Promenaden

Promenaden med Tess blev lång. Vi gick ända bort till Outlet Ystad. Dom hade bara skit tyckte jag. Iförsej så hitta jag ett rätt fint skärp för bara 75 kr. Så då var jag tvungen. Det var så min skärplåda här hemma bara ropa om att jag behövde ännu ett skärp. Men men ett skärp blev det iaf till min samling. Fan vad jag har skärp. Men aja så är det!

Efter den mycket flitiga promenaden ut där blev vi på shoppinghumör. Så det blev en promenad ner till gågatan. Där inhandla jag en vit skjorta (ja, jag vet jag sa innan att jag skulle spara) men skjortan ska jag först och främst ha till dopet den 22/10. Det blir nog fint. Så klädseln där är redan räddad. Skjortan, sidenband, svarta tiger jeans och ett svart skärp. Kanon, Finemang. Yeaaah it's great.
Efter gågatan blev det en sväng hem till mig, sen blev Tess hämtad av Jerry. Och nu har jag hunnit tvätta två maskiner tvätt, diskat, lagat mat, ätit och diskat igen! Faaaan här går det undan!

Tack för en trevlig dag gumman. v



Postat av: Armansara

Very Grateful for your effort helping our industry in times when induviduals need to stay up with larger competitors. Thank You!!

2010-05-11 @ 10:45:16
URL: http://armansara.3steps.com

Lätta ditt hjärta:

Namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0