Kvällsrunda.

När jag var ute och gick kvällsrundan med Nelly så mötte vi hennes bästa kompisar Diva och Hannibal! De lekte en liten stund och sen när jag skulle gå hem med Nelly så fick hon världens ryck och hoppade på mig och ville busa. Tack Nelly, mamma har precis tvättat min vinterjacka och nu är den skitig igen ;) Världens jävla ryck fick hon iaf. Det måste ha sett roligt ut när hon sprang runt mig i en cirkel och jag försökte att hålla i kopplet. Hahha. Knäppgök! Men söt är hon och Nelly gör mig alltid så otroligt glad! Hon är min ögonsten!


Jag älskar dig, vad vore livet utan denna sötnöten?

Nu ska jag hoppa ner i soffan och dra en filt över huvudet. Jag fryser som en gnu. Har gjort det hela dagen som sagt. Jag måste beställa en tid på däckverkstaden någon dag så jag snart får på vinterdäcken. Hoppas jag slipper köpa nya däck bara, jag vill inte betala 4000-5000 kr på det just nu. Om jag säger så. När fan vill man göra det egentligen? Men jag vill inte just nu iaf, har ju julklappar att köpa också. De flesta är dock färdiga! ;)

Nu ska jag kolla efter ett bra pris på det nya "Super Mario" till Nintendo Wii. Jag vill HA! Johanna då kan vi lira när ni kommer ner på er Skåne visit i jul! :)

Later.




Postat av: Anna

Japp, det är ditt recept. Snabbt och lätt när man är hemma själv och ska äta.



Absolut att du ska få se mitt älskade hjärta!! Nä, du ska inte bli sjuk, så får du tänka. Det har jag gjort hittils och funkat superbra!!



Vi ska vara hemma och ha några kompisar på middag till nyår om ni också vill komma då. Då har bebisen kommit (hoppas jag) och vi har hunnit flytta färdigt och någorlunda kommit till rätta i huset.



Kram kram

2009-11-17 @ 18:34:45
URL: http://annak84.blogg.se/
Postat av: Anna

tack tack

2009-11-17 @ 19:21:18
URL: http://annak84.blogg.se/
Postat av: Angelica

Förstår att de e jobbigt om du inte trivs, men de fixar du snäckan :) De e inte så lång tid kvar nu! ungefär en månad bara.



Då får din snälla mamma tvätta din jacka igen..hihi :)



Kramar

2009-11-17 @ 19:53:14
URL: http://larssonangelicaaa.blogg.se/
Postat av: Anna

För vår del så ahde det inte spelat någon roll om Nelly följt med. Varsågoda

2009-11-17 @ 20:56:03
URL: http://annak84.blogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

Tack så jätte mkt stumpan! Det värmer verkligen!



Usch då :( Hoppas att du känner dig bättre snart! Sj så har jag känt mig en aning förkyld nu sen jag tog sprutan :S Men fick höra att man va extra känslig 2 veckor efter man tagit den.. så skulle inte förvåna mig om jag får en rejäl förkylning nu! Suck!



KRAM

2009-11-17 @ 22:55:59
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Ja! Och så måste vi spela mariokart, massor med mariokart!

2009-11-19 @ 09:04:57
URL: http://solomag.se

Lätta ditt hjärta:

Namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0