Lördag.

Snart kommer tjejerna hit. Emelie och Anna. Vi ska äta tacogratäng som jag har lagat till. Sen ska vi ta en promenad med Nelly och efter det blir det film-tjam. "Sex and the city" filmen ska vi se. Jag har redan sett den, men den kan man inte se för många ggr. Den är så grymt bra. Mysig kväll med mina två bästa vänner. Kan det bli bättre?

Igår var jag hos läkaren, jag blev sjukskriven. Till den 15/10. Till att börja med. Fick reda på provsvar från magnet röntgen med. Inga bra provsvar tyckte jag. Jag hade nervskador på vänster axel (men det är den högra jag har ont i?), en disk i ryggen ligger fel, och jag hade åldersförändringar i ryggen (what? jag är bara 22 år gammal). Jag blev rätt nedstämd när jag fick höra. Ska på en röntgen i Lund också och kanske göra en till magnet röntgen. Ska till en sjukgymnast i Skurup som är specialist på rygg/nacke och axlar så ska han få göra en prognos till mig, så vi vet vad vi ska göra med mig. Fick starka tabletter. De var verkligen starka. Jag somna direkt när de börjat verka. Läkaren trodde inte jag skulle kunna jobba som kock på ett bra tag. Känns kul när man har 3 års utbildning inom det. Men det ska säkert lösa sig.
Jag är trött på detta!

Nej, nu ska jag duka för nu kommer de nog snart.
Bye.
Trevlig lördag!



Postat av: Angelica

Hej!

Vad vi tycker synd om dig :/..Jag berätta för freddy med..Hoppas du hittar något annat bra jobb som du tycker e kul..

Allt bra med dig annars?



Kram :)

2008-09-20 @ 17:11:18
URL: http://larssonangelicaaa.blogg.se/
Postat av: Lotta

Usch det där lät ju inte alls kul snäckan :( Hoppas att du hittar något annat jobb som du kommer tycka är minst lika kul, men kan förstå att det måste kännas tungt i och med att du har ställt in dig på kock-yrket ju. uuusch :( Tänker på dig!



Hoppas allt e bra annars?

Kramis

2008-09-21 @ 13:31:18
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Angelica

Jadå, de e mycket bättre med Freddy! han har inte alls ont längre och äta flytande gå bättre än väntat, så de e bra med honom :)

Nej, de e inte kul och få sådana provsar när man e så ung, men du hittar säkert något annat bra jobb :)Jag har också lite problem med min kropp om man säger så, kan inte tänka mig att de blir bättre heller :S..



Va rädd om dig! Krya på dig snäckan:)

Kramar

2008-09-22 @ 07:43:54
URL: http://larssonangelicaaa.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

Namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0