Fredag.

Vaknade tidigt, för K skulle sticka till jobbet redan vid 8. Jaha, vad händer idag? Ska försöka få en klipptid idag och så ska jag åka och handla lite saker till middagen! (Tortilla kyckling, klyftpotatis, Jensens Favoritsås och en god sallad.) Plockan undan lite i lägenheten får jag väl också göra. Jag tänkte ta en promenad ut till hundstranden också idag men det blåser som fan och det är inte så skönt att promenera vid stranden då. Så det får bli en annan promenad.
Ikväll ska jag vara taxi till svärföräldrarna. Ska hämta dem i Kåseberga inatt. -Gäsp- Imorgon är K ledig, Wiiieee. Imorgon blir det julfest hos Emil och Anna. Ska bli trevligt. Ska även ha telefonkontakt med min läkare idag.

Dagens middag
Friterad tortilla kyckling med klyftpotatis och Jensens Favoritsås

Ingredienser
Kycklingfilé (skivas i mindre bitar)
ägg
mjöl
tortillachips (som ska krossas)
Olja till fritering
klyftpotatis (hej färdigköpta!)
Jensens Favoritsås (Jensens Böfhouse's egen sås som blandas med grädde och värms upp)

sallad

Fixa fritösen. Minst 160 grader ska den hålla.
Skär kycklingen i lagom tunna avlånga bitar. Doppa i mjöl, sedan i lättvispat ägg och tillsist i de krossade tortilla chipsen. Släng i några pitar i fritösen. Låt bli klara. (Skär i en bit och kolla om du är osäker). När kycklingen är klar så värmehåll den i ugnen t.ex. fritera sedan potatisklyftorna. Värm upp såsen. Står på flaskan hur man gör.
Gör en god sallad.
ÄT! Smaklig måltid.

Bild: Google



Postat av: HANNA

jamen visst är han :)

precis 1 år fyllda :)

2008-12-12 @ 09:42:27
URL: http://ladiewarrior.blogg.se/
Postat av: HANNA

okej! :) min fyllde den 7 december :)



vilken tror du vinner idol ikväll?

2008-12-12 @ 10:03:10
URL: http://ladiewarrior.blogg.se/
Postat av: Jessica Jönsson

Helt rätt och riktigt.

2008-12-12 @ 10:04:31
Postat av: S O L I N

Godmorgon! Jo det är toppen, hur är det med dig då? =)



PUSS

2008-12-12 @ 10:13:09
URL: http://ssolin.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

Namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0