Solig dag!

Solig dag!

Ceasar känner nog sig hemma nu för han leker & busar som bara den :)

Idag är jag ledig från skolan, de andra skriver slutprov i samhällskunskap, men det gjorde jag innan lovet!
Så idag blir det en dag med Mariella och lilla Ceasar! Ska även hinna med att umgås lite med Teres. Och även hinna med att plugga till ett historie prov. Jippie vad intressant, eller njaa. Första och andra världskriget. Känns som man redan har haft så många prov inom det området! Men men... det får väl gå!

Känns så skönt att det är exakt 4 veckor kvar i skolan med lektioner sen är det bara 7½ veckas praktik kvar. Ska bli så skönt, sen är det student! Ohhh så härligt! :)

Nej får väl ta en dusch om Ceasar tillåter, han vill mysa och busa hela tiden den lilla filuren :)

Saknar darlingen redan!

---
Har nu hunnit umgås med Mariella. Såklart så tyckte hon att Ceasar var söt! :)

Vi va nere en runda i stan. Och då inhandlade jag ett par nya tigerjeans (Äntligen har titus blue öppnat igen) Fick presentkort där när jag fyllde 20 år på 1150 kr. Jeansen kostade 1299kr så jag behövde bara lägga till 149 kr. Finemang! Sånt gillar jag!
Sen handla jag även ett vitt linne på en bonuscheck som jag fick från JC. Härligt! Och shoppa även på H&M så där hitta jag en snygg brun t-shirt (jag älskar brunt), ett matchande pärlhalsband och ett par bruna hotpants :) ME LIKE!

Och snart kommer Tessan och spanar in Ceasar! :)

Imorrn börjar skolan. Suck. sen efter det ska jag till en jobbintervju i S-hamn! och sen består kvällen av plugg, plugg, plugg. och åter plugg.

Ohh. fått klipptid nästa tisdag! Härligt! Det behövs. Kan inte fixa frillan nu, det har blivit för långt!

See ya! Puss




Kristoffer och vår söta Ceasar

Kristoffer och vår söta Ceasar




orolig

Hum, jaa ringer folk så sent på natten så är jag helt väck. Ångrar mej som fan! är jätteorolig nu!

Gårdagens kväll var jättetrevlig. God mat, söt katt, poker och dricka. :) Fick inflyttningspresenter av dem också, en skärbräda, en fritös, 5 blommor med krukor :)

Katten är världens sötaste :) Han heter Ceasar och han är så duktig så :)


Pusshej

---
20:01

Nu har min darling åkt tillbaka till lumpen! Och det är verkligen jättetrist! Tur jag har Ceasar att gosa med nu när inte Kristoffer är hemma :(

Ringde mamma innan, var lite ledsen. Hon lugna ner mig som vanligt!

Ska snart se BB och se vem som lämnar huset ikväll. Hoppas att Linn åker ut!

Förresten så måste det bli vecka 12 nu för då kommer det in en assnygg skjorta på MQ. Och den ska jag ha så det så! :)

Bye




Pokerkväll

Ikväll kommer mina föräldrar och Kristoffers föräldrar, Vi ska bjuda dem på mat för tack för att dem hjälpte oss att föytta :)
Så det ska serveras potatis kaka med baconinlindad kycklingfilé fylld med getost och vi ska även servera en sallad till och en vitlökssås.
Till efterrätt blir det chokladkräm med krossade maränger :)

Sen ska Kristoffer få sin present idag ju så det kommer bli en rolig kväll!

Vi ska nog spela poker med. Och då ska jag vinna! så är det bara! hihi!


Ha en trevlig kväll för det ska vi ha!

Bye



Tråkig dag för många

Idag ska en välkänd person här i Ystad begravas, många känner stor sorg och jag försår dem. Kan bara säga att jag tänker på er! Hoppas att det blir ett fint avsked trots allt.

---
Idag är det ändå en allmänt trevlig dag för mig, Kristoffer kommer hem från lumpen ikväll! Jag ska laga en god middag till honom och vi ska mysa.
Men under dagen måste man ju även hinna med att tvätta, diska och duscha och göra mig fin för darlingen!
---

Bilen är bokad nu till studenten och det känns så bra. Ska åka tillsammans med Martina gumman. Vi kommer äga. Vi ska åka själva och vi dissar lastbilen som klassen ska åka i. Detta blir nog lite roligare!
Jag läääängtar så efter den 9 juni 2006. Kan dagen slå in nu?
Jag har köpt ett par så söta silvriga ballerina skor till den dagen. Hett hett hett! Har även hunnit köpa en vit kavaj som jag tänkte ha, nu vill jag bara ha tag i en schysst klänning och smycke.
Ohh, klänningar ska bli hett nu i vår och sommar, det sa dem även på Sofis Mode. Hett.

Jag bara längtar till sommaren... Uppvikta jeans, ballerina skor, flipflop, sanden på handuken på stranden, jeansjacka, linne och schyssta solbrillor. Och även solbrännan som svider som bara den i början, men sen när man börjar få färg är det så fint!
---

Duschen kallar på mig.

Bye.

---
Förresten imorgon ska Kristoffer få sin 20 års present av mina föräldrar, han kommer bli så glad!
Även om han inte fyller 20 förrän i slutet av mars, men det passa bra att ge honom presenten nu innan den stora dagen.

Som sagt, duschen kallar.

---

Nu har man hunnit duscha och klä på sig. Mitt hår är katastrofalt. Måste komma ihåg att beställa en klipptid, även färga håret brunt skulle jag vilja göra, är så trött på mina färger just nu. Suck.

Det skulle egentligen bli lite shopping med en killkompis dama, men hon var trött. Jag skulle vara smakråd,  men vi skulle ta det nästa vecka istället.

Jag vill också ha ett par nya jeans, men tror inte jag kommer våga mej på jeans med hög midja, enligt Sofis mode var det ju klockrent att använda nu, men jag tror ej att jag passar i det, känns som jag inte har den ultimata kroppen? Men ett par schyssta bralls, och prislappen ska passa min ekonomi just nu, och den är väl inte för bra, men bättre än på länge och nu har jag ändå flyttat hemifrån! Jag måste ha börjat tänka på min ekonomi, inte sant?

Vad ska man nu göra under resten av dagen tills det är dags att börja med maten och vika all tvätt som jag håller på att tvätta. Kan kanske kolla in min-trogna-vän tvn. Tyra's show börjar väl nu snart. Och ibland pratar de om kläder där, vilket är ganska intressant.

---

Hej så länge!

---

Nu har jag varit duktig och diskat och tvättat och fått allt klart, nu återstår bara matlagningen :) men det kommer nog gå bra det med. Man är ju snart färdigutbildad kock!



RSS 2.0