En bra dag.

Jag var hos en specialist i Skurup idag, min kära svärmor Eva följde med mig. Han var jätteduktig den där läkaren. Han visste exakt vad det var för fel på min axel. Det är en muskelskada som kallas Triggerpunkt. Det hände när jag blev påkörd av den där stora tunga vagnen på Ingelsta Kalkon i somras. Men han gav mig beskedet att det går att fixa till med behandlingar. Och han sa att jag troligtvis kunde jobba som kock igen sen när jag börjar bli bättre. Fatta hur glad jag blev när jag fick höra dem orden. Jag ska fortsätta med vattengympa i varmvattensbassäng. Jag ska på röntgen i Malmö på tisdag. Efter det skulle vi diskutera behandling.
Det kändes skönt att jag fick reda på att det var en arbetsskada. Det kändes en lättnad, jag har ju fattat det hela tiden för det var efter smällen på jobbet som allt började. Men han som körde på mig påstod att den aldrig hade träffat mig. Tjjiiii fick du för att du ljög.

Nu ska jag vila, för jag är jävligt öm nu efter besöket hos doktorn. Han tryckte och klämde ganska hårt, men han hittade felet och det var en lycka för mig. ♥

Hejsvej!




Vad hade jag gjort utan min Nelly som sysselsätter mig om dagarna?
Du är  bäst gumman. ♥






Postat av: Christina

Sån söting :)

2008-10-23 @ 19:35:23
URL: http://pinapina.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

Namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0