Ännu ett kryss.

Japp, ännu ett kryss i taket. Jag är ledig idag. Men som vanligt så jobbar jag i helgen. Ska bli väldigt tråkigt. Jag är så trött på det just nu. Samma tanter som gnäller på maten. Hur fan ska man göra 32 boende nöjda? Alla gillar inte samma saker. Så är det bara.

image503
Idag kommer mamma och morfar. Ska baka kärleksmums att bjuda på. Nu kan vi sitta vid vårt köksbord, det kom häromdagen (tisdag). Det blev skitbra i köket! Så nu slipper man att sitta i soffan och käka.
Ska även ringa farmor och farfar. måste gratulera farmor på namnsdagen idag (Greta). Ska även fråga dem om dom vill komma in och hälsa på i eftermiddag.
Sedan ska jag ner om på stan och köpa kattmat. (Äter alla katter mycket just nu eller det är bara våra svullon som gör det?) Käkar som fan gör dem.
Ska även ner och köpa käk som jag kan bjuda K på ikväll när han slutar. Funderar på att göra gräddstuvad potatis med utbankade kycklingfileér som jag tänkte panera. Och göra någon kall sås och någon god sallad? Låter det bra?

Nu ska jag testa ringa farmor. sen måste jag städa lite, annars blir det pinsamt att ta hit mammsen! :)
Mamma och jag var på sjöbo marknad igår kväll. Det enda de säljer överallt är Foppa tofflor. Visst all ära till dem, för de är sköna, men så sjukt fula. Men alla på hela marknaden behöver väl inte sälja dem? Alla människor går runt med dem just nu. Jag har ett par fejk-rosa tofflor som jag har när jag går ut med soporna eller är på balkongen. Skulle inte få för mig att gå på stan i dem.

Ha de!



Postat av: Junitjej

Kärleksmums är smaskens! Ha det så trevligt!

2007-07-20 @ 08:45:56
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Jessica

kärleksmums, får man komma?? ;)

2007-07-20 @ 14:50:56

Lätta ditt hjärta:

Namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0