Torsdag.

Idag kom min älskade Martina på besök. Mysig dag på balkongen. Vi gick även upp till vårdcentralen så jag kunde skriva in mig på en tid till sjukgymnast, men där var 2-3 veckors väntetid så de skulle kalla mig. Efter att Martina åkt hem skulle jag till doktorn. Jag blev sjukskriven ända tills den 22 aug. Då slutar mitt sommarjobb. Hur jävla roligt är det? Jag vill jobba, fatta! Men vad ska jag göra när min axel är cp? Hoppas jag blir lite bättre nu, får då fick jag börja jobba om jag ville om jag kände att det kändes bättre i axeln. Grrrrrrrrr.
Var på arbetsförmedlingen imorse med. Fråga om man kunde få en praktikplats i någon butik eller så som arbetsförmedlingen fixar? Men nej, det kunde de inte hjälpa mig med. Då måste man minst ha varit arbetslös i 3 månader i sträck. Och det har aldrig hänt mig. Så de kunde inte hjälpa mig med det.
Jag har iaf sökt ett jobb i Blentarp på en skola. Får väl se. Men inte för jag tror att jag får det men hoppas kan man alltid. Ska höra om det är någon butik i stan som behöver hjälp. För jag hade tyckt att det hade varit roligt att testa något annat också. Men men, det problemet kan jag ändå inte lösa ikväll.
Jag och Martina var en snabbis på stan innan för Martina skulle hitta någon present till sina systrar. Jag hitta ett par jeansshorts på rea på JC. Perfekt! Och jag köpte ett par Frank Dandy trosor (boxer) även de på rea. Och en tråkig linsvätska fick även följa med mig hem.
Har precis varit på en minipromenad med Nelly. (Hon är förresten bättre idag...). Men hon orka inte så långt. Denna värmen tar kål på henne.
Nu ska jag sätta mig och njuta på balkongen. Har köpt vindruvor som jag ska mumsa på!
Morsning!



Orolig.

Jag är orolig över vår lilla Nelly. Hon är så lös i magen. Det kommer till och med blod. Har haft kontakt med malmö djursjukhus, men de tror att det beror på att vi bytat foder. Vi blanda inte upp det med det gamla för vi tyckte inte det var lönt för hon pillar alltid bort det gamla och äter ändå bara det nya. Så vi gav henne bara ett nytt foder "Royal Canin" som är det bästa foder man kan ge ett djur. Men antagligen så är där så mycket näring i det nya jämfört med det gamla fodret och hennes mage är känslig så hon klara inte av det. Djursjukhuset sa iaf till mig att jag inte skulle ge henne någon mat förräns i morgon förmiddag. På så sätt "svälta" henne idag/ikväll så hon får ut allt hon har i magen och sen i tre-fyra dagar skulle hon endast få kokt ris med kokt fisk. Och sen så småningom blanda ut det med Royal Canin fodret.
Men detta har hänt en gång tidigare och då blev hon bra. Så de tyckte inte att jag skulle komma in med henne. Bara om hon sluta dricka vatten och bli hängig. Men det är hon inte. Hon satt till och med och tiggde mat av mig innan när jag åt middag. Så aptit har hon, och det kändes jobbigt att inte ge henne någon mat när jag hade ätit klart. Men lilla tjejen får mat imorgon förmiddag istället så hennes mage stabilserar sig.
Ja, ett helt inlägg om min lilla Nelly. Men så är det. Det får ni stå ut med. Hon är min bebis :)
Får inte gå ut med henne på långpromenader heller, det är vila som gäller. Skönt för henne i denna värmen, så det är ett plus för henne.

Jag gjorde något med min axel innan. Jag skulle veckla ut parasollet på balkongen och det knaka till i min högra axel (den jag har muskelinflammation i) och nu har jag riktigt ont. Värre än innan. Hur typiskt är inte det på en skala från ett till tio? Måste säga det till doktorn imorgon när hon ringer.

Idag har jag och min svärmor varit och ätit frukost hos min kära mamma. Det var mysigt. Satt vid deras damm och käka. Och det var trevligt. Som alltid när man är hos min mamma! ♥
Sen har jag vilat tsm med Nelly resten av dagen. Blir inget kvällsdopp ikväll inte. Nelly ska ju vila och vill därför inte utsätta henne för påfrestningar.
Imorgon kommer Martina och hälsar på. Jag tror inte vi har träffats sen november månad. Det är sjukt. Men det märks inte när vi träffas, vi börjar där vi slutade. Jag har saknat henne så, det ska bli så kul att träffa henne imorgon. Blir nog mysig fika på vår balkong. K sticker och jobbar vid två tyvärr. Men han kan vara med och fika iaf.
Längtar tills han kommer hem.
Imorgon ska jag även in en runda på arbetsförmedlingen. Ska se om de kan hjälpa mig att kanske få testa på att stå i butik? Får väl se vad de har att säga. Och jag får även se om jag blir sjukskriven längre eller inte. Annars är det jobb på måndag.
Nu ska jag gå ut och njuta på balkongen av den härliga solen.
Ha en fin kväll. ♥



Varmt. Så varmt.

Det är varmt ute. Jävligt varmt. Knappt så man vet var man ska bli av. Jag sitter just nu i bikini och tog lite paus från balkongen. Jag funderar på om jag och Nelly ändå ska sticka till stranden ikväll och svalka oss? Fär väl se. Hon har sovit hela dagen. Vi var ute på torpet i förmiddags. Och där sprang hon runt lite och hon blev så trött och varm.  Vi åt frukost med K's föräldrar, fira hans mamma som blir 49 år idag! :) Grattis!
Nej, balkongen kallar nu!
Hejsvej!

Har förresten pratat med doktorn idag, men hon hade inte tid så hon skulle ringa på torsdag!



kvällsdopp!

Jag och grannarna har precis varit nere på stranden och badat med vovvarna! Det var riktigt härligt i vattnet. Säkert 20 grader. Jag låg i hela tiden och Nelly bada som tusan :)
Nu är vi båda helt slut. Vi längtar till K kommer hem vid 22.
Imorgon blir det födelsedags frukost/lunch hos K's mamma. Hon fyller år imorgon!
Sen ska jag ta det lugnt resten av dagen. Har riktigt ont i axeln nu även om jag inte gjort något ansträngande idag. Suttit på balkongen hela dagen och badat ikväll. Jävligt ansträngande. Får väl ringa doktorn igen på torsdag eller fredag. Störigt. Vill bara jobba och tjäna en massa cash. Men men. Så är väl livet antar jag!
Nu blir det soffan och lite chokladpudding.
Goodbye!

Bild: Privat



Värmebölja.

Gud så varmt det är. Rena värmeböljan! Nelly lider, det märker man. Hon vill inte gå ut. Vi tar bara små korta promenader med henne mitt på dagen och lite längre på kvällen när det är svalare. Ikväll ska jag och Nelly och grannarna sticka ner till stranden med vovvarna så de får svalka sig. Jag kanske också tar ett dopp :)
Här är ungefär 210 grader i vår lägenhet just nu. Jag lider. Alla fönster är öppna. balkongdörren står alltid öppen och fläkten är igång. Vad ska man mer göra?
Japp sista veckan jag är sjukskriven nu. Jag hoppas verkligen jag kan börja jobba på måndag. Jag saknar jobbet. Just nu i denna värmen så hade det varit skönt att stå i våra lokaler på jobbet som håller ungefär en 10-12 grader. Great! :)
Nu ska jag ta iskallt vatten och sätta mig under parasolet på balkongen :)

Hoppas allt är bra!




Soligt.

Jag och K tog en kort runda till stranden imorse. K bada. Men inte jag. Det var skönt men vi körde hem efter 45 min. Gick en runda ner till hamnen med Nelly och tog varsin glass. Nelly fick en piggelin som svalka ner henne rätt bra. Efter det så var det dags för K att sticka till jobbet. (Skittråkigt) För idag känner jag inte alls för att vara ensam (som vanligt). Jag vill bara ha han hemma så vi kan hitta på en massa mysiga saker. T.ex. hade det varit mysigt att gå ut och äta ikväll. Men icke. Kl 16 ska jag och Emelie och Nelly köra ner till hundstranden och bara mysa och bada. Min Emelie. Ska bli mysigt.

Ha en härlig lördagskväll. ♥
Later.



8.00

Hur kul är det när våra kära trädgårdsmästare drar igång sina högljudda maskiner kl 8.00 på morgonen? Jag är skitglad! Jag blängde på dem innan när jag skulle gå ut med Nelly.  Men de verka inte bry sig. K sover (!) fortfarande i detta jävla ojludet. ?
Ja, vad har dagen att erbjuda? Inte mycket. Kanske ligga och sola på balkongen? Annars kör jag kanske hem till föräldrarna och myser med deras nya kattunge :) Hon är så söt!
Imorgon ska mina föräldrar komma hit och grilla. Hitta ett roligt recept i tidningen "Allt om mat" igår på några läckra hamburgare. Så vi ska nog göra dem :) Och kanske någon god efterrätt!?

Nej nu ska jag göra några knäckemackor med philadelphia och paprika och ta lite youghurt!
Later.



Solen!

Äntligen lyser solen. Och varmt och härligt är det. Idag tog jag och K bilen och körde ut till skogen med vår Nelly. Vi hitta en liten avskild äng där Nelly fick springa löst. Hon älskar det! ♥ Sen körde vi hem igen för Nelly var helt slut och törstig av värmen. Vi tog det bara lugnt sen. Vill inte påfresta axeln för mycket för den har blivit mycket bättre nu. (Kan ha med tabletterna att göra visserligen). Sen kl 14 var det dags för K att dra till jobbet så jag läste min nya tidning "Allt om mat" ute på balkongen. Hitta roliga recept! :) Jag och Nelly var precis ute med granntjejen Tess och hennes hund Zizzi. Skönt, vilket härligt väder det är! I looooove! Synd att Nelly löper annars hade jag gått ner till stranden med henne för hon älskar verkligen att bada, men det är för stor risk när hon löper för hon kan få infektioner, plus att det inte är så lämpligt att hon springer fritt bland andra hundar (hund-pojkar givetvis) när hon löper. För vi vill verkligen inte att hon ska få valpar ;)
Har varit en skön och lugn dag. Saknar jobbet bara. Jag blir så rastlös. Speciellt nu när man inte kan göra så mycket pga axeln.

Nu ska jag slänga mig i soffan och dricka ett stort kallt glas vatten! Yummie!
Morsning!

Bild: Privat



Tisdag.

Vad kul att ni tyckte att bilden var fin! Visst är Anna duktig på att fotografera? :) Jag gjorde en kopia till oss själva med som jag ska rama in ;) Blev jättenöjd faktiskt. Visst kommer farfar bli glad? :)
Ikväll ska jag hem till min faster och "farbror" och mina kusiner. Jag blev bjuden på grillning. Ska bli gott och kul att komma dit. Har nog inte varit där på en 6-7 år kanske så det är väl på tiden :)
Men nu ska jag gå och mysa lite med K. Han sticker till jobbet kl 14. Mina föräldrar kommer nog hit en runda idag. De ska kolla in datarummet, vi har ju skaffat nya möbler.

Ha en fin dag! ♥                               



Fin bild.

Här är bilden Anna tog på oss igår. Har skickat den till förstoring nu. Blir en perfekt present till farfar ;)


Jag, Kristoffer & Nelly.

Bild: Anna



Måndag

Idag fick jag köra till doktorn igen. Hon sa att jag hade bättre rörelseförmåga nu än innan men hon sjukskrev mig till den 1 augusti. För hade jag börjat jobba imorgon så hade jag fått lika ont. Jag har ju fortfarande ont, men jag tar ju tabletterna varje dag som jag ska.
Nu ska jag snart köra till jobbet och lämna läkarintyget. Och sedan ska jag köra och hälsa på hos farmor och farfar.


Hoppas det är bättre med er!
Vart är sommarvädret?

Bild: google



Söndag

Måste ringa doktorn imorgon igen. Är fan inte bra med axeln än. Finns inte en chans att jag kan jobba på tisdag. hoppas dom har en tid till mig. Men men, snart ska jag och K ut på en liten runda med Nelly och möta upp Anna i norra promenaden. Hon ska fotografera oss tre. Jag ska ge farfar en bild på oss i födelsedagspresent. Ska göra en förstoring och Anna är grym på att fotografera!

Hoppas allt är bra. Hej!



marknad

Idag var jag som sagt på marknad i Tomelilla, handla inte ett skit. Var mest skit om jag ska vara ärlig. Men mamma hitta ett sött halsband som jag fick av henne. Tack mamma! ♥ Det gick ganska bra med axeln hade inte speciellt ont. Sen träffa jag farfar och då dunka han till mig på axeln för att hälsa och det gjorde ONT.
Mina tjejer ringde innan och fråga om jag ville följa med på grillning innan sjöbo marknad. Men jag tacka nej. Är sjukskriven denna veckan ju så folk skulle bara snacka en jävla massa skit. Även om det bara är axeln. Egentligen är det inget fel att visa sig ute jag är ju inte hemma för sjukt ben eller fot. Jag kan gå utan några som helst problem. Men jag stanna hemma. Tar kanske en liten tur på förrmiddagen imorgon med K.
Min kära Anna kommer iaf hit kl 19.30 och umgås lite med mig. Har saknat henne. Så det blir väl lite te och mys. det är alltid mysigt med Anna, hon är en av de bästa guldklimpar jag har! Och utan Anna hade jag gått under!

Ha en mysig kväll!  ♥
Later.



Torsdag

Igår var jag hos naprapaten. Det gjorde ganska ont igår med, jag var så öm efter läkarbesöket i måndes. Just nu har jag fått tabletter som jag ska knapra på som ska dämpa muskelinflamationen. Och redan idag känns det lite bättre. Har vilat hela veckan, fan vad uttråkad jag är. Men idag ska jag ta en liten tripp till Tomelilla, för idag är det marknad där. Så jag tänkte gå en liten runda med mina föräldrar. Och det är ju bara axeln jag har ont i. Så gå är inga problem. Jag behöver ju inte bära något direkt. Så det ska inte vara några problem... Nu ska jag göra mig i ordning. Ska snart köra till föräldrarna. Sen blir det lugnt resten av dagen. Anna kanske tittar in en stund ikväll och snackar lite.

Ha en fin dag! ♥



Doktorn.

Jobbat idag, trodde att värken i axeln gått över efter all vila i helgen. Men efter en timmes jobb idag så kände jag hur axeln börja dunka av smärta. Även fingrarna fick känna av det. Jobbigt. Så jag fick ringa doktorn, så jag fick köra tidigare från jobbet. Doktorn sjukskrev mig en vecka. Fuck. Jag som hatar att gå hemma mer än 2 dagar, jag blir rastlös, men frå väl göra som doktorn vill. Får köra till jobbet imorgon och lämna lappen. Suck.

Jag hatar detta....



Ikea tripp.

Idag tog jag och mamma en tripp till Ikea. Jag och K bestämde oss hastigt och lustigt att vi skulle möblera om i datarummet, så nytt databord och en ny hylla blev det. Det blev mycket bättre i datarummet nu. Mycket luftigare. Behövs lite tavlor bara, men det tar vi en annan dag.

Detta blev det.
Databord från Vika Amon serien.


Hyllan från Expedit serien. Fast vi har lagt den ner och satt på silvriga ben.

Bilder lånade från ikea.se



Inredning

Var inne på denna sidan och jag fick syn på en fin väggdekoration med ord. Är lite sugen på att beställa den och sätta på vår "runda" vägg i sovrummet. Den är dessutom på rea. Endast 150 kr.

Bilden är lånad ifrån www.myfirstroom.se



Tråkigt...

Nu har darlingen åkt till jobbet. Tråkigt som fan. Nu har jag ingenting att göra. Alla vännerna är upptagna på olika håll. Bläää. Och Nelly är inte direkt på hugget. Hon har börjat löpa nu, så hon verkar ha lite mensvärk. Hon fick en halv panodil innan med en korvbit, hoppas det gör susen. Hon sover nästan hela tiden. Får försöka gå ut en längre promenad sen med henne, om hon orkar.
Jag gjorde en beställning innan i Ellos katalogen. Nya gardiner bara ;) Men men. Är så inredningssugen. Datorrummet är det enda jag är missnöjd med i hela lägenheten. Men jag ska nog komma på en lösning. Vi ska kanske köpa ett nytt större datorbord. Och jag är lite inne på en ny hylla kanske? Måste få det snyggare i detta fula rummet. Aja, det tar vi en annan dag. Nu ska jag kränga lite Pringles chips som K köpte innan ;) kanske ta min bok och sätta mig ute på balkongen. Solen tittar fram nu och den har med sig en klarblå himmel. Beautiful.
Ha en fin lördag!



Tips!

Denna gången vill jag tipsa er om boken
 "Magdalena Graaf - Det ska bli ett sant nöje att döda dig!"
En bok som jag nog har skrivit om innan, men har precis läst den. Mycket bra bok och gripande berättelse. Att folk kan hålla på såhär är ett mysterium. Det värsta av allt är att samhället skulle kunna hjälpa till mer, och inte bara vända folk ryggen när det börjar bli svårt. Varför är det alltid kvinnan som ska behöva fly land och rike runt pga att de har blivit misshandlade av deras sjuka män? Se till att haffa männen och sätt kvinnorna i säkerhet. Hur många kvinnor lever så här? Hur många gömmer sig varje dag? Det vill man nog inte ens veta. Hemskt är det iaf.
Men Magdalena och hennes son klara sig och det är huvudsaken!

Bild: Google



Lördag.

Regnet vräker ner. Kul! Eller kanske inte. Angående min nacke-och-axel situation så är det fortfarande inte riktigt bra. Jag vra hemma från jobbet i onsdes, för jag kunde knappt röra höger arm. Jag stack till jobbet i torsdes, fast jag inte skulle. För fan vilken hemsk dag. Chefen såg hur jag led så han sa att jag fick ledigt igår (fredag). För han ville att jag skulle bli bättre. Var hos naprapaten igår igen och han sa att det hade blivit en kraftig muskelinlfammation så nu ska jag knappra piller.
Fredagskvällen bestod av middag hos mamma och far (ja, gott folk. Jag säger far), det var gott och trevligt. Jag hade gjort efterrätten till dem. Vi var sammanlagt 13 stycken. Vi spelade poker sen på kvällen. Men jag tappa lusten för det var så bökigt med barnen i närheten. Så jag spela nog bara två eller tre rundor.
Tack kära mamma och far för en trevlig kväll och för god mat! :) Ni är guld värda!

Idag ska K jobba. Yiiippphiiiieee! Fan vad roligt att sitta ensam en lördags kväll. Aja, det löser sig.
Just nu håller jag på att tvätta, jag ska se om jag kan fixa till en smarrig frukost. K sover fortfarande. Jag har även plockat undan och myst med Nelly och katterna ;)
Trist att det regnar bara. Det förstör allt.


Igår köpte jag en ascool t-shirt till K. En "Karl-Alfreds" tröja. Ball. Till mig själv blev det ett mörklblått linne med vit text på. Och ett halsband med en berlock där man kan öppna och sätta in ett foto.

Bilder: Lånade från H&M



Jävla skit.

Idag gick jag till jobbet, skulle däremot stannat hemma. För nacken och axlarna var värre än någonsin. Det spred sig ut i högra armen så tre av mina fingrar somna. Sjukt obehagligt. Men jag kämpa hela dagen och nu är jag hemma och alldeles förstörd. Som det känns nu kan jag verkligen inte jobba imorgon. För så här ont har det aldrig gjort.
Jag var hos naprapaten igår och det kändes som om han knäckte i sönder hela mig, men såklart gjorde han inte det. Men fan vad ont det gjorde. Nästan så tårarna rann några gånger. På fredag är det dags igen.
Nu ska jag ta en promenad med Nelly sen ska jag slänga mig i sängen eller soffan och fortsätta att läsa min bok. Som jag fick av K för länge sedan men som jag inte läst än. "Magdalena Graaf - Det ska bli ett sant nöje att döda dig!". Än så länge är den väldigt bra. Rekomenderar den.

Hoppas allt är bättre med er än vad det är med mig!



Tips!

Måste tipsa er om en superbra bok.
Mia Törnblom - Så dumt!



Sjukt bra bok, som man inte kan slita sig ifrån!
Jag beundrar verkligen Mia att hon efter tio års tid kom ifrån sitt drogmissbruk. Speciellt heroin.
Läs boken. Nu.
Bilden har jag lånat från Google.




Nervös.

Jag blev hemma från jobbet imorse. Hade så jävla ont i nacke och axlarna. Vissa tillfällen sover till och med mina fingrar pga smärtan. Smärtan strammar ner i armar och fingrar! Rätt skönt! Eller inte.
Jag fick en tid hos naprapaten redan idag så förhoppningsvis kan jag jobba resten av veckan. Skulle göra en skaderapport på jobbet, för någon vecka sedan råka en arbetskollega köra på mig med en vagn som väger 500 kg och min högra axel tog hela jävla smällen. Han trodde att det var de som hade utlöst all min smärta. Det var en kraftig låsning i nacken. Ska dit igen på fredag. Så får gå tidigare från jobbet.

Till något annat, idag ska jag på arbetsintervju. I Kåseberga. Jag är ganska nervös. Men vi får väl se hur det går!

Ska köra K till jobbet nu vid 13.50 sen ska jag in en snabb runda till mina kära föräldrar. Sen blir det raka vägen till Kåseberga. Håll tummarna för mig idag!


Ha en fin dag!
Och en liten hälsning till Kristina som med all säkerhet läser ;) hahah! Hej på dig! ♥



Stockholms trippen.

Här kommer lite bilder från vår Stockholmstripp.


Vid slussen.


Även denna fotad från slussen.


Globen.


Johanna (K's syster) och Antons monsterhund Mira.


K hemma hos Johanna och Anton.


Uterum på K's farmor och farfars "landställe"


Förr var detta Greta Garbos landställe.


Utsikt från "landet"


Utsikt från "landet"


Trädgården på landstället.


K's farfar Hasse och K.


Trädgården på landstället.


"Landet"


"Landet" - Hasse & K


"Landet"


"Landet"

Det var alla bilder vi tog, glömde bort att man hade kamera.
Vår Stockholmsvistelse innebar en tripp till "Landet", där K's farmor (Ronnie) och farfar (Hasse) spenderar mycket tid när de är trötta på stan. Där var väldigt lugnt och där var väldigt fint.
Vi tog en tripp till Trosa med Ronnie och Hasse med. Trevligt och fint väder.
Vi var på Götgatan, Hornsgatan och Drottninggatan och shoppade loss (inte för vi hitta så mycket).
Åt lunch på en restaurang i Gamla stan. 85 kr för en lunch som inte var god. (Billigt! Inte)
Vi var på en restaurang som hette Skanskvarn som låg ute vid Gullmarsplan (där vi bodde de första nätterna) med Johanna och Anton och två kompisar till dem. Denna restaurang hade den sämsta service jag har varit med om. Fick vänta en timme på maten, otrevlig personal och allt var väldigt förrvirrat.
Jag och K tog en promenad ute på Gullmarsplan på lördagskvällen. Gick ut och kolla in Globen (fan vad den är stor!) och sen åt vi middag på något kebabställe, hade rätt ok mat.
På söndagen åkte vi hem till Ronnie och Hasse. Skulle spendera sista natten där. Först tog jag och K en runda i stan igen och denna gången blev det Hornsgatan och sen vidare till Gamla stan och Drottninggatan. Denna gång hittade vi lite mer. Efter shoppingturen så tog vi det lite lugnt med Ronnie och Hasse. Drack lite öl och vin. Sedan blev det restaurangbesök. På en kinarestaurang. Om vi är ärliga så är det den bästa kinamat som vi testat på. Prisvärt och megagott! Efter maten blev det en minipromenad och sedan var det fotbollsmatch. Tyskland mot Spaninen. Det vet alla hur det sluta.
Morgonen efter var det vår sista dag i Sthlm. Både jag och K längta hem till katterna och Nelly. Vi ville bara att dagen skulle gå. Vi tog en promenad med Ronnie och Hasse. Skönt och fint väder.
När klockan började närma sig färd mot Arlanda så blev det värsta regnovädret. (Jag har aldrig sett så mycket regn i hela mitt liv). Det gick inte att komma fram på vägar pga allt vatten. Så Ronnie och Hasse kunde inte skjutsa oss till Arlanda så vi tog tåget dit. Kl 14.15 flög vi hem till underbara Skååååne! (Kärlek).
Träffa Nelly var så kul. Hon var så glad. Att få krama katterna var lyx. Som vi saknat dem.
Var en trevlig resa MEN - Borta bra, men hemma BÄST!

Bilder: Privata







The beach.


Vi har precis varit på stranden med Nelly. Det var riktigt varmt och skönt. Men nu har vi kommit hem igen och vi ska kasta oss in i duschen för sen ska vi ut och äta med Anna, Emil, Jenny och Ranne. Troligtvis blir det på LiteMer. Eller kanske bröderna M för deras meny såg också smarrig ut. Får väl se vad de andra vill. Sen blir det kanske en match minigolf någonstans. Jag är inte så bra på det där ;)

Nu ska jag kasta mig in i duschen sen ska jag välja kläder. Hum? Vad ska jag ta på mig?

Morsning! Sen blir det väl en cider eller två. Mums!

Bild: google



Hej bloggen!

Stockholmstrippen är slut. Det var trevligt, iaf för det mesta. Vi hade iaf tur med vädret. Förutom i måndes när vi skulle flyga hem, då det blev värsta regnovädret. Gick inte att komma fram på gatorna. Så vi fick ta tåget till Arlanda. Annars skulle K's farmor och farfar skjutsa oss. Nu är vi hemma iaf hos våra djur. Som jag saknat dem. Borta bra men hemma bäst! Right? Nu ska jag fortsätta tvätta. Boka precis in en massage tid på lördag 15.30. Det behövs. Har aldrig varit så stel i nacke, axlar och rygg som jag är nu. Hej på er!



RSS 2.0