Körlektion.

Har precit varit och kört med körskolan! Haha det var en rolig lektion. Vi stanna vid ett övergångställe, och den här tanten cykla aldrig över utan bara stod och glodde på oss så jag och läraren typ skrek samtidigt : "- Men för fan så cykla då så jag/hon slipper lägga i ettan". Hahha sen kom vi på att vi hade fönsterna öppna. så min lärare börja asgarva. Som hon skratta asså. Så jag blev helt off. Haha så sa hon att jag skulle svänga vänster och jag svänger höger ;) Bra koll! Men vi hade jäkligt kul! ;-)



Batterinivån låg.

Ja, batterinivån på mobilen är jävligt låg.

Imorse var jag hos optikern (igen!) och valde ut glasögon och han hade en undersökning. Det blev Replay bågarna. Svarta och rosa. Dom var väldigt fina. Men det blev ganska dyrt 4500kr. Men mina glas kostar asmycket. Men jag ska ha dem länge ju!

När jag kom hem till Ystad igen så gick jag och älsklingen ner i stan. Och shoppa lite. Han köpte en fin höstjacka, och jag fick en sjal och ett halsband. Köpte även nya gardiner, duk och kuddar till vardagsrummet.
Inhandla även mat. Som älsklingen ska tillaga medans jag är och kör med körskolan. Ska dit 17.35. Orkar egentligen inte idag. Men får väl köra.

Just nu är Lillebror här. Han ska på körkortsteori idag igen.

Och ikväll blir det som sagt god mat med pojken, (även lillebror kommer sen igen) och så blir det mys i soffan. Idol ikväll och det kan man inte missa.

Ha det fint!

Jag är så trött idag.



Orolig

Usch, ja jag börjar bli orolig. Vill verkligen inte vara arbetslös. Vill arbeta. Ha fast jobb. Ha fast inkomst så man slipper oroa sig över pengar. Jag vill, jag vill, jag vill! Snälla ge mig ett jobb, jag ber inte om mycket. Men ge mig ett jobb. Vill inte till arbetsförmedlingen fler ggr. Usch, detta suger.



Fin fint.

Idag var jag hos optikern ju, och han sa att mina linser håller några månader till. Så det var toppen! Nu titta jag på glasögon med, ska dit och göra en glasögonundersökning på torsdag. Har redan tittat ut ett par som jag passa bra i, ett par Replay glasögon. Själva bågarna är mörkrosa och där framme där glasen sitter är dem svarta. Det var breda bågar på sidorna. Dom var väldigt fina. Själva bågarna kosta 1500 och glasen kosta 2800. Typiskt mig som har så dålig syn :(
Har bågarna hemma och har på mig dem då och då framför spegeln. Måste ju verkligen gilla dem till 100 %. Men men, jag tror att det blir dem. Ska höra med Koffe med o se vad han tycker.
Hitta även ett par skitsnygga Gucci glasögon de fanns med en massa olika färger. Men deras bågar passa ej min ansiktsform. Men annars hade valet lätt blivit Gucci.

Sen var mamma och jag o handla. Inhandla nya gardiner till sovrummet (panell längder), en ny tvättkorg (en vit korg med tyg inuti), en ny vas och lite annat smått och gått till hemmet. Det känns som hela min lön har gått till inrednings saker och möbler. Men det börjar verkligen bli fint här. Nu får man börja spara, men som tur är så är det snart den 15:de igen då vi vikarier på Vigs ängar får lön. Då ska jag som sagt köpa glasögon, sen ska jag spara en del :)

Usch vad ensamt här är... Tur Lillebror kom idag med och hälsa på innan han skulle på körkortsteori. Han kommer sen efter med och väntar på sitt tåg.

Suck. Vad här är kallt dessutom. Fryser. Märks att det börjar bli höst. Brr.



Onödigt inlägg#1

Katter, brukar inte dem bli lugnare när man kastrerat dem? Alla katter som vi hade när jag var liten (!) blev iaf det. Våra katter har förvandlats till monster. Stora elaka monster. FYY! De river ner tapetbitar, käkar upp blommor, river ner blommor, river sönder gardiner, klöser där dom inte får klösa. Och detta har dom inte sysslat med innan, iaf inte så här mycket. Jaa, vilka monster ni kan vara, men ni är så söta så man kan inte vara arg på er länge!




Optikern

Idag ska jag till fabror Optiker. Han ska rota och titta i mina ögon. För nu är det dags att beställa nya linser. Ska även kolla upp lite vad glasögon kostar. Vill ha ett par riktigt snygga. Har sett ett par snygga bågar från Tiger of Sweden och Replay, även från D&G och Prada.
Men men får väl börja med linser det är väl ungefär det jag har råd med nu. Så idag bär det iväg till Tomelilla. Vill inte byta optiker, jag har gått hos samma optiker sen jag var 4 år. Så det känns tryggt att gå där.
Efter optiker besöket så ska jag gå hem till mamma och umgås. Hon är ledig idag. Sen vet jag inte vad som händer. Blir kanske mat där med? Sen ska vi nog hämta mina tack-kort hos Bosse Lasson från studenten.

Sen ikväll blir nog jag alldeles ensam. Pojken kommer inte hem ikväll.
Kan se om Tess eller Mariella (Mella) har tid med mig. Det är ju "Desperate Housewifes" ikväll så jag klarar mig säkert om ingen har tid med mig. (!)

Blev väckt av telefonen imorse. Det var Vigs ängar (sommarjobbet), dom undra om jag kunde hoppa in och jobba nästa torsdag och fredag kanske, och visst kan jag det! :)
Ska ju dit och jobba några timmar imorgon med. från 10.30 - 16.00. Dom skulle ha möte.

Nu ska jag göra frukost, sen ska jag duscha sen ska man ta bussen till Tomelilla.

Ha en fin dag!



Arbetslös

Idag är det min första dag som arbetslös och det suger! Åkte till Tomelilla idag för att skriva in mej på arbetsförmedlingen ( är fortfarande skriven i Tomelilla). Fick för det första vänta i 1 timme bara för att prata med någon, då svarar hon "Nämen du behöver inte sitta i kö, du kan sätta dig vid datorn direkt och skriva in dig"... Jaha, men ett stort jävla tack! (irriterad). Ja och den här datorn och jag ville inte direkt samma saker. Så den och jag var inte direkt bästa kompisar. Sen när jag blev klar med det efter många om och men (!) så fick jag stå i kö igen för att prata med tanten, den här gången bara i en kvart (wooohooo). Sen fick jag komma in och gå igenom allt jag precis fyllt i (?). Sen måste jag åka dit igen nästa vecka, på någon jävla information?.
Arbetsförmedlingen är det största skämtet som finns. Jävla skit säger jag bara. Men man måste ju vara inskriven där för att kunna få A-kassa tills man hittar ett jobb. Men jag måste nog säga att det är enklare att leta jobb på egen hand. Som sagt Arbetsförmedlingen är ett stort jävla skämt. (!!!)

När jag väl var klar på det stället så snabba jag mig inom på Bo ohlsson för jag skulle köpa nya glas. Sen gick jag bort till farmor och farfar. De bjöd på mat! :) Sen var det dags att åka med bussen 13.20 till Ystad igen. För kl 14 hade jag bestämt tid med Micke som skulle komma och hjälpa mig att hänga upp en spegel. Svårt att hänga upp saker på en betongvägg utan borrmaskin. Så han kom och gjorde det och det blev skitbra! (!!)
Sen kom Lillebror in och hälsa på. Han vänta på att hans körkortsteori skulle börja. Så han kommer sen igen och väntar på att mamma ska sluta jobba så han kan åka hem med henne. Men det gör absolut ingenting. Får jag lite sällskap ju! :)

Nu är Koffe tillbaka i lumpen och det är tråkigt, men han ska försöka komma hem varje kväll. Det är ju inte så långt. Han gillar att sova hemma och jag gillar att han är hemma! :)

Ha d fint.


Jag drömmer om en fin kofta, men den jag ser framför mig har jag ej hittat! Hum, vill ha min egen fantasi-dröm kofta. ....

P.S jag glömde nämna min kära LIllebror i mitt inlägg häromdagen när jag skrev att jag uppskatta mina föräldrar väldigt mycket. Och han blev lite "ledsen" över att jag inte nämnde honom! Haha. Joakim jag tycker om dig med! D.S

Ikväll blir det pizza med älsklingen och Lillebror :)



Ledig

Igår jobbade jag alldeles ensam i köket. Väldigt tråkigt. Ingen att prata med. Men sen var jag snabb igår så jag va klar med kvällsmaten väldigt tidigt med. för det var varma mackor så dem kunde jag förberedda. Så jag gick in på en av avdelningarna och fikade. Sen kom pappsi och hämta mig :)
Efter det så åkte jag med pappsi hem till dem. För mamma o farsan bjöd på middag. Och deras vänner skulle komma dit. Sen blev det även poker. Jag kom trea första rundan, vann ingenting. Andra rundan kom jag tvåa och vann 40 kr :) Så kvällen var trevlig och mamma hade lagat god mat som vanligt! :)
Sen tog jag tåget hem till Ystad och gick och mötte upp pojkvännnen på Kellys där han jobbar.
Sen gick vi hem och titta på tv.

Idag är vi båda lediga (HURRA!!). Så idag har vi passat på att städa lite, bytat påslakan i sängen. Jag har ju köpt nytt så det blev fint (!). Vi har till och med hunnit att käka på Makedonkan.
Och senare så ska vi till Koffes föräldrar och käka middag. :)

Och nu är jag tyvärr arbetslös. Ja okej då, jag har 5½ timme kvar att jobba på onsdag, men det är inte så mycket. Så jag ska till arbetsförmedlingen imorgon. (suck)... Usch bådar inte gott att vara arbetslös. Men men, skicka iväg en ansökan om ett jobb i malmö i förrgår och idag skicka jag iväg en ansökan om ett jobb i Lund. Och har skickat iväg några innan. Och jag måste få tag i en person på ett ställe som verka rätt lovande. Så det återstår och se vad som händer.

Ha d hallon.




Begravning.

Idag anlände dagen då Martinas mamma Rose-Marie skulle begravas. Kyrkan var smockfull, begravningen var fin. Det piffade verkligen upp allas humör när dem spela den livliga låten på slutet. En rockig låt som typ alla satt och digga till, mitt i allas sorg.
Jag blev väldigt ledsen jag med, även om jag inte kände henne, men när jag såg min kära vän Martina vara så ledsen så kom tårarna. Och när man såg alla dessa vackra blommor som låg i kyrkan, det var vackert.
Nu är det över och nu ska jag hjälpa Martina gå vidare, visst sorgen kommer alltid finnas kvar men man kan lära sig att leva med det. Hon vet iaf att jag finns där för henne. Det var verkligen fint.

Martina, jag vet att du klarar detta! Lova mig det! Men jag vet att du är stark.

Vila i frid Rose-Marie.
En sista hälsning!
Kram Angelica



Jaha, till något annat! Lite gladare samtalsämne kanske.... Jag va och umgicks med Tess nu ikväll. Det var trevligt! Få prata om lite annat, hon var så förväntansfull nu när hon ska flytta hemifrån nästa vecka. Även hon ska bli en stoooooor flicka :) Jaha och nu är jag hemma i vår tomma lägenhet igen. Koffe jobbar ju och jag är här. Jag ska ju upp och jobba imorgonbitti. Sen ska jag till mamma och farsan imorrn och käka middag och umgås lite, Koffe jobbar ändå ju.

 Koffe, tack för du följde med idag som stöd.

Tess, du betyder mer än vad du tror.




Regn, regn, och lite mera regn.

Idag har jag jobbat (oj, sällan). Tsm med Gunilla. Och det gick väl bra. Har bakat en del, gjort bruna bönor och pajer och plockat plommon. Och en del annat. Det kändes trögt att jobba idag. Har varit ledig två dagar nu. Måndag tisdag.

Måndagen spenderades med mamma, moster och kusin. Vi tog en tripp till Ullared. Hittade massor av prylar till lägenheten. Och rengöringsmedel och schampo och likande. Jag hitta två fina skärp med, jag har stått och tittat på dessa två skärpen på JC, men där kostar dem 500 kr st, jag betala 50 respektive 80 kr för dem. Så det kan man väl säga att det var ett kap. Det finns kanske småfel på dem? Jag vet inte, tyckte dem såg exakt likadana ut, saddler skärp precis som på JC. Jag blev iaf glad. Hitta även lite tröjor och varsin vinterjacka till mig och älsklingen. Vilka kap, och det var schyssta jackor för de priset. Visst jag hade kunnat köpa snyggare men dessa kosta bara 200 kr st, så man kan ha dem denna vintern. Och tröjorna var vanliga t-shirtar. Även dom funkar, är det så billigt så kvittar det om de inte håller så länge!
Jo, det var en trevlig dag tsm med mamma.
Mamma ska upp där imorrn igen med farsan. Så dem ska köpa en fritös till mig och Koffe.

Tisdagen var jag, Koffe och mamma hos veterinären och kastrera katterna. Sen var vi hemma hela dagen och tog hand om dem, dom var rätt sjuka av det lugnande medlet dem fick. Men det var mysigt hela dagen. Sen jobba Koffe på kvällen och jag mös med katterna :)

Och idag har man som sagt jobbat. Och ikväll ska jag kanske umgås med Mariella. Vi får väl se vad som händer. Börjar bli lite deppig inför fredag. Det är då begravningen äger rum. Stackars Martina. Jobbigt, att dra upp all sorg igen. det har ju ändå gått en tid nu. Stackare gumman. Finns iaf där för dig.

Nej duschen kallar. Haj!

P.S Var tog det fina vädret vägen? Det bara regnar, och regnar! D.S


Gud vad jag är trött idag, jag har hunnit sega ner mig på dessa två dagarna känns det som. Det blev inget lek ikväll med Mariella. Vi ska leka imorgon istället. Ikväll ska jag bädda ner mig i soffan och tända en massa värmeljus. Det är så mysigt.

Nu när jag inte bor med mina föräldrar har jag upptäckt hur mycket jag egentligen tycker om dem. Jag har inte tänkt så mycket på det innan. Men dom är fan bäst. Så mycket dom ställer upp för mig gör ingen annan! Jag tycker verkligen om dem skitmycket. Har fått en sån bra kontakt med mamma nu också, så som vi kan prata nu gjorde vi aldrig innan. Så det känns skönt! Jag tackar gud för att ni finns.



Da vinci koden

Jobb idag, klara mig bra idag med. Det var god mat och den var omtyckt.
Sen har jag och älsklingen haft en lugn hemma kväll. Kollade på "Da vinci koden". Den var svår att förstå först, men sen kom man in i den och då blev den grymt bra! :)

Och nu väntar snart sängen, ska till Ullared me mamma imorgon. :) Ska bli kul. Även min kusin och min moster ska med, så det blir en tjej-dag! hihi.



Sovgott.                    
Pusshej.



Mysig kväll.

Idag har jag jobbat, varit alldeles själv i köket idag. Men det var inga problem, det klara jag bra.
Ska även jobba imorgon helt ensam då med. Men det ska nog bli mat imorrn med ;)

Sen när jag kom hem bestämde jag och älsklingen oss för att gå ut och äta. Så det blev på 'La Cardinal'. Vi åt plankstek. Det var gott och väldigt billigt, så det rekomenderar jag. Sen blev det en promenad ner till hamnkiosken där vi köpte varsin glass. Sen gick vi bort om till Marinan. Och vandra sedan upp till vår kära vän Eric. Han och hans flickvän(?) och Eddie och Kanya var där. De drog ner tapeter i lägenheten, det var renovering på G. Vi gick bara inom och sa hej sen nu har vi vandrat oss hem till vår lägenhet. Och nu är jag tröt i fossingarna, först efter jobbet och nu efter promenaden. Men det var det värt. Himla härlig promenad med älsklingen. Hand i hand. Det är så det ska vara!

Nu ska jag gå bort o lägga mej i Koffes famn och somna, sen får han väcka mej när vi ska gå och lägga oss.
Ska som sagt upp och jobba imorgon.


Ha det fint. Godnatt.
/Angelica



Kvällen

Jaha, jaa dagen bestod av shopping, körlektion, fika med Martina, diskning och nu på kvällen har jag hunnit med att umgås lite med Thom. Han kom och hälsa på en stund. Sen kom även Linus inom och sa hej och hämta någon datapryl.
Det är väl ungefär min kväll. Ser framemot när älsklingen kommer hem. Han kommer vara väldigt trött.
Då väntar en present till honom (tröjan som jag köpte innan idag, svart v-ringad t-shirt med en vit örn på) Han kommer nog bli glad.

Jaha, snart kallar sängen. Ska upp och jobba imorgon bitti. Ja, även på söndag. Det suger denna helgen för Koffe är ledig denna helg. Pust....Suck....


God natt och såntdära.



Angelica är ledig!

Morgonen börjar med att pojken ställer om sin klocka hela tiden så gång på gång vaknar jag av hans väckarklocka. Och han är som en zombie. Till slut får jag iväg honom till jobbet? Fast han kanske sover längre bort på gatan, han var helt jättetrött! Men men, jag ligger kvar i sängen och tror att jag ska somna igen. Och precis när jag lyckats somna så börjar grannen mitt-i-mot att flytta ut alla sina saker från lägenheten och här är en flyttfirma. Jaa, så blev det med den sovmorgonen. Och inte nog med det så står hyresvärden utanför och pratar (väldigt högt dessutom).. Fast något positivt var att hyresvärden hade med sig ett nytt torkskåp till tvättstugan! Hell yeah. Det behövdes. Och idag ska jag tvätta och allting. Så fucking great. Där var iaf en bra sak idag än så länge nu på morgonkvisten. Förutom-dom-där-flyttkillarna-som-pratar-i-trappuppgången. Fast å andra sidan så kände jag den ena killen. Simon. En kille som gick i ettan när jag gick i trean. En väldigt snäll grabb. (Kankse kommer jag sakna vissa ändå från skolan, men inte många från min egen klass). En annan bra sak var att jag kolla mitt konto med min internet dosa. Ingenting kan väl bli bättre när man ser att lönen har kommit in. Mycket pengar dessutom. Det lönar sig att jobba även om det är svårt att gå upp på morgnarna. Det är det enda som är jobbigt, att gå upp ur sängen. Okej, det är väl ingen hit när det är 48 grader i köket i heller kanske, men som sagt så börjar vi vandra mot höst. Ganska mysigt på något sätt. Fast det har varit konstigt, först har vi en väldigt varm sommar (ungefär alla dagarna jag jobba) sen nu bara blir det mörkare och kallare. På så här kort tid. Det är underligt tycker jag. Från tropisk värme till höst direkt. Inget därimellan (då när jag är ledig). Aja, jag ska inte klaga. Snart kommer min fina höstkappa fram. Min svarta fina kappa som jag har fått från pojkvännen. Än så länge funkar min fina skinnjacka alldeles utmärkt, nästan lite för varmt med, så kappan får vänta några veckor till.

Nästa vecka börjar skolorna. Och det känns mega-super-duper-jätte konstigt att jag inte ska dit. Annars hade man i denna veckan börjat införskaffa sig lite "skol-kläder". Men det känns verkligen konstigt att man inte ska tillbaka. På ett vis kommer man sakna vissa. En del snälla grabbar från ettan, min lillebror som nu börjar trean - man kommer sakna hans tjat om att jag ska ge han arbete som han kan använda. Jag kommer sakna Martina, och Lauras och mina fjantiga tider. Ja, till och med kommer jag sakna vissa lärare som man fick bra kontakt med. Hum, först går man och längtar i tre år över att man ska sluta skolan och nu när man väl har gjort det så kommer det kännas tomt över att inte gå dit. Det var en trygghet att ha skolan, något-att-gå-till-varje-dag. Nu bara letar man jobb hela tiden, ska skriva in mig på arbetsförmedlingen (men jag vill inte bli tvingad till något datortek), man pratar om A-kassa som man aldrig har behövt bekymra sig om annars. Men jag ska få tag på ett jobb - så är det bara!

Men men, nu när jag har fått ur mig lite gnäll och tankar så ska jag väl förberedda mig för dagen. kl 10 kommer Micke och hjälper mig att borra och såntdära, så vi får upp hatthyllan. Sen är han även snäll och hjälper mig få upp mina fina tavlor i betongväggen.
Efter Mickes besök så ska jag vandra ner i stan och köpa Killah jeansen som ligger och väntar på mig. Me Like. Ska även vandra inom på Princess och H&M och köpa mig en eller två tröjor. Behövs kan jag tillägga. Sen ska jag ha en körlektion - det var väldigt längesedan. Hon har haft semester som jag kör med, och jag har jobbat som en galning. Så idag gäller det. Kommer säkert gå åt skogen. Har säkert glömt allt. Haha, nej bara skoja!
Sen kl 14 så ska jag tvätta. Jippi, världens största tvätt-lass. Hur jag ska få ner den stora högen i tvättstugan är en annan femma? Men men det ordnar sig nog.
Sen ska jag väl se om det finns någon vän som har tid med mig. Sen kommer pojken hem kl 23 ikväll. Han jobbar nu från 8 - 23. Palla har restaurang tider. Nej, tacka vet jag storköks tider. 8-17 ungefär. ;)

Ha en trevlig dag!

Kram
56544-35

Nu har jag varit och shoppat. Det var mycket folk på stan.
Detta här införskaffa jag mig:
  • Ett par mörka stuprörs jeans, Killah
  • En ljusrosa huvtröja, H&M
  • Ett lite mörkare rosa baslinne, H&M
  • En v-ringad stickad ljusrosa tröja, H&M
  • En vinröd T-shirt med guldtryck, Vila
  • Ett pärlhalsband, H&M
Det bästa av allt var när jag stod i kassan på H&M så glömde hon ta betalt för två tröjor så det blev lite billgare. Kanon. ;) Okej jag är kanske elak som inte sa något men jag brukar vara snäll annars.
Nu är det dags för körlektion.

Körlektionen gick väl hyffsat, har ju inte kört på över en månad nu. Körde en sprillans ny BMW idag. Ojojoj, vad skön att köra.
Efter det blev det en fika på stan med Martina, (under tiden man hade tvätt i maskinen). Hann även med att köpa en tröja till Koffe så den ska han få ikväll när han kommer hem.
Och nu ska jag bara dega resten av kvällen, ska ju jobba imorgon. Ska vara alldeles själv i köket imorgon. Men det kommer jag klara galant.

Nej, disken kallar på mig. (Koooom Angelica.... Kooooom)





Trött

Japp, nu är jag väldigt trött. Har jobbat hela dagen idag med. Men men det gick väl ganska bra. Får min lön imorrn som sagt :) Ska bli väldans trevligt! Ska ner om till Titus Blue och bränna 700 direkt. Hitta ett par Killah jeans idag som jag la undan. Behöver jeans och det var värsta billiga priset. Jag ska köpa ett par väldigt mörka stuprörs jeans. Hon i affären sa att det var väldigt rätt nu i höst, lite mörkare nyans på jeansen och stuprör... Hett hett hett! :)

56544-34

Idag är även Kristoffer ledig på kvällen så vi har käkat taco och haft det mysigt. Och nu ska jag snart hoppa in i duschen sen ska vi gå en promenad.

På måndag ska jag följa med mamma upp till Ullared. Köpa hem lite schampo och sådant, väldigt billigt. Och det ska bli kul att göra något. Har mest jobbat i sommar, har inte hunnit med annat känns det som... :( Så det ska bli kul att göra något med mamma!


Ha en skön kväll.
P.S Ledig imorrn, Yeah. D.S
/ Angelica



Skum

Ja, jag fick en skum kommentar på mitt senaste inlägg? Fatta ingenting, men det är kanske inte menningen.

Idag har jag jobbat tsm med Maivi. Jag gjorde det vegetariska, efterätterna och salladen och skala potatis idag. och sen städa jag hela matsalen plus en annan stor lokal.  Stod även och handdiska lite idag med, sen kom den snälla farbrorn som hade hand om diskmaskinen och satte dit diskmedelsbehållaren och så, han var så snäll och gjorde det innan lunch så vi kunde diska all lunch-disk i maskinen :) Finemang!

Nu har man kommit hem och allt, träffa Ann's barn på stationen innan (Sarah och Lollo). Även dom skulle in till Ystad, så dom följde med mig hem och kolla på katterna och lägenheten :) Sen när dom gick, så gick jag bort o handla och nu ska jag snart duscha.
Kolla mitt konto precis, Lönen kommer på fredag inte fel att få så mycket pengar ;P Graaaw.

Nej.. men hej på er!



Jobbat

Idag har jag jobbat, tsm me Ann igen. Vi har fått stå och handiska allting idag för vi håller på att få en ny diskmaskin installerad! Jippi!
Jag fick skitont i ryggen under allt diskande. Hoppas det går över snabbt.

Har precis kommit hem, ska hoppa in om i duschen. E helt slut så jag ska väl piggna till där. Sen ska jag ta en promenad bort om till kellys, där pojken jobbar och prata me han lite, ser han knappt ju. Han börjar jobba när jag slutar jobba! Drygt. Men ska bort om sen tänkte jag. Sen ska jag vandra vidare bort om till Tess. Hon hade lite kläder som hon inte ville ha mer så jag fick titta igenom det! :)

Sen ska jag ta det lugnt ikväll, tror jag!
Ska se om jag får tag på farfar så skulle han kanske kunna komma in till mig och sätta upp hatthyllan och tavlorna. Vi har betongväggar ju så vi kan inte sätta upp det själv. Får väl se, Koffes "pappa" dyker ju aldrig upp och jag vill ha klart det, så ska se om jag får tag på farfar. Man vill ju inte stressa på Tommy i heller så farfar kan säkert komma in, så kan han ta med sig farmor så kan jag bjuda dem på kaffe :) Det uppskattas alltid.

Ha en underbar kväll.

P.S Hösten är på väg! Så mörkt det börjar bli, brrrr. D.S                                             



Nu har jag varit borta och hälsat på Tess. Hon hade rensat ut sin garderob så jag fick en jättesöt kofta och ett linne och en kjol. Koftan var verkligen super-mega-söt! :)
Nu ska jag poppa lite popcorn och kolla på tv. Ska även dricka lite apelsinjucie. Är väldigt sugen på det!




Regn.

Idag har man jobbat. Tillsammans med Ann (en av morsans kompisar). Och det gick väl bra! Jag gjorde köttbullar och gräddsås till middag. Dagen gick ganska snabbt idag faktiskt.
Sen hade Ann och jag följe för jag skulle egentligen ner till stationen i Köpingebro, men Ann och hennes man Micke skulle ändå in till Ystad och handla, så jag fick skjuts och jag visa dem lägenheten. Dom har ju inte varit här innan. Dom tyckte den var mysig. Vilket dom har alldeles rätt i :)

Jaha, när jag sluta jobba så börja Koffe jobba. Det är så typiskt. Man hinner knappt se han nu under hans semester, jag bara jobbar och han jobbar. Men man får tänka på att det blir pengar av det!

Jag fick fågelbajs på mig innan. Dumma fågel som bajsa på min tröja. Fast jag bara skatta för det var inte lönt att bli arg, tur ingen såg det iaf. Haha.

Ja, idag kommer Mariella hit och spanar in de nya möblerna. Längesen jag prata med henne.


Ha en underbar kväll i regnet.



Hurra

Nu är idioten borta från jobbet! HURRA! HURRA! Och han erkände allting också efter många lögner. Han skyllde alltihop på mig och Gun-Britt. Men men, hans samvete svek han så han var tvungen att erkänna. ÄNTLIGEN! skönt att slippa arbeta med honom imorgon! :)

Igår var jag på Ikea med mamma och farsan! Köpte nytt databord, ny sängstomme och en massa nya lampor och smått och gott till lägenheten. En ny hatthylla med! :) Och skitsnygga tavlor till hallen.
Det har blivit jättefint här, nu börjar det likna något. Det är så kul när man köper egna möbler tillsammans och bildar sitt eget "bo"! Det är så kul med nått nytt och slippa ha en massa möbler som någon inom familjen har haft innan. Men så är det när man flyttar hemifrån. Man lånar och får saker, men nu snart så har vi alldeles egna saker. Det är bara soffan och lite till kvar. :)

Hatthyllan och sängstommen. Kunde ej hitta datorbordet på Ikea's hemsida.

Idag ska jag bjuda mamma o farsan på middag! Som tack för igår! Och jag bjöd in morfar med så slapp han laga mat. Hihi- tonfiskgratäng blir det. MUMS. Koffe jobbar tyvärr, men nu slipper jag iaf sitta ensam ikväll.

Koffe har fått jobb efter lumpen med. Kanon. Nu är det bara jag som väntar svar från det stället i Ystad, det verkar lovande iaf. :) I så fall har vi båda två jobb i Ystad så det är kanon att slippa lägga ut en massa pengar på pendling! :)

Ha d hallon.



Nu har mamma, farsan och min kära morfar varit här och ätit middag. Maten uppskattades, och det är kul att höra att dem gillar maten. Man är inte kock för ingenting! Haha.
Har till och med hunnit att diska undan. Duktig. Klapp på axeln! Sitter här ensam nu, för pojkvännen är fortfarande iväg och jobbar han är väl hemma 23 ikväll.

Tess och Jerry skulle kanske komma inom och hälsa på mig och checka in möblerna som köptes igår!

Och i denna vecka får jag nog ringa veterinären så jag kan kastrera mina två grabbar Ceasar och Teddii. Det var inte uppskattat när vi upptäckte att dem hade kissat under tv-bordet. Kan vara att dem är könsmögna. Så det är lika bra att göra det nu.





är så trött.

har jobbat idag, sjunde dagen i streck. på min åttonde imorrn. är rätt trött. fast  mest pga av situationen på jobbet. vi ska ha samtal imorrn, och killen jag jobbar med ska inte jobba sina 8  sista dagar. för han missköter sig, hygien, arbetsuppgifter JA ALLT!

Nu ska jag äta lite kladdkaka som älsklingen har bakat. sen somnar jag nog i soffan!
Han är för go den där Kristoffer!.


56544-26
MUMS!
Go'natt!



cp-finger.

Idag har man jobbat (hum som vanligt börjar meningen med det...) Jag skulle vara duktig idag, så jag var ute och plocka blommor som jag skulle ha i en snygg vas ute i matsalen. När jag skulle fylla på vatten så sprack vasen och jag fick en glasskärva rätt in i fingret. så nu går jag med nått fult och VARMT bandage. det gör ont, det dunkar.
Känns som om mitt finger är 3 m brett och 4 meter långt. Ungefär så är känslan.


Nej nu ska jag hjälpa pojken att förberedda maten! :)

Ha det hallon!  
56544-25



Ledig.

Igår var jag ledig och idag med! OJOJOJ två dagar i streck! Rätt skönt, igår var jag hemma hos föräldrarna. Och på kvällen var jag med Martina, hon fick lite kläder av mig och sen satt vi och prata rätt mycket. Hon behövde nog det.
Idag ska också hem till föräldrarna, har fan inget att göra. Skulle egentligen tvätta idag men åker hellre och umgås me någon dem få dagarna jag är ledig. Så pojken får tvätta imorrn, iaf från 14-16 hinner han tvätta 1-2 maskiner, sen kommer jag och tar över!

Så idag vet jag inte vad som händer. Bara till Tomelilla som sagt till föräldrarna. Försökte tvinga dem till IKEA idag, men dom ville inte. Ville handla saker till hallen. men men, får bli en annan dag.

På lördag blev vi bjudna till Koffes halvbror Daniel och hans flickvän Sofie.. Han fyller 30+ någonting. Vet ej riktigt vad han fyller. Va och köpte present innan. Sen på söndag ska jag och Koffe till Eva (hans mamma) och fira henne, hon fyllde år i söndes. Det blir iaf inga sena kvällar, ska ju upp och jobba.

Saknar dig älskling. Kom hem nu. NU......NU.... bums.......nu



Seg.

Idag har jag jobbat (hum börjar bli en vana att skriva det). Det var segt, han jag jobbar med gör ingenting. Han bara sätter sig ner hela tiden och äter kakor. Och gör han någonting så blir det inte riktigt rätt o allt tar så läng tid. Det är så segt. Han kan inte ens göra saker rätt. Hur svårt kan det vara att skölja av sallad på rätt sätt? Den sortens sallad måste man ta blad för blad för annars blir det inte rent, men det fattar inte han och det går inte att säga någonting till honom för han fattar inte vad man säger eller så säger han emot och tror att han vet bäst, YEAH RIGHT! Han kan inget om kök och tror att han ska "läxa" upp mig, Hahhaha Hallå? Jag har lite mer erfarenhet och 3 års utbildning. Vad har han? Ingenting, han har fått jobbet pga att hans mamma jobbar där. Men han borde inte jobba där. för han kan verkligen ingenting. Också går han och sätter sig och fikar hela tiden. Han skiter i om jag står och har fullt upp. För jag får ju göra allt. Han bara går. Är måttligt irreterad.
Och riktigt seg. Typ som en seg råtta, då förstår ni kanske hur seg jag känner mig?
 56544-24

Pojken var hemma innan en snabb visit. Han har åkt tillbaka igen, men jag hann iaf pussa honom lite :)
Har även hunnit med att shoppa tsm me Martina, eller ja hon shoppa och jag var smakråd. Hon hitta fina jeans och fint linne och fina örhängen!

......Och nu sitter jag här och är måttligt uttråkad. Blir väl lite tv-tittande. Är ledig imorrn. Yiiiihaaa. Ska hem om till Tomelilla och hälsa på föräldrarna. Längesen nu... suck.. Ska bli kul!

Och så måste jag tvunget skicka en grattis hälsning till Johanna (Koffes storasyster) som fyller 23 år idag! Gratulerar.

Ha det fint.

Kom hem nu älskling! Vill ha dig hemma, utan avbrott hela tiden.




RSS 2.0