Trötta.

Nu är både Nelly och jag supertrötta. Först var jag ju på jobbet. Men sluta faktiskt kl 12.15 så vi fick påskledigt lite tidigare. Skönt. Sen kom jag hem till K och Nelly, och katterna förstås. Sen vid 14.00 körde vi mot Tomelilla igen, där släppte jag av K på hans jobb och jag och Nelly åkte hem till Emelie för vi skulle ta en lång promenad med henne. Sagt och gjort, det blev en jättehärlig promenad med en massa bilder. Emelie älskar sin kamera ;)
Solen sken så man trodde det var värsta våren. Men imorse var det snöstorm så när jag skulle köra till jobbet vid 05.10 så fick jag köra i 40km/h på en 90 väg, hela sträckan fram till Tomelilla. Man såg inte vägen av all snö som kom ner från himlen. Helt sjukt, man såg inte vägen heller så man fick chansa på att man körde på sin väghalva.
Och ryktena säger att det ska bli snöstorm inatt. Heeey, så kul!

Efter promenaden med E så åkte jag och Nelly hem till mina föräldrar. Jag bjöd in mig själv på mat :) Nice.
Men tanken var att Nelly och mammas valp Bamse skulle leka en stund så Nelly blev rastad. För kl 18.00 börja valpkursen igen. Nelly var superduktig. Denna gången fick hon 8 st "BRA-kort" och det är läraren som delar ut dem när hon tycker att jag och Nelly gör något bra. Så sammanlagt har vi 10 st nu :). Och vi fick läxa tills nästa gång. Så det får vi träna på :) Nu ska Nelly få ett ben som hon kan tugga på, för hon var så duktig! ♥image664
Nu ska jag in i sängen och kolla på Beck - Öga för öga som jag köpte med Aftonbladet idag. I love Beck.
Sen vid 22 kommer väl K hem. Hoppas jag inte somnar nu bara till filmen. Är jävligt trött.

Jag trodde att jag skulle vara påskledig nu fredag, lördag, söndag och måndag. Men Vigs ängar ringde idag och fråga om jag ville jobba på lördag och snäll som jag är så kunde jag inte tacka nej. Men storhelgsersättning är ju inte helt fel ;)
Men jag och K får två lediga dagar tillsammans. Söndag och Måndag. Och imorgon kväll iförsej. Då vankas det middag på torpet hos svärföräldrarna. Och det skulle bjudas på vildsvin. Ska bli intressant :)

Glad påsk på er!
Ha det bra!
/ Geli. ♥

Bild lånad från google.



Postat av: Kjetilruna

I just visited your site...its abosolutely wonderful... Best of luck to you! You must have some great inspiration in your life. Take care

2008-12-19 @ 18:47:54
URL: http://kjetilruna.blogspot.com

Lätta ditt hjärta:

Namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0