Loppis.

Idag startade jag min dag med att åka till Öja Loppis med min kära vän Anna! Där hittade vi massor av fynd. Jag köpte två runda silverbrickor som jag ska ha blockljus på. En liten guldig gammal sliten spegel. En snygg lampa som står i vardagsrums fönstret nu. Och en gammal kakao plåtburk. Som står så fint i köket. När vi var klara i Öja så tog vi en tripp till Lunnarps loppis. Där hittade jag två silverljustakar och en gammal läderväska med axelrem. Allt detta kostade endast 100 kr ca. Snacka om att fynda fina saker :)
Resten av dagen har jag mest gått och pyntat i lägenheten med de nya sakerna ;)
Nu ikväll har jag tagit en promenad med en gammal vän, Björn. Det var trevligt att träffa honom. Säkert två år sedan sist! :)
Längtar tills K kommer hem från jobbet.  ♥
Nu väntar Robinsson!
Hoppas Jarmo eller Anna vinner.
Imorgon är det jobb som gäller och sen morsdags middag på torpet!


Later.



Åska?

Det blev sjukt mörkt ute nu. Har fått tända alla lamporna i fönsterna. Det var ett tag sedan man behövde det. Har börjat regna och det lär säkert börja åska snart också. Jag avskyr åska och K är inte hemma och kan skydda mig :( Det är tur att jag har min superman K, men tyvärr så finns han inte vid min sida ikväll då han jobbar till 22! Aja, jag överlever nog! :)

Later.



Ledig.

Både igår och idag har jag varit ledig. Riktigt skönt och idag har det varit jättefint väder. Shorts och sandaler på, ME LIKE! ♥ Igår tog jag det mest lugnt, förutom att jag fick spel igår morse kl 8, jag kunde inte sova längre så jag gick igång med dammsugaren en runda. K kollade väldigt konstigt på mig ;)
Idag har jag hunnit med att träna en stund, gått en liten promenad med nelly och K. Tog en runda på stan med min söta Emelie, avslutade med en fika på Espresso House. Mysigt, vi satt nog över en timme på deras uteservering. Tack för idag gumman! ♥
Resten av dagen kommer väl spenderas i soffan, på promenad med Nelly och en sväng i duschen.


Later.



47 timmar.

Denna veckan ska jag jobba 47 timmar. har redan avklarat 23 timmar ;) Bra att jag fått så mycket jobb. Kommer klirra dödskönt i kistan! :) Haha
Jag skriver inte så mycket längre som ni kanske märker. Men vem har tid till det när det är solsken ute?

Later.



Vattenläcka... igen..

Nu har vi fått en vattenläcka till. Denna gången regnar det in i vardagsrummet. Tapeterna har börjat lossna och det droppar vatten. FAN VAD ROLIGT DETTA ÄR!



Slappesöndag.

Varit ledig i helgen. Var riktigt skönt ska jag erkänna. Gårdagen bjöd på service av bilen, frukost hos mamma och farsan. Grillning hos Anna och Emil på kvällen sen Crousing efter det. (Crousing = en massa gamla raggarbilar kör runt i stan och visar upp sig, även nyare snygga bilar brukar köra och en massa människor dränker sig i alkohol). Jag var hemma vid tjugo i tio igår kväll. Sen somna jag efter det. Idag har det varit jättefint väder (och idag var K ledig) så vi tog en promenad med Nelly, vi gick ner till hamnen och smaskade i oss varsin mjukglass.
Nu ikväll har Anna och Emil varit här och grillat och sen tittade pojkarna på Ishockey och jag och Anna tog ut Nelly på en skogspromenad. Riktigt skön kväll.
Imorgon är det dags för jobb igen på ÖP. KUL! :)

See ya!


Later.



Tips!

Denna boken läste jag ut förra veckan.
Riktigt bra och spännande bok. Svår att slita sig ifrån.


Handlar om en 14 årig tjej som blir våldtagen, men hon berättar inte om det för någon.
En dag så skämtar hon och en kompis om att de skulle kunna tjäna ihop lite pengar genom att ha sex med män.
De prövar en gång och andra gången så säger kompisen att hon inte vill längre. Men Tessan (tjejen det handlar om) fortsätter i hemlighet att sälja sin kropp. Hände rmånga hemska saker och till slut orkar hon inte längre och tar tag i sina problem.

Läs boken!




Tisdag.

Då var denna dagen också avklarad. Serveringen i lördes gick suveränt. ;) Och söndagen var jag ledig. GUD vad skönt det var. Slappa nästan hela dagen och njöt sedan av grillad kyckling på torpet på kvällen! Kan det bli bättre?
Igår jobbade jag på ÖP, precis som idag och resten av veckan. Mycket jobb. NICE ;) Och igår ringde både Bellevue och Backaskolan och frågade om jag kunde jobba hos dem. Är man eftertraktad? OH Yes ;)
Nu ska jag käka lite och kanske dammsuga, om jag orkar. Har ont i ryggen av allt arbetande. Har ju jobbat mycket. Så dammsugningen får kanske vänta. Likaså träningen. Vill inte överbelasta ryggen, det gör jag så bra på jobbet ;)

Ha de!

Later.



Servera.

Klänningen från Lindex var fin på galgen, men den var inte fin på. Inte på mig iaf ;) Så det får bli en annan klänning till bröllopet i sommar. Jag passade på att testa den när vi var nere i stan innan idag. Köpte två tröjor. En svart och en gul T-shirt från H&M. Och hårsnoddar. Ett nytt hårlasso för det andra lyckades jag dra sönder ;) Köpte även en ny mascara. Maxfactor - Masterpiece. Den är superbra! :)

Nu ska jag iväg till Sjöbo och servera.

Later.



Lördag.

Då var det lördag idag. Kändes skönt att inte väckarklockan ringde imorse och jag var tvungen att gå iväg till jobb. Ikväll ska jag däremot servera på Emmas lillasysters 20 års fest. Imorgon är jag ledig hela dagen :) Gött. Sen blir det ÖP hela nästa vecka.
Igår jobbade jag på Vigs ängar. Och efter jobb var vi bjudna hem till mina föräldrar på grillning. Mycket gott var det! Sen kom många av deras grannar in och spela poker med oss, tyvärr vann vi ingenting ;)

Idag ska vi nog gå ner en runda på stan innan K ska iväg till jobbet.

Ha de!

Later.



RSS 2.0