Aj som fan.

Imorse när jag vaknade trodde jag att min lilletå på högerfoten hade lossnat. Fan vad ont jag hade i den. Kollade och granskade lilletån. Värsta nageltrånget som jag trodde att jag fixade igår. Men tydligen har jag bara gjort det värre. Fick pressa ner foten i skon imorse och jag kände hur tårarna ville komma. Jag bara skrek istället och släpade mig utanför ytterdörren för att cykla iväg till ÖP för att jobba. När jag väl hade fått av mig gympaskon i omklädningsrummet och skulle ta på mig arbetsskorna så höll jag på att dö. Jag grät inombords. Hur in i bomben kan nageltrång göra så förbannat ont? Jag hade hellre skurit av mig fingerblomman (som jag gjort så många grr) än att ha så ont i lilletån. Jag tryckte ner foten i arbetsskon och haltade fram till trapporna, fick sedan ta ett trappsteg i taget för att det gjorde så ont. När jag gick så såg det nog ut som om jag vore 78 år gammal. Bara en rullator som fattas. Hoppas det går över tills imorgon. Förbannade tå. En av orsakerna till att jag hatar fötter. Det visste ni säkert inte om mig, men jag har värsta fotfobin. Jag tycker fötter är så fruktansvärt äckligt. Skulle inte ens kunna ta på någon annans fötter, ja förutom babyfötter då ;) Fick ni veta något nytt om mig idag.
Fast man ska ju vara glad att man har fötter så man kan vandra omkring. Det är inte alla som kan det.

Vilket fruktansvärt intressant inlägg. ;)

Later.



Dagens köp.

Strosa runt på stan innan. Gick in en sväng på JC och fick syn på den omtalade "bad hair day" mössan och slog till på en svart. Hade en rabatt kupong på 64 kr på JC så jag fick endast betala 5 kr för min mössa. Nice.

Här ser ni den omtalade mössan.


Jaha, vad har mer hänt i mitt liv? Jadu, var ska jag börja? Har jobbat ganska mycket. Blivit erbjuden ett vikariat på 50% i Tomelilla på en skola som verkar lovande. Ska dock på intervju i Sjöbo på torsdag och kan de erbjuda större tjänst än 50 % så tar jag det istället. Alla rycker och sliter i mig på samma gång men det är kul att man är populär! :) Vad har mer hänt? Farmor och farfar var här i söndes på fika. Det var längesedan de var här så det uppskattades att jag bjöd in dem.. Trist att farfarsgubben fick parkeringsböter bara när de besökte mig.. Hmmpfff.
På lördag bär det av till Ullared för shopping :) Ska dra dit med morsan, svägerskan Sandra och Kristina (mammas vännina och min arbetskollega) :). Fram med den tjocke börsen Kristina! Haha. Ska bli kul att åka på en heldags shoppingtur! :)

Nu ska Nelly snart få på sin reflexväst, för vi ska ta en promenad med Anna Panna! :)

Later.



Yeeeaaah.

Jaaaaaaaa..... Ikväll börjar Greys anatomy igen! JAAAAAAA! Jag kommer sitta bänkad framför tvn ikväll kl 21. Två avsnitt också. Hallelulja moment.

Jobbat idag. På ÖP. De ringde imorse och bad mig komma. Ska dit imorgon med. Finemang.
Har promenerat med Anna ikväll också. 1½ timme. Nice.
Nu är man nyduschad och fin.

Nee. Nu kallar idol på TV4.

Later.



Utmaning.

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!


1. vad heter du? Angelica
2. ett ord på fyra bokstäver: Ansa
3. flicknamn: Anna
4. pojknamn: Anders
5. yrke: Arbetsförmedlare
6. färg: -
7. klädesplagg: axelremslös klänning
8. mat: Anka
9. sak i badrummet: Ariel (tvättmedel)
10. plats/stad:  Amerika
11. en orsak att vara sen: Allting
12. något man skriker:  Ahhhhhhhh
13. film:  Alvin and the chipmunks
14. något man dricker? Apelsinjuice
15. band:  Arvingarna
16. djur:  Angora katt
17. gatunamn:  -
18. bil:  Audi
19. sång: Aldrig ska jag sluta älska dig

utmanar:
Angelica Anna Lotta Johanna Susse



Hej Hopp!

Tjenamors.

Såja, då har några dagar gått. Vad ska man säga om det? Lördes så jobbade jag på ett café i stan. Det var kul. Tungt som fan. De hade en stenålders diskmaskin så min axel tog stryk. Synd, annars hade jag gärna jobbat där igen. Men jag måste lyssna på min axel. Klarar inte vad som helst. I söndags gjorde vi inte så mycket. K var sjuk så det blev en massa avsnitt av True Blood. Grymt bra serie. Vi är redan på säsong två. Har bara några avsnitt kvar, sen är det slut. Har ej kommit fler avsnitt. Men fuck, vilken bra serie. Im in loooove. GuLp.
Måndes morgon ringde telefonen 07.10 och jag befann mig på Österportskolan 07.30 och jobbade. Alltid lika kul där. Jag trivs som en fisk i vattnet. Här även jobbat där idag. Nice. Brände mig på armen dock. Men det är sånt man får ta. Bakade lingonkakor och brownies idag. Mums. Har även hunnit med att vara på ett möte på arbetsförmedlingen. Det gick bra. Jag var på Åhlens precis. Köpte en ny mascara, det behövdes kan jag säga. Fick inte ur mer färg ur den gamla. Den skulle egentligen kosta 170 riksdaler, men när jag drog medlemskortet så landa summan på 145 kr. Hur nice är inte det? :) Jag blev kär i en taklampa när jag gick bland inredningsprylarna. Kärlek vid första ögonkastet. ♥ Men 499 kr klarar inte min plånbok just nu så här i slutet av månaden. Och vi har redan en taklampa... Även om den här hade varit så mycket, mycket finare. Men, hej vad gör man? Är det någon som är villig att betala den så är jag inte på det viset. Smsa mig så kan ni få mitt kontonummer :)
Ikväll ska jag gå en långprommis med Anna och vovven. Alltid mysigt att träffa Anna!

Nu ska jag hoppa in i badrummet och sortera tvätt. Måste tvätta mina arbetskläder. Idag såg det ut som om jag hade brottats med brownie smeten. Men hej, det ska synas att man arbetar! :) Right?
På tal om arbetskläder, så behöver jag köpa nya arbetsskor. Är det någon som är villig att betala det också så smsa mig ;) Kostar ungefär 1000 kr. Och när vi ändå är igång med en välgörenhetsorganisation så kan ni betala ett par nya linser till mig också. Där snackar vi ungefär om 2000 kr :) Finemang! Nu ska jag sluta snylta pengar från folk och ta hand om tvätthögen. Konstigt att det aldrig tvättar sig själv? Om jag låter det ligga tillräckligt länge så kanske tvätten får fötter och hoppar in i tvättmaskinen av sig själv, tyvärr har jag inte tid att vänta på det. Men någon annan kan kanske testa min briljanta idé? :)

Later.



inte 100.

Mår fortfarande inte helt hundra. Fortfarande ont i halsen och förkyld. Men jag ska pallra mig iväg till jobb kl 11.00. jobbar bara till 15.00. Sen ska jag hem och förberedda en mysig middag till min älskade K.

Det blir Friterad tortilla kyckling (eget recept) , med bakade potatis halvor (bakpotatis som du delar i halvor, som de sedan saltar och pepprar och kör dem färdiga i ugnen), och wokade grönsaker (färsk blomkål, rödlök, morot, minimajs) och en kall sås (creme fracihe, massor av vitlök, sweet chili sås och salt). Gratinerad osttomat. (Skär av ett lock på tomaten, ta ut innehållet med en sked. Hacka rödlök och hacka tomatens innehåll i mindre bitar. Blanda ihop med rödlöken. Blanda i lite oregano. Blanda i lite riven ost. Klicka i blandningen i tomaten igen. Gratinera i ugnen!) Det blir vår fredagsmiddag.

Det är fredagsmys!
Klockren reklam för OLW :)

 

Later.




Hej hopp!

Jadå, jag lever. Idag mår jag hyffsat bra. Har varit hemma och varit sjuk sen i söndes. Nej, det är inte svininfluensan. Jävla tjat om den. Imorgon ska jag jobba på Bellevue. 4 timmar. På kvällen blir det bara god middag med älskling. På lördag ska jag provjobba på ett café här i stan. Är så nervös. Längesedan jag jobbade i ett café. Arbetar mest inom storkök ju. Men det ska bli ballt. Nej, det är ingen fast tjänst. Men kanske kan bli timvikarie där. Hade varit kul.
Har varit på 2 husvisningar denna vecka. Första var huset var bara skrot. Inte en chans i hela världen att jag hade kunnat bo där. Hus nummer två var däremot jättefint och jättefint läge. Men jag tyckte att huset var för liten. Ovanvåningen var helt knäpp. Förstår inte ens hur man skulle kunna inreda den? Vi hade nog inte ens fått plats med en säng där. Så nej, vi la inget bud. Jakten fortsätter, men det är ingen brådska. Vi har tak över huvudet ju. Och världens finaste lägenhet dessutom. Men gud vad jag saknar en trädgård som man kan sitta och njuta i. Men men, det är ett annat problem. Vilket jävla I-landsproblem. Right?

Skulle bara berätta att jag lever.

Later.



Bästa Calle.

Calle Kristiansson. Malmö Audition. Idol 2009.

Kan inte sluta lyssna....

Så jävla bäst, vinner han inte idol 2009 så är det skandal.

 




Hemskt.

Hemsk jävla natt. Varje gång jag har vaknat så känns det som att jag har svalt ett marsvin. Torr i halsen och helt igentäppt. Näsan ska jag inte ens prata om. Öm och röd är den iaf. Tur jag inte har feber, för då hade jag nog varit orolig över om det vore svininfluensan. Usch, hemska tanke.
Men många människor är sjuka just nu i halsont. Verkar det som.

Måste iaf, springa ett ärende idag. Lämna papper på banken och arbetsförmedlingen. Det är ett måste.

Later.



Lever.

Ja, jag lever. Men med nöd och näppe. Halsont, huvudvärk och förkyldning. Kul som fan ska ni tro. Skulle egentligen jobba idag. Men fick lämna återbud igår. Snorigt och jävligt, det är grejjer det!

Later.



Go kväll.

Tjenamors. Det var ett tag sedan. Japp, jag har jobbat därför har jag inte uppdaterat. Men ni har nog klarat er ändå. Jobbat hela helgen. Skulle egentligen jobba ikväll men imorse kändes det som om jag hade svalt en basketboll. Jag hade så ont i halsen, har haft det hela helgen. Men jag ringde och sa att jag inte kunde komma. Men nu under dagen har basketbollen i halsen försvunnit så jag hade kunnat jobba, men men. Nu blev det inget. Tog en liten tur till en loppis i Ystad med Anna. Köpte en kökslampa att ha ovanför köksbordet. Och en ljuslykta (jag har ju inga...hmmpff) och en glasburk. Det var det hela. Var även på blodcentralen idag och testade mig, de godkände mig så nu blir jag blodgivare i oktober månad. God gärning!
Var även på banken idag med K. Det gick strålande, så nu får man hålla ögonen öppna efter något hus som faller oss i smaken. Nu ska jag snart slänga mig i sängen och kolla på C.S.I. En av de bästa serierna enligt mig.

Later.



Trött.

Jag är trött. Ovanligt va? Jobbat idag. Och det verkar inte vara någon annan som är intresserad av att sköta egenkontrollen eller veckostäd. Senast var i söndes som jag jobbade där, och allt var lämnat så i alla papper. Så jag fick skriva i dem och städa ugnen. För ingen annan vill tydligen göra det. Irriterad på folk som inte kan hjälpas åt. Jag är trots allt bara vikarie där.
Just nu öser regnet ner. Jävla mög. Jag hade tänkt tillbringa min sena eftermiddag med en bok på balkongen, men tjiii fick jag.
Ska laga till lite middag. Kycklingröra med lite ris. Jag orkade inte köra och handla bakpotatis, så man tager vad man haver. Får bli en härlig promenad i regnet sen. Får nog leta reda på regnjackan tror jag. Dags för jobb imorgon igen. Suck, jag tror jag hade behövt en semester vecka, eller två. Det hade inte suttit fel.

Later.



Citat.


Klokt citat från världens sötaste Nalle Puh.
Jag älskade honom när jag var liten
. ♥



Nanna sött.

Nu kom jag precis hem från Anna. Rebecka var också där så vi satt i hennes nya lägenhet (som är så fin och mysig) bland flyttkartonger och annat och bara pratade och mös. Riktigt trevligt. Men nu är jag slut som människa för idag. Jag är så trööööött. Dags för jobb imorgon, Vigs Ängar.
Jag längtar tills tisdag. Då är jag ledig. Hallelulja, hallelulja.

Nu ska jag krypa ner i vår renbäddade säng. Det är något av det skönaste som finns, enligt mig. Att krypa ner i nytvättade sängkläder. Mmm. I like it.
Avundsjuka? Byta sängkläder då. :)

See you later, alligator.




Hejsan.

Goddagens. Allt bra? Jag är sliten. Jobbat på ÖP idag. Shiiiit vad där är mycket att göra nu. Helt sinnes. Men det är så roligt att jobba där med störtskön personal. Arbetskamraterna är viktiga tycker jag. Trivs som fisken i vattnet. Hoppas jag får fler dagar där.
igår var jag ledig. Hallelulja! Vi började med frukost ute på torpet hos svärföräldrarna. Trevligt. Sen blev det en runda till elgiganten för att köpa nya sladdlösa telefoner. Och jag köpte nya öronsnäckor till mp3 spelaren.
Sen var jag på ett möte på banken och pratade om pensionsparande. Typ 42 år kvar i arbetslivet, men ändå... Vi ska även dit på måndag och höra oss för lite om huslån och sånt. Se om man får låna och lära oss lite mer om det.
Var även en runda hos Anna igår. Börjat få fint i lyan nu! :)
Avslutade kvällen med en långpromenad och en härlig dusch, sen decka jag i sängen. Minns knappt att K kom hem igår kväll. Hum. Snacka om trött. Jag är alltid trött, jag förstår inte varför. Men hej, det är jag det!

Ikväll ska jag gå på promenad tsm med Anna och min vovve. Mysigt!
Sen blir det en lugn kväll. Ska läsa klart min bok någongång också. Läser just nu "Snälla pappa, nej".
Den är väldigt hemsk, men jag gillar att läsa verkilghetsbaserade böcker. Läs den, vetja.



Later.



RSS 2.0