Året 2008

Får väl göra en kort tillbaka blick av mitt år.

Januari: Jag fyllde 22 år. Mitt vikariat på Ingelstad Kalkon tog slut. Fick vikariat på Ängaskolan. Drog ut en visdomstand. Min älskade Anna kom hem från USA. Lite vinterdeppig. Gjorde massa skoj med Nelly. Jag fick reda på att jag fick sommarjobb på Ingelstad Kalkon. Vi ar utan vatten flera ggr i lägenheten, pga att de skulle byta några rör, det var riktigt störigt. En vän till min granne Tess tog självmord. Var på djursjukhuset med Nelly, för hon var så kass i magen.

Februari: Jobbade på Ängaskolan/Vigs Ängar. Hade tappat lusten för att blogga. Jag och K hade bott tsm i 2 år. Vår katt Teddii fyllde 2 år. Anmälde mig och Nelly på valpkurs.

Mars: K fyllde 22 år. Valpkursen började. Jobbade på Ingelsta Kalkon och Vigs Ängar. Jag och Anna gjorde allt för att muntra upp vår kompis Emelie som gick igenom en svår period. Min lillebror besluta sig för att ge mig ett par skitsnygga replay jeans, bara för att han förbjöd mig köpa Cheap Monday jeans. Öppnade skattedeklartionen med ett leende på läpparna.

April: Jobbade på Ingelsta kalkon och Vigs Ängar. Firade många födelsedagar. Köpte mario cart till nintendo Wii :) Jag och K firade 3 år tillsammand, det firade vi med restaurang besök tsm med Anna och Emil. Jag tog bort min lunarstorm, som jag hade haft i 7½ år.

Maj: Jobbade på Ingelsta Kalkon och Vigs Ängar. Trivdes inte på Ingelsta Kalkon för jag hade fått andra arbetsuppgifter tsm med en störd gubbe. Bokade biljetter till Sthlm. 1 år sedan Andreja omkom i en bilolycka. Svärfar byggde balkongmöbler till oss. Jag fick en ny mobil.

Juni: Bott i vår lägenhet i 1 år. Jobbade på Ingelsta Kalkon, Bellevue och Vigs Ängar. 26/6-30/6 var vi Sthlm och hälsade på K's farmor, farfar, Johanna (K's syster) och hennes pojkvän Anton. Firade midsommar på Torpet. Var med om en arbetsplatsolycka på Ingelsta Kalkon. (som har lett till min skada i axeln, men ingen tror på mig. Alla säger att jag inte blev träffad av den jävla vagnen. Men de har så fel). Var på studentfester.

Juli: Jobbade på Ingelsta Kalkon fram tills den 14 juli. Blev sedan sjukskriven pga axeln. Var på en massa läkarbesök. .  Hade jävligt ont i axeln. Sommarmarknader.

Augusti: Sjukskriven pga axeln. Hade skitont. Var hos en massa läkare. De visste inte vad felet var. I slutet av augusti tyckte inte läkaren att jag hade problem med axeln längre, så han tvingade mig att jobba, och ändå skickade han mig på två olika stora röntgen undersökningar - Dubbelmoral kallas det.  Jag var och jobbade lite på Bellevue, Vigs Ängar, hade stora problem med axeln dessa dagar jag jobbade. Vi hade vattenläcka i datarummet så tapeterna blev förstörda. Var på Piratfest hos Emelie, jag vann pris för bästa utklädda tjej! :)

September: Var tvungen till att fortsätta jobba, men axeln blev värre och värre. Träffade min läkare en gång till som fortfarande tyckte att jag var "helt frisk". Jag bytade både läkare och klinik. Jag bytade till Hälsobacken och fick en toppenläkare som skulle fixa en tid till mig hos en specialist i Skurup.Blev sjukskriven. Var på magnet röntgen. Började med min bassängträning för axeln. Hade en fuktmaskin i datarummet. Var i Tyskland med min mamma och moster.

Oktober: Nelly fyllde 1 år! Var sjukskriven hela månaden. Fick stora problem med Försäkringskassan. Tapetsering i datarummet efter fuktskadan. Bassängträning. Alex gick bort i cancer den 11/10. Alex begravning ägde rum den 21/10. Var i Skurup hos specialisten. Han sa att det var en muskelskada i axeln som kallas triggerpunkt som orsakades av olyckan på Ingelsta Kalkon (Haha Ingelsta, där ser ni. Jag har fan inte hittat på! Varför skulle jag hitta på en olycka?) Massa födelsedagskalas var vi på.

November: Sjukskriven hela månaden. Stora jävla problem med försäkringskassan. Bassängträningen tog slut. Massor av födelsedagar att fira. Första snön kom. Var på en massa läkarbesök både i skurup, malmö, ystad.

December: Sjukskriven 50%. (Fortfarande stora problem med axeln, men jag ville testa att jobba). Stora JÄVLA problem med försäkringskassan, de är idioter på det stället. Ännu fler födelsedagar att fira.Jordbävning i Skåne. Min katt Ceasar fyllde 3 år. Firade jul flera dagar i sträck.

Ja, så här ser mitt år ut. Men det har ju såklart hänt en massa roliga saker med som jag inte skrev ner här. har tagit det viktigaste. det har varit kaos detta året kan jag säga. och det är fortfarande kaos. Kommer nog vara det ett tag till. axeln är fortfarande cp, men känns lite bättre just idag!

Merry Christmas
and
a crappy new year.



Postat av: Anna

Konstigt jag kan se det om jag hämtar min blogg från nätet. Vad skönt och se att du lever igen hehe. Hoppas din jul varit bra. Kram

2008-12-28 @ 20:39:35
URL: http://annak84.blogg.se/
Postat av: maddäh

Ja min jul var också mysig:)

2008-12-29 @ 00:38:26
URL: http://madeleinenh.blogg.se/
Postat av: Angelica

hehe jag har också gjort en sån där återblick men den publiserar jag 31 dec ;) hehe kram

2008-12-29 @ 00:43:34
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: Elina

Värsta summeringen, inte en chans att jag skulle minnas året som gått:P

Jag har haft en jättebra jul:) Dudå? Händer på nyår?

2008-12-29 @ 08:18:56
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

Namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0