Dagens middag.
Idag ska kocken laga till kokt ris med Santa Marias kryddblandning - Creamy Curry chicken och en sallad till det.
Ingredienser:
Ris
Kycklingfilé
1 påse Santa Maria - Creamy curry chicken
2 dl creme fraiche
2 dl vatten
Sallad. Vad du önskar.
Ugn - 225 grader
Lägg filéerna i en ugnsäker form. Vispa ihop kryddmixen med creme fraiche och vatten. Häll det över kycklingen. Tillaga i ugnen tills kycklingen är färdig.
Servera med ris och en god sallad.
Bild: Google
Ingredienser:
Ris
Kycklingfilé
1 påse Santa Maria - Creamy curry chicken
2 dl creme fraiche
2 dl vatten
Sallad. Vad du önskar.
Ugn - 225 grader
Lägg filéerna i en ugnsäker form. Vispa ihop kryddmixen med creme fraiche och vatten. Häll det över kycklingen. Tillaga i ugnen tills kycklingen är färdig.
Servera med ris och en god sallad.
Bild: Google
Trackback