Dag 7 - min bästa vän.

Ojojoj, dagen utmaning blir svår.
För jag har inte EN bästa vän utan jag har två bästa vänner. Så jag får skriva om dem.

Anna och Emelie är mina bästa vänner. Mår inte dem bra, gör inte jag heller det. Dom är guld värda och de lyser upp min tillvaro.
Jag gör vad som helst för dem och jag älskar dem av hela mitt hjärta.

Om vi börjar med Emelie som jag har känt i ca 22 år. Jag tror att jag var ca 3 år gammal och Emelie var ca 2 år när vi började leka. Vi bodde grannar, mittemot varandra. Varje dag lekte vi. Vi gjorde allt mellan himmel och jord. Bakade, spela spel, byggde kojor, lekte med barbiedockor och vi lekte även med dem andra barnen på vår gata. Jag kommer ihåg att vi ofta lekte kurragömma, klubbis eller "röda, vita rosen" med alla de andra grannbarnen. Det gillade jag jättemycket.
Sedan barnsben har vi hållt ihop. Emelie och jag har gått igenom mycket tillsammans, och är det någon som ser att Emelie inte mår bra eller är deppig så är jag en av de få som ser det på henne. Och Anna givetvis. Vi tre hänger ihop väldigt mycket.
Emelie är en av de få jag verkligen vet att jag kan lita på. Berättar du en sak för henne som du inte vill att hela världen ska veta, så stannar den verkligen hos henne. Vi har haft glädje och även haft motgångar. Ett tag hade vi knappt någon kontakt. Det blev för mycket helt enkelt, bo grannar och se varandra varje dag och sen samtidigt gå hotell och restaurang programmet tsm. Det blev för mycket, så sakta men säkert drog vi oss ifrån varandra. Men vi visste alltid var vi hade varandra. Men när skoltiden var över så hittade vi tillbaka till varandra igen. Och det är jag så fruktansvärt glad över. Emelie är en solstråle som jag aldrig skulle klara mig utan. Sämst på att passa tider är du, men ack så underbar! :) Du kommer alltid vara min banan och jag ditt päron :) ♥ Jag älskar dig.


Nu är det dags att berätta om Anna. Vi har gått i skolan ihop sedan förskolan. Men från förskolan och upp till 5:an så var vi som hund och katt. Båda två är envisa och vill ha våra egna viljor igenom. Så det blev ofta bråk. ;) Men i 6:an lossnade det och vi kunde umgås normalt. Vi har hållt ihop sedan 6:an. Och Anna och jag är väldigt lika på ett sätt. Vi gillar samma saker när vi springer på loppisar tillsammans ;) Hon gör mig glad och är alldeles, alldeles underbar. Vi kompletterar varandra väldigt bra. Hon är väldigt säker och ibland blir man avundsjuk hur hon kan lyckas med allt hon tar sig på. Jag beundrar henne för hennes tålamod och att hon följer sina drömmar.
Anna är en tjej som alltid finns för en när man behöver henne. Och skrattar gör man alltid i hennes närvaro.
Du är underbar och jag är glad över att ha dig som vän! ♥ Jag älskar dig.

Det är mina absolut bästa vänner. Hoppar ni, hoppar jag!

Andra älskvärda vänner är Emma, Carro, Becci & Anna K. Det är dessa människor jag umgås mest med.
Ni är fina allihopa och jag är glad över att ha er i mitt liv.



Postat av: Anna- mamma till Olivia

Tack gumman för jag fick vara med på ett litet hörn. Puss och kram på dig

2010-11-30 @ 21:32:48
URL: http://annak84.blogg.se/
Postat av: Angelica

Klart gumman! :)

2010-12-01 @ 18:12:49
URL: http://wippzi.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

Namn:
Stammis

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0