Heltid.

Sorry för kass uppdatering. Men jag jobbar mycket just nu. Och är det fint väder vill man inte sitta vid datorn och uggla! ;)
Midsommaren var trevlig, och nu har jag påbörjat mitt sommarvikariat. Känns bra.
Jag och Anna var en runda på stan igår på rean. Köpte ett par gymnastikskor. Två tröjor och en söt liten kofta. Och idag köpte jag jättefina påslakan (igen! jag har dille på påslakan, köpte förra helgen också!).

Ha en bra helg!

Later.



Glad midsommar!

Ville bara önska er en trevlig midsommar!
Hoppas att vädret håller i sig!


Ta hand om er!

Later.




Tandläkaren.

Ja, min morgon började med ett tandläkarbesök, hade inga hål och hon sa att jag hade fina tänder, dock får jag lätt tandsten så vi fick boka in en ny tid för att plocka bort det. Kvittar hur jag borstar gaddarna för jag får ändå tandsten. Usch!
Efter tandläkarbesöket så körde jag hem till mamma och hälsade på en stund och tog sedan en tripp till farmor och farfar. De blev så glada när jag kom på besök ♥
I eftermiddags var jag på brandsäkerhetsutbildning på Vigs Ängar. Har jobbat där sen 2004 och har aldrig fått vara på en sån utbildning, det är dåligt tycker jag. Så jag sa till dem att jag också tänkte gå på den utbildningen. Det kan vara bra att veta.
Har precis varit ute på en runda med Nelly. Och nu ska jag snart ta ett skutt in i duschen. Efter det så blir det soffhäng. Ska kolla på "Halv åtta hos mig". Det är bra, det där programet.
Imorgon är det jobb på Bellevue kl 8.00-13.00. Och det blir nog en runda till Nautilus efter det, har inte varit där på länge pga förkyldning och halsont. SKÄRPNING!

På fredag är det midsommar och det ska firas på torpet! Ska bli trevligt!

Ha en lovley kväll!

Later.



Loppis galningar.

Idag har jag, Anna och Emelie varit på tre loppmarknader. En i Hammenhög, en i Hedeskoga och en i Svarte. Vi är galningar, vi vet! :) Fyndade dock inte så mycket. Men de andra två gjorde några fynd!
Jag ska nog köra upp till Karlssons dammar med Nelly om en stund så hon blir ordentligt rastad :)
Sen ikväll ska jag köra ut till Torpet och rasta deras hundar för dem är inte hemma.

Later.



Student.

Stackars alla glada studenter idag som tar studenten. Det har ösregnat hela dagen. Jag hoppas att alla har fått en glad och minnesvärd dag trots detta jäkla väder. ♥ Det skulle varit sånt väder som det var på min student för tre år sedan. Det var typ 25-30 grader hela dagen! Det var tider det! Var tar alla åren vägen? Det känns som om det var förra veckan jag stod på trappan och skrek.

Har jobbat idag några timmar. Jag och K käka middag framför tvn och kollade på en urdålig film. Har precis varit ute i regnet på en promenad med Nelly. Och snart ska vi krypa ner i soffan igen och titta på film..


Ha en fin kväll!

Later.



Älskade vänner.

När vännerna kom till var tanken ganska klar.
För vänner har nått i sig, som ingen annan har.
Dom har en hjälpande hand
Dom lyssnar och förstår
Dom viker inte undan.
När många andra går.


Jag vet inte vad jag skulle göra utan min älskade Anna och Emelie.
Finns fler fina vänner men dessa två är mina guldkorn!
Jag älskar er!



Äventyr.

Nu har jag och Terese varit på en promenad ute vid "Karlssons dammar" med våra dogs. De fick springa fritt ute på ängarna och hade superkul. Det är så roligt att se så glada hundar! :)  Precis när vi hoppade in i bilen igen så kom det lite regn. "Vi hade iaf tur med vädret" - klockren replik till dagens promenad. Kl sex ska jag skutta ner till grannarna igen för att ta en kvällspromenad med våra dogs! Sen kommer nog Nelly sova gott ;)

Imorgon är det jobb på Vigs ängar. 12-16. Mitt i allt studentfirande ska jag försöka komma in i stan till min parkerking, hur det nu ska gå till när det är studentflak överallt? Aja, det löser sig! :) Skönt att ha en egen parkeringsplats dagar som denna! Annars hade det varit svårt att hitta en kan jag säga..
I helgen är jag ledig, som det ser ut just nu. Men jag ska vara ledig i helgen, så är det bara. Har jobbat tre helger i streck nu, det räcker. Sen nästa vecka är det sista veckan som jag inte vet hur jag ska jobba för sen ska jag gå på mitt 9 veckors heltids schema!

Ha en lajbans kväll!

Later.



Måndag.

Imorse blev jag inringd på Bellevue. Jobbade mellan 8.30-14.30. Trodde att jag skulle vara ledig idag, De brukar ringa vid 7-7.30 ungefär så när jag tittade på klockan imorse vid 7.40 så somnade jag om gott och trodde att jag hade en skön ledig dag framför mig, men kl 7.47 ringde dem så det var bara att leta reda på kockkläderna och bege sig mot Bellevue!
Nu ska jag strax käka och sen gå ut en runda med Nelly.

Var är mitt H&M paket? Det stod att de skickade det den 4/6? Huuumm... Hoppas det kommer imorgon.

Later.



Förberedning.

Har förberett kvällen förresten med Chips, gula kiwisar och coca cola! Hey, myskväll! ♥
Tråkigt K jobbar bara, men jag är van vid att klara mig själv så jag överlever nog! :)
Nu ska jag alldeles strax gå ut med Nelly!

Ha en mysig kväll!

Later.



6 juni. Nationaldag.

Då har man jobbat denna dag. Varit riktigt segt på jobbet. Bara 4 gäster. Och fisk är så lätt att laga till så man är klar på nolltid. De boende på Vigs ängar tyckte maten var väldigt god. Så det var ju roligt att höra! :)
Igår var vi på ett års kalas. Helt ok. God mat. Vi stack hem runt halv tio, för jag skulle upp och jobba idag ju.

Vad händer idag? Tjejerna ville ha med mig till Tingvalla - sommarnatta. Men det ska jag inte. Betala 200 spänn för inträde och sen bara springa och leta efter sina vänner som man blir av med direkt när man går in genom portarna. Och det brukar vara så jäkla mycket folk där. Det är så trångt och alla bara trampar på en och spiller alkohol på en. Nej tack, jag ska bli hemma i soffan och kolla på film och försöka bli av med min förkyldning. Har hostat som en gnu hela dagen. Jobbigt!  Hoppas ni får roligt iaf tjejer! ♥

Vår nationaldag idag. "Du gamla du fria, du fjällhöga nord"
Grattis till Sverige, eller nått.


Bild: Google


Later.



Torsdag.

Det var egentligen tänkt att jag skulle följa med Lillebror och Sandra till Ikea, men ÖP ringde och frågade om jag kunde rycka in några timmar, och snäll som jag är så ändrade jag mina Ikea planer och jobbade mellan 11-15. Bättre att tjäna cash än att spendera? :) haha.
Nu ska jag strax käka pannkakor och sen ska jag ut och gå en runda med Nelly.

Imorgon är jag ledig, som det ser ut just nu. På kvällen vankas det 1 års kalas. På förrmiddagen så ska vi kanske ut till torpet en runda och käka frulle, om jag nu är ledig ;) Ska jobba på lördag. Vår nationaldag. Ohoj, så spännande. Eller inte. Kallas OB ersättning ;) Fina pengar iaf. Snart börjar mitt heltids sommarjobb! Nice.

Later.



Pucko.

Har jobbat på Vigs ängar idag. Mådde lite bättre idag. Fortfarande förkyld och lite ont i halsen men ingen feber. Nu när jag kom till Ystad igen så märkte jag att jag hade glömt mina jobbekläder på Vigs Ängar. Aja, ska jag inte jobba imorgon så får jag väl köra dit och hämta dem. Hur puckad får man lov att vara?
Ikväll ska jag och Nelly möta upp Anna och gå en runda med henne! Alltid lika trevligt. Hade varit trevligt om det kunde sluta regna också bara, men man kan inte få allt här i världen!


Har ni testat gul kiwi förresten? Jag testade igår och jag är fast. De är mycket godare än de gröna kiwisarna! Varför har jag aldrig sett dem innan? Har ni inte smakat så gör det! :) De var riktigt goda!
Bild: google


Later.




Sjukling.

Började i lördes med att jag fick fruktansvärt ont i halsen. Trodde det skulle gå över. Men natten mellan lördagen och söndagen var hemsk, kallsvettades, hostade, frös som en galning och halsont. Men det var bara att pallra sig till jobbet igår ändå. Fanns ingen som kunde rycka in istället för mig. Jättejobbigt att jobba när man mår så.
Idag ville Bellevue att jag skulle jobba men jag tacka nej och har sjukanmält mig. Även imorgon. hoppas att jag kan jobba på onsdag.
Ska köra snabbt upp till Netto för de sålde tvättkorgar denna veckan, och vi behöver en ny.
Riktigt varmt ute. Jag kallsvettas ju redan pga att jag är sjuk, inte blir det bättre med detta underbara sommarväder. Varför ska man vara sjuk när det är kanonväder ute? jag får väl trotsa halsontet lite sen och njuta en stund på balkongen.

Later.



RSS 2.0