Styrka.

Jag vill komma igång med styrketräningen. Läkaren sa att jag borde göra det för att träna upp ryggen. men jag kan inte börja nu, för min axel är fucked up! Måste vänta tills jag är bättre. Men jag längtar. Hade varit skönt att komma igång med lite träning. Ska nog börja på Step up med Anna till hösten också. Kanske man minskar lite i vikt. Hade varit najs. ;) Det är aldrig fel med lite viktminskning (om man inte är supersmal redan, för usch vad det är hemskt med för smala tjejer.) Det ska finnas lite att ta i som min kära pojkvän brukar säga ;) ♥

Nu ska jag springa bort till Åhlens med Tess och hämta ett paket till K. Hon tar med sin cykel så vi slipper bära. För min axel klarar nog inte ett 7 kilos paket just nu. Och hur lönt känns det att ta bilen när det är så nära?

Sen ska jag laga middag till mig själv. Blir bandspaghetti med räkor i vitvinsås (räkor, vitt vin, grädde, svamp, lök och färsk dill). JamJam. Mumsfilibabba är vad det är! Det ska jag mumsa i mig. Sen vid 19 kommer väl min söta Emelie så vi kan röra lite på fläsket (skämt o sido). Det är najs att promenera. Blir nog en lång runda. ;)
Nej, springa ner för trapporna till våning ett och hämta Tess.
Morsning!




Postat av: Angelica

Hoppas du snart blir bra i din axel, har läst din blogg länge..hi hi..Gillar den :)

Kram

2008-08-15 @ 09:49:53
URL: http://larssonangelicaaa.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

Namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0