Supa skallen i bitar?

image539Varför ska alla ungdomar nuförtiden supa bort det de har innanför pannbenet? Nästan varje dag läser man på bloggar, lunarstorm och allt vad det heter att de är ute och festar alltid. Att de var så "fulla" sist så de inte visste var de hade röven! Och alla har sex med alla, vad sysslar ni med? Är ni inte rädda för könsjukdomar och sådant? Och erat rykte? Jag tycker det är så jävla tragiskt. För nuförtiden går allting ut på att sypa skallen i bitar. Helst ska man vara den som är fullast också. Så fruktansvärt tragiskt. Kan man inte ha kul när man är nykter? Det tragiska är att det går allt längre ner i åldrarna. Skaffa ett liv istället för att supa bort det ni har.
Ohhh, så jävla sjukt det har blivit. Visst, jag dricker också sprit. Ibland. Rätt så sällan. Men fan inte 6 dagar i veckan.



Postat av: Maria

ja det är bara onödigt att bli så full.. inte ens roligt längre. Dricka ska man göra med måtta :)

2007-07-24 @ 14:51:45
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Jessica

Det är väl en övergångsfas vi alla (med undantag) ska ta oss igenom. Vissa tar sig igenom dem snabbare än andra och vissa tar sig inte igenom den alls =)

2007-07-24 @ 19:24:55
Postat av: ` natta

så sant. ska man dricka, var med kompisarna inne, tare lugnt .. ränn inte ute o spela fjortisar.. helt jävla sjukt att man super tills man däckar..

2007-07-24 @ 19:30:32
URL: http://naatta.blogg.se
Postat av: angelica

Maria: Ja det är väl tyvärr så.
Jessica: Tur man aldrig var inne i den fasen rejält. Visst har man varit full men på detta viset som det är nuförtiden är bara tragiskt.
Natta: Ja, samhället är tyvärr så nuförtiden!

2007-07-24 @ 20:02:41
URL: http://wippzi.blogg.se

Lätta ditt hjärta:

Namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0