

image570+         = mitt öga.




RSS 2.0