Måste säga

att min hudkräm Dove summer glow var väldigt bra :) har redan fått lite finare färg på huden ;) Det var ett kap, köp den :)
dove summer glow


Saknar älsklingen som fan, fick reda på igår kväll att han ska va borta i två veckor till. han kommer hem imorrn o e hemma tre dagar sen ska han va borta tills den 12:e igen. asjobbigt. blev rätt ledsen! men imorrn kommer du o vi får vara lyckliga hela helgen :) älskar dig!

Kristoffer och vår söta Ceasar
Saknar dig! (se så liten Ceasar var där!) hihi


Nu ska jag snart iväg till praktiken. börjar 16 o slutar 22 ca. har umgåtts lite me mamma o farsan idag :) o myst me kissarna! hihi!

56544-9

där praktiserar jag :)


Min nya väska har gått sönder. ska ner ti väskaffären sen innan jag ska jobba. den ska fan hålla i tre veckor! så är det bara!

älskling, kom hem nu. inte imorgon. UTAN NU! :) saknar dig så!





Tråk-dag-som-jag-vill-ska-gå!


Idag är det allmänt tråk. Tråkigt väder, tråkigt utan älskling, allt är tråk... usch vad det är synd om mig, såna här dagar borde inte få finnas. usch. puhhh. stackars mig! tyck synd om mig.... bröl.

Praktiken gick iaf bra idag, hann göra salladsbuffe, baka 10 limpor bröd, göra ragg-munks smet, strimla paprika och lök inför morgondagens lunch, diska, stå i luckan, städa hela köket, rensa i kylen o ställa snyggt. och andra saker som jag inte kommer ihåg.
känner mig nöjd med dagens insatser iaf.
Jag fattar inte hur folk som jobbar i en affär kan bli trötta av att stå vid en kassa? testa vara i ett kök en dag så hade ni dött, men lilla jag klarar det. men jag skrattar bara när min kompis säger hon är trött när hon har "jobbat" dvs stått vid en kassa hela dagen ;) LOL.

Jag saknar Kristoffer väldigt mycket. Han är ute i skogen och tältar med lumparkompisarna o befälen och gör olika övningar, men blev glad att han ringde mig precis, han smög bort för att ringa mig :)

Ikväll blir det en titt på mariellas nya bil :) och kanske en pratstund?


Såna jeans vill jag ha, men plånboken säger NEJj! :)

R&R jeans




suck.

körde på körskolan idag i 20 min. palla inte mina resterande 20 min. va så trött o hade huvudvärk. så jag cykla hem.
jag är trött och gnällig.

o hungrig. o deppig


 saknar min baby!


See yaa.




Va och handla på åhlens precis. Inhandla nya Dove summer glow. så nu ska min hud bli mjuk o få lite finare färg!

                                                     dove summer glow



Klämt fingret

mitt i all stress idag under lunchen på praktiken så klämde jag fingret. skönt? nej inte precis, hade inte tid att ta hand om det då  så fick vänta till jag fått ut maten. o då blödde det ganska mycket! men men. d e sånt man får ta. brände mig i ansiktet i fredes ju. har en snygg blåsa på hakan... grrrr.
skulle rengöra stekbordet. o då skvätte oljan upp i huvudet på mig. det gjorde ont. men man får tåla lite när man jobbar i ett kök!

på fredag kommer älsklingen hem. har varit utan han nu sen förra måndagen! suck. jobbigt.
ska bli skönt att ha dig hemma. vi ska göra en massa roliga saker i helgen!
mogges 20 års fest och grilla på valborg kanske ;)

får väl välja ut ringar oxå i helgen ;) så han oxå får en förlovningsring!

ha d fint. ska äta nu sen umgås med mariella.!



Tjejkväll

Ikväll ska jag umgås med Mariella, för våra pojkar är inte hemma. kvällen kommer erbjuda en middag . korvstroganoff och ris sedan blir det chips och dippa! :) MUMS!

Lumpen???? - det ska förbjudas när jag tar över världen!

Jag har fått sommarjobb :)

saknar dig baby!


Här är en bild på Teddii & Ceasar! (Teddii - är den svarta)

Teddii & Ceasar



Jävla prov

va nere på körskolan precis o gjorde ett dataprov, 63 är godkändsgränsen och jag hade 62! fatta vad irreterande det är, det var andra gången jag gjorde det. så vi får hoppas att jag klarar det på 3:e gången!
det är skitsvårt tycker jag! grr. dumma körkort.

haa d fint!




saknar dig älskling!



1 år med pojkvännen!

Igår den 13/4 så fira jag och Kristoffer 1 år tillsammans! Dagen började med lite mys, sedan baka jag en rulltårta!
Farmor o Farfar kom och hälsade på på eftermiddagen fick lite påskpengar och en blomma!
Kl 20 skulle jag och pojken ut och äta. Vi blev bjudna på en fördrink i baren av dem som jobba där för det är min praktikplats och plus att Koffe har jobbat där. Sedan blev det god mat!
Sedan vandra vi och köpte lite godis och sedan bar det hem till vårt kära hem!
Kl blev 23:09 (vårt klockslag, då vi blev tsm förra året) just när klockan blev så mycket så tog koffe fram en present till mig och i presenten låg det en ring, en förlovningsring. han fråga mig om jag ville förlova mig med honom. och jag grät av glädje :) och svara ja!
sedan var jag tvungen att ringa mariella och berätta det och hon var ute och körde då så hon kom in o gratta! ringde även martina o berätta! och hon blev glad för vår skull. sedan blev det mys för hela slanten!
Perfekt dag! :) Älskar dej hjärtat!

Idag har vi varit och handlat o så till ikväll, för då kommer henke och anna o umgås! :) blir väl lite spel o snack! :) och just nu är Mogge här o umgås med oss!

När jag ringde mamma imorse och berätta blev hon jätteglad! :) hihi. även min kära far! Koffes mamma visste ju redan om det :) hihi. skitkul iaf.!

ha en trevlig påsk! :) pusshej!



RSS 2.0